Μετάβαση σε περιεχόμενο

Έγκυος μητέρα σώζει τα 9 παιδιά της από τη φωτιά

geo-r-gia

Recommended Posts

Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτή την μάνα που κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία της και να σώσει τα παιδιά της. :!:

http://www.sfinaki.gr/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=31371

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν ξέρω ρε κορίτσια λίο τραβηγμένη μου φαίνετε η ιστορία μάλλον θέλουν ένα κοντέινερ και βρήκαν τη ευκαιρία , όχι ότι δνε πρέπει η πολιτέια να βοηθήσει αλλά τη βλέπω λίγο υπερβολική ...... Αν είναι αλήθεια τέλος καλό όλα καλά

Συμφωνώ με την Βανια οτι είναι λίγο τραβηγμένο...όχι ότι δεν πρέπει να βοηθηθούν από το κράτος οι άνθρωποι με τόσα παιδιά...αλίμονο!! Έτσι και αλλιώς πρέπει να δίνονται κίνητρα και προνόμια σε ζευγάρια με πολλά παιδιά...

Απλώς ήθελα να ρωτήσω εάν μόνο εμένα μου φαίνεται κάπως...περίεργο και ανεύθυνο να κάνει ένα ζευγάρι 10 παιδιά σε 10 χρόνια...και από ιατρικής απόψεως δηλαδή...

Και πώς προλαβαίνουν να ασχοληθούν με τόσα παιδιά? Εδώ άλλα ζευγάρια έχουν 2 και 3 και δεν μπορούν ούτε να κουνηθούν....Δεν ξέρω, να 'ναι καλά τα παιδάκια αλλά μου φαίνεται λίγο άδικο για αυτά... :shock::shock::shock::shock:

ti vlepete ypervoliko??????HMARTON!!! :o

anti na deite ypervoliko thn anaisthisia ths koinwnias se auth thn oikogeneia!!!vlepete alla ypervolika! :evil:

NA NAI KALA H GYNAIKA KAI SIGXARHTHRIA POU EXEI 10 PAIDIA!!!NA THS ZHSOYNE!!!!!! :)

moroudenia δεν μου φαίνεται υπερβολικό το θέμα ότι έχουν 9 παιδιά και παέι για το 10 αλλά όταν κάνεις τόσα παιδιά δνε μπορείς να απαιτείς απο το κράτος να σε καλύψει αν θέλεις να κάνεις παιδιά πρέπει και να μπορείς να τους προσφέρεις και τα απαραίτητα και πάλι δεν αναφέρω το θέμα ότι η πολειτία θα πρέπει αν τους βοήθησει επειδή κάηκε το σπίτι τους η επειδή δνε έχουν που να μείνουν αυτό είναι δικαίωμα τους σαν φορολογούμενη πολίτες , άλλο όμω επειδη έχω κάνει 10 παιδιά να διεκδικώ περισσότερα απο κάποιον που έχει 2 , 3 ακόμα και 1. Πρόσεψε αυτή άλλη δουλεία δνε κάνει απο το να μένει έγκυος είναι 30 χρονων και η μεγαλύτερη κόρη της είναι 12 απο τα 18 δηλαδη δνε έχει κάτσει με το που γεννάει ξανά , καλά κάνει αλλά δεν ,μπορείς να απαιτείς άσε που δνε τους έκοψα και για έλληνες .....Αν σκεφτόταν τα παιδι της δν εθα τα μεγάλωνε σε ένα τέτοιο περιβάλλον θα έκανε 2-3 και θα σταμάταγε όχι 10! καινα ζητάει κοίτα το πατέρα λίγο τη λέει , άλλωστε το πιστευω τα παιδιά πρέπει να τα κάνουεμ και να μπορούμε να τα ζήσουμε όχι όμως με τις πλάτες άλλων

ποιες πλατες κοριτσι μου;ποιος νομιζεις στη χωρα που ζουμε θα τους βοηθησει;το κρατος;με τιποτα.ισως η ιδιωτικη πρωτοβουλια.

το κρατος δεν βοηθαει κανεναν.

Εγώ πάντως θεωρώ ότι 10 παιδιά είναι όχι απλώς πολλά, αλλά πάρα πολλά (καλά να είναι τα παιδάκια φυσικά, ζωή να 'χουν που λένε και οι γιαγιάδες :D:D ) ...και τα 3 και τα 4 παιδιά για εμένα είναι πολλά και αν δεν ήξερα ότι θα μπορούσα να τους προσφέρω αυτά που θεωρώ εγώ απαραίτητα...τότε θα πρόσεχα πιο πολύ στο να μην μείνω έγκυος...

και κατά την γνώμη μου είναι επιπόλαιο το να κάνει ένα ζευγάρι πολλά παιδιά και να μην μπορεί να τα μεγαλώσει...τώρα αν τους έτυχαν και τα 10 τι να πω...δεν μπορώ να πω κάτι πέρα από το τι θα έκανα εγώ: Αντισύλλψη...

ναι τα παιδιά είναι ευλογία και χαρά αλλά δεν μπορώ να τους πω μπράβο μόνο και μόνο που έκαναν 10 παιδιά...θα τους έλεγα μπράβο εάν κάναν 10 παιδιά και τα μεγαλώναν αξιοπρεπώς...

Τώρα από την στιγμή που τα έκαναν σίγουρα το κράτος οφείλει να βοηθήσει...όπως οφείλει και να βοηθήσει και τις οικογένειες με 5, 4 και 3 και 2 παιδιά και φυσικά και 1 παιδί!!!!

