Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΡΕΛΛΟΜΑΝΟΥΛΕΣ 2008 - Νο 7!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια!!!χαθηκα ε?ειχα παει 3ημερο στο χωριο μηπως και ξεκουραστωωω!!!εχω και αυτο τον σπαστικο βηχα!!!26-01 εχω ραντεβοπυ με τον γιατρο και θα ερθουμε αθηνα τι καλα!!!ο μπεμπης με κλωτσαει ολη την μερα!!!βασικα νιωθω λες και χοροπηδαει!!! :o:shock::):lol:

Ιωαννακι χρονια σου πολλα!!!με ενα ακομα γερο μωρακι(κοριτσακι)!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 879
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ύστερα από τόσες μέρες απύρετοι γίναμε καλά και έτσι πήγαμε όλοι μαζί στο πάρτυ.....και αργά το βράδυ πάλι ανέβασε πυρετό ο Λεωνίδας. Δεν ξέρω τι φταίει, και δεν μπορώ

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΜΩΡΕ ΠΑΛΙ??

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ???ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΟΥΜΕ 4!!!!! :lol:

ΒΙΚΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΙΝΑΙ.

ΤΙ ΝΕΑ ΚΟΥΚΛΕΣ???

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΦΩΤΟ ΜΑΣ.

ΣΤΑΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ...ΒΑΛΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2ο;;;ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!

ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ!!

ΒΙΚΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!

ΑΧΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ..ΠΑΕΙ ΤΑΧΩ ΧΑΜΕΝΑ...

bikaki perases kala e??mpravo sou..einai wraio kapou kapou na allazoume kai parastaseis!!

bikoulinaki omorfo bikoulinaki meli..iremise koritsaki mou kai skepsou ta paidakia sou!den aksizei na gineis misi..ta paidakia sou se theloune geri kai dunati!!!

stamoulini ante na pame oles mazi sti vaftisi...ki eseis na eiste 4 nai...nai..nai..!tin tetarti einai i eksetasi..

tonaki polu klwstsidi exeis faei ee??ki emena mou rixnei kati kales..!s euxaristw kai gia tis euxoules...!me to kalo k to antraki sas!!

aspaki pureto o mikroulis sou?e..pou oreksi gia fai..!perastika sas mwle..ax auta ta paidakia mas..les kai ta kunigane oi arrwsties!

Τι κανετε κοριτσάκια μου? Σας εχασα λίγο σήμερα ε!

Το πρωί πηγαμε για καφέ με τις άλλες μανούλες του βυζονυχτίου.. αχ παιδιά πολύ έχει θεριέψει ο Κώστας... δεν καθόταν με τίποτα...

Ναταλία καλωσηλθες!

Βικάκι ωραία πέρασες ε? Πραγματικά ειχε πολυ ζέστη χθες και σήμερα.. Σκάω και μου την δίνει στα νευρα! Στο νησί βεβαίως βεβαίως ειναι σουπερ με τον ήλιο..

Ασπάκι περαστικά σας!

Σταμυ, Τονια, Βικουλίνι, Τζοανάκι, Ανδριάνα και σε όλες κορίτσια, τα φιλιά μου!

Το Κατερινάκι που ειναι βρε παιδια?

Το Λενάκι γεννησε πριν λίγες μέρες ε? Μάλλον δεν θα έχει βγεί ακομη...

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ!!! :D

Ναταλια καλως ηρθες!!!! :D 4 παιδακια και με τοση μικρη διαφορα;;;;;Μπραβο βρε θηριο εισαι αξιοθαυμαστη!!!!! :-bd:-bd Να σου ζησουν και να τα βλεπεις παντα ευτυχισμενα!

Πω πω μου φαινεται αδιανοητο για μενα;;;; :oops::oops:

Ασε Σταμμυ δε μας σωζει τιποτα νομιζω με τους μουρμουριδες!!! :lol:

Βικουλινι λεγε τα σς μας να ξεσπας και να γυριζεις πιο ηρεμη στα παιδακια σου! ;) Κι ο δικος σου καποια στιγμη με το πολυ μπουρου μπουρου θα τα εμπεδωσει δε μπορει.. :?

Ασπα μπορει μωρε να ξανακυλησε η προηγουμενη ιωση ή να αρπαξε καμια καινουρια απο το σχολειο... :? Περαστικα του μωρε και γρηγορα.... :(

Τονια κι εμενα με εχει ταραξει στις κλωτσιες και μου εχει σακατεψει τα πλευρα!!!!! :crazy: Μιλαμε οτι ωρες ωρες δε μπορω να αναπνευσω...

Ουφ αντε λιγο εμεινε ακομη... :roll:

Βικακι τελεια περασατε ε;;;; Μπραβο ρε παντα τετοια!!! ;) Μια ζωη την εχουμε κι αν δε τη γλεντησουμε τι θα καταλουμε που λεει και το γνωστο ασμα!!! :lol::lol:

Ερη πολυ καλο!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Αντε Ανδριανα βαλε μπρος!!!!! :lol::lol::lol:

Καλα ειμαι Βικακι αλλα με ποναει πολυ η μπεμπα ρε γαμωτο!!! :? Μιλαμε τωρα οτι δεν υπαρχουν τα πλευρα μου!!!!

