Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 31- Για υγιη παιδάκια

Recommended Posts

Μη βαράτε...

Καλό μήνα!!! Του Αγ. Τρύφωνα σήμερα, προστάτη των αμπελουργών. Βοήθειά μας!!! :lol::lol::lol::lol:

Θου πού είσαι καλέ να δεις τί γράφω!!!!

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

μα εχω πεθανει στα γελια...εισια τρεληηηηη

αθηνα τι τελεια φωτοοοοο

κ γω θελω πολλα παιδια :? κ λεφτα να τα μεγαλωσω :lol:

γωγω περαστικα ρε..σε ζυγισε κιολας ο παιδιατρος της ιωαννας? :lol::lol::lol:

αννα τι γαματο μαλλι ο αντρας σου..κ μενα ετσι τα ειχε πριν πολλλλλαααα χρονια

εγω φωτο απο σενα σες δε εεχει? :evil::evil:

πηραμε στρωμα..αλλα ακυρο :(:(:(

το βαλα κ ρε κοριτσια εχει τρεληαποσταση απο τα καγκελα..ειναι πολυ επικυνδινο..οχι μετρησα λαθος..αλλα αυτος που μας το εδωσε το κρεβατι απορω πως κοιμιζε μωρο..μα ουτε για το θοδωρη δε υα αφηνα..εχειτουλαχιστον 7 εκατοστα κενο απο τα καγκελα..θα κανουμε μια μαγκια να ανεβει η ταβλα κ θα παραγγειλουμε πθο φαρδυ στρωμα

αυριο απω γιατρο..τι τελειαααααααααααααααααα :D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

anastasia TELEIA h foto !!!

euxome na o diabaseis kai as grafw etsi :-p

:lol::lol::lol:

Να σου πω την αληθεια οταν ειναι πολυ μεγαλο το κειμενο στα γκρικλις τα ματια μου

"πετανε" πανω στις γραμμες!...

Οταν ειναι μικρο το διαβαζω!

Σ'ευχαριστω πολυ!

Λενα εχεις δικιο!Παρε ζαχαροπλαστειου!

Αποκλειεται να ειναι τοσο νοστιμα οπως τα δικα σου αλλα... :?

Να σου πω ομως κατι?Εγω δε θα επαιρνα...ουτε θα ελεγα οτι ειναι

τα γενεθλια μου...

Μα...Ειναι ξενοι!Κ απ'οτι μου ειπες δεν ειστε κ πολυ κοντα...

Οποτε γτ να τους το πεις?Ή σ'αρεσει να σου ευχοντια κλπ? :P:P:P

Αν καποια μου εξηγησει ποια η διαφορα της γριπης απο το κρυωμα κ την ιωση θα

της χρωσταω χαρη :oops::oops::oops: !!!Οχι τιποτα αλλο...Μανα εγινα κ δεν τα ξεχωριζω!

Κ δλδ απο το κρυο δεν αρρωσταινεις?Δλδ αν βγω ελαφρια ντυμενη κ μετα εχω μυξες..Τι ειμαι?

εκανα σορβα για τον μπαμπακα μου..ειναι ποντιακη σουπα οποιος δε ξερει

αααααααααα

σισσιω νμιζω δε μας διαβαζεις..πισια ειπαμε ειναι τα πιροσκι..

http://www.vita.gr/html/ent/816/ent.7816.asp

Το κρυολόγημα και η γρίπη είναι ιογενείς λοιμώξεις του αναπνευστικού με αρκετά κοινά συμπτώματα. Προέρχονται από διαφορετικούς ιούς και γι'αυτό διαφέρουν στη διάρκεια, στην ένταση ή στο είδος των συμπτωμάτων εν γένει.

