Μετάβαση σε περιεχόμενο

ειμαι καινουρια εδω σημερα ηρθα.

olgatsele

Recommended Posts

καλωςηλθες ολγα στην παρεα μας ελπιζω να σου αρεσει γιατι εχουμε πολυ καλο παρεακι!

με το καλο να γινεις μανουλα στο ευχομαι γρηγορα αφου το θελεις.ειμαι η μαριλενα και εχω ενα αγορακι 5 χρονων.

φιλια:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλωςηλθες ολγα στην παρεα μας ελπιζω να σου αρεσει γιατι εχουμε πολυ καλο παρεακι!

με το καλο να γινεις μανουλα στο ευχομαι γρηγορα αφου το θελεις.ειμαι η μαριλενα και εχω ενα αγορακι 5 χρονων.

φιλια:kiss: :kiss: :kiss:

ΟΛΓΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ!!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

:woohoo: :woohoo:

ΟΛΓΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ!!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

:woohoo: :woohoo:

ολγα μου καλως ηρθες στην παρεα μας.....αντε με το καλο να αποκτησεις και εσυ το πολυποθητο μωρακι....να εισαι σιγουρη οτι πολλες βρισκομαστε στη θεση σου......ειμαι η ειρηνη και εγω με τη σειρα μου ανυπομονω να αποκτησω ενα φασολακι........φιλια.....

ολγα μου καλως ηρθες στην παρεα μας.....αντε με το καλο να αποκτησεις και εσυ το πολυποθητο μωρακι....να εισαι σιγουρη οτι πολλες βρισκομαστε στη θεση σου......ειμαι η ειρηνη και εγω με τη σειρα μου ανυπομονω να αποκτησω ενα φασολακι........φιλια.....

oλγα καλως ηρθες στην μεγαλη παρεα του mammyland ειμαι κ εγω νεο μελος οπως εσυ κ ελπιζω κ εγω να γινω συντομα μανουλα.( θα δεξει αυτες τις μερες );) σου ευχομαι τα καλυτερα κ συντομα τα ευχαριστα οπως κ σε ολες τις κοπελιες που δεν εχουμε μωρακια ακομη...:kiss: :kiss:

oλγα καλως ηρθες στην μεγαλη παρεα του mammyland ειμαι κ εγω νεο μελος οπως εσυ κ ελπιζω κ εγω να γινω συντομα μανουλα.( θα δεξει αυτες τις μερες );) σου ευχομαι τα καλυτερα κ συντομα τα ευχαριστα οπως κ σε ολες τις κοπελιες που δεν εχουμε μωρακια ακομη...:kiss: :kiss:

Ολγάκι καλωσήρθες στην παρέα μας και με το καλό να γίνεις κι εσύ μανούλα...Είμαι η Γωγώ και σε 5 μήνες θα κρατάω στην αγκαλίτσα μου την μπεμπούλα μου! Περιμένουμε σύντομα ευχάριστα νέα κι από σενα! Μόνο να είσαι χαλαρή και να μην αγχώνεσαι! Φιλάκια!

Ολγάκι καλωσήρθες στην παρέα μας και με το καλό να γίνεις κι εσύ μανούλα...Είμαι η Γωγώ και σε 5 μήνες θα κρατάω στην αγκαλίτσα μου την μπεμπούλα μου! Περιμένουμε σύντομα ευχάριστα νέα κι από σενα! Μόνο να είσαι χαλαρή και να μην αγχώνεσαι! Φιλάκια!

Όλγα καλώς ήρθες...Είμαι η Αντωνία και έχω 2 κοριτσάκια. Το ένα μου κοριτσάκι είναι 11 ετών και το άλλο 4 μηνών (!). Σου εύχομαι τα καλύτερα....

Όλγα καλώς ήρθες...Είμαι η Αντωνία και έχω 2 κοριτσάκια. Το ένα μου κοριτσάκι είναι 11 ετών και το άλλο 4 μηνών (!). Σου εύχομαι τα καλύτερα....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...