Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

kalimera koritsakia mou...exthes o mikroulis mou ekane kati tromero!!!koimithike seri...xwris na zitisei pipila apo tis 10 ws tis 7:30...den me xipnise oute mia foraaaaaaaaaaaaaaa!!!kai twra xnakoimatai!!!xaxaxaxxa

iliana mou etsi xekinise kai o antroulis mou kai akoma einai kriwmenos...prosexe kouklitsa min kaneis douleis simera, xekourasou!oso gia fagito exoume kotosoupa apo xthes(me augolemono supeeeeer) kai endiamesa tha tsakisw sokolates kai tostakia opws panta allwste!!!

• Απαντήσεις 719
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μπραβο για τον μικρουλη σου!!!!!!!!!ειδες σιγα σιγα ,κ οσο μεγαλωνει θα ειναι καλυτερα ανλου μου!!! κ θα ειναι λιγο πιο ξεκουραστα για σενα!!!!αχ αληθεια??? μη μου λες τετοια γιατι δεν τα μπορω τα κρυωματα!!κ εχω κ τα παιδια, κ ποσο να καθισω.....???...

αχ καλα θα ηταν να ειχα κ εγω φαγητο απο χθες αλλα δυστυχως πρεππει να μαγειρεψω κ σημερα....!!!. :?:?:?:?

Δημοσίευση

γεια σας ομορφες μου τι κανετε?

εμεις καλα ειμαστε εδω στο σπιτι παλι βρεχει και πρεπει να παω στην εκκλησια να κλεισω την ημερομηνια για βαφτιση κοριτσια ακουσον ακουσο πηρα την προηγουμενη εβδομαδα τηλεφωνο τον πατερ για να ρωτησω για ημερομηνια και του ειπα τελικα να μου κρατηση στις 26 του ιουνι και τι μου λεει να ερθεις μου λεει απο την εκκλησια να πληρωσεις προκαταβολη 20 ευρω αλιως δεν μπορω να στην κρατησω δεν ειναι βρε κοριτσια θεμα τα λευτα αλλα ειναι η συμπεριφορα του μου το ειπε τοσο αποτομα και του λεω ενταξει θα σε παρω την αλλη βδομαδα για να ερθω και μου λεει ε μεχρι την αλλη βδομαδα μπορει να δωσω την ημερομηνια αλλου ποια ηταν η απαιτηση του δηλαδη να παω την ιδια ωρα ελεος το εχουνε παρακανη και αυτη :evil::evil:

εμεις σημερα μαγειρευουμε ρολο με πατατουλες :!:

ηλιανα περαστικουλια παρε και κανα ντεπον γεμιστα ε μιαμι μιαμι εγω δεν τα κανω ποτε τα βαριεμαι :roll:

ανλου μου φατε την σουπιτσα σας δεν πεταμε το φαγητο ;)

φιλακια σε ολες παω να σιδεροσω παλι σιδεροοοοοο

Δημοσίευση
πηρα την προηγουμενη εβδομαδα τηλεφωνο τον πατερ για να ρωτησω για ημερομηνια και του ειπα τελικα να μου κρατηση στις 26 του ιουνι και τι μου λεει να ερθεις μου λεει απο την εκκλησια να πληρωσεις προκαταβολη 20 ευρω αλιως δεν μπορω να στην κρατησω δεν ειναι βρε κοριτσια θεμα τα λευτα αλλα ειναι η συμπεριφορα του μου το ειπε τοσο αποτομα και του λεω ενταξει θα σε παρω την αλλη βδομαδα για να ερθω και μου λεει ε μεχρι την αλλη βδομαδα μπορει να δωσω την ημερομηνια αλλου ποια ηταν η απαιτηση του δηλαδη να παω την ιδια ωρα ελεος το εχουνε παρακανη και αυτη :evil:

άλλο τούτο πάλι... τι άλλο θα ακούσουμε...

και εγώ δεν μαγείρεψα τίποτα για σήμερα.Θα την βγάλουμε με χθεσινά... :D Έχω πολύ σίδερο όμως :shock::shock::lol::lol:

Δημοσίευση

ειδες ειδες λετισια μου τι ανθρωπους εχουμε στην εκκλησια :!:

λετισιακι οταν τελειωσεις με το δικο σου σιδερομα να σου στειλω και τα δικα μας :?::?::?::P:D;)

κοριτσια ξεχασα να σας πω σαν σημερα πριν ενα χρονο εμαθα οτι ημουν εγκυος την μπεμπουλα μου :!::!:

Δημοσίευση

με πηραν τα ζουμια..μια με την ηλιαννα μια με την αννουλα...ουφ!!