Απ' όσο γνωρίζω δεν υπάρχουν φάρμακα που να απαλλάσσουν τον οργανισμό από έναν ιό. Κι αν υπάρχουν, σίγουρα δεν λειτουργούν στη γρίπη ή στο κρυολόγημα. Κυκλοφορούν, βέβαια, εμβόλια για συγκεκριμένες καταστάσεις, αλλά το μόνο που κάνουν είναι να προετοιμάζουν τον οργανισμό για κανονική εκδήλωση μιας νόσου. Τον προκαλούν να προετοιμάσει την άμυνά του, δεν την προετοιμάζουν εκείνα. Ο οργανισμός, εν τέλει αντιμετωπίζει μόνος του έναν ιό και τελικά αποκτά ανοσία σε αυτόν.

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν διαφορετικά στελέχη του ιού της γρίπης. Γι'αυτό και παρόλο που κανείς μπορεί να την πέρασε φέτος, ίσως ξαναπροσβληθεί του χρόνου. Συχνά, δε, κυκλοφορούν στην ίδια περιοχή αρκετά στελέχη, με αποτέλεσμα κάποιος ενδεχομένως να περάσει την ασθένεια περισσότερες από μια φορές ακόμα και τον ίδιο χειμώνα.

Η αντιβίωση δεν μπορεί να επιδράσει θετικά ή θεραπευτικά σε καταστάσεις ίωσης. Σύμφωνα, δε, με τις παρακλήσεις γιατρών, φαρμακοποιών και Υπουργείων, η αλόγιστη χρήση αντιβίωσης θα πρέπει να αποφεύγεται, καθώς οδηγεί σε πιο ανθεκτικές "γενιές" βακτηρίων, καθιστώντας τα ίδια τα φάρμακα άχρηστα στις περιπτώσεις που τελικά χρειάζονται.

Παραθέτω κάποια quotes από το Internet:

Medlook wrote:

Έχετε γρίπη ή κρυολόγημα;

[..]

Η γρίπη και το κρυολόγημα έχουν πολλά κοινά συμπτώματα. Το κρυολόγημα κατά γενικό κανόνα είναι πιο ήπιο ενώ η γρίπη είναι πολύ πιο σοβαρή.

Το κρυολόγημα αρχίζει με ένα αίσθημα κούρασης, με φταρνίσματα, βήχα και με μύτη που τρέχει. Μπορεί να μην υπάρχει πυρετός ή μπορεί ο πυρετός αυτός να είναι χαμηλός. Μπορεί επίσης το κρυολόγημα να συνοδεύεται από πόνους στους μυς, πόνο στο λαιμό, μάτια που τρέχουν και πονοκεφάλους.

Σε αντίθεση με το κρυολόγημα, η γρίπη αρχίζει απότομα και κτυπά δυνατά. Ο άρρωστος νιώθει αδύνατος, κουρασμένος, έχει πυρετό, ξηρό βήχα, πόνο στα μάτια, σοβαρό πονοκέφαλο και πόνο στο λαιμό με φαρυγγίτιδα. Επίσης ο χρόνος που χρειάζεται για να αναρρώσει ο ασθενής είναι πολύ μεγαλύτερος παρά στην περίπτωση του κρυολογήματος.

Είναι σημαντικό να τονισθεί ότι η γρίπη και το κρυολόγημα προκαλούνται από ιούς. Υπάρχουν περισσότεροι από 100 διαφορετικοί ιοί που μπορούν να προκαλέσουν το κοινό κρυολόγημα ενώ για τη γρίπη είναι πολύ λιγότεροι.

Για τους λόγους αυτούς υπάρχουν εμβόλια για τη γρίπη αλλά όχι για το κοινό κρυολόγημα. Επειδή είναι ιοί που προκαλούν τις ασθένειες αυτές, τα αντιβιοτικά δεν έχουν αποτελεσματικότητα εναντίον τους.

[..]

Δεν υπάρχει σήμερα αιτιολογική θεραπεία για το κρυολόγημα ή τη γρίπη. Τα αντιβιοτικά δεν έχουν δράση εναντίον των ιών. Εκείνο το οποίο μπορεί να γίνει είναι μια υποστηρικτική θεραπεία που έχει σαν στόχο να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα μέχρι που ο οργανισμός να καταφέρει με τους δικούς του μηχανισμούς άμυνας να δημιουργήσει αντισώματα και να ξεφορτωθεί τον ιό.

