Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 930
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Πουλοσυζήτηση βλέπω από το πρωί :shock::shock::shock::shock:

Φακές σήμερα, ο μικρός έφαγε μια χαρά, ο μεγάλος μόνο γιαούρτι, ούτε φρουτόκρεμα το πρωί.. στη δίαιτα σήμερα το μπουλουκάκι μου [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif]

Καλά οι μικρές φοβερές.... πού να δείς Ελευθερία και μεγαλώνοντας τί γλύκες θα κάνουν :x:x

Καλά new_mammy τρελαίνομαι για Κάντυ Κάντυ :x:x

Δημοσίευση

Ελσα μου περαστικάααααααααα

λοιπον μας βλεπω στο 4 να βαζουμε κ ενα κοκκινο χ απο πανω ακαταλληλο γι ανηλικους χαχαχα

κ εγω 3 εχω μας τρωει η Ευη αλλα αν θελετε απο τα αλλα απο τα μεγαρα αν ξαναπερασει ο γυφτος θα του πω να μας φυλλαξει κανενα γερο δυνατο κ οτι αλλο ελεγε α κ μεγαλο χαχαχαχα

Που εισαι ρε Γιωργια να μας πεις τα νεα να βαλουμε φρενο στα σοκιν χιχιχιχι

πηξαμε στα πουλια σημερα εγω με 3 τα χω παιξει χιχιχιχιχι

Δημοσίευση

εμεις παλι θα πηξουμε στην σερβιετα!!!

κ απο οτι εχω καταλαβει οταν εχει μια γυναικα στο σπιτι περιοδο εχουν ολες!!

θα φρηξει ο δολιος πατερας!!!

ελσα τι κανει ο μητσαρας;;;

Δημοσίευση

Εφτασεεεε!

Φαγανε τα χρυσα μου εκτος από τον μεγαλο που εφαγε 4 κουταλιες....δε βαριεσαι....

new mammy, με γεια την εικονιτσα στο προφιλ.....καλυτερο μου φαινεται.....

Καρμεν,κολλησε ο υιος την μουριτσα στην οθονη και λεω τι βλεπει καλε?

Και εβλεπε την Ζετούλα στο τικερακι σου....λες να εχουμε νεο ερωτα????

Ελευθερια,σε αντιθεση με εσας, εμεις θα πηξουμε στην π@ρδη 8-}

Τι δεν κανατε ακομη ιδιωτικη την συζητηση???

Σορρυ μου ξεφυγε :mrgreen:

Δημοσίευση

κοριτσια ξερω πως θα γινουμε ιδιωτικη ομαδα.

κ ειμαι προθυμη να το κανω αν ομως συμφωνειτε ολες μ αυτο.

εγω κ παλι σας λεω δεν καιγομαι αλλα επειδη ειναι λαικο αιτημα οπως βλεπω κ σας αγαπω κ δεν θελω να στεναχωριεστε κ επειδη θελω επιτελους να δω τα μουτρα της νιου(αν θελει φυσικα!!) θα συμφωνησω!

οποτε προτεινω ολες οι κοπελες που γραφουμε εδω να πουν αν θελουν ή οχι κ το βλεπουμε.

επισης για να μην σας παρω στο λαιμο μου αν προκυψει καποιο τεχνικο θεμα επιστρεφουμε στη βαση μας.

τι λετε;

Δημοσίευση

φριντομ ξεχασα να σου πω οτι η κορη σου οταν κλαιει ειναι πιο φτυστη εσυ(λες και σε ξερω...ρε συ βιβη ειναι κολλητικο αυτο με τις παρενθεσεις?)

γεωργια παλι εξαφανιστικες...κοινως....μας γκαστρωσες! (καλο ε?)

φιλη απο την ιθακη τους ρωσους σου τους εστειλες σε μενα για βιζιτα?

ευη πολυ γελασα με το κλασιμο

την εικονα την αλλαξα γιατι λεω πολυ γκρινια με τα γεροντια ας βαλω κατι πιο ρομαντικο

αμα γινουμαι και ιδιωτες (idiots??)θα βαλω και την φατσα μου (το αλλο με τον τοτο το ξερετε?)

σας φιλω γιατι η συμμορια τρωει το χαλι το ενα και το αλλο το μαρμαρο

υ.γ. φριντομ πηγα να ποσταρω και μου εβγαλε το μηνυμα σου

νομιζω προλαβα και απαντησα!

ειμαι πολυ μπροστα ρε παιδι μου!

