Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 31- Για υγιη παιδάκια

Recommended Posts

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

δηλαδη δεν θα δω το γαμπρο μου στο παρτυ?

εεεε αν στριμωξει πουθενα το Μανωλακη (ειναι και του χεριου της) δεν αθ θυμωσετε ε?!.....

:-w:-w:-w:-w:-w:-w[-([-([-([-(

xuew poz o Lozköaw yvgröafiye sto dvmöatiö

χθες που ο Λ. ζωγράφιζε στο δωμάτιό του, τον άκουσα που είπε: "μαλακία είναι"!!! :o:o:o:shock::shock::shock::shock: , αν το πει εδώ ευτυχώς δεν ξέρουν τι σημαίνει!!!!! :roll::roll::roll::roll::roll: ....του είπα ότι δεν είναι πολύ καλή έκφραση αυτή!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχαχαχα απο που το ακουσε αυτο συμπεθέρα????

Βικυ περαστικά με το νυχάκι ρε συ..

Αφρο λέω να μην το ακυρώσεις.. Πιστεύω όλοι θα έρθουμε.. Το πολύ πολύ να πέσουμε μετά όλες στο κρεβάτι.. αχ και λείπει ο άντρας μου και ποιος θα μου φέρνει χυμό...

Χρυσα εισαι κούκλα, στο έχω ξαναπεί τρελαίνομαι για εκείνο το μαλί!

Μπαίνω μέρες, διαβαζω μέρες και απαντάω ετεροχρονισμένα τώρα???????

CESILLLLLL σιδερώνεις και πετσέτες????????????????????????? Από μέρες θέλω να το πω!!! :D:D Εγώ έχω καταργήσει σχεδόν τα πάντα. Φανέλες, φανελάκια του μωρού, σεντόνια, μαξιλαροθήκες τα πάντα όλα. Λέω να εισάγω νέα μόδα...Ασιδέρωτο πουκάμισο!! Να γίνουμε αγγλία βρε παιδί μου να σωθώ!!! :oops:

Παρεπιπτόντως. Κούκλα νύφη ε!!! Τις άλλες τις φωτό με τα νυφικά της Σισσιώ δεν τις βρήκα! Πρέπει να ναι στο προηγουμενο τρενάκι!!!

Θου μην στεναχωριέσαι τόσο. Φάση είναι που το περνάνε όλα τα παιδάκια, άλλα πιο έντονα και άλλα λιγότερο. Εσύ κοίτα να είσαι σταθερή στο ΟΧΙ και να του εξηγείς ότι πονάει και θα το πιάσει το μύνημα. Εγώ έφευγα από το δωμάτιο όταν με χτυπούσε. Του έλεγα "με πόνεσες και δεν θέλω να παίξω αλλο μαζί σου" και έφευγα. Τώρα το έκοψε ευτυχώς.

ΜΑιμουδάκια αυτά τα βαμμένα δάχτυλα στη φωτό του προφίλ σου έχουν τρελλάνει τον γιο μου. Με ρωτάει συνέχεια τι έχουν τα ποδαράκια!!! :lol:

Καλα το νυφικο στο μοντελο χανει..στον γαμο της η Ερη ηταν ΘΕΑ!!!!!

τις εχετε δει τις φωτο της..εγω τις πετυχα στο φεισ...ς.

Σαν τις ιεριες στην Αφη της Ολυμπιακης φλογας..

ε ναι..τετοιο βυζον σαν της Ερης θελει για να δειξει αυτο το νυφικο..και τετοιο μποι και τετοια κορμαρα...

Φτου φτου σκορδα...

Λοιπν δεν αντεχω αλλο..τωρα αρχησα να ξερναω τα μεσημερια..γμτ...

ξερασ ατο μεσιμεριανο μου...και αηδιασα με τον εαυτο μου ..να μη σας πω γιατι...

