Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μια μεγαλη καλημερα σε ολες.

Δεν ξερω πως να αρχισω πια...

Θελω καπου να μιλησω αλλα νομιζω πως κανεις δεν μπορει να με καταλαβει.

Καταρχην πριν 9 μηνες εφερα στον κοσμο το πιο ομορφο πλασμα στον κοσμο.

Την κορουλα μου. Η ζωη μου εδειχνε να στρωνει και επλεα σε πελαγη ευτυχιας. Ολα εδειχναν να πηγαινουν τελεια. Ειχα δημιουργησει μια φαανταστικη οικογενεια, κατι το οποιο ειχα στερηθει ως παιδι, μιας και οι γονεις μου ειχαν χωρισει οταν ημουν 1μιση ετων.

Η μαμα μου βραχος διπλα σε μενα και στην κατα 8 χρονια μεγαλυτερη αδερφη μου. (36 σημερα εκεινη, 28 εγω).

Οταν η μικρη μου ηταν 6 μηνων (πριν 3 μηνες δηλ) εχασα τη μαμα μου τελειως ξαφνικα και απο το τιποτα. Ο ανθρωπος που σημαινε τα παντα για μενα, το στηριγμα μου. Ο ανθρωπος που ηταν διπλα μου σε ολες τις δυσκολες. Ο ανθρωπος που μου ελεγε μη φοβασαι, εγω ειμαι εδω..Ο μικρος μου Θεος..Εκεινη που επαιρνε ολες τις κακες σκεψεις απο πανω μου...και την εχασα απο το τιποτα...μονο 57 ετων...μου λειπει πολυ...

Μετα απο αυτο, η οικογενειακη μας γιατρος με εβαλε σε ενα κυκλο εξετασεων λογω του οτι αυτο που ειχε η μαμα μου ηταν κληρονομικο. Πετρα στη χολη.. Κουφο ε??? ΕΙχε πετρα στη χολη και ειχε σπασει με αποτελεσμα να παθει οξεια περιτονοτιδα και να μου φυγει απο πολυοργανικη ανεπαρκεια.17 μερες παλεψε στην εντατικη αλλα δεν τα κατεφερε..

Μεσα σε ολες τις εξετασεις εκανα και εναν ελεγοι θυροειδους.Ειχα κανει καποιες αιματος αλλα με παρακινησε να κανω και υπερηχο που δεν ειχα κανει ποτε.

Ειχα πολλους οζους τελικα. Επρεπε να μπω χειρουργειο. Εκλαιγα σεν τρελη που επρεπε να αφησω το παιδι μου εστω και για μια μερα...και οχι στη μαμα μου...

Η βιοψια μου εδειξε 4 καρκινωματα..Κακοηθεια δηλ. Πρεπει τωρα να κανω θεραπεια με ιωδιο και να μεινω 15 μερες χωρις να δω το παιδι μου...Που ειναι μολις 9 μηνων...Και μετα σε εναν κυκλο εξετασεων που θα διαρκεσουν 5 χρονια με σπινθηρογραφηματα και φουλ ραδιενεργεια..Τι κακο εχω κανει ??

Δεν αντεχω!!!

Δημοσίευση

κοπελα μου μην απελπιζεσαι.Παντα υπαρχουν και τα χειροτερα, ετσι να σκεφτεσαι. Εχεις την κορουλα σου και πρεπει να παλεψεις γι'αυτην για να μην σε χασει. Μην το λες τι αλλο θα μου συμβει, αλλα να προσευχεσε η κορουλα σου να ειναι καλα και να γινεις και εσυ γρηγορα καλα!!!!

Περαστικα σου και καλη δυναμη . ολα θα περασουν και θα τα θυμασε σαν ενα κακο ονειρο.

Δημοσίευση

αχ!δεν ξερω τι να σου πω...καταρχην τα συλληπητηρια μου για τη μαμα σου...

