Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Ό9

Recommended Posts

Γειά σας μανουλίτσες...

Πατσουλίνι μου στα είπα και στο άλλο ποστ...τα ινομυώματα δεν είναι κακοήθειες, είναι λογικό που αντέδρασες έτσι γιατί σε κατατρόμαξαν και οι γιατροί όμως μην φοβάσαι καλό μου...θα δείς που όταν τελειώσει όλη αυτή η περιπέτεια θα λές ότι τζάμπα αγχωνόσουν! Είχε και η μαμά μου και το αφαίρεσε γιατί την έπιαναν αιμορραγίες, πριν 25 χρόνια και όλα είναι μια χαρά! Αλλά έχω και φίλες που έχουν ινομυώματα και δεν έχουν κάνει τίποτα! Απορώ όμως πως γίνεται ο ένας γιατρός να σου βρίσκει 3 μεγάλους όγκους και ο άλλος να μην βλέπει τίποτα και σε έστειλε για αξονική...

Όλια μου τί ωραία που θα είναι να καταφέρουμε να συναντηθούμε επιτέλους...είναι κρίμα να είμαστε τόσο κοντά και να μην έχουμε καταφέρει να γνωριστούμε ακόμα! Ο Νικόλας τί κάνει? Εσύ με την δουλειά?

Κανγκουράκι τέλεια η Αγγελικούλα στην πισίνα... ξανθό γοργονάκι!!!!!!!

Βρε κοριτσάκια η Γιώτα μας τί κάνει? Χάθηκε...μαθαίνει καμία σας νέα της? Ελπίζω να είναι καλά η ταλιμπανοοικογένεια!

Δημητρούλα μου να δώσεις πολλά φιλάκια στον Θανούλη κι ελπίζω να καταφέρουμε να πάμε για καφέ κανένα απόγευμα να ξεσκάσουμε λίγο γιατί τα νεύρα μου δεν πάνε καλά τελευταίως!

Πασχαλάκι μου μην στεναχωριέσαι καλό μου, θα συνηθίσει ο Μακούλης! Πάντως σε καταλαβαίνω...όταν αφήνω την Μαρία στην μαμά μου (για διανυκτέρευση) και κλαίει γίνομαι χάλια...ένα βράδυ αναγκαστήκαμε και πήγαμε ξανά στο χωριό και την πήραμε γιατί έκλαιγε πολύ και έπαιρνε το τηλέφωνο και φώναζε μαμάαααα μου!

Πάω να φάω μακαρόνια με κιμά...

Φιλάκια σε όλες και στα ζουζουνάκια μας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 911
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γειά σας κούκλες!!!!!!!!!!

Πάτσυ μου , είχα και εγώ δυο ινομυώματα. το ένα απορροφήθηκε ενώ το άλλο συνεχίζει να μεγαλώνει σταδιακά και απλά το παρακολουθώ.. .Δεν ανησυχώ πάντως ... όλα καλά θα πάνε ρε κούκλα μην γεμίζεις με αρνητικές σκέψεις... Θα δεις θα μιλήσεις με τον γιατρό και θα σε καθησυχάσει.. .πόσα χιλιοστά είναι??

Ευάκι, εμένα κόπηκε πολύ χαλαρά ο θηλασμός και δεν το περίμενα.. απλά μείωσα αισθητά την συχνότητα των γευμάτων. Όταν κάποια στιγμή γέμισε ξανά με γάλα το ήπιε η Βασιλικούλα και έκτοτε τίποτα ... Τώρα γεμίζω αποθέματα για την άλλη κόρη.. .χαχα... Μπράβο που τόσο καιρό και ακόμα πίνετε γαλατάκι της μαμάς!!!

Ο παιδίατρος μου είπε ότι του έκανε εντύπωση που η Βασιλικούλα αν και πάει σταθμό δεν έχει αρρωστήσει με πυρετό και όταν με ρώτησε πότε έκοψα τον θηλασμό και του είπα Δεκέμβριο , μου είπε ότι έτσι εξηγείται που δεν αρρώστησε όλο τον χειμώνα γιατί είχε κρατήσει αντισώματα.. μου είπε ότι τρεις μήνες παραμένουν τα αντισώματα της μαμάς στο παιδί...

Κατερίνα καγκουράκι, θα ήθελα πολύ να πάμε στις κούνιες αλλά η Βασιλική θέλει να κάνει συνέχεια τσουλήθρα και δυσκολεύομαι να την ανεβοκατεβάζω .. .δεν ξέρω μου φαίνεται ότι βάρυνα απότομα ....αν θέλετε να κανονίσουμε σπίτι μου για καφέ που είναι πιο περιορισμένα... διαφορετικά ΣΚ στις κούνιες με άνδρες να πάμε εμείς για καφέ !! :lol::oops::lol: Μου λές... και όποια άλλη ενδιαφέρεται φυσικά ......

Η Βασούλα έχει ζωηρέψει πάρα πολύ βρε παιδιά, όλο κάτι επικίνδυνο κάνει και πρέπει να είμαι συνεχώς δίπλα της. Τις προάλλες έπεσε και χτύπησε στο φρύδι και κάναμε δυο ράμματα... σας λέω έχει γίνει διαολάκος.... όλο καρδιοχτυπώ....

Αυτά τα νέα .. σας αφήνω γιατί είμει στην δουλειά και όλο κάτι γίνεται και με διακόπτουν ... ούτε ένα μηνυματάκι τόσο δα δε μπορώ να στείλω ..χαχα ...

Φιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν ...βλέπω φωτο στην ομάδα κι έχω να πω

μαρή συμπεθέρα :twisted: στις μισές φωτογραφίες κοιμάται το παιδί :shock::lol: μας δουλεύεις? :lol:

Κούκλος έιναι ο γαμπρούλης μου :x

=))=)) γεια σου ρε συμπεθερα..γελασα παλι!! ρε χαζο ειναι σπανιες στιγμες γι αυτο κ τις αποθανατιζω!! σκεψου..συλλεκτικες μου φαινονται αυτες οι στιγμες!! στο κινητο οι μισες φωτο ειναι να κοιμαται!!!

