Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 31- Για υγιη παιδάκια

Recommended Posts

Ελα ρε..θα παρεις αλλη στολη σε ξερω εσενα!!!

χαχαχα..

τι ντιλιβερι ρε να δοσω στον Οδυσσεα αυριο στη δουλεια...γκρρρρ..μουλιασα την κατσαρολα..ειναι η τριτη φορα που αρπαζει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

aax re paidia grapsate polla den prolabaino na diabaso k meta tha lete i gaidara monologei k mas grafei!!!

ta sandalia pou sas elega....eksantlithikan.... :twisted::evil:

akomi kalutera re as paraggeilei monos tou!!! kala mari araka tha tou edines tou anthropou?ftou sou!!! dose ligo tsitsi mari na parei ta pano tou o antrhopos,sti douleia tha paei ,tha kourastei!

οντως τελεια τα μωρα σου αθηνα!!!! τα ειδα στο φεις και τα χαζευα!! :)

μολις γυρια απο το γενεσσις..

ακουστε...αχχχχχχχχχ

η νυφη μου η ερμη δεν θελει να τραβηξει αυτα που τραβηξε με τον νικολα και τις επιπεδες θηλες και σκεφτηκε να νοικιασε/αγορασει θηλαστρο και να βγαζειθ αντι να θηλαζει και να δινει με μπιμπερο...

και η μαι της ειπε πρωτον να αγορασει το swing(!!!!!!!!!!!) και δευτερη κοτσανα πως δεν θα κοπει το γαλα ετσι γιατι το θηλαστρο αντικαθιστα τον θηλασμο και θα ειναι ολα καλα!!!!!!

επισης το γνωστο τραγικο μονο 10 λεπτα βυζι και μετα βεβαι μπουκαλι αν γκρινιαζει.. :evil:

ρε κοριτσια ειναι χαζομαρες η εγω ειμαι too much???????????

καλε γιατι τα λενε αυτα??????? γιατι δεν την βοηθανε να θηλασει με επιπεδες θηλες????????

και να προσπαθω να της εξηγησω και να μου λεει..η μαια μου ειπε δεν ξερει????

ελα ντε ξερει???????????? και να φαινομαι εγω υπερβολικη και ξερολας!!!!!!!!!!!!!!!!

ευτυχως με την νυφη μου εχουμε κατσε καλα σχεση και δεν φοβαμαιμ ην με σιχτιριαζει απο πισω..

μα δεν λεω..ας κανει οτι θελει αλλα γιατι την ερμη την κοπελα της λενε βλακειες επαγγελματις ανθρωποι????????????ε???????????????

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Αθηνα τελειες οι ζουζουνες σου!

αλλα η μικρη σε ποιον μοιαζει?

Χρυσα να στειλω μακαροναδα με κοτοπουλο η κοτοσουπα?

Σαβρογιωτα ποσο μικρη ειναι η κοκκινοσκουφοτσα που δεν σας κανει?

να σας στειλουμε την δικη μας?

η οποια φετος δεν μας κανει σιγουρα!

επίσης... ποσο καλα με ξέρεις κουφάλα!!!

Βενι μη λες τπτ στο τελος θα γινεις κακιά...ακου με

οχι πεμπι μας κανει η κοκινοσκουφιτσα μας,η βασιλοπουλα δεν μας κανει , ρε συ να σε ρωτησω κατι?

τον περασμενο μηνα πηρα ογκμεντιν την πεντακοσαρα για την φαριγγιτιδα,εκανα την αγωγη και μετα με τον καιρο αρχισα παλι να παλινδρομω,τωρα ειμαι χαλια παλι με ακριβως τα ιδια συμπτωματα,να παρω παλι οφκμεντιν ή ξερεις κατι πιο δυνατο?βαρεθηκα να πηγαινω στους γιατρους και να μου λενε τα ιδια,βιώνω την περσινη χρονια παλι!

Τεταρτες και Παρασκευες δεν τρωει κρεας...αλλιως τι πιο ευκολο..πεταω τις μπριζολε ςπου πηρα για την πεμπτη στη γαστρα και σε 40 λεπτα ετοιμες ειναι...

