Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δεν τον πιεζω lena μου,απο μονος του μου ειπε πως θελει να μπει αλλα θα δει.Εγω του λεω κανε οτι νομιζεις οπως σου ερθει εκεινη η ωρα...αλλα εγω θελω να ερθει,δεν του το λεω για να μην ανχωθει:dry: βλεπουμε και πρατουμε!!

• Απαντήσεις 188
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Δεν τον πιεζω lena μου,απο μονος του μου ειπε πως θελει να μπει αλλα θα δει.Εγω του λεω κανε οτι νομιζεις οπως σου ερθει εκεινη η ωρα...αλλα εγω θελω να ερθει,δεν του το λεω για να μην ανχωθει:dry: βλεπουμε και πρατουμε!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

kalimera koritsia! kai mena leei pws thelei na mpei alla i alitheia einai pws enas anthrwpos pou se agapaei isws na min anteksei mia tetoia diadikasia..k oxi toso to aima dioti o giatros mas eksigise pws de vlepei k polla,tha einai pisw mou k tha vlepei ena sentoni,ayto pou mporei na min anteksei einai na ponaw....k isws katalathos me agxwsei otan ton dw poly stenaxwrimeno..de kserw ti na pw.thelw k egw na einai mesa..apo tin alli,na ton valw se ayti ti diadikasia?

Δημοσίευση

kalimera koritsia! kai mena leei pws thelei na mpei alla i alitheia einai pws enas anthrwpos pou se agapaei isws na min anteksei mia tetoia diadikasia..k oxi toso to aima dioti o giatros mas eksigise pws de vlepei k polla,tha einai pisw mou k tha vlepei ena sentoni,ayto pou mporei na min anteksei einai na ponaw....k isws katalathos me agxwsei otan ton dw poly stenaxwrimeno..de kserw ti na pw.thelw k egw na einai mesa..apo tin alli,na ton valw se ayti ti diadikasia?

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Ειναι και αυτο ενα θεμα eleni^^ μου.Και εμενα αυτο μου λεει,θα δουμε γιατι δεν ξερω εαν σε βλεπω να πονας!!Εδω κανει σαν τρελος εαν ακουσει ενα αχ,φαντασου στην γεννα.Βλεπουμε,βλεπουμε!!ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ εαν ειχες τοσο γρηγορη γεννα τι να πω,μπραβο σου!!ελπιζω και εμεις οι υπολοιπες που περιμενουμε να γεννησουμε τοσο γρηγορα και ας μην προλαβουν να μπουν οι αντρες μας!!:silly:

Δημοσίευση

Ειναι και αυτο ενα θεμα eleni^^ μου.Και εμενα αυτο μου λεει,θα δουμε γιατι δεν ξερω εαν σε βλεπω να πονας!!Εδω κανει σαν τρελος εαν ακουσει ενα αχ,φαντασου στην γεννα.Βλεπουμε,βλεπουμε!!ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ εαν ειχες τοσο γρηγορη γεννα τι να πω,μπραβο σου!!ελπιζω και εμεις οι υπολοιπες που περιμενουμε να γεννησουμε τοσο γρηγορα και ας μην προλαβουν να μπουν οι αντρες μας!!:silly:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

Εγώ θα σας πω κάτι που μας είχε πει, (και μου έκανε τρομερή εντύπωση) μια καθηγήτρια μου, η οποία δουλεύει μόνο με εγκύους και μωρά!

Μας είπε λοιπόν ότι είναι πολύ σημαντικό και για τον μπαμπα να είναι μέσα την ώρα του τοκετού γιατί όταν περιμένει απέξω και του πηγαίνουν το μωρό, καθαρό, ντυμένο κτλ, είναι σαν το συναίσθημα της "υιοθεσείας", με την άποψη ότι εκείνη την ώρα όποιο μωρό και να του πάνε, αυτός το αποδέχεται και το θεωρεί δικό του επειδή του το πάνε οι άλλοι, δεν το έχει βιώσει όμως ο ίδιος, δεν το έχει δε να βγαίνει από την γυναίκα του...

Εγώ λοιπόν νομίζω οτι αν ο άντρας μας νιώθει καλά και δεν έχει πρόβλημα καλά θα είναι να είναι μέσα μαζί μας, οχι μόνο για εμάς που τον χρειαζόμαστε εκείνη την ώρα όσο τίποτα άλλο στον κόσμο, αλλά και για τον ίδιο του τον εαυτό. Τονίζω όμως οτι αυτό ισχύει μόνο αν εκεινος το θέλει και το αντέχει, γιατί διαφορετικά δεν έχει κανένα νόημα!!