αννουλα επειδη με ρωτας κ μονο θα σου πω τι λεγαμε προχθες συμπτωματικα..εγω ελεγα πως δε θελω να μεινω παλι εγγυος για οικον.λογους(κ μενα τωρα επιασε δουλεια), εγω θα χασω τη δουλεια μου(δυσευρετη), οι παπουδες θα σαλταρουν κ εγω επισης...ομως ο αντρας μου μου μετεφερε μια ηρεμια πως θα ανταπεξελθουμε σε ολα, πως δεν εχουν δικαιωμα να με απολυσουν, θα κανει κ 2η δουλεια :shock: να φανταστειτε οτι εχει πει οτι θελει μονο 1 παιδι για να το μεγαλωσει σωστα..

Δημοσίευση

μαμουνακι μου τι κανεις καλη μου??πως εισαι???

μιριακι μου.....αστα απο την βαφτιση του μικρου αγγελου κ μετα τα εχω παρει τρελα με τους παππαδες!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: αυτος που βαφτισε το παιδι ειχε πει στον κουμπαρο μου: ''δωσε οτι θελεις αλλα πανω απο 150 ευρω'' :twisted::twisted::twisted: α κ επειδη βιαζοτανε το μυστηριο κρατησε μονο 15' :shock::shock::shock::shock::o:o

την εχουνε δει πολυ κ αυτοι κ εχουν ταριφα τωρα πλεον!!!!! βρε ουστ απο'κει!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol: κανονικα δεν πρεπει να τους δινουμε τιποτα αλλα........ :evil::evil::roll:

λετισιακι μου την καλυτερη δουλεια κανεις :lol::lol::lol::lol::lol: εχεις σιδερο ε???? ωχχχχχ :lol::lol::lol::evil::evil::lol::lol::lol::lol:

αχ κοριτσια μου ειμαι πολυ χαλια , ποναω ολοκληρη ολο μου το σωμα!!!! :?:? κ εχω κ την κορη μου που θελει να την παω κ γυμναστηριο!!!!! :twisted::x:?:?:?

τι να κανω κ εγω η ερμη!!!!!....

Δημοσίευση

buongiorno! που είστε χαμένες όλες???

Ηλιάννα έτσι είμουνα και εγώ πρίν απο 2 εβδομάδες... στην αρχή πονόλαιμο και μετά καρταραμένο συνάχι.... Πάρε κανένα ντεπον η πονστάν εγώ τα έιχα τσακίσει και πίνει πολλα πολλά ζεστά... όσο για τα γεμιστά δεν στέλνεις και απο δώ μια μερίδα??? αχ..... τι μου κανες τωρα!!!!!

Καλά ορισμένοι παπάδες εχουν ξεφίγει τελείως... Δεν πάμε καθόλου καλά μηλάμε.... ΣΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σίδερο ακούω..... εγώ έχω ξεχάσει πλέον αυτό το άθλημα. εχω εκπαιδέυσει τον άντρα μου και σιδερώνει τα δικά του....τα δικά μου πλέον δεν τα σιδερώνω (μιάς και με το μωρό δεν πάω και πουθενά οπότε δεν με νιάζει να τα φοράω και ζαρωμένα), και της μικρής τα βάζω στο στεγνωτήριο και κατευθείαν στη συφονιέρα της μετά.

Δημοσίευση

Καλησπερα σας!Η μικρη παλι ξυπνησε ενα εκατομμυριο φορες κατα τη διαρκεια της νυχτας!Ειμαι πτωμα!!!!!!!Μα γιατι δεν κοιμαται??Απορω ποτε ξεκουραζεται.Ουτε μεσα στη μερα κοιμαται πανω απο 1-2 ωρες στο συνολο.Μηπως πρεπει να ανησυχω??????Μηπως να ρωτησω τον παιδιατρο?Σας διαβασα ολες αλλα δεν τα θυμαμαι ολα πολυ καλα :?:?