επισης μου ειπε πως πριν γεννισω θα παει να εξομολογιθει..και πριν βαφτησουμε το μωρο θα παει στο αγιο ορος.......

Εγω τωρα φανταζομαι διαφορα....ξερεις τωρα...τι σκ@τ@ παει να εξομολογηθει...οχι πες μου σε παρακαλω.....

Βενη πες τη νυφη σου να διαβασει το http://www.mitrikosthilasmos.gr και http://www.perithilsmou.gr..

θα καταλαβει πολλα πραγματα απο εκει....

Ε μα πια...με το swing.....ακου εκει αντικαθηστα τον θηλασμο το θηλαστρο...τι αλληγ κοτσανα θα ακουσω..

να δωσει κατευθειαν φορμουλα να μην εχει και ψυχολογικα μετ αη γυναικα με τις μακακιε ςπου τις λενε

Βικυ στειλε κοτοσουπα για μενα..,.μετα το σημερινο βγαλσημο..οτι πρεπει ειναι γι ατι στομαχι μου

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

α ρε γιωτα πεθανα στα γελια1!!!!!!!!

βαλε μια φωτο να την καμαρωσουμε!!!!

εγω του δοκιμασα του γουινι τελειος ειναι!!!!!!!!!!

ρε χρυσα αρακας μπλιαχ μπλιαχ

καλα εκανε ο χριστοφορος!!!!

κακος αρακας!

βενετια μου μη συγχιζεσαι ξερω πως νιωθεις

και ναι ασχετες ειναι , πολυ λιγες τελικα μπορουν να συμβουλευσουν σωστα..

αν κ αυτη δε σακουει παλι δε θα θηλασει κ δε θα τραβηξει αυτα που τραβηξε με τον αλλο το γιο

εσυ εχεις ολη την καλη διαθεση..

κ εγω ετσιτσατιζομαι οταν λεω κατι κ επιλεγει η αλλη να μη μακουσει..

οτι ναναι λενε παντως..

αμαν καλε τι τη ρωτατε την κοπελα!

στο γειτονα μοιαζει!!!

εμενα θα μειχατε νευριασει!

αχ κοριτσια πειναω ελλεεινα.... δεν εφαγα καλα το μεσημερι κ δεν εχω τπτ στο σπιτι

Lena τηα βγαλω ,το παρτυ γενεθλιων θα ειναι μασκέ!!

Βενακι μην στεναχωριεσαι ,θα γίνω κακια τωρα μα να ξέρεις δεν πιστευω οτι θα τα καταφερει... :?:( η πρώτη ήττα ειναι οταν ξεκινας απο το μαιευτηριο ακομη με το μυαλο στο θηλαστρο...αχ Θεε μου τα δικά μου θυμάμαι....ουτε εγω θα θηλασω δευτερο ,ειμαι σιγουρη για αυτό,ειναι δυσκολα με τις επιπεδες θηλες ,το μωρο να μην πιάνει κ το μεγαλο να κρεμεται στα ποδια σου!!! ας κανει ομως μια προσπαθεια,οχι με θηλαστρο μα με στηθος!

αχ ναι ρε Χρυσα Τεταρτη αυριο ξεχασα και εμεις φασολαδα εχουμε ,παμε με το προγραμμα του στρατού χαχαχαχαχαχαχα

xaxaxa...καλε ειναι ομως τελειως διαφορετικη απο τις μεγαλες ρε λενα..τι να κανω...

αλλα κουκλα!!!!

Εγω παλη δεν τσατιζομαι οταν δεν ακουν..απλα επιλεγω να μη ξαναμιλισω σε συγκεκριμενα ατομα..εγω χανω;;;; οχι βεβεια..αυτοι χανουν..

οπςω με εναν συναδελφο που πηγα να του πω οτι η γυναικα του δενχρειαζοταν να σταματησει τον θηλασμο με τη μαστιτιδα..και οτι εαν τελοςπαντων δεν ηθελε να πινει αντιβιωση μεσω του γαλακτος..ας αντλουσε για λιγε ςμερες και συνεχιζε μετα...κοντεψε να με φαει...ποιος εχασε////εγω..σε καμια περιπτωση...

Βενη πεσε καμια καλη συνταγη ρε..