Υπάρχουν μερικοί τρόποι οι οποίοι μπορούν να σας κάνουν να αντιμετωπίσετε τα συμπτώματα:

Εάν έχετε πυρετό θα πρέπει να μείνετε στο σπίτι σας και να ξεκουραστείτε

Εάν καπνίζετε σταματήστε αμέσως το κάπνισμα. Εάν όχι αποφύγετε το παθητικό κάπνισμα από άτομα του περιβάλλοντός σας τα οποία πιθανόν να καπνίζουν, διότι αυτό χειροτερεύει τα συμπτώματα

Να πίνετε άφθονα υγρά όπως νερό, χυμούς φρούτων και ελαφριές σούπες. Τα υγρά βοηθούν στη ρευστοποίηση των φλεγμάτων και των εκκρίσεων. Επίσης είναι πολύτιμα όταν υπάρχει πυρετός, διότι σε τέτοια περίπτωση υπάρχουν αυξημένες απώλειες υγρών με κίνδυνο αφυδάτωσης

Αποφύγετε να πιείτε αλκοόλ

Εάν έχετε πόνο στο λαιμό, στο φάρυγγα σας, μπορείτε να κάνετε γαργάρα με ζεστό νερό που να περιέχει άλας, το οποίο μπορεί να απαλύνει τον πόνο. Επίσης ειδικά σπρέι ή χάπια που διαλύονται στο στόμα μπορούν να βοηθήσουν

Χρησιμοποιήστε σταγόνες φυσιολογικού ορρού για τη μύτη σας για να ρευστοποιηθούν οι εκκρίσεις και για να υγροποιείται το ευαίσθητο δέρμα της μύτης

[..]

Θου ευχαριστω!

Πες βρε θα βρεθουμε τηνΠεμπτη?Πρωι?Απογευμα?(αν δεν δω τη φιλη...αλλα η φιλη ειναι γνωστη-η Λινα

οποτε μπορουμε κ ολες μαζι)Οδηγεις?παμε κοσμος?

Αφρο οκ για τις αντιβιωσεις...Ειναι λογικο...

Αλλα απο που "κολλας" μια ιωση κ απο που μια γριπη?Αντιβιωση παιρνεις στην ιωση ή στη γριπη?? :?

Α τωρα τα ειδα...οκ θελει διαβασμα!

Κορίτσια σήμερα η Ιωάννα παραπονιόταν όταν έκανε τσίσα ότι τσούζει :cry:

Δεν είναι συγκαμμένη παίρνει αντιβίωση 8 μέρες

Αύριο θα την πάω για καλλιέργεια ούρων

Μίλησα με το γιατρό.

Εν τω μεταξύ της δίνουμε γιαούρτι :(

Και τα τσίσα της έχουν μια οσμή όξινη

Ξέρετε στην περίπτωση ουρολοίμωξης παίρνουμε πάλι αντιβίωση??

Ή κάνουμε κάτι άλλο??

Αναστασία όχι στην ίωση αντιβίωση

Ειμαι λιγακι καθυστερημενη αλλα δε φταιω εγω...Αποσυντονιζομαι απο το ροχαλητο

του Α...Θεεεεεεεεεε μου!Υπαρχεις?Μ'ακους?Εμ πως να με ακουσεις,εδω εγω δεν με ακουω

απο το θορυβο! :P:P

Οκ..Εχω κρυολογημα λοιπον κ δεν κολλαει<! :P

Κοσμος θα παμε αν βρεθουμε απογευμα...Τεσπα....βλεπουμε...Μιλαμε παλι αυριο!

Μαρια δεν εχω ιδεα :?

μαρια μαλλον ουρολοιμωξη..κριμα μωρε..δε ξερω αν περνεις νατιβιωση..λογικα ναι

περαστικουλια

α στη ιωση περνουμε αντιβιωση..στο κρυωμα οχι :?