ανλου μου δε χρειαζεται να απολογεισαι...σε καταλαβαινουμε.Απλως σκεψου το καλα και παρε μαζι με τον αντρουλη σου την καλυτερη αποφαση.Μακαρι τα πραγματα να ηταν διαφορετικα.Ελπιζω παντως οτι μεχρι και την τελευταια στιγμη κατι θα αλλαξει και δε θα χρειαστει να μπεις σε αυτη τη διαδικασια.

μαριασο ποια ειναι τα μπιμπερο της μεντελα που αγορασες?θελω να τα δοκιμασω και εγω.Για τη συμβουλο θηλασμου πιστευω πως εκανες πολυ καλα!Αξιζει να το προσπαθησεις λιγο ακομα

μιρια εχω παθει την πλακα μου με τον παπα!!!!!Ειναι δυνατον??Στη θεση σου οταν θα πηγαινα να δωσω τα λεφτα θα του πετουσα και την μπηχτη μου!Ελεος πια,ολα για το χρημα :evil:

Ηλιαννα περαστικα!

λετισια καλο κουραγιο με το σιδερο!Και εγω το βαριεμαι και τωρα με τη μικρη εχουν αυξηθει τα πλυντηρια πολυ!!

μαμουνακι μου και εγω λεω πως φοβαμαι οτι το δευτερο παιδι δεν θα το αγαπησω ποτε οσο το πρωτο και ετσι δεν θα το κανω ευτυχισμενο :?:?

Δημοσίευση

κοριτσακια ,τι κανετε???μολις ξυπνησα εγω,αχ κ ειμαι πολυ χαλια παρολο που χαπακωθηκα με δυο πονσταν!!! :(:(:?:?:?

κοριτσια εμενα κ τα δυο τα παιδια μου με το που σαραντησαμε κοιμοντουσαν σερι ολη τη νυχτα!!!!!μονο η κορη δεν κοιμοταν καθολου ολη την ημερα κ απορουσα :?::?::?::?::roll::roll:

τζιτζικακι μου κ εγω ετσι σκεφτομουν για το δευτερο αλλα τελικα οπως αγαπαω το ενα ,ακριβως την ιδια αγαπη νιωθω κ για το αλλο!!!δεν μπορω να τα ξεχωρησω οπως ακουω μερικους!!!!...

μαριασο μου ευχαριστως να σου στειλω!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ελα να σου κανω το τραπεζι κουκλα μου !!!!!!!! το ιδιο ισχυει για ολες κοριτσια ε???? ;);):D:D:D:D

αληθεια απο που εισαστε??? ασχετο τωρα αυτο.... :lol::lol::lol::lol::lol: μου 'ρχονται κατι τετοια στο ξεκαρφωτο :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Γλυκά μου κοριτσακια τι κάνετε;

Καταρχήν να καλωσορίσω την Ηλιάνα. Να χαίρεσαι και εσυ τα παιδάκια σου!

Πωπω πολλά νέα ρε κορίτσια! Τι να πρωτοπω και τι να πρωτοθυμηθω!

Καταρχήν Ανλου μου εύχομαι όλα να έρθουν όπως ακριβώς τα θέλετε και να κάνετε ότι θεωρείτε εσείς σωστό! Δεν θα σου πω αν είναι σωστό η όχι απλά να είσαι σίγουρη για ότι κάνετε!

Μαριασο μου τι τραβατε και εσείς; Τα είχα περάσει και εγώ στην αρχη με τηικρη μου δεν ξέρω αν θυμάσαι! Τελικά εβγαζα με θηλαστρο το δικό μου της το έδινα και μετα της έδινα και ξένο συμπλήρωμα μέχρι που μου αυξήθηκε το γάλα και μέχρι στιγμής της δίνω δικό μου! Αυτο που αποφασισες να κανεις είναι το καλύτερο! Ξυπνά την κάθε 3 ώρες και θα δεις που και εσένα θα αυξηθεί το γάλα σου και η ζουζουνα θα πάρει βάρος! Και εγω στεναχωριομουν εκλαιγα αλλά τώρα τα θυμάμαι όλα αυτά και γελαω γιατί βλέπω ότι η ζουζουνιτσα μου είναι μια χαρα! Μην αγχωνεσαι απλώς μάλλον δεν έχεις την απαραίτητη ποσότητα που αυτή θέλει για να χορτάσει αλλά αν θηλαζεις κάθε λίγο και λιγάκι να δεις που θα σου αυξηθεί και με το παραπάνω!

Μιρια τι πράγματα είναι αυτά; Αν είναι δυνατόν! Και μετα σου λέει γιατί δεν έχουν αδειάσει οι εκκλησίες!

