Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δεν τον πιεζω lena μου,απο μονος του μου ειπε πως θελει να μπει αλλα θα δει.Εγω του λεω κανε οτι νομιζεις οπως σου ερθει εκεινη η ωρα...αλλα εγω θελω να ερθει,δεν του το λεω για να μην ανχωθει:dry: βλεπουμε και πρατουμε!!

• Απαντήσεις 188
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Δεν τον πιεζω lena μου,απο μονος του μου ειπε πως θελει να μπει αλλα θα δει.Εγω του λεω κανε οτι νομιζεις οπως σου ερθει εκεινη η ωρα...αλλα εγω θελω να ερθει,δεν του το λεω για να μην ανχωθει:dry: βλεπουμε και πρατουμε!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

kalimera koritsia! kai mena leei pws thelei na mpei alla i alitheia einai pws enas anthrwpos pou se agapaei isws na min anteksei mia tetoia diadikasia..k oxi toso to aima dioti o giatros mas eksigise pws de vlepei k polla,tha einai pisw mou k tha vlepei ena sentoni,ayto pou mporei na min anteksei einai na ponaw....k isws katalathos me agxwsei otan ton dw poly stenaxwrimeno..de kserw ti na pw.thelw k egw na einai mesa..apo tin alli,na ton valw se ayti ti diadikasia?

Δημοσίευση

kalimera koritsia! kai mena leei pws thelei na mpei alla i alitheia einai pws enas anthrwpos pou se agapaei isws na min anteksei mia tetoia diadikasia..k oxi toso to aima dioti o giatros mas eksigise pws de vlepei k polla,tha einai pisw mou k tha vlepei ena sentoni,ayto pou mporei na min anteksei einai na ponaw....k isws katalathos me agxwsei otan ton dw poly stenaxwrimeno..de kserw ti na pw.thelw k egw na einai mesa..apo tin alli,na ton valw se ayti ti diadikasia?

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Ειναι και αυτο ενα θεμα eleni^^ μου.Και εμενα αυτο μου λεει,θα δουμε γιατι δεν ξερω εαν σε βλεπω να πονας!!Εδω κανει σαν τρελος εαν ακουσει ενα αχ,φαντασου στην γεννα.Βλεπουμε,βλεπουμε!!ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ εαν ειχες τοσο γρηγορη γεννα τι να πω,μπραβο σου!!ελπιζω και εμεις οι υπολοιπες που περιμενουμε να γεννησουμε τοσο γρηγορα και ας μην προλαβουν να μπουν οι αντρες μας!!:silly:

Δημοσίευση

Ειναι και αυτο ενα θεμα eleni^^ μου.Και εμενα αυτο μου λεει,θα δουμε γιατι δεν ξερω εαν σε βλεπω να πονας!!Εδω κανει σαν τρελος εαν ακουσει ενα αχ,φαντασου στην γεννα.Βλεπουμε,βλεπουμε!!ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ εαν ειχες τοσο γρηγορη γεννα τι να πω,μπραβο σου!!ελπιζω και εμεις οι υπολοιπες που περιμενουμε να γεννησουμε τοσο γρηγορα και ας μην προλαβουν να μπουν οι αντρες μας!!:silly:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

Εγώ θα σας πω κάτι που μας είχε πει, (και μου έκανε τρομερή εντύπωση) μια καθηγήτρια μου, η οποία δουλεύει μόνο με εγκύους και μωρά!

Μας είπε λοιπόν ότι είναι πολύ σημαντικό και για τον μπαμπα να είναι μέσα την ώρα του τοκετού γιατί όταν περιμένει απέξω και του πηγαίνουν το μωρό, καθαρό, ντυμένο κτλ, είναι σαν το συναίσθημα της "υιοθεσείας", με την άποψη ότι εκείνη την ώρα όποιο μωρό και να του πάνε, αυτός το αποδέχεται και το θεωρεί δικό του επειδή του το πάνε οι άλλοι, δεν το έχει βιώσει όμως ο ίδιος, δεν το έχει δε να βγαίνει από την γυναίκα του...

Εγώ λοιπόν νομίζω οτι αν ο άντρας μας νιώθει καλά και δεν έχει πρόβλημα καλά θα είναι να είναι μέσα μαζί μας, οχι μόνο για εμάς που τον χρειαζόμαστε εκείνη την ώρα όσο τίποτα άλλο στον κόσμο, αλλά και για τον ίδιο του τον εαυτό. Τονίζω όμως οτι αυτό ισχύει μόνο αν εκεινος το θέλει και το αντέχει, γιατί διαφορετικά δεν έχει κανένα νόημα!!

