Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 879
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσαρες τι κανετε?

Παλι δουλεια δεν μπορω να ξυπνησω σας διαβασα κιολας γιατι εχω να μπω

απο το Σαββατο(πρωι)...

Δεν θυμαμαι και πολλα γιατι ακομα δεν ανοιξε καλα το ματι..

Βικυ ειδα πως περασες τελεια μπραβο!!

Τονια τα καδρακια σου πολυ ωραια αμα πιανουν τα χερια οπως λεει και η

Ανδριανα κανεις πολλα και εγω δεν μπορω με τιποτα να κανω τετοια :)

Κοιμαστε ε?Τι ωραια ζηλευω... :)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;

ΒΙΚΑΚΗ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ;;ΝΕΥΡΟΠΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΧΤΕΣ ΤΟ ΠΑΘΕΝΩ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΩ...ΕΧΩ ΠΑΕΙ Κ ΣΕ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ..

ΤΖΟΑΝΑΚΙ ΑΝΤΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ!!

ΒΑΣΩ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. Καλημέρα Βάσω εγώ ξύπνησα για τα καλά γιατί ήρθε πρωι πρωι η πεθερά μου στο σπίτι και καταλαβαίνεις τι ωραία που ξυπνάω κάθε πρωί.

Ευτυχώς σήμερα που δεν δουλευω απόγευμα. Πρέπει όμως μόλις σχολάσω να πάω να πληρώσω λογαριασμούς :oops::oops::oops::oops: .

Οι ωραίοι έχουν χρεή :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Άρα εμείς πρέπει να είμαστε πολύ ωραίοι :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια

Καλημέρα Βάσω εγώ ξύπνησα για τα καλά γιατί ήρθε πρωι πρωι η πεθερά μου στο σπίτι και καταλαβαίνεις τι ωραία που ξυπνάω κάθε πρωί.

Το καλυτερο ξυπνημα κανεις σε ζηλευω(πλακα κανω) :D

Οι ωραίοι έχουν χρεή

Εμεις να δεις ποσο ωραιοι ειμαστε και τωρα που θα παρουμε δανειο για σπιτι θα γινουμε ακομα πιο ωραιοι :lol:

Δημοσίευση

καλημεεραααα κοριτσακιαα!!!!τι κανετε??

ολες ωραιες ειστε βλεπω!!κ γω ωραια ειμαι..μην μεινω απ'εξω!!!βασικα νομιζω οτι ολη η ελλαδα μες την ομορφια ειναι τον τελευταιο καιρο!!πολυς ανταγωνισμος ομορφιας!!! :lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημερα Ασπα το ειχε η μερα σημερα και εμενα με πλακωσε το παπλωμα και αργησα

να σηκωθω το καλο ειναι οτι δουλευω στο απεναντι χωριο και ετσι μεσα σε 10λεπτα ηρθα...

Και τωρα ξενερωσα ηταν η σειρα μου το προηγουμενο σαββατο να δουλεψω και το εκανα τωρα μου ειπαν για να ερθει στα ισια του το προγραμμα θα πρεπει να δουλεψω και αυτο το Σαββατο μας εχουν κανει μπαχαλο και δεν μπορουμε να μιλησουμε για να μην μας διωξουνε ελεος

Δημοσίευση

Mirlitsa εγώ δουλευω 8.30 και το σπίτι μου είναι πολύ κοντά στην δουλειά μια μέρα με παίρνει ο ύπνος και με παίρνει τηλ ο άνδρας να με ξυπνήσει στις 8,20 και μετά (είναι οδηγός στα λεωφορεία) με βλέπει στον δρόμο 8,25 και είχε σκάσει στα γέλια που έτρεχα σαν την τρέλλη :lol::lol::lol::lol::lol:

Βάσω αφού μπορέσατε και πήρατε δάνειο μην μιλάς καθόλου :roll::roll::roll:

Βικουλίνι δεν είμαι μόνο ότι είναι πίκρα είναι ότι έρχονται και κάθε μήνα σαν την περίοδο και χωρίς καθυστέρηση :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Με τα πολλά -πολλά βέβαια έφτασα 8:20...έβαλα κρέμα προσώπου στο ένα φανάρι και στο επόμενο βάφτικα ολίγον!!!!! χαχαχαχα....πλάκα είχε....ευτυχως δεν με κατάλαβε κανείς!!!!

