Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αρτζ να ζησετε!!!

Να ειστε ευτυχυσμενοι παντα και εσυ να χαμογελας συνεχεια!!!!

Να χαιρεστε τα μπουμπουκια σας!!!!

Αναστασια καλη επιτυχια σημερα με την εξεταση και καλα αποτελεσματα!!!

Τρισ πολυ λοιπηθηκα για το παιδακι...πολυ λοιπαμε εγω σε τετοιες περιπτωσεις..το καημενο..

Οσο γι ατον Τονυ μη μασας..και ο δικςο μου κουτρουβαλαει συνεχεια!!!

Ερη μου τα φιλια μου..ειδες ρε χανεις και δεν κανεις τιποτα!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!!

Η μικρή τελικά κοιμήθηκε 12:30 τα ξημερώματα και σήμερα το πρωί δεν ξύπναγε! Με το ζόρι την πήγα στον παιδικό και είμαι και άυπνη!!! :evil::evil::evil:

Ενταξει βέβαια όταν μπήκε στο σχολείο τα ξέχασε όλα!

Αφήστε που είναι και πολύ εύθικτη!!

Όταν της είπα οτι δεν πειράζει που θέλει να κοιμηθεί γιατί τα παιδάκια κοιμούνται το βράδυ και οχι το πρωί, άρχισε να ουρλιάζει!! :shock::shock::shock:

Τρις πολύ στεναχωρήθηκα με το παιδάκι... Όσο για τον δικό σου τον μπόμπιρα μη στεναχωριέσαι μωρέ... εχουν ακόμα να χτυπήσουν... εγω το πήρα απόφαση. [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif]

Βρε Νατάσα μου 8 κιλά θέλω να χάσω! Που τα είδες τα 3;;; [smilie=crybaby2.gif]

Αργυρούλα χρονια σας πολλά!! Να σε ρωτήσω κάτι; Γιατί σε ανησυχεί τόσο το βάρος του Λουκά;; Δεν είναι στα φυσιολογικά επίπεδα; Και μένα η μικρή μου είναι αδύνατη, αλλά είναι μέσα στα κατώτα φυσιολογικά επιπεδα και ο γιατρός δε μας έχει ανησυχήσει. Θα κάνουμε βέβαια αργότερα κάποιες εξετάσεις... :roll::roll:

Αχ Αφρο περαστικά σου, να ξεκουράζεσαι ρε! Και ασε τα παιχνίδια να λέμε καμιά κουβέντα εδώ! :D

Έρη κρατάς;;;; :-bd:-bd:-bd

Μέχρι στιγμίς έφαγα ένα μανταρίνι, θα πιω αργότερα και ένα χυμό και το μεσημέρι θα φάω 1 πιάτο φακές με 1 φέτα ψωμι. ο απόγευμα θα χτυπήσω κανα βραστό αυγουλάκι με σαλάτα και το βράδυ φρούτο. Καλά το πάω;;

Αντε να χάσουμε πρώτα αυτά που πήραμε τις γιορτές και μετά τα υπόλοιπα!!

Δημοσίευση

μαριαιωαννα με μεθη θα του την κανουν την γαστροσκοπηση αλλιως δεν καθονται τα παιδια

αφρο τι ειναι αυτο το παιχνιδι????

χρυσα τι λες καλε??? μια χαρα εισαι στο σωμα....εγω τι να πω τοτε να παω να πηδηχτω απο κανα παραθυρο????

αννουλα τι λες ρε συ??? :o:o:o:o:o:o αχ το παιδακι τι φταιει????

ξεχασα να πω ποσο μαρεσει η φωτο της νατασας...τελεια!!!!!!!

αρτζι να τα χιλιασετε κοπελα μου!!!!!

Δημοσίευση

ο μικρος οταν δεν τσακωνεται με τις καλτσες του ακουει kiss και χτυπιεται σαν ροκας :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

με ταισε και μπανανα....και χορευει

ααααα το αλλο το ξεχασα βρηκαμε λογοθεραπευτρια επιτελους!!!!!!

