Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το Εξπρές του βυζονυχτίου νο 30! για πολλά σποράκια!!!!!!!


Recommended Posts

:(:(:(:(

σε ολα τα μωρακια περαστικα.τα γλυκουλια μου

εμεις συνηλθαμε..το κακα ειναι στερεα κ τσιμπλες γιοκ..αντε να δουμε

μπεμπουλης με το δοντι καλα?

αννα αμαν ρε..εσυ κ η χρυσα απο αρρωστιες ειστε :twisted: κριμααα

χρυσα τι σε ειπε ο γιατρος?????????????

αναστασια εγω πεμπτη σε περιμενω..οπως κ να ναι η αννυ :D

εγω δε μασαω..ο θοδωρης πινει καλο γαλα..ποιοτικο :lol::lol::lol::lol:

βενι ποτε περιμενεις περιοδο τελικα :?

λενα 25 μερες????????????ελα ρε..πω πωωωω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μα που ειστε οοολες????????????????

δηλ αν εγραφα ενα

ΓΕΝΝΑΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ...

τι θα κανατε???????????? :lol::lol::lol::lol:

σε λιγο παω για νανι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερουδια!

τ'ι κανετε;;

Μαρακι να χαιρεσαι τον χουχου!χιλιοχρονος κ πάντα ευτυχισμενος!με το καλο να ερθει κ η αδερφουλα του!

περαστικα στα αρρωστουλικα μωρακια..κ στις μανουλες τους φυσικα!

Αργυρω τί εγινε,θα πηγαινατε νοσοκομειο διαβασα,ή πηγατε κ εχασα επεισοδια;

Νατασουλα,οταν ελειψα 3ημερο πρωτη φορα,το δεκεμβρη,δε θηλασα για 3 ημερες,κ το στηθος μου δεν πετρωσε βεβαια,αλλα ειχε πρηστει αρκετα,κ εκανα συχνα ζεστα ντουζ να το ξελαφρωσω καπως..σκεψου ομως οτι ο γιωργος δε θηλαζε κ τοσο πολυ,περισσοτερο το βραδυ στον υπνο του κ οχι κατα τη διαρκεια της ημερας..επειδη μιλησες για 10 θηλασμους στο λεω..μηπως καλου κακου να επαιρνες κ το θηλαστρο μαζι,αχρειαστο βεβαια να ειναι;

Φρανι κ Βικυ..respect!ειμαι τοσο κοτα που δε θα εβγαζα γκιχ..μπραβο σας κοριτσια!γενικα,παντου καπνιζουν!την παρασκευη που ειχα βγει με συναδελφους,υπηρχε στο μαγαζι το σημα για απαγορευση..σε καποια φαση ηθελα να καπνισω κ βγηκαμε με αναν συναδελφο μου εξω.επιστρεφουμε κ μετα απο κανενα μισαωρο βλεπω καπνους απο διαφορα μερη του μαγαζιου..κοιταζω καλα κ φυσικα ειδα να καπνιζουν καποιοι ανενοχλητοι..ρωτω το σερβιτορο αν επιτρεπεται το καπνισμα κ μου λεει"μα φυσικα!απλα αντι για τασακια να σας φερω ποτηρακι με νερο,επειδη απαγορευεται να εχουμε τασακια!!!!"'τωρα τί απαντας;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!

Γωγω μην αγχωνεσαι απο τωρα!δεν ειναι δυσκολο,τουλ.οσο νομιζεις,ασε που στο Ελενα θα σε βοηθησουν πολυ οι μαιες!για εμενα το ψυχολογικο ηταν το δυσκολο,το πρακτικο οχι,ολα καλα θα πανε!δε νομιζω πως υπαρχει καποια κοπελα που να το ηθελε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κ να μη το καταφερε,με τη σωστη βεβαια ενημερωση κ στηριξη!θα εχεις κ βοηθεια με την Ιωαννα,δε θα εισαι μονη,ετσι δεν ειναι;;πεισε τον εαυτο σου για το καλυτερο κ θα το δεις να υλοποιειται!

