Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 29!Για να γινουμε "φετες"!

Recommended Posts

Ρε Αργυρω να ηταν η ζηλεια ψωρα πες στην πεθερα.Και πηρε και πιο ακριβες απο σενα.Τι να της κανει ηθελα να ξερα;;;;

Αχ ωραια τα λαβ στορυ σας ρε κοριτσια!!!!!!!!!!!! :x:x:x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παναγιώτα έχω προσέξει ότι προσπαθούν να μας ανταγωνισθούν, θέλουν πάντα εκείνοι να είναι πιο πάνω από μας!!!! :evil::evil: τι να πω?

επίσης θεωρώ και χαζομάρα να πάρω ακριβές κατσαρόλες!! γιατί? για ποιό λόγο? και οι fissler μια χαρά είναι, είδα fissler με 840 ευρώ!!!! ε όχι να δώσω και τόσα χρήματα για κατσαρόλα!!! :?

επίσης επειδή θέλουμε να αγοράσουμε καινούργιο αυτοκίνητο μας είπαν θα μας το αγοράσουν αυτοί αρκεί να πάρουμε Μερσέντες!!!! ε όχι....εγώ θέλω άουντι μόνο τα άουντι μου αρέσουν!!!

θεωρώ ότι οι μερσέντες είναι για τους γέρους!!!! :roll::roll::roll:

αν θέλεις να κάνεις ένα καλό δίνεις τα χρήματα δεν επιβάλεις το γούστο σου!!!! :evil::evil::evil::twisted::twisted::twisted:

Εγω σημερα ξεκινησα μαγια μπύρας αλλα καταμπερδευτηκα.Η Αγλαϊα λεει 7 χαπια 3 φορες τη μερα,το κουτι λεει 2-4 χαπια 3 φορες την ημερα.

Επισης λεει αν δεν εχεις προβλημα παραγωγης μην τα ξεκινησεις.Εγω εχω καλη προς μετρια παραγωγη τι να κανω;;;

γιατί αν πάρεις θα πάθεις κάτι? ξεκίνα για μερικές μέρες και βλέποντας και κάνοντας!!!

Καλα Αργυρουλα δεν παιζονται μιλαμε. :evil::evil: Και μετα λεμε για τους Ελληνες.

Ρε συ και η Μερσεντες καλή ειναι.Αν σου την πληρωσουν και αλλοι.....Τελεια ειναι.Εγω θα την επαιρνα παντως.

Η Αγλαια λεει οτι υπαρχει φοβος υπερπαραγωγης και αυτο εχει ολα τα μειονεκτηματα οπως να τρωει το παιδι μονο το "ελαφρυ γαλα",πρασινα κακακια, να μην παιρνει βαρος, μαστιτιδες κτλ.

Ασε ,οσο πιο πολυ διαβαζω τοσο πιο πολυ μπερδευομαι. :?:?:?

νατασα αυτο μου ειπε και ο γιατρος...να αθλουμαι οσο μπορω και να προσεξω ΠΟΛΥ τα κιλα μου..οχι πανω 9..ιδανικα 6..τι να του πεις τωρα αυτουνου!!!!

Παναγιωτα εγω επαιρνα 7

προσεχε ομως μη κανεις υπαρπαραγωγη τοτε μειωσε τςι δοσεις..και μη διαβαζεις πολυ

Αρτζ τι ωραια που του αρεσε..

καλε κανενα αντρας δεν το παραδεχετε..για ρωτα και τον δικο μου;;;

Εμενα παλη μου αρεσουν επισης τα αουντι

εγω παλι ανταλασω το χιουνταικακι μου με μερσεντες αρκει να μου την εχει παρει αλλος και να μου πληρωνει το σημα και την βενζινη η οποια περνει την ανηφορα.....ααα και να τν πλενει κι ολας!

καλησπερα σας κοριτσια!!!!!

αχ ειμαι τοσο χαρουμενη!! πηραμε το αμαξακι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειναι τελειο!! πολυ μαρεσει!!!!!!!!