Αχ κορίτσια δεν θυμάμαι τίποτα άλλο!

Δημοσίευση

γεια σας κουκλες τι μου κανετε εγω τελιωσα σχεδων το σιδερομα μινανε κατι λιγα και μολις φαγαμε ;)

η μπουμπου μου ειναι πολυ φρονιμη φτου φτου μην την ματιασω αποψε λεμε να παμε σε κατι φιλους για καφε εχει δυο μερες να βγω απο το σπιτι και ως γνωστη για τις βολτες μου μου κακοφαινετε :(

τι λες βρε ηλιανα 150 ευρω για μια βαφτιση για γαμο ποσα θα ηθελε αυτος??? οσο πας χειροτερευεις ε μακαρι να μην σε πιασει βαρια :!:

μαριασο σιδερωνη ο αντρουλης σου :o:o:shock::shock: του δικου μου ουτε καν να του το πεις...

τζιτζικακι μου δεν νομιζω να χρειαζεται να ανυσιχεις αμαν ειναι να κοιμηθουν τα μωρα θα κοιμηθουν ειναι με τις μερες του και αυτα :!:

εμενα κοριτσια μερικες φορες μου λενε να την κραταω την μερα ξυπνια για να κοιματε πιο νωρις το βραδυ αλλα που αμαν ειναι να κοιμηθη κοιματε και καθηστη ειναι σαν κατι παπουλιδες στο καφενιο που κοιμουντε σαν καθοντε :lol::lol:

ηλιανα μου δεν σου συστιθικαμε??? ντροπη μας :roll: εγω ειμαι η Μυρια εχω την κατερινουλα μου που ειναι 4 μηνων και ειμαστε απο κυπρο απο λεμεσο συγκεκριμενα :!::!::!:

καλως την barbie μας που ησουνα κοριτσακι τοσες μερες για δωσε αναφορα :D καλα λες κοριτσι μου γιαυτο αδιαζουν οι εκκλησιες ακους εκει προκαταβολη :shock::shock:

φιλακια σε ολες θα τα πουμε μετα το νινι μου μου κανει ναζακια για αγκαλιτσες

Δημοσίευση

σε ευχαριστω πολυ barbie κ εσυ να χαιρεσε το μωρακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ ναι χειροτερευω κ ειναι κ η κορη μου ετσι χαλια το κοριτσακι μου!!!πολυ στεναχωριεμαι!!! :(:(:(

ναι μιρια μου150 ευρω ζητησε :twisted::twisted::twisted: να σου ζησει το κατερινακι σου!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΥΡΙΟ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ...ΑΟ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΤΙΣ 14!!!!ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΝΑ ΦΑΩ ΝΑ ΠΙΩ...ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΝΕΥΡΑΑΑΑΑ!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΟΨΙΑΣ...ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!!!ΑΝΛΟΥ...ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΑΙΣ...ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΓΓΥΟΣ?ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΛΘΟΣ ΤΟ ΤΕΣΤ?

Δημοσίευση
ειδες ειδες λετισια μου τι ανθρωπους εχουμε στην εκκλησια :!:

λετισιακι οταν τελειωσεις με το δικο σου σιδερομα να σου στειλω και τα δικα μας :?::?::?::P:D;)

κοριτσια ξεχασα να σας πω σαν σημερα πριν ενα χρονο εμαθα οτι ημουν εγκυος την μπεμπουλα μου :!::!:

ωχ. όχι άλλο σίδερο. :lol::lol::lol: Ααααύριο θα ξεκινήσω.....

αχ τι καλά.εγώ δεν θυμάμαι πότε έμαθα ότι ήμουν έγγυος.Μόνο όταν ξεκίνησαν τα συμπτώματα...Τσικνοπέμπτη ήταν και απο κείνο το βράδυ άρχισα να γίνομαι περίεργη στο φαγητό...δεν είναι καλό εκείνο δεν ήταν καλό το άλλο κτλ :lol::lol::lol: αχ να ναι καλά τα παιδάκια μας.

Δημοσίευση

ερη μου με τα σημερινα σε παραμελησαμε κ σενα. να σου ευχηθω καλα αποτελεσματα!!θα ειναι ολα καλα θα δεις. εκανες ολικη ναρκωση?το μωρακι το πηρατε μαζι?

ηλιαννα περαστικουλιαααα!!!

