Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματικη ποιες ξεκινησαμε παρεουλα Νο 10!!!

Recommended Posts

EYEORE KAI ZAXARWTO EISTE PSYXOULES RE SAS EFXARISTW POLU POLU :D ARA EGW NA XAIROMAI POU DEN EINAI MONO O DIKOS MOU ANTRAS ........... ;) KALOI EINAI RE SEIS APLA DEN GENNANE GI AFTO DEN KATALAVAINOUN!! MOLIS ERTHEI H WRA OMWS LENEEEEEE EIMASTE EGGYOI!!!!! MAS PIASANE OI PONOI!!!! GENNHSAME!!!!! KAI LES RE GAMWTO POTE PONOUSE AFTOS KAI GW DEN TO KATALAVA???? :lol::lol::lol::lol::lol:

MPHKA STO YOU TUBE KAI VRHKA TON TROPO EFTYXWS!!! SE EFXARISTW EYEORE GIA THN EXHGHSH!! TWRA SIGOUREFTHKA :D EISAI POLU KALH :D KALOOOOOS O GIATROS SOU E???? SE EXEI APO KONTA!! KALO MOU AKOUGETE EMENA!!! OSO GIA TON DIEFTHINTH EDW DEN MAS KATALAMVAINOUN OI AMESA ENDIAFEROMENOI AFTOS THA KATALAVEI TI PERNAS KAI SY????????? ESY TON STOXO SOU KAI AFTON X.... :lol::lol: KAI GW THA KLEISW TO MAGAZI 2 VDOMADES KAI THA ME VRIZOUN OI PELATISSES ALLAAAAAAA PREPEI NA PAW NA PARW TO FASOLAKI MOU!!! ME TRIXES THA ASXOLOUMAI TWRA???? :lol::lol::lol::lol: STHN KYRIOLEXIA ETSI EINAI :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: KOMMWTRIA EIMAI :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 941
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: καρδουλαααααααααα

αχ να σε ηξερα στο γαμο μου να μου φτιαχνες μια κουυυυπ!!! Θα χαμε πολυ γελιο. Στην βαφτιση ομωςςςςςς

κανονισου κακοιμοιρα μου!!! :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: THA RTHW NA SE KANW THEAAAAAAA !!! THA FTIAXOUME KAI TA MALLAKIA STA DIDIMAKIA :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: THN EKANA THN GONAL!!! XEFTERH H KARDOULA :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: M ARESEI PERISSOTERO H ORIGINAL H ENESH RE PAIDI MOU :lol::lol: ALLH H XARH THS :lol::lol: AFTH EINAI PIO EFKOLH DEN LEEI :lol::lol: MIA DYSKOLIA THN THELOUME KAI MEIS :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: AAAAAAAAAAXXXXXX THA KANW ENA FASOLAAAAKI MOURLIA :lol::lol::lol::lol::lol: TWRA TO MAGEIREVW :lol::lol: ME GONAL SUPERFACT FOSTIMON KAI OLA TA MPAXARIKA :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

nikol συγχαρητηρια για το μωρακι σου.μπραβο κουκλα μου που ειναι ολα καλα.την αποκοληση θα την προσεξεις λιγο παραπανω κ ολα θα πανε ρολοι :ymapplause:

καρδουλα οι περισσοτεροι αντρες ετσι ειναι.μ οσες κοπελες εχω μιλησει οι περισσοτερες εχουν αυτες τις αντιδρασεις.εγω σ οτι αφορα τον αντρα μου δεν εχω προβλημα αλλα ολοι οι υπολοιποι θα τη πουν τη μαλακια τους.μη δινεις σημασια .προχωρα μπροστα εσυ κ ολα θα μπουν στη θεση τους

