Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 Νο2!!!

Recommended Posts

KAΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΓΥΡΗΣΑ ΑΠΟ ΤΖΑΜΠΟ ΠΗΡΑ ΣΑΛΙΑΡΕΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΑΖΟΜΑΡΟΥΛΕΣ ΚΛΑΣΙΚΑ!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ 2ΠΛΟ ΤΣΙΜ.ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΟΝΤΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ :shock::shock: ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ :cry::cry: ΕΜΕΝΑ ΞΑΝΑΡΥΘΜΙΣΤΗΚΕ 9-3-7.30 ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΜΕΝΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.ΦΟΥΦΟΥΚΑ ΤΑ ΧΕΙΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΚΑΛΕ ΣΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ.

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΤΑ ΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ.ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΟ ΠΕΘΕΡΟΝΙ ΜΟΥ.

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ 53 ΚΙΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ 1,68 ΠΑΝΤΑ ΤΡΩΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΚΑΛΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΜΑΛΛΟΝΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ.ΒΡΕ ΟΙ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ!ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 17 ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑ ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΙΔΙΚΗ.

ΕΛΕΝΑ ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ 7.30 ΞΥΠΝΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΑ ΛΕΣ Κ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ Κ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 52... :)

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ ΒΡΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΠΙΑΣΗΜΑΤΑ Κ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...

Καλά δεν εξηγείται αλλιώς, βαλθήκατε να με αποτελειώσετε [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] . Γι' αυτό και εγώ έβαλα μπροστά μου ένα ραβανί με παγωτό να έχω και εγώ κάτι να αποτελειώσω :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Από ύψος καλά πάω (1,69) αλλά από κιλά άστα να πάνε. Μέχρι τα 24 ήμουν γυρω στα 65.

Το κακό ξεκίνησε στο μεταπτυχιακό που το μόνο που έκανα ήταν διάβασμα και φαγητό, πολύ φαγητό. Εκανα κάτι δίαιτες αλλά όσα έχανα τα έβαζα διπλά μέχρι που κάποια στιγμή ξεκίνησα δίαιτα και έβαλα 7 κιλά σε ένα μήνα :o:o:o:o:o:o .

Ε, εκεί λέω κάτι δεν πάει καλά και όντως μετά από εξετάσεις είδα ότι υπήρχε πρόβλημα με τον θυροειδή. Ξεκίνησα θεραπεία και όταν μου το επέτρεψε ο ενδοκρινολόγος έκανα και δίαιτα.

Καλά τα πήγαινα μέχρι που ήρθε η πρώτη μου εγκυμοσύνη, η οποία όμως διακόπηκε (παλίνδρομη) και μου άφησε 10 κιλά και καμία διάθεση για δίαιτα. Τώρα στον Αλέξανδρο έβαλα 20 κιλά και έχω χάσει τα 14 (αρχικά ήταν 17 και τελικά ξαναβαλα 3).

Τι τα θυμήθηκα τώρα; τελείωσε και το ραβανί :((:((:((

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ 53 ΚΙΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ 1,68 ΠΑΝΤΑ ΤΡΩΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΚΑΛΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΜΑΛΛΟΝΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ.ΒΡΕ ΟΙ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ!ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 17 ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑ ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΙΔΙΚΗ.

ΕΛΕΝΑ ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ 7.30 ΞΥΠΝΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΑ ΛΕΣ Κ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Άλλη από δω να με συγχύσει :evil::evil::evil::evil::evil:

Καλωριζικα τα ψωνια πάντως

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

EΓΩ ΕΦΤΙΑΞΑ ΣΑΜΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΜΩΛΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.....ΕΞΑΛΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΜΠΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ!!ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΓΧΩΝΟΜΕ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΑ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΚΟΙΛΙΑ :?

KAΛΗΜΕΡΑ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ 1ον ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΘΥΡΟΕΙΔΗ Κ 2ον ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΣΚΕΛΕΤΟΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΙΛΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΡΑΒΑΝΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΣΠΟΡΙΔΙ ΧΤΕΣ ΕΚΑΝΕ ΕΜΒΟΛΙΑΚΙ 2ΠΛΟ ΕΚΛΑΨΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ 8 ΚΙΛΑ ΚΑΙ 70 ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΦΡΟΥΤΟ!!ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΘΩ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΟΙΟΜΟΥΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ Κ ΕΡΧΕΤΑΙ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΣΙΟΝ Κ ΑΚΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΚΟΥΠ!!!!!!!!!!!!!!ΜΟΥΔΙΑΣΑ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ Κ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΦΟΝΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ΒΙΚΟΥΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ???