αλλα ειμαι τρομερα αγχωμενη, οπως γυρνουσαμε σπιτι κ μπηκε ο τολης στο στενο μας ερχοταν ενας απο το αντιθετο ρευμα (ετσι γινεται συνηθως στους δρομους διπλης κατευθυνσης) και τσιριξααααααααα!!!! :lol::lol::lol::lol: ειμαι αρρωστηηηηη1!!1

να ρωτησω κ κατι

οταν παιρνεις καινουριο αμαξι που κανουν οι πινακιδες η αδεια κυκλοφοριας κ τα τελη 2 βδομαδες να ερθουν, αν σε σταματησει τροχαια εχεις προβλημα????

γωγω ειναι φυσιολογικοτατο να ζηλευει η μικρη, μην ανησυχεις. απλα να μην της το λετε συνεχεια, μην της συζητατε δηλ μονο για το μωρο, γιατι εχει που εχει απο μονη της αγχος, μην το ακουει κ συνεχεια κ απο εσας. επισης να ξερεις οτι οταν με το καλο γεννηθει η μπεμπουλα θα ασχολειστε μαζι της ΠΟΛΥ περισσοτερο απο οτι πριν!!

χρυσα πανε σε ενα γιατρο.. με αγχωσες που λες οτι εισαι τοσο πρησμενη!! πινε πολυ νερο!!

αχ νατασαααααα σε ειδα στον υπνο μου!!!!!!!!!!!!! ειδα οτι ειχες ερθει ειχες καταμαυρα μαλλια κ μου ελεγες

δε θα μεινεις εγκυος ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θουλαραααααααααααααα τα φιλακια μου!!

καρολινακι μη στεναχωριεσαι.. καποια στιγμη θα τους κουνησουμε το μαντηλι για τα καλα! που θα παει!!

αχ εγω με τον τολη γνωριστηκαμε στον κιαμο!! ειχαμε παει με κοινη παρεα, εγω οταν τον ειδα σκεφτηκα θεε μου τι ανθρωπος που το παιζει κ γαμιας :lol::lol::lol: κ αυτος σκεφτοταν αν η φλωρινα ειναι στην ελλαδα (εκει σπουδασα) αρεσε σε μια φιλη μου κ του τολη αρεσε η φιλη μου αλλα το παρολιγον ειδυλλιο εληξε οταν αυτη ανοιξε το στομα της!! εχει πολυ μπασα φωνη :lol::lol:

μετα απο κανενα 9μηνο τα φτιαξαμε!!

α δε σας ειπα ειμαι πολυ πολυ καλυτερα σημερα!!!

εχω μονο λιιιγο βηχα! ουτε συναχι ουτε τπτ!!!!!

Λένα καλοτάξιδο!!!!

Πάντως κορίτσια κι εγώ αν χωρίσω

ή πάθει τίποτα ποτέ ο Γ (εντάξει μη βαράτε άνθρωποι είμαστε :twisted: )

ο 2ος άντρας μου θα είναι ξένος και ξανθός :lol: και ορφανός..

Πάντως Argi δεν ήξερα ότι τα γερμανικά πεθερίδια βγαίνουν σε μοντέλα αλα ελληνικά ρε

πείτε και οι υπόλοιπες του εξωτερικού.. :evil::evil::evil:

Λοιπόν στο θέμα ύπνος τώρα i-)

Σας έχω πει ότι κοιμάμαι με την Ιωάννα (αν και τελευταία η μικρή κοιμάται στο κρεβάτι της

και πάω κι εγώ για ύπνο με το Γ)

Η Ιωάννα δε με θέλει αλλά δε με αφήνει να κλαίω για να κοιμηθώ στο κρεβάτι μου

Εφαρμόζει άλλη μέθοδο

Με αγκαλιάζει προχτες και μου λέει: "Μαμα νομίζω πως είναι καλύτερα να κοιμάσαι στην κρεβατοκάμαρα. Με το μπαμπά είστε παντρεμένοι. Θα τον παντρευτώ εγώ" :shock:

Ε σιγά σιγά λοιπόν ξεκίνησα να κοιμάμαι στο κρεβάτι μου :mrgreen:

μπαχααχαχαχα ετσι σου ειπε το σκατο??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ακου εκει!!!!!

