Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Ό9

Recommended Posts

γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

νασια μου,πως παει η εγκυμοσυνη????εφτασε κιολας η αυχενικη????? :D:D:D:D:D τελεια!!!!!!!!!!!

συμπεθερουλα,εδω ειμαι εγω!!!!δε χανομαι!!!!σας διαβαζω καθε μερα αλλα δεν εχω κατι καινουριο να γραψω...ολα τα ιδια οπως τα ξερετε!!!!!

κανενα νεο απο το πατσουλινι??????οι υπολοιπες εγκυουλες τι κανουν????

γενικα βλεπω το ποστ μας προχωραει με αργους ρυθμους...τουλαχιστον προχωραει!!!!!!! :D:D:D:D

εμεις καλα....τωρα κατι μερες η μικρη δεν ετρωγε τιποτα...μονο στηθος...με εχει ξεζουμισει!!!! :P:P:P:P:P:P ευτυχως σημερα εφαγε καλα!!!!!!!!!! :D:D:D:D λοιπον,εγω το πηρα αποφαση!!!!δεν θα αποθηλασουμε ποτε!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

φιλακια σε ολες!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 911
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σας φιλαρακια μου.η λεμον δεν εχει υπολογιστη παλι γι αυτο δεν μπαινει.εγω θα κανω μαγνητικη τελικα γιατι η αξονικη ειναι πολυ επικινδυνη.την παρασκευη θα την κανω.το τεστ παπ βγηκε οκ.σας φιλω ολες.

καλημερα κοριτσαρες μου

χαθηκα κι εγω....αλλα και εγω δεν εχω νεα τα ιδια ειμαστε.ολα καλα!

Πατσουλι καλη επιτυχια με την εξεταση.

Συμπεθερα μου εφτασε κιολας η ωρα για την αυχενικη ε;;;;πωπω πως περασε ο καιρος!!αντε με το καλο!!!!!!!!!

Σοφακι περαστικα στο μικρουλη που χτυπησε...ειναι καλυτερα τωρα;;;

ασχετο...αληθεια τους βουρτσιζετε τα δοντακια;;;εμας δεν μας εχει πει τιποτα η παιδιατρος...

κουκλες μου ελπιζω να στε ολες καλα!εγω τρεχω λιγο στη δουλιτσα...(απο κει σας γραφω!!!)χιχιχ!

Βικακι καλο κουραγιο με τη δουλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕ΅ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου, είστε καλά; Εμείς καλά είμαστε, αν εξαιρέσετε το τρέξιμο που ρίχνω με τη μικρή. Έχει γίνει σούπερ ζιζάνιο, μέσα στη ζημιά..... μόλις τη μαλώνω γίνεται χαμός από κλάματα!!!!!! Μου φαίνεται πώς έχει κακομάθει πολύ..... μη τυχόν και δεν της δώσεις αυτό που θέλει όταν το θέλει και όποτε το θέλει, γίνεται πανικός...... Ευτυχώς όμως είναι καλά, χωρίς γκρίνιες και πηγαίνουμε μπόλικες βόλτες :) .

Νάσια μου έφτασε κιόλας η αυχενική; Άντε μπράβο, καλά αποτελέσματα εύχομαι.

Πάτσυ μου εύχομαι και σε σένα καλά αποτελέσματα. Πολύ ταλαιπωριέσαι γλυκειά μου........

Σοφάκι περαστικά στο αγοράκι σου!!!!!!

Εύα μου ακόμα θηλάζεις βρε θηρίο; Μπράβο!!!!!!!!

Έχω ξεκινήσει τις πασχαλινές μου κατασκευές, αν θέλετε ρίξτε μια ματιά στο blog, ότι προλαβαίνω δηλαδή.....

Φιλιά σε όλες.

Γεια σας κοριτσια?Τι κανετε?Χαθηκα και εγω τελευταια γιατι ετρεχα συνεχεια..Το Σαβ/κο εκανα δουλειες,ημουν πτωμα,μετα μου'ρθε και περιοδος..Πηγαμε και τον Θανο στον παιδιατρο,εκλαιγε φυσικα,σπαραζα αλλα ολα οκ..Τον καναμε και αιματολογικες και σημερα πηρα τα αποτελεσματα και ολα οκ ειναι..Ευτηχως δεν εχει το στιγμα γιατι το ειχα λιγο αγχος..

Νατασσα μου και μενα ο Θανος ετσι ειναι,αν δεν του δωσεις αυτο που θελει γκρινιαζει απιστευτα,μεχρι που τελικα γινεται το δικο του..Πρεπει να βαλω ορια γιατι δεν γινεται..

Πατσυ μου καλα αποτελεσματα να εχεις κοπελα μου και ελπιζω να πανε ολα καλα για να ηρεμησεις και λιγο γιατι πολυ ταλαιπωρεισαι βρε κοπελα μου..