καλημέρα κορίτσια.

Σημερα έχω παρέα την αδελφή μου που απεργεί γι' αυτό δεν θα κάτσω πολύ.

Το αστεράκι μου κοιμήθηκε από τις 10:30 ως τις 5 σερί [smilie=wav.gif].

Μαγδούλα τον πρώτο καιρό με πείραζαν τα κιλά περισσότερο νομίζω επειδή είχα συνηθίσει αλλιώς. Τώρα έχω συνηθίσει έτσι.

Τι λες καλέ που θα σου στείλω ραβανί [smilie=angry4.gif][smilie=angry4.gif][smilie=angry4.gif]

και εγώ τι θα φάω με το απογευματινό καφεδάκι;;

Μια χαρά ο μικρός. Καλή αρχή με τα φρούτα και αποχαιρέτησε τα ωραία μουσταρδέξ κακάκια (που είχε πει και η Χαρά), τώρα θα είναι τόσο μυρωδάτα :blink::shock::shock::shock:

Κάτι τέτοια τρελά κάνει και ο άντρας μου και γίνεται πάντα της πόρνεως!!! Μα είναι δυνατόν; αφήνουν τα μωράκια και πιάνουν τις βόλτες;

Βικάκι και σε όλες τις υπόλοιπες φιλάκια.

Κατερίνα... επειδή είδα το θεματάκι με τις τροφές μπες στο παρακάτω γιατί έχει ενδεικτικό πρόγραμμα εισαγωγής τροφών

http://www.pediatros-thes.gr/index.php? ... &Itemid=60

Φιλεναδιτσες μου γεια σας τι κανετε????? εγω ειμαι πολυ ενθουσιασμενη σημερα ξεκιναμε φρουτακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αχλαδι συγκεκριμενα.... [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] 3 κουταλιες μου ειπε.....ειμαι περιεργη να δω πως θα της φανει :D:D:D σημερα ρεπαρωωωωωωωωωωωωωωωωωω και ειμαι και γιαυτο χαρουμενη :D:D τι μαγειρεψατε ημερα??? εγω κρεατακι με κριθαρακι στον φουρνο κοκινιστο....τι καιρος ειναι αυτος???? :!: θα σας διαβασω μετα φιλιαααααααααααααααααα

Βλέπω ότι δεν το ανοίγει, οπότε πήγαινε στο http://www.pediatros-thes.gr/ και μετά πάτα αριστερά "πληροφορίες για γονείς" και μετά "διατροφή" και εκεί θα βρεις χρησιμες πληροφορίες και το πρόγραμμα που προτείνει

Αυτο το σαιτ το είχε προτείνει και η Χαρά και όντως έχει ωραία αρθράκια.

Εγώ μαγείρεψα μακαρόνια με κιμά

Δεν είναι καιρός, είναι κ...οκαιρος. Έχω τόσα ρουχα να πλύνω, τα νεύρα μου :angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Γεια σας κοριτσακια μου!!!!!!Πως ειστε???Εμενα ποναει λιγο ο λαιμος μου και το κεφαλι μου. :(:(:( Μολις τελειωσα το μαγειρεμα. Κοτοπουλο με πατατουλες στο φουρνο.Μοχομυριζει.Γιαμ.γιαμ :):):)

Κατερινα μου καλη αρχη με τα φρουτα.Περιμενουμε νεα...

Βικουλινι μου κανε μια προσπαθεια καλη μου να νιωσεις καλυτερα.Το ξερω οτι δεν ειναι ευκολο.Μη βλεπεις που δεν μιλαω αλλα και εγω δεν ειμαι στα καλυτερα μου εδω και καιρο.Πιεζω τον εαυτο μου να κανω πραγματα μονο για μενα.Αλλοτε τα καταφερνω και αλλοτε οχι.Προσπαθω ομως...

Φωτεινη μου ωραια τα μακαρονια με κιμα.Τρελαινομαι για ζυμαρικα...

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΗΓΑΤΕ...

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ...ΘΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ!