ετυχως παντα κουβαλαω μαζι μου μια αλλαξια βρακι και καλτσον

Ε ναθ καλε σιδερονω..μου αρεσει να ειναι ομορφα σηδερωμενα και τακτοποιημενα στις ντουλαπες..τι να κανω..ειμαι μαζωχας

Δεν διαβασα γιατι ψιλοτρεχω! Αλλα επειδη ειμαι ΚΟΥΚΟΥΒΑ... δεν μπορουσα να μην σας κανω επιδειξη!! :-p:-p:lol::lol:

Θα μπω βραδακι!!! Φιλακια!!!

Αννα ειναι τέλειος!!!

Δεν εχω ήχο τώρα, αλλα θα το δω και το βράδυ με ηχο!

Περπατάει κανονικότατα!! Ειδες βρε! Ειναι κουκλος να μου τον φιλήσεις!

Αφροδιτη σου εστειλα μνμ γιατι δεν μπορουσα να συνδεθω...Εμεις καλα ειμαστε, αρα λογικα θα ερθουμε, τωρα αν ειμαι τοσο γκαντεμω κ μου αρρωστησει μεχρι το σαββατο.... :shock:

Εγω γιατι δεν ειδα φωτογραφιες??? που ειναι????

Ααα εγω δεν πιστευω οτι ισχυει τετοια οδηγια απο την ΕΕ..καταρχας δεν εχουν αναγνωρισει ολες οι χωρες μελη τον γαμο των ομοφυλοφιλων, επομενως υπαρχουν πολλα νομικα κενα..Επισης δεν επιτρεπεται κ η υιοθεσια σε ολες τις χωρες μελη...αρα...μουφα ειναι...απο αυτα τα σπαμ μειλ...μην ασχολειστε..

Παντως εδω να πω οτι συγγενης του Κ στη Δανια ειναι ομοφυλοφιλος κ εχει παιδι μαζι με τον συντροφο του (εχουν παντρευτει κανονικα στη Δανια)..κ το παιδι τους λεει κ τους δυο μπαμπα, δεν τους λεει μαμα....Κ ειναι μια χαρα το παιδακι, δεν το κοροιδευει κανεις ουτε το σχολιαζουν...το εχουν φερει κ συχνα να παιξει με το σεμπινι οταν ειμασταν πανω, δεν υπηρχε τιποτα περιεργο, ουτε εκανε ο ενας τη μανα...αυτα ειναι βλακειες...

Το παιδι το απεκτησαν παντως με παρενθετη μητερα κ το εχουν απο βρεφακι (νομιζω ο ενας ειναι ο βιολογικος πατερας αλλα δεν ξερω, δεν ρωταω λεπτομερειες)

Τρις τελειο το βιντεακι!!

Ρε κοριτσια τα εχω παιξει με τη μετακομιση...μα γιατι? τι επαθα?

Χρυσα και γω έτσι σκεφτόμουν μέχρι που είδα ότι μου λείπει το τσεμπέρι για να ολοκληρώσω την εικόνα και τα πήρα στο κρανίο. Είπα αι σιχτίρ και κατήργησα πολλλάαααα χαμαλίκια. Ε δε γίνεται να θέλω να πάω καπου και να μην προλαβαίνω γιατί οι δουλειές δεν έχουν τελειωμό!!!! Τώρα έχω ένα σιδερο κάτσε καλά :?:?:?

ΑΑααα το είπα στον άντρα μου. Όταν πάμε στο άλλο το σπιτι που θα είναι 140 τμ θα πάρω μια μαρούσκα. Ας μη μου περισσεύουν αλλά μια ζωή την έχουμε. Δεν θα πεθάνω εγώ για να είμαι υπηρετικό προσωπικό. 60τμ έχω και ίσα που τα φέρνω βόλτα.

Μη βαράτε...

Καλό μήνα!!! Του Αγ. Τρύφωνα σήμερα, προστάτη των αμπελουργών. Βοήθειά μας!!! :lol::lol::lol::lol:

Θου πού είσαι καλέ να δεις τί γράφω!!!!