παντως κανε μας να τελειωνουμε οκ?

Δημοσίευση

κ εγω θελω ιδιωτικηηηηη

Ευη δεχομαι προτασεις κ για την κορη αφου απο οτι φαινεται απο σενα ειναι φοβερος οποτε ετοιμο το κοννε ;);););)

Βρε νιου οχι δεν τελειωσαν ακομα την επισκεψη τους απο μενα μηπως ειναι αλλο γκρουπ? χιχιχιχι

κ μιας κ σημερα μιλαμε για πουλια λεω να σας πω κ για τις τριχες για πειτε γνωμηhttp://latimesblogs.latimes.com/photos/uncategorized/2008/04/30/lindsay_lohan_3.jpg

και αυτηhttp://z.about.com/d/beauty/1/5/S/e/carrie.JPG

Δημοσίευση

:oops::oops: ..ενα δειλο γεια σας κ απο εμενα ..

τι κανετε διδυμομανουλες ? Οι διδυμες μου περασαν ιωση , οπως παντα μαζι ..γαστρεντεριτιδα ελαφριας μορφης αλλα μαζι ..

Εχουμε κ ενα μικρουλη ζουζουνι που παει το καημενο να βγαλει δοντι κ εδω κ τεσσερεις μερες εχουμε γινει αυτοκολλητες ..πιο κολλητα δεν γινεται ..γκρινια κ των γονεων ..

ελπιζω να ειστε ολες καλα ..σας χαιρετω ..σας διαβαζω που κ που αν δεν σας πειραζει .. :oops:

Δημοσίευση

μαμα Ευα θα σε μαλωσω δεν ειπαμε να μπαινεις να τα λεμε? εκτος αν θες να την γλιτωσεις γιατι μιας κ εχεις κ εσυ μεγαλυτερα διδυμακια θα σε πιασουμε ολες στις ερωτησεις :lol::lol::lol:

περαστικα ευχομαι στα μικρουλια σου. Αμαν κ αυτο το κακο να αρρωσταινουν ολα μαζι λοκα λοκα που λεει κ η σακιρα

Δημοσίευση

Μέχρι να σας διαβάσω πέρασε η ώρα. Σας ευχαριστώ πολύ όλες για το ενδιαφέρον. Πρώτα θα σας πω τα νεα και μετα θα σχολιάσω. Λοιπον καταρχήν εχουμε Ε Ν Α μωράκι και είμαι 7+2 οπότε ακούσαμε και καρδούλα. Μεγαλώνουμε πολύ καλά και σε 15 μέρες θα πάω να με ξαναδεί. Όλα καλά. Να μην σηλώνω βάρη λέει. Ε βέβαια οτι πιο εύκολο!! Τα παιδάκια θα τα δώσω για υιοθεσία μεχρι να γεννήσω!!!!! Μερικές φορές αυτοί οι γιατροί λένε κάτι κουλα!!!!Εχεί ήδη πρηστεί η κοιλιά μου είναι δυνατόν απο τώρα; Είμαι ακριβώς στα ίδια κιλά με την πρώτη εγκυμσύνη αλλά επειδή είμαι πολύ επιρρεπής και λιχούδα, ξεκινάω διατροφή αμέσως.

Στα δικά σας τώρα:

1. Κάρμεν θα γιορτάσετε την πεθερούλα;;;; Πιος τη χάρη σας βρε :lol::lol::lol:

2. Ενδιαφέρουσα η πουλοσυζήτηση... Εγώ προς το παρόν έχω 2 και βλέπουμε....

3. Ελευθερία δεν έχω λόγια τα κουκλάκια σου!!! Και εμένα όταν τα βάζω κάτω έτσι κάνουν. Πέφτουν το ένα πάνω στο αλλο και ρίχνω τρελό γέλιο.

4. Νιου ελπίζω να σε λευτέρωσα :lol::lol::lol::lol:

5. Μαμα ευα περαστικά σας

Αν θέλετε να γίνει ιδιωτική η ομάδα εγώ νο προμπλεμ αλλα ενημερώστε.

Ελπίζω να μην άφησα καμία παραπονεμένη.

Δημοσίευση

εχετε ξεφυγει!!!χαχαχα!!

ασε τον τιτλο θα τον δωσει η θεα της παρενθεσης!!!

αντε που ειναι αυτη;;;

λοιπον η ψηφοφορια εχει ως εξης:

καρμεν: ναι

νιου: ναι

ελσα: ναι

ελευθερια: ναι

γιωργια:ναι (να σου ζησει η κορη!!!!)