ολες ειπαμε οτι βαλαμε φωτο μαρη τρελη!! δεν διαβαζεις τα ποστ μας ε?? :x:mrgreen:

φιλα μου την νυφουλα..

Χρυσουλινι μου εκανε ραματα η Βασιλικουλα??? :( πολυ στεναχωρεθηκα ρε...πως το επαθε? πω πω η καημενουλα ποσο θα πονεσε...κ εσυ ποσο θα τρομαξες...της εκανα τοποικη τουλαχιστον να την ραψουνε?? μεχρι εκει να ειναι βρε κοπελα μου...να αυτα με αγχωνουν εμενα...ολο φοβαμαι κ εγω ετσι οπως πεφτει μην χτυπησει σοβαρα...

προχτες επεσε με το σαγονι κ χτυπησε απο την εξωτερικη πλευρα στην μπανιερα ναααα τα αιματα..λεω παει εσπασε το δοντι..κοιταω εχει στραβωσει το ενα δοντακι κ αιμα φουλ..μεχρι σημερα τα ουλα του κ απο εσωτερικα κ εξωτερικα ειναι μελανιασμενα κ το σαγονι του βεβαια..το δοντι δεν εσπασε αλλα εχει στραβωσει...ενα λεπτο τον αφησα ρε κοριτσια να κανω κ εγω την αναγκη μου...κ οπως περπαταγε παραπατησε κ χτυπησε εκει...αφου δεν εσπασε τελειως τα δοντια του... :(

Πατσυ δεν θα σχολιασω...θα σου πω ενα πραγμα μονο..οταν σε δω απο κοντα καποια στιγμη να ξερεις σου εχω φυλαγμενη μια σφαλιαρα! εχασα 5 χρονια απο την ζωη μου..

Πασχαλιτσα λιγα της ειπες...

Καγκουρουλα εγω ειχα φτιαξει ενα βιντεακι μεσω γιου τιουμπ κ το εχω βαλει στην ομαδα μας..παω να δω φωτο απο την γοργονιτσα σου!!

με εχει τρελανει αυτες τις μερες ο μικρος μου...σημερα μεχρι που εκανε εμετο απο το κλαμα..με ειχε γραπωσει απο το ποδι κ ολο εκλαιγε..τι του τραγουδαγα του ελεγα παραμυθακια..προσπαθουσα να τον κοιμησω επι μια ωρα και...τιποτα...μεχρι που φωναξα καποια στιγμη :oops: δεν αντεξα αλλο..τιποτα δεν επιασε..απο το μεσημερι κ μετα αλλο παιδι παλι..καθε μερα τα ιδια..το πρωι ειναι αστα να πανε κ το απογευμα μες την καλη χαρα..λεω ειναι δοντια δεν μπορει αλλα μονο το πρωι ποναει τοσο πολυ???

Νατασσα χαθηκες κ εσυ...

Κατερινα.Χρυσα.Βικακυ.Δημητρα.Νασια.Ολια.Ευα.Καγκουρουλα.Πατσυ.Μαγδα.Πασχαλακι.Χρυσουλινι κ οσες ξεχναω... :oops: φιλακια πολλα πολλα!!!

καλησπερα κ απο μενα!τι κανετε;;

εγω σημερα ημουν πρωινη στη δουλεια κ αυριο εχω ρεπο.αλλα μου αρεσε σημερα το απογευμα,οταν σχολασα ηρθα σπιτι κ μετα πηγαμε βολτα με το καροτσακι οι τρεις μας πηραμε κ κατι πραγματα απο το μαναβικο κ μετα συναντηθηκαμε με τους νονους μας κ πηγαμε για καφε κ φαγητο.σημερα μου μυριζε ανοιξη κ μου αρεσε πολυ!

χρυσουλινι μου εκανε ραματα η βασιλικουλα ε;;θελουν παρα πολυ προσοχη,ολα θελουν να τα εξερευνουν κ ενω περπατανε τοσο καιρο παρολα αυτα καποιες στιγμες δεν τον εμπιστευομαι κ εγω τον αντωνακη γιατι παει γρηγορα κ φοβαμαι πολυ.να μου τη φιλησεις τη γλυκουλινα μου!

οσο για τη φιλη μου πατσυ αν κ τα εχουμε πολλες φορες κ μαλιστα ημουν απο τις πρωτες που εμαθε για τον ''ογκο'' συμφωνω με πασχαλακι κ σοφακι.εγω ημουν στη δουλεια οταν το εμαθα κ κοντεψα να παθω εγκεφαλικο,ηθελα να βαλω τα κλαματα κ δε μπορουσα να δουλεψω.αχ...θα στα πω οταν τελειωσουν ολα αυτα κ ολα θα ειναι καλα.

αυριο λεω να κανω κολοκυθοκεφτεδες με πατατουλες τηγανητες.θα τους κανω πρωτη φορα αλλα το αντωνακη θα του κανω μπιφτεκακι γιατι δε ξερω πως θα μου βγουν ε κ μη μεινει το μωρο νηστικο!χαχα!

αχ εν τω μεταξυ αυριο ειναι το τελευταιο μου ρεπο,δηλ για τις επομενες δυο εβδομαδες δε θα παρω καθολου λογω του οτι ειμαι σε παιδικο μαγαζι κ οπως καταλαβαινετε θα εχει δουλειτσα αλλα μετα θα κατσω περιπου μια εβδομαδα,δηλ μετα το πασχα αμεσως.αχ αυτες οι γιορτες ειναι μαρτυριο για μας,αλλα απο την αλλη εχει δουλειτσα να παρουμε μια ανασα γιατι τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα για τα μαγαζια.κ για ολους φυσικα.