Πήγαμε παιδίατρο! 4 κιλά η μπουμπού και 54 cm. Πήρε και 4 πόντους η καλή μου στο κεφάλι!

Το αυτί της είναι καλά ευτυχώς, δεν φαίνεται κάτι. Ο παιδ είπε οτι πονούσε η κοιλιά της γιαυτό και ήταν ανησυχη. Εγώέίμαι σίγουρη όμως οτι ήταν το αυτί της. Της το πάτησα και έβαλε αμέσως τα κλάματα ενώ είχε δείξει πως την ενοχλεί. Τεσπά, τέλος καλό όλα καλά.

Για τα πράσινα κακά κλπ μου είπε οτι δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Ό,τι πρέπει να κάνω το εφαρμόζω ήδη. Επίσης μου είπε πως έκανα καλά που απέχω από τα γαλ/κομικά. Κάποια στιγμή θα περάσει

Τώρα κοιμάται το ζουζούνι ακι η Ειρήνη μόλις ξύπνησε.

Δεν πρόλαβα να δω τις φωτο της Χρύσας να την καμαρώσω.

Μαρία έχουμε την ίδια φιλοσοφία για το σίδερο!!!!

Αναστασία μου με σκέφτηκες!!! :x:x:x

Σισσιώ π[ολύ ωραίο το νυφικό!!!! Μην κόψεις την ουρά. Και γω δεν ήθελα με τίποτα αλλά οσο την έβλεπα στις πρόβες τόσο μου άρεσε και τελικά την κράτησα!

Γωγώ περαστικά σας και πάλι!!! Εμένα μέχρι τα 20 με έβλεπε η παιδίατρος που είχα από βρέφος!!!

Μαρία είσαι τρελή!! :lol::lol::lol:

Κάρολ κουκουβάγια!!!! Έλιωσες φαντάζομαι!!!

Έρη πως πάει το πακετάρισμα;;;

Βίκυ πυρεττό ανέβασες από το δάχτυλο;

μπα δε νομιζω να ειναι αο το δαχτυλο....γιατι με νοχλει και λιγο ο λαιμος μου!

αλλα εγω ξεκινησα augmentin η οποια κανει για σχεδον ολα!

εχω αρχισω να σκεφτομαι τ αγενεθλια της μικρη μου....την προετοιμασια....ειναι σε 2 μηνες..

σκεφτομουν...θεμα την ΧΙΟΝΑΤΗ

αχ πεμπι

κ ο δικος μου εχει γενεθλια σε 2 μηνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σκεφτομαι να δωσω την τουρτα να την κανει η μαγκυ.. με θεμα το γουινι!

επισης την αλλη δευτερα εχω γενεθλια

να κανω κατι να παω να κερασω στο σχολειο? η θα με σκυλοθαψουν οτι ειμαι τσιγκουνα κ οτι θελω να τους ξεκανω κλπ κλπ?

τι λετε?

χαχαχαχαχα απο που το ακουσε αυτο συμπεθέρα????

από μένα από πού αλλού? :?:?:?

Άννα τι καλούλης που είναι? αφήστε τον καλέ να πάρει το πατίνι!!! και τι που δεν είναι δικό σας!!!! :roll::roll::roll::roll::roll: την επόμενη φορά βάλε τον μπαμπά να κρατά την κάμερα να δούμε και σένα!!!! :mrgreen:

οτι θα παω κατι θα παω....

να φτιαξω κατι με τα χερακια μου η θα λενε οτι ειμαι τσιγκουνα κ θελω να τους ξεπαστρεψω κ να παρω κατι απο ζαχαροπλαστειο καλυτερα?

νατασα μια χαρα μεγαλωνει το κοριτσι σας!!!!!!

οσο για το αυτακι μηπως ειναι αρχη ακομα κ γιαυτο δε φανηκε?