τώρα για σενα,φανταζομαι πως θα ειναι πολυ δυσκολο...ξερω πως σε αυτες τις περιπτωσεις παιζει σημαντικο ρόλο η ψυχολογία...Σκέψου την κορούλα σου κ πάλεψε γι'αυτήν.κ για τη μανούλα σου που απο εκεί ψηλά θα χαρεί πολύ αν σε δει να το παλευεις,να το νικήσεις κ να σταθείς κι εσύ με τη σειρά σου βράχος στη δική σου κόρη,έτσι όπως ήτανε εκείνη για εσάς...πίστη στο Θεό να έχεις κι όλα καλά θα πάνε!κ όσο μπορείς να μην σκέφτεσαι αρνητικά!παρά μόνο θετικά!

Δημοσίευση

καλημερα αλεξανδρα μου!!!!!!καταρχην θελω να σου πω πως πραγματικα λυπαμαι για την μανουλα σου :cry::cry: .δευτερον μη λες ποτε τι αλλο θα μου τυχει γιατι μονο ο θεος ξερει για τον καθεναν μας,και πως σιγουρα υπαρχουν πολυ πιο χειροτερα που δεν παει ο νους μας.επειτα κανε ολα αυτα που πρεπει να κανεις(διαφορες εξετασεις κλπ),και το μονο που πρεπει να σκεφτεσαι ειναι η πολυτιμη κορουλα σου!!!!!πρεπει να εισαι δυνατη ,να προσπαθησεις,μονο και μονο για την πριγκιπισσα σου!!!!!!γιατι για σκεψου πως εισαι τα παντα γι'αυτην και πως θα νιωσει και αυτη εαν συμβει κατι.....!!!!εξαλλου αυτο θα θελει και η μανουλα σου απο εκει ψηλα που ειναι και σας βλεπει!!!!!!!

να εισαι δυνατη καλη μου ,σκεψου την κορουλα σου και να δεις πως ολα να πανε καλα!!που σου το ευχομαι ολοψυχα!!!!

Δημοσίευση

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΥΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΨΗΛΑ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ.ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ Η ΚΟΛΗΤΗ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΕΖΗΣΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ Κ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ.ΜΗ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ.Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΕΚ ΑΠ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΛΥΓΗΣΕΙΣ..Κ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΛΗ..

Δημοσίευση

Συλληπητηρια για τη μαμα σου @};-@};-@};-@};- Οσο για εσενα μακαρι να λαβεις ολη τη θετικη ενεργεια που σου στελνουμε και να εισαι σιγουρη και δυνατη οτι θα νικησεις και δεν θα σε νικησει.Στο ευχομαι ναναι γρηγορα περαστικα :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Δημοσίευση

Αλεξάνδρα μου καταρχήν συλλυπητήρια για τη μανούλα σου.. Θέλω να σου πω πως ο θεός σου πήρε την μανούλα σου, που ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του εαυτού σου όμως σου χάρισε ένα άλλο εξίσου σημαντικό κομμάτι για σένα.. την κορούλα σου.. γι΄αυτό πρέπει να παλέψεις για εκείνη και για τον άντρα σου.. και εκείνος σε χρειάζεται.. και να σκέφτεσαι ότι υπάρχουν πολύ χειρότερα.. ακούγεται πολύ σκληρό τώρα αυτό για σένα που ζείς κάτι πολύ άσχημο.. είμαι σίγουρη όμως πως θα το παλέψεις για να γίνεις πιο δυνατή.. γιατί θα έρθουν για σένα πιο όμορφες μέρες.. γιατί η μαμά σου θα χαρεί απο εκεί πάνω αν σε δεί να το παλεύεις.. γιατί υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου που έχουν ανάγκη τη δική σου αγάπη, που έχουν ανάγκη εσένα.. Δεν σε γνωρίζουμε αλλά να ξέρεις ότι η σκέψη μας θα είναι εκεί να σε συντροφεύει..

