Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σασ κοριτσακια!

τζιτζικακι καλυτερα ε? καμια ελαφρια ιωσουλα θαναι μην ανησυχεις, εμενα ξεκινησε με μηλο (1 τεταρτακι) εφαγε 3-4 κουταλιτσες. την 3η μερα βαλαμε εκτος μηλου κ 1 τεταρτο αχλαδι κ το φαγε ολο. σημερα το ιδιο. αυριο θα βαλουμε κ 1 τεταρτο μπανανα. εγω βαζω λιγο νερακι (βρασμενο) για να το χτυπαω στο μουλτι καλυτερα.

η λιστα ειχα ξεκινησει να τα συγκεντρωνω σε ενα τετραδιο αλλα που χρονος να τα περασω. ξεκινα κ θα βοηθησουμε

εμεις ειμαστε ολοι καλα επιτελους

την τριτη ξεκιναω ομως δουλεια...κ εχω παθει καταθλιψαρα..

εγω εχω γυμναστηριο fisher price αυτοκινητακι...το βαζω στην κουνια οπως ειναι ξαπλωμενη, παταει με τα ποδια το γκαζι κ τεντωνει χερακια κ χτυπαει κλειδια κ καθρεφτακι που κρεμονται..παιζει τοσο πολυ που αλλαξα παλι μπαταριες..ακομα την βαζω στο ριλαξακι της καθιστη κ εχει τιμονιερα...τρελλη οδηγος λεμε!!!

• Απαντήσεις 719
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γεια σας και από εμένα κοριτσάκια! Χάθηκα γιατί δεν είχα υπολογιστή!

Τζιτζικάκι μου τι κάνεις πως είσαι? Ξεκινήσατε φρουτόκρεμες ε? Εμείς θα ξεκινήσουμε την Τρίτη. Η παιδίατρος μου είναι της ίδιας τακτικής με της μαμουνίτσας!

Ηλιάννα μου μπράβο για το σποράκι σου! Πωπω θυμάμαι εκείνη τη στιγμή που είδα και εγώ τη δική μου!

Μαμουνάκι ξεκινάς δουλειά ε? Πακέτο! Και εγώ στη θέση σου έτσι θα ένιωθα! Μετά από 5 συνεχόμενους μήνες που είμαστε αυτοκόλλητες με τα μικρά μας ξαφνικά να τα αποχωριζόμαστε για τόσες ώρες είναι κάπως! Θα συνηθίσεις όμως κοριτσάκι! Σκέψου ότι θα ξεφεύγεις και εσύ λίγο από την κλεισούρα του σπιτιού!

Σταγονίτσα που χάθηκες και εσύ πάλι?

Λοιπόν σας αφήνω και θα τα πούμε πάλι την Τρίτη γιατί θα μείνω πάλι χωρίς λάπτοπ! Φιλάκια σε όλες και καλά να περάσετε!

Δημοσίευση

geia sas koritsakia kai apo emena ti kanete ??? emeis mia xara mono pou to koritsaki mou poli me provlimatizi vre koritsia apopse pigame se kati filous kai den ithele kanena allo ektos apo emena oute kan ton patera tis otan tin krataga ego itane mia xara otan tin pernane alli ginotan xamossssssss kai me kitouse me tis matares tis pou kilousane ta dakria potamia ti na kano pia den 3ero oute ego...

eleni oraia ta psonia me gia koritsi mou kai emeis exoume gumnastirio ena tis fisher price kai sinithos to proi pou exei kefia mpori na mini kai mia ora ekei ego thelo na paro mia strata pou einai kai paixnidotopos gia tora pou einai mikroula alla theli sinexia na stekete ;)

iliana mou ides pou arxizis kai niothis kalitera na vgenete kai na diaskedazete...

tzitzikaki xerome pou niothis kalitera pigene omos gia mia alalisi mipos exeis kati xamilo oso gia ta froutakia den 3ero na sou po emeis se mia evdomada tha arxisoume kremoules :D

barbieeeeeeee pali xoris latopi :evil: tha mas lipsis :cry: kala na pernas

mamounaki ax kali mou skeutese to ninaki sou e tha perasi sigoura i protes meres tha einai dyskoles :( kai ego to skeutomai kai stenaxorieme :(:(

emeis simera pigame jumpo psonisame pali kai tis pira kai ena lago pou xoreui kai kounaei kai ta autia tou kai to blepi kai gela poli tis arese :D kala ego xerome pio poli apo auti

filakia koritsia pao gia nani pali to 3enixtisame

Δημοσίευση

καλημέρα κοριτσάκια μου..

