Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 879
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσαρες τι κανετε?

Παλι δουλεια δεν μπορω να ξυπνησω σας διαβασα κιολας γιατι εχω να μπω

απο το Σαββατο(πρωι)...

Δεν θυμαμαι και πολλα γιατι ακομα δεν ανοιξε καλα το ματι..

Βικυ ειδα πως περασες τελεια μπραβο!!

Τονια τα καδρακια σου πολυ ωραια αμα πιανουν τα χερια οπως λεει και η

Ανδριανα κανεις πολλα και εγω δεν μπορω με τιποτα να κανω τετοια :)

Κοιμαστε ε?Τι ωραια ζηλευω... :)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;

ΒΙΚΑΚΗ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ;;ΝΕΥΡΟΠΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΧΤΕΣ ΤΟ ΠΑΘΕΝΩ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΩ...ΕΧΩ ΠΑΕΙ Κ ΣΕ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ..

ΤΖΟΑΝΑΚΙ ΑΝΤΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ!!

ΒΑΣΩ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. Καλημέρα Βάσω εγώ ξύπνησα για τα καλά γιατί ήρθε πρωι πρωι η πεθερά μου στο σπίτι και καταλαβαίνεις τι ωραία που ξυπνάω κάθε πρωί.

Ευτυχώς σήμερα που δεν δουλευω απόγευμα. Πρέπει όμως μόλις σχολάσω να πάω να πληρώσω λογαριασμούς :oops::oops::oops::oops: .

Οι ωραίοι έχουν χρεή :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Άρα εμείς πρέπει να είμαστε πολύ ωραίοι :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια

Καλημέρα Βάσω εγώ ξύπνησα για τα καλά γιατί ήρθε πρωι πρωι η πεθερά μου στο σπίτι και καταλαβαίνεις τι ωραία που ξυπνάω κάθε πρωί.

Το καλυτερο ξυπνημα κανεις σε ζηλευω(πλακα κανω) :D

Οι ωραίοι έχουν χρεή

Εμεις να δεις ποσο ωραιοι ειμαστε και τωρα που θα παρουμε δανειο για σπιτι θα γινουμε ακομα πιο ωραιοι :lol:

Δημοσίευση

καλημεεραααα κοριτσακιαα!!!!τι κανετε??

ολες ωραιες ειστε βλεπω!!κ γω ωραια ειμαι..μην μεινω απ'εξω!!!βασικα νομιζω οτι ολη η ελλαδα μες την ομορφια ειναι τον τελευταιο καιρο!!πολυς ανταγωνισμος ομορφιας!!! :lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημερα Ασπα το ειχε η μερα σημερα και εμενα με πλακωσε το παπλωμα και αργησα

να σηκωθω το καλο ειναι οτι δουλευω στο απεναντι χωριο και ετσι μεσα σε 10λεπτα ηρθα...

Και τωρα ξενερωσα ηταν η σειρα μου το προηγουμενο σαββατο να δουλεψω και το εκανα τωρα μου ειπαν για να ερθει στα ισια του το προγραμμα θα πρεπει να δουλεψω και αυτο το Σαββατο μας εχουν κανει μπαχαλο και δεν μπορουμε να μιλησουμε για να μην μας διωξουνε ελεος

Δημοσίευση

Mirlitsa εγώ δουλευω 8.30 και το σπίτι μου είναι πολύ κοντά στην δουλειά μια μέρα με παίρνει ο ύπνος και με παίρνει τηλ ο άνδρας να με ξυπνήσει στις 8,20 και μετά (είναι οδηγός στα λεωφορεία) με βλέπει στον δρόμο 8,25 και είχε σκάσει στα γέλια που έτρεχα σαν την τρέλλη :lol::lol::lol::lol::lol:

Βάσω αφού μπορέσατε και πήρατε δάνειο μην μιλάς καθόλου :roll::roll::roll:

Βικουλίνι δεν είμαι μόνο ότι είναι πίκρα είναι ότι έρχονται και κάθε μήνα σαν την περίοδο και χωρίς καθυστέρηση :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Με τα πολλά -πολλά βέβαια έφτασα 8:20...έβαλα κρέμα προσώπου στο ένα φανάρι και στο επόμενο βάφτικα ολίγον!!!!! χαχαχαχα....πλάκα είχε....ευτυχως δεν με κατάλαβε κανείς!!!!

Δημοσίευση

kalimeroudia!ax koritsakia mou ti suzitisi piasate gia logariasmous??ax afiste ta!!!olos o kosmos xalia!!tespa...

bikoulinaki tha den thelw na eisai etsi...gia pare ta panw sou..!exeis tin ugeia sou ki esu kai ta paidakia sou..kai osoi agapas!des tin thetiki pleura giati tha trelatheis sto telos!!simera einai mia kainouria mera..

vasw,antriana,aspa kali doulitsa koritsakia!!!

va

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε;;; Εμεις νομίζω είμαστε λίγο καλύτερα!!! Όμως βρε κορίτσια μου χριάζομαι τη βοήθειά σας. Ο μικρός μετά την ίωση που πέρασε δεν τρώει τίποτα!!!!! Έχει να φάει κανονικά από την περασμένη Τετάρτη :shock::shock: . Ζητάει να φάει αλλά μόλις το βάλει στο στόμα του το φτύνει κατευθείαν!!!!! Δεν ξέρω τι να κάνω βρε κορίτσια. Εχω ανυσηχήσει πραγματικά. Το απόγευμα θα πάρω τηλ τον παιδιάτρο. Σχολείο δεν τον έχω στήλει ακόμα γιατί φοβάμαι μην ξανακολλήσει τίποτα και έχουμε χειρότερα. Τι στο καλό να κάνω;;;;;;;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...