ο δικος μου ειναι ξανθος ξενος (γεννηθηκε κ εζησε μεχρι τα 16 του στη γερμανια) κ ορφανος :lol::lol:

αλλα δε στον δινω!! :lol::lol::lol::lol::lol:

αχ τωρα οπυ λετε για τον υπνο

ο μικρος εχει αρχισει κ σηκωνεται κατα τις 5

ερχεται στο κρεβατι μας με αγκαλιαζει κ με φιλαει κ μου λεει απαω μαμα κ παει παλι μεσα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ετσι στα καλα καθουμενα!!

αλλα μου λειπει που τον ειχαμε μαζι μας.... καμια φορα οταν ειναι να του δωσω το γαλα τον φερνω μεσα κ χουζουρευουμε!!

Kαλησπέρα μανουλίτσες!!! :D

ΜariaIoanna, πέθανα στο γέλιο με τη διαπαιδαγώγηση που ΣΟΥ κάνει η μικρή!!! :lol::lol::lol: Είδες το κορίτσι; Ξέρει να το χειριστεί το θέμα!!! :lol:

Παναγιωτοσυμπεθερούλα μου, δεν ξέρω από μαγιά μπύρας, δεν πήρα ποτέ (ως τώρα) αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά. Έχεις μπερδευτεί λίγο κοριτσάκι μου, ε; :?

Γωγούλα, κι εγώ είμαι της άποψης, ότι αν τα παιδάκια μας χορτάσουν αγκαλιά και τρυφερότητα, δεν θα την αναζητούν τόσο... Η Β περνά φάσεις "μαμαδίασης" εδώ και... 2.5 χρόνια!!!! :lol: Είναι ώρες που με κουράζει, αλλά σε γενικές γραμμές το απολαμβάνω και φυσικά δεν νιώθω ΚΑΘΟΛΟΥ τύψεις, γιατί της προσφέρω απλόχερα ό,τι ζητήσει... :YMHUG:

Κι επειδή το σκεφτόμουν πρόσφατα... Αν στο επόμενο που έρχεται, ακούσα ξανά κανέναν να μου λέει "μη το παίρνεις συνέχεια αγκαλιά, θα το κακομάθεις κλπ κλπ", επειδή άκουσα ΠΟΛΛΕΣ τέτοιες μ@@@κίες στη Β, θα του απαντήσω καταλλήλως... :evil: Συγγνώμη, δεν εκφράζομαι συνήθως έτσι, αλλά όταν μου 'ρχονται στο νου και θυμάμαι πόσο με προβλημάτιζαν οι βλακείες και πολύ δικών μου ανθρώπων, σαν άπειρη πρωτομανούλα... μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!!! :evil: Γωγούλα, μη παρεξηγηθώ, αυτό δε πάει σε 'σένα, είναι μόνο δικές μου αναδρομικές σκέψεις!!! :lol:

pebi, περαστικά και στους 3 σας και σιδερένιος ο άντρας σου. Πραγματικά, μια γκαντεμιά σε δέρνει βρε κοπέλα μου! :? Άλλο κακό να μη σας έβρει! :x

Ήθελα κι άλλα να σχολιάσω, αλλά παρασύρθηκα με τη φλυαρία μου και τα ξέχασα! :oops::lol:

Μάθαμε τα νέα του Σπυράκου; Εμφανίστηκε η Αναστασία;

Εμείς πήγαμε γιατρό, όλα καλά, δόξα τω Θεώ, ο αιματοκρίτης ανέβηκε λιγάκι (ευτυχώς!), πήρα 1 κιλό κι η βοηθός του με κορόιδευε ότι τόσα κιλά δεν ήταν ούτε στο γυμνάσιο :lol: και όλα καλά! Σε 1 μήνα έχουμε Β' επιπέδου.

Αυτά!

Δήμητρα γελάω με το σχόλιο της βοηθού!!!

