Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΡΕΛΛΟΜΑΝΟΥΛΕΣ 2008 - Νο 7!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Ωχ ΩΧ βασούλα. Τον έχεις βγάλει τον φρονημίτη;;; Ή είναι έγκλιστος;;; Πρόσεχε για απόστημα!!!! Να πας οπωσδήποτε σε οδοντίατρο. Μην το αφήσεις!!!!!!!!

Γιατί ρε Βικάκι μου, τι έπαθες γλυκουλίνι μου;;; :cry::cry::cry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 879
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

σκεφτομαο πολλα κ εχω πεσει ευτυχως μια στο τοσο βηχει απλα ειπα να παω αν ειναι να προλαβουμε αλλα ουτε διαθεση του χει πεσει ουτε πυρετους ουτε τιποτα!!!!!!!

ΕΕ μωρέ καμιά ελαφριά ιωσούλα θα είναι που θα την περάσει στο πόδι. Μην ανυσηχείς. Όλα καλά θα πάνε.

Πάρε μερικά :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-* να σου φτιάξει η διάθεση!!!!!!!!!!!!!

Μου ειπαν πως μολις σχολασω να παω πανω στα γραφεια να μιλησουμε για καποιο θεμα θα σκασω δεν ξερω για τι πραγμα ελπιζω να μην με πουν για καμια απολυση :o

Για αυξηση δεν την κοβω με τιποτα αυτο ειναι το μονο σιγουρο ελπιζω να ειναι κατι

ασχετο....Μακαρι γιατι μπορει να γκρινιαζω που δουλευω αλλα δεν θελω να φυγω...

Σε ενα μισαωρο θα μαθω

Tσαααααα, να 'μαι πάλι!!!!

Ωχ Βάσω.....μου κοπήκαν τα πόδια κάπως.....επλίζω να ακούσεις καλά νέα.

Λένα καλώς ήρθες κι από δω.

Εσύ τρελοκοτσιδούμ....τι έχεις καμάρι μου????

Λοιπον κοριτσια εγω σας αφηνω παω πανω και μετα σχολαω θα σας πω τα νεα αυριο αν δεν με διωξουν ;) Μακαρι να μην ειναι κατι κακο

Φιλακια σε ολες :)

Θελω παντως να ειμαι αισιοδοξη....

Γεια σας

φλωριαννα μου σε ευχαριστω...

β ασω δεν θα ναι τιποτα κακο

ερη μου για σημερα δεν το βλεπω σορρυ αλλα θελω να το παω παιδιατρο μωρε κ ασε μην κολλησει κ ο κωστακης !!!!!!!

εγω ακομα :(:(:(

κοριτσιαααα τι διαβαζω εδω βρε??ολες πεσμενες??? :cry:

βιακκι μου περαστικα στον χαρακη!μακαρι να περασει γρηγορα κ να μην ειναι τιποτα!κανεις δεν γλυτωνει πια απ'αυτες τις ιωσεις!!θεριζουν! :cry:

βασω μου ελπιζω να ειναι για καλο που θελουν να σου μιλησουν! :)

περαστικα κ σε σενα για το δοντι!!απελπισια οι φρονιμιτες!εμενα 2 χρονια εκανε να βγει επιτελους κ καθε μην αποναγα για καμια βδομαδα!τι πονος θεε μου! :(

ελενη μου καλωσηρθες!!καπου θα εχουμε ξαναμιλησει εμεις..δεν θυμαμαι τωρα! :oops:

εγω ειμαι η αντριανα κ εχω 3 παιδακια!το νικολα 4 χρονων,την μαρια 2,5 κ τον θαναση 1,5!!!

να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου κ θα χαρω πολυ να τα λεμε!!! :D

ασπα ειναι κ το σικο σου παιδακι αρρωστο???δεν θυμαμαι βρε κοριτσια..περαστικουλια αν ειναι!

τι ξεχασα???τι ξεχασα??δεν θυμαμαι! :oops::roll:

ολοι κοιμουνται τωρα κ γω αρμενιζω στο ιντερνετ!!!κ κανω κ δουλεεις παραλληλα!!παραλληλα οχι ταυτοχρονα!!! :lol::lol:

ελενη μου καλωσηρθες!!καπου θα εχουμε ξαναμιλησει εμεις..δεν θυμαμαι τωρα! :oops:

εγω ειμαι η αντριανα κ εχω 3 παιδακια!το νικολα 4 χρονων,την μαρια 2,5 κ τον θαναση 1,5!!!

να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου κ θα χαρω πολυ να τα λεμε!!! :D

:

ναι εχουμε ξαναμιλησει.ειχες γραψει σε ένα θέμα με την επιλόχειο κατάθλιψη που είχα ανοίξει!να τα χαιρεσαι κι εσυ τα παιδακια σου.να είναι πάντα γερα.πόσο είσαι κι έχεις ήδη τρια?φαίνεσαι μικρη στη φωτο που έχεις.κ φαίνεσαι κ λίγο ''τρελλή''...θα πρέπει να είσαι πολύ χαρούμενος ανθρωπος!

αααα ναιιι βρεεε!!εχουμε ξαναμιλησει!!θυμηθηκα!!! :D

24 ειμαι!!!ε ειμαι λιγουλακι χαζοχαρουμενη,οοοταν δεν εχω τα νευρα μου!!! :lol:

αμα με πιασει το τρελο μου φτανω σε σημειο ρεζιλεματος!!!! :lol::lol::lol: αφου στο σχολειο πηγαινα σε οποια παρεα εβρισκα,ελεγα τις κοτσανες μου κ γυρνωντας να φυγω ακουγα να λενε ''ααα δεν παει καλα αυτη''!!!!!!!!!! :lol::lol::roll:

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΕΛΕΝΗ , ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΕΧΩ ΤΗ ΜΑΡΙΣΑ 2,5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΗ 4 ΜΗΝΩΝ.

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛΑ;

ΒΙΚΑΡΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ;ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΙΟΛΑΣ..

ΒΑΣΟΥΛΑ ΕΥΧΟΜΕ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...