Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ανα μπραβο...

εγω αναφερομουν βεβεια στο αρθρο που ειχε βαλει η τυρογαριδακι - μνιαμ μνιαμ- παλαιοτερα...

παντως να πω οτι εγω ειμαι στην εξαιρεση του κανονα..εκανα σεξ πριν την ωοριξια και ειχα αγορι..τωρα παλη πριν..και να δω τι θα ειναι!!!

Ρε Γωγω...γιατι να βγει διαολακι..

Παντως παιδια ο Φιλιππος της Βενης..ειναι ενας Αγγελος..τον βλπεις και λες τι ισυχο παιδι χαρμα οφθαλμων ειναι αυτο!!!!!...αλλα τις αταξιες της κανει τουλα τουλα που ελεγε και η γιαγια μου η ποντια...οσο θυμαμαι που σκαρφαλωσε η Γιωτα για να τον μαζεψει....

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Επίσης το άθρο λέει ότι για αγοράκια πρέπει να έρχεσαι σε οργασμό, ενώ για κοριτσάκια όχι.... :shock::shock::shock::shock::shock: Αμα ήταν έτσι έπρεπε να είχα δυο γιους....Σε κάθε επαφή με τον άντρα μου έχω οργασμό.... :oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αλλιώς γιατί να κάνω σεξ;;;;; =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Το μόνο που δεν έκανα σωστά όσον αφορά στη σύλληψη αγοριού είναι το καθημερινό σεξάκι...Ε, κόβεται το σεξ;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αυτο δεν ειναι για σενα συμπεθερα!!

εσυ εχεις κοριτσακι!! οτι επλυνες επλυνες!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μα τι κριμα που θα εχεις δυο κοριτσια!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

(πλακιτσα κανω ετσι?)

παντως λενε οτι αν το ενα ειναι ζωηρο και κοιμαται το αλλο βγαινει αναποδο :?:?

ετσι λενε.. τωρα κατα ποσο ισχυει...

ο τολης ας πουμε ηταν διαολος σκετος, αν σας γραψω τα κατορθωματα του θα ΦΡΙΞΕΤΕ!! ο αδερφος του ηταν υπερβολικα ησυχος..

αλλα εγω ημουν ησυχη, ο αδερφος μου μετα ησυχος και ο μικρος ειχε βγει λιγο ταλιμπαν.

Δημοσίευση

κοριτσια και μενα ετσι ηταν..ο ταλιμπαν ονομα και πραγμα αλλα στον υπνο δεν τον εφτανε κανενα παιδακι στην ηλικια του...

ο δευτερος ειναι αγγελουδι αλλα στον υπνο :twisted::twisted::twisted: τωρα στρωνει...για να δουμε :roll:

οσο για το αρθρο τι να πω..ειναι για γελια :lol::lol::lol:

Δημοσίευση
Επίσης το άθρο λέει ότι για αγοράκια πρέπει να έρχεσαι σε οργασμό, ενώ για κοριτσάκια όχι.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Αμα ήταν έτσι έπρεπε να είχα δυο γιους....Σε κάθε επαφή με τον άντρα μου έχω οργασμό.... :oops: :oops: :oops::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Αλλιώς γιατί να κάνω σεξ;;;;; =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Το μόνο που δεν έκανα σωστά όσον αφορά στη σύλληψη αγοριού είναι το καθημερινό σεξάκι...Ε, κόβεται το σεξ;;;;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

σε βρισκω πολυ σωστηηηηηηηηηηηηηηηηηη Γωγακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παπαγου μενω ...μενουμε πολυ κοντα !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol:

να κανονισουμε μια μερα να γνωριστουμε οσες θελετε απο κοντααααα...

Η χρυσα μου χει τα καλυτερα γαι ολες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Εγω παντως πιστευω το εξης..

δεν εχει σημασια πως ειμασταν εμεις παιδια..αλλα τι καναμε οταν κυοφορουσαμε τα βλασταρια μας.

πχ απο μενα που - ειδικα στον Χριστοφορ- ημουν μεσα στην τσιτα και μεσα στην ενεργεια και στο αγχος και στο τρεξημο..ισυχο μωρο δεν γινοταν να βγει...

ομοιος τωρα ειμαι πιο ηρεμη- μου φυγαν και τα τρελα νευρα και εχω γινει πολυ φεεεετττταααα..αναμενω ενα οσο να ναι πιο ισυχο μωρακι...αντε να δουμε

Δημοσίευση

Καλε ποτε φτασατε στην 8η σελιδα? Τι συζητατε κι εχω ψωφισει στα γελοια? χαχαχαχα.. Εγω παντως εκανα μια φορα σεξ την 12 η μερα του κυκλου και ειχα και οργασμο. Δηλαδη για να κανω κορη τι πρεπει να κανω? Οχι οργασμο? Κι αν μου ρθει? :lol::lol::lol:

Δημοσίευση
Καλε ποτε φτασατε στην 8η σελιδα? Τι συζητατε κι εχω ψωφισει στα γελοια? χαχαχαχα.. Εγω παντως εκανα μια φορα σεξ την 12 η μερα του κυκλου και ειχα και οργασμο. Δηλαδη για να κανω κορη τι πρεπει να κανω? Οχι οργασμο? Κι αν μου ρθει? :lol::lol::lol:

Τρις αν σου έρθει σπρώξε τον αντρούλη σου.......Να μην προλάβεις!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

αχ αχ ...τι να τις κανω τωρα τις μεθοδους για την κορη????