Νασια μου με το καλο να γινει και η αυχενικη και να εχεις καλα αποτελεσματα !!Ολα οκ θα ειναι,θα δεις..Μετα θα χαλαρωσεις λιγο..Να μου φιλησεις την Μαρια..

Σοφακι μου τι κανει ο Βασιλης?Πως ειναι?Περαστικα σας..Και μενα ο Θανος τις προαλλες,τον ειχε ο Χρηστος εξω στην αυλη,ετρεχε ο Θανος,σαβουρντηστηκε στο τσιμεντο και χτυπησε το προσωπακι του,εγινε χαλια!!Τα'παιξα!!Ακομα εχει σημαδια..Περαστικα να ειναι και να περνανε μοναχα..

Πασχαλακι μου πως τα πας στην δουλεια?Ο Μακης συνηθισε,ολα καλα?Τον αφηνεις τελικα και στα πεθερικα σου η μονο στην μαμα σου?

Βικακι μου εσυ με την δουλεια,ολα καλα?Κανε υπομονη θα περασουν και αυτες οι δυσκολες μερες και μετα θα χαλαρωσεις..

Κατερινακι μου τι κανουν οι αντρες σου?Ειναι ολοι καλα?Να μου τους φιλησεις τους κουκλους σου..

Κανγκουρακι μου πως ειναι το χερακι της μικρης?Ποναει καθολου?Να μου την φιλησεις την μπουμπου μας..

Κοριτσια δεν θυμαμαι κατι αλλο να σχολιασω..φιλακια πολλα και καλο βραδυ..

Γεια σας κουκλιτσες!!!!Πολλες απουσιες βλεπω....Εμεις καλα ειμαστε βγαινουμε αρκετα εξω και γενικα δεν καταλαβαινω πως περναει η μερα...Καποιες μερες παντως νιωθω αρκετη κουραση!!!!Βικακι σε καταλαβαινω απολυτα γιατι και γω ταιδια περναω στη δουλεια.....Ευτυχως επειδη εχω δουλεψει αρκετες ωρες υπερωριες θα κατσω αρκετες μερες τη μεγαλη εβδομαδα αλλα μεγαλο σαββατο θα δουλευω...

Νασια ευχομαι να πανε ολα καλα στην αυχενικη ...

Πατσυ και σε σενα να δεις που τιποτα δεν θα ειναι Ποτε θα κανεις τη μαγνητικη?

Πασχαλακι ,Δημητρουλα Νατασα πολλα φιλια στα ζουζουνια σας!!!!!!!!

Φιλακια καλο βραδυ

Καλημερούδια μανουλίτσες...

μα πού είστε όλες καλέ? Εξαφανιστήκατε....

Πασχαλάκι μου συμπεθερούλα έφτασε η αυχενική κι έχω αγχωθεί τρομερά...τί κάνει ο γαμπρούλης μου? Να του δώσεις ένα πολύ γλυκό φιλάκι!!!!!!!!! Εμείς δοντάκια δεν βουρτσίζουμε ακόμα αλλά νομίζω ότι πρέπει να αρχίσουμε πια...θα ρωτήσω και την παιδίατρο βέβαια.

Όλια μου και δουλειά και βόλτες και το σπίτι και το παιδί φυσικά (και πάνω απ'όλα!!!) είναι λογικό να κουράζεσαι καλό μου! Εδώ κουραζόμαστε εμείς που δεν δουλεύουμε κιόλας...χαρά στο κουράγιο σου κορίτσι μου!

Δημητρούλα μια χαρά ο Θανούλης...μην ξεχάσεις όταν ξαναπάς στον παιδίατρο να τις πάρεις τις εξετάσεις του παιδιού για να έχεις αρχείο...να ξέρεις βρε παιδί μου τον αιματοκρίτη κτλ.

Νατάσα και η δική μου κόρη έτσι είναι...αν δεν γίνει το δικό της γίνεται ο κακός χαμός στο σπίτι!!!!!! Κλάματα, νεύρα...σε καταλαβαίνω! Θα μπώ αργότερα στο μπλόγκ να δώ τί καινούρια καλούδια έφτιαξες!!!!!

Πάτσυ μπες να μας πείς τί έγινε με την μαγνητική...

Γκρουσάκι μου ακόμα δεν βλέπεις στον ορίζοντα αποθηλασμό ε?????? Βρε την Αναστασούλα μας.....το γλυκάκι μου μωρέ θέλει μανουλίτσα ακόμα...άστο το παιδί κι εσύ!

Μα καλά ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ???????????????

Μάκιαααααααααααααααα :-*:-*

Γεια σας κοριτσακια

δε βλέπω πολύ κίνηση αυτές τις μέρες....

Εμείς καλά είμαστε τα ίδια, και η Αγγελική αν θέλει κάτι και δεν της το κάνουμε πέφτει κάτω και κλάμα μόλις όμως της πεις ενταξει και γίνει αυτό που θέλει αμέσως σταματάει. Φαντάζομαι τι μας περιμένει ακόμα.