Δημοσίευση

αλεξανδρα ξέρω πως νιώθεις το έχω περάσει και θα σου πω το εξής :το καλύτερο φάρμακο για να το καρκίνο του θηρωιδή είναι καλή ψυχολογία αν έχεις αυτό μπορείς να το παλέψεις και να το χειριστείς . Σίγουρα δεν είναι εύκολο και μόνο το γεγονός ότι έχασες τη μαμά σου το στηριγμά σου όμως σκέψου έχεις ενα κορίτσακι και θα πρέπει να είσαι καλά για να το δεις να μεγαλώνει να λέει κουβέντες να προχωράει να χορεύει να ερώτευεται να κάνει τη δική της οικόγενεια . Εγώ άρρωστησα στα 23 με το θηρωιδή και στα 29 λίγο πριν το γάμο μου έμαθα ότι είχε εξελειχτει σε καρκίνωμα , έπρεπε να μιλήσω στον 'ανθρωπο που είμασταν μαζί και να πάρει την απόφαση αν θα είναι δίπλα μου και αν μπορεί να το αντέξει επειδή δνε ξέραμε τη κάταληψη θα είχε , φαντάσου ήμουν 29 και πήρα το ίωδιο και 'επρεπε να περιμένω τρία χρόνια να μην μείνω έγκυος επειδή αναγκαστικα΄θα έπρεπε να διακόψω την κύηση και ευτυχω΄ς έκατσε δίπλα μου και το πάλεψα με όλα όσα τράβηξα να χάσω κιλά και φτάσω στα 38 να υπόφερω και να μην μπορώ να νιωθω κουρασμένη αλλά ήμουν ζωντανή αυτό είχε σημασία . Τις 3 ημέρες που έκατσα στην απόμωνωση στο Νοσοκομείο μεταξά ήμουν μόνη και ακόμα θυμάμαι μετά απο 11 χρόνια την σιδερένια πόρτα να κλείνει με δύναμη ένα χαπάκι σου δίνουν και εγω δνε μπορούσ ητ μοναξιά αλλά σκεφτόμουν το γάμο μου έκανα σκέψεις και σχέδια και απο αυτά έπαιρνα δύναμη . Θα αφήσεις το μωρο στην αδεφή σου στον άντρα σου και μετά απο 15 ημέρες θα το δεις σκέψου το κανεις και για αυτό .Άκουσε με μετα απο το ιώδιο δνε θα έρθεις σε επαφή με το μωρο για 15 ημέρες θα πλένεις τα ρούχα σου ξεχωριστά και όο αφορά τις εξετάσεις δεν είναι τίποτα όταν θακάνεις το σπινθιρογράφημα τότε για 24 ωρες θα είσαι μακριά της . Η απώλεια της μαμας σου είναι καταλυτικός και εγω έχασα τον πατερά μου πέρσι όταν είχα αρρωστήσει το είχαμ εκρύψει απο τους γονείς μας το ήξεραν μόνο κάτι φίλοι τότε ήξερα α το μάθαιναν οι δικό μου θα τελέιωναν το πήρα πάνω μου . Επίσης καλό είναι να επισκεφτείς ένα ειδικό ψυχολόγο-υχίατρο εμένα με είχαν βάλει αμέσως μετά την ανακάλυψη απο το νσοκομείο . Δεν ξέρω σε ποιο νοσκομείο θα πας αλλά ότι θέλεις είναι εδω δίπλα σου να σε στηρίξω σε όλα όσα χρειαστείς . ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ

Δημοσίευση

Αλεξάνδρα

καλό κουράγιο και να εισαι αισιοδοξη- μπόρα είναι θα περάσει..έτσι δες το - και να σου πω κάτι..πρώτα για σενα να εισαι δυνατη. αν το καταφερεις αυτό θα εισαι εκει κ για το παιδί σου.

