Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

xaxaxaa...ax koritsakia mou oso niwthete eiste..den exoune kamia aksia oi arithmoi!kai na sas pw twra pou to thumithika.st genethlia mou eimastan stin kuthno diakopes!ee..eimastan sto beachbar kai mou ekane ekpliksi o alex..mou ferane ena glukaki me ena keri 0....ee den itane proetoimasmeni kai auto eixane oi anthrwpoi...!kai esvisa to 0.poso eimai loipon?

• Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γεια σας φιλεναδες...Καλα ειμαι εδω χαζευω το τουρκικο...

Τζοανακι ο μπεμπουλης εξακολουθει και ειναι πολυ ησυχος,ευτυχως γιατι δεν ξερω πως θα τα βγαζα περα...ο Μανος εινα θηριο...δεν καθεται δευτερολεπτο.Αχ το πιστευεις οτι ζηλευω που εισαι ακομα εγκυος???τελικα μ αρεσει αυτη η περιοδος παρολο πουυ στο τελος παρακαλαγα τον γιατρο να με βαλει με ραντεβου γιατι δεν αντεχα....λετε να κανω και τριτο :lol::lol::lol:

Αχ τι ωραιες αναμνησεις...γαμος ...τι μου θυμιζεται τωρα...πολυ ωραια ηταν η περιοδος ετοιμασιων!!!!!!

Οσο για τις ηλικιες εγω ειμαι μονο 31 χαχα

Δημοσίευση

αχ κοριτσια μου παρολο που ειμαι στα 26 ωρες ωρες νιωθω.......... κ εγω δεν ξερω ποσο!!!! :(:(

λοιπον τα λεμε αυριο,ηρθε ο αντρουλης μου απ'τη δουλεια κ λεω να του κανω παρειτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλοβραδυ σε ολες!!!!!!!!!!!φιλιααααααααααααααααααααααααααααααααααα :P:P:P:P:P:D;)

Δημοσίευση

Καληνύχτα κοριτσια!

Α! Εγω τα 24 τα εκλεισα τον Σεπτέμβριο... πριν 11 χρονια χαχα

Άλλα μυαλά τότε... Που ναξερα χαχα

Τα χρονια περνάνε... αντε, παίρνω το Π μου και πάω για υπνο...

Φιλάκιαααααα

Δημοσίευση
Καληνύχτα κοριτσια!

Α! Εγω τα 24 τα εκλεισα τον Σεπτέμβριο... πριν 11 χρονια χαχα

Άλλα μυαλά τότε... Που ναξερα χαχα

Τα χρονια περνάνε... αντε, παίρνω το Π μου και πάω για υπνο...

Φιλάκιαααααα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καληνυχτα φιλεναδα

μπα μωρε εγω σε εμενα δεν πιστευω στο ματι

Δημοσίευση

ΒΙΚΑΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΑΑΑ...ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΕΦΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΜΕ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟ...ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΕΓΚΥΜΟΣΙΝΗ...ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΠΙΝΩ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ Κ ΧΑΛΑΡΩΝΩ!!!

ΠΕΡΑΣΕ Η ΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ...ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΣΥΚΩΜΩ ΠΑΛΙ!!

ΤΖΟΑΝΑΚΙ;;;;;;;;;;;;;;;;

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!

Α!!ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΕΤΕ Κ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΣΤΟ 9 ΑΥΡΙΟ!!!!ΠΟΛΥΛΟΓΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ!! :lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...