εγω ειμαι απο χαιδαρι κ η μικρουλα ειναι 5μηνων σε2 μερες.

Δημοσίευση

ερη μου καλα αποτελεσματα να εχεις!!!!!που θα εχεις σιγουρα!!! σε ευχαριστω πολυ μαμουνακι κ ολες σας κοριτσια!!!!

αχ πραγματικα ειμαι πολυ χαλια ποναω ολοκληρη!!!κ ειμαι μονη στο σπιτι με τα παιδια επειδη ο αντρας μου δουλευει!!!! :(:(:( α εχω κ την κορη μου κ αυτη με πυρετο!!!!

ειμαστε ολοι ταβλα εκτος απο τον αγγελακο φτου φτου το αγορι μου,αυτος φαινεται δεν μασαει!!!!!!

Δημοσίευση

αχ βρε φιλεναδες αφου σας εγραψα που πηγαν???

ερη μου σημερα θα εκανες την επεμβαση γιατι νομιζα οτι θα την εκανες την παρασκευη??? πως πηγατε?? καλη αναρωση να σου ευχηθω κοριτσακι μου!! ;)

λετισια εγω το θυμαμαι γιατι περσι οι αποκριες ητανε 14 μαζι με του αγιου βαλεντινου 15 ητανε η καθαρα δευτερα και 16 το εμαθα γ'αυτο το θυμαμαι ;)

μαμουνακι ωραια φωτο εβαλες αληθεια ποσα κιλα ειναι η μπεμπα σου??? παντος φαινεται να ειναι πολυ ψηλη :!:

ηλιανα μου περαστικουλια σας σε ολους φτου φτου μακαρι να ειναι καλα ο μπεμπης να μην κολιση και αυτος τι δουλεια κανει ο αντρουλης σου??

αχ βρε κοριτσια περιμενω να κοιμηθη η μικρη να παω και εγω να ξαπλωσω και ποναει πολυ η κοιλια μου και η μεση μου φρικτους πονους η λεγομενη που λεγαμε χθες ακομη να ερθει και περιμενω και περιμενωωωω αν την δειτε εκει κοντα στα μερη σας πεστε τις να ερθει και απο δω πρεπει να εχασε τον δρομο

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου καλημέρα!

Τι κάνετε?

Έρη μου ευχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα! Τελικά με την μικρή ποιος κάθησε?

Μαμουνάκι μου τι μαμούνι είναι αυτό? Θα τρελαθω φοράει και βρακί! :D

Ανλού όταν πάτε στο γιατρό πες μας και εμάς! Ο μπεμπάκος που θα μείνει? Ευχαριστημένος ο άντρούλης σου από τη δουλειά?

Μίρια μου όπως σου έχω πει χάθηκα γιατί ο αντρούλης μου το παίρνει μαζί του το λαπτόπι, οπότε με το i-phone δεν είναι και τόσο εύκολο να σας διαβάσω!

Ηλιάνα περαστικά και σε εσένα και στο κοριτσάκι σου! Εύχομαι να μην τριτώσει το κακό και με τον μικρό!

Αυτά από εμένα πάω να αρμέξω!

Τι να μαγειρέψω σήμερα ρε κορίτσια για πείτε καμιά ιδέα! Κάτι εύκολο πάντως! Εσείς τι θα κάνετε?

Φιλάκια πολλά σε όλες!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ...Κ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΒΙΟΨΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΘΑΡΗ!!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΕΣ ΜΑΣ...

ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΑΡΓΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΑΣΕ Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.

ΣΑΣ ΕΙΠΑ?ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ!!!!!!!ΤΟΝ ΜΑΙΟ!!!ΤΩΡΑ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ Κ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ...ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ Η ΒΑΦΤΙΣΗ.Ε Ο ΓΑΜΟΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΣ ΚΑΝΩ Κ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ!!!ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ.......!!!!!ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΨΑΞΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΕΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...ΑΚΟΜΑ Κ ΤΙΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ!!!ΑΝΤΕ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ...ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

καλημερα καριτσαικια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?πως εισατε σημερα?????σας ευχαριστω πολυ βρε κοριτσια!μακαρι βαρβιε μου τουλαχιστον να μην κολλησει κ ο μικρος!!!!!!εμεις ειμαστε τα ιδια κ της κορης μου της εχει κλεισει κ η φωνη της κιολας, @κατα!!!!