ευακι συγνωμη που θα στο πω αλλα εσυ του δινεις το θαρρος να ξυνιζει.δε καταλαβα?σε ποιον απολογεισαι?κ ποιον φοβασαι?να παρεις το προισταμενο σου κ να συνεννοηθεις κ γραψτον κανονικα.εγω φετος ειχα ενα διευθυντη παραξενο ο οποιος μου τη ψιλοειπε οταν του το πα κ φυσικα μετα την ακουσε στερεο απο μενα :evil: .δε καταλαβα.για να κανει ο καθενας τη δουλεια του θα μεινουμε εμεις χωρις παιδια?εγω κ περσι κ φετος ολη τη διαδικασια τη περασα σπιτακι μου.μου δωσε χαρτι ο γιατρος μου το περασα απο υγειονομικη κ καναν τουμπεκι ψιλοκομενο ολοι.δε σου κανουν χαρη.ειναι δικαιωμα σου

φιλια στους υπολοιπους [smilie=love4.gif]

bye bye :P

Nikolakiii μπραβο κοριτσακι μου! Χαρηκα πααααρα πολυ με τα νεα σου. Τωρα απλα να προσεχεις λιγακι και θα συνεχισουν ολα τελεια!

Ευακι μου γλυκο σε καταλαβαινω απολυτα. Το αγχος και η κουραση απο την ολη προσπαθεια σε εχουν καταβαλει. Μην το αφησεις ομως. Οι ψυχολογοι ξερεις τι λενε στις γυναικες που προσπαθουν? Οτι πολυ μεαλη σημασια παιζει ο ψυχολογος παραγοντας στην επιτυχια μιας προσπαθειας και οι γυναικες που ειχαν καλη ψυχολογια καταφεραν πολυ περισσοτερα! Επισης συμφωνω απολυτα με τη συντροφισα Αννα (γεια σου Αννουλα) με το θεμα του διευθυντη! Αμαπιααα

Skorpinaki μην αγχωνεσαι απο τωρα. Η υπερδιεγερση δεν ειναι σιγουρη. Ο γιατρος σου θα σου δωσεις τις καταλληλες οδηγιες και μπορει να το αποφυγεις!

Καρδουλααα ασε ας μη μιλησουμε για την ψυχολογια των αντρων! Ελαχιστες οι περιπτωσεις που δε θα πουν τη βλακεια τους και δε θα σου σπασουν τα νευρα! Μη δινεις σημασια και παρτο χαλαρααααα, αλλα οταν θα γεννησεις και κραταει το μωρακι αγκαλια και κλαιει εκει πατα του ενα χε..μο :D:D:D:D:D

Ζαχαρενια, Κοριτσακι, Σοφιτσα, Κατερινακι, Γιωργακη φιλακια πολλαααααα! Και σε ολα τα υπολοιπα κοριτσακια που ξεχναω τωρα!

vassooooooooooooooooo OTAN GENNHSW THA LEEI GENNHSAME GENNHSAME DYSKOLEFTHKAME ALLA XALALI!!!!!!!!!! EKEI THA TON PNIXW!!!!!!!! TON AGAPW TON TRELLARA!!!!!! TI NA KANW??? EIPE SYGNWMH GI AFTO AS TO XEHASW KAI NA KANW ME THN HSYXIA MOU TO FASOLAKI MOU!!!!!!!!!! ESY TI KANEIS???? IRTHE H AKATANOMASTH????? ARXISA DIEGERSH SHMERA!!! PARAXENO AISTHIMA RE PAIDI MOU!!!!! TWRA EGW KANW AVGOULAKIA??????? ATE REEE???????? KAI META THA GINEI EMVRIAKIIIII???? KAI META FASOLAKIIII?????? :D:roll::D:roll: NAI E????????? PARAXENO ALLA WRAIO!!!!! :P ANTE VRE ME TO KALO NA ARXISEIS KAI SY!!!!

ANNOULA EIMAI EVESTHITOULA TWRA KAI GI AFTO ME PIRAZOUN OLA!!!! KALO EINAI TO MANARI MOU APLA AXWNETE GIATI EINAI KAI TA LEFTA STHN MESH THELEI KAI TO MWRAKI KAI KATALAVES!!!!!! PREPEI NA MAI KAI GW LIGO PIO YPOMONETIKH ALLA OLA AFTA TA FARMAKA ME KANAN ..... XEREIS!!!

