Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΡΕΛΛΟΜΑΝΟΥΛΕΣ 2008 - Νο 7!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα τζοανάκι μου. Και εσεις τα ίδια εε;;; Τα έχω δει όλα, γιατί από διάθεση είναι μια χαρά και πυρετό δεν έχει κάνει από το Σάββατο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 879
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε;;; Εμεις νομίζω είμαστε λίγο καλύτερα!!! Όμως βρε κορίτσια μου χριάζομαι τη βοήθειά σας. Ο μικρός μετά την ίωση που πέρασε δεν τρώει τίποτα!!!!! Έχει να φάει κανονικά από την περασμένη Τετάρτη :shock::shock: . Ζητάει να φάει αλλά μόλις το βάλει στο στόμα του το φτύνει κατευθείαν!!!!! Δεν ξέρω τι να κάνω βρε κορίτσια. Εχω ανυσηχήσει πραγματικά. Το απόγευμα θα πάρω τηλ τον παιδιάτρο. Σχολείο δεν τον έχω στήλει ακόμα γιατί φοβάμαι μην ξανακολλήσει τίποτα και έχουμε χειρότερα. Τι στο καλό να κάνω;;;;;;;

Kοίτα αν ο μικρός σου είναι γενικά φαγανό παιδάκι μην τον φοβάσαι. Αν πίνει έστω γάλα και τρώει λίγα φρουτάκια καλά είναι.

Κι εμένα ο δικός μου, που υποτίθεται πέρασε την ίωση, αλλά δεν είναι εντελώς οκ, δεν πολυτρώει. Για την ακρίβεια εχθές που τον πίεσα, έκανε εμετό. Οπότε λέω δεν τον ξαναπιέζω και όσο φάει, και αν δεν θέλει φαγητό έστω γαλατάκι. Ξέρω ότι είναι φαγανό παιδάκι και όταν θέλει κάτι το ζητάει, οπότε δεν ανησυχώ παρόλο που έχασε 1,5 κιλό. Θέλουν κι αυτά λίγο χρόνο να επανέλουν.

Αν βέβαια θέλεις και μια επιστημονική άποψη καλό θα ήταν να επισκεπτείς πάλι τον γιατρό σας.

Φλωριανα μου εμενα ο δικος μου οποτε αρρωσταινει μου κανει τα ιδια δεν τρωει

και αναγκαζομαι να τον δινω ολη μερα γαλα αντε κανενα φρουτο και κρεμες οτι φαει μωρε...Αλλα ρωτα και τον παιδιατρο για να ηρεμησεις

Καλημέρα μανούλες!!!

Φλωριάνα μου δεν τρώει τίποτα με τίποτα απο την Τεταρτη?

Πάντως ειναι λογικό να μην θέλει να φάει αφου ειναι συνεχεια αρωστο το ζουζουνάκι..

Περαστικά!

Φιλιά σε όλες κορίτσια...

Ευχαριστώ βρε κοριτσάκια μου. Νόμιζα ότι μόνο εγώ τα περνάω αυτά :shock::shock: . Εχει γίνει σα σουράβλι το καημένο, πάνε τα μαγουλάκια πάνε τα μπουτάκια, ούτε ξέρω πόσο έχει χάσει :?:? εχει χαλάσει και η ζυγαριά :evil::evil: . Αυριο λέω να τον στείλω παιδικό μήπως δει τα άλλα παιδάκια που τρώνε και φάει και αυτός τίποτα.

Μην αγχωνεσαι θα δεις που θα παρει τα πανω του και θα αρχισει παλι να τρωει :)

Και οσο για τον παιδικο ειναι μια καλη ιδεα μαζι με τα αλλα παιδακια ολο και κατι θα φαει

Φλωριάνα να του δίνεις να τρώει αυτά που αρέσουν εγώ έτσι κάνω (εννοείται όχι σοκολάτες) και σιγά σιγά θα του ανοίξει η όρεξη. Να του κάνεις λίγο τα κέφια με λίγα λόγια.

Bikxar αρχίστε τους ορούς μπας και την γλυτώσετε εμείς τώρα ξεμπερδέψαμε. ΥΠΟΜΟΝΗ.

κορίτσια...

καλημέρα!

χωράω εγώ εδώ?

είμαι λίγο νωρίτερα...τέλος του 2007 κ ευελπιστώ να γίνω κι εγω μια τρελλομανούλα!

Καλημερα βεβαιως και χωρας :)

Ειμαι η Βασω 25ετων και ο γιος μου ειναι 2ετων

Καλημερα βεβαιως και χωρας :)

Ειμαι η Βασω 25ετων και ο γιος μου ειναι 2ετων[/quote:22fxsi5d]

Είμαι η Ελένη,28 ετων κ τα κοριτσακια μου ειναι 3 ετων κ 9 μηνων.θα χαρω να τα λέμε!

ευτυχως ρια τρεχει η μυτη δεν ειναι βουλωμενη

ελενη καλωηρθες εμεις εχουμε ξαναμιλησει εχουμε το ιδιο γιατρο ;)

:):):):):)

περαστικα ευχομαι!!!!!!

ΕΛΕΝΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

φίλη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Bikxar εμένα η παιδίατρος μου λέει ότι με ορό στην μυτούλα καθαρίζουν όλα και βήχα που είχε χωρίς μύξες που έλεγε εκτός απο τα υπόλοιπα να κάνω και ορό. Δεν στο παίζω ξελόρας απλά στο λέω γιατί μερικές φορές εμένα με τον ορό την έχει γλυτώσει. :o:o:o

Είμαι η Ελένη,28 ετων κ τα κοριτσακια μου ειναι 3 ετων κ 9 μηνων.θα χαρω να τα λέμε

Να τα χαιρεσε.Κοριτσακια ε? Και εγω θελω.... :D

Αχ κοριτσια μου εχει μπει στο μυαλο να κανω δευτερο παιδακι το θελω πολυ και το ειπα στον αντρα μου και η απαντηση του? Κατσε μωρε λιγακι ακομα δεν βλεπεις τι γινετε με αυτη την κριση? Λες και αν περιμενουμε θα γινουμε παμπλουτοι και θα κανουμε 10...Αλλα που θα παει θα τον καταφερω ;)

ΕΛΕΝΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

φίλη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Καλημέρα Ελενίτσα είναι η Φλωριάνα 32 ετών και έχω ένα αγοράκι 2 1/2 σχεδόν. Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου.

Βικακι περαστικά και σε σας. Μπήκε ο Γενάρης (αυτό μου είπε ο παιδίατρος όταν του είπα ότι ο μικρός είναι άρρωστος). Βάζε ορό να μην γυρίσει σε ωτίτιδα και πήγενε στον παιδίατρο.

Δεν ειμαι καλα σημερα ποναει πολυ ο φρονιμητης μου και μαλλον κατεβασε πειον

και ποναει ο λαιμος μου απο την ιδια μερια που ειναι το δοντι :(

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...