Δημοσίευση

kalimeroudia!ax koritsakia mou ti suzitisi piasate gia logariasmous??ax afiste ta!!!olos o kosmos xalia!!tespa...

bikoulinaki tha den thelw na eisai etsi...gia pare ta panw sou..!exeis tin ugeia sou ki esu kai ta paidakia sou..kai osoi agapas!des tin thetiki pleura giati tha trelatheis sto telos!!simera einai mia kainouria mera..

vasw,antriana,aspa kali doulitsa koritsakia!!!

va

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε;;; Εμεις νομίζω είμαστε λίγο καλύτερα!!! Όμως βρε κορίτσια μου χριάζομαι τη βοήθειά σας. Ο μικρός μετά την ίωση που πέρασε δεν τρώει τίποτα!!!!! Έχει να φάει κανονικά από την περασμένη Τετάρτη :shock::shock: . Ζητάει να φάει αλλά μόλις το βάλει στο στόμα του το φτύνει κατευθείαν!!!!! Δεν ξέρω τι να κάνω βρε κορίτσια. Εχω ανυσηχήσει πραγματικά. Το απόγευμα θα πάρω τηλ τον παιδιάτρο. Σχολείο δεν τον έχω στήλει ακόμα γιατί φοβάμαι μην ξανακολλήσει τίποτα και έχουμε χειρότερα. Τι στο καλό να κάνω;;;;;;;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλέ αυτός μου ανεβάζει την πίεση κάθε φορά με αυτά που μου λέει.. & όχι μόνο τη δική μου.. 🤣  Για τον ομφάλιο μου είπε απλά ότι το μωρό αν είναι τυλιγμένο κάνα δύο φορές μπορεί να υπάρχει θέμα στην έξοδο στο φυσιολογικό τοκετό, αν είναι κοντός ο λόρος θα το σφίξει, ενώ αν είναι μακρύς δεν υπάρχει θέμα.. αλλά λέει αυτό δεν το ξέρουμε από πριν.. Μου ήρθε να του πω "τώρα μας υποχρέωσες".. 🤣 Που γεννάω εε;; 😆 Επαρχεία... Στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Εντωμεταξύ η πίεση μου μετρημένη σήμερα το πρωί.. όχι ότι τις άλλες μέρες διαφέρει δηλαδή... Σε αυτόν όμως η πίεση 15.. 🥴🥴🥴 Ας ελπίσουμε ότι μέχρι το τέλος όλα θα πάνε καλά.!!! 🙏🏼
    • Χαχαχ πες του γιατρέ μάλλον κάτι άλλο φταίει που ανεβάζω πίεση🤣 ε δεν είναι τυχαίο, μάλλον σε αγχώνει!! Ελπίζω να μην ανέβει κ μη σε πάει για καισαρική τζάμπα!🙏 Πού γεννάς γιατί δε θυμάμαι; Αθήνα ή αλλού; Για τον ομφάλιο λώρο γιατί αγχώθηκες; Δεν επηρεάζει σε κάτι το μωρό, εκτός αν έχει στρίψει ο ομφάλιος λώρος με τον εαυτό του κ δε μπορεί να περάσει οξυγόνο ή φαγητό στο μωρό. Στο μωρό αν τυλιχτεί δε μας πειράζει. Εμένα ένα παιδί γεννήθηκε κ με τυλιγμένο λώρο αν θυμάμαι καλά
    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...