Ολα καλά θα πάνε- ευχομαι να ξαναβρεις την υγεια σου συντομα. προσπαθησε να εισαι θετική και αισιόδοξη

Δημοσίευση

Αλεξάνδρα μου όσα έγραψες με συγκίνησαν πολύ... Θυμήθηκα τα δικά μας, 10 χρόνια πριν, όταν διαγνώστηκε η μητέρα μου με κακοήθη όγκο στον θυρεοειδή τεράστιο για τα ιατρικά δεδομένα! Έκανε ολική αφαίρεση του αδένα, θεραπείες με ράδιο κ ιώδιο για 3 χρόνια κ ακόμα κ τώρα κάνει σπινθηρογραφήματα κ εξετάσεις 1 φορά το χρόνο πλέον. Όντως τις μέρες που κάνεις θεραπεία δεν κάνει να έρχεσαι σε επαφή με τη μικρή σου, αλλά θα περάσουν γρήγορα θα δεις... Ξέρεις τι της είχε πει τότε της μαμάς μου ο γιατρός? Ότι είχε την "καλύτερη" μορφή καρκίνου! Θεραπεύεται πλήρως, κ το κυριότερο, δεν κάνει μεταστάσεις... Η μαμά μου είναι υγιέστατη (από τον θυρεοειδή εννοώ, έχει άλλες ασθένειες λόγω ηλικίας...) παίρνει τα χαπάκια της κ ούτε που το σκέφτεται πλέον!

Να είσαι δυνατή όσο μπορείς! ΄Εχεις μια υπέροχη οικογένεια που σε χρειάζεται... Όλα θα περάσουν, θα ταλαιπωρηθείς βέβαια αλλά θα μπορείς να λες: "εγώ νίκησα τον καρκίνο, είμαι ο πιο δυνατός άνθρωπος του κόσμου"!

Έχεις όλη τη θετική μου σκέψη κ τις καλύτερες ευχές για ταχεία ανάρρωση...

Δημοσίευση

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ θα δεις θα είναι μια κακή ανάμνηση όλο αυτό το μόνο που χρειάζεσαι είναι καλή ψυχολογία αυτή θα την αντλήσεις απο το χαμόγελο του παιδιού σου -θυμάμαι είχα πει τότε :είμαστε οι δυό μας εγω και το καρκινάκι θα το παλέψω και θα το νικήσω και όντως είμαι μια χαρά και αρχικά κάνεις εξετάσεις πιο νωρίς μετα απλά το ελέγχεις απλά πρέπει να παίρνεις πάντα τα φαρμακά σου εγω τα παίρνω απο τα 23 μου και είμαι 40 αλλά αυτά με βοηθούν να μπορώ να έχω μια φυσιολογική ζωή

