Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Ό9

Recommended Posts

• Απαντήσεις 911
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σας κοριτσια μου!!

Κατερινακι μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΥ Κ ΝΑ Σ'ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΑΝΤΑ!!!!ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ!!!! :ymparty: [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion1.gif]

ενα της νυκ πηρα Κατερινα που εχει την πιο μεγαλη θηλη απο οσα βρηκα λεει νο3 επανω ολα τα αλλα ηταν πολυ μικρα κ τα κικκο που κοιταγα..δεν ξερω κιολας απ αυτα...προς το παρον εχουμε βαλει κ πινουμε νερακι..καποια στιγμη θα ξεκινησουμε γαλατακι αλλα οπως ειπα μου φαινεται βουνο...θα δουμε ποτε κ πως...ακομα ειμαστε στα λογια..ειδωμεν..

Νατασσα τα παιδακια μεχρι 18 μηνων περιπου τρωνε μεγαλο κολλημα με την μαμα καταλαβαινουν την ανεξαρτησια τους κ φοβουνται..δωσ'της αυτο που χρειαζεται..κ μενα τα ιδια κανει..ολη μερα ερχεται κ αγκαλιαζει τα ποδια μου δεν μπορω να κανω απολυτως τιποτε χωρις να ειναι διπλα μου..εχει αλλαξει παρα πολυ..τουλαχιστον πιο παλια καθοταν στην μαμα μου που την εχει αδυναμια κ το ευχαριστιοταν ενω τωρα πια δεν θελει κανεναν..τον εχω συνεχως αγκαλια κ τον φιλαω του τραγουδαω παιζουμε μαζι κ μονο τοτε τον βλεπεις πως ειναι πραγματικα ησυχος...

Κατερινακι πρεπει να σου γραφει καπου δεξια νομιζω ποιος ειναι ο διαχειρηστης της ομαδας κ απο εκει αν θελεις προσθετεις ατομο..

φιλακια μανουλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koριτσακια μου γειασας...Αυτες τις μερες νιωθω πολυ κουραση,εχω ξεπατωθει με τη γυμναστικη το Νικολακη και τη δουλεια και το σπιτι και τα ποδια μου με εχουν πεθανει στον πονο ..παιρνω norgecik καθε μερα.

Κατερινακι μου χρονια πολλα να τα εκατοστησεις και να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου..

Χρυσουλινι διαβαζα τα νεα σου και στενοχωρηθηκα ..Εσυ πως εισαι τωρα?Καλα το σκυλι πως σε δαγκωσε?Η μικρη καλα?

Σοφακι μια χαρα ο Βασιλακης...

Κανγκουρακι μια χαρα βλεπω παει ο αποθηλασμος ..Γιατο στηθος ρωτησε καλυτερα το γυναικολογο σου...

Πασχαλακι ο Μακης πως ειναι ?

Νασια ασε τις δουλειες και ξεκουρασου.Ασε και λιγο τον αντρα σου να ασχοληθει με τη Μαρια..Πολυ καλομαθημενους τους εχουμε ..Ο Νικολακης μια χαρα τα παει μετη γειτονισσα..

Αυτα τα νεα μας κοριτσια μου..Ο αντρας μου ξεκιναει νυχτες απο σημερα και για πεντε μερες..Που θα παει θα περασουν και αυτες...

Η Χρυσα που χαθηκε παλι ειναι καλα?

Πατσουλινι πηγες στο γιατρο ?Τι εγινε τελικα?

Πριγκιπεσσα ακομη δεν κατορθωσα να γινω μελος στο blog ..Ayriιο θα βαλω τον αντρα μου να με κανει μελος γιατι εγω δεν τα πολυκαταφερνω...

Αυτα πολλα φιλια σε ολες και καλο βραδυ

καλησπερα κοριτσια μου!

καλα επαθα πλακα με οσα διαβασα,μα τι τραβαμε ολες μας τον τελευταιο καιρο;κ στεναχωρηθηκα παρα πολυ με τη βασιλικουλα κ τον μακουλη μας..ειλικρινα κοριτσια στεναχωρηθηκα πολυ..κ εγω ετσι τρομαζω αν δω λιγο αιματακι που εχει τυχει να σκισει λιγο το χειλακι του το αντωνακη μου.

νασιουλινι μου καλα σου λενε ολες,να εισαι προσεκτικη..τουλαχιστον μεχρι το α΄τριμηνο.κ μετα φυσικα αλλα ειδικα μεχρι τοτε.

σοφακι θα μαθεις με το μπουκαλι,ολα μας φαινονται δυσκολα κ εγω μου φαινονταν βουνο το φαι να μη ν ειιναι αλεσμενο,αλλα τωρα τρωει μια χαρα,βασικα για εκεινον μου φαινοταν βουνο,δηλ ελεγα πως θα μαθει,πως θα καταλαβαει οτι πρεπει να μασησει κτλ.πιστευω λοιπον οτι θα τα πας μια χαρα.κ μη νιωθεις τυψεις κ εγω θηλασα 1μιση μηνα κ θυμασαι τι μου ελεγες τοτε που τα λεγαμε ολες στο τσατ,εσυ τον θηλασες πολυ καλο χρονικο διαστημα κ εγω ηθελα αλλα δε μου βγηκε οποτε υπαρχουν κ χειροτερα.

ολιακι οσο για τις νυχτες δε το συζητω,κ εγω πλεον μετα απο αυτο που επαθα με τον συναγερμο ειναι το χειροτερο μου.δε μπορω καθολου μονη οταν μενω τη νυχτα.