δημητρουλα μου οπως λεει κ η κατερινα μας μη νομιζεις ολες κουρασμενες ειμαστε,εκεινη ας πουμε 3 παιδια,αλλες κοπελςς 2 αλλες δουλευουμε κ εχουμε κ παιδι κ σπιτι.για ολες μας ειναι δυσκολα.ας ειμαστε καλα κοριτσια μου γιατι τελευταια ολο δυσαρεστα ακουω κ πολυ εχω επηρεαστει.

αυτα κ απο μενα,θα τα πουμε μαλλον κ αυριο!!πολλα φιλακια σε ολες σας κ στα μωρακια σας!!

Καλημερα !!!!Σημερα ειμαι απογευμα στη δουλεια και μπηκα να δω τα νεασας..

Πατσουλινι μην στενοχωριεσαι βρε δεν ειναι κατι ανησυχιτικο σου εγραψα και στο ποστ που ανοιξες..

Βικακι δυο εβδομαδες χωρις ρεπο?Δυσκολα αλλα τα παιδικα καταστηματα τωρα τις γιορτες ειναι που περιμενουν να δουλεψουν..Υπομονη και φιλια στον Αντωνακη..

Χρυσουλινι η μικρη πως ειναι?

Σοφακι κουκλος ο Μπιλακος και οντως στις περισσοτερες φωτο κοιμαται ...χιχιχι πλακα κανω..

Νασια μου μακαρι να καταφερουμε να βρεθουμε !!!!

Πασχαλακι ο Μακουλης πως ειναι ???

Εγω χθες ειχα ρεπο και πηγα για καφε με μια γειτονισσα που τα παιδακια μας ειναι στην ιδια ηλικια . Ωραια περασαμε μετα πηγαμε και βολτα με τα καροτσια .Ο Νικολακης μετα δεν ηθελε να μπει στο σπιτι ...Αυτα τ α νεα μας .Παω να κανω μπανιο τωρα που ο Νικολακης ειναι ακομη στο κρεβατι του ...

Φιλια πολλα σε ολες

Κοριτσάκια μου γεια σας. Τί κάνετε; Εμείς καλά είμαστε, η Μαριλένα δυστυχώς με πολλές γκρίνιες.... με έχει ξεπατώσει στη μουρμούρα. Μπορεί να βγάζει κανά δόντι...... προς το παρόν έχει 12 αλλά βλέπω πώς τα ούλα της έχουν γενικότερα μια κινητικότητα.

Δυδτυχώς δεν προλαβαίνω να σας διαβάζω με την ησυχία μου γιατί η μικρή δεν με αφήνει (ίσα-ίσα που προλαβαίνω να γράφω και στο μπλόγκ όταν κοιμάται) και έτσι θα σχολιάσω ότι πήρε το μάτι μου. Συγχωρέστε με οι υπόλοιπες αν δεν αναφέρομαι.

Καταρχήν σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια για τις φωτογραφίες :) . Η Μαριλένα μου είναι σκέτη ζουζούνα, στήνεται και χαμογελάει όταν βλέπει φωτογραφική μηχανή, γι' αυτό έχει βγεί ωραία!!!!!!!!! Ωστόσω έχει ζωηρέψει πολύ με αποτέλεσμα να είμαι όλο από πίσω της λέγοντας συνέχεια μη και μη...... τις προάλλες μου έκανε και την πρώτη ζημιά. Έσπασε στο σαλόνι το γυάλινο μπιμπερό της και γεμίσαμε παντού γυαλιά. Αφήστε, 3 φορές σκούπισα με την ηλεκτρική και σφουγγάρισα άλλες τόσες, μιλάμε τα είδα όλα......

Εύα Χρόνια Πολλά και από εμένα πολύυυυυυυυυυυυυυ καθυστερημένα :oops: .

Πάτσυ ινομυώματα έχουν πολλές γυναίκες, οπότε μη σε τρομάζει κάτι τέτοιο. Άσχετο αλλά τώρα που το σκέφτομαι και εγώ πρέπει να κάνω τέστ ΠΑΠ αυτό το μήνα.

Οι εγκυούλες μας πώς είναι;

Φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια, δεν απευθύνομαι προσωπικά σε κάθε μια σας γιατί δεν θέλω να ξεχάσω καμία. Μόλις τα καταφέρω θα ξαναμπώ.

Γεια σας!

Είδα επιτέλους και τις υπόλοιπες φωτό! :D

Ο Αντωνάκης είναι Θεόοοοος! Τι όμορφος που έχει γίνει! :x

Τα αντράκια της Κατερίνας ένα κι ένα! Κουκλιά όλα! Πολύ μου αρέσαν οι τσολιάδες!

Σας λείπει όμως κάτι από την οικογένεια...ένα κοριτσάκι :D Άντε λοιπόν!

Η Μαριλένα με τα κοτσιδάκια της και τα ζουμπουρλούδικα μπουτάκια είναι αστέρι. Όλο νάζι στο φακό!

Κάποια με είχε ρωτήσει κάποτε γιατί δε βάζω κι εγώ φωτο... Ο βασικός λόγος είναι η τεμπελιά μου :oops: Ποτέ δεν προλαβαίνω :oops: Θα βάλω κάποια στιγμή όμως. Αϊ πρόμις :P

Γκρίνιες και δοντάκια διαβάζω....κι εμείς μια απ'τα ίδια. Να μη σας ξαναπώ πόσο δεν κοιμάμαι γιατί σίγουρα έχω γίνει βαρετή... Χάλια όμως η κατάσταση. Και γιαυτό και δεν έχω όρεξη για τίποτα και γιαυτό και δεν πολυγράφω κι εδώ...

Φιλιά σε όλες!

μαγδουλινι μου σε ευχαριστω πολυ για αυτα που λες για τον αντωνη μου!!!κ εσενα εχει αλλαξει πολυ κ ειναι μια κουκλα!!δεν ανταποδιδω τη φιλοφρονηση,το εννοω..κ ειστε κ ιδιες..