GAIDOURA GAIDOURA ALLA KAI KARDOULLA VLEPEIS!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

RE KORITSIA TELIKA EISTE POLU KALES PSYXOULES!!!! ME VOITHATE POLU!! SAS EFXARISTWWWW

GIORGOOOOOOO EISAI POLU KALOS FILOS ALLA RE PAIDI MOU SE TRWEI H DOULEIA!!! DEN PROLAMVAINOUME NA TELEIWSOUME MIA SYZHTHSH :lol::lol::lol::lol: TWRA POU THA RTHEI TO BEBE THA XATHEIS TELEIWS :lol::lol::lol::lol: ANTE XALALI :lol: AFOU THA SAI ME TO MWRAKI SOU SE DIKAIOLOGOUME!!!!!!!!!!

ZAXARWTOOOOOOOOOOOOOOO EGINA EXPERT KAI SE AFTO TO EIDOS ENESHS :lol::lol: FERTE MOU FERTE MOU TWRA POU PHRA THARROS :lol::lol: FASOLAAAAAAKI SOU RXOMAI!!!!!! :lol::lol:

Εγω καρδουλα μου περιμενω την ατιμη να ερθει για να ξεκινησω και εγω τις gonal. Ποναω ποναω ολο λεω οτι μου ερχεται αλλα τιποτα. ΜΕ βλεπω κατα το Σαββατο να αδιαθετω! Δε σου ειπα απο την αρχη οτι μια εβδομαδα θα εχουμε διαφορα???

Αντε αντε καλη κοτουλα τωρα εσυ φτιαξε πολλα αυγουλακια :D:D:D:D:D:D

NAI EXEIS DIKAIO !!!!!!!! AKRIVWS MIA VDOMADA DIAFORA :D TELEIO!!!!!!!!!!!!!!!!! THA TA KANW KAI THA KATHISW PANW TOUS 14 MERES KAI DEN THA KOUNISW ROUPI MEXRI NA VGEI H XORIAKH STA YPSHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: THA KANOUME PAREITSA!!!!!!!!!!!!!!!!TA FILIA MOU SE OLES!!!!!! ONEIRA GLUKA!!!!!!!!

PROSPATHW NIKOLAKI MOU!!!!!! SE EFXARISTW!!!!!!!!!!!!!!! O THEOULHS NA NAI MAZI SOU KORITSAKI MOU!!!!!!!!!!!!!! MIA XARA EINAI TO BEBE SOU KAI XAIROMAI GIA SENA !!!!!! FILAKIA STHN KOILITSA SOU!!!!!!!!!!!!

ZAXARWTOOOOOOOOOOOOOOOOO POU EISAI GLUKAAAAAAAAA!!!! THELW ENISXYSEIS!!!!!!! XATHIKE TO XIOUMOR MOU SHMERA!!!!!!!! TO VRHKE KANEIS????????????????? :lol:

H GONAL PWS GINETE????? DYSKOLO FAINETE!!!!! 150 MOU PE NA KANW ALLA META PWS TO TRAVAS???? :lol: RE PAIDIA MHN KANW AERA PALI :lol: FTANEI ME TA AERIA :lol:

Διαβασε προσεκτικα γλυκια μου.........Ρυθμιζεις απο πανω την ενεση στα 150ml.Προσθετεις καινουρια βελονα και τραβας το πισω μερος της ενεσης μεχρι να τερματισει.Καθαριζεις οπως ειπαμε με οινοπνευματακι την κοιλιτσα πιανεις και βαζεις την βελονα.Απο πανω πατας μεχρι να τερματισει οποτε και εχεις παρει ολη τη δοση.Λογικα 2 κλικ θα ακουσεις και θα τερματισει.Δεν ειναι τιποτα.Καλη επιτυχια!!

Καρδουλα μολις ειδα οτι σου ειπαν τα κοριτσακια πως γινεται αλλα δεν πειραζει.Ειπα να σου εξηγησω και μετα να διαβασω τα υπολοιπα!!!

Βασουλα πλησιαζει το Σαββατο,αντε να ξεκινησεις κι εσυ με το καλο και να μας ανακοινωσεις συντομα τα ευχαριστα γλυκια μου!

