Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ελευθερία κουράγιο!!!!

Αν έχεις υγραντήρα μπορεί να το βοηθήσει το παιδι κάπως την νύχτα...αν δεν έχεις βρεξε μια πετσέτα και άπλωσέ την κοντά στο κρεββάτι της η υγρασία της κάτι μπορεί να κάνει!!Και νερό πάνω στο καλοριφέρ του δωματίου αν είναι αναμένο.

Πάντως θυμάμαι την επόχή των κολικών την Χριστιάννα μου να βραχνιάζει απο το κλάμα...και πως το λυπόμουνα το κακόμοιρο!!!

Και εμένα δεν μου πολυαρέσουν τα ποιηματάκια...αφου στις μικρες είχα βάλει μόνο τα τελείως απαραίτητα!Αλλά περι ορέξεως... κολοκυθόπιτα. Ο στολισμος πολύ όμορφος. Αν καταφέρω θα σας βάλω φωτό απο τον δικό μας στολισμο...να πάρετε καμία ιδέα!!!

Αυτό με τους νονούς δεν το καταλαβαίνω...αν είναι ορθόδοξοι τι τους ενδιαφέρει ο γάμος τους;;;και πως θα το ξέρουν;;;;;

• Απαντήσεις 930
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ελευθερία, όταν αρρώστησαν πρώτη φορά τα δικά μου ήταν 6 μηνών περίπου. Μας κόλλησε λοιπόν ο Νίκος (ποιος άλλος; αφού εγώ ήμουν κλεισμένη σπίτι) μια ίωση με φοβερό μπούκωμα και πυρετό που κράτησε μια εβδομάδα. Ο Δημήτρης πιο ευαίσθητος έκανε και ακροαστικά, αρχίσαμε εισπνοές- μάσκες, αντιβίωση και ορό. Ο Γιώργος την πέρασε πιο ελαφρά - δεν είχε ακροαστικά δηλαδή.

Πού θέλω να καταλήξω; Φαντάσου εικόνα: Να κάνω ορό άπειρες φορές την ημέρα τον Δημήτρη, εκείνος να κλαίει και ο Γιώργος να μου φωνάζει και να μου ορμάει γιατί νομίζει ότι πάω να κάνω κακό στον αδερφό του!!! :shock: Απίστευτο; Κι όμως αυτή την εικόνα δε θα την ξεχάσω ποτέ!

Δημοσίευση

αβυσσος η ψυχη των παπαδων....

βαζω συνεχεια κατσαρολες με καυτο νερο μεσα στο δωματιο.την ακουω ανασαινει με λιγη δυσκολια.ο θεος βοηθος.μου ειπε οτι το βραδυ γενικα επιδεινωνεται η φαρυγγυτιδα κ την ημερα ειναι καλυτερα.

κατερινα με υποχρεωσες μ αυτο που μου ειπες!!!! :lol::lol::lol::lol:

κ γω απλο κειμενο θα βαλω στο προσκλητηριο.

Δημοσίευση

Αυτο μου το κάνει ο Δημήτρης όταν πάω να βάλω ορό στην Χριστιάννα (που δεν θέλει και τσιρίζει)...με μαλώνει και μου λέει κλαίγοντας: Μην την τυρανάς αφού δεν θέλει κάνε της το χατίρι!!!

Στην μασκα πάλι η Χριστιάννα δεν κάθεται αν βάλω πρώτα όμως στην αδερφή της (που το βρίσκει πολύ διασκεδαστικό) ερχεται και αυτή και κάθεται μια χαρά!!! :shock:

Δημοσίευση

Ελευθερία κάνε κουράγιο απόψε. Ίσως σου βγει λίγο μακριά η νύχτα, αλλά σου εύχομαι να το ξεπεράσει η μικρή .

Μου αρέσει που είσαι σαίνι, γιατί ναι, ο Ξανθούλης είναι το ποτιστήρι μου, τον έχω καταδιαβάσει (παλιότερα)..

Οι φωτογραφίες της Μπαρτσελόνα είναι 738 και η φάτσα μου δεν είναι θολή. Στο υπογράφω αυτό. Στο προφίλ μου είναι καθαρότατη.

Κατερίνα τι μας λες; νόμιζε οτι έκανες κακό στο αδελφάκι και σου έκανε επίθεση;; μακάρι να είναι σ' όλη τους τη ζωή ενωμένα.