• Απαντήσεις

• Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Εμας σημερα μας εσκασε το πρωτο δοντακι και ειναι ετοιμο και το αλλο διπλα. Κατα τυχη το ειδα,ειχαμε παει σε μια χριστουγεννιατικη εκδηλωση στην εταιρια του αντρα μου και οπως την αλλαζα εκλαιγε και ετσι το ειδα. Επισης την εβαλα αγκαλια σε εναν που ειχε ντυθει Αγιος Βασιλης και ενω περιμενα να τρομαξει αυτη καθοταν αραχτη!   Βρε κοριτσια πως ξεπεταγονται ετσι γρηγορα? Σαν χθες μου φαινεται που γεννησαμε.
    • Καλησπέρα κι από μένα.!! Εγώ είμαι με κολπίτιδα η οποία ήρθε από το πουθενά.! Παίρνω αγωγή τώρα, δείχνει να κάνει δουλειά. Ταλαιπωρήθηκα λίγο με αυτό γιατί δεν το κατάλαβα, πήγα νοσοκομείο επειδή είχα πόνο χαμηλά στην πύελο και δεν μπορούσα ούτε καν να περπατήσω και μου το βρήκε ο γιατρός εκεί ευτυχώς! Αλλιώς είμαι ξάπλα, η μικρή έχει πάρει ήδη θέση, αν είναι δυνατόν.. 🤪 Αυτό το παιδί ίδιο η μάνα του από την κοιλιά.. προνοεί για τα πάντα.. 🤣🤣🤣  Θέλει ξάπλα βέβαια γιατί το κεφάλι της εφάπτεται ήδη στον τράχηλο. Ευτυχώς ο τράχηλος καλά κρατεί, είναι κλειστός και έχει ικανοποιητικό μήκος. Θα πάω τώρα 22 του μήνα για υπέρηχο στη γιατρό μου όποτε θα δούμε τι θα μας πει κι αυτή.  Αλλιώς η μικρή μας είναι καλά! Ήδη έχουμε φτάσει στο κιλό.. δείχνει ότι θα είναι μεγαλούτσικο παιδάκι.. καλά δεν περιμένω και τπτ άλλο αν σκεφτεί κανείς ότι εγώ γεννήθηκα 3850 γρ. και ο άντρας μου 3900 γρ. 🤣 Έχω βάλει μηχανάκι - μετρητή ζαχάρου γιατί η καμπύλη που έκανα είχε μια τιμή λίγο τσιμπημένη, 5 μονάδες πάνω από το όριο, σιγά τα αυγά, αλλά η γυναικολόγος επέμενε να δω ενδοκρινολόγο και τώρα απλά μετράω 6 φορές τη μέρα τα γεύματα. Μέχρι στιγμής όλα καλά, δεν υπάρχει κανένα θέμα.. οπότε καθαρά προληπτικά και μόνο έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία..🥴 Πάντως κάθε φορά όλο και κάτι θα μου βγει.. αλλιώς δεν γίνεται.. δεν έχει σασπένς αυτή η εγκυμοσύνη.. 🤣🤣🤣🤣
    • @sisi93 ωχ! τώρα είδα ότι έγραψα 38 εβδομάδων.. 😅 28 ήθελα να γράψω.. 😜
    • Αχαχαχα😅🤣😅🤣😅 Εγώ πάλι κατα τις 12 κοιμάμαι μετα καθε 2ωρο τουαλετα κ αν κανω την βλακεια που την κανω πολυ συχνα να φαω κ κατι που δεν πρόλαβα να φαω μέσα στην μέρα ξαναξυπναω μετα απο κανα μισάωρο με καουρα για μαλοοξ 🤣🤣🤣 τωρα ομως καμια ώρα τουλάχιστον παντα την πέφτω κ κοιμάμαι γιατι κοιμάται κ η μικρή 😁
    • Α εγώ έχω ξεχάσει τι σημαίνει ύπνος 😅 έχω συγκεκριμένο πρόγραμμα. Κατά τις 12 κοιμάμαι όρθια στον καναπέ για να χωνέψω, στις 2 πάω στο κρεβάτι και μετά ανα 1.5-2 ώρες πάω τουαλέτα. Γύρω στις 4 παίρνω κ το μαλοξ μου και κάπως έτσι πάει μέχρι το πρωί 😂😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...