θουλιτσα δε θα εβαζα κ@λο κατω με το αμαξι,αν δεν ειχα κ το ζουζουνι μου!ειπαμε,τον γιωργο δε τον βαζω σε αυτοκινητο με εμενα οδηγο!!!πάντως,ειλικρινα,θελει πολλη εξασκηση ακομη για να νιωσω σιγουρη..αυτο το συναισθημα τρομου οταν οδηγω,α πα πα!

θελω πολυ να δοκιμασω τα πισια σου!κ να σε δω πριν γεννησεις!αν τα καταφερουμε επιτελους ολες να συγχρονιστουμε κ βρω τροπο να ερθω,θα με φατε κ εμενα στη μαπα!χι χι!

Χρυσα τί εγινε με τον καρδιολογο;

Βενι ηθελα να σου γραψω τοτε που δεν ησουν καλα..αλλα τελικα δεν εγραψα τιποτα..!εγκυος γινεται να μεινεις οποιαδηποτε ημερα του κυκλου..εκτος απο τις ημερες περιοδου..θελεις;;;;;;;;;;;;;!!!κ εγω οποτε παω για ψωνιαμε τον γ.ξεχναω τα μισα πραγματα!μονο στο παρκο κ σε βολτες εξω ειναι ησυχος!!!

σας καληνυχτω!παω για νανι!αυριο θα ερθει κ ο χ.συνοδηγος κ μετα θα παρει το αμαξι να παει δουλειαμεγω θα γυρισω με συναδελφο!νατασουλα,καποτε με ρωτησες,ετσι πηγαινα δουλεια ως την προηγουμενη εβδομαδα!με χ.συνοδηγο,εγω οδηγουσα για εξασκηση,κ μετα επιστροφη με συναδελφους!βολευε με τη δουλεια του χ. η διαδρομη..καπως!αλλα κ αυτος κ εγω κουραστηκαμε κ ετσι..τα ξερετε τα υπολοιπα!

φιλακια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια μου δε σας παρακολούθησα καθόλου σήμερα γιατί έψαχνα στο ιντερνετ για νυφικό. Βρήκα κάποια που μου άρεσαν (όλα στο προνόβιας), αλλά νομίζω οτι έίμαι αρκετα τροφαντή για να βάλω νυφικό και να είναι η εικόνα μου όπως θα ήθελα να είναι... :?:?:?

Αύριο έχουμε ραντεβού με Ντι Τζει, μεθαυριο με φωτογράφο, την Πέμπτη με τη διακοσμήτρια και την Παρασκευή αν καταφέρω να κλείσω ραντεβού, θα εχω την πρώτη μου επαφή με νυφικά. Άντε να δούμε... :roll::roll::roll::roll::roll:

τί άλλο έχω να κάνω;; Εκκλησία κλείσαμε, άδειες βγαλαμε και τραπέζι κλείσαμε.

Περαστικά στις άρρωστες και τα αρρωστάκι κορίτσια! :D:D:D

Καλό βράδυ!!

Υ.Γ. Μα καλα εμένα καμιά δε με αναζήτησε?!?!?! :mrgreen::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα!!τι κάνετε? χάθηκα το ξερω,μα δεν προλαβαινα να μπω καθολου...2 φορες που μπηκα μου εκλεισε η μικρη το λαπτοπ... βλέπω δεν γέννσε καμμία!! :D

καναμε αιτηση για σταθερο σε ενα μηνα κ 15 ημερες θα εχω τηλ και ιντερνετ!!!!γιουπι!!!θα παρουν φωτια τα ακουστικα!!!

φιλιά σε όλες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερααααα

τι κανετε??

πως πανε τα μωρακια??

εμεις ειμαστε καλα,ο σπυρος τουλαχιστον,εγω ειμαι ακομη πολυ πρησμενη και ποναω

εχω χαπακωθει κανονικοτατα!!!!

χθες επαιζα λιγο με τον σπυρο και μου ριχνει μια αποτομη στο προσωπο.....τα ειδα ολα απο τον πονο!!!!!!!!!!!