την δευτερα ξαναξεκιναμε

Δημοσίευση
Ερώτηση προς οποιαδήποτε γνωρίζει

Ετοιμάζομαι να αποδώσω ΦΠΑ.

Τι άλλο μπορώ να συμψηφίσω??

πχ λογαριασμό κινητού?? κάτι άλλο???

Ξέρει καμία?

Κόβει καμία ΤΠΥ???

Τι έχεις κύρια δραστηριότητα?

Λογαρισμό τηλεφώνου μπορείς να βάλεις ΔΕΗ από την έδρα σου, εγώ βάζω και τιμολόγια από γραφική ύλη

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!

Ξυπνήσαμε και μεις. Η Ειρήνη χορεύει στο σαλόνι και το νινί μόλις ξανακοιμήθηκε...

Εγώ δεν έχω να κάνω κάτι στο σπίτι οπότε θα ασχοληθώ μόνο με την Ειρήνη!!!!!

Σισσιώ γράψε λάθος...

Νόμιζα πως 61 ήταν ο στόχος και όχι τα 56! Καλη αρχή λοιπόν. Φάε και τίποτα ακόμη τώρα το πρωί γιατί ένα μανταρίνι είναι λίγο.

Νατάσα τί καλά που τελείωσε ο Μιχάλης!!! Για τα μαλλάκια της Έλενας δεν έχω λύση...

Χρύσα καμία σχέση. Ξεπρήζεσαι αμέσως! Άντε και στα δικά σου!!!

Δημητρούλι σα σίφουνας μπαίνεις βγαίνεις. Κάτσε να σε δούμε βρε!!!

Αφροδίτη πάλι πονάς. Περαστικά ρε συ...

Αναστασία καλή επιτυχία με τη γαστροσκόπηση. Να μας πεις νέα.

Μαρία τί θα φας σήμερα;;; Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτά που ρωτάς.

Argi πόσα κιλά είναι ο Λουκάς;

Έρη πολλά πολλά φιλάκια!!!

Τρις πονάει η ψυχή μου με κάτι τέτοια.....

Δημοσίευση

Έφαγα ένα κρουασάν φούρνου πρωί πρωί με μερέντα

και πίνω καφέ

Νατασούλα ευχαριστώ

τίποτα δε θα βάλω μάλλον

έχω "υπηρεσίες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης" και Υπηρεσίες υποστήριξης γραφείου απο προσ. με σύμβαση έργου κλπ κλπ" αλλα δε μάρέσει και θέλω να το αλλάξω :mrgreen:

Επίσης πλήρωσες περαίωση??

Νατάσσα τι μακρυά μαλλιά έχεις!! Θέλω κι εγώ!!! :o

Και να μου στείλεις λίγο από το γάλα σου!

Άκου 500 γρ σε μια βδομάδα!!!!! Μπράβο σας!!!

Αργυρώ 1,70 καλέ όχι 1,74!

Φιλιά σε όλες

Δημοσίευση

Έφαγα ένα κρουασάν φούρνου πρωί πρωί με μερέντα

και πίνω καφέ

Νατασούλα ευχαριστώ

τίποτα δε θα βάλω μάλλον

έχω "υπηρεσίες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης" και Υπηρεσίες υποστήριξης γραφείου απο προσ. με σύμβαση έργου κλπ κλπ" αλλα δε μάρέσει και θέλω να το αλλάξω :mrgreen:

Επίσης πλήρωσες περαίωση??

Νατάσσα τι μακρυά μαλλιά έχεις!! Θέλω κι εγώ!!! :o

Και να μου στείλεις λίγο από το γάλα σου!

Άκου 500 γρ σε μια βδομάδα!!!!! Μπράβο σας!!!

Αργυρώ 1,70 καλέ όχι 1,74!