παει το ονειρο για 3ο,αφου με τοση ταλαιπωρια στην καισαρικη,απο τον πυρετο,τις σκασμενες θηλες και τον πονο.....ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ????????

Δημοσίευση
Καλε ποτε φτασατε στην 8η σελιδα? Τι συζητατε κι εχω ψωφισει στα γελοια? χαχαχαχα.. Εγω παντως εκανα μια φορα σεξ την 12 η μερα του κυκλου και ειχα και οργασμο. Δηλαδη για να κανω κορη τι πρεπει να κανω? Οχι οργασμο? Κι αν μου ρθει? :lol: :lol: :lol:
να τον κοψεις μαχαιρι :lol::lol::lol:
Δημοσίευση

Τρις αν σου έρθει σπρώξε τον αντρούλη σου.......Να μην προλάβεις!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

αχ ειστε φοβερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:=))=))=))=))

ναστε καλα βρε κοριτσια μου φτιαξατε λιγακι την πεσμενη μου διαθεση...

τα λετε ολα ανετα χωρις ταμπου...τρελοκοριτσα μου !!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ρε τρελοκομειααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ποτε φτασατε κιολας την 9η σελιδα???????????? :lol::lol::lol::lol::lol:

και τι συζητησεις ειναι αυτες?????????????ε???????????????? :P:P:P:P:P:P μαμαδες σου λεει μετα...!!!!!!!! :lol::lol::lol::P:P:P:P:P

τρις,για μαζεψε τες λιγοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! :P:P:P:P:P:P

Δημοσίευση

γιατι ρε γρουσι???

εσυ το μωρο πως το επιασες??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

επισης μην αμφισβητειτε το κειμενο...

ειναι ακρως επιστημονικο!!!!! :lol::lol::lol::lol:

τρις αν σου ερθει... σηκωνεσαι κ πας για κρυο ντους!!!