αρχισα να κλαιω και μαζι με εμενα εκλαιγε και ο μικρος

αχχχ το μαναρι μου με εβλεπε που εκλαιγα και ερχοταν με εκανε αγκαλια και εκλαιγε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!!!

Ο μικρος απυρετος απο χθες ευτυχως... Σκεφτομουν πως καλα που πινει ευκολα τα σιροπια και του αρεσουν... Αλλιως τι θα κανα?? :roll: Εγω λιιιιιιγο καλυτερα αλλα αρρωστησε κι ο αντρας μου 8-}

Θουληηηηηηηη!!!! Καλε ποτε θα γεννησεις?? Μονο σε μενα δεν περναγαν οι μερες??? :lol::lol::lol:

Νυσταζωωωω τρελα!!! Ο μικρος κοιμηθηκε 11 και ξυπνησε τρεις φορες και τελικα σηκωθηκε στις 8.. Και κουτουλαει γμτ αλλα δεν λεει να κοιμηθει!! :evil: Τωρα κοπαναει τις κατσαρολες!! Φωναζει κι ο παπαγαλος!!! Μια τρελα!!! 8-}%-(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια.....

ειμαι σχολειο και γραφω βιαστηκα να σας ρωτησω σαν εμπειρες μανουλες που ειστε..... ;) τρια βραδια τωρα η μικρη ξυπναει και κλαιει πολυ...θελει μονο αγκαλια και να ειμαι ορθια....ξαπλωτη κλαιει....στο στηθος δεν ηρεμει....τενωνεται μπροστα και πισω σαν τοξο....και περνανε ετσι 2 ωρες περιπου....τι λετε να ειναι???????μηπως ειναι ψυχολογικο που τα πρωινα δεν ειμαι σπιτι????? :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαλλον νιωθει ανασφαλεια

το ιδιο περασα κι εγω με τον σπυρο και μας κρατησε 2 μηνες!!!!!

μετα μονος του και σιγα σιγα χαλαρωσε και ξαναγυρισε στα παλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!!!

Είμαι πολύ στεναχωρημένη... :cry::cry::cry::oops: Το πρωί η μικρή δεν ξύπναγε με τίποτα, την έβαλα τις φωνές, έκλαιγε με λυγμούς, πήρε το μπιμπερό της μαζί στο σχολείο και όταν την άφησα στο σταθμό με κοίταξε με ένα παράπονο και έβαλε τα κλαμματα. Την αγκάλιασα και της είπα οτι θα πάω να την πάρω το μεσημέρι και μετ α΄την πηρε αγκαλιά η δασκάλα και έφυγαν.

Δε φέρθηκα καλά ρε κορίτσια... :cry::cry::cry::oops::oops::oops::oops:

Γι΄αυτο ακριβως οι μαμαδες δεν πρέπει να δουλεύουν! :twisted::twisted::twisted: Αν δεν είχα την πίεση του ωραριου, δε θα φερόμουν έτσι... αλλά και πάλι δεν έχω διακιολογία... θα έπρεπε να ήμουν πιο υπομονετική... :evil::oops::cry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!!!

Ευα λογικα δεν εχω ιδεα τι ειναι...

απλα σε καποια φαση το εκανε και ο δικο ςμου αυτο..

δεν ηξερε τι ηθελε;;

Πως ειναι το ιατρικο δελτιο σημερα;;;;

Ελπιζω ολοι να ειναι καλυτερα!!

ΣαυροΓιωτινι μου..επιτελους ρε..μαυρα ματια καναμε να σε δουμε!!!

Σισσιω δεν το ξερεις αυτο..

η κορη του αφεντικου ηταν πολυ πιο παχουλη απο σενα και με ενα βυζο ναααααα με το συμπαθειο..και με το νυφικο ηταν μια θεα...οποτε πηγενε εσυ δοκιμασε και θα δεις ποσο κουκλα θα εισαι!!!

Στα δικα μας τωρα..

πηγα χτες στον γιατρο, ειδε τις εξετασεις και τις φωτο του υπερυχου εκανε και αυτος εναν υπερυχο...και μου ειπε το εξης..

κακος μεινατε εγγυος πριν χασετε κιλα...

με καταυποχρεωσε..

