Μετάβαση σε περιεχόμενο

ταξίδι με αεροπλάνο

Recommended Posts

Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό :?: : η μικρή μου θα ταξιδέψει με αεροπλάνο εντός Ελλάδας μαζί με τη μητέρα μου. Ρωτώντας το ταξιδιωτικό γραφείο για το τι χαρτιά χρειάζεται να έχει μαζί της μου είπαν πως μια ληξιαρχική πράξη αρκεί, άλλοι μου λένε πως χρειάζεται και το βιβλιάριο υγεία και διάφορα άλλα.

Βασικά καθέναν που ρωτάω μου λέει και κάτι διαφορετικό και έχω μπερδευτεί. Όταν βέβαια ταξιδεύει μαζί μου μια Λ.Π.Γέννησης αρκεί αλλά είναι αυτό τώρα αρκετό που θα είναι μόνη της με την μαμά μου?

Εχει κάποια κοπέλα αντίστοιχη εμπειρία να με κατατοπίσει γιατί δεν ξέρω τι να κάνω?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σακουλινα το πιο σωστο ειναι να παρεις τη εταιρια που δουλευεις να σε κατατοπησει

επισης επειδη δε θα τα ξιδεψει με κανενα γονιο λογικα θα θελει κ εξουσιοδοτηση απο γονεις..

δε νομιζω ετσι απλα να μπορει να φυγει εμ το μωρο

καλο ταξιδι ;)

σε ευχαριστώ αδερφή της φίλης μου :D θα περιμένω μήπως μου απαντήσουν και άλλες κοπέλες που να έχουν ανάλογη εμπειρία και μάλλον θα πάρω και την εταιρεία.

Με το καλό το νινί σου, βλέπω πως πλησιάζουν οι μέρες :shock::roll::shock: ούτε μήνας εεε???

σακουλινα μου και εγω εχω το ιδιο θεμα αλλα αφορα εμενα και τον μπεμπη που θα παμε αεροπωρικος και εμεις εντος..επικοινωνησα με την aegean και μου ειπαν πως θελω η την λ.πραξη η το ασφαλιστικο βιβλιαριο υγειας η ολυμπιακη δεν εχει ακομα απαντησει ακομα και μαλλον που θα παρω τηλ.αλλα συμφωνω πως αφου δεν θα ειναι με κανεναν γονιο λογικα θα χρειαζεται εξουσιοδοτηση...

καλησπερα!!!

εγω οταν ταξιδεψα 1η φορα με την μικρη(ηταν 4 μηνων),δεν μου ζητησαν κανενα χαρτι.

δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι τωρα.παρε τηλ. στην εταιρια για να εισαι σιγουρη.

ισως να εχει δικιο η Θουλη στο οτι θα χρειαζεται καποιο χαρτι επειδη δεν θα ειναι με τους γονεις του...

καλημέρα κορίτσια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τελικά πήρα τηλ στα γραφεία της εταιρείας και ευτυχώς που μου το είπατε, χρειάζεται και εξουσιοδότηση απο τα ΚΕΠ και απο τους 2 γονείς που να συμφωνούν γιατί αλλιώς λέει θεωρείται απαγωγή :idea: και δεν θα την αφήσουν να ταξιδέψει....

πάλι καλά που ρώτησα γιατί θα είχαμε ιστορίες την τελευταία στιγμή.

SAKOULINA ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΕΝΤΟΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ (ΕΙΝΑΙ 2,5 ΜΗΝΩΝ) ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ AEGEAN ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ.ΟΥΤΕ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΗΤΑΝ 15 ΗΜΕΡΩΝ!! :o

SAKOULINA ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΕΝΤΟΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ (ΕΙΝΑΙ 2,5 ΜΗΝΩΝ) ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ AEGEAN ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ.ΟΥΤΕ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΗΤΑΝ 15 ΗΜΕΡΩΝ!! :o

έτσι γίνεται όταν ταξιδεύει ένας γονιός αλλά και πάλι μου είπαν πως πρέπει να έχεις και τη συγκατάθεση του άλλου γιατί μπορεί να απαγάγεις το παιδί. Συνήθως βέβαια στις πτήσεις εσωτερικού δεν το ψάχνουν τόσο πολύ, όμως εμένα η μικρή μου θα ταξιδέψει με τη μητέρα μου και όχι μαζί μου, οπότε εκεί μου είπαν πως σίγουρα χρειάζεται και έγκριση.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...