Πασχαλια εγώ είχα ρωτήσει τη παιδίατρο για τα δοντάκια και μου είχε πει οτι κανονικά πρέπει να τα φροντίζουμε απο το πρώτο κιολας δόντι. Της έχω πάρει απο το φαρμακείο μια ειδική βρεφική οδοντόκρεμα, που δεν θέλει ξέβγαλμα και είχε μαζι βουρτσακι-δαχτυλάκι. Φοράω εγώ το δαχτυλάκι και έτσι τις τα βουρτσίζω μια φορά τη μέρα μετά το μεσημεριανο. Της αρέσει πολύ, μου ρίχνει βέβαια και κάτι δαγκωνιές αλλά το χαιρόμαστε και οι δύο.

Νάσια με το καλό τώρα και η αυχενική, άντε να περάσει το πρώτο τρίμηνο να χαλαρώσεις λίγο. Πάντως για πότε μας είπες οτι είσαι έγκυος για πότε έφτασες στην αυχενική ούτε που το κατάλαβα.

Πάτσυ και εσύ καλά αποτελέσματα και μην φοβάσαι όλα καλά θα πάνε.

Κοριτσάκια μου αυτά τα νέα μας πολλά φιλια σε όλες και σε όλα τα μωράκια μας :)

γεια σας κουκλες

κι εμεις συνεχεια εξω ειμαστε αυτες τις μερες,σημερα και χτες εκανα και λιγες δουλιτσες εχω πεθανει απο κουραση,και ο Δημητρης θελει συνεχεια εξω με εχει τρελανει,συνεχιζουν να βγαινουν και οι φρονιμητες του ουτε ξερω τι εχει βγαλει δεν με αφηνει να δω,εχει βγαλει δυο απο κατω και πρεπει να εσκασαν και απο πανω,εγω δεν του πλενω δοντια ακομα,ειχα δοκιμασει με γαζουλα να του καθαρισω τα δοντακια αλλα δεν με αφηνε με τιποτα,ο δικος μου παλι οταν τον μαλωσεις δεν συγκινιται και πολυ,γελαει και συνεχιζει να κανει την αταξια του μια χαρα,τον αντρα μου μονο φοβαται αν τον μαλωσει τον παιρνει κατευθειαν το παραπονο

Νασια μου μην αγχωνεσαι κοπελα μου ολα καλα θα πανε με την αυχενικη,ποτε κιολας ηρθε ο καιρος;

Δημητρουλα μια χαρα ειναι οι αντρες μου με τρελενουν και με παιδευουν αλλα χαλαλι τους,χαιρομαι που ειναι καλα τα αποτελεσματα του Θανουλη

Ευακι μου ολο λεω να σε παρω τηλ και συνεχεια τρεχω με τα παιδια,βασικα ολη μερα ειμαι εξω και αν μπω μεσα δοιυλεις θα κανω,θα σε παρω καποια στιγμη χαθηκαμε

Σοφακι το ιδιο και εσενα θα σε παρω οταν μπορεσω,με το μαγαζι τι εγινε ανοιξατε;

πολλα φιλια σε ολες καλο Σαββατοκυριακο!!!

την πατησα..τα νευρα μου...εγραφα μιση ωρα κ δεν εκανα αντιγραφη κ με πεταξε :evil::evil::evil:

κοριτσια μου χαθηκα γιατι τρεχω απο ολες τις μεριες...ειμαι κ πολυ κουρασμενη..ο μικρος με εχει τρελανει..κοιμαμαι ελαχιστα με ποναει κ το στηθος μου απο την ατελειωτη πιπιλα..χαμος..

Κατερινακι μου ειμαστε σχεδον ετοιμοι ναι..κατι λιγα εχουν μεινει..πυροσβεστικη κ να περασει υγειονομικο μετα θα ειμαστε πιο κομπλε..εχτες πηραμε κ το φορτηγακι.ηταν Καρδιτσα κ Κωστας με τον συναιτερο..το αγορασαν..το ''επισημο'' αυτοκινητο θα ειναι ετοιμο Ιουνιο..αργει πολυ η κατασκευη του...τεσπα αφηνω τα μακαβρια..

οποτε μπορεσεις παρε αγαπη... βρε φρονιμητες βγαζει?? :o εισαι σιγουρη?? μηπως ειναι τραπεζιτες κ μπερδευτηκες??? :D

Καγκουρουλα κ εμενα ετσι κανει..ολη μερα τσιριζει κυριολεκτικα για τα παντα..νευριαζω πολυ αλλα τι να κανεις?? ειναι μικρα ακομα..θα αλλαξουν,θελουν κ να μιλησουν κ δεν μπορουν μωρε πιστευω κ ολο νευρα ειναι..υπομονη!!