κοριτσια εκανα τους κολοκυθοκεφτεδες κ εγιναν τελειοι!!ο μπιλακος τρελαθηκε κ εγω που συνηθως ειμαι αυστηρη με τον εαυτο μου σε κατι τετοια τρελαθηκα.κ ειναι ωραιο φαι για τη μ.εβδομαδα που νηστευουμε.αλλα ξεχασα,εχει αυγο.τελοσπαντων,σας ζαλισα με τη μαγειρικη μου. :D

τωρα καθησα απο το πρωι κ οπου να ναι θα ξυπνησει κ ο σκατουλας.

σημερα πολυ χαλια καιρος,δε θελω αλλη συννεφια θελω να μπει η ανοιξη οριστικα!!!

εχουμε κ σκλαβενιτη το απογευμα.

παω να δω κ εγω φωτο μπας κ μου ξεφυγε καμια απο την αλλη φορα που τις εβλεπα.

γειας σας κουκλες

τι παθανε παλι τα μωρα μας,Χρυσουλινι και Σοφακι περαστικα στα μικρουλια σας,ο Θεος να τα φυλαει ειναι δεν καταλαβαινουμε για ποτε πεφτουνε κι ας ειμαστε συνεχεια διπλα τους,Σοφια πως ειναι το δοντι;;φανταζομαι τρομαρα που θα πηρατε και αυτα τα ραμματα οσο το σκεφτομαι με πιανει το στομαχι μου,και εμεις απο εδω και περα που θα ειμαστε εξω πρεπει να τρεχω συνεχεια πισω απο τον Δημητρη εχουμε να ματωσουμε γονατα...δεν μαζευεται παντως το ζιζανιο μου μολις δει ανοιχτη πορτα ορμαει και δεν μπορω να τον μαζεψω χτυπιεται και ουρλιαζει

Μαγδα μου οντως μας λειπει μια μπουμπου κι αν μου ελεγαν οτι θα κανω κοριτσι θα το επιχειρουσα αλλα ειμαι σιγουρη οτι παλι αγορι θα ειναι γιαυτο δεν το επιχειρω φτανει τσουτσουνες γεμισαμε το σπιτι,και ο αντρας μου ουτε να το ακουσει για 4ο δεν θελει,ευχαριστω για τα καλα σου λογια και η Μαρκελλα ειναι μια κουκλα,αντε βαλε κι εσυ καμια φωτο

Βικακι μου υπομονη κοπελα μου αυτες τις μερες θα κουραστεις λιγο παραπανω,θα ξεκουραστεις μετα,να δοκιμασεις και ντοματοκεφτεδες γινονται τελειες

Νασιουλα πως εισαι;θα περαει το 1ο τριμηνο κοπελα μου και θα εισαι καλυτερα,μονο να ξεκουραζεσαι

κουκλες δεν θυμαμαι κατι αλλο πολλα φιλια σε ολες!!!

Γεια σας κοριτσακια, μπήκα να πω ένα γρήγορο γεια σε όλες!!!!

Χρυσουλίνι θες να κανονίσουμε κάτι για Κυριακή πρωί, αν έχει καλό καιρό.

Σοφάκι τρομάρα που θα πήρες με το Βασιλάκη, θέλουν πολύ προσοχή τα ζουζούνια.

Βικάκι να σκέφτεσαι οτι θα ξεκουραστείς μετά το Πάσχα, για πότε θα περάσουν οι μέρες αυτές ούτε που θα το καταλάβεις.

Σας φιλώ πάω να πάρω τη μικρή που είναι στη μαμά μου

Γειά σας μανουλίτσες...

Καλό μήνα και προσέχετε τις φάρσες σήμερα...εγώ την πάτησα από τον άντρα μου και να σκεφτείτε ότι δεν του μιλάω κιόλας γιατί τα κατάφεραν εχθές πάλι με την μανούλα του :evil: να με συγχίσουν...μήπως πρέπει να κάνω κάτι (για την πεθερά μιλάω) και να το κάνω να φανεί σαν ατύχημα? Γιατί το βλέπω σε λίγα χρόνια να καταφέρει να με στείλει στην Σταυρούπολη (ξέρετε...κάτι σαν το Δαφνί!!!)

Χρυσουλίνι μου τί έπαθε η Βασιλικούλα? Είναι καλά τώρα? Δεν ξέρουμε πια από τί να τα προστατεύσουμε έτσι που έχουν ζωηρέψει! Η μπουμπού στην κοιλίτσα τί κάνει?

Σοφίτσα μου κι ο Βασιλάκης ατύχημα? Πως είναι τώρα? Το δοντάκι στράβωσε τελικά? Αχ μέχρι να μεγαλώσουν...

Βρε Βικάκι μου με τους κολοκυθοκεφτέδες...να φανταστείς μέχρι που μου μύριζαν έτσι όπως το περιέγραφες :lol::lol:

Όλια μου νομίζω ότι ο Νικολάκης σου μοιάζει πάαααααρα πολύ...

Νατάσα μου το κοίταξα κι έχω βάλει δημόσια παρακολούθηση οπότε δεν είμαι εγώ αυτό το άτομο που ψάχνεις...δεν έχω σχολιάσει τίποτα μέχρι τώρα γιατί αντί για το όνομα (Νάσια) που έχω βάλει εμφανίζει ένα μέρος από email μου και ενώ προσπαθώ να το αλλάξω και να φαίνεται στα σχόλιά μου το Νάσια αυτό πάλι βγάζει το email... Ζημιάρα και η Μαριλένα ε? Άστα να πάνε...από ζημιές και η Μαρία άλλο τίποτα!!!!!!!!

Κατερίνα μου τα αγοράκια σου είναι κουκλιά!!!!! Και ο Δημητράκης μεγάλωσε πάρα πολύ!