Όπως υποχρέωση είναι και της εκκλησίας να βοηθήσει και υποχρέωση δική μου και ολου του κόσμου...

πάντως από ότι είδα στο video, ο πατέρας το trailer δεν το θέλει για τα παιδιά αλλά για την μάνα του, την θεία του και τον εαυτό του προκειμένου να βάψει το σπίτι -λέει- και να μην τους πιάσουν οι αναθυμιάσεις....ενώ για τα παιδάκια δεν έχει πρόβλημα να είναι μέσα όταν βάφουν....τι να πω...και σαν να γέλαγε κιόλας όταν τα έλεγε αυτά...

α και κάτι ακόμα: δεν πιστεύω αυτά που λένε οι δημοσιογράφοι καθώς συνήθως παραποιούν την αλήθεια...

όπως και να έχει τα παιδάκια είναι τα μόνα που δεν φταίνε σε τίποτα!!!

βανια ειπαισ τι δεν τουσ εκοψεσ για ελληνεσ ,την ειδα στην tv και απορησα ποσο καθαρα μιλαει και ποσο σωστα ελληνικα !!!περιμενα καμια χωριατικη προφορα και με εξεπληξε που δεν το ακουσα .

παλιοτερα κανανε τοσα παιδια και δεν υπηρχε δημογραφικο προβλημα και ξαφνικα σταματησαν να κανουν τοσα γιατι επρεπε ολα να τα σπουδασουν και αλλαξανε και οι εποχεσ ,σε ενα τριαρακι ποσα να χωρεσουν αφου κατεβηκαν ολλοι στισ μεγελουπολεις για δουλεια καλυτερη και ζωη καλυτερη απο του χωριου .

ο καθενασ βαζει τον πηχη εκει που θελει ,αλλοι πιστευουν οτι οι σπουδεσ ειναι το παν και αλλοι πιστευουν οτι κανεισ δεν χανετε και υπαρχουν και τεχνικεσ δουλειεσ και η γεωργια και οτι δεν μπορουνε ολλοι να γινοντε καθηγητεσ και δικηγοροι .

καλα κανουν οσοι μπορουν και κανουν τοσα και σιγα το επιδομα που παιρνουν!!!!

ασ ηταν αυτα τα επιδοματα που καταστρεψανε την ελληνικη οικονομια ...ασ μην τρωγομαστε ματαξυ μασ ,αλλοι φταινε για τα χαλια μασ και οχι οι πολυτεκνοι ,μακαρι να ηταν περισσοτεροι και μεγαλυτερο το επιδομα παρα να τα τρωνε οι μαγαλοκαρχαριεσ και ολα αυτα τα ευτραπελα που ακουμε .

Σίγουρα δεν φταίνε οι πολύτεκνοι για τα χάλια της οικονομίας . ούτε επηρεάζετε απο τα επίδοματα που παίρνουν τα οποία όμως δεν είναι και λίγα . (Μείωση στο ρεύμα στο νερό στο φυσικό αέριο , προνόμια να μπείνει ένα παιδί στο δημόσιο επιδόματα αρκετά είναιι πολλά τα ξέρω )και να τα πάιρνουν οικογένειες οι οποίες τα φέρνουν δύσκολα το καταλαβαίνω αλλά να σου πώ πολύτεκνος με ετήσιο εισόδημα 100,000 και να έχει δυο παιδιά στο δημόσιο το ένα διορίσμένο σε υπουργείο λόγω πολυτεκνίας και ή άλλη διορίστηκε δασκάλα με μόριοδότηση λόγω πολυτέκνιας και τώρα ετοιμάζονται να βάλουν και το γιό . Απο εκει και πέρα τα υπόλοιπα είναι ανήλικα αυτός έχει σύνολο 7 παιδιά απο τα οπία τα 3 είναι ενήλικα επίσης έχουν 4 αυτοκίνητα 2 μηχανές ένα διαμέρισμα που το νοικιάζουν το σπίτι που μένουν που έιναι μεσω εργατικής και ένα εξοχικό συγνώμη ρε Αφροδίτη αυτός για ποιό λόγο να παίρνει τόσα επίδοματα καινα έχει τόσα προνόμια ; σε αντίθεση ξέρω πολύτεκνο που ενω έχει περάσει ο γιός του έδω και 3 χρόνια στη κρήτη δνε μπορέι να το στείλει αλλα΄δνε κάνουν δεχτή και τη μεταγραφή οι υπευθυνοι επειδή και καλά έιναι απο ΤΕΕ και τη χρονιά εκείνη είχαν σταματήσει οι μεταγραφές ο ανθρωπος αυτός έχει μόνο ένα σπίτι έχει 6 παιδιά και τα 3 μεγαλύτερα εργάζονται στην δουλεία του πατερα οικοδόμος που τα πληρώνει ο ίδιος . Σχετικά με το θέμα μας για την οικογένεια εγώ είπα ότι ο τύπος εκμεταλευτηκε το γεγονός και επειδή οι δημοσιόγραφοι τραβάνε κάποια θέματα πο τα μαλλιά έτσι το βλέπω σίγουρα δνε είναι σωστό να μείνουν στο δρόμο και μάλιστα ο Σπύρος Σούλης είπε ότι θέλει να φτοιάξει ένα σπίτι για αυτή την οικογένεια http://epatra.gr/index.php?option=com_c ... Itemid=186

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...