ολγα:

βιβη:

βασιλικη:

ευη:

η μαμα ευα τι λεει;;;;;;;;θα ερθει επιτελους στην παρεα μας ή θα βαλουμε την βιβη να την στολισει;;;;;

κατερινα:

σουλα:

περιμενουμε κ τις υπολοιπες.....

Δημοσίευση

πλιζ πλιζ Λιονταρακι μην με στολισετε .. :lol:

η μικρη μου εχει παει για υπνο απο τις 1430 κ καθε 10 λεπτα μου .." κορναρει " ..τι θα την κανω ..δεν εχω δωσει σε κανενα μου κοπελι ( ..ειμαι κ κρητικια οποτε ..) κρεμα για τα ουλα οταν βγαζουν δοντακια ..εχετε καμια ιδεα ?

Για το καλως εχειν (τι ωραια που το εγραψα ..) της γνωριμιας θα σας περασω κ μια φωτο των κοριτσιων μου καποια στιγμη ..

Δημοσίευση

28012011162.JPG[/attachment:2vpui0hb]

αυτο το εχω ερωτευτει τι λετε?

λοιπον Γιωργιαααααααααααα η ώρα η καλη να σου πανε ολα τελεια κ να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου εγω παντως θα σου πω οτι με τους μπεμπηδες που μου ελεγε ο γιατρος προσεχε κ προσεχε αναγκαστικά δεν μπορουσα κ δουλειες εκανα κ οδηγουσα κ για μπανιο πηγαινα κ την κορη μου την ειχα συνεχεια γαντζωμενη πανω μου μεχρι που γεννησα. Μα τι θα τα κανουμε τα αλλα θα τα παρει ο γυφτος με τα πουλια? δεν γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη να παραταμε τα πρωτα παιδια κ ιδιως εσενα που ειναι κ μωρα. Αλλα επειδη ακριβως ειναι τοσο μωρα θα χρειαστεις βοηθεια. Αντε τωρα θα περιμενουμε το φυλλο. Μουατςςςςςςςςς :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

εγω νιου μαμμυ μου ξερω οτι δεν κανουν τιποτα αυτες οι κρεμες

απλα μυριζει το παιδι σαν μπεκρουλιασμενο λες κ εχει τσακισει μια μπουκαλα ουζο χικ χικ

δωσε λιγο ντεπον αν εχει πολυ γκρινια αλλα μπορει απλα να μην θελει να κοιμηθει

post-4250-13873936110484_thumb.jpg

Δημοσίευση

ναι ναι να τις δουμε!!

εχουμε κ πολλους γαμπρους εδω.

μακρια απο το θεοφιλο ομως της καρμεν...ειναι δικος μας.και ο μηχανακης της βιβης δικος μας κ αυτος!!!παρε οποιον αλλον θες!!

λοιπον εχω θεμα ακουω γνωμες.

απο τοτε που αρχισαμε τις κρεμες η μικρες χεζουν (με το συμπαθειο) (να βαλω καμια δεκαρια παρενθεσεις ακομα να τη σπασω στη βιβη;) (οχι βαριεμαι εχω θεμα να γραψω) (τελευταια:βιβη μην μας πεις οτι δουλευεις;;;χαχαχα) (τελος οβερ καπιτο οι παρενθεσεις λεμε)

χεζουν συνεχεια...μα συνεχεια....κ να μην σας περιγραψω θεαμα κ οσμη.

με αποτελεσμα τις δυο τελευταιες μερες να εχουν συγκαει τα μικρουλια μου.

τις πλενω συνεχεια με νερο κ βαζω κ ντερμαλιμπουρ της αντερμα.

ειναι φυσιολογικο να τα κανουν τοσες φορες μεσα στη μερα;πριν τις κρεμες τα εκαναν μερα παρα μερα.

καρμεν η μαμα ευα ρωτησε οχι η νιου....μου φαινεται εχεις το μυαλο σου στο πουλι ακομα.....του εμπορου εννοω που περνουσε κ το πουλαγε.....!!!!!! :lol::lol::lol:

επισης εχουμε καινουργιο χουι...κλαιμε μεσα στον υπνο μας.δεν θα πω ποια καταλαβατε.μια ειναι η κλαψιαρα...βλεπει ονειρο;την ενοχλει κατι;δεν κλαει πολυ ξερετε ενα ουα κ τελος.εγω ομως ορθια.

ακουω οπινιονς

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...