αννα ο μικρος ειναι τελειος!!!!!!!!!!!!!!!!!!

νατασα εβαλα μερικες στο φεισ μονο για σενα..

θα τις δει ςστο προφιλ γιατι δεν τια κανω δημοσιευση

Ουυυ..μια χαρα μεγαλωνει καλε..

ειδε ςτι κανει το μαμαδισιο γαλα....

Διαλογος με Χριστοφορ

Τι εχει η μαμα στην κοιλια

Νινι...

τ ιθα τρωει το νινι

Γαα

Απο που θα πινει γαλα το νινι

μπιμπιμπο...

Λεο οχι το μωρο θα πινει γαλα απο μεμε..

οσι οσι τσικα τσικα ικο μου

Αρχισαμε απο τωρα...

Επισης ηρθε ο Οδυσσεας τωρα απο ενα μνηνμοσυνο που ειχαν παει..και ηταν εκει μια ξαδελφη του που το κοροτσακι της χρονιζει τωρα τον Ιουνιο..και ειναι .. 2,5 μηνων..λεει και ο δικςο μου ωραια συγχαρητηρια κλπ..λεει να δεν τοθελαμε ετυχε...αχ.τουρκο με εκανε....

πρωτον τι παιε να πει ετυχε..αμα δε θες παιδι προσεχεις..αλλοι παρακαλανε να του τυχει και δεν τυχαινει...

επισης αυτο δεντο θελαμε...τι δεν το θελατε ρε βλαμενη το γκαντεμιαζεις το πραγμα απο τωρα..πολυ νευριασα..ευτυχως δεν ημουν εκει..

Ενταξη καταλαβαινω ανεργοι και οι δυο εσοδα μηδεν..αλαλ το θεωρω πολυ γρουσουζια να λες δεν το ηθελα..

Ολο θελω να σας γραψω και ολο τρεχω. Τα φιλια μου σε ολες. Αργυρουλα σε εχω συνεχεια στο μυαλο μου. Θα σε παρω μολις παρει μπρος ο εγκεφαλος.

Κοριτσια πρεπει να χασω 11 κιλα. Εστω 10. Πως θα το πετυχω αυτο; :roll:

Αθηνα ειχα σχολιασει και στο φεισ...τις μεγαλε ςτις μοιρασατε..η Ηλιανα ποιον μοιαζει;;;;

Ειναι εντελως διαφορετικη απο τις αλλες δυο..

αλαλ ειναι τρια πανεμοφρα ευτυχισμενα κουκλακια!!!!

Να τον ξεπουπουλιασω τωρα τον μικρο...η μετα;;;;

σε δευτερολεπτα μου γυρησε την κουζινα απο το στο 9..παει ο αρακας...καρβουνο εγινε...εκτος που βρομαει η κουζινα πρεπει να καθαρισω και την κατσαρολα..και να ξαναμαγειρεψω...γκρρρρρρρρρ

ti kanete?me tentose i dikia mou oli mera!!! peridromiase kala kala pire ton koudo kai tin pipila kai kserathike ston kanape..oli mera epaize o mikros nikolas! mou aresei k emena! :D anna sugxaritiria...na se po poios einai aftos me ta mallia?o mpampas sas?den to eida olo to video gt sernetai i sundesi mou...ton allomina tha mporo na blepo ta panta...

exo mia aporia..gt ksamolane ta paidia stous diadromous na paizoun otan o kanonismos to apagorevei rita?k fonaskoun tetoia ora pou koimountai ta mora?

re natassa mpas k to tsimpises to aftaki tou morou bre kakourgo k to poneses?k les oti einai otitida?lol!!

pikra ..dokimasa ti stoli basilopoula kai tis einai mikri ,i kokinoskoufitsa tis kanei ma den mou arese epano tis! ti tha kano i teleiomanis?

Xrusa mia einai i leksi! ddelivery! kai mia alli...LEXOTANIL!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...