Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΜΑ Κ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΥΧΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Κ ΝΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Κ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ...

ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ Κ ΓΕΛΑΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΣΜΑΤΑ...ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ Κ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ Κ ΝΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΒΑΡΙΑ...ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::shock::shock::shock::shock:

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΤΕ ΦΕΥΓΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ;;

Δημοσίευση
ξερεις τι ηθελε να ακουσει για να στανιαρει???

το εξυνα εκεινη την ωρα κ δεν ηθελα να με ενοχληση κανεις???

να σου πω σκηνικο μια μερα με τη γιαγια του νικου τηκακια την εχει στο στομα αλλα το ριχνει οτι επειδη ειναι μεγαλη δεν καταλαβαινει μια μερα μιλαγαμε κ με πρηζε στις ερωτησεις

κ μου λεει σε πιο σχολειό πηγαινεις της λεω στο κρυφο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ακομα το σκεφτομαι κ γελαω μονη :lol::lol::lol::lol::lol:

ερη ιωαννακη τι κανετε???

σταμμυ περαστικαααααα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Καλα της ειπες της σκατογριας!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Η Γιαγια του Μακη(πεθανε περισυ) καθε φορα μου εκανε κυρηγμα που δε φοραω παραμανα με ματακι,σταυρουλακι στο μωρο να το προσεχουν...ε καθε φορα εβγαζα καπνους μεν αλλα της εξηγουσα πολυ ευγενικα οτι δε του φοραω γιατι ειναι επικινδυνο να ξεκουμπωσει,να καρφωσει το παιδι,να καταπιει το ματακι,τη παραμανα και ενα γνωστο μας παιδακι στο τσακ το προλαβανε που του χε καρφωσει η παραμανα στο λαιμο, ο θεος το προσεχει ουτως η αλλιως και δε χρειαζεται ματζουνια κτλ....ε αυτη εκει το χαβα της,οσπου μια μερα που με ρωτησε παλι "γιατι" της λεω "γιατι ειμαι αντιχριστη"!!! Σοκ η γιαγια!!! :shock: ε μα μου τα χε πρηξει!!! :evil:

Ρε Βικουλινι μου τι κατηγοριες σου ριχνει δηλαδη να τρελαθω;;;;;; :o:twisted: Και νιωθεις ασχημα που τη λες ξυστρα;;;;;; Πουλακι μου...εγω μη πω πως θα την ελεγα γιατι θα μου κανει εξωση η Λενα(admin) λογω βωμολοχιας!!!! :lol::lol::lol:

Φλωριανα μερα παρα μερα;;;;;και χωρις τηλεφωνο;;;;;; καμια μερα ανοιξε τους με τα εσωρουχα και πες τους "ωχ δε σας περιμεναμε και ειπαμε να κανουμε λιγο σεξ"!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Σταμμυ περαστικα βρε και σε σενα κι ελπιζω να μη κολλησει και η μικρη! :?

Δημοσίευση

Αντε ρε Βικυ δεν μιλάτε με την πεθερά σου? Δεν το ξερα!

Αααχ, περαστικά Σταμυ!

Σημερα θα έρθει η κοπέλα που νοικιασε το σπιτι να πάρει κάτι μέτρα.. Βαριέμαιιιιι αλλα δεν πειράζει μωρε..

Αυτα με τα ματάκια και τις ταυτότητες εμένα μου τα λέει η δικιά μου η γιαγια :mrgreen: αλλά της λέω καλά και αλλάζω κουβέντα...

Δημοσίευση

stamoula perastika sou koritsaki mou!!!

bikoulinaki egw apla tin grafw...pigainoume 1 fora to mina kai kathomai kai xazeuw ti thalassa..den poludinw simasia katalaves!sto spiti mou den patane sxedon pote..opote..

vevaia merikes fores o kalos mou kanei kato vlakeioules..alla ligo akoma thelei..kai tha strwsei!!!ligo akoma..

tonaki28 vre koritsaki mou na sai kala..pethana sto gelio me auta pou egrapses!

flwrianaki exei dikio i tonia!ama den katalavainoune oi anthrwpoi theloun ena gero mathima!!

bikaki o nikos milaei me tous dikous tou?to xarouli ton vlepoun?

Δημοσίευση

ΒΡΕ ΚΡΗΤΙΚΟΦΙΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ...ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΠΟΡΤΑ...ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΜΕ ΤΗΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΩΧ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ;;ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 2ο. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

γιατι τα χανε κανει μπουρδελο :evil::evil::evil::evil: κλασσικα οποτε πηρε χαμπαρια ο νικος κ τους εδωσε χ για αυτο λεω ειμαι τυχερη γυναικααααααααα

ερη μου αντε λιγο εμεινε!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
χαχαχαχαχα! ενταξει βρηκαμε σπίτι με αποροφητηρα.

ΑΑΑ ΟΚ!! :lol:

ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΕΚΕΙ!ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΚΕΙ;;;ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ;;

Δημοσίευση

Μπραβο βρε Ερακι!! Τις προαλλες τηγανιζα μπριζολες και σε σκεφτομουν..λεω σκεψου να μην ειχαμε και απορροφητηρα!!! :o

Βικακι δεν εχουν δει ποτε τον Χαρουλη;;;;; :o Τι εκαναν ρε;;;;πολυ χοντρο πρεπει να ηταν!!!! Κι εμενα αργησε να τα καταλαβει αλλα και που τα καταλαβε οχι οτι τους λεει τιποτα μη τυχον και στεναχωρηθει η μανουλα... :twisted: τουλαχιστον μου δινει δικιο πλεον!

Βικουλινι πολυ χαιρομαι που σου φτιαξαμε το κεφι!!!! :D

Δημοσίευση

τονια μου πολλα κ διαφορα κανανε ασε μη ψαχνει ευτυχως ο δικος μου του εφυγε αυτο μην στεναχωρησει τη μανουλα του γιατι εκεινη προλαβε κ το στεναχωρησε περισσοτερο τεσπα τελειωσε αλλα οποτε τη σκεφτομαι τη κουφαλα μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι

βικυ καλα ψωνια εγω αυριο εχω γιουπι!!!!!!!

ελευθερια μια χαρα αφου βρηκατε κ αποροφφητηρα μια χαρα δουλεια ποτε σταματας??

το αγορι μου κανονισε να κρατησει η πεθερουλα του το χαρακι για να μου ετοιμασει ρομαντικο δειπνο

εγω λεω να του κανω το γλυκο ;):D:lol::lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...