Νασια μου εχεις ενα υγιεστατο σπορακι!! μην μασας τιποτα!! στο λεω εγω που ειμαι κ σκορπινα κ εχω διαισθηση!! ;) α ασχετο...θυμασαι που ελεγες για τα γενεθλια του αντρα σου? εγω στου Κωστα τον φεβρουαριο δεν τον θυμηθηκε κανενας δικος του κ την επομενη πηρα την μανα του την απαραδεκτη κ της λεω σας παρακαλω πολυ παρτε τον Κωστη ενα τηλ να του πειτε χρονια πολλα..ειχε γενεθλια εχτες κ δεν τον θυμηθηκε κανενας σας κ ηταν στεναχωρημενος..αλλα μην του πειτε οτι σας πηρα εγω..κ εκανε σαν ηλιθια κ καλα..αχ πω πω τι επαθα..ξεχαστηκα κ τετοιες μπουρδες..κ πηρε κ μου λεει ο Κωστης με πηρε η μαμα μου ρε τελικα δεν το ειχε ξεχασει..ναι αγαπη μου του λεω ειδες που αδικα στεναχωριεσαι?? τι να πω?? μαναδες.. σου το λεω για να δεις περι τινος προκειται...

εγω κοριτσια μου του βουρτιζω τα 4 δοντακια του 4-5 φορες την ημερα με οδοντοβουρτσα που ειναι απο το 1ο δοντι..το εχουμε παρει παιχνιδι δεν με αφηνει βεβαια να τα κανω καλα αλλα ενα περασμα προσπαθω να το πετυχω..σημερα ας πουμε δεν με αφησε καθολου δεν ηθελε τον ειχε πιασει το πεισμα του..

Δημητρα μια χαρα ειναι ο Μπιλακοσ κοπελα μου σευχαριστω που ρωτας..

ωραια σου εφυγε κ εσενα ενα βαρος με τα αποτελεσματα!

Νατασσα μαλλον δεν διαβαζεις τα περασμενα που εχουμε γραψει ε?? λυσε μας την απορια αν το διαβασεις τωρα αυτο..τελικα το παρτακι που ειχες κανει για ποιον λογο ηταν :?::?:

δεν θυμαμαι κατι αλλο να σχολιασω κοριτσια μου..συγνωμη ειμαι κομματια..

συμπεθερουλα μου???? :( ειστε καλα????? σε εχει ξεζουμισει κ εσενα κ χαθηκες????

οι εγκυουλα μας η Χρυσα που ειναι?? κ η Λενα???

μην χανεστε κοριτσια μου...ολο το κακο βαζω στο μυαλο μου ειμαι αρρωστη σας λεω!!!

φιλακια σε ολες πολλα κ στα πατουσακια παντα!!!!!

γεια σας!!!!!!!!!

κι εμεις ολη μερα εξω ειμαστε τωρα που εφτιαξε ο καιρος επιτελους!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

νατασακι μου,ακομα θηλαζω ναι!!!!!και απ οτι βλεπω θα θηλαζω για καιροοοοοοοοοοοο ακομα!!!! :lol: θελω κι εγω να γραφτω στο μπλογκ σου και δεν εχω βρει χρονο!!!!!!ειδα ομως τις τελειες κατασκευες σου!!!!μπραβο!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D την ποδιτσα την ερωτευτηκα!!!!!!!!!!!!!!!!! :D ειδα και τις φωτο σου!!!!μαμα και κορη κουκλες!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D τα ματια της μικρη ειναι απλα ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! :D

νασια μου,εγω δεν εχω προβλημα!!!!την αφηνω και βυζοπιπιλαει ολη μερα!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: αν και μετραω τα δοντια της καθε φορα!!!!!!ολο σημαδια μου αφηνει στο στηθος!!!!! :P:P:P:P:P:P:P:P:P η μαμια το πινει το γαλα τωρα??????

κατερινακι μου,απο βδομαδα που κλεινουν τα σχολεια και θα καθομαι θα σε παρω σιγουρα να τα πουμε!!!!!!!!!φιλια στα αγορια σου!!!!! ;)

σοφακι μου,ευχομαι να πανε ολα καλα με τη δουλεια!!!!!!!!! ;)

για τα δοντια που λετε,εγω της εχω μια οδοντοβουρτσα το νουμερο 1 και τα βουρτσιζει μονη της με νερακι μονο.τα βουρτσιζει που λεει ο λογος ετσι!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: οποτε τα βουρτσιζω εγω ερχεται και η αναστασια και ζηταει το βουρτσακι της!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θα σχολιαζα κι αλλο αλλα ειμαι κομματια!!!!!!!

σας φιλω ολες!!!!!!!!!μακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σοφακι μου παλι καλα που το προσεξες και βεβαια τραπεζιτες ηθελα να γραψω μπερδευτηκα μωρε :o ,ειναι δυνατον να βγαζει φρονημιτες απο τωρα :lol::lol:

Καλησπέρα κούκλες!!!

Τι ωραίες μέρες είνάι αυτές που κάνει.. ούτε κρύο, ούτε ζεστη ...!!!!!

