Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΟΜΑΝΟΥΛΑ 2008 Νο 8!! & Η ΠΑΡΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!!!

Recommended Posts

ηλιαννα μου κ εγω ασχετο ονομα εβαλα επειδη παντρευτηκαμε 10-2 του αγ χαραλαμπους το βγαλαμε χαραλαμπο ετσι εχουμε διπλη γιορτη κ επετειο γαμου κ τη γιουρτη του μωρου μας ;);)

φλωριαννα πηγες στο παυλιδη??εμεις πηγαμε χτες αλλα τελικα δεν κατσαμε η ουρα ηταν αμετρητη σιγουρα θα χρειαζομασταν κανα δυωρο οποτε δενυπηρχε περιπτωση :shock::shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Βικάκι δεν έκανα τον κόπο να πάω. Εστειλα πρώτα τον μπαμπά μας που ήταν εκει γύρω για μια αναγνωριστική πτηση!!! Η ουρά ήταν ως το Praktiker και έτσι δεν πήγα!!!! Σκέτη ταλαιπωρία θα ήταν μέσα στο κρύο :shock::shock: .

Βικη,και εμενα καλα ειναι,ο μεγαλος αγριμι δεν εχει κατσει λεπτο απ την ωρα που ηρθε και ο μικρος καθεται ησυχος.

Γεια σου Ηλιαννα,φλωριανα,Ερη!!!

Γεια σας κοριτσακια μου!!!

Πιασατε κουβεντα για τα ονοματα;;;

Τονια εισαι πολυ καλη βρε παιδι μου!!! :D Εγω δεν υπηρχε ουτε μια στο εκατομμυριο να βγαλω τα πεθερικα 1ον γιατι τα ονοματα τους ειναι χαλια (Ευγενιος-Ερασμια) και 2ον απο γινατι γιατι ενω δε μας προσφερουν τιποτα μου δημιουργησε η πεθερουλα πολλα θεματακια και ειχε απαιτησεις(παντα απο πισω γιατι μπροστα μου το παιζει πολυ καλη και γλυκια)...ε δεν ηξερε με τι διαολο ειχα να κανει!!!!! :ymdevil::ymdevil::ymdevil:

Ετσι το πρωτο βγηκε Αλεξανδρος,το οποιο το διαλεξε ο πεθερος μου(το επαιξα κι εγω καλη και του προτεινα να διαλεξει ενα που του αρεσει εφοσον δεν ηθελα το δικο του ονομα),και στην εκκλησια ακουστηκε και το "Ευγενιος" απο τον παπα αλλα δε γραφτηκε ουτε στα χαρτια ουτε προκειται ποτε να τον φωναξουμε ετσι! ;) Τη μπεμπα τωρα θα την βγαλουμε Ανδριανα που ειναι του μπαμπα μου 1ον γιατι το εταξα οταν εκανε ο μπαμπας μου την εγχειρηση εγκεφαλου,2ον γιατι οτι εχουμε το χρωσταμε σε κεινον και 3ον γιατι μου αρεσει πολυ σαν ονομα! :D

Δημοκρατικες διαδικασιες οπως καταλαβαινετε! :lol::lol::lol:

Ηλιαννα εσυ εβγαλες τα παιδακια σου Αννα-Μαρια και Αγγελος αν θυμαμαι καλα ε;;;οντως πολυ ωραια!!! ειδικα το Αγγελος ηταν ενα απο τα αγαπημενα μου που ηθελα να βγαλω τον Αλεξ! :D

Βικακι κι εμας συμβαινει το αναποδο, μου αρεσει πολυ το συκωτι αλλα δεν αρεσει στους αντρες μου!

Σημερα θα κανω μπουτακια κοτοπουλο στο φουρνο στη σακουλα της maggi με γευση παπρικα(με πριζωσε μια κουμπαρα μου το πρωι οτι ειναι πολυ νοστιμα ετσι) αλλα του μικρου θα του βρασω με αστρακι γιατι δε μου φαινεται και πολυ υγιεινα με αυτα μπαχαρικα.. :roll:

Χαμος στου Παυλιδη ε;;;αναμενομενο ειδικα τη Κυριακη... :?