επισης μου ειπε πως στη δεδομενη φαση ενας υπερυχος δεν μπορει να δειξει γιατι υπαρχει αυτη η ενδειξη στον καρδιογραφο..πιθανων να οφειλετε στα παραπανισια κιλα και στην εγκυμοσυνη γιατι οι ορμονες μου ειναι καλα..ο θυριοειδης αψογος προβλημα με το κυκλοφορικο δεν εχω θρομβους δεν εχω..λεει πως αμα γεννησω και μετα και χασω και κιλα..δεν πρεπει λεει να ξεπερναω ποτε τα 60 με ιδανικο τα 55 κατα την εμμηνοπαυση βαση του υψους και του σωματοτυπου μου τα παντα θα ξαναγινουν φυιολογικα..αλλα αφου γεννησω να παω να κανουμε σπινθηρογραφημα και τριπλεξ καρδιας.

Στο θεμα τςη γεννας μου ειπε πως αυτη τι στιγμη δεν μπορει να πει κατι, θα πρεπει να παω να με ξαναδει οταν θα μπω στον 8ο να δουμε πως λειτουργει η καρδια και εαν και εφοσον υπαρξει καποιο προβλημα να το συζητησει με τον γυναικολογο και να καταληξουν..παντως μου ειπε να μην ανισυχω γιατι εμφραγμα δεν θα παθω...και γελασε..

Αυτα τα ολιγα

Την καλημερα μου σε ολες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρε χρυσα εγω δηλαδη τι πρεπει να πω με τα κιλα που εχω?????????????

15 εμφραγματα θα επρεπε να ειχα παθει!!!

μπορεις ακομη και στην εγκυμοσυνη να τρως σωστα και να μην βαλεις πολλα κιλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα μαμα, είμαστε σπιτι..

Εκανε το βράδυ πάλι ενα 39.. του εδωσα ponstan.. απο τότε δεν του έχω δώσει τιποτα αλλο γιατι φαινεται να μην ανεβάζει ακομη.. Πάντως είναι αρρωστο το παιδάκι μου, εχει κάτι υγρα ματάκια!!! :x:YMHUG:

Σισσυ καταρχην λες χαζά παιδί μου, αφου κάνεις δίαιτα, ως τον γάμο θα εχεις φτάσει πολύ κοντά (αν όχι ακριβώς) στην εικόνα που φαντάζεσαι! Ελα μην πέφτεις, δεν υπάρχει κανένας λόγος.. :-*

Τωρα για το μπεμπουλινάκι μωρε εντάξει καμια φορά υπερβάλουμε στις αντιδράσεις μας , ανθρώπινο είναι.. Το ζουζουνάκι μου, να μου το φιλήσεις!

Χρυσα μου μην αγχώνεσαι, θα επιλέξεις τον πιο ασφαλή δρόμο και όλα θα πάνε καλά.. :YMHUG:

Νευράκια σε όποια δεν με αναζήτησε!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερααααααααααα

σε όλες τις μανουλες..και τα μωρακια σας!!!!!! αααααααααα και στα μικρα σπορακια σας!!!!! μην ξεχνιομαστε... :lol::lol:

Χρυσα μου τα νεα απότι βλεπω ειναι καλα ...απλα θα πρεπει να προσεχεις να μην παρεις βαρος πολυ και μετα θα μπεις σε ενα προγραμματακι και θα φυγουν τα κιλακια κοριτσαρα μου...όσο για το πως θα γεννησεις θα στο πει στον 8 μηνα ε? ελπίζω να γινει οπως το ονειρευτηκες...με φυσιολογικο...αν παλι δεν...μην σκας ...

Σισσιω μην σκας...ολες οι μανουλες μπορει να φωναξουμε λιγο στα μωρακια μας..ανθρωποι ειμαστε και εμεις...και εχουμε και μια υπομονη... ;) δεν το κανεις και συχνα...και εγω την μαλωνω την Λυδια γιατι δ.ακουει και ολο κανει ζουζουνιες και καποιες φορες δυστυχως μονο με φωνη ακουει...ενω δεν θελω... :( αλλα αυτο δεν αναιρει οτι τα λατρευουμε και θα διναμε και την ζωη μας για αυτα... όσο για το νυφικο δοκιμασε τα και θα δεις...