κοριτσια κ εγω πολυ κουραση με το mall δε ξερω που θα παει αυτο,δε προλαβαινω να κανω τιποτα.εμενα ο αντωνακης χθες κ σημερα δε με ηθελε καθολου,δε ξερω τι παθαινει ωρες ωρες,κολαει στον μπαμπα του κ στεναχωριεμαι παρα πολυ.δηλ λεω τι του κανω;που ολο τον φιλαω κ τον αγκλαιαζω για να αναπληρωνω τις ωρες που λειπω κ προσπαθω να ασχολουμαι μαζι του,οσο γινεται γιατι δυστυχως δεν προλαβαινω κ πολλα αφου ξυπναω μαγειρευω,μαζευω το σπιτι κ γενικα κανω τα καθημερινα του σπιτιου κ πρεπει να φυγω.κ οταν ειμαι απογευμα φτανω 10 η ωρα σπιτι,φυσικα οταν μπορει ο μπιλακος να ερθει να με παρει γιατι αλλιως φτανω 11 παρα.οποτε σκ@$%^#ατα η κατασταση.σας εχω ζαλισει αλλα ξεσπαω κ εγω οπως ολες μας ,ερικες φορες εδω μεσα.

κατερνακι μου χρονια πολλα κοπελαρα μου,να τα εκατοστησεις να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!οτι επιθυμεις κ να εχεις υγεια κ ευτυχια!οσο για δοντακια δε βλεπω κατι ακομα,αλλα ενα πρηξιμο στα ουλα το εχει.

κοριτσακια μου σας αφηνω,συγνωμη αν ξεχασα κατι,θα τα πουμε κ αυριο.

πολλα φιλια σε ολες σας!!

κοριτσαρες,διαβασα πολυ γρηγορα τα νεα σας!!!!!!!!!! ;)

κατερινακι μου,γλυκο,σου ευχομαι χρονια πολλα κι ευτυχισμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παντα υγεια και χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ευχομαι και οτι αλλο επιθυμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

κοριτσια,οντως πολλη προσοχη θελουν τα μικρα μας..... :roll: εγω το εχω ξαναπει.....η παναγια να τα φυλαει...... ;)

κανγκουρακι,αποθηλασατε κι εσεις βλεπω?????????????μπραβο που ηταν τοσο ομαλο!!!!! ;) εμεις να δουμε!!!!!!! :roll:

σοφακι,κι εσυ βρουτε??????????????????????? :?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?: καλα λεω οτι θα μεινω μονη μου στο τελος......... :roll::roll::roll::roll:

η μικρη μου ακομα θηλαζει αρκετα και το βλεπω πολυ δυσκολο.....το καλοκαιρι λεω να ξεκινησω αποθηλασμο που θα ειμαστε εξω και θα ξεχνιεται..... ;) παντως,εχω πολλες ημικρανιες και φοβαμαι οτι μου εχει πεσει ο αιματοκριτης και λεω μηπως εχει εξαντληθει ο οργανισμος μου απο το θηλασμο.... :roll: οταν παιρνω σιδηρο ειμαι καλυτερα..... :roll: σε ενα αλλο φορουμ διαβασα για μια κοπελα που θηλαζε καιρο και χρειαστηκε αιμα στο τελος απο την εξαντλησει.....δεν ξερω...μπορει και να επηρεαστηκα..... :roll:

αυτα απο μας!!!!!!!!!!! :D

φιλια σε ολες!!!!!!!!!! ;)

Καλημέρα μανουλίτσες...

Κατερινούλα μου να τα εκατοστήσεις κοριτσάκι μου :ymparty: [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion16.gif] Όλες σου οι επιθυμίες είναι ευχές μου!!!!!!!!!!

Γκρουσάκι μου χάθηκες καλό μου...να μου φιλήσεις την Αναστασία την κουκλίτσα μας!

Βικάκι μου προσπάθησε να ξεκουράζεσαι λίγο κοριτσάκι μου, όχι τίποτα άλλο για να έχεις δυνάμεις να τα βγάζεις πέρα με αυτό το πρόγραμμα που έχεις...πάλι καλά που βρίσκεις χρόνο για όλα αλλά θα εξαντληθείς στο τέλος! Πρόσεχε!!!!!!!!!

Όλια μου κι εσύ χρειάζεσαι ξεκούραση...με όλα αυτά που κάνεις που την βρίσκεις την όρεξη για γυμναστική??? Εγώ την βαριέμαι απίστευτα την γυμναστική...είμαι λίγο τεμπελίτσα!

Συμπεθερούλα μου πως είναι ο Μακούλης? Τα χειλάκια του????

Σοφάκι μου εγώ από την αρχή χρησιμοποιούσα τα μπουκάλια της chicco (αυτά με τις χελωνίτσες) με θηλές σιλικόνης φυσικά και είμαι ευχαριστημένη. Μπράβο σου που θήλασες τόσον καιρό πάντως! Όταν γεννήσω με το καλό και το δεύτερο θέλω συμβουλές για τον θηλασμό αρκεί να μην πάθω πάλι όπως την πρώτη φορά που το στήθος μου έβγαζε μόνο λίγες σταγόνες πρωτόγαλα και αίμα.

Νατάσα μου εμένα μου άρεσε το καινούριο image του blog σου...μου αρέσουν πολύ και οι κατασκευές που φτιάχνεις...Είναι λογικό νομίζω που η Μαριλένα είναι κολλημένη επάνω σου τώρα, σ'αυτή την ηλικία τα παιδάκια με την μαμά τους θέλουν να είναι, κι εμένα η Μαρία τα ίδια κάνει, δεν ξεκολλάει από πάνω μου και ειδικά τώρα στεναχωριέμαι πάρα πολύ που δεν μπορώ να την σηκώνω αγκαλιά και να κάνω μαζί της τα παιχνίδια που κάναμε παλιότερα...παρόλαυτά πάλι μαμά μου και μαμά μου φωνάζει!