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τα διάβασα ρε κορίτσι..Πφφ τι να πω. Ετσι όπως τα λες φαίνεται σαν να θέλει να σε βάλει καισαρική στις 38 εβδομάδες. Γιατί να το δεχτείς; Αν υπάρχει κάποιο θέμα οκ, πχ με την πίεση κλπ δε ξέρω τι γίνεται, αλλά αν λέει μια το ένα μια το άλλο δε φαίνονται λίγο σαν δικαιολογίες; Δηλαδή κ η γιατρός σου η άλλη γιατί λέει ότι δεν υπάρχει θέμα να πας φυσιολογικά ; Δεν ξέρει αυτή; Αυτό για την προεκλαμψία νομίζω είναι πιο σοβαρό, αλλά είναι σίγουρο ότι έχεις; Ή το υποθέτει ο γιατρός επειδή έκανες πίεση 15; Επίσης δε γεννάς μόνο αν στις 39 εβδομάδες αρχίσει το κεφάλι να φαίνεται κ βγει με ένα σπρώξιμο. Γιατί μόνο τότε; Για να μη ζοριστείς το λέει κ ανεβάσεις πίεση; Γιατί αλλιώς μπορείς να γεννήσεις κ 41 εβδομάδες κ να κάνεις κ ώρες, να μη βγει με ένα σπρώξιμο. Τώρα αν όντως είναι υπέρ του φυσιολογικού και βλέπει κάτι, εννοείται να μην το ρισκάρεις κ να πας για καισαρική όποτε σου πει!! Δεν παίζουν μ αυτά!! Πάντως κ για το μικρόβιο κι εγώ έχω ακούσει ότι παίρνεις απλά μια αντιβίωση εκείνη την ώρα κ γεννάς κανονικά..τώρα δεν παίρνω κ όρκο, δεν είμαι γιατρός. Γενικά αυτόν σαν γιατρό τον ξέρεις; Είναι καλός; Αν τον εμπιστεύεσαι θα σου έλεγα άκου ό,τι σου πει κ καντο. Αν έχεις αμφιβολίες δε ξέρω, καλά κάνεις κ το ψάχνεις  Εγω δεν αμφισβήτησα ποτέ τον γιατρό μου, έχω καταλάβει όμως με 3 γέννες ότι είναι υπέρ του φυσιολογικού, είναι χαλαρός γενικα, ίσως παραπάνω αποσο θα’θελα, αλλά δε σε αγχώνει κ θα πάει καισαρική μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος . Ποτε έχεις ΠΗΤ θύμισε μου; Κ πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται;
    • Κορίτσια τι κάνετε? Πως είστε όσο περνάει ο καιρός? Εγω εχω αρχίσει και βαραίνω και δυσκολεύομαι σιγά σιγά.. Εχω κατι πόνους σαν μυϊκούς θα τους περιεγραφα, χαμηλα στην κοιλιά αριστερά μονο στις κινήσεις. Σκέφτομαι μηπως εχει σχέση με την τομη της προηγούμενης καισαρικής μου. Εαν καποια εχει ξανακάνει καισαρική, ειχε ποτέ τετοια ενόχληση? @Elk μου εσυ που εχεις κανει καισαρικες είχες ποτε κάτι παρόμοιο?
    • Τελεια, εγώ μένω Αιγάλεω και είμαι φιλόλογος χρόνια σε φροντιστήριο και ιδιαίτερα αλλά τώρα με κάλεσαν αναπληρώτρια στην Δ φάση και πηγαινοέρχομαι Θήβα!
    • Σήμερα είχα άλλη μια συνάντηση με το γιατρό του νοσοκομείο που θα με ξεγεννήσει... καλά που δεν παίξαμε ξύλο. Φίλε οι άνθρωποι εκεί μέσα πρέπει να κουβαλάνε πολλά κιλά κόμπλεξ.. γενικά οι γιατροί..    Ακούστε να δείτε τώρα.. την προηγούμενη Τρίτη που πήγα για καρδιοτοκογράφο άρχισε να μου λέει τι σκέφτομαι, και αν το σκέφτομαι καλά τι θέλω να κάνω, καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό... του λέω γιατρέ τι να σου πω, δεν ξέρω.. εγώ άγνοια κινδύνου έχω, δεν έχω ξανά γεννήσει για να ξέρω τι θέλω, ότι μου πεις εσύ θα κάνουμε.. αν μπορούμε να το πάμε φυσιολογικά, θα το πάμε φυσιολογικά, αν πάλι όχι για το χ - ψ λόγο το πάμε καισαρική. Μου κάνει τον υπέρηχο μου λέει βλέπω τον λόρο γύρω στο λαιμό του μωρού, σου το είπε αυτό η γυναικολόγος σου; (έχω εξωτερικό γιατρό και συνεργάζονται αυτοί μεταξύ τους).. Λέω όχι, πριν δύο εβδομάδες που με είδε δεν μου είπε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα ότι είναι όλα μια χαρά και η μικρή μεγαλώνει φυσιολογικά. Αααα μου λέει εδώ ο λόρος είναι μπερδεμένος.. εντάξει δεν είναι πρόβλημα αλλά σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού θα δούμε πως θα πράξουμε.. του λέω τι εννοείς γιατρέ; Του λέει ο άντρας μου, τι θες να πεις γιατρέ με αυτό; Υπάρχει κίνδυνος για το μωρό; Και λέει αυτός: Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος αλλά εκείνη την ώρα υπάρχει περίπτωση αν ο λόρος είναι κοντός να δυσκολευτεί στην έξοδο το μωρό αλλά αυτό θα το διαχειριστώ εγώ.. αν είναι μεγάλος ο λόρος είναι οκ! Και του λέει ο άντρας μου, αυτό πως μπορούμε να το γνωρίζουμε; Δεν μπορούμε του λέει ο γιατρός.. Άντε πάνε εσύ και βγάλε άκρη μετά..   Ακούω εγώ αυτά, με έχει αγχώσει καλά καλά και πάω να μου μετρήσει την πίεση η μαία. Μου βγάζει την πίεση 15 τη μεγάλη.. ααα μου λέει αυτός με τέτοια πίεση δεν πάμε με τπτ σε φυσιολογικό τοκετό, υπήρχει θέμα, έχεις χαμηλό ποσοστό για προεκλαμψία, συν ότι είσαι ηλικιακά μεγάλη, είσαι και από εξωσωματική.. Του λέω γιατρέ η πίεση μου καταρχάς δεν είναι αυτή.. η πίεση μου τόσο καιρό είναι στο 12 και τώρα την τελευταία εβδομάδα max 13.. δεν είναι με τπτ στο 15. Ααα μου λέει δεν ξέρεις εσύ.. η πίεση σου είναι αυτή που βλέπω εγώ τώρα.. γιατί όταν θα ρθει η ώρα του τοκετού στα ζόρια τέτοια πίεση θα ανεβάσεις μπορεί και πάρα πάνω.. λέω καλά.. εσύ ξέρεις. Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού που ήταν το σημερινό και φεύγουμε.    Εντωμεταξύ με το που φεύγουμε από αυτόν πάμε καρφί στη εξωτερική γυναικολόγο μου γιατί ήθελε σώνει και ντε να βγάλει 3D φωτογραφίες τη μικρή.. τόσο καιρό δεν μπορούσε γιατί το σκατό είχε μονίμως τα χέρια και τα πόδια του μπροστά στα μούτρα της.! 🤣   Πάμε λοιπόν, της λέμε το και το έγινε στο γιατρό, μας είπε αυτά κι αυτά, μας άγχωσε για το λόρο, μιας και ήρθαμε για τις φωτογραφίες δες και για το λόρο ρε Μαρία. Κοιτάει η γυναίκα, όλα καλά, μπόρεσε επιτέλους την έβγαλε και κάνα δυο φωτογραφίες βλέπει και το λόρο, εννοείται μια χαρά, δεν ήταν τυλιγμένος πουθενά απλά ήταν μπροστά στο πρόσωπο και στο λαιμό του μωρού.. μου δίνει να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και φεύγουμε. Εντωμεταξύ πριν φύγουμε γυρίζει και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα για φυσιολογικό τοκετό, η ηλικία σου είναι μια χαρά, εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος γιατρός ξεγέννησε φυσιολογικά κοπέλα 45 χρονών.. η εξωσωματική δεν παίζει ρόλο, η πίεση οκ! από τη στιγμή που δεν δείχνει να ανεβαίνει δεν υπάρχει θέμα, το παρακολουθείς αλλά μέχρι εκεί.. το μωρό έχει πάρει ήδη θέση, δεν βρίσκω το λόγο μου λέει γιατί να μη σε πάει φυσιολογικά. 🤓   Βγαίνουν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας, στρεπτόκοκκος β θετική.. Μιλάω με τη Μαρία μου λέει θα πάρεις κολπική κρέμα απλά, δεν θα σου δώσω αντιβίωση, δεν είναι κάτι ανησυχητικό που θα πρέπει να πανικοβληθείς, υπάρχει στη χλωρίδα του κόλπου, απλά και αντιβίωση να σου δώσω τώρα μέχρι τη γέννα μπορεί να ξανά εμφανιστεί, να ξέρεις μόνο ότι σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά θα πρέπει να πάρεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση. Της λέω οκ! και κλείνω το τηλέφωνο.    