έγραφα μια ώρα κ χάθηκε το κείμενο...................

miria μου κ εμένα τα ίδια κάνει ο μικρός με τους ξένους κ πολύ με στεναχωρεί... άρχισε το άγχος αποχωρισμού, τι να πω!

mamounaki πόσο σε νιώθω...κι εγώ όσο σκέφτομαι τη μέρα που θα τον αφήσω στη νταντά τρελαίνομαι...εσύ έχεις τουλάχιστον κάποιον δικό σου να στο κρατήσει;εμείς δυστυχώς δεν έχουμε κανέναν δικό μας εδώ...

χθες πήγα στον ορθοπεδικό για το χέρι μου... καιρό τώρα πονάω αλλά το άφηνα ώσπου χθες ούρλιαζα από τον πόνο όταν το κουνούσα, είναι το ένα δάχτυλο. τελικά είναι η νόσος de cuirvain, είναι φλεγμονή στο σωληνάκι που είναι μέσα ο τένωντας με αποτέλεσμα να στενέψει το σωληνάκι κ να μην επιτρέπεται η κίνηση του τένωντα, όσο κατάλαβα...

πιθανώς σχετίζεται κ με την εγκυμοσύνη μιας κ στον 7 μήνα είχα κ το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα στο άλλο χέρι που υποχώρησε μόνο του....

τελοσπάντων μου σύστησε απογαλακτισμό(έξαλλη έγινα) κ θεραπεία με αντιφλεγμονώδη κ κορτιζονούχες ενέσεις με τοπική αναισθησία, κ αν δεν υποχωρήσει, χειρουργείο..

με είδε διστακτική κ μου τοποθέτησε νάρθηκα με σιδερένια λάμα ώστε να μένει ακινητο το δάχτυλο κ βλέπουμε..θα ρωτήσω κ την παιδίατρο για τις ενέσεις γιατί μου είπε πως έχουν πολύ καλό αποτέλεσμα...

από χθες δυσκόλεψε η ζωή μου... ο νάρθηκας απαλύνει πολύ τον πόνο μου αλλά δεν γίνεται να σηκώνω τον μικρούλη μου με τον νάρθηκα, δεν μπορώ, έτσι μάλλον θα τον φοράω μόνο το βράδυ κ βλέπουμε...

έχει καμία σας παρόμοια εμπειρία;;;θα με βοηθούσε η γνώμη σας..

Δημοσίευση

ελενη περαστικα να ναι κοριτσακι μου. αν τυχον παρεις κορτιζονουχα ενεση ή οτι άλλο να δεις αν ειναι συμβατο με θηλασμο..μαλλον γιαυτο σου ζητησε απογαλακτισμο. κορτιζονη κ θηλασμος???

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!! ΦΙΛΑΚΙΑ!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!Δεκα ωρες εκανε να με συνδεσει....γκρρρρρρ

μαμουνακι σουμαχερ η μικρη ε??? :lol::lol::lol::lol: μια χαρα πατε με τα φρουτα,εμεις τρωμε πολυυυυυυυ λιγο....θα ρωτησω μηπως μπορω να βαλω αλλα φρουτα μπας και δεν της αρεσει ο συνδυασμος.Σε καταλαβαινω με τη δουλεια....Θα συνηθισεις,οι πρωτες μερες θα ειναι δυσκολες.Τη μικρη που θα την αφηνεις?

μπαρμπι μου για δωρο γενεθλιων νομιζω πως πρεπει να ζητησεις λαπτοπι...

μιριακι γιατι ετσι η μικρη?μηπως φοβαται οτι θα την αφησεις και θα φυγεις?με γεια και τον λαγο!

ελενη ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ...πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο...Απογαλακτισμο γιατι σου ζητησε?Δεν μπορεις να παρεις αλλα φαρμακα συμβατα με θηλασμο?

Εμεις καλα,το βραδυ σηκωθηκε αρκετες φορες παλι αλλα ειχε μυξουλες η καημενη.Ελπιζω να μην μου αρρωστησει.Το κεφαλι μου πολυ καλυτερα!το απογευμα λεω να κανω και γαλακτομπουρεκο (πρωτη φορα) γιατι το λιγουρευτηκα.Θα δουμε.Καθαρα Δευτερα τι θα κανετε αληθεια??

Δημοσίευση

μπραβο tzitzikaki για τη λίστα, καλή αρχή λοιπόν...

μου είπε ο γιατρός οτι όλα τα φάρμακα που σκέφτεται για θεραπεία δεν επιτρέπονται στο θηλασμό...

θα κάνω υπομονή με το νάρθηκα κ βλέπουμε...με τίποτα δε σκέφτομαι να αποθηλάσω..

ελπίζω η μπουμπούκα σου να μην αρρωστήσει κ να φύγουν οι μυξούλες.... αντε, ξεκίνα το γαλακτομπούρεκο..!

ποια φρουτάκια της δίνεις τώρα;

Δημοσίευση

Κριμα βρε Ελενη..Απο τη μια ο θηλασμος,απο την αλλη η υγεια σου.Δυσκολη αποφαση.Πρεπει να ζυγισεις τα υπερ και τα κατα και πραξε αναλογα.

Της δινω μηλο-μπανανα-αχλαδι προς το παρον οπως και το μαμουνακι.Ξεκινησαμε με το αχλαδι ομως,αυτη ειναι και η μονη διαφορα.Δεν το πολυτρωει ομως.Τοσες μερες εχουμε μεινει στις 2 κουταλιες με το ζορι..

Δημοσίευση

tzitzikaki, εμείς σε 3 εβδομάδες περίπου θα αρχίσουμε βανίλια...ανυπομονώ... να δούμε θα του αρέσει...

της φίλης μου η μικρή προσπαθούσε ενα μήνα με τα φρουτα κ δεν τα ήθελε με τίποτα, έτσι της έδωσε φρουτόκρεμα του εμπορίου κ της έβαζε κ μισό φρούτο μέσα και της άρεσε πολύ...

σήμερα έχει ο άντρας μου το μωρό συνέχεια γιατί πονάω, πολύ δύσκολο είναι να μη σηκώνω τον μικρούλη μου... αύριο όμως θα είμαστε μόνοι μας...για να δω πως θα τα καταφέρουμε

η μικρούλα σου είναι καλά;τι έγινε με τις μυξούλες;

οι υπόλοιπες μανούλες που είστε σήμερα; βολτάρετε;

Δημοσίευση

Ελενη μονες μας μειναμε...Λειπετε ολες σημερα???Προσπαθησε να σηκωνεις το μικρο μονο οταν ειναι απολυτως απαραιτητο.Ποσες ωρες θα εισαι μονη?Δεν εχεις καμια φιλη για βοηθεια?

Φρουτοκρεμα του εμποριου δεν της δινω,ειπαμε με τον παιδιατρο να τις αποφυγουμε.Κατι εφαγε σημερα παντως.Η καημενουλα εχει και βηχα τωρα,μαλλον αρρωστησε.Το καλο ειναι οτι δεν εκανε πυρετο.Και απο κεφια παντως μια χαρα παει..

Καλο βραδυ σε ολες..

Δημοσίευση

καλημέρα στις μανούλες....

πως είστε σήμερα;

εμείς δύσκολα σήμερα, έφυγε ο μπαμπάς μας για υπηρεσία, δεν μπορούσε με τίποτα να την αποφύγει, κ μείναμε τα δυό μας... το χέρι μου πονάει το ίδιο αλλά με ανακουφίζει ο νάρθηκας... το δύσκολο είναι οταν σηκώνω το μωρό μιας κ ο νάρθηκας είναι δύσκαμπτος....

τέλοσπάντων, μια μέρα είναι θα περάσει... μετά ο μπαμπάς μας θα ξαναδουλέψει Πέμπτη!

tzitzikaki πως είναι η μπουμπού σου σήμερα; έχει βηχαλάκι; είναι καλύτερα; δυστυχώς οι 2 φίλες μου που τις έχω θάρρος έχουν μικρά παιδάκια κ μάλλιστα κ τα 2 είναι αρρωστούλικα...