Κοριτσάκια μου δεν νιώθω και πολύ καλά τις τελευταίες μέρες...ανακατωσούρες, το στομάχι χάλια, το κεφάλι καζάνι, έχω φουσκώσει παντού (όσο για το στήθος τί να λέμε :o ...Πάμελα Άντερσον σε νέες περιπέτειες :lol: ),κι έχει αγριέψει πάρα πολύ η φάτσα μου ενώ στην Μαμία δεν με θυμάμαι έτσι και μάλλον τα utrogestan ευθύνονται για την απίστευτη υπνηλία που μ'έχει πιάσει...αλλά μιλάμε για πολλή υπνηλία...λες και πέφτω σε κώμα! Όσο θυμάμαι ότι στην Μαμία ήμουν τρισχειρότερα απορώ πώς άντεξα αυτό το χάλι 6 μήνες!!!!! Πωπω οι ορμόνες κάνουν πάρτυ...σας έπρηξα με την γκρίνια μου :roll:

Φιλάκια πολλά

Γεια σας μανουλιτσες,τι κανετε?Μπηκα να ευχηθω στο Κατερινακι μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!Πολυχρονη να εισαι κοπελα μου,γερη και ο,τι επιθυμεις ευχομαι να γινει πραγματικοτητα!!Να σε χαιρεται και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!

Κοριτσια διαβασα τα νεα σας και εχω παθει σοκ με ολα αυτα που εγιναν!!

Καλα Χυσουλινι μου ειναι δυνατον να σε δαγκωσει σκυλι?Μηπως θελει να κανεις καμια εξεταση για αρρωστεια,χτυπα ξυλο,αλλα τι να πω..Η μικρη μας?Τι ηταν και αυτο?Μα με μια κινηση να της βγει ο ωμος?Πω πω ποσο προσοχη θελουν..Και πως το καταλαβες..Αχ δεν ξερω πολυ στεναχωρεθηκα..Ελπιζω να μην το θυμαται πια και μονο περαστικα να ειναι και να περνανε..

Πασχαλακι μου ο Μακης πως ειναι τωρα το χειλακι του?Τι χτυπημα και αυτο..Αχ ποσο πια να τα προσεχουμε βρε παιδι μου?Και στον πωπο ματια να εχεις,παλι δεν τα προλαβαινεις βρε παιδι μου..Καλα και η παιδιατρος,τοσο πια?Μα τι να πω?Που να ξερεις και εσυ,αφου γι'αυτο τους εχουμε..

Κοριτσια σας αφηνω γιατι κλαιει παρα πολυ ΠΑΛΙ!!Περιττο να σας πω οτι εχει κλαταρει η μεση μου αυτες τις μερες..Μακαρι να μπορεσω να μπω αυριο..Φιλια,καλο βραδυ

γεια σας κλοταρες.χρονια πολλα κατερινακι κ ευτυχισμενα.να τα εκατοστησεις!!!!!πας κ χρυσα πολλα φιλακια.πολυ κριμα αυτα που παθατε...μακαρι να μην ξαναγινουν.η νεφελη μωρο ολο επεφτε με τα μουτρα.παναγια μου.ευτυχως ο μικρο πεφτει με τον κωλο.τζενται ειναι.

νασια?τζα!καλα ε.μου θυμιζεις εμενα.ολο νυσταζα σνα τρελη,ξερνουσα,πονουσε το στηθος μου...χαχαχα.αντε βρε .υπομονη πολλους μηνες!!!

σοφακι,βικακι κ χρυσα ουτε καν με ζητατε πια.να φατε σκατα.

ολια μου παντα με σκεφτεσαι.δεν βρισκομαστε γιατι εχω σκαταψυχολογια.χαχαχα.μολις περασει θα βρεθουμε.

ευακι,μαγδουλα τι κανουν τα βυζανιαρικα?χαχαχ.εσυ ευακι που χαθηκες μαρη?αιντε πια.μας βαρεθηκες?καποτε σαν πορδη πεταγοσουν παντα...

πηγα λοιπον στον χειρουργο.οι εξετασεις αιματος αψγες πρωτη φορτα ολα καλα.ολα μεσα στα ορια.οπως ειπε κ αυτος τζιτζι.χαχα.εχω ιιμα στα ουρα αλλα θα δουμε απο τι.ισως απο ουρολοιμωξη μεχρι κ πετρα στα νεφρα,μου δωσε εναν υπρηχο ανω κ κατω κοιλιας να κανω κ βλεπουμε.μετα ισως να κανω κολονοσκοπηση.γρφτηκα σημερα κ σε ενα σαιτ με υποχονδριους σαν κ μενα κ εχουμε ιδιες αρρωστιες κ γελασα πολυ.αυτα τα νεα.ειμαι γενικα πολυ κουρασμενη κ χωρις ορεξη.νατασα θα μπω κι εγω μελος.φιλια σε ολες.

καλημερα κουκλες

σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας

εμεις τα ιδια,ο Δημητρης παλι εχεις ενα συναχακι,αλλα δεν βαριεσαι αν δεν καλοκαιριασει αυτα θα εχουμε παλιοκαιρος παλι :x:evil: εχω βαρεθει,το μισο νηπιαγωγειο ειναι αρρωστο μου ειπε η νηπιαγωγος και ο Γιωργος μου ηρθε καπως προχτες και την αλλη μερα ο Δημητρης συναχωθηκε,

Πατσυ μου ελπιζω να βγουν καλα και οι υπερηχοθ σου,τι ειναι αυτο με σενα καθε μερα κατι καινουργιο μας λες,ελπιζω να εισαι καλα

Δημητρουλα προσεχε με την μεση σου θα πεσεις και μετα αντε να συνελθεις

Νασια μου μηπως ερχεται ο παιδαρος τωρα και εχεις διαφορετικα συμπτωματα;;κοιμησου τωρα οσο μπορεις ευκαιρια ειναι

Ολια μου μην το παρακανεις με την γυμναστικη κοιτα να ξεκουραζεσαι δουλευεις κιολας προσεχε τον εαυτο σου,θα τα χασεις σιγα σιγα τα κιλα

Ευακι μου που εισαι μην χανεσαι,πηγαινε να κανεις εξετασεις μηπως χρειαζεσαι σιδηρο,καιρο εχουμε να τα πουμε

Βικακι πολυ κουραση κι εσυ,σε καταλαβαινω τουλαχιστον να πας στο αλλο μαγαζι να εισαι πιο κοντα στο σπιτι σου

η Χρυσα που ειναι;και η Γιωτα;χαθηκανε

πολλα φιλια σας αφηνω ο Δημητρης θελει παιχνιδια και με τραβαει!!!

καλημεραααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καταρχην σας ευχαριστω ολες σας για το ενδιαφερον για το μακουλη μου!το χειλακι ειναι πολυ καλυτερα αλλα δεν εχει περασει τελειως ...ελπιζω να μην αφησει σημαδακι.ειναι και λιγο φουσκωμενο ακομα.

Χρυσα μου τι περασετε κι εσεις....περαστικα στη Βασιλικουλα.και σενα εσενα βρηκε να δαγκωσει το αδεσποτο;;;;ελεος.ολα καλα τωρα;

Κατερινα εσυ δεν ειπες πως ειχες γενεθλια;;;να τα εκατοστησεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ο,τι ποθεις!!!!!

νασια μου να προσεχεις κουκλα μου και ασε τον αντρα σου να ζοριστει με την μικρη να δει τη γλυκα..!

Σοφακι ολες οι μανουλες αυτα τα ερωτηματικα εχουμε στη φαση του αποθηλασμου...και γω αυτο το αγχος ειχα...πως θα κοιμαται το βραδυ;!τελικα ομως οπως λεει και η κανγουροκατερινουλα δεν με αναζητησε καθολου και μια χαρα αποκοιμηθηκε και με το πιπιλισμα του μπιμπερο...και τωρα πια οταν δεν αποκοιμιεται με το γαλα ξαπλβωνουμε αγκαλιτσα μου χαιδευει τα μαλλια(τα ξεριζζωνει σε ελευθερη μεταφραση)και οταν κοιμαται τον παω στην κουνια του.οταν με το καλο αποφασισεις να αποθηλασεις να τα εχεις αυτα στο μυαλο σου και να μην εχεις τυψεις....ελεος δηλ...εσυ τυψεις που τον εχεις θηλασει τοσο πολυυυυ;;;;μην εισαι χαζη...και αντε!βαλε μπρος για το 2ο!!!!!!!!

Βικακι τι τραβας κι εσυ με τη δουλεια...πολυ κουραση βρε πουλακι μου...υπομονη, ελπιζω να φτιαξουν τα πραγματα και να μην τρεχεις τουλαχιστον στο mall...

δε θυμαμαι κατι αλλο να σχολιασω κοριτσια μου!

σας φιλω ολες!

Σοφακι και εγω της nuk εχω μπιμπερο αυτα με το φαρδυ λαιμο αλλα μου ειπαν οι θηλες (σιλικονης) φτανουν μεχρι νο 2 που χρησιμοποιω μεχρι τωρα!!!ποιο βρηκες με νουμερο 3 θηλη;;;με ενδιαφερει πες μου τι γραφει το μπουκαλι.εγω εχω αυτα τα γυαλινα που εχουν απεξω κατι αλογακια, αυτοκινητακια κλπ.

Καλημέρα!

Έχουμε σκατόκαιρο :twisted: Βρέχει και φυσάει πολύ... Δεν έχω κοιμηθεί και καλά -κλασσικά- και δεν έχω καθόλου όρεξη...

Κατερίνα χρόνια πολλά και καλά! :ymparty:

Συμπεθέρα ... δε θα δώσεις μπουκάλι σε παιδί 1μιση χρονου! Τον πάει πίσω...Κυπελάκι εκπαιδευτικό! Ή καλαμάκι. Για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω τίποτα με τα μπιμπερό αλλά...άλλο να έχει συνηθίσει το παιδί στο μπουκάλι από μωρό - ας το κρατήσει και μέχρι να πάει σχολείο άμα θέλει - κι άλλο να του το μάθεις στους 18 μήνες! Δε χρειάζεται εκεί.

Εγώ πάντως δε με βλέπω να αποθηλάζω σύντομα. Και δεν είναι μόνο το θέμα του ύπνου.... Γενικώς ζητάει πολύ συχνά στήθος κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όταν έχει κουραστεί, όταν χτυπάει, όταν απλά θέλει αγκαλίτσες, ακόμα και για παιχνίδι... Μπουτα-μπουτα το λέει :lol: Αυτά νομίζω θα είναι δύσκολο να κοπούν.

Ακούω άλλα παιδάκια που χάνουν το ενδιαφέρον τους σιγά σιγά μετά το χρόνο και η δικιά μου εκεί. Βυζοκόλλημα :?

Μπράβο σας πάντως κανγουράκι που αποθηλάζετε έτσι ομαλά! Να βγάζεις λίγο με το χέρι αν σε ενοχλεί το στήθος.

Πάτσυ είδες που είσα μια χαρά τρελέγκω? :P

Την κολονοσκόπηση γιατί θα την κάνεις? Σου είπε ο γιατρός?

Ανατριχθιάζω και μόνο που το σκέφτομαι...

Βικάκι κάνε λίγο υπομονή με τη δουλειά... Είναι και δύσκολοι καιροί.

Λες να σου κάνει μούτρα ο Αντωνάκης που λείπεις πολλές ώρες?

Φιλιά σε όλες

Γεια σας κοριτσάκια μου. Πως είστε; Εμείς για άλλη μια φορά κλεισμένες στο σπίτι γκρ γκρ γκρ :twisted::twisted::twisted: !!!!!!! Αμάν πια πότε θα φτιάξει αυτός ο καιρός;;;;;;;;;;;;;;;;

Και η Μαριλένα καλά είναι, έχει κολλήσει πάνω μου και θέλει όλη την ώρα αγκαλιές. Εγώ εντωμεταξύ όλη μέρα μόνη στο σπίτι, βοήθεια από πουθενά, πρέπει να κάνω και καμιά δουλειά, να μαγειρέψω και η κορούλα μου κρεμασμένη από το παντελόνι μου να ζητάει αγκαλίτσες........ καταλαβαίνετε τί γίνεται.

Νάσια πώς είσαι; Ελπίζω να ηρέμησες και να μη σηκώνεσαι συνέχεια. Η Μαριλένα μου προχθές το μεσημέρι που την έβαλα για ύπνο, φώναζε μαμά ιλιά (μαμά έλα) κάνει και με το χεράκι της έλα.... ήθελε να την κάτσω δίπλα στο κρεβάτι μέχρι να την πάρει ο ύπνος. Ανατρίχιασα ολόκληρη, λέω το μικρό μου το μωράκι μεγάλωσε και άρχισε να μιλάει...... αχ πολύ συγκινήθηκα και μόνο που μου ήρθε στο μυαλό.