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ;;;;;;;;;;

ΧΑΡΟΥΛΙΤΑΑΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΥΡΗΣΕΙΣ!!!

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΑΖΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ Κ ΚΑΤΙ ΜΕ ΓΡΑΝΤΖΟΥΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΔΟΝΤΑΚΙ;;;;;;ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΡΑ ΡΩΤΑΩ Ε;; :lol::lol::lol: ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΝΤΑΚΙ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΙΩΘΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΑΚΑΡΙ...

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ NOMIZΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ..ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΑ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΟΒΑΡΑ Κ ΜΟΥ ΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΘΩ ΚΑΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΕΨΑ ΣΟΥ ΛΕΩ..

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΤΙΠΟΤΑ??????ΘΑ ΣΕ ΦΑΩ !!!ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΡΑΒΑΝΙ Η ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΝΑ ΤΙ ΘΑ ΦΑΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟ ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ! :P:P ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΗ ΜΟΥ??ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΦΡΟΥΤΑ ΜΗΛΟ ΑΧΛΑΔΙ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΟΥΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΕΞΩ ΕΦΑΓΕ ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ.Α!ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΟΨΩ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ.ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΙΟΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΟ ΜΑΘΕ ΚΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ.

ΚΑΛΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΗΣΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΔΩ ΜΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΧ ΒΑΧ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΒΕΙ :P:P:P:P:P

ΝΟΜΙΖΩ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Κ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ

τι ποιο ωραιο απογευμα να βρεχει εξω...να κοιμαται το κοριτσακι μου διπλα μου και πινω καφε!!!.................

Τα νευρα μου με το αχλαδι :evil: εγω ουτε ξανθια να ημουνα...εβαλα 3 κοματακια στο μπλεντερ και περιμενα να πολτοποιηθει αλλα τα κομματακια ουτε καν γυρνουσανε :twisted: ε και πως πρεπει να βαζω 10 αχλαδια για να φαει 3 κουταλιες???? ελιωσα λιγο με το πιρουνι κα της εδωσα ισα ισα και ξινισε :shock::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: ασε που πλανταξε στο κλαμα γιατι πεινουσε και ετσι τα παρατησα και εκανα γαλατακι :roll:

Εμενα γυρναει μπρουμητα καποιες φορες...εχει πολυ πλακα γυρναει πρωτα το μουτρι της στο στρωμα και μετα γυρναει το σωμα της :lol: και στο πλαι γυρναει...εχει ενθουσιαστει που στεκεται :D βαζει και δυναμη και κορδονετε σαν να μου λεει κοιταξε με στεκομαι :D το πρωι ο αντρας μου ελιωσε....ξυπνησε εφαγε και την εβαλα αναμεσα μας να χουζουρεψουμε...και τι εκανε η μικρη???? γυρισε στον μπαμπα της και εβαλε το χερακι της στο μαγουλο του και του χαμογελουσε.....περιτο να σας πω το υφος του Χριστου :D

Κοριτσια ουτε εγω χρονο για μενα....προσπαθω εδω και 2 βδομαδες να βαψω τα νυχια μου και ποτε δεν προλαβαινω....

Φωτεινη μου ευχαριστω παω τωρα βα ριξω μια ματια

ΚΑΛΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΗΣΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΔΩ ΜΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΧ ΒΑΧ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΒΕΙ :P:P:P:P:P

ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ Κ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΑ ΘΥΜΑΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ...ΠΟΛΥ ΑΓΚΟΜΑΧΗΤΟ!! :lol::lol::lol:

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΜΕΣΑ ΒΑΛΕ ΜΙΣΟ ΑΧΛΑΔΑΚΙ ΑΛΛΙΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ!!ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ Ε;;;;;;;; ;);)

Ναμαι πάλι.

Έλενα περαστικά σου. Πρόσεχε μηπως αρπαξες κανένα κρύωμα και ξανααρρωστήσει ο Ορεστάκος. Την Κυριακή είχα κοτόπουλο και για αλλαγή είχα κάνει τις πατάτες πουρέ. Γλυφαμε τα δάχτυλα μας. :-bd:-bd

Καλέ ανεβείτε λιγάκι ψυχολογικά. Έλενα μην σε ακούω και εσένα να λες τέτοια.