Φιλάκια πολλά κοριτσάκια μου

Νασια μου τη ζωη της αλλης βλεπεις κι εσυ,παρε παραδειγματα απο την Ξενια για την πεθερα σου :lol::lol: ,σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια,χθες του εκοψα κανα δυο τσουλουφια γιατι μεγαλωσανε πολυ τα μαλλακια του αλλα δεν θελω να τον κουρεψω κανονικα ακομα γιατι εχει μπουκλιτσες πισω και τρελενομαι,μου ρχεται να τις φαω!!!!

Βικακι μου ξεχνας οτι εχουμε και εγκυες κοπελες στο ποστ μας θα μας παθουν τιποτα με τις περιγραφες σου,ειδες η Νασια της μυρισε :lol::lol:

καλο μηνα σε ολες και πολλα φιλια!!!

Καλημέρα!!!

Καγκουροκοτερινούλα μου, είναι λίγο δύσκολο γι' αυτήν την Κυριακή , τι θα έλεγες για την επόμενη??

Βικάκι δες αν μπορείς να βρεθούμε τώρα που λέμε να τα πούμε Κυριακάτικα και όποια άλλη κοπέλα μπορεί. Εγώ θα μίλησω με την Ματίνα και θα την το πω εαν δεν δει ότι το προγραμματίζουμε από εδώ.

Νάσια σου έκανε φάρσα και έπιασε ακόνα και σήμερα που δεν μιλάτε?? Θα είναι παραστατικός φαίνεται.. χαχαχα πες μας να πέρνουμε ιδέες γιατί η μέρα έχει ακόμα ώρα για να τελειώσει...

Η Βασιλικούλα είναι μια χαρά .. Σοφάκι μου δεν τις κάναμε τα κλασικά ράμματα ώστε να χρειαστεί αναισθησία αλλά τα πλαστικά μοιάζουν με χανζαπλαστ αλλά είναι πιο ενισχυμένα..

Τής βγάλαμε τα ράμματα και εύχομαι να μην της μείνει σημάδι ...

Σας αφήνω προς το παρόν και αν μπορέσω θα μπω το σκ να τα ξανά πούμε!! Φιλιά!!!!!

Δεν σας είπα οι φωτογραφίες που βάλατε στην ομάδα είναι υπέροχες!!!!!! Σας θαύμασα όλες και όλα τα μπεμπάκια!!!!! Να είμαστε καλά να τα χαιρόμαστε!!!!!!!!!!!!!

Γεια σας κοριτσια,τι κανετε?Διαβαζα τωρα τα νεα σας και εμεινα μ'αυτα που επαθαν τα ζουζουνια μας..ΧΡΥΣΟΥΛΙΝΙ,πως ειναι η Βαλικουλα?Καθοταν στα ραμματα?Ευτηχως της βαλανε αυτα που απορροφιουνται και οχι τ'αλλα..Σοφακι ο Billaras μας,πως ειναι?Παλι καλα δεν εσπασαν τα δοντακια του το παιδι..Φανταζομαι οταν θα ειδες και εσυ τα αιματα,σοκ,ε?Αχ περαστικα να ειναι βρε κοριτσια..Θελουν παρα πολυ προσοχη,αλλα δεν μπορεις και 24 ωρες το 24ωρο να εισαι συνεχεια πανω απο το παιδι..Θα χτυπησουν λογικο ειναι,μονο να περνανε!!

ΒΙΚΑΚΙ μου αντε κανε λιγο υπομονη,θα περσουν και αυτες οι μερες και μετα θα ξεκουραστεις..Καλυτερα να εχει δουλεια για να μην γκρινιαζουν και ψαχνονται συνεχεια και τα αφεντικα..Καλα βρε Βικυ μου,καλα σου λεει και η Κατερινα,εχουμε και εγκυουλες στην παρεα,αλλα και εμεις που δεν ειμαστε εγκυες,ετσι οπως τα γραφεις,μας ανοιγεις την ορεξη και εμεις προσπαθουμε να την κλεισουμε!! :lol::lol::lol::lol::lol: Κουκλος ειναι ο Αντωνακης..φιλακια δωσ'τον

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ γιατι εισαι τοσο σιγουρη οτι θα κανεις αγορι παλι?Εμενα η μαμα μου εκανε 3 κοριτσια και ο μπαμπας μου δεν το'βαζε κατω,και βγηκε ο Βιενιαμιν μας..Ποτε δεν ξερεις,μπορει να σου βγει η πρινγκιπισσα,μην το αποκλειεις..Τα αγορια σου ειναι ολα τα λεφτα,να'σαι γερη να τα μεγαλωσεις κοριτσι μου και να τα καμαρωσεις οπως επιθυμεις!!

ΝΑΤΑΣΣΑ αφου εχει 12 δοντακια,παλι καλα..Εμεις στα 7 ειμαστε αλλα η μουρμουρα,μουρμουρα..Ειναι σκετη γλυκα,ολο ναζι και χαρα..και τι ματαρες ειναι αυτες?Φτου φτου μην την ματιασω..Τωρα που το σκεφτομαι,εγω μπορει να ειμαι αυτη και μαλλον εγω ειμαι,γι'αυτο το ιδιωτικο που λες,γιατι οταν γραφτηκα,πρωτα πρεπει να εκανα ιδιωτικο,πατησα enter,δεν ξερω αν το πηρε και μετα δοκιμασα με το αλλο..Και θυμαμαι οτι το ειχες αναφερει την επομενη μερα που γραφτηκα,η την μεθεπομενη αλλα που να με κοψει..Τωρα μου ηρθε φλασια,και δεν ξερω που το βλεπεις για να το διορθωσω,να το σβησω,ξερω εγω?Sorry,αν και δεν ειμαι 100 τοις 100 σιγουρη αλλα μαλλον εγω πρεπει να ειμαι.. :roll::roll::roll:

Κοριτσια δεν θυμαμαι κατι αλλο τωρα..Παω να κανω το γαλα γιατι κουνιεται..ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

Καλησπερα κουκλιτσες ..Τικανετε?Εγω ημουν απογευμα στη δουλεια και αυριο πρωι και μετα πρεπει να καθαρισω το σπιτι ...Αχ αυτες οι δουλειες δεν τελειωνουν..