Πόσα κιλά είσαι;;;; :lol::lol::lol:

Μαρία απίστευτη η Ιωάννα!!!! Καλά να πάθεις μανούλα!!! Έσκασε το παιδί!!!

Λένα μαύρα μαλλιά;;;;; Μπρρρρρρρρρρρ....

Σκιάχτηκα καλέ....

Να μείνεις έγκυος ΤΩΡΑ!!!!

Βγήκαμε την πρώτη μας βόλτα πριν λίγο!!!! Πήγα σ/μ και βόλτα εδώ στην αγορά!!!! Η μικρή κοιμόταν βέβαια, χαμπάρι δεν πήρε η καλή μου!!!

άντε μωρέ ούτε εγώ τον αλλάζω το Γ μου

είναι τόσο καλούλης μωρέ και τον αγαπάω

τον παλιο τεντυ μπόι :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τονν δικό σου ούτε και εγώ θα τον άλλαζα!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: εσύ έχεις το κελεπούρι βρε!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Λένα σου δίνουν προσωρινές πινακίδες και χαρτιά από εκεί που τις βγάζουν (δενν θυμάμαι την υπηρεσία, πώς λέγεται!!!! :o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::?:?:? )

Παναγιώτα θα συμφωνήσω με την Βίκυ γιατί αγχώνεσαι? τι γίνεται με τις πάνες κ.λπ.?

Μιτσάκι πόσα κιλά είσαι? :?:?:

Μαρία τέλεια η Ιωάννα!!! :lol::lol::lol::lol:

Μαρια να ξερεις παντως πως εμεις με τις ωτιιδες- αν θυμασαι ειχαμε με το που γεννηθηκε και μεχρι 2 μηνων εκανε αλλες 3..σωθηκαμε αφου πηγαμε σε ΩΡΛ.

μας ειχε δωσει κατι σταγονες στο αυτι και μετα δεν ξαναπαρουσιασε..

και μου ειχε πει πως στο 80% των περιπτωσεω σε παιδια ακομα και οταν εχουν μεση εκκριτικη ωτιτιδδα δεν χρειαζετε αντιβιωση απο το στομα

Κλαψ! Την ξεκίνησα αλλά αύριο θα πάρω και την Πατσούρου τηλ να δω τι θα μου πει και εκείνη. Και μενα μου φαίνεται υπερβολικό για ήπια ωτίτιδα να πάρει 8 μέρες αντιβίωση και σιρόπι για τη ρινίτιδα. Πρώτη φορά του δίνω αντιβίωση αλλά είπαμε τόσες μέρες!!! Κανονικά δεν δίνω τίποτα ούτε σε πυρετούς ούτε σε κάτι που ξεπερνιέται με κανάκεμα και λίγη γκρίνια αλλά την ωτίτιδα τη φοβήθηκα.

Μπεμπούλα η μικρή μου τραβάει κάτι ξεγυρισμένες. Ο χουχου αγγελούδι ήταν μπροστά της. Αυτή την κόβω να μου ψήνει το ψάρι στα χείλη. Ο Νίκος πάντως την αγαπάει από τώρα γιατί του έταξα ότι θα του φέρει ένα μεγάλο δώρο και απο χτες αποφάσισε μόνος του ότι μαζί με το μεγάλο θα του φέρει και ένα μικρό =))=))

χαχαχαχαχα ελπιζω να γινει συντομα κ αυτο ;)

αχ τι καλααααααααα βολτουλες!!!

αντε να περασει λιγο ο καιρος να σας δουμε κ εμεις!!!

μιτσακι ποσα κιλα εισαι καλε????

κοριτσια απο θεσσαλονικη εχω ερωτηση

ξερετε τις γυναικολογους αγγελιδου κ βατση???

Ψωφισα!!!!!

Εκανα τις σουπιες και εκανα και μανηταρτια με κρεμα γαλακτος ..αυριο θα βρασω μονο ταλιατελες...