Φιλιά σε όλες

Δημοσίευση

Χαχαχα Μαρία όντως. Πρώτη φορά τα άφησα τόσο μακριά και είμαι σαν τη Ραπουνζελ!!! :lol::lol::lol:

Θέλω να τα κόψω από καιρό αλλά βαριέμαι να πηγαίνω στο κομμωτήριο... :shock::shock::shock:

Πες διεύθυνση να στείλω!!! :D:D:D:D:D

Δημοσίευση

Μαρία οχι δεν πλήρωσα περαίωση

700 ευρώ για κάθε χρόνο μου ήρθε :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Ας έρθουν να με ελέγξουν........

Άννα περαστικά στον Τόνυ

Άφρο παίρνεις τίποτα για τα γόνατα?

Νατάσα τι υπέροχη φώτο :):)

Σισσιώ 1 μανταρίνι δεν είναι πρωϊνό

Έρη συγχαρητήρια για το 1ο κιλό

Δημοσίευση

καλημερα :D:D:D

πως πανε τα κεφια;;;;εγω ειμαι πολυ καλυτερα.... :)

νατασουλι και εγω θυμαμαι στον ιασονα τα εχασα σχεδον αμεσως τα κιλα μου....οταν ηταν 7 μηνων ειχα και 10 κιλα που ηθελα να χασω πριν καν μεινω εγκυος...και οντως κοιλια και εγω δεν ειχα σχεδον πλακα....

σουπερ το γαλατακι σου...σουπερ και η φωτο :)

σισσιω φαει καλε κανα φρουτο παραπανω..θα λιμοκτονησεις...καλο κουραγιο...

μπεμπουλης ευχομαι ολα να πανε καλα στην γαστροσκοπηση...μαλλον κανει παλλινδρομηση γι αυτο δεν ηθελε να φαει...το μαναρακι μωρε...

αργυρω γιατι βρε αγχωνεσαι ετσι για τα κιλα του λουκα;;;και μενα ο ιασονας σαμιαμιδι ειναι αλλα δεν τρελενομαι....μια χαρα ειναι...το προτιμω απο το να ηταν παχυς...

λενακι που εισαι;;;;

θου με γεια το κουρεμα...

νατασα περαστικα και παλι στην μικρη σου..

μιτσακι αντε μπαινε πιο συχνα...

αννουλα του χιονια...μην στεναχωριεσαι βρε...και μενα ετσι κανει αμα δει τον πατερα του...αλλα δεν γινεται...πρεπει να κοιμηθουμε και εμεις λιγο..μην αισθανεσαι ενοχες για μια βιολογικη σου αναγκη ;)

οσο για την μαμα αυτη απαραδεκτη..κριμα μωρε το παιδακι...αμαρτια ειναι ρε γαμωτο..τι να πεις...

καρολινακι μου που εισαι;;;;

γωγουλα;;;;ολα καλα με τον γιατρο;;;;

βικυ περαστικα σας

σες :x

αναστασακι μου πως παει η τσαχπινα τρωει τιποτε;;;η μονο μεμε;;; :D

φιλιαααααααα

Δημοσίευση

να νευρα μου :twisted::twisted::twisted::twisted:

πηρα τηλεφωνο στη δουλεια για να μαθω το προγραμμα μου μιας και στις 21 πρεπει να παω και μιλαω με την προισταμενη και μου λεει οτι μαλλον θα με αλλαξουν τμημα....ε...δεν πανε καλα :o:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: δεν μπορω..αντε τωρα να βρω την καινουργια προισταμενη και να κανονισω προγραμμα...στα αρ....ια τους που εχω 2 παιδια......ελεοςςςςςςςςςςςς :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

Καλημεραααααααααα!!!!

Τι μου κανετε;;;;

Καλεεεεεεε τι ομορφη νυφουλα που εχω!!!! :x:x:x:x Καλα Νατασα εισαι κουκλα ε;;;

Φτου φτου!!!!Συγχαρητηρια για τα κιλα σας!!!! :ymparty::ymparty::ymparty:

Σε λιγο θα μας φτασετε.Εμεις ειμαστε 4050.Αλλα βγηκαμε 3450 απο το ΡΕΑ και την εβδομαδα της 1ης μαστιτιδας δεν πηρε καθολου βαρος.Μετα βεβαια παιρνει.

