Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Μήπως εννοείς την apno; τη χρησιμοποίησα κι εγώ
    • Βγάζει νόημα πάντως που η μικρή σου είναι ξύπνια γιατί τα άλματα ανάπτυξης πανε με την ΠΗΤ κι όχι με την ημερομηνία γέννησης!   Καλά κι εγώ με τα τραγούδια το ίδιο, ο τι μου έρθει εκείνη την ώρα τραγουδάμε 😅 έχουμε πει από deep purple μέχρι Χατζηγιάννη  Πάντως όσο είναι ξύπνια το πιθανότερο είναι να κλαίει 🫠 δεν έχουμε και πολλές στιγμές ηρεμίας 
    • Έρχεται σπίτι η μαία μου - σύμβουλος θηλασμού μου και μας βλέπει.. είχα τρομερή ευαισθησία και ήταν κόκκινη όλη η περιοχή της θηλαίας άλω..  αφήσαμε free τα κορίτσια να στεγνώσουν γιατί με τα σουτιέν και τα επιθέματα ήταν μόνιμα μούσκεμα και μόλις στέγνωσαν φάνηκε.. τώρα πως να το περιγράψω.. αν κάνεις μια αναζήτηση στο διαδίκτυο έχει αρκετές φωτογραφίες.. μην ανεβάζω τώρα.. δεν είναι και όμορφες..🤢 όχι εκκριμα δεν είχα ούτε το στοματακι της μικρής είχε κάτι εμφανώς.. ίσως ήταν στην αρχή του σχετικά καθώς η μαία μου το πρόσεξε αμέσως.. μου έδωσε μια φτιαχτή συνταγή αλοιφή που μας έφτιαξαν στο φαρμακείο και έβαζα.. είναι φιλική στο θηλασμό και δε πρέπει να ξεβγαζεται για να περνάει και στο στοματακι του παιδιού.. η κρέμα θαυματουργή! Μόλις άρχισαν να συνέρχονται έβαλα το μωρό πάλι στο στήθος έστω και με ψευδοθηλες.. δεν έχουν φύγει τελείως αλλά η διαφορά είναι αισθητή και στην αίσθηση και στην όψη.. πριν και με ψευδοθηλες χοροπηδαγα από το πόνο..! Βέβαια έπαιρνα και αντιβίωση μέχρι χθες λόγο κτ.. οπότε ίσως και αυτό να βοήθησε στην εμφάνιση τους.. Τα γαλακτοκομικά γιατί τα έκοψες; Έχει κάποια αλλεργία το παιδί; junk δεν έχω προλάβει να φάω.. ευτυχώς μαγειρεύει ο άντρας μου αλλά ρε φίλε χθες που τρέχαμε Άγιο Δημήτριο για τη θεραπεία της μικρής, περνούσαμε μπροστά από διάφορες γνωστές αλυσίδες.... Πόσο ήθελα να σταματήσουμε να χλαπακιασω τίποτα... 🤤🤤🤤 Βέβαια ήμουν με ένα τοστ που μου έφτιαξε ο συζυξ όταν γύρισε από τη δουλειά σκέψου στις 3 γιατί όλη μέρα με τη μικρή δε προλάβαινα ούτε αυτό να κάνω!! 😅 Σούπα δε θέλω να ξαναδώ στη ζωή μου..🤢🤢 μόνο αυτό μου έφερναν στο μαιευτήριο άγευστο και παραβρασμενο!! Ευτυχώς έφερνε ο σύζυγος από έξω γιατί αυτοί είχαν βάλει σκοπό να φύγω από εκεί μέσα μονδελο!!! 🤣🤣 Πολυβιταμινες πρέπει να πάρω και εγώ ρε γμτ... 😕
    • Χαχαχαχαχ είναι που δεν έχω πεθερικα και δεν μπορώ να παραπονεθω και για εκείνους !😂😂😂 Αλλά γενικά Μ έχει πιάσει κλαψα και δεν είμαι έτσι γενικά ως άνθρωπος!  Εγώ Έχω ΠΗΤ 10-11 /3, αλλά κι εγώ πιστεύω ότι θα γεννήσω τέλος Φεβρουαρίου. Βέβαια ο γυναικολόγος που το είπα μου είπε ότι αφου δεν έχω ακόμα συσπάσεις και ο τράχηλος είναι αρκετά μακρύς δεν υπάρχει περίπτωση! Για να δούμε!
    • Κι εγώ πρόσφατα μετακόμισα, αλλά επειδή βιαζομασταν να μετακομίσουμε δεν είχαμε ολοκληρώσει όλες τις εργασίες και χτες βάλαμε την ντουλάπα στο δωμάτιο και αύριο θα έρθουν να φτιάξουν τις ντουλάπες των παιδιών. Και πραγματικά τα έχουν κάνει όλα χάλια. Άρα κι εγώ γενική με την έννοια της γενικής δεν χρειάζομαι. Θα πάρω αυτή την κυρία να δω αν μπορεί κάποια μέρα, έστω να με βοηθήσει!  Επίσης με τα πράγματα έχω πάθει κι εγώ το ίδιο, αλλα ήταν στο πατρικό μου, αλλα τα χαμε φέρει στην αποθήκη του νέου σπιτιού κι άλλα είναι ακόμα σε ένα σπίτι που μέναμε για κάποιους μήνες μέχρι να μετακομίσουμε. Ολα σε διαφορετικές πόλεις!😂 Φυσικά ακόμα ψάχνω πράγματα του παιδιού και δεν τα βρίσκω! 😂 Ποτέ θα πας παλι γιατρό κορίτσι μου? Θα κάνεις ντοπλερ ξανά?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...