Καλα Μιτακι πεθανα στα γελια

Ρε κοριτσι αμου ρθε ο καταλογος της la redoute...και μου εκανε την καρδια περβολι...

απο τα παιδικα δε μου αρεσε τιποτα απολυτως...

απο τα γυναικεια παλη μου αρεσαν παρα πολλα

Μαρια πεθανα με την κορη σου..σωστηηη γυναικα..αυτη τον αντρα της θα τον εχει μεσα στο βρακι της να μου το θυμηθεις!!!

Μαρια χουχουλια..η μικρη σου βγηκε υπερβολικα τσαουσα η μου φαινετε;;;

νατασα τι τελεια με τις βολτες..καλε τι τελειο υπναραδικο μωρο ειναι αυτο...φτου φτου..

θα φταιει που ησουν ηρεμη μανουλα

Εγω δεν ειμαι τοσο πρισμενη...εκανα και ενα δροσερο ντουζακι και ξεπριστηκα..ΑΛΛΑ ποναει ολο μου το σωμα...

ειμαι για αποσυρση τελικα..τελειως σαραβαλο

Βικυ τι διαγνωση του κανανε καλε του ανθρωπου και παιρνει τριπλο σχημα αντιβιωσης;;;...μπα σε καλο σας..σας μουντζωσε καποιος για τα καλα

Κορίτσια παίρνω πολύ κουράγιο που τα παιδάκια σας θέλουν πλέον να κοιμούνται μόνα τους! Ελπίζω κι η δική μου να το ζητήσει κάποια στιγμή από μόνη της!

Φρανίτα γεια σου και σένα! Το διδακτορικό μου είναι στα μαθηματικά... Σπασιλάκι που λέει κι η Αναστασία :-B:lol: Εσύ σε τι τομέα δουλεύεις?

Από κρύα άστα να πάνε.... Έχουμε χιόνια φουλ από τέλος Οκτώβρη :shock: Δεν έχουν λιώσει καθόλου! Θερμοκρασίες σταθερα κάτω από το μηδέν και για πολλές εβδομάδες κάτω από -10. Στα πεθερικά που κάναμε Χριστούγεννα έφτασε -27 :shock:

Εσύ Ρόδο ε? Ζέστη, ήλιος και θάλασσα....χάλια φαντάζομαι :-p Δανία θα πας για να μείνεις? Ψάχνεις εκεί για δουλειά?

Cesilia ταχυκαρδίες είχα κι εγώ πολλές κατά τον 7ο μήνα. Συνήθως δεν είναι τίποτα... Οι αρυθμίες είναι το ανησυχητικό. Με έβαλαν κι έκανα ένα καρδιογράφημα και όλα οκ.

Ταλιατέλες με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια? Μμμμμμμμμμμμ!!!! Θέλωωωωωω! Τρελαίνομαι για αλα κρεμ σλουρπ σλουρπ!!

Λόβι καλές βολτίτσες ;) Είσαι πολύ τυχερή που κοιμάται έτσι η μικρούλα στο καρότσι. Η δική μου έριχνε τρελό κλάμα.... Κι έκανε και πολύ κρύο και δε μπορούσα να τη σηκώσω. Πήγαινα μόνο πολύ κοντά στο σπίτι και συνήθως γυρνούσα τρέχοντας με τη Μαρκέλλα να κλαίει σπαρακτικά.

Αααααχ αυτο το παιδί μου - πολύ με έχει ταλαιπωρήσει :x

Αναστασία :-* κι εγω θέλω πολύ να σε γνωρίσω! Μ' αρέσεις! (και όχι δε στην πέφτω :-p )

Λένα σου απάντησα!!!

Snowgirl -27;;;;Μπρρρρρρρρρρρρρρ

Κρύο......

Με το σλινγκ την έβγαλα. Το καρότσι θα το χρησιμοποιήσουμε πολύύύύύύ αργότερα. Πάνω μου κοιμόταν η μαϊμού!!!

Με το σλινγκ την έβγαλα. Το καρότσι θα το χρησιμοποιήσουμε πολύύύύύύ αργότερα. Πάνω μου κοιμόταν η μαϊμού!!!