Αργυρουλα μου να ζησετε κοριτσι μου!!!!!

Γιωτα μου χαιρομαι που εισαι καλυτερα. :x

Ρε τρελες Ερη και Σισσυ 5 κιλα βύζο;;;; =))=))=))=))=))

Μητσακι μου ομορφο χαθηκαμε ρε συ.Φιλακια στη Βασιλικη και περαστικα.Ξουτ μακρια οι παλιοαρρωστιες.

Καλα ρε Αφρο!!!Εισαι σοβαρη;;;Σιμς ολοκληρη γαϊδαρα;;;;;; :-w:-w:-w:-w

Με τα μαθητουδια τσακωνομουνα και τους ελεγα οτι καλυτερα να πανε να πιουνε καφε παρα να παιζουνε αυτη τη Μ$#$#%κια!!!! 8-}8-}8-}

Ρε Γωγω τι εγινε με το γιατρο;;;

Αννα πολυ λυπαμαι με αυτα αλλα και τιποτα δεν κανουμε.Γιατι να μην παρουνε το παιδακι αυτο στον παιδικο;;;Αυτο και αν χρειαζεται φροντιδα.

Θουλιτσα ολο βολταρεις ε;;;Κανα ροζ ρουχαλακι για τη μπουμπου πηρες;;;;; ;;);;);;);;);;)

Νατασουλα 2,5 κιλα θα φυγουν πατ κιουτ.Στην Ελενα γιατι δεν βαζεις λιγο μαλακτικη στις ακρες οταν τη λουζεις;;;;;

Χρυσα τι κανει ο αγαπημενος σου οικ. διευθ.;;;;; X(X(X(X(X(

Εγω κοριτσια τα ιδια αλλα το παλευω.Το μωρο μου κανει κατι περιεργα.Σαν να μην του αρεσει η καλαθουνα.Η κουνια δεν χωραει στο δωματιο μας.Και τωρα δε ξερω τι να κανω.

Δημοσίευση

Λεει οτι του κανουν στρατα και κλαιει. Λεω οτι προφανως δεν θελει!! Μου λεει πως δεν μπορουν να το ρισκαρουν μηπως κανουν ζημια στο παιδι και πως ειναι πολυ μεγαλος για να μην περπαταει και να τον παω σε ορθοπαιδικο. Πηρα τον παιδιατρο και μου ειπε να τους στειλω στον διαολο!

Δημοσίευση
Πηρα τον παιδιατρο και μου ειπε να τους στειλω στον διαολο!

ΕΤΣΙ!!!! :twisted::twisted::twisted:

Αν ειναι δυνατόν!!!! Κάθε παιδάκι ειναι διαφορετικό και θα περπατήσει οταν είναι έτοιμο! Βαριούνται την στράτα μου φαινεται! Μα τι γαιδούρια!!!

Δημοσίευση

Ρε Αννα τι στρατα και μαλακιες;;;;ΝΑ τον αφησουν ησυχο.Ποιος τους ειπε να τον κανουν στρατα;;; :twisted::twisted::twisted:

Να τον προσεχουν και να τον διαπαιδαγωγησουν πρεπει.Αμαν πιαααααααα!!!!!Γκρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!

Εγω το Ν, ουτε κατα διανοια τον εβαλα σε στρατα.Εκανε κατι χαζοβηματα μονος του και μια μερα σηκωθηκε και περπατησε.

Α Θουλιτσα.Εχω κοχυλια.Αλλα ρε συ εχω το βυζο ολη μερα οξω οποτε δεν τα χρησιμοποιω. ;) Ρε συ μου ελειψε το ποντικακι.Θα το τηλ. και εγω.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...