εδωσα τη συνταγη για τα μαφιν στη Σωσω και ξετρελαθηκε

Μαρι τρελη σαυριγιωτα...

πνιγηκα με το νερο που επινα.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χρυσα στελνω...

Γιωτα των 500 δυσκολο να πιασει....

το ιδιο επαθε και ο Π.

πηρε σχ 1κουτι κλαρισιντ και με τα απο 6-7 μερες ξανα τα ιδια...τωρα περνει νταλασιν και παει πολυ καλυτερα!

εμεις πρεπει να παρουμε στολη φετος!

αλλα ακομα δεν ξερουμε τι να ντυθουμε!

μπλις ηρθε η β αδελφη μου... πιανει ενα οζιδιο σαν αυ(β)γο στο στηθος της!

το 3ο της παιδι το θηλασε 3 μηνες αλλα εχουν περασει 4 χρ απο οταν σταματησε!

υποπτευομαι κυστη ...

ειναι τοσο αμελης σε ελεγχο....

εχει να κανει παπ 4 χρ.

τωρα εχει πανικοβληθει....προσπαθω να την ηρεμησω....

σημ. δεν θελι να το πει στη μανα μας....

μια απο τα ιδια Χρυσα με εναν σναδελφο που ειχε το μωρο τους αλλεργια στο γαλα,γυρισε κ μου ειπε σιγα μην λιμοκτονησει η γυναικα μου για να θηλασει... εκει καταλαβα οτι τσαμπα χαλουσα τη ζαχαρενια μου

ανα 12 ωρο η νταλασιν (χαπια ε?) ? 8 μερες?

ουφφφφφφφ

δεν ανησυχω δεν με παρεξηγει η νυφη μου ουτως ή αλλως αυτη μου τα λεει....και με ακουει

δεν ειναι η νυφη μου το θεμα..ειναι το γενεσις και η ασχετοσυνη τους..και εμενα τις ιδιες βλακειες μου λεγανε και πηγα σπιτι και κοντεψα να παθω!!!!!!!

ο μεγαλος ιεναι κολλημενος πανω της ξυπανει και καθε βραδυ 3-4 φπρες για γαλα και μαμα και ρωτησε ενα ετσι θα μπορει να δινει το γαλα της τουλαχιστον..και της ειπανε αυτα ρε κοριτσια??? ελεος πια!!!!!! θα κανω καταγγελια!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::lol::lol::lol::lol:

αλλα και εμενα αν μου τα ελεγε επαγγελματιας θα ψαρωνα :evil: τι να πω!!!!!!!!!!

ας κανει οτι θελει ο καθενας δεν ειμαι φανατικη..ολα γαλατα ειναι..και μενα απο 4 μηνων φορμουλα πινει.. αλλα μην παραπληροφορεις ρε!!!!!!!!!!!!!

μαθε διαβασε πες τα σωστα και ο αλλος ας κανει αυτο που θελει και μπορει!!!!!!!!!!!!

αλλα δειξτου !!!!!!!!!!!!

ο αρακας ειναι πολυ ωραιος καλε γιατι το λετε αυτο??? εμενα μου αρεσει με μπολια καροτακια και ανιθο μουρλια γινεται!!

και δεν ειναι καλο να τρωμε κρεας συνεχεια...

μοσχαρι θελει λεει 2-3 φορες τον μηνα...!!!!!!!!!!!

αχ ρε γιωτα την πατησες με τις στολες..καλα που πηρςε 2!! γιατι δεν σου αρεσει???

εγω ειδα κατι τελειες στολες ζωακια στο lapin!!!!!!!!!!! τελειες σας λεω!!! θα τον ντυσω φετος αν και δεν μου αρεσουν και τα σιχαινομαι τα καρναβαλια!!! :lol::lol:

εχε χαρη που βρηκα ωραια στολη...και επειδη ειναι λιγο ακριβουτσικη 40ε εχει θα τον πηγαινω σε οοοοοοοολο το τριοδιο καρναβαλακι ντυμενο!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ααα δεν ας ειπα!!