ελευθερια περαστικα στο μικρουλη σου....ελπίζω να περασει γρηγορα...

οι υπολοιπες τι κανετε?

Λενακι που εισαι μαιμουδακο μου????

Γιωτακι ο μαμ μαμ ταλιμπανακος μας? :lol::lol: με την δουλεια πως τα πας στο καινουργιο τμημα?ελπίζω ολα καλα με την αλλη...να κανονισουμε για καφεδακο καμμια μερα...και οποια αλλη κοπελια βεβαια θελει... ;);)

Γωγακι,Νατασουλα,Αναστασια,βικυ,Μαρια? τι μου κανετε κουκλες?

Θου πλησιαζει η ωρα ε? απο τα πονακια πως εισαι?

Παναγιωτα και lovie...τι κανουν τα μωρακια σας?

μπεμπουλης,Αννα?

σημερα εχω δερματολογο...και την παρασκευη ορθοδοντικο να δει τα σιδερακια...αντε να δουμε τι θα μου πουν...

φιλουνιααααααααααααααααααααααααα σε όλες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!

Ήθελα να γράψω τόσα πολλά χθες βράδυ αλλά η μικρή είχε όρεξη και κοιμήθηκε στις 12.30 οπότε έπεσα και γω μαζί της.

Τί κρύο είναι αυτό σήμερα;;; Βγήκα στο μπαλκόνι να αφήσω τα σκουπίδια και πάγωσα. Μπρρρρρρρρ....

Ήθελα να βγω και βόλτα τρομάρα μου. Τέσπα. Εμείς είμαστε καλά. Η Ειρήνη πήγε στη γιαγιά της να παίξει γιατί της το έταξε χθες. Μόλις ξύπνησε το θυμόμταν φυσικά και άρχισε να μου λέει πάμε στη γιαγιά και πάμε στη γιαγιά. Ήρθε και την πήρε τελικά πριν λίγο. Το νινί ξαπλώνει στο πάρκο και κοιτάει τα ταβάνια. Δεν κοιμάται η μαϊμού.

Η υπερπαραγωγή μου πάει μια χαρά!!! Η μικρή κάνει 1 στις 2 κενώσεις πράσινα. :?:? Ξύπνησα στις 7.30 το πρωί από τον πόνο για να αδειάσω τα μαστάρια μου. Δε θα στρώσει σύντομα το θέμα. Έχουμε μέλλον.

Σισσιώ ρε συ δεν είσαι και ελέφαντας. Μιλάς λες και είσαι 150 κιλά. Αφού κάνεις δίαιτα. Μεχρι το γάμο θα είσαι σουπερ και θα βάλεις όποιο νυφικό σαρέσει. Πότε είναι αλήθεια;;;

Νατάσα μ'είχες ρωτήσει για τον ξαπλώτο θηλασμό. Ακόμη δεν το κάνω αυτό με το πλευρό γιατί είναι πολύ πρησμένο το στήθος μου και δεν μπορώ ούτε να το ακουμπήσω , πόσο μάλλον να το πιέσω στο στρώμα. Τί κακό και αυτό...

Αναστασία πεαστικά ρε συ. Ο πόνος στα δόντια δεν παλεύεται...

Λενα 25 μέρες ;;;; Γιατί τόσο πολύ ρε συ;;;

Θου έλα να πάρεις σπανάκια...

΄Γιώτα φιλάκια! Άντε να βάλεις να τα λέμε πιο συχνά.

Grousi μήπως της πονάει το αυτί;;;

Έρη περαστικά στον Κωστάκη.

Χρύσα άρα δεν ξέρειςτί θα γίνει ακόμη. Τουλάχισυον δεν είναι τίποτα σοβαρό. Θα είσαι προσεκτική με τα κιλά και όλα καλα!

Καρολ καλημέρα! Μια χαρά η μικρούλα μου! Εσείς;;;

Τα υπόλοιπα αρρωστούλια μας τί κάνουν;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!