Καλο μηνα !!!!!!!Νασια τι σου εκανε ο αντρας σου και νευριασες?

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια γιατις φωτο μου...

Χρυσουλινι η μικρη ειναι καλα τωρα?

Αυτα κοριτσια !!!!Φιλια πολλα

Γεια σας μανουλίτσες

Καλό μήνα!!!Αχ ας έρθει επιτέλους η άνοιξη βαρέθηκα έτσι που είναι μουντός ο καιρός....

Χρύσα μου καλύτερα την άλλη Κυριακή γιατι δεν βοηθάει και ο καιρός, ωραία να μαζευτούμε πολλές μανούλες.

Βρε Νάσια αδιόρθωτη η πεθερά σου, και σε τσαντίζει και στην κατάσταση που είσαι τι να πω...

Πάτσυ πως είσαι τι σου είπε ο γιατρός?

Εμέις τα ίδια, πάω να κάνω καμια δοθλίτσα τώρα που κοιμάται και θα τα πούμε και μετά :D

Γεια σας κοριτσάκια και από εμένα. Τί κάνετε; Καλό μήνα να έχουμε με υγεία.

Δημητρούλα δεν πειράζει καλή μου αν γράφτηκες 2 φορές, αν σου πώ πώς ούτε εγώ ξέρω να το διορθώσω τί θα πείς :oops: ; Σ΄ευχαριστώ και για τα καλά σου λόγια για τη Μαριλενούλα μου :) . Γεννήθηκε με καταγάλανα μάτια, όσο την θήλαζα 8 μήνες είχε τα ίδια μάτια. Από τότε που σταμάτησα άλλαξαν, έγιναν γαλαζοπράσινα. Μέσα στο σπίτι φαίνονται πιο γαλάζια, έξω πιο πράσινα. Η πεθερά μου έχει γαλαζοπράσινα μάτια, η κουνιάδα μου πράσινα και ο αντρούλης μου πράσινα επίσης αλλά όχι πολύ έντονα. Και από το σόι μου έχουμε 2-3 γαλανομάτηδες. Πιστεύω πώς θα τα διατηρήσει. Θα σας βάλω μια φωτογραφία από τη βάπτισή της να δείτε πόσο γαλανά ήταν (αν τα καταφέρω).

Περαστικά σε όλα τα μωράκια :) .

Σήμερα είχαμε κατέβει στην αγορά και πήραμε παπουτσάκια για το ένα από τα δυο βαπτιστήρια μας. Είχαν καλές τιμές, μάλλον αποφάσισαν να τις ρίξουν λόγω κρίσης...... Ψώνισα και της Μαριλένας ένα σορτς κόκκινο με λαχανί ασορτί μπλούζα για να βάλουμε τα ζουμπουρλούδικα μπουτάκια μας μέσα........ αχ ποιος την πιάνει το καλοκαίρι!!!!!!!!!!

Οι εγκυούλες μας είναι καλά; Θέλω και εγώ δεύτερο νινί, δεν ξέρω τί με έπιασε και χτύπησε πάλι το βιολογικό μου ρολόι.... ο αντρούλης μου ούτε να ακούσει δεν θέλει.... είναι νωρίς λέει :(:(:( .

Αυτά κορίτσια.... λέω να πάω για ύπνο. Φιλάκια τα λέμε.

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου...

σήμερα έχει πάρα πολύ ωραίο καιρό κι έστειλα την ζουζού στην μαμά μου βόλτα...θα πάνε και στο πάρκο που μαζεύονται κι άλλα παιδάκια...θα βρεί την χαρά της! Θα πήγαινα κι εγώ αλλά το στομάχι είναι πάλι χάλια κι ως εκ τούτου και η διάθεση...

Κατερινάκι μου όντως ο Δημητράκης έχει πολύ όμορφες μπουκλίτσες, μην του τις κόψεις! Και η Μαμία έχει μπουκλάκια αλλά υπάρχουν μέρες που τα μαλλάκια της γίνονται τελείως πρόκα...δεν ξέρω πως το καταφέρνει αυτό!

Χρυσουλίνι μου δεν πιστεύω να της μείνει σημάδι της Βασιλικούλας, είναι πολύ μικρουλίτσα ακόμα, μέχρι να μεγαλώσει θα έχει εξαφανιστεί μην ανησυχείς.

Δημητρούλα σε τρέχει ο Θανούλης ε? Παραζωήρεψαν τα παιδάκια μας! Πήγατε στον παιδίατρο για τις αιματολογικές ή από βδομάδα έκλεισες ραντεβού? Μου είπες αλλά δεν θυμάμαι...είπαμε αλτσχάιμερ εγκυμοσύνης ελπίζω γιατί αν μου μείνει και μετά καταστράφηκα :lol: είμαι που είμαι αφηρημένη!!!!!