Ευακι τιποτα δε συμβαινει,απλα σε προσεχουν λιγο περισσοτερο για να ειναι σιγουροι για την καλη ποιοτητα του ωαριου...ετσι πιστευω.Μη σκεφτεσαι αρνητικα καλη μου,δε βγαζεις τιποτα! Ενημερωσε μας για ο,τι νεωτερο.

Τα φιλια μου σε ολες!

Καληνύχτα κοριτσάκια , αυριο το πρωί θα πάω πάλι για κηνύγι , ξυπνάω εξι και μισή για να είμαι εκεί εφτα και μισή...

Αννούλα δεν ξέρω αν είσαι συνάδελφος αλλά η προισταμένη είναι κολλητή του Δ/ντη και πάει και του λόγου του για προιστάμενος και τα έχει κάνει πάνω του μην πάει και εκτεθεί στους γονείς και ακουστεί τπτ μεμπτό για το σχολείο του και χάσει το προισταμενιλίκι για αυτό έχει αρχίσει και μου τσαμπουνάει το στόρυ μήπως θα ηταν καλύτερα να πάω σε γραφείο και την προηγούμενη φορά που είχα λείψει 15 μέρες γιατί είχα κάνει την εμβρυομεταφορά, έβαλε την ίδια την προισταμενη να μου προτείνει να πάω στο γραφείο γιατί δήθεν θα είναι καλύτερα και δεν θα είναι σε βάρος των παιδιών και τέτοια και όταν της είπα ότι σε ποιόν να απευθυνθώ με τα χαρτιά μου γιατί αυτό είναι ρατσισμός και ντροπή και οτι δεν θέλω με τπτ να πάω σε γραφείο μου είπε , σας παρακαλώ να ξεχάσετε οτι κάναμε αυτή τη συζήτηση ποτέ...Τώρα πάλι μου άρχισε ο τύπος το σενάριο ότι δεν είναι καλό για τα παιδιά που λείπω και μήπως και πάλι θα έπρεπε να σκεφτώ το γραφείο , οπότε σε ποιά προισταμένη να απευθυνθώ.

Βασούλα μου σε ευχαριστώ κοπέλα μου, εσύ είσαι καλά;Βλέπω ετοιμάζεσαι με το καλό σου εύχομαι, με διδυμάκια ....

Νικόλ μου...

Ζαχαρένια μου δεν ξέρω αν με έχουν από κοντά ή αν υπάρχει πρόβλημα πάντως οικονομικά έχω λαλήσει...

Φιλάκια σε όλες , καρδούλα χαίρομαι που είσαι καλύτερα, καληνύχτα.

καλημερα.λοιπον ευακι μη μου τα λες αυτα γιατι ΦΟΥΝΤΩΝΩ :evil::evil::evil::evil::evil::evil: κ για ποιο λογο καθεσαι κ του δινεις αναφορα κ συζητας?να παρεις το χαρτι απο το γιατρο σου,να του δωσεις ενα αντιγραφο με μια αιτησηκ μετα να το πας στην υγειονομικη στη νομαρχια σου να το περασει προς εγκριση.το μονο που πρεπει να του πεις ειναι οτι θα απουσιασεις για ''τοσες'' μερες.μη τους δινεις περισσοτερη αξια.τι ειναι δηλ ο διευθυντης?οτι κ εσυ.κ αν ανησυχει για τα παιδια να μπει μεσα στη ταξη να τους κανει αυτος οπως του αναλογει απ τις ωρες που ειναι υποχρεωμενος να κανει.οσο για το προισταμενο υπαρχει επισης ανωτερος του αν εχει κολλητηλικια με το διευθυντη κ λεγεται διευθυντης εκπ/σης.γραψτους ολους κανονικα κ μη τους δινεις σημασια.ακου εκει.κανε οπως σου ειπα κ μη συζητας με κανενα.οταν υπαρχουν θεματα υγειας δε ''ζηταμε αδεια'' αλλα ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ.εχεις δικαιωμα 10 ημερων κανονικης αδειας κ 10 αναρρωτικης αδειας απλης κ 1 μηνα αδειας αναρρωτικης για καθε χρονο προυπηρεσιας που εχεις.ακου με.σου μιλω εκ πειρας

ουφ τσιτωσα τωρα! :x

τι κανετε οι υπολοιπες-οι?φιλια πολλα

Καλημερααα γλυκες μου!!!Πως ειστε σημερα?