• Απαντήσεις

• Η Ελένη Ξανθοπούλου είναι κορυφή! Ωστόσο επειδή είναι και σωστή επαγγελματίας δεν παίρνει πολλές γυναίκες μαζί που γεννάνε το ίδιο διάστημα ώστε να είναι σωστή απέναντι τους κ δίπλα σε όλες!    Οπότε καλό είναι άμεσα ν μιλάτε μαζί της αν κάποια ενδιαφέρετε για να μπορεί να σας αναλάβει!    Ωστόσο η ανεξάρτητη μαία η Στέλλα η Παντου πολυ γνωστή για ανεξάρτητους τοκετούς μπορεί να σας προτείνει γιατρούς ή να σας δώσει feedback    Με το καλό σε όλες 🩷🩷🩷
    • Και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά τα σκέφτομαι και αγχώνομαι, ρούχα οκ μας έχουν δώσει φίλοι κλπ, μας έχουν αγοράσει ήδη γιαγιά και θεία τους που έχουν τρελαθεί, αλλά τα ρούχα τα έχω το πιο ασήμαντο και αδιάφορο εγώ, οκ θα πάρεις κτ κ τέλος δε θέλει καν ανάλυση ή ψάξιμο. Τα υπόλοιπα με αγχώνουν εμένα γιατί μπορεί να γεννήσω πολύ πρόωρα λόγω διδύμων.Έχω βρει από γνωστούς δυο καθίσματα αυγά και 2 ίσως 2 καρότσια, αν και καρότσι έχω πει θα αγοράσουμε διπλό σίγουρα, αλλά κ αυτό θέλει ψάξιμο να δω σε ποιό θα καταλήξουμε. Τα θήλαστρα κλπ πως που πότε να νοικιάσω νοσοκομειακό θέλω μέχρι να δω πως θα πάει ο θηλασμός ώστε αν γεννήσω νωρίτερα να βγάζω έστω γάλα αν μπουν τπτ σε μονάδες να παίρνουν μητρικό έστω..Παρακολούθησα κπ σεμινάρια πρόσφατα για νεογέννητα και για δίδυμα συγκεκριμένα κ θηλασμό κλπ κ πρέπει να οργανωθώ με αυτό ,να βρω σύμβουλο θηλασμού να με βοηθήσει γιατί με δυο θά ναι ζόρι και ο θηλασμός και η παραγωγή γάλακτος και χωρίς καθοδήγηση δεν παίζει να το βρω, είμαι τελείως άσχετη. Αλλαξιέρα,μπανιέρα,θήλαστρο,αποστειρωτή αν δώσω μπιμπερό, λίκνο να κοιμούνται με αυτά θα ξεκιν΄ήσω πρώτα νομίζω,μόλις τα έχω αυτά θα ηρεμ΄ήσω ίσως αλλά και εγώ για σεπτ έλεγα που αν γίνει κτ και έρθουν νωρίτερα πάλι αργά θα ναι, αχ ίσως κ Αύγουστο ψάξω κ πάρω τπτ. Και εγώ το ίδιο ακριβώς με ΠΗΤ 13/11 είμαι , αλλά λόγω διδύμων μαξ γύρω στα μέσα οκτωβρ μας έχουν πει το ιδανικό σενάριο...και μετά μπορεί να πάει ακόμα πιο νωρίς αναλόγως ανάπτυξης γιατί είναι και μονοχοριακά και τρέμω αχ αχ
    • Αχ κορίτσια και εδώ Αθήνα έριξε μια ωραία μπόρα. Ότι είχα απλώσει καιβετρεχα να μαζέψω. Όλη μέρα περίμενα να βρέξει που έλεγαν και δεν έβρεχε και μόλις άπλωσα μέσα σε 5 λεπτά σκοτείνιασαν όλα!  @Diwni εχει κατι μαγουλα για δάγκωμα και σε ολο το κορμι ειναι δίπλες. Χοντρουλα την φωνάζουμε, μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει και μετα θα το κοψουμε με της μείνει και τραύμα 🤣🤣 Χθες πήγαμε για ψώνια και με ρωτούσαν πόσο είναι και μόλις έλεγα 3 μηνών έλεγαν όλοι μοιάζει για 5. Φανελάκια ολεον φοράμε 9 μηνών και ορισμένα τύπου orchestra 12 μηνών.
    • Πηγαινε σε ενα αλλο εργαστηριο. Γιατι 4 τεστ και ολα θετικα δυσκολο να λενε ψεματα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...