Πάμε στο σήμερα.. Πάω στο νοσοκομείο, ο γιατρός με "μούτρα" παρεξηγημένος...   Μου λέει πως είσαι, εεε λέω γιατρέ καλά, αλλά είναι πρωί ακόμα δεν έχει αρχίσει αυτή να κουνιέται και ανησυχώ.. μου λέει θα βάλουμε τον καρδιοτοκογράφο θα τα δούμε όλα, μην ανησυχείς.. Μου βάζει τον καρδιοτοκογράφο με το που ακούω καρδούλα ησυχάζω, του λέω τώρα που ακούω καρδούλα όλα καλά.. Μου λέει γιατί αγχώνεσαι.. εεε λέω γιατρέ λίγα γίνονται κάθε μέρα, τόσα ακούμε.. μου λέει πότε θα ξεαγχωθείς εσύ.. λέω όταν θα πάρω τη μικρή στα χέρια μου.. Εεε μου λέει πολύ αγχώνεσαι.. λέω γιατρέ εσύ με αγχώνεις, εγώ μου λέει γιατί, γιατί του λέω την προηγούμενη φορά με τις πιέσεις και το λόρο με άγχωσες.. εεε μου λέει μια μπούρδα είπα κι εγώ για το λόρο μην το δένεις κόμπο, άλλο ο 2D υπέρηχος άλλο ο 3D της Μαρίας.. Μου ήρθε να του πω μωρέ μαλάκα, αν είναι έτσι τότε τι την λες την παπαριά και τζάμπα τον άλλο τον αγχώνεις. 🤯   Έρχετε και ο άντρας μου μέσα, τελειώνει με τον υπέρηχο που μου έκανε, μου μετράει και την πίεση και μας λέει πάμε στο γραφείο. Λέει ραντεβού την άλλη Τρίτη τι ώρα;; Λέω γιατρέ ότι ώρα σε βολεύει.. Όλα καλά;;; Και λέει αυτός ναι όλα καλά, ο καρδιοτοκογράφος οκ! η πίεση καλούτσικη, το αμνιακό εντάξει.. Λέω γιατρέ τι θα κάνουμε με το θέμα του τοκετού;; Και αρχίζει αυτός.. πήγες λέει στη Μαρία και την είπες για το λόρο και καλά ότι παίρνω λόγια από αυτόν και τα μεταφέρω στη Μαρία.. Του λέω καταρχάς στη Μαρία δεν πήγα για το λόρο αλλά για τις φωτογραφίες.. και μιας και πήγα είπα να δει και το λόρο.. σου είπε μου λέει η Μαρία ότι με το μικρόβιο που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Λέω όχι, το μόνο που μου είπε ήταν να πάρω την κολπική κρέμα και αν σπάσουν τα νερά να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση αυτό.. Του λέω γιατρέ δεν θα με ξεγεννήσει η Μαρία, εσύ θα με ξεγεννήσεις, εγώ από σένα περιμένω να μου πεις τι θα κάνουμε, εγώ δεν ξέρω, ούτε αποφασίζω μόνη μου. Μου λέει αυτός δεν σου είπε η Μαρία ότι με τόσους σοβαρούς παράγοντες που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Του λέω όχι, δεν μου το ανέφερε ποτέ αυτό. Πετάγεται ο άντρας μου και λέει η Μαρία σε τέτοια βγάζει τον κώλο της απ' έξω, δεν είναι αυτή που ξεγεννάει αλλά εσύ. Λέει αυτός εγώ νόμιζα ότι γνώριζες τους κινδύνους, του λέω όχι.. γι' αυτό περιμένω εσένα να μου πεις.. Αρχίζει αυτός να λέει σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχει ανάγκη από πελατολόγιο, ότι και καλά αν θέλουμε να πάμε σε άλλο γιατρό μπορούμε, ότι αυτός είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού και τα ποσοστά του είναι υψηλά οπότε δεν τρελένεται να τα χαλάει με καισαρικές, σαν να λέει ότι εμείς υπαινισώμαστε ότι μας πάει για καισαρική καθαρά για χρηματικό σκοπό.. καμία σχέση εμείς εντωμεταξύ.. και κάθομαι και σκέφτομαι εγώ εκείνη την