Ευακι περιμενουμε νεα σου απο τον πρωινο υπερηχο...Α!και συμφωνω απολυτα με την Αννα,κανε τη δουλεια σου και γραψ'τους κανονικοτατα!

Φιλια σε ολες!

κοριτσια HELP!

πηρα τις εξετασεις αιματος κ κολπικου υγρου

λοιπον τα ζαχαρο μου ηταν 85 κ μετα τη πρωτη ωρα 153(η γιατρος μου ειπε οτι ισως χρειαστει να κανω 3ωρη καμπυλη ζαχαρου)

τα λευκα ηταν επισης τσιμπημενα 10,9 με Φ.Τ 4-10

κ ενα μικροβιο στρεπτοκοκκο (ταδε) στο κολπικο υγρο

η μικροβιολογος μου πε να μην ανησυχω

αλλα τωρα εχω ΘΟΡΥΒΗΘΕΙι ειδικα με τα λευκα αιμοσφαιρια,καθως δεν εχω περασει ιωση κτλ που λενε οτι τα αυξανουν

ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?

Καλημερα Σοφιτσα και Αννα....τι κανετε?

Μια χαρα τα ειπες Αννα για τις αδειες...τωρα για τα λευκα δεν εχω ιδεα ..μηπως περασες καμμια ιωση ελαφρια ? χωρις πολλα συμπτωματα? τελος παντων θα ρωτησεις το γιατρο σου και θα σου πει...

Καλημεραααα!

Γεια σου βρε Αννουλα! Ετσι ετσι πες τα βρε παιδακι μου γιατι πολυ εκμεταλευση πεφτει! Δεν ξερω να σου απαντησω για τα λευκα σου αλλα οπως λεει και η συντροφισα Ζαχα (καλημερα ζαχαρουλινι) θα περασεσ τιποτα ελαφρια! Δεν ειναι κατι μην ανησυχεις.

Σοφιτσα καλημερα! Ευακι θα περιμενουμε τα νεοτερα!

Οι υπολοιπες τι κανετε? Κοιμαστε?

Αννουλα μου ουτε εγω μπορω να σε βοηθησω.Δεν εχω κυριολεκτικα ιδεα....Ποτε θα τα δειξεις στον γιατρο σου?Μην αγωνεσαι ομως,δε νομιζω οτι ειναι κατι ανησυχητικο.Ασχετο αλλα λιγο νωρις δεν σου εκαναν καμπυλη ζαχαρου?Εγω τωρα την εκανα στην 19 εβδομαδα..

κ η μικροβιολογος κ ο γιατρος μου ειπαν οτι τα λευκα ειναι ανεβασμενα λογω εγκυμοσυνης.κ οτι ετσι ειναι το νορμαλ.το ζαχαρο μου παν να κανω κ 3ωρη καμπυλη ζαχαρου κ να δουμε πως παει.αλλα εγω εκλεισα ηδη ραντεβου με ενα διατροφολογο τη τριτη που ειναι ειδικος σε διατροφη εγκυμοσ κ ζαχαρο κυησης για να στρωσει η κατασταση απο τωρα που ειναι αρχη.ειχα κανει αιματολογικες πριν την εγκυμοσυνη αλλα ηταν ολα φυσιολογικα.περισσοτερο θορυβηθηκα με τα λευκα αλλα αφου μου ειπαν οτι ειναι οκ τι να πω.φυσικα το εψαξα κ στο ιντερνετ κ παλι το ιδιο βρηκα :)

Καλα Αννα ξερεις τι θυμηθηκα τωρα? Μια γνωστη μου ειχε παει ετσι κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης να της κανουν εξετασεις αιματος και επειδη μαλλον το εργαστηριο ηταν της κακης ώρας της ειπαν οτι εχει λευχαιμια!!! Ντοιιιιιννν οπως λεει και η φιλη μου η Ζαχα! Και τους λεει μα καλα τι λετε? Εγω ειμαι εγκυος!!! Α ενταξει λενε τοτε δεν εχετε τιποτα! Οι ηλιθιοι!!!!