Όλια μου προχθές έστειλα μερικά παιχνίδια στης πεθεράς για να παίζει η Μαρία όταν είναι εκεί κι αυτή με πήρε τηλέφωνο και μ'έκραξε ότι της γέμισα το σπίτι με σαβούρες και δεν τα χρειάζεται γιατί δίνει στο παιδί άλλα παιχνίδια να παίζει...ξέρεις τί παιχνίδια?????? Πιάτα, ποτήρια, μαχαίρια, πηρούνια και άλλα τέτοια εντελώς "κατάλληλα" (σύμφωνα με την γνώμη της) αντικείμενα για να παίξει ένα νήπιο :evil::evil: Είπα λοιπόν στον άντρα μου να πάρει μια σακούλα και να πάει να τα μαζέψει όλα τα παιχνίδια της μικρής κι αν θελήσει η μάνα του να χαλάσει κανα φράγκο να αγοράσει άλλα. Κι ο άντρας μου άρχισε να γκαρίζει ότι δεν τα βρίσκω με την πεθερά και βαρέθηκε να είμαστε μονίμως στην κόντρα...μ......κίες δηλαδή! Προκειμένου να μην συγχιστώ περισσότερο προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι και προσπάθειες έκανα και προσβολές κατάπια για να είμαστε τουλάχιστον υποφερτά αλλά εκείνη διαρκώς θέλει να με τσιγκλάει, ακόμα και τώρα που δεν θα έπρεπε να συγχίζομαι.....φώναζε, τσίριζε και μ'ανάγκασε να βγώ εκτός εαυτού και να στριγγλίζω κι εγώ...καταλαβαίνεις τί έγινε! Και το αποτέλεσμα? Της έσπασε κάτι πιάτα η μικρή...την ξέχεσε ο πεθερός και ο κουνιάδος και την έκραξαν όταν άλλη φορά λέω εγώ μια κουβέντα καλά θα κάνει να με ακούει και να μην δίνει επικίνδυνα πράγματα στο παιδί για να παίζει. Δεν έχω ελπίδες φυσικά να κάνει ότι της λέω...αλλά ο άντρας μου είναι απαράδεκτος που με έκανε έξαλλη για κάτι που είχα εντελώς δίκιο!!!!!!!!

Νατάσα μου η Μαριλένα είναι πολύ χαριτωμένη κι έχει υπέροχα ματάκια...και της Μαρίας όταν γεννήθηκε ήταν μπλέ, σιγά σιγά έγιναν γκριζοπράσινα (ήταν ένα πολύ τέλειο χρώμα) και το διατήρησε μέχρι τους 9-10 μήνες και μετά άλλαξαν ξαφνικά κι έγιναν καστανά! Πάνω που έλεγα ότι δεν θα αλλάξουν και θα παραμείνουν γκριζοπράσινα, άλλαξαν τελείως!!!!!!

Μα που είστε τα άλλα κοριτσάκια?????? Είδατε καλό καιρό και βγήκατε βολτίτσα????? Καλά να περάσετε αυτή την όμορφη μέρα!

Φιλάκια σε όλες

Γεια σας φιλες μου..Σημερα ολη η μερα μου ηταν γεματη με μαγειρεμα βολτα σιδερωμα .Τωρα νιωθω πολυ κουραση...

Νασια απαραδεκτη η πεθερα.Καλα κανεις και τη βριζεις...Πω πω δεν εχουν με τι να ασχοληθουν και συνεχεια προκαλουν καβγαδες...Μην συγχιζεσαι για χαρη της ..Εγω πλεον δεν δινω σημασια .Λεει λεει αλλα μετα κανω αυτο που θελω εγω....Ο χαραχτηρας δυσκολα αλλαζει..

Πριγκιπεσσα ακομη δεν εγινα μελος στο blog σου γιατι πρεπει να πω τον αντρα μου να το κανει και αυτες τις μερες εχουμε τελειως αντιθετα ωραρια στη δουλεια οποτε δεν τον βλεπω και πολυ......

Οι υπολοιπες που ειστε ????Ειδατε καλο καιρο και ξεκινησατε τις βολτες?????

φιλια πολλα καλο βραδυ!!!!!!!

καλησπερα κοριτσια μου!!

καλο μηνα κ απο εμενα δεν ειχα μπει να γραψω..

Νασια κοριτσι μου εκει που δεν πιανει μελανι γραψτην την γυναικα..αφου δεν παει καλα..αλλα κ εσυ αν δεις οτι της δινει ακαταλληλα πραγματα που μπορει να τραυματισουν το παιδι πες στον αντρα σου κ στην ιδια οτι δεν θα της αφηνεις το παιδι αν ειναι να παθει κανενα κακο...

βλεπω απουσιες πολλες...κριμας...

σας στελνω ενα φιλι..η μαλλον δυο! ενα απο εμενα κ ενα απο τον ταρζαν μου!!

καλημερα κοριτσαρες,καλο μηνα και απο μενα αν και λιγο καθυστερημενα

επιτελους κανει καλο καιρο αυτες τις μερες και βγαινουμε λιγο εξω,ο Δημητρης βεβαια δεν μαζευεται με τιποτα,καθε φορα με κλαματα μπαινουμε μεσα,κατα τα αλλα ησυχια τα ιδια

Νασια μου τι να πουμε γιαυτην την γυναικα πια,υπομονη και κοιτα να τα βρισκεις με τον αντρα σου και γραψτην εκει που ξερεις,μονο να μην παθει τιποτα το παιδι εξαιτιας της ακου πιατα της εδωσε αν ειναι δυνατον,καλα της εκανε και τα εσπασε

Πατσυ πως εισαι;τι εγινε τελικα; εχεις νεοτερα;ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο και να ξεμπερδεψεις συντομα

συμπεθερα Ευα παλι εξαφανιστηκες ρε κοριτσι,πως ειναι η νυφουλα μου;;

και η Χρυσα και η Γιωτα εχουν χαθει τελειως,μονο να ειναι καλα ολοι τους

Σοφια πολλα φιλια στον ταρζανακο σου!!!!

και πολλα φιλια σε ολα τα ζουζουνια μας

παω γιατι ξυπνησε ο Δημητρακος μου και φωναζει

Γεια σας κοριτσακια

είχα μέρες να μπω αλλά δε βλέπω και πολύ κινηση, αυτά κάνουν οι ωραίες μέρες...βόλτες με τα ζουζούνια.

Να είστε όλες καλά

Φιλιά

καλησπερα κ απο μενα!

