Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
αχ πως να γραψω δεν γραφει το ποντικι!!σορυ που σε πριζω καλη μου αλλα τωρα εχω ξεκινησει και ασχολουμε με αυτα και δεν τα ξερω καλα

vaasika pata me to pontiki ekei katw kai tha vgalei ton kersora...kai meta grapse me to pliktrologio :lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 158
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλησπερα και απο μενα!ευχομαι να εισαι εγκυουλα και να εχεις ενα υγιες σπορακι στη κοιλιτσα σου!γνωριμα πολυ αυτα τα συμπτωματα!πηγαινε για χοριακη ή για τεστακι !ευχομαι πολλα+++++++++++++++++++++++++++++ ή εναν μεγαλο αριθμο χοριακης!!!!και σε ολες τις κοπελες που προσπαθουν!!!!!!!!!

Δημοσίευση
καλησπερα και απο μενα!ευχομαι να εισαι εγκυουλα και να εχεις ενα υγιες σπορακι στη κοιλιτσα σου!γνωριμα πολυ αυτα τα συμπτωματα!πηγαινε για χοριακη ή για τεστακι !ευχομαι πολλα+++++++++++++++++++++++++++++ ή εναν μεγαλο αριθμο χοριακης!!!!και σε ολες τις κοπελες που προσπαθουν!!!!!!!!!

ax se euxaristw kopela mouuuuu :D:D:D:D

na sou zisei h mpempoula sou!!!!!!!

gnwrima e?????????makariiiiii :D

Δημοσίευση

ευχαριστω πολυ μωρουδενια μου!πολυ γνωριμα αυτα τα συμπτωματα πραγματικα.μου θυμιζουν λιγο κ τα δικα μου.δεν εχει περασει κ πολυς καιρος που γεννησα την καραμελιτσα μου κ διαβαζωντας το θεμα σου ειπα να γραψω γτ μου θυμισε τη δικη μου ιστορια κ καπως τις νοσταλγω αυτες τις στιγμες!πονοι περιοδου κ αναμονη αυτης αλλα τπτ.αναγουλες κ ζαλαδες και να σου το θετικο τεστακι!πολυ χαιρομαι να ακουω για τετοια θεματακια.ειναι πολυ φρεσκο και η αναμνηση ειναι τοσο ζωντανη ακομα και λατρεμενη!!!στο ευχομαι ολοψυχα!ειναι μοναδικη εμπειρια στη ζωη μιας γυναικας ολο αυτο!ειναι ενα θαυμα!το θαυματακι μας το οποιο ζουμε γι'αυτο κ λατρευουμε!ευχομαι να το ζησεις ή να το ζεις τωρα κ ας μη το γνωριζεις ακομα!!!

Δημοσίευση

ax koritsakia mou eimai xalia... :(

exw rigos,zalades....katholou oreksh :(

to apogeumataki tha pame me ton antroulh mou na paroume testaki kai tha to kanw....eite arnitiko eite thetiko tha to vgalw photo na sas to deiksw...... :P

elpizw na einai thetiko!!!!!!!!!! :D:D:D

alliws.......mallon tha eimai krywmenh!!!!!!

alla koritsia den tha eixa pyreto an eixa iwsh??????apo xthes to vrady me epiase kai rigos... :roll::roll:

ti na pw????evala thermometro alla exw girw sto 36,8!

den exw pyreto :roll:

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια,τι κανετε ????????????πως εισαι μωρουδενια μου?εισαι καπως καλυτερα????αχ βρε κοριτσια σας το ευχομαι ολοψυχα και στις δυο σας να ειστε εγκυες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και να μας ανακοινωσετε τα ευχαριστα +++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D:D:D:D:D:D:D:D:D περιμενουμε .............!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Δημοσίευση
καλησπερα κοριτσια,τι κανετε ????????????πως εισαι μωρουδενια μου?εισαι καπως καλυτερα????αχ βρε κοριτσια σας το ευχομαι ολοψυχα και στις δυο σας να ειστε εγκυες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και να μας ανακοινωσετε τα ευχαριστα +++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D:D:D:D:D:D:D:D:D περιμενουμε .............!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

ax euxaristoumeeeeeeee :D:D:D:D

se ligo pame farmakeio na to paroume........... :D opoio mou proteinei h farmakopoios tha parw

Δημοσίευση
%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%- kala apotelesmata!!!!!!!!!!!!!!

thanksssssssssssssssssssssssssssss :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D '

XILIA EUXARISTW MESA APO THN PSYXH MOU SE OLES TIS KOPELES POU ME STHRIKSAN!!!OTI MA OTI KAI AN VGEI DEN ME PTOEI...GIATI KSERW PWS KAI THN EPOMENH FORA THA EISTE DIPLA MOU!!!!!

GIATI ETSI EINAI OI ANTHRWPOI...STHRIZOUN TON SINANTHRWPO SE OLA TOU!!!!!OTAN AGAPAS TON SINANTHRWPO SOU THA SE AGAPHSEI KAI AYTOS!!!XILIA EYXARISTW :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Δημοσίευση
den peirazei koritsi mou!!!!!!!!!den exei erthei h periodos akoma.....opote tha deixei ligh ypomonh twra!!!!!!kai oxi anxos giati den tha erthei pote!!!!!!eyxomai na eisai kai na mhn to exei piasei akoma to test!!!!!!!!!!! :):):):)

ax makari na eimai san kai esena.........pou sthn arxh htan arnhtiko kai meta thetikoooo :?:?:?

euxaristw pantwss

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...