Ασπακι τι δουλεια κανεις εσυ;;;

Βικουλινι στη πιεση και σημερα;;;ελα εισαι θηριο εσυ δε μασας!!! ;):lol:

Κοριτσια εχθες νομιζα οτι θα γεννησω ημουν πολυ χαλια το βραδυ,με σκοτοδινες,πονο στη μεση και στη κοιλια σα της περιοδου και γενικα περιεργη αισθηση...τελικα δε γεννησα οπως βλεπετε και ειμαι μια χαρα σημερα! :lol: Αν και καποια μικροπονακια τα εχω που και που...Απο τη μια ανυπομονω σα τη Φανουλα να δω το μουτρακι της και την αντιδραση του Αλεξ αλλα απο την αλλη τρεμω για το τι με περιμενει... :?

Φανη με καισαρικη θα γεννησεις;;;γιατι ομως τοσο νωρις;;;στη 37η εβδομαδα;;;; :roll:

Ερη ωχ προσεξε τον το βηχα γιατι κυκλοφορει μια πολυ κακη ιωση που γυριζει σε βροχοπνευμονια...την επαθε μια φιλη μου στο μικρο της και σημερα το ελεγε και στο ραδιοφωνο οτι γεμισαν εδω τα νοσοκομεια απο αυτην!:(

Σε ολες τα φιλια μου!!! :-*

φλωριαννα ναι δεν παλευοταν με τιποτα ομως!!!!!!!!!!!!!!

τονια μου να δινεις καθε μερα το παρον για να να ξερουμε οτι δεν γεννησες... ετοιμη εισαι???

Τονια οταν λέω Δεν εχουμε πάει Νοτιοδυτική, εννοώ ότι δεν εχω πάει Παλαιόχωρα.. Σε όλα τα αλλα έχω πάει εννοείται.. χεχεχε...

Μονο το I love Crete λείπει απο το αυτοκινητό μου... εχω ομως ενα της ΑΝΕΚ χαχαχα

και εγω θελω ρε γμτ ν παω κρητη πολυ!!!!!!!!!!!!!!! 8-)8-)8-)8-)

Θα πάθεις πλάκα Βικυ. Τουλάχιστον τις πρωτες χρονιές που θα πας. Γιατι θέλει χρόνο.

Εμείς απο του χρόνου βλέπουμε γιατι φέτος δεν θα κατέβουμε Ελλάδα το καλοκαιρι...

geia sas koritsakia mou!!!eksafanistika to s-k afou oi antres mou olo kati theloune!pou na vgei kai o 3os!ante mageirepse,ante siderwse,ante ftiakse kana glukaki..perase kai to sk!niko tha vgalw to bebaro otan me to kalo vgei afou einai tou father mou pou pethane prin 13 xronia!!!i mana mou trelameni me to onoma opws katalavainete!!!

diavasa ligo alla den exw kai polu kouragio toses selides pou grapsate!!!

fakes exoume simera...

eseis ti nea?

βασικα τονια μου 38 εβδομαδα γενναω ακριβως δηλ 23 του μηνα σε μπερδεψα λιγο ε?μαλλον και εγω κατι εχασα στης εβδομαδες ,ολες οι καισαρικες ομως οι προγραματισμενες γινονται μεταξυ 37 και 38 εβδομαδας ετσι εγινε και με τον γιο μου μολις μπηκα 38 γεννησα το κουκλι μου και ηταν 3150 πιστευω καπου εκει να βγει και η μπεμπα...εσυ απο μερα σε μερα ε?τυχερη.... :D με το καλο να την δεχτεις και γραψε μας εντυπωσεις του αλεξ οταν μπορεσεις οταν ερθει η ωρα με το καλο........ :D