Την ουρολοίμωξη από αντιβίωση την έπαθε :cry:

Καλέ όχι στην ίωση αντιβίωση

Μόνο αν υποτροπιάσει και γυρίσει σε ωτίτιδα πχ

Η ίωση κανει τον κύκλο της και φεύγει

Θούληηηηηη! Πλησιαζει ο καιρός! Με το καλό και να το φτύσεις σαν κουκούτσι!

Κορίτσια η Ιλιάνα μοιάζει στον ...ταχυδρόμο!!!! :lol:

Λένε ότι μοιάζει στον μπαμπά του καλού μου. Είναι λίγο πιο σκούρη στο δερμα και τα μαλλιά...

Κορίτσια ακούστε το κουφό... ή μάλλον διαβάστε.

Μια καλή μου φίλη γέννησε πριν 10 μέρες και έχει πρόβλημα με το στήθος της. Την πονάει γιατί έχει μπόλικο. Είναι ελαφρώς κόκκινο και ζεστό. Πήρε στο Έλενα και της είπαν ότι έχει πυρετό μόνο στο στήθος, ότι έχει μαστίτιδα και ξεκίνησε το αμοξιλ του 1γρ.

Μα έχουν τα βυζιά πυρετό; Μήπως τελικά όταν βάζουμε το θερμόμετρο κάτω από τη μασχάλη, έχει πυρετό μόνο η μασχάλη και έχουμε μασχαλίτιδα; :geek:

καλησπερα!

Μαρια ουρολοιμωξη μου μοιαζει..κ θελει αντιβιωση..μια φορα ειχα παθει κ ήταν πολυ ενοχλητικο..περαστικουλια στην Ιωαννα!

Νατασα το νινι ειναι καλυτερα;ποναει αλλο αν της πιεζεις το αυτακι;ευχομαι να ηρεμησει συντομα!συγχαρητηρια για τα κιλακια σας κ τους νεους κεφαλοποντους!!!

Χρυσα μου ειδα φωτο στο φεις!κουκλα ησουν κ ξανθια,αλλα προτιμω το καστανο!πιο φυσικο,πιο γλυκο,οπως κ εσυ!!

ακου τη Μαρια,το παπακι!μη σιδερωνεις καλε τοοσα!Μαρια εγω μαζι σου στο δρομο που χαραξες!μονο του γιωργου σιδερωνω κ κατι λιγα πουκαμισα του χαρη,αν κ θελω κ εγω να λανσαρω μοδα"ασιδερωτο πουκαμισο"εισαιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!

ο μικρος ηταν πολυ ανησυχος..υποψιαζομαι οτι φταινε οι τραπεζιτες..του εδωσα λιγο ντεπον κ κοιμηθηκε αμεσως το ψυχουλινακι μου..πονουσε μαλλον πολυ κ εγω η χαζη δεν εδινα τοσες μερες ντεπον κ τον επαιρναν τα μεσανυχτα μεχρι να κοιμηθει..

Λενα παρε ετοιμα,κ για να μη σου πουν τιποτα,αφου ειναι τετοιοι,κ για να μην κουραστεις για ανθρωπους που απο ο,τι καταλαβαινω δεν αξιζει!

καλε θελω κ εγω στολη!με πορωσατε με αυτα που γραφετε!

Αναστασια τελειες οι φωτο στο φεις!κουκλες κ με απιστευτη φωτογενεια!

σισσιω ναι στην ουρα!μια φορα θα βαλεις νυφικο βρε!δεν μπορεσα να δω φωτο,σιγουρα θα εισαι κουκλα!η ωρα η καλη!

αααααααααααααααααααα!καλεεεεεεεε!προτεραιοτητα σε κομβο εχεις αυτος που εισερχεται!ακομη κ εγω το ξερω αυτο τρελες!με την ευκαιρια,σημερα ηταν μια πολυ καλη μερα οδηγησης!

θουλη τί εγινε τελικα με τον καθρεφτη;

φιλακια σε ολες!