Ο Αλεξ ειναι μια χαρα κι εχει πολυ γελιο με αυτα που λεει!!! :lol: Αλλα πολυ λογοδιαρροια βρε αδερφακι μου!!! Αφου εχθες που τον ειχα στο αυτοκινητο καποια στιγμη του λεω "σταματα πουλακι μου να μιλας,οδηγαει η μανουλα και την εχεις ζαλησει"!!! :lol::lol:

καληημεερααααααα!!!!πρωτη πρωτη ειμαι ε??σπανιοτατο!! :roll: απ'τις 7:30 ξυπνησα για να ετοιμασω τον νικολα για σχολειο!!!κοντευω να τελειωσω ολες τις δουλειες!!ε αμα ξυπναω νωρις η μερα φαινεται πιο αισιοδοξη!!! :P:P

ασπακι μου περαστικα στον μικρουλη σου!πωπω τι γινεται ρε παιδια με τις ιωσεις?/σταματημο δεν εχουν! :?

με περασες ναταλιαααα!!!!! :D:D τονια μου οποτε ακουω για εγκυμοσυνες κ τετοια ζηλευω με την καλη εννοια!!θελω κ γωωωω!!!αλλα εχω συνηθισει να ερχονται τα μωρακια σαν εκπληξη...εεε απροετοιμαστα πως το λενε κ μ'αρεσει αυτο!!μονο στο πρωτο ειχαμε πει να κανουμε προσπαθειες!τα αλλα 2 ηρθαν ξαφνικα κ φυσικα καλοδεχουμενα!!τωρα εχω να μεινω εγκυος απ'τον αυγουστο του 2009....αργησα ε??? :lol::lol: θεεελωωω κοιλιιιτσαααα!!!!!!! :D:D

τον περασμενο μηνα νομιζα οτι ειχα καθυστερηση!νομιζα επειδη ειχα στο μυαλο μου αλλη μερα περιοδου! :roll::oops: κ φυσικα δια μαγειας ειχα κ ολα τα συμπτωματα..κ παλι νομιζα!!παιχνιδια του μυαλου!!!ειχα καταχαρει,ειχα αρχισει να σκεφτομαι μικροσκοπικα χερακια κ πατουσιτσες κ αλλα τετοια!!βγηκαμε για φαγητο με τον σπυρο να του πω το μαντατο!!καναμε σαν χαζα απ'τη χαρα μας κ την αλλη μερα πηρα τεστ κ βγηκε αρνητικο!!κοντευα να βαλω τα κλαματα!!μετα λεω κατσε να κοιταξω κ το σημειωματαριο μου με τις περιοδους κ ναααατοοοοοο!!!!σε 10 μερες ηταν να μου ερθει κ γω νομιζα οτι ηδη εχω καθυστερηση!!! :lol::lol::?

θελω πολυ νινακι,αλλα δεν μ'αρεσει πουλ να το προγραμματιζω!!ειμαι κ πολυ αγχωδης κ ετσι κ πω αρχιζουμε προσπαθεις,οποτε δεν θα ειμαι θα κλαιω!!γι'αυτο καλυτερα να ερθει απο μονο του!!! :)

καλημερουδιαααα τι κανετε μμολις τελειωσα με το συμμαζεμα κ εκατσα!!!!!!!!!!

τονια εχον πολυ πλακα που δεν σταματανε να μιλανε εμενα το βραδυ αφου εχει πει τοσα πολλα του λεω χαρη θελω5 λεπτα υσηχιας....

αντριαννακι μου γλυκο σμουτσ σμουτσ κ ευχομαι να ερθει αλλο εν αμπεμπακι σαν εκπληξη!!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια εγώ όπως πάντα είμαι στη δουλειά.

Ωραία ήταν το ΣΚ το Σάββατο παίζαμε πόκερ μέχρι τις 3 το πρωί.

Χθές μάζεψα όλο το σπίτι το βραδάκι ξεκίνησα και τελείωσα για να κοιμηθώ στις 2,30 αλλά δεν νυστάζω γιατί κοιμήθηκα 3 ώρες την Κυριακή το μεσημέρι.

Η Ανδριάνα ευτυχώς καλυτέρεψε δεν έχει βήχα σχεδόν καθόλου.

Είμαι στη δουλειά δυστηχώς...............

Πως τα περάσατε Σαλαμίνα???

Είχε και ωραία μέρα όταν ήρθατε.

περασαμε φανταστικα εντελως καλοκαιρι....φαντασου καθομουνα στο ηλιο κ ειχα σκασει απο τη ζεστη κ σε συνδυασμο μ ψησιμο κ κρασακι σα κοτοπουλο ειμουνα!!!!!!!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...