Πάτσυ χαλάρωσε όσο μπορείς και θα περάσουν όλα. Θα σε περιμένω στο blog :) .

Ξαφνικά δεν ξέρω αν το προσέξατε, μόλις άλλαξα το image, αυξήθηκαν οι αναγνώστες και οι επισκέψεις χι, χι, χι.... έκανα σωστή κίνηση τελικά ;) .

Χρύσα τέλος καλό όλα καλά..... μα τί έπαθε το αδέσποτο και σε δάγκωσε;

Δήμητρα περαστικά. Πρόσεχε τη μέση σου. Εμένα πριν από μερικές μέρες με πονούσαν όλα. Στην αρχή με έπιασε ο αυχένας, μετά κατέβηκε στην πλάτη, στο τέλος με ενόχλησε και λίγο η μέση.... λέω εντάξει εδώ είμαστε γέρασα μάλλον :lol::lol::lol: . Πέρα από την πλάκα, έχε το νου σου......

Έχω μέρες που σκέφτομαι να βάλω φωτογραφίες εδώ στο φόρουμ για να μας δείτε, να γίνουμε και τυπικά φιλενάδες ντε, αλλά ειλικρινά δεν προλαβαίνω. Μόλις όμως είμαι έτοιμη, θα σας καλέσω να μας καμαρώσετε.

Φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ!ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΦΕΡΝΩ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ!ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΕΚΕΤΟΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΗΡΕΥΟΥΜΕ ΛΕΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΣΤΕ!ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΝΕΑ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

γεια σας!!!

Πατσυ μου παραπονιαρα μου αρρωστιαρα μου τρελιαρα μου να φας ενα κουβα σκατα που ελεγε κ ο Φιλιππιδης!!! αι λοβ γιου ρε βλημα κ το ξερεις!! κολονοσκοπηση ε???? τυχερουλα!!!! =))=))

Πασχαλιτσα μου δεν ειναι μπιμπερο γυαλινο ειναι σαν μπουκαλι...

οσο για τον θηλασμο εχεις δικιο εν μερη σε αυτο που λες αλλα οσο πιο μεγαλο ειναι το μωρακι ειναι πιο δυσκολο..εσυ αποθηλασες στους εξη μηνες..εμενα δεν ειναι το ιδιο πλεον..οπως λεει κ η Μαγδα οτι κ να του συμβει τρεχει κ μου πιανει το στηθος να κανει πιπιλα κ να νιωσει ασφαλεια στην μανουλα..κ μην ξεχνας οτι εμενα ξυπναει 1.234.567 φορες καθε βραδυ μονο κ μονο για να πιπιλησει...

συμπεθερα εισαι τρελη??? καταρχην δεν ειναι 18 ο γαμπρος σου αλλα μεχρι να αποθηλασουμε αν το παρουμε αποφαση εκει γυρω θα ειναι... τωρα μηνων θα ειναι χρονων θα ειναι...ποιος ξερει??? :lol: δεν ειναι ρε χαζουλα κανονικο μπιμπερο δεν εχει καν την θηλη του μπιμπερο..εγω το ειπα λαθος μαλλον ειναι η θηλη του σαν εκπαιδευτικο ποτηρακι εννοειται αυτο...απλα δεν εχει τα χερουλα αυτη ειναι η μονη του διαφορα με το ποτηρακι κ το πηρα μονο κ μονο επειδη δεν βρηκα ποτηρακι να παιρνει πανω απο 150 μλ κ φυσικα δεν ξερω ποσο πινει...σιγα μην εδινα τωρα στα γεραματα μπιμπερο!! :lol: στα ειπα κ στο φεις ζουζου...προς το παρον το εχουμε για να πινουμε νερακι αλλα δεν μαρεσει γιατι σταζει κ δεν μπορει το παιδι μου να το κραταει αναποδα κ να περπαταει.. :D

καλε μην με πιστευετε..σιγα μην αποθηλασω εγω..κ να θελω εγω θελει ο Βασιλης?? δεν ειμαι κ απο τις μαμαδες που θα αφησουν το παιδι τους να κλαψει για εναν τετοιο λογο σε καμια περιπτωση αρα δεν πιστευω πως θα τα καταφερω αν ξεκινησω οποτε το καθυστερω...θα δουμε ποτε κ πως θα γινει..

Ευα μπλλλλλλ βλαμμενη!

Κατερινουλα μου πως ειναι τα αγορακια σου? κολλησανε τελικα κ τα αλλα δυο? περαστικα στον Δημητρακο μας!!

Νασια μου εγω περασα μια εγκυμοσυνη χαρμα αν θυμουνται οι πιο παλιες!!! σχεδον ιδια με την Πατσυ ειμασταν...κ εγω ειχα αγριεψει πολυ στο προσωπο κ ειχα γεμισει κ σπυρακια καλε!!!πρωτη φορα στην ζωη μου αυτο το πραγμα..φυγανε ομως καπου στον 6ο...εκει που ποναγα κ δεν μπορουσα να κατσω πουθενα :shock: ...τι ωραιες μερες κατα τα αλλα! λες να ερχεται ο παιδαρος καλα λεει η Κατερινουλα???

Νατασσα μου ολες αυτο περναμε με τα ζουζουνια...να βαλεις φωτο να δουμε ναι..κανε κ αιτηση στην ομαδα χριστουγεννιατικα μωρακια κ να βαλεις εκει να δουμε να δεις κ εσυ τις δικες μας ;)

Βικακυ μου καιρο εχουμε να τα πουμε..σε εχει παρει μονοτερμα η αλλη η τρελη??? δωσε ενα φιλακι στον Αντόνιο!

Ντιμι προσπαθησε να μην κουραζεσαι πολυ...λεμε τωρα...