Εμείς είμαστε μια χαρά , σήμερα έχω γυναικολόγο να δούμε την μπέμπα. την προηγούμενη εβδομάδα πήγα στην αιματολόγο , η οποία μου είπε ότι μέχρι 10 Ιουνίου πρέπει να έχω γεννήσει!! Όσο το σκέφτομαι σε 60 ημέρες με το καλό θα είμαι μαμά για δεύτερη φορά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τα συναισθήματα πολλά και μπερδεμένα....

Το Σάββατο πήγαμε με την Βασιλικούλα σε ένα θέατρο για ενήλικες και κάθισε κυρία.. την κυριακή σε κουκλοθέατρο και της άρεσε πολύ.. γενικά χαζεύει με αυτά και της αρέσουν....

Νάσια με το καλό η αυχενική!!! Εύχομαι όλα να είναι καλά .. που θα είναι και να δείτε και το φύλο.. τι θα ήθελες, αλήθεια??

Πάτσυ καλά αποτελέσματα με την μαγνητική ! Περιμένουμε νέα σου!!

Σοφάκι μου γλυκό που μας σκέφτεσαι.. όλα καλά είναι όπως βλέπεις για εμας, να μην ανησυχείς!! Φιλάκια στο Μπιλάκο σου.. όσο για τα γενέθλια του άντρα σου, καλά έκανες και πήρες την πεθερά .. αφού χάρηκε ο άντρας σου αυτό έχει σημασία!! Σαν μωρά είναι και αυτά !!

Κατερίνα καγκουράκι δεν μπόρεσα να μπω αυτήν την εβδομάδα καθόλου μέσα γα να συνεννοηθούμε.. να κανονίσουμε κάτι για μετά το Πάσχα και πριν γεννήσω :lol: . Φιλάκια στην Αγγελικούλα σου !!!!!

Σας αφήνω κορίτσια είμαι μια ώρα μέσα και τελικά δεν προλαβαίνω να γράψω άλλα γιατί έχω θέμα με την δουλειά .. .σας φιλώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα κουκλες

εδω σημερα εχει κρυο παλι εχουμε βαρεθει,να δουμε πως θα τον κρατησω μεσα παλι τον Δημητρακη θα με φαει η γκρινια,κατα τα αλλα εμεις τα ιδια,

Χρυσουλινι πως περασε ετσι ο καιρος δυο μηνες μεινανε κιολας,με το καλο να υποδεχτεις την δευτερη κουκλιτσα σου,αρχισες να ετοιμαζεις βαλιτσα;

Ευακι μου χαρηκα που τα ειπαμε λιγο θα σε παρω εγω απο βδομαδα να μιλησουμε παλι,μιας και με τα μαγειρεματα μου δεν μιλησαμε και πολυ,φιλια πολλα σε σενα και στη νυφουλα μου!!!

Σοφακι μου αντε να τελειωσετε με το μαγαζι να μπειτε σε μια σειρα κι εσεις,ο Βασιλακης ειναι καλα;

Νασια εσυ πως εισαι;ολα καλα με την αυχενικη;ειδατε φυλλο;

οι υπολοιπες τι κανετε;πολλες απουσιες βλεπω

πολλα φιλια σε ολες!!!!

Γεια σας κουκλίτσες, που είστε καλέ όλες.

Φαντάζομαι αμα καλοκαιριασει για τα καλά τι έχει να γίνει.

Εμεις μια χαρά απο κουνιες σε κούνιες είμαστε τα πρωινά Δευτέρα και Τρίτη που δε δουλεύω. Οταν την πάω σε μια παιδική χαρά που δεν έχει κάτω αυτό το ειδικό λαστιχένιο δάπεδο αλλά χαλίκια τρελένεται να παίζει με αυτά όυτε κούνια θέλει τότε ούτε τίποτα, της πήρα και κουβαδάκι με φτυαράκια και καταλαβαίνεται πως γυρίζουμε σπίτι, κατευθείαν για τη μπανιέρα.

Σκάσανε και δύο πάνω πλαινά δοντάκια και φτάσαμε σύνολο τα δώδεκα :)

Χρύσα μου εσύ κι αν κοντεύεις, πως πέρασε ο καιρός σε δυο μήνες θα κρατάς αγκαλια και το δεύτερο κοριτσάκι σου τέλεια. Θα τα καταφέρουμε και θα βρεθούμε σίγουρα πριν γεννήσεις :P

Φιλια σε όλες!!!!

Καλησπέρα !!!!!τι κάνετε βρε κορίτσια?

Βλέπω όλα τα μωράκια μεγάλωσαν ε?? σε όσα είναι άρρωστα παραστηκά τους!

Μπήκα βασικά να σας πω οτι είμαι έγκυος. 5,5 εβδομάδων.και μαντέψτε πότε έχω πιθανή? 2 Δεκεμβρίου!!! ..σας σκέφτηκα και μπήκα ....πολλά φιλια σε όλες και στα ζουζούνια σας!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

τι κανουν τα κοριτσακια μου;;;;;;;;;;;μου λειψατε!!!!