Αννούλα μην ανησυχείς αν ήταν κάτι δεν θα σου το έλεγαν; δεν μπορεί; Μην ανησυχείς...ο γιατρός σου ενημερώθηκε νομίζω πως εκείνον πρέπει να καλέσεις. Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές με λίγα λόγια εγώ έχω περίπου 10 μήνες άδειας και 5 μέρες...μια χαρά, αλλά έλα που εχω ευαισθησίες και δεν μπορώ να διαχειριστώ τα μούτρα στο χώρο που δουλεύω και επιδιώκω ουδέτερες ως καλές σχέσεις....και στενοχωριέμαι...

Βασούλα μου καλά είσαι εσύ; Σήμερα πάντως ξαναπήγα και το αποτελεσμα είναι το εξής πολύ απλοικά: Το ωάριο μου είχε παράξενη εξέλιξη, την 8η μέρα ήταν 12χιλιοστά την 10η 16χιλιοστά, είχε μεγαλώσει γρήγορα την 11η πάλι 16 δεν μεγάλωσε καθόλου και την 12 σήμερα δηλ 18 χιλιοστά.Επειδή μου είπε δεν θέλει με τπτ να το χάσει με τσάκισε αυτο το μήνα στις εξετάσεις. Τώρα περιμένω τα αποτελέσματα, και ανάλογα ή θα το πάρουν αύριο, ή θα κάνω μια cetrodite και θα το πάρουν την Δευτέρα,θα δείξει, με τσάκισε αυτό το ωάριο αυτό το μήνα...Χριστέ μου πια....

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια...μου αρέσει η βροχή τη νιώθω λυτρωτική...εξακολουθώ να φοβάμαι...

Καλημέρα και στο αγοράκι της παρέας μας.

εμ επειδη ολο λετε για την ζαχαρενια ανεβηκε το ζαχαροοοο :):lol::lol::lol::lol:

Γκαρουλι ξερει ο ντοκτογγγγγγγ οποτε ΑΝ πας αυριο ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ, Αν πας ΔΕΥΤΕΡΑ θα σου ευχηθω παλι ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!! <3

βΑΣΟΥΛΙΙΙΙΝΙΙΙΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

koritsakia mou ti kanete? egw exw ena varos avrio 9 to prwi tha paw gia thn wolhpsia kai na pw thn alitheia agxwnomai kai fovamai ligo na pw thn alitheia, kserw pws den einai tipota alla etsi niwthw, eseis pws ta pate?

Βρε να πας με χαρά, εγω τις έκανα όλες να γελάνε εκει... δεν είναι τίποτα να μου είσαι χαρούμενη και χαλαρή...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ματάκια μου...

Ευακι μου έχω καλή διαίσθηση, ναι ...σε ταλαιπώρησε αλλα έτσι κάνουν τα καλά πράγματα.....μου αρέσει ο γιατρός σου..

Κοριτσάρες μου σας ευχαριστώκαθε μια ξεχωριστα . δυστηχώς δεν μπορώ να σας γράψω πολλα αν κ τ αδιάβασα όλα γιατι οι αναγούλες με έχουν πεθάνει...νομίζω πως είναι οι χειρότερες που είχα... :) δεν πειράζει....το μανάρι μου να είναι καλά..............

Παω να δω κ το Μαρικακι τι έκανε............