Μάλλον αρρωσταίνει κι η δική μου. Έχει λίγο βήχα και χουρχουρίζει όταν θηλάζει :roll: Ελπίζω να μείνουμε σε αυτά...

Σισσιώ :YMHUG: Πάρε την μια αγκαλιά το μεσημέρι και πες της ότι δεν έφταιγε και ότι δεν το ήθελες. Καταλαβαίνουν κι αυτά κι ας είναι μικρούλια :x

Βάλε και καμια φωτό από τα νυφικά ντε! Και το δικό μου προνοβιας ήταν. Πότε είναι ο γάμος?

Χρύσα, κάπως καλύτερα μου φάνηκαν αυτά που σου είπε ο τελευταίος γιατρός... Με τη γέννα εννοώ. Θα κάνεις το περπάτημά σου για να είσαι σε φόρμα και να μην πάρεις πολλά κιλά και βλέπουμε. Μπορεί να έχουν αλλάξει τα δεδομένα μέρχι τον 8ο. Θα πας και σε άλλον?

Εύα δύσκολο να βρεις τι της φταίει... Μπορεί που ξεκίνησες δουλειά, μπορεί κανα καινούριο δοντάκι :roll: Πάντως κι η δική μου όταν ξεκίνησα δουλειά ξυπνούσε συνέχεια και δε μπορούσε να ξανακοιμηθεί εύκολα. Βέβαια στο στήθος ηρεμούσε και δεν είχαμε κλάμματα.

[-([-([-( σε όποιον δεν αναζήτησε ούρτε εμένα :mrgreen:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα σας...

συμπεθέρα περαστικά του.....

οι εξετάσεις του Λ. ήταν καλές και απλά περιμένουμε η ίωση να κάνει τον κύκλο της, σήμερα το πρωί είχε 37,4!!! πότε θα κατέβει δεν ξέρω!!! την Τετάρτη κείνει μια εβδομάδα με πυρετό!! :( ....

η μικρή υποθερμία 35,3!!! :o:o:o:o:o:o

εγώ χθες 39, ισχυρό πονοκέφαλο και όλη μέρα στο κρεβάτι, ευτυχώς ο άντρας μου ήταν σπίτι και τα ανέλαβε όλα!!! :D

πάω να πιω το χαμομηλάκι μου σαν τους γέρους!!! :(:?

Σισσιώ εγώ δεν δουλεύω και έχω φωνάξει πολλές φορές στον Λ. πριν το σχολείο καμμιά φορά σε φέρνουν στα όριά σου και δεν πιστεύω ότι υπάρχει γονιός που δεν έχει φωνάξει στα παιδιά του!!! :?

επίσης Βίκυ μπράβο ρε καλά της έκανες της κυρίας τσιγάρου!!!

εδώ έχει απαγορευτεί το τσιγάρο σε όλους τους κλειστούς χώρους και έξω από τα μπαράκια -εστ. έχουν βάλει μεγάλα τασάκια για τους καπνιστές......το απολαμβάνω όταν πηγαίνουμε για φαγητό ή καφέ και δεν μυρίζουν τα μαλλιά, τα ρούχα και είναι φιλικά προς τα παιδιά!!! 8-)

υπάρχουν και μπαρ κλαμπ καπνιστών!!!!! φανταστείτε τι γίνεται μέσα!!!! :?

είχα κάνει και εγώ παρατήρηση σε κάποιον στο σιδ. σταθμό της Λάρισας, αλλά με έγραψε κανονικά!!!! :evil::evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα Καρολ, Καλημερα Νατασα!!!

οχι ακομα δεν ξερω τι θα γινει, θα δουμε..αλαλ θα περπαταω οσο μπορω και θα τροω πιο υγειηνα..

αν και δεν ξερω ακομα ποσο πιο υγειηνα..

πχ...δεν με τραβαει καθολου για γλυκο..μα καθολου ομως..κοιταζω τα συροπιαστα απο το λεονε που στα καλα μου ετρωγα μισο κιλο και χαμπαρη δεν το επαιρνα λες και ειναι μαρουλια..