Δημοσίευση

Καλά Έλσα τί πλάκα που έχουν τα διδυμάκια μας τελικά; Παρόμοια σκηνικά κάνουν και τα δικά μου :lol:

Τον Οκτώβρη που ξαναρρώστησαν, ο Δημήτρης συνήθισε τόσο πολύ τον ορό στη μύτη που το έβλεπε για παιχνίδι και ξεραινόταν στα γέλια και ο μικρός που ό,τι δει να κάνει ο μεγάλος πάει να το κάνει κι αυτός, ήθελε κι αυτός ορό :shock: . Στην αρχή δεν του άρεσε καθόλου. Βλέποντας όμως τον Δημήτρη να χαχανίζει, ήθελε κι αυτός ορό και γελούσε :roll: Μιμούνται ο ένας τον άλλο και ζηλεύουν πολύ! Ευτυχώς που γλιτώσαμε έστω κι έτσι όλες τις γκρίνιες της αρρώστιας! ;)

Δημοσίευση

Albiz είναι πολύ δεμένοι. Ειδικά ο Γιώργος (ο μικρός) παρακολουθεί τον Δημήτρη και τον έχει πρότυπο. Ό,τι κι αν κάνει ο Δημήτρης θα το επαναλάβει ο Γιώργος και τούμπαλιν. Είναι απίστευτο το δέσιμο. Και τα δικά σας έτσι θα είναι μεγαλώνοντας ;)

Δημοσίευση

πωπω αυτο με τα διδυμα παντως ειναι εκπληκτικο.

εμεις ειμαστε τρεις αδερφες με δυο χρονια διαφορα η μια απο την αλλη.ειμασταν σε ολα μαζι.

αλλα νιωθω πως ειναι αλλο να εισαι διδυμος.περνας καθε στιγμη της ζωης σου με ενα ανθρωπο απο την ωρα που ησουν η πιο μικρη κουκιδα του κοσμου σε εναν υπερηχο!!!

φιλια κοπελιτσες!!παω στα ενδοτερα!!!

Δημοσίευση

Βιβή με λένε Κατερίνα. Μάτα χάρι για μερικές μερικές.

Νομίζω οτι τα "δεμένα" αδέλφια είναι αποτέλεσμα μιας υγειούς οικογένειας. ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω. μου αρέσει να ξέρω οτι όταν εγώ θα φεύγω, θα υπάρχουν δύο που θα είναι σαν ένα και δεν θα χρειάζεται να ανησυχώ.

Δημοσίευση

Εχουν φοβερή πλάκα που πάνε και οι δύο μαζί...σαν τους χιώτες :lol:

Επίσης η μικρή μου είναι πιο φοβιτσιάρα και δεν τολμάει απο μόνη της να κάνει πράγματα(κάθισμα μπουσούλισμα περπάτημα) όταν δεί όμως την αδερφή της δοκιμάζει και αυτή!!!Η Ελένη πλέον περπατάει και βλέποντας την η Χριστιάννα άρχισε κανα δυό μέρες τώρα να δοκιμάζει και αυτή 1-2 βηματάκια :)

Δημοσίευση

Βιβή σαφώς η οικογένεια είναι η βάση για υγιή και ισορροπημένα παιδιά ;) Τα μωρά μας έχουν το προνόμιο να είναι μαζί από κουκιδίτσες στον υπέρηχο που λέει και η Ελευθερία. :) Και μεγαλώνοντας τα αγόρια μου βλέπω ότι ναι μεν πρόκειται για δυο ξεχωριστά άτομα, με ξεχωριστές προσωπικότητες και τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες, είναι όμως 2 παιδιά που μεγαλώνουν μαζί. Έχουν έναν τελείως δικό τους άνθρωπο σε όλες τις στιγμές της ζωής τους και χτίζουν μια σχέση μοναδική. Ψάχνουν ο ένας τον άλλο από την ώρα που θα ξυπνήσουν μέχρι την ώρα πριν κοιμηθούν, παίζουν, μαλώνουν, γκρινιάζουν, κάνουν ζαβολιές, κάνουν γλύκες, ό,τι κάνει ο ένας το κάνει και ο άλλος. Και αναζητά ο ένας στήριγμα και βοήθεια στον άλλο. Και αλήθεια είναι τέλειο να ξέρεις ότι τα παιδιά σου θα έχουν τουλάχιστον έναν άνθρωπο στη ζωή τους που θα τα αγαπάει πάντα :D

Έλσα έτσι κάνουν και τα δικά μου. Ο Γιώργος ακολουθεί τον Δημήτρη επειδή εκείνος μπουσούλησε και περπάτησε νωρίτερα.... κάνει 1ος νέα πράγματα, οπότε φυσικό επόμενο να τον έχει θεό.... :lol:

Δημοσίευση

Δεν σας είπα τι μου κάνανε εχθές τα καμάρια μου!!!!!

Μιλούσα με τον γιό μου στην κουζίνα και τις έβλεπα πλάτη που καθόνταν πλάι-πλάι και παίζανε με κάτι (δεν έβλεπα τι ) . Κάποια στιγμή με ανησύχησε η πολύ ησυχία και πήγα να δω τι κάνουν...είχαν βρεί την σουντοκρέμ που τους βάζω στην πάνα!!!!...η μικρή πιο διστακτική απλως έβαζε τα δάχτυλά της μέσα...η μεγάλη είχε πασαλέιψει το πρόσωπο της και την μπλούζα της και προσπαθούσε να πασαλείψη και την μπλούζα της αδερφής της!!!!