στον παιδοτοπο που εχει το γενεσις δεν το βαζανε γιατι βαζουνε πανω αο 2 ετων!!!!!!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil: καλε λεω μην μας βλεπεις ετσι 26 μηνων κοντευουμε!!! και με κοιτουσε με ενα περιεργο υφος λες και την κοροιδευα...καλε σιγα πια δνε ιναι και τοοοοοσο μικροκαμωμενος!!!

τρις παω να δω το βιντεο!!!

οτι θα παω κατι θα παω....

να φτιαξω κατι με τα χερακια μου η θα λενε οτι ειμαι τσιγκουνα κ θελω να τους ξεπαστρεψω κ να παρω κατι απο ζαχαροπλαστειο καλυτερα?

να φτιαξεις αμα θες!!!!!!!!!! αλλα αμα βαριεσια να αγορασεις αν νομιζεις κιολας πως θα σου την πουνε!!!!! αν φτιαξεις κανε τρουφακια!!!!! :D

αχ βενι τι στολες εχει??? για πες!!!!

εγω αυτη που του πηρα σημερα τη βρηκα φτηνη 10 ευρω λες να παρω αλλη μια??

αχ κ εγω θατον κουβαλαβ παντου γουινι!!!! :lol::lol::lol:

ebala to terataki gia upno ...mou espase ta neura olo to apogeuma .

koritsia olo gia antibioseis akouw kai exw mia (mporei ka xazh) aporia .

egw pote sthn zwh mou den exw parei antibiosh ,oses fores arrwstena me depon kai panadol thn ebgaza 1-2 meres .mporei na sas akougete koulo alla den kserw giati pernete antibiosh ....

h mikrh ths athhnas miazei ston mpampa ths .

Δεν διαβασα γιατι ψιλοτρεχω! Αλλα επειδη ειμαι ΚΟΥΚΟΥΒΑ... δεν μπορουσα να μην σας κανω επιδειξη!! :-p:-p:lol::lol:

Θα μπω βραδακι!!! Φιλακια!!!

τι καλος μωρε!!! τρεχει κιολας!!!!!!!! :D:D:D:D:D

λενα εχει μαιμουδακι, πιθηκακι..κουνελακι αλλα και αλλες που δεν ειδα γιατι δε ανεβηκα πω με τον μικρο ητανε αδυνατον!!!!!!! αλλα εινα ιτελεις...!!!!!! αμανικες..φουσκωτες με τα ποδαρακια εξω(φοριεται με καλσον) με γουνιτσα και στο κεφαλι το ζωακι!!! τελειες υπεροχες!!!!! :):):)

αχ γιωτα μετα τον εβαζε αλλα ο μικρος την εφτυσε δεν μπηκε!!! :lol::lol::lol::lol:

αντε παω στο παλικαρι μου!!

καλο βραδυ!!!!!

Βενι αν πάρει το swing πολυ απλά ΔΕΝ θα θηλάσει. Μηπως τα μπερδεψε η γυναίκα? Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έκανε επιτηδες.. το οτι δεν εχει ιδέα τι λέει πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς της μπορώ να το πιστέψω αλλά αρνούμαι. Και εγώ αυτο που λέει η Χρυσα θα έκανα. θα της έστελνα λινκς και θα της μιλούσα ειλικρινά για αυτά που ξέρω.

Βικυ σαν αυγό μου φαίνεται πολύ ρε συ. Σιγουρα κάτι σε κύστη θα ειναι. Ας ηρεμήσει και ας το δει.

Αθηνά εισαι κούκλα και χωρίς να κάνεις τίποτα θα τα χάσεις τα κιλά που θελεις, με λίγη προσπάθεια, έχεις και την βοήθεια του θηλασμού.. Μην αγχώνεσαι please

Αφρο εγώ μια φορά πηρα αντιβίωση. Οταν έκανα καισαρική. Αντιβίωση δεν παίρνουμε για ψυλου πηδημα. Κάποιοι οργανισμοί όμως δεν καταπολεμούν το μικρόβιο χωρίς αντιβίωση. Δηλαδη εσυ με ντεπον 2 μέρες και εντάξει. Αυτοι 10 μέρες και δεν περνάει κατάλαβες? Φιλάκια

kai egw otan ekana enxirish sto donti alla htan alo thema giauto den to anefera .

apla to eipa auto giati akouw sinexia ,oxi mono dw mesa alla pantou gia antibiosh se iwseis kai anarotieme pragmatika an telika xriazonte tosoi antibiosh h oi giatroi sintagografoun alefrati kardia .....mipos h polu antibiosh den afinei ton organismo na katapolemisei monos tou ?mipos telika kanei kako para kalo ?

kai eidika sta paidkia pou tora anaptisoun antisomata ston organismo tou ?

mhn me parete apo ta moutra .....skepseis einai den lew oti kakos kanete kai pernete .mhn to kanoume thema diamaxhs .

