Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες( στις ήδη μητέρες αλλα και σε αυτές που θα γίνουν σε λίγο μητέρες).

Είμαι Ελληνίδα, 49 ετών, ζω στη Θεσσαλονίκη και αναζητώ εργασία ως baby sitteρ.

Μόλις σταμάτησα την εργασία μου ως baby sitter σε μια οικία στη Καλαμαριά οπου και φροντιζα δυο παιδιά για 8 χρόνια.Έχω μεγάλη πείρα ως baby sitter και αγαπώ πολυ τα παιδιά.Επισης διαθετω συστάσεις απο τις οικογένειες στις οποιες δούλεψα.

Δεν έχω υποχρεώσεις καθως εχω ενα έγγαμο παιδί οπότε ειμαι διαθέσιμη ανα πάσα στιγμή.

Όποια κυρία ενδιαφέρεται, μπορεί να μου στείλει μήνυμα και θα της απαντήσω αμέσως.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Καλες Γιορτές και Καλή Χρονιά.

• 2 weeks later...
  • 3 months later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια καλησπερα,η μπέμπα είναι μια χαρά αυτές τις μέρες,τρώει και κοιμάται,γκρινιαζει μόνο όταν πεινάει η αν βαρεθεί ξαπλωμένη. Μένει αρκετά ξύπνια και μας κάνει γελάκια και φωνούλες. Αν ακούσει τον αδερφό της να γελάει ξεκαρδιζεται και αυτή.  Εγώ από την άλλη δεν είμαι πολύ καλά, εδώ και 2 μέρες πονάω σε όλο το κορμί μου και με δυσκολία ανταπεξερχομαι. Περιμένω να με πάρει ο ρευματολογος μου γιατί μάλλον θα ξεκινήσω κορτιζόνη.   
    • Μήπως να το μεταφέρουμε εκεί τώρα που είναι νωρίς? Κρίμα να υπάρχουν κ αλλά κορίτσια και να μην μας βρίσκουν 🤣🤣🤣! Δεν ξέρω τι λέτε;
    • Κορίτσι μου καλή επιτυχία. Μην ανησυχείς τόσο, όλα αντιμετωπίζονται πια. Για το σπερμοδιάγραμμα, το δέχονται απ' όλα τα κέντρα και απ' τον Λυμπερόπουλο. Στο λέω σίγουρα, γιατί πέρασα πέρισυ από Επιτροπή και πήγαμε ένα σπερμοδιάγραμμα του Λύμπε και ένα απ' το κέντρο ivf που ήμουν τότε. Πρόσεξε όμως δύο πράγματα: το ένα, αν το θυμάμαι καλά, ότι πρέπει να έχουν απόσταση μεταξύ τους τουλάχιστον τρεις μήνες εντός ενός έτους. Και το δεύτερο, να τους πεις να στα ετοιμάσουν για Επιτροπή με υπογραφές, σφραγίδες κλπ. Ξέρουν αυτοί. Εμείς το είχαμε κάνει στον λύμπε σε άσχετη φάση και μετά που προέκυψε νέα προσπάθεια εξωσωμ, το πήγα και μου το σφράγισαν. Το ίδιο σφραγισμένες από το κέντρο πρέπει να είναι όλες οι εξετάσεις αίματος που θα κάνεις κι εσύ. Πρόσεξέ το. Τώρα, αν τα δύο σας σπερμοδιαγράμματα δεν έχουν τρεις μήνες απόσταση, για να μην ξαναπληρώνετε, ζήτα από το κέντρο γονιμότητας να στο ξανατυπώσουν με διαφορετική ημερομηνία. Για τα χρήματα άστο...πραγματικά πιστεύω ότι μόνο αν πάρεις πολλές μονάδες φαρμάκων συμφέρει η Επιτροπή. Διαφορετικά εγώ είχα υπολογίσει ότι δώσαμε κοντά 500 ευρώ εξετάσεις. Στον Λυμπερ μόνο, το απλό σπερμοδ έκανε 80 ευρώ. Και δεν θα κάνει 200 η σαλπιγγογραφία; Εγώ τόσα είχα δώσει πριν 4 χρόνια. Πόσο θα έχει πάει τώρα...
    • Μεγάλη γυναίκα είναι και εσύ αμέσως χαχαχαχαχ 😄😂😂😂😂
    • Πως είσαι κοριτσι γλυκό?? Λυπάμαι πολυ για την καταληξη!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...