Μετάβαση σε περιεχόμενο

τι να κάνω με τον ύπνο?

Recommended Posts

κοριτσι γεια σας.

εχω ενα γιο 2,5 χρονων και εχω προβλημα με τον υπνο του.

γενικα ήταν ησυχος και κοιμοταν ολο το βραδυ απο πολυ νωρις.οταν ηταν 1,5 πηδηξε απ την κουνια.του εβαζα απο τοτε μαξιλαρια αλλα με το παραμικρο κιχ σηκωνομουν και πηγαινα στο δωματιο του και καθομουν μεχρι να ξανακοιμηθει για να μη πεσει.αργοτερα αναγκαστηκαμε να μεινουμε στους γονεις μου ενα μηνα μεχρι να παμε στο σπιτι μας και κοιμομασταν στο ιδιο δωματιο.\

τωρα πια στο νεο του δωματιο με το μονο του κρεβατι δεν μπορει να κοιμηθει αν δεν ειμαι στο δωματιο.αν κανω να βγω γινεται απιστευτος χαμος.ετσι περιμενω μεχρι να κοιμηθει.το προβλημα βεβαια δεν ειναι αυτο αλλα οτι ξυπναει 5- 6 φορες μεσα στη νυχτα και με ζηταει κλαιγοντας.

αν παω θα κοιμηθει μεχρι την επομενη που θα ξυπνησει και θα με ξαναζητησει.τι με συμβουλευεται.πως θα γινει να το κοψουμε αυτο το πραγμα γιατι εκτος του οτι κουτουλαω δεν μ αρεσει αυτη η εξαρτηση γιατι φοβαμαι μη του κανω κακο.

ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

diskolo pragma auto ,emena mou to kani i mikri moy ,ine 3xronon k 2 minon k mou erxete sto krevati ,tin ksanapao k meta apo ligo ksana erxete ...auto mpori na ginete olo to vradi ...vlepo omos oti siga siga mou to kovi moni tis ,megalonontas dld alla voithai k to oti stamatise na kimate mesimeri k to vradi pefti touvlo sto krevati k kimate seri mexri to proi ,kamia fora kimate to mesimeri alla prospatho na tin ksipnao mexri tis 4:30 gia na kimate kala to vradi.

kane ipomoni k as ton na kourazete k ligo ipno to mesimeri gia na min se katalaveni otan feugis.

τον αφήνω μονο μια ωρα το μεσημερακι και το βραδυ κοιμαται κατα τις 9 γιατι ξυπναει 7 για να παει στον παιδικο σταθμο.το προβλημα ειναι οτι ξυπναει συνεχεια και αν δεν με δει στο δωματιο του γινεται χαμος.καμια φορα μ εχει παρει ο υπνος στο πατωμα και τον ακουω που σηκωνεται να δει αν ειμαι εκει.δεν τον ενδιαφερει το κρεβατι μας τοσο.το καναμε καποια στιγμη που ειχα αναγκη να κοιμαμαι για λιγο αλλα περισσοτερο τον ενδιαφερει να ειμαι απλα στο χωρο που κοιμαται

Και εγω εχω το ιδιο ακριβως προβλημα με το γιο μου.Ειναι 22 μηνων και πρεπει να κοιμαται καποιος μαζι του γιατι αλλιώς χαλαει τον κοσμο.

Και μενα ξυπναει αρκετες φορες και αν δεν ειναι καποιος μαζι του αρχιζει και κλαιει.

Και ο δικος μου δεν νοιαζεται που θα κοιμηθει.Αρκει να ειναι καποιος μαζι του.(ή εγω ή ο μπαμπας του)

Δε ξερω και εγω τι να κανω.Δεν μου παει η καρδια να τον αφησω να κλαιει.Ελπιζω πως με τον καιρο θα φτιαξει .Υπομονη.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...