φιλάκια

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μου θυμίζεις πολύ την περίπτωση της μαμάς μου. Είχε έναν άντρα τέρμα ακατάλληλο με τον οποίο έκανε 5 παιδιά μαζί του (εγώ το δεύτερο παιδί εδώ 😝). Σε 6 χρόνια 5 παιδιά. Κ σ αυτά τα χρόνια είχαν χωρίσει κιόλας αρκετές φορές αλλά τον δεχόταν πίσω γιατί εμείς ήμασταν πολύ μικρά κ τον ζητούσαμε κτλ. Κ την ρώτησα γιατί συνέχιζε να κάνει παιδιά μαζί του αφού ήταν ακατάλληλος; (Σκέψου στα τελευταία παιδιά δν ήταν καν στις γεννες ήταν χαμενος) Η απάντηση ήταν ότι ήθελε να κάνει παιδιά κ πίστευε ότι τα παιδιά θα τον άλλαζαν , παρότι ήταν μόλις 31 ετών στο 5ο παιδί δεν ήθελε να χωρίσει κ να παντρεύει ξανά κ να κάνει παιδιά και με άλλον άντρα. Την καταλαβαίνω την οπτική της κ εγώ μητέρα είμαι αλλά αλλά η μαμά μου με αυτήν την απόφαση σήκωσε στους ώμους της τις επιλογές της. Μετανάστευσε στο εξωτερικό για να μας σπουδάσει, η οικογένεια κόπηκε στη μέση γιατί 15 χρονών εμείς οι 3 μεγάλες κόρες μείναμε μόνες μας στην Ελλάδα (οι μικρές αδερφές μας έφυγαν στο εξωτερικό με τη μαμά μου για να δουλεύει 2 δουλειές κ να μας συντηρεί).  Την θαυμάζω την αγαπώ αλλά όλη αυτή η κατάσταση με γέμισε πολλά απωθημένα. Αρχικά μεγάλωσα χωρίς πατέρα (κ όχι γιατί είχε πχ πεθάνει αλλά γιατί ήξερα οτι δεν μας ήθελε κ δεν μας αγαπάει.). Ζήλευα τις φίλες μου τα άλλα παιδιά που είχαν τους γονείς τους πχ στις πανελλήνιες ή σε μεγάλες στιγμές της ζωής τους κ πάει λέγοντας.    όταν ήρθε η ώρα να αρραβωνιαστώ στα 22 μου (συνδέεται με τα απωθημένα μου, είχα ανάγκη έναν σύντροφο που θα με προστάτευε) μέσα μου έψαξα παρααααα πολύ καλά αν αυτός θα είναι ο σωστός. Σε καμία μα καμία περίπτωση δεν ήθελα να δεσμευτώ έναν ακατάλληλο άνθρωπο.    Στο λεω σοβαρά με βάση τη δική μου οπτική κ τα βιώματα, ένα παιδί θέλει τους γονείς του κ παρότι αγαπώ κ θαυμάζω την δύναμη της μητέρας μου εγώ δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να κρατήσω τον άντρα μου μόνο κ μόνο για τα παιδιά. Όσο δυνατή κ να είναι η μαμά το παιδί θέλει κ τον μπαμπά.  Ταπεινή μου γνώμη μέσα από τα βιώματά μου.    εύχομαι να αλλάξει ο άντρας σου, η μαμά μου πίστευε μέχρι τελευταία στιγμή ότι ο πατέρας μου μπορεί ν αλλάξει κ τον ανέχτηκε 12 χρόνια. Όταν χώρισαν κάναμε πάρτι γιατί ήταν ανυπόφορο αυτό που ζούσαμε αλλά τα τραύματα είναι τραύματα ακόμα κ αν διώξεις τον τοξικό παράγοντα από την εξίσωση. 
    • Όχι, δεν γκρίνιαξε, απλά έφαγε με το ζόρι! Εμένα είναι σε σταθερά ανοδική πορεία. Θα δούμε σε 20 μέρες που θα ξανά πάμε στην παιδίατρο. 
    • Είχες κάποιο σύμπτωμα;; Αγχώνομαι μέχρι και δεν νυστάζω 
    • Ναι καλε πολλες κανουν τεστ αν δεν μπορεις να περιμενεις κανε ενα τεστακι. Προσωπικα επειδη εχω διαβασει πολλα για τα τεστ δεν ηθελα να κανω για να μην παρω ψευδες αποτελεσμα και στεναχωρηθω η χαρω τζαμπα. Εκανα ομως νωριτερα χοριακη. Ηταν να κανω Δευτερα και την εκανα Παρασκευη. 
    • Τη Τρίτη. Κι οι μέρες δεν περνάνε. Φοβάμαι πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Υπάρχει κάποια που έκανε τεστ πιο νωρίς; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...