Χρυσα που εισαι καλη μου???Πατσυ Βικ ξερετε τιποτις??? που ειναι η κλοτα μας οέο???

α ρε Γιωτα πηγες επαρχια κ μας εγραψες τελειως...

Χρυσουλινι εισαι καλυτερα? η Βασιλικη μας? ειναι καλα??

αντε παλι γραμμα εγραψα...ειχα κ ορεξη κ επαιξα με τα χρωματα σημερα!!φιλακια πολλα...α κ επειδη με εχετε ξεχασει τελειως για φιληστε μου κανα πατουσακι!!!! :-*:-*:-*

Γεια σας κοριτσάκια μου, κοίμησα τη μικρή και κάθισα να διαβάσω τα νέα σας.

Κατερίνα μου πολύχρονη, αν και λίγο καθυστερημένα γιατι είχα μέρες να μπω, να τα εκατοστήσεις και να σε καμαρώνουν οι άντρες σου.

Πάλι έβαλε κρύο και αέρα αυτές τις μέρες και δεν είναι για βόλτα που λέει και η Νατάσσα, να μας βάλεις φώτο στην ομάδα να σε δούμε και να δούμε και τη μικρή σου πριγκίπισσα.

Οι εγκυούλες μας τι κάνουν?

Εμείς καλά εδω και μια βδομάδα που δεν τη θηλάζω πια κοιμάτε 11 με 6:30 τη νανουρίζω πάλι λίγο και ξυπνάει μετά κατα τις 8. :lol: Νομίζω οτι φαίνεται και στο πρόσωπό μου οτι έχω ξεκουραστεί. Πάντως αν δεν πάει 11 δεν κοιμάτε, πίνει το γάλα και εκεί που γλαρώνει λίγο τσουπ έχει όρεξη πάλι για παιχνίδι.Δεν παραπονιέμαι όμως.Το γάλα πάντως το πίνει στο μπιμπερό της το έβαλα στο ποτηράκι που πίνει νερό και δεν το ήθελε, δεν την πιέζω θα το αφήσω για αργότερα μην της πέσουν και όλες οι αλλαγές μαζεμένες.

Ερώτηση τους έχετε αλλάξει καθισματάκι στο αυτοκίνητο? Εμείς χρησιμοποιούμε ακόμα το ανάποδο αυτά πάνε με τα κιλά έτσι δεν είναι και όχι με τους μήνες γιατι κάπου έχω μπερδευτεί.

Αυτά για την ώρα να είστε όλες καλά

Φιλιά

καλησπερα κοριτσια!τι κανετε;

εγω σημερα εχω ρεπουδακι,αλλα κ παλι ολο δουλειες κ μαγειρεματα.δυστυχως δεν γινεται αλλιως.τωρα κοιμαται ο μικρος μου βασανιστης κ μπηκα να διαβασω νεα σας.

καγκουρακι εμεις το καθισμα το εχουμε αλλαξει.νομιζω παει με το με τους μηνες ε κ καπου αναλογικα ειναι κ τα κιλα.το αλλαξαμε αν θυμαμαι καλα τον νοεμβριο που ηταν 11 μηνων.κ κοιταει μπροστα τωρα.

μαγδουλα η κορη σου ειναι κουκλαρα κ ειστε ιδιες!γενικα οι φωτο που εχεις βαλει στο φεις ειναι ολες τελειες!

σοφακι μου οντως χαθηκαμε,σε βλεπω μεσα που μπαινω στο φεις αλλα αν εχεις παρατηρησει πλεον μπαινω για λιγο.συνηθως αργα το βραδυ λιγο πριν κοιμηθω.ουτε με τη μουρλοφιλη μας μιλαω πια συχνα,την εχασα κ αυτη τη τρελη οπως κ τη χρυσα.καλα ειδικα τη χρυσα τελειως.μου λειπουν οι μερες που τσαταραμε ασυστολα..

δημητρουλα η μεση ε;κ εγω ρε γαμωτο οταν ξυπναω ποναω αλλα μετα δε μπορω να πω μου περναει.

ρε κοριτσια απο οτι βλεπω τα μωρακια σας λενε εστω ενα μαμα,εμενα τιποτα.μονο κανενα μαμα αλλα οχι συνειδητα.δε θα επρεπε να λεει εστω κατι;εχω αρχισει κ ανησυχω λιγακι.καλα βεβεια παντα λιγο αργουσε σε ολα του αλλα νομιζω θα επρεπε κατι να λεει.παντως απο δραστηριοτητες αλλου τυπου κανει πολλα,εννοω εχει αλλαξει σε σχεση με το πως ηταν,αλλα απο λεξουλες τιποτα.

τωρα εχω βαλει ενα πλυντηριο κ παω να δω αν τελειωσε.

εχει κ παλιοκαιρο,βαρεθηκα πια,θα θελα να πηγαιναμε μια βολτα με το καροτσακι το απογευμα μιας που δε μπορω καθε μερα κ εχει ψωφο.τα νευρα μου!

Βικάκι μην ανησυχείς και εμεις απο λέξεις δεν λέμε και πολλά πράγματα.

Λέμε "μπαμπα" και "ναι" όταν τη ρωτάω να θέλει κάτι πχ. νερό, μπισκοτάκι

το "μαμά" μου το φυλάει για αργότερα...

Πάντως κατανοούν πάρα πολλά πράγματα είναι απίστευτο πως έχουν μεγαλώσει :D

τζα.τι κανετε?νυσταζω πολυυυυ.χτες εφτιαξα την κρεβατοκαμαρα.πεταξα σκονες,αραχνες,ρουχα σιδερωσα,αλλαξα σεντονια,ξεσκονισα μπας κ δουμε ασοπρη μερα κ φυγουν οι αραχνες κ απο καπου αλλου.χαχχαχαχαχαχαχ.

ο μικρος εχει πυρετο 38 μισο στα καλα καθουμεα.

ολ καλα εσεις?φιλακια πολλα βαριεμαι να γραφω.

