Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αντε με κανατε και πηρα κουλουρι με μερεντα και εφαγα να με γιορτασω!!!! :lol::lol:

Πιανισιμοοοο χρονια πολλα για την 1χρονια!!!! :lol: Με το καλο το νινι!!!

Μωρε ξερω οτι ειναι καλη η γιατρος που θα παω σε ιδιωτικο κεντρο στην Αθηνα ειναι, δεν το ψαχνω αλλο, εμπιστευομαι το γιατρο μου που μου την συστησε και ξερω περιπτωση με διδυμα που τους βρηκε ενα θεματακι που αλλος δεν το πηρε χαμπαρι.

Η νικολ τι κανει εχω μερες να την δω?ανακατευεται το μαυρο ε?σηκωθηκε απο το κρεβατι?

Η λιστα του Σιντλερ εγινε. :lol: Θα γκουγκλαρω το ονομα στης μανδαμ να δω τι θα βγαλει

• Απαντήσεις 990
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μα ειναι δυνατον σε ολη την Ελλαδα να ειναι μονο αυτοι οι γιατροι??Και αν ο γιατρος ειναι καλος τι σημασια εχει αν ειναι πιστοποιημενος ή οχι??Λεω τωρα εγω..........

Ζαχα κουλουρι με μερεντα????????Μιαμ.......Κι εγω τη βγαζω με ενα σκετο τσαι,ουτε ενα παξιμαδακι :?

Δημοσίευση

Και εγώ το ίδιο λέω..Οπότε συμφωνήσαμε όλες... :lol::lol: ας αλλάξουμε θέμα... Ας πούμε για...ρούχα εγκυμοσύνης!!!

Πήρατε τίποτα? Βασικά μπαίνετε στα κανονικά σας ρούχα? Εγώ στα τζήν μου δεν μπαίνω.. δεν κουμπώνουν... φοράω κάτι φορεματάκια και κολάν με μακριές μπλούζες... αλλά τα βαρέθηκα, χθές πήρα ένα τζήν απο τα mothercare πολύ ωραίο και πολύ άνετο.

Δημοσίευση

Τελικά ο δικός μου γιατρός υπάρχει στη λιστα αλλά σε κάποιο άλλο ρογραμμα προγεννητικής!

Εγω εφτιαξα μαντοριναδα!!! Ειχα μανταρινια και εφτιαξα χυμο και εφαγα κ ενα κομματακι κεικ που εφτιαξε η μαμα μου!

Οσο για τα ρουχα εγκυμοσυνης τωρα που δεν βγαινω εξω ειμαι με φορμούλες αλλα προηγουμένως φορούσα κι εγω κολαν με φορεματακια. Εχω κ 2 τζιν εγκυμοσυνης απο το mothercare απο περσι αλλα το ενα μου ειναι ενταξει. Το αλλο στα ποδα χωραει και δευτερο ατομο...ειμαι κ αδυνατη στα ποδια!

Δημοσίευση

Μαράκι και εγώ έχω απο πέρσι 2 τζήν αλλά τότε ήμουν 10 κιλά πιο ελαφριά απο τώρα... οπότε... δεν...

Αλλά τα φορεματάκια και τα τουνικ που είχα απο πέρσι μου κάνουν όλα ευτυχώς..

Δημοσίευση

Ε θα τα βολέψω μέχρι να βγώ σε άδεια με όσα έχω και μετά θα τη βγάζω με φόρμες και εγώ στο σπίτι... ε και πρός το καλοκαιράκι που με βλέπω να γίνομαι ΤΕΡΑΣΤΙΑ θα τυλίγομαι με σεντόνια :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

το εφτιαξα το πρασινο τσαγακι μου. και γω με φορμες και κολαν με φορεματακια τη βγαζω. κοιτα συνολο απο τοτε που εμεινα εγκυος πηρα 5 κιλα. ημουν 45 και τωρα ειμαι 50-51. απλα για να μην μοιαζω με μπαλα μετα με συγκρατησε τωρα που ειναι αρχη η γυναικολογος μου. γυναικεια αλυλεγγυη παιδι μου.

Δημοσίευση

εγω που χω και γαμο σε 1 μηνα?σκεφτομαι να τυλιχτω με ριχταρι!!!! :lol::lol::lol::lol:

ποσα κιλα εισαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?????????????????????? 50-51????????????