Βίκυ αφου δεν κάνεις κάτι για τον εαυτό σου τότε θα σε βάλω να κάνεις για εμένα :lol::lol::lol: Έχω κάτι "λίγα" ρουχαλάκια για σίδερο, τι λές;;;;;;;;;;;;Ερχεσαι;; :D:D:D Αν δεν έρθεις θα βάλω το γιο σου να σε γεμίσει δαγκωνιές με το μικρό μικρό δοντάκι που σίγουρα θα εμφανιστεί σύντομα.

Και εμένα μπρούμυτα μόνος του δεν έχει γυρίσει. Να τον βοηθάς να το κάνει και κάποια στιγμή θα το κάνει και μόνος του.

Μάγδα μήπως θα του πέσουν πολλά σε μια μέρα; Και δυο φρούτα και αυτή τη σκόνη στο γάλα, που αν δεν κάνω λάθος είναι από ρυζάλευρο (δες εδώ http://natofao.blogspot.com/2011/02/oyoy.html). Ο παιδίατρος σου τι λέει;

Κατερίνα οιδιπόδειο μυρίζομαι :lol::lol::lol::lol: Ετοιμάσου για την ώρα που η κόρη σου θα βλέπει τον μπαμπά και θα λιώνει και θα λέει "μπαμπάκα" μου!!!!! και εσένα ούτε να σε φτύσει. :lol::lol:

Μωρέ πρώτη μέρα είναι, τι περίμενες; να το φάει όλο με τη μία; Να σου πω έτσι και αλλιώς τον πρώτο καιρό νομίζω πάντα δινουμε γάλα γιατί ακόμα δεν αντικαθιστάς γεύμα. Τουλάχιστον αυτά έχω διαβάσει. Ρώτα και τον ντόκτορ

Βίκυ αφου δεν κάνεις κάτι για τον εαυτό σου τότε θα σε βάλω να κάνεις για εμένα :lol::lol::lol: Έχω κάτι "λίγα" ρουχαλάκια για σίδερο, τι λές;;;;;;;;;;;;Ερχεσαι;; :D:D:D Αν δεν έρθεις θα βάλω το γιο σου να σε γεμίσει δαγκωνιές με το μικρό μικρό δοντάκι που σίγουρα θα εμφανιστεί σύντομα.

Και εμένα μπρούμυτα μόνος του δεν έχει γυρίσει. Να τον βοηθάς να το κάνει και κάποια στιγμή θα το κάνει και μόνος του.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΕΝΤΑΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΛΟΙΟ...

ΣΟΥΠΕΡ ΘΑ ΗΤΑΝ...Κ ΑΣ ΣΙΔΕΡΩΝΑ!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ!!! :-bd:-bd:-bd:-bd

Καλημέρα κορίτσια.

Βικάκι μόνες μας θα μείνουμε στο τέλος :(:(:(:( Κοιμηθήκατε ήσυχα χτες; Να σε ρωτήσω η Μαρισούλα ξυπνάει καθόλου το βράδυ; Τα μικρά τα έχεις στο ίδιο υπνοδωμάτιο;

Ο Αλέξανδρος μου κοιμήθηκε 9:45 και έκανε κάτι γρήγορα ξυπνήματα στις 10:30, στις 2, 6 και τέλος 7:30. Το καλό είναι ότι θηλάζει 4-5 λεπτά και μετά αμέσως ύπνο. Η αλήθεια ειναι ότι στις 6 δεν τον θηλασα γιατί το σκατούλι ξυπνησε μάλλον επειδή είχε ξεσκεπαστεί και προσπαθούσε να γυρίσει μπρούμυτα. Τον σκέπασα, του τραγούδησα 3 φορές το κουνελάκι και κοιμήθηκε. Διάβασα ότι τα μωρά κάθε φορά που αναπτύσσουν μια ικανότητα (π.χ. μπουσουλημα, γυρισμα, σηκωμα), προσπαθούν τη νυχτα να την εξασκήσουν.

Τι θα κάνετε σήμερα; Εμείς θα βγούμε με φίλους σε ταβερνούλα και θα έρθει η μαμά μου να βλέπει τον μικρό. Εβγαλα και γαλατάκι για να πιει, οπότε μια χαρά είμαστε. Τελευταία φορά που ντυθηκα-μακιγιαριστηκα ήταν σε ένα γάμο τον Δεκέμβρη :shock::shock::shock:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...