μαγδουλα καλα θα περασω με την κολονοσκοπηση.χαχα.ζηλευεις?κατσε να το παρω αποφαση,που ξερεις?ισως μ αρεσει κ ζηταω καθε μερα απο τον γιατρο να με στελνει.χαχχαχαχαχαχαχα.φιλια

γεια σας κοριτσαρες,σας ευχαριστω και τις υπολοιπες για τις ευχες σας

ο Δημητρακης ειναι καλυτερα μας εμεινε η μυξα βεβαια,αλλα οκ τα αλλα δυο ειναι καλα,την Παρασκευη θα κανουνε και παρελαση

Βικακι μου να μην ανυσηχεις το εχουμε ξαναπει καθε παιδι εχει τους δικους του ρυθμους και μην το συγκρινεις με τα αλλα,θα ερθει η ωρα του και θα τα πει ολα μαζεμενα,ο δικος μου λεει αρκετες λεξεις αλλα εχει και καλους δασκαλους ομως εχει τους αλλους δυο οσο ναναι,δεν σταματανε ολη μερα

Κατερινα οταν λες το αναποδο καρεκλακι εννοεις το πορτ μπεμπε;εγω εχω πολυ καιρο που τον εχω βαλει στο κανονικο καρεκλακι νομιζω γυρω στους 8 μηνες

Σοφια, παιχνιδιαρα μου εσυ νιαουυυυυ!!!!

Πατσυ ξαναπεραστκα σας,ολο αυτο σου γραφω,καλο ξαραχνιασμα απο καπου αλλου εεεεε.................!!!!!

Ματινακι μας ελειψες μωρε,μπες πιο συχνα να μας λες τα νεα σου,πολλα φιλια και στην Κατερινουλα

δεν θυμαμαι κατι αλλο,τα λεμε παλι φιλια!!!

κουκλες,εχει καμια skype????????μπορουμε να τα λεμε κι απο κει αν εχετε!!!!!!!!!!

εγω ειμαι με ντεπον,η μικρη ειχε φοβερη γκρινια σημερα.....παω για υπνο.... :roll:

Γεια σας μανουλιτσες,τι κανετε?Βλεπω η καθε μια μας εχει και το δικο της θεμα...Τοσο καλα ειμαστε ολες.. :lol::lol::lol:

Κατερινακι χαιρομαι που ειναι καλυτερα ο Δημητρακης και ελπιζω να μην κολλησει και τους αλλους 2 αντρες..

Βικακι μου μην αγχωνεσαι για την ομιλια,και εμενα απολυτως τιποτα δεν λεει..Ενω ελεγε πριν μαμα,μπα,κιχ,μαμ και ξαφνικα τιποτα!!Θα μας τα πουνε μαζεμενα πιστευω και τοτε θα ακουσουν πολλα τα αυτακια μας!! :lol::lol: Δεν αναφερθηκε τιποτα για να σε αλλαξουν?Δεν σου ειπανε τιποτα?Κανε υπομονη μονο και ελπιζω να σε αλλαξουν συντομα..Η μεση σου μετα την γεννα σε ποναει?

Κανγκουρακι μου και εγω εχω το ιδιο καρεκλακι που ειχα που ηταν πιο μικρος,βεβαια το γυρισα κανονικα και κοιταει μπροστα,αλλα νομιζω οτι πανω στα καρεκλακια καπου γραφει μεχρι ποσα κιλα ειναι..Ψαξ'το λιγο και θα το δεις..Λογικα γραφουν ολα,εμενα νομιζω μεχρι 11 κιλα γραφει.

Πατσυ μου τι ειναι αυτο που περνας και εσυ κοπελα μου?Πως αντεχεις?Τουλαχιστον ψαξ'τα ολα τωρα που σ'επιασε,να ξερεις τι γινεται,μπας και ηρεμησεις λιγο..Περαστικα σου..

Πασχαλακι μου ρωτησες μηπως η κιτρινη ρωγα βγαινει σε νουμερο 3?Γιατι εχω και εγω ενα της nuk poy den to πολυ χρησιμοποιω και εχω την εντυπωση οτι ειναι 2 σιλικονη..Δεν ξερω αν εχει σε 3..

Νασια μου εσυ πως τα πας?Ξεκουραζεσαι καθολου η παλι τρεχεις?Η Μαρια πως ειναι?Τρεχει συνεχεια?Δωσ'την πολλα φιλακια

Grousaki περαστικα σου,ελπιζω να γινεις συντομα καλα..

Μαγδα και εδω ο καιρος ειναι καπως ετσι,μολις βλεπεις λιγο τον ηλιο και τρεχεις να βαλεις πλυντηριο,μολις το αρχισεις,τσουπ και η συννεφια και η βροχη!!Μετα μενις αμενατη ψαχνοντας που να στεγνωσεις τα ρουχα..Ασε μας εσπασε τα νευρα αυτος ο καιρος..Φιλακια στην Μαρκελλα..

Νατασσα μου η μεση ειναι πολυ ζορικο θεμα..Ειχα τουμπαρει παλιοτερα με το αυτοκινητο,μια περιοδο που ειχα τρελλα με την ταχυτητα και την ειχα χτυπησει..Ειχα μεινει ξαπλα 3 μηνες..Μετα σιγα σιγα αναρρωσα αλλα τωρα μαλλον με την επισκληριδιο ηρθε και εδεσε μαλλον το θεμα..Τωρα τελευταια ηταν που μ'επιασε ξαφνικα και δεν μπορουσα να την ισιωσω..Μ'εχει πιαστει και ο αυχενας,ασε ολα μαζι ρε παιδι μου..Αχ και μενα ετσι ακριβως κανει ο Θανος,γραπωνεται κανονικα απο το ποδι μου και θελει συνεχεια αγκαλιτσες..Τιποτα δεν μπορω να κανω..

Χρυσα μου τι κανετε εσεις?Πως εισαστε?

Γιωτακι χαθηκες με τα ταλιμπανακια..Ελπιζω να εισαστε ολοι καλα..

Ρενα εσυ πως εισαι?Το παιδακι σου τι κανει,πως τα πατε?