Δημοσίευση

Καλησπερα!Ερημωσε το θεμα μας.Ελενη πως εισαι?Αντε περασε η μερα...

Η μικρη λιγο αρρωστουλα γμτ...λιγο βηχα,λιγες μυξουλες,ολα απο λιγο.

Αντε μαζευτειτε σιγα σιγα!!

Καλο βραδυ κ καλη Σαρακοστη!

Δημοσίευση

γεια σας φιλεναδιτσες μου καλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε βρε κοριτσακια μου??????????????????????????

πως ειναι τα μικρουλια μας???????????????????????????????????????

τι εγινε απ'οτι βλεπω φυγαμε ολες???????γιατι????????

εγω ειχα μερες να μπω γιατι ειμαι χαλια.εχω πολλες αναγουλες,καουρες,ανακατωσουρες(ευτυχως οχι πολλους εμετους),πολυ εξαντληση κ καθολου ορεξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σας σκεφτομαι συνεχεια κουκλιτσες μου!!!! ελπιζω να μπορεσω να τα καταφερω,να μπαινω οπως πριν για να τα λεμε καλυτερα βρε κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να δωσετε πολλα πολλα φιλακια στα ζουζουνακια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κ περαστικα στα αρρωστουλικα παιδακια με τις μανουλες τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηλιανα 16/4/10-Αγγελος

Δημοσίευση

Γεια σας!Ηλιαννα περαστικα και υπομονη...Μακαρι να περασουν συντομα αυτα και να χαρεις την εγκυμοσυνη σου.Θα σε βαλω στη λιστα.

Εμεις τα ιδια,εγω και η μικρη λιγο αρρωστουλες.

Γιατι φυγατε ολες?Μηπως λειπετε τριημερακι???ε???

Δημοσίευση

τζιτζικακι μου ευχαριστω πολυ κοπελα μου!!!!!!!!!!!αχ περαστικα σε σενα κ στην κορουλα σου κοπελα μου!!!!!

να γινεται γρηγορα καλα!!!!!!!!!

μολις ξυπνησα κ ειπα να μπω λιγο οπως τον παλιοκαλο καιρο!! :lol::lol:

μακαρι να μου φυγουν ολα αυτα γιατι δεν μπορω!!!!!!!!!!ειμαι μονιμως χαλια!!!!!!εχω κ αυτες τις ζαλαδες που ψαχνομαι να κρατιεμαι απο καπου για να μην σοριαστω!!!!!!!!!

αληθεια που ειστε ολες βρε κοριτσια????????????

Δημοσίευση

καλησπέρα κοριτσάκια...

Καλή Σαρακοστή!

πολύ λίγες μείναμε όντως...

εγώ σήμερα καλύτερα μιας κ είχα παρέα τον αντρούλη μου κ με ξεκούρασε λίγο, το χέρι μου τα ίδια..

Ηλιάννα μου άρχισαν για τα καλά τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης ε; ελπίζω να υποχωρήσουν γρήγορα.

tzitzikaki περαστικούλια στη μικρούλα σου, είναι καλύτερα σήμερα;

θέλω να ρωτήσω όλες τις μανούλες, ο μικρός μου έχει βγάλει μέρες τώρα κάτι στο μαγουλάκι του κόκκινι, πολύ ξηρό σαν ΕΚΖΕΜΑ κ δεν υποχωρεί, σαν να χειροτέρεψε από χθες...αύριο θα μιλήσω με την παιδίατρο.

πείτε μου είχε καμιά σας κάτι παρόμοιο; τι κρεμούλες βάζατε; άκουσα οτι βοηθάει η bepanthol. τι λέτε;

Δημοσίευση

Ελενη η μικρη μου εβγαζε πολυ συχνα τετοιες κοκκινιλες και τελευταια οχι μονο στο προσωπο.Ο παιδιατρος μας εδινε την ατοπρελ,η οποια δεν εκανε κ πολλα πραγματα ωσπου μας εγραψε μια φαρμακευτικη φτιαχτη,τη βαλαμε 1 βδομαδα και η μικρη δεν ξαναεμφανισε τιποτα!!!