μπραβο τονια μου καλα εκανες!!!!! :lol::lol::lol::lol: ναι πολυ καλα θυμασαι αννα μαρια και αγγελο τα εχω βγαλει!!!!ιωαννα μου πολυ ωραιο το νικος!!!!!!!!!!!!(ετσι μπραβο να μην παιρνουνε και αερα ) η φαση σε μενα ειναι πως στην κορη μου δεν ξερανε πως θα τη βγαλουμε ,δεν τους το ειχαμε πει!!!πιστευαν πως θα εβγαζα την μουμια πεθερα μου χιχιχιχι, αλλα πηρανε τον πουλο χαχαχαχα :lol::lol::lol::lol: .το ακουσανε στην εκκλησια ,παθανε ενα σοκ και ειχαν κρεμασει κατι μουρες.......δεν προλαβαιναμε να μαζευουμε :lol::lol::lol::lol: .ενω στον γιο μου εννοειται πως περιμενανε παλι το ονομα του πεθερου αλλα αυτη τη φορα τους ειχαμε ενημερωσει ετσι ωστε να μην τους μαζευουμε παλι!!!!!!χιχιχι

παλι συγχιστηκα :evil::evil::evil:

η φαση σε μενα ειναι πως στην κορη μου δεν ξερανε πως θα τη βγαλουμε ,δεν τους το ειχαμε πει!!!πιστευαν πως θα εβγαζα την μουμια πεθερα μου χιχιχιχι, αλλα πηρανε τον πουλο χαχαχαχα :lol::lol::lol::lol: .το ακουσανε στην εκκλησια ,παθανε ενα σοκ και ειχαν κρεμασει κατι μουρες.......δεν προλαβαιναμε να μαζευουμε :lol::lol::lol::lol:

=))=))=)):)):)):)):)):))

Πωπω δεν θα μπορουσα να το κάνω αυτο με τιποτα.. μπηπως ειμαι λίγο βλήμα? :mrgreen:

Α πεθαίνω για το Νικος! Νικόλας! Ειναι τέλειο

κοιτα ελευθερια μου και εγω κατω υπο αλλες συνθηκες δεν θα το εκανα!!! :roll::roll: αλλα τοσα χρονια πια δε μιλαγα δε μιλαγα........,εβγαλα και εγω επιτελους το αχτι μου :evil::lol::lol:

nai...ki egw etsi den mporesa..kai lew monaxogios o antras mou..ithele na parei to onoma tou petherou mou kai den evgala ton patera mou pou den zei...oute kan mou eipane vre iwanna na vgaleis to mpampa sou..klp..kai san M@LAKAS lew entaksei..!kai ti to thela?ama iksera oti tha itane toso m@lakes oi tupoi siga min to evgaza!alla tin patisa giati eimai vlima...egw eleutheria eimai to vlima!

Δεν ειστε βληματα βρε χαζουλες,απλως πολυ καλες και δε θελετε να δημιουργειτε φασαριες! :-*

Εγω μπορει να γινω χαζλι να με πατησεις και να σου δωσω τη μπουκια απο το στομα μου,αλλα αμα μου κανεις μαλακια γινομαι πολυ μεγαλη σκυλα!!!!! :twisted::lol:

Ειχα πει εξ αρχης οτι για να ειμαι δικαιη,αν δε βγαλω τα ονοματα απο τη μια πλευρα δε θα τα βγαλω ουτε απο την αλλη(αλλωστε οι γονεις μου δεν εχουν κανενα κολλημα με αυτο το θεμα,αντιθετως!)..ομως η πεθερουλα μου φροντισε υπογειως να μου δημιουργησει πολλα προβληματα και ο χανος ο αντρας μου δεν ηθελε να στεναχωρησει τη μανουλα του και το μπαμπακα του...εγινε τετοιο σκηνικο ενω ημουν ακομη εγκυος και στη βαφτιση που επισης ημουν εγκυος τη μπουμπου και ειχα και το πονο μου με το μπαμπα μου που ειπα,"ετσι ειστε;;;;θα σας πηδηξω ολους κανονικα!!!!!!" :twisted::twisted::twisted:

Εκανα τον αντρα μου να μη ξερει απο που του ηρθε,παραλιγο να χωρισουμε(λεμε τωρα)!!! :twisted: Το θεμα ομως ειναι οτι καταλαβε ποσο δικιο ειχα εγω και ποσο αδικο οι δικοι του! ;)

Τωρα που θα μαθουν οτι θα βγαλουμε τη μικρη Ανδριανα,προβλεπω νεο γυρο αλλα δε με νοιαζει καθολου οποιος τολμησει και μιλησει(αν και δε το κανουν μπροστα μου) την εχει βαψει!!! :twisted::twisted:

Παντως Ερακι το Κωνσταντινος ειναι επισης απο τα αγαπημενα μου ονοματα!!!Με παραπεμπει σε κατι μεγαλο και σπουδαιο! :D

Φανουλα 38η ειναι μια χαρα μωρε,αλλα σε ρωτησα γιατι πολλοι κανουν καισαρικη πριν την 38η χωρις καποιο επειγον λογο και ειναι κριμα...Ναι θα σας πω εννοειται εντυπωσεις μολις ερθουμε σπιτι(μονο να προλαβαινω βεβεαια! :? )!

Κι ελπιζω οτι θα καταφερω να σας ενημερωσω κι οτι γενναω!!! :D

Βικαρα ελα κι εσυ στη Κρητη ρε να σε γνωρισω που θελω πολυ, τρελοκομειο!!!! :lol:

Ηλιαννα πολυ γελασα με το εγκεφαλικο που τους ηρθε!!!!!! :lol::lol::lol: καλα το κανες!!!!! :ymdevil:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;

ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΞΕΝΥΧΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΧΤΕΣ ΠΑΛΙ Κ ΓΥΡΙΣΑΜΕ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ...Η ΜΑΡΙΣΑ 7,45 ΦΩΝΑΖΕ ''ΜΑΜΑ ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ'' :shock::shock::shock::shock: ΞΥΠΝΗΣΕ Κ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ Κ ΕΤΣΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΝΟ...

ΚΑΛΑ ΧΤΕΣ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ...ΒΙΚΑΡΑΑ ΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 4 ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΝΤΑΔΑ....ΕΙΠΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΠΡΩΙ Κ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΑ ΜΟΥ ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΛΥΠΗΘΗΚΑΝ;;;;Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΙΩ ΚΙΟΛΑΣ ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΠΙΝΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΗΜΕΡΑ;;ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΠΝΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΣ 12 ΕΩΣ ΤΗΣ 6,30 :shock::shock::shock::shock::shock: ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΧΑΘΗΚΑ ΠΑΦΑ ΠΟΥΦΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ :lol::lol::roll:

ΑΠΟ ΚΕΦΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ...ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΧΤΕΣ Κ ΕΓΩ ΔΑΚΡΥΖΑ :cry: ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΘΑ ΤΗΝ ΜΕΛΑΝΧΟΛΙΑ ΠΑΛΙ :?

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ

βικαραααα αυτα ειναι τα δικα μου νεαααα τα ξαναγραφω αφου δεν τα διαβασες!!!

καλησπερα φιλεναδες!

Τονια μου ενταξει τη παλευω θα κανω καμια βδομαδα να συνερθω..εσυ πως πας εισαι ετοιμη για τη γεννα;;

κοριτσια πως τα καταφερατε ετσι με τα ονοματα;;τονια ο αντρας σου δεν το ηξερε στην εκκλησια το ακουσε;;

εγω τωρα το μικρο θα βγαλω τον πεθερο μου και μολις εμαθα οτι παλι με κατηγορουν τα εχω παρει στο κρανιο μακαρι να μπορουσα να μην τον βγαλω αλλα θα με κυνηγησουν κ οι δικοι μου κ ολοι..τα νευρα μου.. :evil:

βρε κοριτσια δεν μαζευεστε ολες εδω να δωσουμε καμια μαχη;;ασηχτηρ πια!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...