Κοριτσια δεν θυμαμαι κατι αλλο τωρα..Α!!Να σας ρωτησω,εσεις τα αλεθετε τα φαητα τους η οχι?Μασανε τα δικα σας?Εμενα ετσι και ετσι αλλα αναγουλιαζει και δεν τον πολυ ζοριζω..Τα φρουτα τα δινετε σε κομματακια?Με αγχωνει πολυ το θεμα με το μασημα..

Αυτα κοριτσια..Φιλακια πολλα και καλο βραδυ..

γεια σας ζουζουνομανουλες!!

κοριτσια μου επειδη βλεπω οτι συζητατε για τα καρεκλακια εχω να σας πω οτι γενικα η πιο ασφαλης θεση για τα παιδια μας ειναι να κοιτανε τα καθισματακια τους πισω ακομα κ αν ειναι 2 3 η 4 χρονων..εχει παρα πολλα σχετικα βιντεο στο ytube κ υπαρχει κ σχετικο blog το αναποδα καθισματα..αν δειτε βιντεο ειναι σοκαριστικα αλλα ειναι η αληθεια...

σε περιπτωση μακρια απο ολες μας Παναγιτσα μου..που μας συμβει ενα τροχαιο το τι μπορει να παθει ο αυχενας του παιδιου οταν το καθισμα κοιταιε μπροστα ειναι φοβερο..εχει βιντεο απο παιδακια που δυστυχως εχουν τραυματιστει εξαιτιας αυτου του γεγονοτος..αν ειναι αναποδα τα καθισματα ειναι ΠΟΛΥ πιο ασφαλη τα παιδια μας...κοιταξτε τα βιντεο κ θα το καταλαβετε γιατι σας το λεω..μπορει να ακουγομαι λιγο απολυτη αλλα στο συγκεκριμενο θεμα οντως δεν το συζηταω καν..σας βαζω απλα ενα βιντεο να δειτε τι μπορουν να παθουν τα παιδια μας αν συμβει κατι κακο...

Κοριτσακια μου γεια σας και απο μας.Εμεις σημερα πηγαμε παιδιατρο ειχαμε να παμε δυο μηνες .Ο μπουλουκος μου εγινε 12900 και 88 ποντους.Απο δοντια βγαινει και το 13ο.Επισης καναμε και το μαντου ολα καλα και την πεμπτη θα ξαναπαμε για να κανουμε το MMR .

Βικακι μην αγχωνεσαι με την ομιλια και μενα λεει ενα μαμ και μπαμπα μαμα οταν θελει καθε παιδακι εχει τη δικη του αναπτυξη .Σημερα ρωτησα και τη γιατρο και μου ειπε οτι υπαρχουν παιδακια που αρχιζουν να μιλανε απο το 18 ο μηνα και αλλα απο δυο χρονων..

Πατσουλινι μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε..

Κοριτσια μουαυτα απο μας φιλια πολλα σε ολες

μαρη Ευα που θες κ σκαιπ!! ειχες κ στο χωριο σου??? το μσν δεν σου κανει πια???ψωναρα!!! :lol::lol: περαστικα σου ομως βρε κοριτσι...σε κολλησαν τα μικρακια?? :(

Ντινι εγω ναι τα αλεθω..δεν θελει ακομα κανονικα το φαγητο του..ισως παιζει ρολο κ το οτι εχει μονο 4 δοντια ακομα..χωρις αυατ μασαγε μια χαρα με τα ουλα του αλλα τωρα πρεπει να φερνε την τροφη μπροστα για να μασησει κ βαριεται κ μου πνιγεται κιολας οποτε ακομα αλεθω..αλλα οπως εχω ξαναπει ας φαει κ με τσοπ στικς αρκει να τρωει...ειλικρινα δεν με νοιαζει..

Βικ μου κ εμενα κανει απεργια λεξεων..ειδικα απο το μαμα απεχει πολυ!! μονο την μπαλα του φωναζει συνεχεια τον μπαμπα του κ κανει φωνες απο ζωακια..κατα καιρους εχει πει διαφορα αλλα οτι γουσταρει κανει...μιλαει σταματαει..τωρα ειμαστε στην φαση της μουγκας..ολο σουαχιλι μιλαει το καμαρι μου!!

Καγκουρουλα μου τελεια σας πηγε ο αποθηλασμος μπραβο κοπελα μου!!!κοιμαται τοσες ωρες???? αχ ποτε θα ερθει αυτη η μερα κ για μας???????????? :ympray::ympray::ympray::ympray:

Πατσουλινο τι εγινε ρε αγαπη?? πως ετσι ο Πετραν?? για πες μας τα νεοτερα...

ξεαραχνιασες ε?? εμεις ξεαραχνιασαμε καλα πριν την νηστεια κ τωρα μετα την Ανασταση θα ξαναδουμε ασπρη μερα..ως τοτε κανω παρεα με τον σκαθαροζουμη!! =))

Ολια μου γιγαντας το μωρο σου!!! στο βαρος ειμαστε σχεδον ιδιοι μας ριχνετε μονο 100γρ αλλα στο υψος ειναι μπασκετμπολιστας το παιδι σου βρε κοριτσι μου!! φτου φτου το μαναρακι!!!

καθε μερα το πρωι ειμαι στα Γιαννενα..τρεχω σε ολες τις δημοσιες υπηρεσιες απο τον εναν στον αλλο...απαραδεκτο συστημα...οσο πιο απαρεδκτο γινεται τοσο ειναι...αυριο θα απω κ μια βολτα απο το νοσοκομειο να δω πως γινεται αυτη η εξεταση για τα παρασητα μηπως τους χεσω λιγο!! κυριολεκτικα ομως!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: τι σηχαμενη που ειμαι ωρες ωρες ε??? μηνυστε με!!

Κατερινακι μου ειμαι γιατι να μην ειμαι ε?? ;);) νιαουυυυυυυυυ

το ειδατε το βιντεο??? γυριστε αναποδα τα καθισματα κοριτσια μου...μην τα εχετε μπροστα...ειναι τρομερα επικινδυνα...

αντε παω να απλωσω πλυνητηριο...φιλακια πολλα!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...