αχ τι ωραια ερι μου μπραβο!!!!πολυ ωραια!!!κ πως θα την πεις τη μικρουλα σου??

α σημερα ευτυχως δεν εχω μαγειρεμα :D:D θα φαμε γεμιστα απο χθες!!!! :D:D:D

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια!!!!

ρανιακι μου ευχομαι καλα αποτελεσματα να χεις και οσο για την βαφτιση σουπεεεεεεεεερ!!!Αντε να πας και νωριτερα να δεις τους δικους σου, να βγεις να ξεσκασεις!!!!!

Μπαρμπι μου σε ειδα στον υπνο μου...χαχαχα τωρα πως και ετσι δεν μπορω να καταλαβω!!!ειμασταν λεει καπου στο μαρουσι και ψωνιζαμε για τα μωρα και μετα επιασε βροχη και αρχισαν τα μικρα να κλαινε και τρεχαμε σαν τρελες!!!!!αβυσσος το υποσεινηδητο μου :shock::shock:

Ο θοδωρης μου αυτη την βδομαδα ειναι κρεββατωμενος, αλλα απο δευτερα θα ξεκινησει κανονικοτατα, και απο αρχες του αλλου μηνα θα ανοιξει βιβλια για να κοβει τιμολογια στο ονομα του οποτε και να μην πληρωνεται με μισθο αλλα κανονικα με τις δουλειες που θα κανει!

Μαμουνακι μου η μικρη πριγκηπισσα ειναι κουκλααααααααααααρα!!!!!!!Τωρα προσεξα την φωτογραφια!!!!!!

Μιριακι μου λογικα οι πονοι ειναι απο την περιοδο που περιμενεις..ποτε περιμενες?

λετισια μου και γω εχω σιδερο...θελω και βοηθειααααααααααααααααααααααααααα....χαχαχαχαχαχα

τζιτζικακι μου κοιμηθηκες εχθες?????πως περασες την νυχτα σου????αχ τι τραβας και συ κουκλιτσα μου!!!!

μαριασο μου πολυ ζηλευω που σιδερωνει ο αντρουλης σου εμενα ουτε να το ακουει δεν θελει...αλλα ειναι πολυ καλος στο σκουπισμα και στο ξεσκονισμα,....χαχαχαχαχαχαχα

ηλιανα μου περαστικα, δοκιμασε τα καινουρια χαπια παναντολ που ειναι για κρυολογημα, ο αντρουλης μου πηρε αυτα δυο μερες τωρα αντι για ντεπον και σημερα ειναι περδικι!!!!

κοριτσακια μου σημερα θα παμε στον γυναικολογο, εχουμε ραντεβου στις 8, και επειδη φοβαμαι πως θα τελειωσω κατα τις 11 αν παω μονη μου θα παρουμε και τον μπεμπη μαζι, μπας και μας λυπηθει ο γιατρουλης και μας δωσει προτεραιοτητα...χιχιχιχιι το ξερω κριμα ειναι για τις αλλες γκαστρουλες αλλα και εγω πρεπει να γυρισω σπιτι νωρις να τον κανω μπανιο και να κοιμηθει!!!!!!και εχουμε και μια ωρα πηγαινε και μια ωρα ελα...οποτε ο μπεμπης αγκαζε και βουρ στον γιατρουλη!!!εννοειται και οαντρας μου μαζι!!!δεν ξερω αν θα προλαβω να μπω το βραδυ να σας πω νεοτερα αλλα αυριο θα δωσω σιγουρα αναφορα!!!φιλακια πολλα

φαγητο σημερα εχουμε μακαρονια με σαλτσουλα...που δεν εχω φτιαξει ακομα αλλα σιγα σιγα λεω να ετοιμασω την σαλτσα για να ξεμπερδευω!!!!

μακιααααααααα

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια. κανουμε κουνια μπελα. μεχρι τωρα δεν της αρεσε καθολου, αυτες τις μερες εχει ξετρελαθει κ περναει ωρες κανοντας κουνια.

η χοντρουλα ειναι 7300 κ ειναι στο ανωτερο υψος 69 ποντοι.

ηλιαννα υπομονη κ μακρια απο τον αγγελακο. μακαρι να τη γλιτωσει.

εσεις που μενετε?

ανλου περιμενουμε νεα.

κοτοπουλο στο φουρνο κ πρεπει να παω να το φτιαξω φιλακιααα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...