Δημοσίευση

καλημερα!

ευτυχως η μικρη κοιμηθηκε καλα το βραδυ.ξερη θα ελεγα.εγω βεβαια ημουν σε επιφυλακη.αλλαζα συνεχεια κατσαρολες με υδρατμους.μιλησα με τη γιατρο το πρωι κ μου ειπε οτι σε κανα τριαρι μερες θα ειναι καλα.κ καλυτερα να μην παρω φαρμακα εφοσον ειναι σ αυτο το σταδιο ακομα.ιδωμεν!

εγω δεν μαγειρευω.δεν εχω μουντ.ας φαει σαντουιτσ ο κωστας!!!

κ γω ειμαι περιεργη να δω τι σκανταλιες θα κανουν οι δικες μου!!!!

βιβη δεν το χαλαω το προξενειο μαζι σου!το αποφασισα!!πηγε να με παρασυρει η φιλη σου αλλα δεν τα καταφερε!!!

Δημοσίευση

γεια σας τσουπρες

εμεις εδω βαραμε διαλυση σιγα σιγα λογω του νυχτερινου (α)υπνου...

εχω πλεον απελπιστει

η μπεμπα εκει που δεν γκρινιαζε καθολου το βραδυ χθες ξυπνησε 4 φορες και την πηρε ο υπνοε μονο με γαλα

ο μπεμπης γυρναει μπρουμυτα καθε μια ωρα και βαζει τα κλαμματα, οταν τον αφηνω να κλαψει λιγο παραπανω ξυπναει τελειως και κατεβαζει την παντα, βλεπει οτι ειναι σκοταδι και ουσιαστικα δεν βλεπει ουτε τη μυτη του και κλαει χειροτερα

οταν αφηνω το φωτακι ανοιχτο ξαγρυοναει και κοιταει τα αυτοκολητα στους τοιχους

και εχω και τον συζυγο να λεει οτι εγω φταιω

να πηδηχτω απο το παραθυρο η οχι?

Δημοσίευση

ασχετο ο γκλετσος τι το παιζει;;;παπαφλεσσας;;;

δεν λεω καλα κανει αλλα ειναι λιγο στημενο μου φαινεται.μακαρι να τα εννοει αυτα που κανει.

νιου ζωηρευουν τα μωρα ε;;;;εχεις ξαναπει οτι το βιβλιο κοιμησου δεν το γουσταρεις.μηπως να το ξανασκεφτεις;μηπως πιασε ρε παιδι μου.να πεις οτι το κανες κ αυτο.

οσο για τον συζυγο ουδεν σχολιον.

Δημοσίευση

ειχα κανει μια δοκιμη ρε γμτ οταν ηταν μικροτερα περιπου 2 μηνες πριν νομιζω αλλα ειχε πληρη αποτυχια

το μονο που καταφερα ηταν να κανω την κορη απιστευτα ανασφαλη και νευρικη

ο μπεμπης ειπαμε αλλουνου παππα ευαγγελιο. νο κοπρεντο.

του συζυγου του εκανα ενα παστιτσιο τωρα απιστευτο ετσι για να λεει καλυτερα.

τον γκλετσο δεν τον εχω δει τι εκανε η δολια μανα.

δεν μα αφηνει το προγραμμα του σπιτιου να δω τιβι μεχρι τις 6 το απογευμα που βλεπω φωτη και μαρια και αυτο αν δεν χρειαστει να παιξουμε τα ζουζουνια στο dvd.

επιτελους ομως βρεχει και αφου μ αρεσει η βροχη κατι ειναι κι αυτο...

Δημοσίευση

ειναι τοσο απαιτητικα τα μωρα σου νιου;ετσι ηταν παντα;εγω οπου τα αφησω εκει θα μεινουν.ε θα βαρεθουν καποια στιγμη μετα απο ωρα αλλα γενικα βολευονται ευκολα.

καλα δεν το συζητω αν τα παιδια γινονται χειροτερα παρατα το.

κοιτα εγω με τι τηλεοραση εχω εξαρτηση.δεν παιζει να μην ειναι ανοιχτη μεσα στο σπιτι.κ να μην βλεπω ανοιχτη θα ειναι οπωσδηποτε.ετσι ενημερωνομαι για τα παντα!!!!κ κυριως για σοβαρα θεματα που απασχολουν την κοινωνια μας οπως:τα εχει η ζετα με τον χατζηγιαννη,ο αρναουτογλου με την θεοδωριδου κ κυριως η μενεγακη αληθεια θελει πισω το λατσιο!!!! :lol::lol:

συνηθως την εχω χαμηλωμενη κ ακουμε τραγουδια στο γιου τιουμπ.εχει πολυ ωραια.σημερα ακουγα τη χορωδια του τυπαλδου!!!

τα ζουζουνια μου την σπανε!!!!!

δεν στελνεις ενα κομματι παστιτσιο κ για τον αντρα μου γιατι τον αφησα νηστικο!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...