χαθηκα κ εγω αλλα δε προλαβαινω καθολου.ολια μου ειμαστε στην ιδια κατασταση,ετσι κ εγω με τον μπιλακο αντιθετα ωραρια κ οπως λες κ εσυ απο απογευμα πρωι κ ολο μπερδεματα.

σημερα εχω ρεπο κ κανονικα θα επρεπε να σιδερωνω τωρα αλλα ειλικρινα δεν εχω καμια ορεξη,λεω να τα κανω η πεμπτη η παρασκευη που στη δουλεια θα ειμαι πρωινη.πηγαμε κ στις κουνιες σημερα κ ο αντωνακης ηθελε να ανεβαινει στις τσουληθρες κ ολο τον κρατουσα μη πεσει βαραγε κ ο ηλιος κ κουραστηκα πολυ.αδιαθετησα κιολας οποτε καταλαβαινετε.

νασιουλινι μου οντως δεν το σκεφτηκα αυτο με τους κεφτεδες, :D:D αλλη φορα δε ξαναανοιγω το στομα μου,γινομαι επικινδυνη!! :lol::lol: οσο για τη πεθερα θα επρεπε να ντρεπονται οικογενειακως στη κατασταση που βρισκεσαι..ελεος δηλαδη.

κατερινα μου κ εμενα μου αρεσουν οι μπουκλες του δημητρακη σου,μη του τις πειραξεις ειναι μια γλυκα!να τους φιλησεις κ τους τρεις απο μενα!!

χρυσουλινι μου ωραια θα ηταν για αυτη τη κυριακη αλλα εχουμε ενα παρτυ μιας φιλης μας που το κανει σε παιδοτοπο κ εχω κ την αλλη κυριακη της κουμπαρας μου ο γιος εχει γενεθλεια κ εκεινη θα το κανει στα γκουντυς.σε ευχαριστω πολυ που με σκεφτηκες κ παλι κ αν περασεις απο το mall καμια μερα μη με ξεχασεις,θα χαρω πολυ να σε δω κ εσενα κ τη βασιλικουλα σου!αντε καποια στιγμη θα βρεθουμε παλι,να δω ποτε..

κοριτσια κ εγω θελω δευτερο νινακι κ ο αντρας μου θελει αλλα φοβαμαι λιγο με τα οικονομικα.εχω παλι καποια θεματα στη δουλεια κ ακομα δε μπορω να κανω κατι.ειμαστε 5 ατομα κ τον ιουνιο γυρναει κ αλλη μια κοπελα που καθοταν με το 6μηνο λογω γεννας κ τα 6 ατομα ειναι πολλα οποτε φοβομαστε πολυ το τι θα γινει.

οσο για αυτες τις μερες που θα εχει δουλεια απο τη μια καλυτερα για να μη γκρινιαζουν αλλα αυτο που σκεφτομαι πιο πολυ ειναι το σαββατο του λαζαρου οπου δε προλαβαινεις ουτε για κατουρημα να πας,κυριολεκτικα το λεω,εχει τοσο μα τοσο δουλεια που σου ερχεται να πεσεις κατω,κανουν ολοι σαν τρελοι.αχ αυτο το σαββατο το σκεφτομαι κ ψυχοπλακωνομαι.

σας ζαλισα παλι,αλλα δεν εχω κ πολυ σκεπτομενη ολα αυτα ειμαι κ μονη μου σημερα,δουλευει ο μπιλακος απογευμα κ οταν ξυπνησει ο αντωνης λεω να κατεβω αγορα να χαζεψω καμια βιτρινα.

αυτα φιλες μου,πολλα φιλακια κ πιστευω να τα ξαναπουμε συντομα!

α αναστασια μου κ εγω δεν εχω προλαβει να γινω μελος στο μπλογκ σου αλλα το εχω κατα νου..

φιλια κοριτσια μου..

Καλημέρα μανουλίτσες...

τί κάνετε? Που χαθήκατε όλες????? Πολλές απουσίες βλέπω...ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μπεμπάκια ακόμα καλύτερα!!!!

Βικάκι μου πες κοριτσάκι μου ότι θέλεις για τα φαγητά...μην καταπιέζεσαι επειδή εγώ είμαι λυσσάρα και κοντεύω να φάω και τους τοίχους!!!!! :lol: Απορώ όμως...παρόλο που έχω απίστευτες αναγούλες τρώω τον άμπακο...πάλι γουρούνα θα γίνω!!!! Κι εμείς έχουμε θέμα με τα οικονομικά και γι'αυτό λέγαμε να βάλουμε μπρος για δεύτερο αργότερα (μετά το καλοκαίρι) αλλά ο Θεός είχε άλλα σχέδια...Μην στεναχωριέσαι για την δουλειά καλό μου, θα κάνεις ένα κουράγιο να αντέξεις λίγο τις φορτωμένες μέρες και μετά θα χαλαρώσεις, θα ξεκουραστείς και θα περάσεις το Πάσχα με το κουκλάκι σου και τον αντρούλη σου! Πού θα κάνετε Πάσχα?

Κανγκουράκι μου να μου φιλήσεις την Αγγελικούλα!

Πάτσυ δεν μπήκες να μας πείς νέα...την έκανες την αξονική?

Κατερινάκι τώρα που ξαναχάλασε ο καιρός πως τον κρατάς τον Δημητράκη μέσα? Πωπω σαν τα θηρία στο κλουβί κάνουν όταν γυρνάνε από την βόλτα...με τίποτα δεν κάθονται!!!!!

Σοφάκι που είσαι?

Κι εγώ αναρωτιέμαι που χάθηκαν τα κοριτσάκια μας...Γιωτάκι, Λεμονάκι ελπίζω να είστε καλά, ελάτε να μας πείτε τα νέα σας!!!!

Πήγα στον γιατρό την Δευτέρα...το εμβρυάκι μεγάλωσε, την άλλη Πέμπτη έχω την αυχενική διαφάνεια και μ'έχει πιάσει άγχος!

Φιλάκιαααααααααααααααα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...