Δημητρα πολυ χαρηκα κοπελα μου!!!!!!!!Με το καλο το 2ο μπεμπακι!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑ!σου ευχομαι να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!

εμεις δεν εχουμε νεα.ολα καλα!ο μικρος μου μου φαινεται εχει αρχισει και κακομαθαινει πολυ που του κανουμε ολοι τα χατιρια του...μου ρχεται να τον φαω ωρες ωρες που δεν ακουει!

για πασχα θα παμε μαλλον στο εξοχικο προς Βραχατι Κορινθιας.

ΓΙΩΤΑ που χαθηκες κοπελα μου;;;ολα καλα;;;προσαρμοστηκατε στη νεα σας καθημερινοτητα;;;

Σας φιλω ολες!!!!!!!!!!!!!

που ειστε ολες βρε???????????????????????????????????????????? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

μπηκα για να ευχηθω στη δημητρουλα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!κοριτσακι,σου ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σε εννια μηνες να κρατας ενα υγιεστατο μωρακι στην αγκαλια σου!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D τι κανει η κοριτσαρα σου????να μπαινεις να μαθαινουμε νεα σου!!!!!!! ;)

πολλες εγκυουλες!!!!!!! :D:D:D:D πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσια να είστε καλά!!!!!!Το καλό είναι οτι και το Μαράκι85 είναι έγκυος και έχουμε 2 μέρες διαφορά στην πιθανή ημ.τοκετού. Εγώ βέβαια θα γεννήσω ποιο νωρίς γιατι είμαι απο καισαρική επομενως αντι για Δεκεμβριο μας βλέπω μέσα στο Νοέμβριο.

Η μικρή μου καλά είναι , αλλα έχει ζωηρέψει πολύ και τρέχουμε. Δεν μηλάμε ιδιέταιρα, λέμε όμως κάποιες λεξούλες και μιμούμαστε όλα τα ζώα.Μου έπεσε και απο την κούνια προχθές , σκαρφάλωσε και έπεσε σαν το καρπούζι στο πλακάκι.τωρα ετοιμαζόμαστε να πάρουμε κρεβάτι και θα παρουμε μάλλον κουκέτα που το κάτω το κρεβάτι θα ξεκινάει σχεδόν απο το πατωμα για να είναι ιδανικό για νηπιακή ηλικία .Εχω ανγωθεί που έρχεται και το 2ο και ελπίζω να τα καταφέρω. αλλα καλύτερα τώρα να ξεμπερδεύουμε παρα να ξανακλειστώ μέσα μετα απο 3, 4 χρόνια .

Μακάρυ να σας ειχα πάλι παρέα και σε αυτη την διαδρομή....

φιλιά σε όλες και εύχομαι σε όσες θέλουν 2ο με το καλό και σε αυτές.

καλημέρα σε όλες τις μανουλες και στα ζουζούνια τους!

γεια σας κοριτσια που ειστε οι υπολοιπες;;

dimitra δεν ξερω αν με θυμασαι οταν ειχα μπει εγω πρεπει να ειχαμε γνωριστει αλλα μετα χαθηκες και δεν προλαβαμε να γνωριστουμε καλυτερα,με το καλο να ερθει το νεο μελος,να σου πανε ολα καλα,οσο για την ηλικια μην ανυσηχεις θα μεγαλωσουν μαζι ο πρωτος μου με τον δευτερο μου εχουν 27 μηνες διαφορα και ειναι πολυ καλα,ειναι κολλητα φιλαρακια ο ενας δεν κανει χωρις τον αλλο,παιζουν πολυ καλα μαζι

Ευακι τωρα που κλεινουν τα σχολεια θα σε παρω εγω καποια στιγμη απο βδομαδα να μιλησουμε,φιλια στη νυφουλα μου!!!

Σοφακι εσυ που εξαφανιστικες;;;το μαγαζι το ανοιξατε;;

χθες πηγα στον οδοντιατρο μου ειχε σπασει ενα δοντι απο την εγκυμοσυνη ακομα και δεν γινοταν να το κανω τοτε,και ολο το ανεβαλα μετα ωσπου εσπασε κι αλλο και αναγκαστικα πηγα και μου ειπε κατι τρελες τιμες αστα να παει,χρειαζομαι εμφυτευμα το οποιο κοσιζει 1300ε ή γεφυρα που μαλλον θα αποτελειτε απο 3 δοντια τα οποια κοστιζουν 250 το ενα και τα εχω παρει ασχημα,στα καλα καθουμενα με τα παλιολεφτα γκρρρρρρ,κατα τα αλλα τα ιδια ησυχια εμεις

Πασχαλακι με την δουλεια πως τα πας;;συνηθισε ο Μακης;;

πολλα φιλια σε ολες,και μπειτε να μας πειτε κανενα νεο!!1

Καλημερα κοριτσια,τι κανετε?Εχω πολλες μερες να μπω αλλα διαβαζω τα νεακια σας..Ο Θανος εχει απιστευτη γκρινα,εσκασε και το πισω το δοντι και τα ουλα του ειναι γενικα φουσκωμενα!!Εχουμε 9 δοντακια συνολο..Τα βραδια δεν καλοκοιμαμαι και το πρωι ειμαι σαν ζομπι!!Προσπαθω να τελειωσω και τις δουλειες και δεν μπορω με τον Θανο στα ποδια μου..Ισως τον αφησω στην μαμα μου σημερα μπας και τελειωσω..