Τέλειααααααα!!!

Εγώ άργησα να πάρω σλινγκ δυστυχώς. Αλλά και πάλι είχε τόσο κρύο που δεν ξέρω αν θα μπορούσα να τη βάλω και να βγούμε. :roll:

Σε κάποιο σάιτ είδα κάποια στιγμή παλτό που μπορείς να βάλεις όταν φοράς μάρσιπο. Είχε χώρο μπροστά. Δε θυμάμαι που όμως. Μήπως έχεις δει πουθενά?

καλησπερααα!!

μαρθουλα και εγω θελω να ερθω εννοειται αλλα γιατι ωρα μιλας?? δουλευουμε εμεις καλε την πεμπτη!!!!!!!! :-p

φτιαχνω φασολακια με κοτοπουλο και αρχισα και εγω διαιτα απο προχθες μαζι σας!!!!

αντε μπας και περασουμε ανετο καλοκαιρι..να φορεσουμε οτι μας αρεσει βρε παιδι μου!! ποσα χροναι εχω να το κανω αυτο?????? :oops::oops::oops:

το βραδυ στην διαιτα πολυ βοηθαει και η σουπα..εγω ειμαι πολυ της σουπας οποτε εδω και δυο μερες εφαγα μανιταροσουπα..μμμμμμμιαμ την εκανα!! :D

χρυσα αμα νιωθεις πολυ πρησμενη πανε νωριτερα στον γιατρο..μα απο τοσο νωρις???? :shock:

ειδα την γιωτουλα(χιωτισσα)προχθες..μου ελειψε η φιλεναδα γμτ την χιο μου μεσα :(:(

ειπαμε να κανονισουμε καφε ποτε μπορειτε και να την πουμε.

νατασσακι πλακα η κοιλιτσα ε??? τι καλα!! αλλα εισαι και μια σταλια πραμα ρε παιδι μου!! :)

καργια ε καργια(που λεει και η γωγω στον υπνο της!!) :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πεμπι περαστικα σας!!!! απο προχθες ηθελα να σε πω αλλα δεν καταφερνα να γραψω :oops::oops:

μαρια ιωαννα με τον πονο μας παιζεις καλε??εμεις να χασυμε και εσυ να βαλεις??? :evil::evil:

νατασσα μελαχρινη θεα ελα να πιουμε μαζι καφε καλε!!! οποτε θες να παιξουνε τα παιδακια μας!!! :)

σε μισω στο ειπα??? και εβαλες 1.5 κιλο και δεν σου φιανετια και τρως οτι θες/?ΕΛΕΟΣ!!! :lol::evil:

λενακι μεγιαααααα το αμαξι!!!!!! γελασα με την φαση με τον δρομο!!! :lol::lol:

να σας πω εμεις πως γνωριστηκαμε..

εγω μολις ειχα ασρχισει να δουλευω και ο κωστας συνεργαζοτανε με διπλανη εταιρεια.ειμαστε και οι 2 γραφιστες οποτε οταν χρειαστηκα βοηθεια τον φωναξε ο πατερας μου να με βοηθησει :)

ε, μετα πηγαινα καθε πρωι στην τριχα φτιαγμενη ημουαν και 21 χρονων φρεσκαι φρεσκια και αυτος ερχοτανε ΚΑΘΕ μερα( 8-)8-)8-) ) για δουλει διπλα και καλα.. :lol::lol:

2 εβδομαδες ρε κοριτσια μιλουμε για μι εκθεση που γινιτανε και το ποσο θελαμε να παμε κια δεν μου ελεγε να παμε...!!!! :evil::evil: μια μερα του λεω θα παω θες να ερθει και βγηκαμε!! :D

και μετα την εκθεση τι μου ειπε?? θες να παμε για καφε ή εχεις κανονισει???? βρε μπουμπουνα φου μαζι βγηκαμε θα ειχα κανονισει????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::shock:

εκανε 2 εβδομαδες να με φιλησει και γνεικα το πηγαινα λιιιιγ0 αργα!! :lol::lol:

χωρισαμε καμια 7-8 φορες αλλα καθε φορα τα ξαναβρισκμε και μαλωναμε γενικα παααρα πολυ!!!!

