Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ !!!!ΠΟΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ?ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΑΛΛΑ ΟΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΜΟΝΟ ΦΥΛΛ.ΟΞΥ!!ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ? ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ?2011.pngMake a pregnancy ticker

• Απαντήσεις 240
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΙΤΙΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΤΙΚΕΤ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ !!ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΣΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΑΚΙΑ Ε?ΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΕ!!!ΚΑΙ ΣΥ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ !!!ΑΝ ΚΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΑΩ!!!

Δημοσίευση

kopelles k gw exw ponakia xamila k eine entelos fisiko m eipe o giatros giati tora arxizei i mitra na megalwnei k eine pou k oi ormones trellenonte! k alles kopelles p rwtisa m eipan etsi eine stin arxi mexri o organismos na sini8isei.

apla de prepei na kourazomaste! egw den exw anagules k zalades opos alles kopelles k mexri stigmis pernw foliko oxy k vitamines.

eseis pos eiste se afto to stadio?

Δημοσίευση

εδω ειμαι και εγω..δεν ηξερα οτι ανοιξατε καινουργιο ποστ...χαλια εγω...εμετους και τετοια...κοπελα μου και εγω εχω πονους και πινω utrogestan αλλα και παλι ποναω πολλες φορες και μου ειπε να ειμαι ξαπλα...οτι σου πει ο γιατρος σου παντος αυτο θα κανεις...αντε τιτινα με το καλο η αυχενικη και φαε και σοκολατα να κουνιεται να δεις και το φυλο..εγω παω 08 Μαρτιου και περιμενω πως και πως...φιλιααααα :D

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια, και με το καλό να έρθουν σε όλες τα μωράκια σας :)

Είμαι και εγώ από τις μανούλες του Σεπτεμβρίου, γύρω στις 22 το περιμένουμε. Είναι το πρώτο μας, και ειλικρινά ανυπομωνώ να περάσουν οι μήνες! Ευτυχώς, μέχρι στιγμής δεν είχα καθόλου ενοχλήσεις.

Λοιπόν, ας μη σας ζαλίζω άλλο.....Καλή συνέχεια κορίτσια :D

Δημοσίευση

KALWS HRTHATE BEBOULINO KAI BLUROSE!!!!!ME TO KALO TA MWRAKIA SAS!!!!!!!!KISKA MOU MAKARI NA MEGALWSEI K ALLO H LISTOULA MAS!!!!!!KAI MAKARI NA DOUME K STHN AYXENIKH KATI PERIMENW PWS K PWS!!!!!!!!MIA EVDOMADA MOU EMEINE EMENA GIA NA PAW!!!!!!!!!STIS 14!!!!!!!AXAXAXAXAXAXXAXA KALA THA EIXE POLY PLAKA AMA TRWGAME SOKOLATA EKEINH THN STIGMH!!!!!!!!TI SOKOLATA LES NA FAME????ME AMYGDALA H SKETH?????????AAXXAXAXAXA :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Εδω ειμαι και εγω!Εκτος απο δυσπεψια και ευαισθησια στο στομαχι,δεν εχω ουτε ειχα αλλα συμπτωματα.Ουτε εμετους,ουτε ζαλαδες.Μονο το στομαχι και συχνοουρια.Και καμια φορα υπνηλια.

Utrogestan παιρνω και εγω,κολπικα γιατι ειχα στην αρχη αποκολληση και πονουσα.Με καλη ξεκουραση περναει.Μην ανησυχειτε,απλα να ξεκουραζεστε.Απο χαπια παιρνω φολικο οξυ.

Helena,τα πονακια δεν ειναι παντα αθωα.Και εγω ειχα στην αρχη και ηταν απο την αποκολληση.Προσεξε το. ;)

Αυχενικη εχω τελος του μηνα.Θα φαω σοκολατιτσα μπας και δουμε το φυλο γιατι εχω αγωνια!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια,

Με λένε Σπυριδούλα και είμαι νέα στη παρέα σας. Μόλις χτες έμαθα ότι είμαι έγκυος μετά από περίπου 1,5 χρόνο προσπαθούν. Είμαι παρά πολύ χαρούμενη. Σήμερα θα μιλήσω με τον γιατρό μου να κανονίσω το 1 ραντεβού. Αχ, ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Με βάση την τελευταία μου περίοδο λογικά αν όλα πάνε καλά θα γεννήσω 13-15/10/11. ζυγός σαν εμένα θα είναι το μωράκι μου. Η αλήθεια είναι ότι έχω είδη αγχωθεί. Μόλις πάω στο γιατρό και μου πει ότι όλα είναι καλά θα νιώσω καλύτερα. Με το καλό κορίτσια. Να πάνε όλα καλά για όλες μας. Φαντάζομαι ότι θα τα λέμε συχνά από εδώ και πέρα.