Δημητρα μου με το καλο να υποδεχτεις και το δευτερο μπεμπακι σου!!Σου ευχομαι να πανε ολα καλα!!

Κατερινακι μου τι ωραια που κανουν παρεα τα αγορια σου και παιζουν καλα μαζι..Αυτο ειναι πολυ καλο!!Ο Δημητρακης τι κανει?Να μου τους φιλησεις?Τι θα κανετε το Πασχα?Θα πατε πουθενα?

Νασια μου η Μαρια τι κανει?Εσυ πως εισαι?Ευχομαι τα αποτελεσματα και απο το αιμα να ειναι καλες μπας και χαλαρωσεις λιγο γιατι πολυ αγχωνεσαι..

Ολια μου εσυ τι κανεις?Ο Νικολακης πως ειναι?Αντε να δουμε ποτε θα κανονισουμε για καφεδακι..Μακαρι να ειναι καλα ο ΤΣΕΛΙΝΓΚΑΣ για να παμε για καφε..

Τσελινγκα μου τι κανεις?Πως εισαι?Εκανες καμια εξεταση?Ολα καλα?

Πασχαλακι μου με την δουλεια πως πας?Ο Μακης καλο εμαθε,ε?Ασε νομιζω ολα ειναι σε αυτη την φαση που τα θελουν ολα δικα τους..Και μενα ο Θανος αν δεν γινει το δικο του πεφτει στο πατωμα,κλαιει,ολο νουμερα κανει..

Γιωτακι μου εισαι καλα?Πως περνας?Τα παιδακια σου τι κανουν?

Βικακι μου τι κανετε εσεις?Τι κανει ο μικρος?Με την δουλεια πως τα πας?Υπομονη κοπελα μου..

Κοριτσια σας αφηνω προς το παρον..Φιλακια πολλα στα μπεμπακια σας..Καλη μερα και καλο Σαβ/κο

Καλησπέρα φίλες μου...

τί κάνετε???????? Πάλι εξαφανισμένες όλες??????

Προχθές πήγα για την αυχενική...οι μετρήσεις ήταν φυσιολογικές και το ζουζουνάκι σχεδόν 6 εκατοστά!!!!! Τώρα περιμένω με τρελή αγωνία τα αποτελέσματα του pappA, θα τα πάρω Μ.Τρίτη ή Μ.Τετάρτη...ουφφφφφφφφφφ για να δούμε! Φοβάμαι πολύ ρε γμτ...ελπίζω να βγεί καλή η εξέταση...

Δημητρούλα μου 9 δοντάκια ο Θανούλης???? Το γλυκούλι μου γι'αυτό έχει γκρίνια μωρέ...τί πόνο τραβάνε!!!!! Εμείς έχουμε 11 και όλα τα ούλα τούμπανα! Τις τέλειωσες τις δουλειές σου?

Κατερινάκι μου οι οδοντίατροι πια έχουν καταντήσει σκέτα φαρμακεία...έχω κι εγώ δύο δόντια που έσπασαν στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες μου (προφανώς λόγω έλλειψης ασβεστίου γιατί είμαι μαλωμένη με τα γαλακτοκομικά), ευτυχώς είναι πίσω και τα δύο και δεν φαίνονται, δεν με ενοχλούν όμως ούτε πονάνε (ειδικά το ένα είναι σ'αυτή την κατάσταση από το 2003!!!!!) και γι'αυτό δεν το παίρνω απόφαση να πάω να τα φτιάξω...άλλωστε πού να βρώ και τόσα λεφτά? Σε πονάνε? Γιατί αν πονάς κιόλας πρέπει οπωσδήποτε να τα φτιάξεις...

Γκρουσάκι μου άντε σε περιμένουμε στις εγκυούλες...Το Αναστασάκι μας τί κάνει? Φιλάκια!

Πασχαλάκι μου θα κάνετε Πάσχα σε εξοχικό? Τέλεια!!!!!!! Το έχω ακουστά το Βραχάτι Κορινθίας...λένε ότι είναι πολύ ωραίο μέρος... Καλόμαθε ο Μακούλης ε? Δεν πειράζει μωρέ, μικρούλης είναι ακόμα...θα μάθουν άμα μεγαλώσουν, και η Μαμία όλο παραξενιές και χούγια είναι...τί να τα κάνουμε?