μπορεις να μην μου μιλας σε παρακαλω???? :lol::lol::lol::lol:

:lol: με με συγχυζετε βρε στην κατασταση μουυυυυυυυ!!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Ρουχα εγκυμοσυνης.....Λοιπον,εγω δεν πηρα τιποτα ακομη.Ειχα ενα τζιν κολαν απο τα morgan,τελειο,με λαστιχο επανω το οποιο μου κανει ακομη κανονικα και φοραω αρκετα κολαν με μπλουζακια.Α!και ειχα παρει ενα πολυ ωραιο παντελονι μαυρο απο το Iso με λαστιχο επανω το οποιο οσο και να φουσκωσω θα μου κανει μεχρι τελους.Καλοκαιρι δε με πιανει αφου και λογω διδυμων μεχρι 5-7 Ιουνιου λογικα θα γεννησω.Παντως στα mothercare εχει τα πιο οικονομικα τζιν,τωρα κοιτουσα και το φυλλαδιο και μου αρεσε κι εμενα ενα που λεω να το χτυπησω...Φορεματα ανεκαθεν δεν φορουσα οποτε....Αληθεια στα mothercare εχουν εκπτωσεις στα ρουχα??

Δημοσίευση

Μαράκι και εγώ έχω φορεματάκια καλοκαιρινά αλλά υποθέτω ότι δεν θα μου κάνουν... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Έχεις δίκιο έχουμε ακόμα καιρό...

Βίκυ μου εσύ είσαι πολύ αδύνατη καλέ!!! Πώ πώωωω εγώ τόσο δεν ήμουν ποτέ!!!!! Το λιγότερο που με θυμάμαι να είμαι ήταν τα 63 κιλά!!!! :lol::lol: και τώρα έχω ξεφύγει κατα πολύ!!! Και έχει δίκιο η Ζάχα!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ζάχα έχω κάτι ωραία ριχτάρια υπέρδιπλα!!!! μπορώ να στα στείλω αν θές για τον γάμο!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

sofitsa ναι έχουν εκπτώσεις στα ρούχα... το τζήν απο 75€ το πήρα 45€...

Δημοσίευση

Καλε Πιανισιμο εσυ εισαι ανετη με τα κιλά...Εγω ξεκινησα 54 και ειμαι 56,6...57 δηλαδή!

Ζαχα μου εχει τοσα φορεματακια πολύ ανετα και θα παρεις ενα και θα εισαι κουκλα!!!

Πιανισιμο μου αρεσε πολύ αυτο το "ορκα ετοιμογεννη"!!!!! :lol::lol:

Δημοσίευση

Εμενα με λενε νταρντανα απο τωρα!!! :lol::lol:

Ενταξει πλακα κανω, ειναι θεμα υγειας βεβαια και οχι εμφανισης. Εμενα μου πε να προσεχω για διαβητη κυησης λογω twins κλπ κλπ.

Μια χαρα θα εισαι Βικυ μου μην αγχωνεσαι. Δεν θελει να μενεις νηστικη, λεει πρεπει καθε 4 ωρες να χωνουμε και κατι ΜΕ την καλη εννοια!!!!

Διοσακι θα ψαξω και σε κλαρωτη κουρτινα ή να σου πω, μου χει δωσει η πεθερα μου κατι σεμεδακια θα τα ενωσω και θα βγω!!!! :lol:

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ορκα ετοιμογεννη????????Τελειο!!!

Ντιοσακι το απογευμα κιολας μετα το γιατρο εφυγα για mothercare!!

Μαρακι μια χαρα τα κιλα σου!Εγω ξεκινησα 57,εφτασα με την εξωσωματικη 54 και τωρα ειμαι 60.Οχι οτι αγχωνομαι αλλα δε θα ηθελα να βαλω πανω απο 12-13.Θα δειξει!!

Ζαχα οχι σεμεδακια προς Θεου!!!Θα σε δουν πουθενα οι ραδιο αβυλα και θα σε κραξουν :lol::lol::lol::lol: Ριχταρια χοντρα,ο,τι πρεπει για την εποχη!

Δημοσίευση

ελα σταματηστε με τα κιλααααααααααα....θλιβομαι!!!!!

Ας μιλησουμε για......για......για μενα...ελα πειτε ποσο πολυ με αγαπατεεεεεεεεεεεε

ποσο ομορφη ειμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι κλπ κλπ :lol::lol::lol::lol:

το Σεσιλιακι που ειναι?

το Μαρακι ξανα φυγε?

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Καλό αυτό με τα σεμεδάκια και τους Ραδιο Αρβύλα !!!

Ζάχα μου ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ,ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ!!!!! χαχαχα εντάξει τώρα?

Αλήθεια που είναι η Cesilia σήμερα? Και το Κατερινάκι έχει καιρό να φανεί!! !

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...