Φιλιά

:P

Δημοσίευση

ego xana. pira thn tetarti ta apotelesmata tis b xoriakis. 1327 monades. o giatros mou eipe oti einai kalo. tha kano epanaliptikh ejetash thn tetarth pou mas erxete kai 24-02 tha kano ton proto mou uperixo. exo anxothei ligaki. apo xtes eimai sinaxomenh kai ponaei o lemos mou. den ithela na paro ton giatro na ton prixo gia kati tetio. apla pino tsagaki me meli kai eimai sto krevati. auta gia tora. filia

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Λοιπόν μπάνιο δεν πρόλαβα αλλά βρήκα τρόπο να κοιμηθεί στο λίκνο μόνος του!!! Αρχικά τον τύλιξα με την κουβέρτα για να μην τον αφήσω στο κρύο κρεβατακι (θεωρώ πως είναι ένας από τους λόγους που ξυπνάνε όταν τα αφήνεις), 2ον έβαλα ένα λούτρινο που έχουμε με λευκούς ήχους κλπ να δουλεύει στον χτύπο της καρδιάς κ νομίζω πως η κίνηση κλειδί ήταν πως έβγαλα την μπλούζα μου κ την έβαλα στην κούνια…. Κάθισε λίγο ξύπνιος κ μετά κοιμηθηκεεεεεε🥳🥳🥳🥳 Που τις προηγούμενες ημέρες με το που σκεφτόσουν να τον αφήσεις το βραδι τσιριζε.. Ελπίζω να πιάσει κ αύριο κ να μην έτυχε απλά σήμερα..
    • Καλησπέρα..εγώ καλά είμαι..αν και νωρίς βλέπω ότι ξαφνικά ξεπετάχτηκε η κοιλιά κι εγώ ακόμα δεν το έχω πει στη δουλειά...αύριο έχω γιατρό μετά από 2,5 εβδομάδες...για να δούμε..
    • Ετσι μου είπε, αλλά δεν μπορεί να ξέρει και με βεβαιότητα! Εγώ πάντως συνεχίζω περπάτημα και θα αρχίσω κ ελεύθερες επαφές και χουρμάδες και όποτε θέλει ας έρθει! Γέννησε και η Ελίζα;; Δεν μας έγραψε και την σκεφτόμουν! Πάντως αφού έχεις συσπάσεις είναι καλό! Λες να σου έρθει μέσα στον Δεκέμβρη;; Εγώ πολύ θα το ήθελα!  Οσο για την μικρή σου, πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αλλαγή που έρχεται, γιατί και εγώ τα ίδια βλέπω στην δικιά μου. Μας ακούνε να συζητάμε και εγώ προσωπικά την προετοιμάζω και για τις μέρες που θα λείψω, οπότε έχουν κ αυτά άγχος. Εμένα έχει 1 βδομάδα που έχει κολλήσει ακόμη πιο πολύ πάνω μου, όλη μέρα θέλει αγκαλιές κ φιλιά κ είναι υποτονική, αφού νόμιζα πως αρρωσταίνει. Και επίσης ξυπνάει τα βράδια με πολύ κλάμα, κάτι που είχε κόψει εδώ κ καιρό. Μην έχεις τύψεις αλήθεια είναι απόλυτα φυσιολογικό!! Σε νιώθω 100% και πραγματικά σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα, θα μπούμε σε κανονικότητα και θα κυλάει η ζωή μας όμορφα με τις όποιες δυσκολίες. Αλλά αυτό το στάδιο που είμαστε τώρα, όσο όμορφο είναι άλλο τόσο άχαρο είναι επίσης..
    • Καλησπερα!!Μόλις μπήκα να στείλω κ εγω να μάθω νέα σας😁 Ααα σε βλέπει για πιο νωρίς απο την ΠΗΤ σου δηλαδή;Κοίταξε μην γεννησεις κ εσύ πριν απο εμενα,μεχρι 5/01 θα με περιμένει λεει μετα θα παμε με ήπια προκληση κ αν δεν,τότε θα αφήσουμε το vbac για καμιά άλλη😅 Παντως απο του Δεκέμβρη μια κοπέλα γεννάει με το καλο αύριο όλες οι άλλες εχουν τα μωρακια τους ηδη αγκαλια☺️💝🙏 Χθες ολο το βραδυ ειχα συσπασεις καθε 5 7 10 λεπτα αλλα ήταν ακανόνιστες,σημερα πιο χαλαρά πραγματα..Δευτερα εχω γιατρο κ θα εχουμε καλυτερη εικόνα για το πως τα βλεπει,εγω ψηλά τον νιωθω ακομη νομίζω. Η μικρή ειναι μεσα στην γκρίνια αυτες τις μερες πραγματικά κ ολο τσακωνομαστε κ ολο εχω τύψεις μετα γιατι σκέφτομαι οτι για πολυ λίγες μερες ακομη θα ειμαστε μονο οι 2 μας...περίεργα την εχω δει με το συγκεκριμένο θεμα ακομη δεν ξερω πως θα την παλέψω κ με τα 2 χωρις βοήθεια μετα τις πρώτες μέρες..θα δείξει...Περαστικά θα ειναι κ τα δύσκολα,αυτο σκεφτομαι κ οτι γίνει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...