στηνδ ουλεια οτι και να φερουν απλα δε μου κανει ορεξη να τα φαω..

δεν με τραβαει επισης να πινω καφε, κοκα κολα λοιπα αναψηκτικα, εχω αηδιασει με τα ντιλιβερι ουτε γουντισ με συγκινει ουτε πητογυροι..τιποτα..

τrεφομαι με σαλατες, πρασινες και σαλατες με οσπρια,φρουτα και ρυζογκοφρετες πολυσπορες.

απο υγρα πινω νερο και μονο τιποτα αλλο δε με τραβαει..αντε στα καλα μου να φαω τζατζικι..

περιμενω να φυγουν οι πολλες αναγουλες να φαω κανενα ψαρι και κανενα κρεατικο απαχο- δεν μπορω ουτε να τα βλεπω.

Το καλο ειναι πως αυτη τη φορα και ολοσδιολου περιεργος εχω πολυ καλο σιδηρο και πολυ καλη φερρινιτη και αιματοκριτη, ειδα τωρα στις εξετασεις και μαλλων δε θα χρειαστει να παρω σιδηρο -ευτυχως- και δεν θα εχω θεμα με την δισκοιλιοτητα.

Σισσιω θα σου πω το εξης και το εχω ξαναπει..

οι μητερες ειναι ανθρωποι..οχι ρομποτ..

οτι και να γινει ολες καποια στιγμη θα νευριασουμε, ισως και να φωναξουμε..

εγω πχ οταν ο Τζεφ ξεκιναει τα γερμανικα του - σημερα πχ ξυπνησε στις 4 και ουρλιαζε ΓΚΑ...ηθελε γαλα..

δεν ηθελε γαλα απλα ξυπνησε για να γκρινιαξει..και μεχρι τις 6 τον ακουγα που μουρμουριζε μεσα και γυριζε σαν γυρος στη σουβλα απο τα γκντουπ στο κρεβατι..ε που να κοιμηθεις..νομιζεις οτι θελει κατι οτι δεν ειναι καλα..

ολο σηκονομουν και ελεγχα αν ειναι καλα και σε καποια φαση εν αντεχα αλλο τι κλαψουρισμα και αρχισα να του μιλαω λιγο πιο αυστηρα..

ε τι να εκανα το ερμο με ειχε φτασει στα ορια μου..ποση ηρεμια να εχει ενας ανθρωπος

ΜΑγδα Αρτζ καλημερα..

καλυτερα ο Λουκας ευτυχως..

αντε ρε περαστηκα..

η μικρη υποθερμια..μπρρρρρ..

μαγδα ναι σημερα εχω αλλον εναν, να δω τι θα γινει

Σημερα εχει κρυο και μου χαλαει το περπατημα..ελπιζω να φτιαξει γρηγορα ο καιρος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νατασα μου μια χαρουλα ειναι η παπενια μου!!! την πηρα τηλ και ειπαμε παλι τα δικα μας... :lol::lol:

με ακουει...λεει μαμα...

μετα της λεω μ'αγαπας? και λεει ναι... :D

στειλε μου φιλακι...ακουω ενα στα γρηγορα σμουτς...χαιρεταει και την κανει για να παει να παιξει...

και πολυ δεν ηταν? :lol::lol:

Αρτζι..περαστικουλια και στα δυο τα μωρακια σου...με γρηγορη αναρρωση...

Χιονοκοριτσο...τι κανετε???????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια .

σισσιω μου ολλες φωναζουμε ειτε δουλευουμαι ειτε οχι .

απλα καποιες φορες σε φτανουν στα ορια σου .

σημερα ερχονται οι γονεις μου .Αυριο εχω β επιπεδου και πρεπει να κατσει η μανα μου σπιτι με τον μικρο .

αντε να κανει και καμοια δουλεια ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ...ΛΑΘΟΣ...Καρολινακι... :lol::lol: ξυλο που θα το φας...κανεις παραθεση των οσων γραφεις... :lol::lol: που το πας...?

και να μην θελετε εμπεδωσατε τον διαλογο με την λαλι ε? 8-}8-}

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...