χρυσα δεν το ειπα για το πως ημουν εγω κ το πως ειναι ο μικρος

το ειπα απο την αποψη που λενε αν ειναι το ενα ησυχο το αλλο ειναι ζωηρο

κ εγω πιστευω οτι παιζει ρολο η εγκυμοσυνη στο ποσο ηρεμο θα ειναι το μωρο

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Αχ ζηλεψα!!! Εχουμε πηξει εδω στην Αθηνα με το καυσαεριο. Καθε μερα βγαζω τον μικρο μου βολτα στα στενα στις πολυκατοικιες και τους κεντρικους δρομους και αυτο σκεφτομαι ποσο θα ηθελα να του προσφερω μια αλλη ποιοτητα ζωης. Αν μπορουσα θα εφευγα...
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, η αλήθειας είναι ότι ήταν η πρώτη μέρα σήμερα που βγήκα στο χωράφι γιατί τις καθημερινές δουλεύω, και νιώθω σαν να με έχουν δείρει δέκα.. 🤣🤣🤣 Το επόμενο ΣΚ εννοείται δεν θα πάω μιας και θα έχω κάνει μέσα στην εβδομάδα την ετ μου.. οπότε θα περιμένω τα σποράκια μου να ανθίσουν..!!! Η φύση εννοείται δεν παύει να είναι φύση.. δεν την αλλάζω με τπτ!!! Ο Έβρος σας χαιρετάει κι εκείνος και σας στέλνει αγκαλιές αγάπης..!!! Ναι!!! η φύση είναι φύση.. και η δική μας η φύση εδώ πάνω είναι ένας Παράδεισος.  Μπορεί να λένε ότι έχουμε αρκούδες 😅 & ζούμε με τις αρκούδες εκεί κάτω στας Αθήνας.. αλλά αρκούδες για την ώρα μόνο Κοζάνη - Φλώρινα κορίτσια.. 😉😆  Σκέψου κορίτσι ότι μένω μέσα στην πόλη.. τι πόλη.. χωριό είναι και η Ορεστιάδα.. και θα πάω να μείνω στο πατρικό μου στο χωριό, 12 χιλιόμετρα από την Ορεστιάδα. Χωρίς ενοίκια, στη φύση, με την αυλή μου, το μπαξεδάκι μου, τις κοτούλες μας..!!! Χωριό κορίτσια και πάλι χωριό. Άλλη ποιότητα ζωής! 😊🙃🤗
    • @Nerina κοριτσι μου εγω σου ειχα γραψει και στο αλλο θεμα σου γραφω και εδω. Θα σου πω το εξης εχω υπαρξει στο παρελθον στη θεση του συντροφου σου. Τι θελω να πω ειχα σχεση με εναν ανθρωπο πηγαιναμε σοβαρα εβλεπα πολλα πραγματα στα οποια δεν ταιριαζαμε και δε μου αρεσαν ηταν υπερβολικα ζηλιαρης και με πιεζε παρα πολυ. Εμενα μαζι του γιατι πιστευα οτι τον αγαπω πραγματικα και βαθια. Τον τελευταιο καιρο πριν χωρισουμε ειχα αρχισει να πνιγομαι με τη συμπεριφορα του αλλα εκανα υπομονη ωσπου μια μερα εκανα το μπαμ του ζητησα να χωρισουμε και αυτο ηταν δεν ηθελα καμια επαφη. Ισως κι αυτος τοτε να αναρωτιοταν πως γινεται μια γυναικα που τον αγαπαει να φερεται τοσο σκληρα και να μην σηκωνει το τηλ να δει αν ειναι καλα κτλ. Σε καμια περιπτωση δε συγκρινω τη δικη του συμπεριφορα με τη δικη σου ουτε θελω να πω οτι εσυ εκανες κατι λαθος η ησουν πιεστικη κτλ απλα θελω να πω οτι ισως και ο συντροφος σου να ειχε πιεστει παρα πολυ και να μαζευε μεσα του πραγματα τα οποια προσπαθουσε να διαχειριστει και δεν μπορεσε. Ισως να επηρεασαν και οι γονεις του ποιος ξερει. Βεβαια στη δικη σας περιπτωση υπηρξε και μια εγκυμοσυνη που δεν προχωρησε και βεβαια για μενα ειναι απαραδεκτος που δεν ειναι διπλα σου να σε στηριξει σε αυτο εστω ανθρωπινα ακομα και αν δε θελει να ειστε παλι μαζι. Εχουν υπαρξει στιγμες στη ζωη μου π εχω νιωσει πολυ μονη και ξερω πως οταν δε βιωνεις προσωπικα κατι ειναι ευκολο να πεις ελα μην ασχολεισαι δε σου αξιζει κτλ ωστοσο εγω καταλαβαινω οτι εισαι μια πολυ λογικη και δυνατη γυναικα που θα καταφερει να σταθει ξανα στα ποδια της. Σκεψου τι ανθρωπο θελεις να εχεις διπλα σου και με τι ειδους ανθρωπο θα ηθελες να μεγαλωσεις το παιδακι σου. Καποιες φορες στη ζωη μας νιωθουμε απελπισια και λεμε πως θα προχωρησω ομως με εναν μαγικο τροπο ολοι βρισκουμε τον δρομο μας και τα καταφερνουμε. Αν χρειαζεσαι να μιλησεις σε καποιον ειμαι εδω 🙂
    • Κοριτσιιαααα σήμερα είμαι στην 21η μέρα του κύκλου..θετικό τεστ ωορρηξιας είχα 12η και 13η μέρα..σήμερα από το πρωί είχα μπεζ ροζ υγρά και ελάχιστο αίμα..επίσης έχω πόνο σαν ωορρηξίας από αριστερά..να ανησυχήσω λέτε;
    • @GButterfly καλωσηρθες!!!ευχομαι μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!!Δεν παω σε κανεναν απο τους 3,εκει που ειχα παει κ ξαναεκλεισα ειναι 150€ κ σε ιδιωτικο νοσοκομειο που κοιταξα στα 120€.Φανταζομαι γενικα εκει θα παιζουν οι τιμες αλλα μπορεις να καλεσεις κ να ρωτησεις, γενικά μην πάρεις τελευταία στιγμή να κλείσεις ραντεβού συνήθως οι περισσότεροι από ότι ξέρω έχουν περιορισμένη διαθεσιμότητα,ανάλογα βέβαια και το πόσο ευέλικτο είναι το δικό σου πρόγραμμα😊Υπερηχο καλο θα ηταν εαν σε αγχωνει να κλεισεις κ εναν στο ενδιαμεσο για ψυχολογικους λογους,αλλα απο οτι καταλαβα σε ενα μηνα θα πας στον γιατρο ενω σε 2 βδομαδες περιπου θα κλεισεις αυχενικη;(αν ειναι ετσι οντως ειναι το ιδιο,εκει θα το ξεσκονισουν το μωρο δεν χρειαζεται κ καπου ο γυναικολογος😄)βιοχημικη περασα τον Αυγουστο και παλλινδρομη λιγα χρονια προν γεννησω την κορη μου, καταλαβαινω το αγχος σου αλλα εκτος του οτι ειναι κατι πολυ συνηθισμενο απο οτι εχω διαβασει κ εδω μεσα,δεν σημαινει τιποτα για τις επομενες συλληψεις εκτος κ αν ευθυνονται αλλα παθολογικα που κ αυτα λυνονται 🙃 @Rena92 14/01 εχω κ εγω γενεθλια..τα καλυτερα παιδια ειμαστε😅😃😁
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...