Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 83
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Νατασάκι μου γλυκό χάρηκα τόσο πολύ με τα νέα σας!!!!!!!!!!!!!

Χίλια μπράβο σε σένα που το έψαξες τόσο πολύ και αποφάσισες να το τολμήσεις και άλλα τόσα μπράβο στην γιατρό και την μαία σου που σε στήριξαν και τα καταφέρατε

Δίνεις κουράγιο κι ελπίδα σε πολλές μανούλες που θέλουν να το τολμήσουν

Να χαίρεσαι τις κορούλες και να σου χαρίζουν ατελείωτες στιγμές ευτυχίας

:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Δημοσίευση

Αχ παλιοκοριτσο..ηρθα γραφειο και πρωη πρωη κλαιω!!!

και φυσικα ολοι με κοιταν περιεργα..και αντε να τους εξηγησεις τωρα το γιατι!!!

Να σου ζησει..να ειναι ολα παντα στη ζωη σας οπως ο τοκετος σας...να γινονται οπως τα θελετε!!

Μακαρι να αξιοθω να γεννησω με τον ιδιο τροπο!!!

καλη συνεχεια με τους θηλασμους και των δυο!!!

Δημοσίευση

Κορίτσι μου γλυκό πολύ συγκινήθηκα με τη περιγραφή σου :cry:

Μπράβο σου για τη δύναμη και το θάρρος που έδειξες και μπράβο και στο γιατρό σου που ήταν συνοδοιπόρος σ' αυτή σου την απόφαση! Πίστεψες στο όνειρο και το έζησες!! Τι πιο όμορφο [smilie=icon_flower.gif] ??

Να σου ζήσει η μπεμπούλα σου!! Να χαίρεσαι και να καμαρώνεις και τα δυο σου κοριτσάκια!

Απ' ότι διαβάζω θηλάζεις ακόμη και το πρώτο! Τι να πω? Σου αξίζουν πολλά μπράβο :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Δημοσίευση

Να σας(μας) ζησει !!! Καλως ηρθες μπουμπουκένια !!!

Δεν χρειαζεται να σου πω ποσο πολυ συγκινήθηκα , ποσο χαιρομαι και ποσο περηφανη νιωθω για σενα παρολο που δεν σε "ξερω".

Σου ευχομαι καλη ανατροφή , μια ηρεμη περιοδο λοχειας και καλη προσαρμογή σε ολους σας .

Τα φιλια μας σε ολους σας !!!

Δημοσίευση

Νατασα να σου ζησει η μπεμπα .Μας συγκινησες ολες με το κουραγιο και την υπομονη σου.Μπραβο κοριτσακι !!!Να στε παντα ευτυχισμενοι και χαρουμενοι .Φανταζομαι η Ειρηνη χαρα με την αδερφουλα...Πολλα πολλα φιλακια !!!!

Δημοσίευση

Νατασσουλα μου συγκινήθηκα πολυ με την ιστορία σου! συγχαρητήρια για το θάρρος σου,την υπομονή σου και το κουράγιο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!να γεννήσεις φυσιολογικά μετά από καισαρική....χίλια μπράβοοοοοοο σε σένα,στον γιατρό και φυσικά στην μαία.

Να σου ζήσει το αγγελούδι σου,να ναι γερό ,καλότυχο, να στε πάντα μια ευτυχισμένη οικογένεια και πάντα να γίνονται τα όνειρα σου πραγματικότητα....

καλή λοχεία!!!και να καμαρώνεις και τις δύο μπουμπούκες σου!!!!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!

Κάθε ευχή με συγκινεί έτσι όπως είμαι τώρα!!!!

Να στε καλά όλες σας!

Να χαίρεστε τα παιδάκια σας οι μανούλες και οι εγκυούλες εύχομαι να κρατήσουν υγιέστατα μπεμπάκια...

Ευχαριστώ πραγματικά...

(Papaki θα σου στείλω στο fb)

Δημοσίευση

Αι στο καλο σου πρωι πρωι ρε Νατασα.Κομματια με εκανες.

Κλαιω που κλαιω μονη μου απο τον πονο και τη λοχεια ηρθε και αυτο και με αποτελειωσε.

Να σαι καλα κοριτσακι μου.Να σου ζησουν τα αγγελουδια σου και να εισαι παντα ετσι δυνατη.Φιλακια πολλα πολλα. :x:x:x:x:x

Δημοσίευση

νατασουλαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!εζησες το θαυμα της γεννησης της κορουλας σου σε ολο του το μεγαλειο!!!!!!!!!!!!!ενα τεραστιο μπραβο για την επιμονη και την υπομονη σου!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου και καλη λοχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

post-2628-13873935955374_thumb.jpg

Δημοσίευση

φιλεναδιτσα μου γλυκεια φιλεναδιτσα :D:D:D:D

να σου ζησει η κορακλα σου!!!!!!!!!!!!!

αξιζες να το ζησεις κ με το παραπανω...

δε ειχα καμια αμφιβολια..αμφιβολια ειχα πιο πολυ με το φυλο..

μα αγορι εγω ελεγα :lol::lol::lol::lol::lol:

να χαιρεσαι τα παιδακια σου...σ αγαπω παρα παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ σκατιαρο με συγκινησες...στο καλο σου :D:D:D

Δημοσίευση

να σας ζησει νατασσα!!!!!!!

να την χαιρεστε και χαιρομαι πολυ που ολα πηγανε οπως τα ηθελες!!!!! :):):):):)

αντε καλή ευκολια με τον διπλο θηλασμο τωρα και να ειναι παντα ησυχο το πουλακι μας οσο τωρα!!!! :x

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...