Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

kalimera koritsi mou egw twra etoimazomai na kanw ekswswmatikh ston kanaka thn allh evdomada ksekinaw me tis eneseis, exw kanei alles 3 se ena allo kentro sthn thes/nikh kai den emeina katholou eyxaristhmenh enw molis phga ston kanaka enthousiasthka apo to prwto kiolas rantenou, exw akousei poly kala logia, mia poly kontinh syggenhs mou ekane 2 fores kai tis 2 emeine eggyos twra perimenei to deytero mwraki

Δημοσίευση

Γειά σου kon21, τι κάνεις; Χαθήκαμε...

Και εγω είμαι με τον Κανακά. Ήρθα απο Αμερική για εξωσωματική, μετά απο αλληλογραφία 6 μηνών. Σήμερα είχα ωοληψία και αύριο περιμένω νεότερα. Μόνο καλά έχω να πω για το κέντρο και για τον κ.Κανακά. Είναι πολύ γλυκός και ζεστός άνθρωπος. Γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο και δεν ταλαιπωρεί τους πελάτες του. Σε περιβάλλει με θέρμη και πραγματικό ενδιαφέρον. Μετά από την αδιαφορία των ψυχρών Αμερικάνων, αισθάνθηκα ότι επιτέλους βρίσκομαι σε καλά χέρια. Το προσωπικό του είναι επίσης ευγενικό και ανθρώπινο. Οι χώροι του κέντρου καθαροί και φιλόξενοι. Η ωοληψία πήγε περίφημα, χωρίς ιδιαίτερο πόνο και χωρίς αιμορραγία. Ό,τι άλλη πληροφορία θέλεις, στείλε μου μήνυμα.

Πολλά φιλιά και ελπίζω να σε βοήθησα... :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

• 2 years later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα! Βλέπω ότι το θέμα δεν είναι ενεργό εδώ και καιρό αλλά έλεγα μήπως μπορεί κάποιος να μου πει, πρόσφατες ή μη εμπειρίες από τον Κανακά.. Έχουμε κάνει μόνο ένα ραντεβού και όντως και εγώ ενθουσιάστηκα με την θέρμη του και την συμπεριφορά του, αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι αρκετά προσεκτικός! Είναι τόσο καλός όσο φαίνεται? Μου έχει δώσει μεγάλη αισιοδοξία και πιστεύω ότι μόνο και μόνο αυτό είναι πολύ σημαντικό! Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις πληροφορίες, εκ των προτέρων!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...