Δημοσίευση

geia sas koritsakia irthame kai emeis den lipame trieimero alla me ton antrouli sto spiti pou kairos gia mammy :shock:

emeis eimaste poli kala olo voltes autes tis mere mono simera miname sto spiti kai psisame den itane kalos o kairos kai den vgikame alla perasame oraia kai sto spiti mas :!::!:

tzitzikaki mou ti egine me tin mikroula sou einai kalitera makari na min arostisi kai na einai mono mi3oules ;)

eleni moy basanizese koritsi mou kai esy me to xeraki sou e?? auto pou epathes to epathe kai i koumpara moy ligo meta pou genise kapou ekei me esena otan to moraki tis itan 6-7 minon an den kano lathos kai anagkastike na pari kai auti farmaka gia na perasi!!! makari na pane ola kala...

iliana perastika sou ante na perasoun grigora na paris kai esy ta pano soy!!!

balte me kai emena stin lista miria 13/10/2010 katerina

kalo vrady koritsakia mou pao kai ego gia upno na kimitho kai ego mia fora noris :!::!::!:

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε βρε??????πως ειναι τα μικρουλια μας???????

τι κρυο ειναι αυτο σημερα???εδω χιονιζει αλλα σε εμας δεν το εχει στρωσει!!!!!!!!!

ελενη μου αρχισαν τα συμπτωματα ναι δυστυχως!!! :(:( κ ειμαι χειροτερα απ'οτι στη δευτερη εγκυμοσυνη!!!!αδικα ηλπιζα να ειμαι καλυτερα!!!!!!!ξεκουραστηκες χθες κοριτσακι μου ε????

κ εμενα η κορη μου εβγαζε κατι κοκκινηλες οταν ηταν μωρο στα μαγουλακια της κ η παιδιατρος μου ειχε πει να της βαζω bepanthol.

τζιτζικακι μου πως ειστε σημερα???????? εισαστε κλαλυτερα??????? αντε μακαρι !!!!!!!!

μιριακι μου αχ τι καλα !!!!!!!!μια χαρα εισαστε με τις βολτιτσες σας!!!!!!!!!!!αντε να φτιαξει ο καιρος να βγουμε να ξεσκασουμε γιατι εχουμε μουχλιασει ολο μεσα μεσα!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Kαλημερα και χρονια μας πολλα κοριτσια!Τι ψοφοκρυο ειναι αυτο?Εδω χιονισε λιγο ευτυχως αλλα το κρυο κρυο...Η μικρη ειναι καλυτερα αλλα η δικη μου μυτη τρεχει τρεχει τρεχει...

Ηλιαννα τελεια φωτο!Υποχωρησαν τα συμπτωματα?

Ελενη πως εισαι?Η κοκκινιλα του μικρου?

Μιριακι μου επιτελους επεστρεψες!Ωραιες οι βολτουλες ε???Τι κανει η μικρη σου?Σε βαζω και εσενα στη λιστα..

Να σας πω τι εκανε η μικρη πριν λιγο..Την ειχε ψιλοπαρει ο υπνος διπλα μου και εμενα μου ερχεται να φτερνιστω.Δεν προλαβαινω να σηκωθω να παω αλλου για να μην ξυπνησει,οποτε φτερνιζομαι και τη βλεπω να πεταγεται.Με κοιταζει στην αρχη με γουρλωμενα ματια και μετα ξεκαρδιζεται στα γελια :shock::shock::shock::shock: Ειναι τοσο γλυκια οταν θελει...

Δημοσίευση

Γεια σας κια απο μενα κοριτσακια μου.Καλη σαρακοστη και χρονια μας πολλα για σημερα.Ωραι περασαμε το τριημερο.Βγηκαμε και μαλιστα γνωρισα και μια κοπελα απο το mammyland μαζι με τον αντρα της και το μπεμπη τους.Ηπιαμε καφεδακι.Μια χαρα παιδια ειναι.

Βαλτε και εμενα στη λιστα.24/8/10 Μυτιληνη Ορεστης...

Ηλιαννα εισαι κουκλαααααααααααααααααα...............

Ελενη μου υπομονη με το χερι σου...

Τζιτζικακι κατι τετοια μας κανουν τα σκατουλακια μας και θελουμε να τα τρελανουμε στα φιλια...

Μιρια μου μπραβο σας που περασατε ομορφα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...