Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 930
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ελα λυσσαξες!!!

λοιπον εγω σου εχω ξαναπει οτι ποδοσακους παρειγγειλα (στο γαμο σου να φερουνε λουλουδια!) απο το ebay.κ μου ηραν μαζι με τα εξοδα αποστολης 45 ευρω κ οι δυο.κ τους εχω καταευχαριστηθει.ειναι πολυ ζεστοι κ βολικοι για τα μωρα.

δεν εβαλα ουτε ζωνη ουτε κορσε.με το που γεννησα οι κοιλιακοι μου ηταν σαν της πετρουλακη.τωρα φυσικα ειναι ακομα καλυτεροι!

φωτο θα σου βαλω να δεις απο τα δωματια.

τιποτα αλλο θες ή φτανει;;;

Δημοσίευση

αυτο ειναι το δωματιο των μωρων!

λοιπον να σχολιασω κ τις υπολοιπες!

με το καλο να βαφτισουμε ολες τα μωρακια μας!

καρμεν πολυ ωραιοι οι στοχοι που εβαλες.

αν κ εισαι ηδη σουπερ μαμα δεν νομιζω οτι θες κ αλλο!

κ οντως ολες χρειαζεται να προσεχουμε τους εαυτους μας παραπανω.κ τα μποτε μας να κανουμε, κ τις βολτες μας να πηγαινουμε κ να ανανεωνομαστε γενικως! ;)

ελσα ειδες τα σκατουλια τι πονηρα που ειναι;πολυ γελασα με το σκηνικο με τη μικρη!!

post-10130-13873935945007_thumb.jpg

Δημοσίευση

new mammy σε ευχαριστώ πολύ για το link, το διάβασα, βέβαια για θεσσαλονικη δε λέει πολλά πράγματα, εγω ψαχνω δικηγόρο για θεσσαλονικη, βρήκα βέβαια μία και λέω να το προχωρήσω με τη νέα χρονιά, μου ζήτησε 1300 ευρώ.

Βιβή δε έβαλα καμία ζωνη μετά την εγκυμοσύνη με στενοχωρούσε πάρα πολύ, η κοιλιά συνήλθε αρκετά τώρα, αλλά όχι εντελώς.

Φωτογραφία από το δωμάτιο όταν γυρίσουμε θεσσαλονικη, τώρα είμαστε ακόμη στης γιαγιάς.

Δημοσίευση

καρμεν ξερω τι σου λεω εγω!!!!

να σου πω ποια κρεμα δινεις στα παιδια;

εγω παω αυριο στη βιλμα να μου δωσει προγραμμα για κρεμες.πεμπτη παρασκευη ξεκιναμε!!! :ymapplause::ymapplause:

ρε κοριτσια εσεις που ειστε στο δημοσιο ποσους μηνες αδεια παιρνετε συνολικα;

εγω πηρα τις 63 μερες του ικα κ μετα ο οργανισμος μου μας δινει αλλους 7,5 μηνες.δηλαδη παω για δουλεια μαζι με την αδεια του 11 οταν τα παιδια θα ειναι 11 μηνων.

εσεις καθεστε παραπανω νομιζω ε;

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ!!!!!

βρε πολυλογούδες τι σας έπιασε μεσημεριάτικα;;;;;

Λοιπόν οι ποδοσακοι του άρια όντως δεν είνα βολική για μωράκια που ξαπλώνουν. Βέβαι τώρα που οι δικές μου κάθονται κανονικά είναι μια χαρά!!!!

Τον πρώτο καιρό μετά την γέννα δοκίμασα να βάλω λαστέξ μπας και μαζέψει η κοιλούμπα αλλά δεν άντεχα με ενοχλούσε πολύ και τπαράτησα!

Στην δουλειά επιστρέφω τον μαρτιο!Πήρα και το εξάμηνο του οαεδ και το μειωμένο ωράριο μαζεμένο και όλη την άδεια...

Κάρμεν θα λές: κρατάτε μισό λεπτο την σκατωμένη πάνα για να σας φέρω ο νούμερο σας;;;;;

Ασχετο, το καινούργιο γκαράζ ίσα που το πρόλαβα πριν το διαλύσουν οι τσούπρες!!!

Δημοσίευση

ax h koilia gia mena eιναι πονεμενο θεμα κοριτσια...

ο γιατρος μου ειπε οχι κορσε, αλλα ετσι κι αλλιως τι θα μου εκανε...

χαλι μαυρο ειμαι.. οπως σας εχω πει απο το τεντωμα της κοιλιας επαθα και κοιλιοκηλη και το δερμα μου εχει πατσαβουριασει και ραγαδες.. σκατα!

ρε κοριτσια η κοιλια σας ηταν πολυυυυυυυυυυυ βμεγαλη;;;;; πως επανηλθε;;

εμενα ηταν τεραστια και βασικα μονο με νυστερι διορθωνεται...

αληθεια καμμια φωτο στις μερες σας εχετε;;;;

post-12483-13873935945465_thumb.jpg

Δημοσίευση

Βασιλικούλα, καμάρι, τι ωραία, τι μου θύμησες....... όχι ακριβώς, φωτογραφία από τις μέρες μου όπως εσύ δεν έχω, έχω μία με την κοιλούμπα μόνο, που έχω γράψει με κρέμα το 36 (εβδομάδες) και είμαι νεγκλιζέ.

Ελευθερία, το θυμάμαι για τους ποδόσακους αλλά δεν το έψαξα αν πηγαίνουν και στο άρια. εμείς σίγουρα το καλοκαίρι θα αγοράσουμε 2 μονά καρότσια γιατί εδώ τα πεζοδρόμια είναι για τα μπάζα κια δεν θα βολεύει το διδυμοκάροτσο. και γι' αυτό σκέφτομαι και δεν ξέρω τι να κάνω με ποδόσακους.

Ελευθερία, δεν πήρες πολλά κιλά ρε.. άν δεις την κοιλιά μου.... άσε, ούτε εγώ δεν την βλέπω.

Δημοσίευση

κ γω κανα δυο βδομαδες πριν γεννησω ειμαι εκει

παντως εμενα η κοιλια μου ειναι σε σχετικα καλη φαση.ραγαδες εχει ελαχιστες κ ενταξει εχει αρχισει κ πεφτει.

βοηθαει πιστευω κ το γυμναστηριο

Δημοσίευση

Βασιλική, τι ποντερνή (μυτερή, έλα που δεν ξέρετε ούτε Ελληνικά πια!) κοιλιά είχες;; εμένα ήταν στρογγυλή ψηλά και μούτριζε (δηλαδή ήτανε σαν την προβοσκίδα ποντικού (μα τι λέω επιτέλους;;) και έγερνε προς τα κάτω (αφού ήταν η γαρδουμπίτσα προς τα κάτω)

Δημοσίευση

βιβη γιατι δεν μας τη βαζεις να τη δουμε;;;ντρεπεσαι να σε δουμε νεγκλιζε;;; :lol::lol::lol:

μα τι περιγραφη κ αυτη!!!

ρε βασιλικη ειχες οντως μεγαλη κοιλια.οχι εγω δεν ειχα τοση σιγουρα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...