Κανγκουράκι ωραία είναι να πηγαίνουν τα παιδάκια στην παιδική χαρά κι ας γίνονται και χάλια...άμα δεν κυλιστούν και λίγο κάτω τί αξία έχει? Το πιστεύεις ότι εμείς εδώ ούτε παιδική χαρά δεν έχουμε? Μόνο άμα πας σε παιδότοπο βρίσκεις κούνιες!!!!!!

Χρυσουλίνι κοντεύεις πια ε? Πωπω πως πέρασε ο καιρός...με το καλό κορίτσι μου! Για το φύλο που με ρώτησες...πραγματικά δεν με νοιάζει καθόλου ότι και να είναι αρκεί να είναι γερό...ο άντρας μου θέλει πάλι κορίτσι (για να έχει και η Μαρία παρέα) και να σκεφτείς ότι όταν ήμουν έγκυος στην Μαρία ήταν ανένδοτος, ήθελε ντε και καλά αγόρι...και τώρα θέλει πάλι κορίτσι...μη σου πώ ότι κάνει σχέδια και για τρίτο και το θέλει και κείνο κορίτσι!!!!!!!!!!

Δήμητρα23 με το καλό το δεύτερο νινάκι, μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!

Το Πατσουλίνι δεν μπήκε να μας πεί τί έγινε με τις εξετάσεις που θα έκανε...μακάρι να πήγαν όλα καλά! Μίλησε καμία μαζί της?

Το Γιωτάκι χάθηκε τελείως!!!!!!

Βικάκι μου άρχισε το εορταστικό στα καταστήματα γι'αυτό σε χάσαμε?????? Φιλάκια στον Αντωνάκη!

Σοφία μου κι εσύ μας ξέχασες Βρούτε?????????? Τί γίνεται με το μαγαζί, το ανοίξατε? Ο Βασιλάκης τί κάνει?

Κοριτσάκια μου σας αφήνω...πάω να ξαπλώσω λίγο τώρα που κοιμάται και η Μαμία η Ταρζάνα!!!!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!

κοριτσακια μου γεια σας..

χαθηκα τελειως αλλα δε προλαβα καθολου να μπω ολη την εβδομαδα.

πολυ δουλεια στο μαγαζι,εδω στο σπιτι αλλες δουλειες κ γενικα μια κουραση κ υπερενταση που δεν εχει τελος..

δεν εχω διαβασει καθολου νεα σας μαλλον θα μπω το βραδυ.

πολλα φιλακια προς το παρον!

Κοριτσια μου καλημερα και απο μενα!!!!Χαθηκα και γω αλλα οπως και το Βικακι με τη δουλεια και το σπιτι δεν μενει πλεον χρονος..Αυτη την εβδομαδα ειχα ξεκινησει και γενικη στο σπιτι κουρτινες παραθυρα μπαλκονια και γινοταν χαμος αλλα ευτυχως τα τελειωσα...Εμεις καλα ειμαστε ο Νικολακης εχει ζωηρεψει αρκετα και δεν αφηνει τιποτα που να μην το πειραξει μεσα στο σπιτι..

Δημητρουλα με το καλο η δευτερη εγκυμοσυνη !!!Ευχομαι ολα να πανε καλα..Παλι χριστουγεννιατικο μωρακι ?????

Νασια ολα καλα θα πανε μετην αυχενικη μην στενοχωριεσαι ....Φιλια πολλα στη Μαμια σου!!!

Πασχαλακι καλα να περασετε στο εξοχικο .....Ο Μακουλης τι κανει?

Χρυσουλινι κοντευεις και συ.Υπομονη λιγο εμεινε!!!!

Αυτα τα δικα μας νεα !!!!Φιλια πολλα σε ολες

καλησπερα κοριτσια μου!

βαριεμαι πολυ,ειμαι μονη μου,δουλευει ο μπιλακος αν κ εχω τον αντωνακη μου αλλα οσο να ναι ειναι αλλιως να εχεις κ καποιον να συζητησεις.

πολυ παλιοκαιρος σημερα..

το πρωι ειχαμε παει στα γενεθλεια του γιου της νονας του αντωνακη.πολυ ωραια περασαμε,απλα ειχαμε κατι ατυχημετα,εκανε κακα ο αντωνης κ μεχρι κ η φανελιτσα του λερωθηκε κ επισης ο μπαμπας του του εχυσε ολο τον καφε επανω του!ευτυχως ηταν φραπε,παλι καλα που δεν ηταν κατι ζεστο.

αυτα τα λιγα νεα μου κατα τα αλλα καλα ειμαστε,σας ειπα ανυπομονω να τελειωσει αυτη η εβδομαδα να μπω στους ρυθμους μου.ειμαι πολυ κουρασμενη,παρα πολυ..

δημητρουλα μου με το καλο το καινουργιο σου σπορακι,ολα να πανε τελεια!!

θα τα ξαναπουμε μανουλες!δε προλαβα να διαβασω νεα σας λεω να [αω τωρα,μονο για τη δημητρουλα ειδα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...