γενικα ειμαστε πολυ διαφορετικοι αλλα καναμε υποχωρισεις γιατι αγαπιομαστε τρελα!! :lol::lol:

τελικα τα τελευτια 5-6 χρονια ειμαστε τελεια!!

οταν τον γνωρισα ημουνα 21 κια αυτος 31 και μου ειπε 27 για να μην τον θεωρησω μεγαλο και τον αφησω.. :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ειμαστε 10 χρονια μαζι εχουμε και 10 χρονα διαφορα :)

αντε παω στο παλικαρι μου!!!!

σας φιλω μλυ λειπετε αλλα δεν προλαβαινω γμτ!!!

αααα δεν σας ειπα!!!! ξαναφτιαξαμε πατωμα οπως περισυ αλλα στην κουζινα!!! παλι ανεβηκαν πλακακια ελεοπς με αυτο το σπιτι ΕΛΕΟΣ!!!!!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Γεια!!!

Καλα?

Κ εμεις!!

Μαγδα ;;)=))

Ειπατε πολλα που μου φανηκαν αστεια αλλα... Σιγα μην τα γραψω! :P

Αχ Νατασα το ωραια...Με το σλινγκ βολτα!

Νομιζω πως θελω κ αλλο παιδι...Καποια στιγμη!

Αλλα το θελω ησυχο,ξανθο ή μιγαδακι!Αρα...Πρεπει να αλλαξω αντρα!

Πριγκιπισα Βενη :lol::lol::lol::lol:

Ωραια η ιστορια σας!!!

Να ερθω κ σε σενα!Παντου παω!το καημενο δεν εχω καφε στο σπιτι μου!!! :lol:

ελατε κ εσεις ρεεεε!Γτ το σνομπαρετε το κ*λ* χωρι μου? :lol:

Γωγούλα μικρή ήμουν μεγάλο κωλόπαιδο, αλλά είχα πολύ ήρεμη εφηβεία και έτσι τους ξεπλήρωσα τους γονείς μου σε αντίθεση με την αδερφή μου που ήταν το αντίθετο. ;)

Αργυρούλα την πηρα όλη και σε ευχαριστώ πολύ. Αν δε μου το έλεγες δε θα πρόσεχα ποτε οτι έχω π.μ. ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ!!! :twisted::oops::lol::lol::lol: (Νατασάκι εξαιρείσαι!!)

Χρύσα μου πώς να νιώθω που μπήκε η αναγγελία καλέ, αφού είναι η δεύτερη φορά που βάζω!! :lol::lol::lol: Την 1η φορά ούτε την εφημερίδα δεν είχαμε κρατήσει για ενθύμιο, αυτή τη φορά την κρατήσαμε! :D:D

Σόρι που έφυγα ξαφνικά, αλλάξύπνησε νωρίτερα σήμερα το μπουμπούκι μου. Τώρα της έβαλε ο μπαμπας παιδικά και έχει χαζέψει!! Εγω φταίω πάλι αν το κάνω θέμα;; :twisted::twisted:

Διαβασατε το θέμα θρομβοφυλία και κύηση;; Κορίτσια εσείς που με "ξέρετε" καταλαβαίνετε οτι έχω σοκαριστεί... και για ποιο λόγο. :roll::roll::roll:

Θα σας δω το πρωί! Σας φιλώ!

Βένη τα φιλιά μου! Ωραίο λαβ στόρι!! Σνοουγκερλ επίσης!! Ότα θα έχεις χρόνο να μας τα πεις πιο αναλυτικά, τρελαινομαι για τέτοια!!! :oops::oops::oops::D:D:D

γεια σας κοριτσια.......

συγνωμη που δεν εχω διαβασει τιποτα...ολη μερα δουλειες και οταν ειχα χρονο κατι ειχε παθει το κωλοιντερνετ και παει...........

τα φιλια μου σε ολες...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...