Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

01/08/2010 Η μαμα και ο μπαμπας ετοιμαζονται για διακοπες :!: μα,δεν κολλανε πουθενα αυτοι :?: βενζινη τελος,σε ολη την ελλαδα και η μαμα με την κοιλια τουρλα θελει να τρεχει δεξια και αριστερα,για κατσε να παρω μετρα :!::!: θα τους τα πει αυριο ο γιατρος που θα πανε για καρδιοτοκογραφημα :!:

02/08/2010 :lol::lol: σας την εφερα :!: κουνιεμαι πολυ,εχω σκασει απο τη ζεστη και προκαλω συσπασεις στη μαμα :!: ελα,μανουλα μην κλαις,δεν θα πας στη θαλασσα αλλα θα περιμενω :!: θα περασουμε ξαπλωμενες μαζι ολο τον καυσωνα :!:

Δευτερα 30/08/2010Η μαμα νομιζει οτι θα ελθω στις 17/09 :lol::lol::lol: θα πανε στο γιατρο σημερα,ειναι κουρασμενος και ο μπαμπας γιατι ειχε εφημερια :lol::lol: και ξερετε τι θα τους πει :?: να ξαναπαει την Πεμπτη για καρδιοτοκογραφημα,εκτος αν δεν με νοιωθει και τοσο ζωηρη οποτε να παει επειγοντως στην κλινικη :lol::lol: γιατι εγω βαρεθηκα εδω μεσα :lol::lol: το εριξα στις τουμπες και μπερδευτηκα, με το λωρο νομιζω το λεεει ο γιατρος :lol::lol: και το πιο αστειο ειναι οτι η χαζη η μαμα μου ετοιμαζεται να παει Αθηνα το Σαββατο,γιατι παντρευεται ο θειος μου,ο αδελφος του μπαμπα :lol::lol: τι χαζη θεε μου :!: το μυαλο της στα πανηγυρια :lol::lol: ευτυχως ο μπαμπας ειναι σοβαρος ανθρωπος και δεν την αφηνει :roll::roll:

Πεμπτη 02/09/2010 Ο μπαμπας ειναι νοσοκομειο ακομα ο καημενος,παλι εφημερευε εχθες και η μαμα με τον παππου πανε στην κλινικη ανυποψιαστοι :!: απο εδω και περα θα σας τα πει η μαμα,γιατι εγω ειχα αρχισει να κουραζομαι και δεν θυμαμαι καλα.......

Φτανουμε στον καρδιοτοκογραφο και βλεπω το γιατρο ανησυχο,<<ποτε ειναι ο γαμος με ρωταει?>>,αυριο του απανταω,ΩΧ,ΩΧμου λεει :!: για να μην τα πολυλογω εχω διαστολη 3,και η μικρη κανει βραδυκαρδιες λογω περιτυλιξεων :!: θα μου κανει stress testκαι αν ειναι καλο θα περιμενουμε μεχρι αυριο :!: αρχιζω να φοβαμαι,θελω τον ανδρα μου που ακομα δουλευει ξενυχτισμενος,κλαιω και νοιωθω μονη :!: τελικα με διωχνει και μου λεει να παω το πρωι ξανα εκτος αν εχω συσπασεις :!: το βραδυ βλεπω λιγο αιμα,ξυπναω τον δολιο τον ανδρα μου και τρεχουμε παλι στην κλινικη,με βλεπει αλλα μου λεει να παω να ξεκουραστω και τα λεμε το πρωι :!:

Παρασκευη 03/09/2010Δεν εχω κλεισει ματι :!: ειμαι σιγουρη οτι σημερα θα σε δω :!: βιαζεσαι εσυ,αλλα τωρα πια βιαζομαι και εγω :!: θελω να σε δω ,να σε αγγιξω :!: σημερα ειναι μαζι και ο μπαμπας ,το ξερα οτι θα τον περιμενες :!: φτανουμε στην κλινικη και με συνδεουν παλι στον καρδιοτοκογραφο,μας λεει ο γιατρος οτι ηλθε η ωρα :!: μου βαζουν ορο και αρχιζω τις βολτες με τον μπαμπα,ερχονται η γιαγια ,ο παππους,η θεια και το σοι του μπαμπα ξεχναει το γαμο του θειου και περιμενει στο τηλεφωνο κλαιγοντας :!: το μεσημερι στις 3 μου σπανε τα νερα,τοτε ατχιζουν να ερχνται και οι πονοι γλυκα στην αρχη,δεν ηθελες να με ταλαιπωρησεις καρδια μου :!: κατα τις 4.30 οι πονοι δυναμωνουν και ο γιτρος μου λεει οτι οταν δεν ανταχω να ζητησω επισκληριδιο.δεν θελω :!: θελω να σε νοιωθω,τραβαω τα μαλλια μου για να αντεχω και ο μπαμπας μου σφιγγει το χερι :!: με βλεπει ο γιατρος και μου λεει οτι πρεπει να κανω την επισκληριδιο,για να χαλαρωσει ο τραχηλος αφου δεν αυξανοταν η διαστολη :!: μου κανουν 2 φορες επισκληριδιο,φαινεται ηθελες και εσυ να σε νοιωθω και δεν τους αφηνες να την πετυχουν :!: μου κανει δοκιμαστικη δοση,μαλακωνει λιγο ο πονος και μου λεει οτι σε 10min θα μου κανει την οριστικη δοση :!: σε 5min λεω στον μπαμπα<<ερχεται,φωναξε το γιατρο ,την νοιωθω>> :!: ειχα πραγματι διαστολη τελεια :!: σε 10 μιν,με την βοηθεια του καλυτερου γιατρου και μιας γλυκιας μαιας,ακουσα το κλαμα σου :!::!: με εκανες ΜΑΝΟΥΛΑ :!: οπω θελαμε και οι δυο,σχεδον χωρις αναισθησια :!:σε ακουμπανε πανω μου,μας αγκαλιαζει ο μπαμπας και τοτε πραγματοποιηθηκαν τα λογια της γραφης που μας διαβασανε στο γαμο<<και εσωνται οι δυο εις σαρκαν μια>> :!: Μπραβο κοριτσι μου,δεν αργησες :!Αλλωστε ο μπαμπας πρεπει να φυγει ,σημερα γαμος γινεται...παντρευεται ο θειος>>> :lol::lol:

Δημοσίευση

ααααχχχχ καλα το ξεκινησες κια γελασα πολυ αλλα στο τελος με ελιωσες

ειναι και οι ορμονες ειναι το ζωδιο μου ήταν και τα λογια σου...ε και τωρα

ΚΑΙ ΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΜΑ Η ΚΥΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

καλε να σας ζησειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, υγεια και ευτυχια του ευχομαι!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!

Δημοσίευση

Tα περιέγραψες τόοσο όμορφα!!Αχχχχ!!!! :D

Να τη χαίρεστε κοπέλα μου, να 'ναι καλά,γερή και ευτυχισμένη και εσείς για να την καμαρώνετε!!

Δε μας είπες όμως, το σόι άφησε το γαμπρό μόνο στην εκκλησία και ήρθαν ή έγινε κανονικά ο γάμος???!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
Tα περιέγραψες τόοσο όμορφα!!Αχχχχ!!!! :D

Να τη χαίρεστε κοπέλα μου, να 'ναι καλά,γερή και ευτυχισμένη και εσείς για να την καμαρώνετε!!

Δε μας είπες όμως, το σόι άφησε το γαμπρό μόνο στην εκκλησία και ήρθαν ή έγινε κανονικά ο γάμος???!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλα το μεγαλο γελιο αρχιζει μετα :!: φευγει ο αντρας μου και ο πατερας μου για το γαμο :!: φτανουν εκει αυπνοι-φωτογραφιες-εκκλησια-γλεντι-ξενοδοχειο :!: ολοι ευχοταν στον ανδρα μου και στα πεθερικα μου για το μωρο,κανεις για το γαμπρο :lol:

την αλλη μερα ξυπνανε μετα απο 4 ωρες τπνο,πινουν απο μια κανατα γαλικο καφε ο καθενας και γυρνανε στο καπακι :!: ΟΔΙΚΩΣ ολα αυτα :!::!: ο πατερας μου κοιμοταν 32 ωρες σερι μετα :lol::lol: ο αντρουλης μου ο κημενος εμεινε ξυπνιος 4 μερες,για αυτο και του αφιερωσα τον τιτλο :lol::lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...