Αφροδίτη να τα καλά της αντιβίωσης

Πρώτη φορά πήρε το πουλάκι μου... :(

apo oti katalaba htan anoxirotos o organismos ths (skotomena ola ta dika ths antisomata) kai epathe ourolimoksh apo to idio h apo alo mikrobio?

Μαρια αυτο με την αντιβιωση κ την ουρολοιμωξη το ειχα ακουσει στην εγκυμουνη μου!

Ειχα παρει (4 μηνων) κ μαζι επαιρνα κ κατι αλλο....ή μηπως τα μπερδεψα?

Τεσπα..Περαστικα στην κουκλιτσα...Υπομονη μανουλα!

Αθηνα τι σε παραξενευει?Ολα νορμαλ τα διαβασα! :shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol:

Τι αλλο εχουμε να ακουσουμε?????Ε θα την παθω την ωτιτιδα! :P

Γεια σου Ιουλιακι!!!Ηρεμισε ο Γ?Μπραβο!!!

Κοριτσια 1η "νικη"!!!Ξυπνησε,την χαιδεψα κ ξανακοιμηθηκε!!!Ζητω!!!

μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!

αν κρινω απο τον εαυτο μου οταν το πρωτοπετυχα,τωρα θα πρεπει να τραγουδας"we are the champions,we are the chaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaampions!!"!καλη συνεχεια!!

καλε προτεραιότητα στον κόμβο έχει αυτός που είναι ήδη μέσα

όχι αυτός που εισέρχεται...

Μα όλα ανάποδα εγώ τα ξέρω??

Μια με την αντιβίωση στην ίωση :roll:

Μια με την προτεραιότητα στον κόμβο :roll:

μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!

αν κρινω απο τον εαυτο μου οταν το πρωτοπετυχα,τωρα θα πρεπει να τραγουδας"we are the champions,we are the chaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaampions!!"!καλη συνεχεια!!

Νααιιιιιιιι!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Ευχαριστωωωω!!!Μου εχει ξανατυχει αλλα ηταν νυχτα...Ποτε στα 1α ξυπνηματα!!!

Κ μαλιστα χωρις να την παρω αγκαλια!!!!!(τι χαιρομαι?αφου ηταν τυχαιο! :P )

Αφρο να χαιρεσαι τον μανωλακη σου!να ειναι καλοτυχος κ ευτυχισμενος πάντα!!

αναστασιαααααααααααααααα!!δεν ηταν τυχαιο!θα ξυπνησει βεβαια κ θα θηλασει καποια στιγμη,αλλα αυτο σταδιακα θα μειωνεται,δε σου λεω οτι θα εξαλειφθει,αλλα δεν ειναι κ αυτο το ζητουμενο!

καλο βραδυ κουκλες!ο γιωργος κοιμαται σαν αγγελουδι,το ντεπον εκανε δουλεια φαινεται!,κ παω κ εγω να ξεκουραστω!

Παλι θα κλεισω το τρενακι!! Ο μικρος κοιμηθηκε πριν λιγο... Ειμαι ρακος αλλα κανα δυο σχολιακια θα τα πω! :lol: Καταρχην...

ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!! Να ζησεις σαν τα ψηλα βουνα και να εισαι υγιης, γερος κι ευτυχισμενος για παντα!! Να σε χαιρετε η μανουλα σου!! Και να σε καμαρωνει!! :x:ymparty::ymparty:

Θου καλη εξεταση αυριο. Αντε σε λιγο θα το εχεις διπλα σου!! :D

Κοριτσια ευχαριστω για τα καλα σας λογια!! Και ναι αυτος ο μαλλιας ειναι ο αντρας μου! :? Τα μακραινει 13 χρονια!! :shock: Την επομενη φορα θα το ανεβασω με μενα!! :lol::lol:

Εμ μπηκα νυχτιατικα, εμ δεν προλαβα. Ξυπνησε!! :evil::evil:

Καλο βραδυ κοριτσακια μου!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...