ώρα.. τι λέει ο άνθρωπος;;; 🤯🤯🤯   Του λέω γιατρέ, ούτε εχθρό σε βλέπω, ούτε κόντρα θέλω να σου πάω.. Δυστυχώς εδώ το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει γυναικολόγος που θα σε αναλάβει από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα, αναγκαστικά πας αλλού. Εγώ εσένα διάλεξα και δεν έχω θέμα μαζί σου, ίσα ίσα, απλά περιμένω ξεκάθαρες κουβέντες, να ξέρω εξ αρχής πως θα πορευθούμε, δεν είμαι εγώ γιατρός, εσύ είσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα. Κσι μου λέει θα μπορούσα τώρα να σου βάλω προγραμματισμένη καισαρική στις 38 εβδομάδες αλλά δεν σε βάζω ακόμη γιατί θέλω να το δούμε πως θα πάει βδομάδα με τη βδομάδα.. αν δούμε ότι όλα πάνε καλά και φτάσεις 39 εβδομάδες και το κεφάλι έχει αρχίσει και φαίνεται και με ένα σπρώξιμο βγει το μωρό εννοείται δεν σε βάζω στο μαχαίρι.. Εεε λέω πες με έτσι να καταλάβω, εξηγημένες κουβέντες..    Με έσκασε κορίτσια.. όχι τπτ άλλο, τώρα ξέρω ότι περιμένει τουλάχιστον να πάμε 38 εβδομάδες, ότι έχει σκοπό να με πάει με καισαρική, αλλά αυτό θα το δούμε ανάλογα με την υγεία μου και την υγεία του μωρού.. Δηλαδή τόσο δύσκολο τους είναι να μιλήσουν νορμάλ αυτοί οι άνθρωποι;;;   Sorry για το σεντόνι.. 😅
    • Ναι ρε γαμώτο! Εδώ στο τέρμα Θεού, αρχές Αλάχ που ζω.. δεν υπάρχει γυναικολόγος που ταυτόχρονα να είναι και μαιευτήρας. Οπότε έχεις άλλον έξω που σε παρακολουθεί και τον πληρώνεις αδρά.. ιδιώτη.... και πας σε άλλον προς το τέλος της εγκυμοσύνης στο νοσοκομείο για να σε ξεγεννήσει.  Εγώ αυτή η γιατρός που έχω γενικά, η γυναικολόγος μου, ασχολείται κυρίως με εγκυμοσύνες και ότι αφορά τους μεγάλους υπερήχους, αυτόν τον γιατρό που είναι στο νοσοκομείο τον ξέρει γιατί ήταν συμφοιτητές στην ιατρική. Οπότε την αρχή της εγκυμοσύνης την αναλαμβάνει αυτή και το τέλος, τη γέννα δηλαδή την αναλαμβάνει αυτός. Εννοείται ότι στο νοσοκομείο υπάρχουν και άλλοι γιατροί, απλά αυτός είναι το όνομα και ο καλύτερος εκεί μέσα. Αυτός είναι ο μόνος που είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού, αλλά είναι δυστυχώς λίγο παρμένος από ότι καταλάβατε.. δηλαδή θέλεις διερμηνέα για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής κάθε φορά. Δεν μιλάει ξεκάθαρα. Είναι πολύ παρεξηγήσημος, δεν είμαι η μόνη δηλαδή που έχω θέματα μαζί του, οι περισσότερες κοπέλες είναι.. και δεν είναι λίγες οι φορές που έχω ακούσει είτε άντρες είτε γυναίκες να είναι στα πρόθυρα τσακωμού μαζί του. Ναι! η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε εξ αρχής να μου πει σε πάω σε καισαρική, κάτι το οποίο δεν κάνει.. θέλει να δει πως θα ανταποκριθεί το σώμα μου στις εβδομάδες που έρχονται και ανάλογα θα πράξει. Εντάξει σε αυτό του βγάζω το καπέλο, απλά το θέμα είναι ότι πρέπει όπως είπα να μυρίζεις τα νύχια σου για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής. Την απόξεση που χρειάστηκε να κάνω στην πρώτη εγκυμοσύνη αυτός μου την έκανε, και έκανε πολύ καλή δουλειά, γι' αυτό και τον εμπιστεύομαι, γι' αυτό και τον επέλεξα, αλλά ξέρω ότι είναι ιδιάζουσα περίπτωση.. 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...