Geia!!!

Καλε Λενιω δεν καταλαβα γτ ν α σου την πουνε?

Επειδη δεν θα ειναι αγοραστα? :shock:

Ή επειδη θα φοβουντε μηπως τους εχεις βαλει κανα ποντικοφαρμακο μεσα?!

Πριγκιπισσα Βενη εγω στη θεση σου θα ελεγα αυτο που ξερω,τονιζοντας οτι το εχω ψαξει αρκετα

το θεμα και πως φυσικα μπορει να το ψαξει κ αυτη στο ιντερνετ ή να μιλησει με συμβ θηλασμου...

Εγω πριν λιγο καιρο σας ελεγα πως θελω να λεω τη γνωμη μου κλπ κλπ αλλα αλλαξα αποψη...

Ουτε καρφακι δε μου καιγεται(ψεμματα λεω αλλα τεσπα) για το αν θα θηλασουν οι αλλες...

Απογοητευτηκα!Να σας πω κατι..Ελαχιστες ειναι οι κοπελες που δεν ενημερωνονται κ ομως θα τα καταφερουν...

Και απο αυτες που θα τα καταφερουν οι περισσοτερες θα το ψαξουν(θα το "ξεφτυλισουν") το θεμα κατα την εγκυμοσυνη...Οποτε...Δε νιωθω οτι μπορουμε να βοηθησουμε καμια...

Ασυναρτητα τα γραφω αλλα...Μου την εδωσε κατι που διαβασα....Δεν βαριεσαι...

Θουλιτσα μου τι να σου πω...?Την Πεμπτη παιζει να δω μια φιλη μου..Αν οχι θελεις να βρεθουμε?

πρωι εχω καθαριστρια κ θα με βολευε να φυγω απο το σπιτι αλλα αν θελετε μπορουμε κ απογευμα

για να ερθει κ η Λενα...Αν ειμαστε ολοι καλα βεβαια...

Εσυ οδηγεις?

Τι αλλο ειπατε κ ηθελα να σχολιασω?Ξεχασα...

αναστασι τι διαβασες???

εγω παντως εντελως πληροφοριακα -αν κ τοχω αξναπει- δεν ηθελαν καθολου μα καθολου να θηλασω

αν δεν επεμενε ο τολης κ ο γυναικολογος μου δε θα τον ειχα βαλει ουτε δευτερολεπτο στο στηθος

αχ ναι θουλαρα να πιουμε καφεδακι την πεμπτη!!να βρεθουμε!!!

δεν ξερω, επειδη ειναι λιγο κακοπροαιρετοι εκει μην τυχον δουνε οτι τα εκανα εγω κ πουμε οτι τσιγκουνευομαι να παρω απο εξω η οτι θελω να τους δηλητηριασω

κ τωρα που το σκεφτομαι τοσες ιωσεις τριγυρνανε

θα κολλησουν τιποτα κ θα λενε οτι φταινε τα γλυκα μου

ασε ζαχαροπλαστειο καλυτερα

Καλα τα λες βρε Αφρο, έτσι όπως τα σκέφτεσαι ειναι, η αντιβίωση δεν αφηνει τον οργανισμό να πολεμήσει μονος του τους ιους. Επίσης η αντιβίωση σκοτώνει και τα καλά μικρόβια του οργανισμού εκτός απο τα κακα. Γενικά διαταράσει την ισορροπία του.

Αχ τα νευρα μου, η πεθερά μου παιδιά έδινε αντιβίωση στα παιδιά της (και στον αντρα μου φυσικα) για οτιδηποτε! Και χθες που εβηξε ο Κωστας για πρώτη μέρα, μου λέει "Λες να θέλει αντιβίωση???""" :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...