-
Απαντήσεις
-
Από Fighter · Δημοσίευση
Τι ωραία που το μάθατε μαζί!! Αυτές οι στιγμες δεν ξεχνιούνται ♥️🎁και τι όμορφο αυτό που λες! Ετσι ακριβώς να το ζήσει όποιος το επιθυμεί ♥️και εύχομαι με κάθε ευκολία χωρίς εμπόδια …μου δώσατε δύναμη που τα θυμήθηκα είχα μια δύσκολη νύχτα η μικρή μου περνάει άλματα του 4ος μήνα δεν κοιμηθήκαμε αλλά χαλάλι 🥰 -
Από anna_30 · Δημοσίευση
πέρσι τέτοιες μέρες που στόλιζα ήρθε η κολλητή μου και μου έφερε αυτό να το βάλω στο δέντρο για να μου υπενθυμίζει πως θα έρθει αυτό που θέλω και να μην τα παρατάω..τότε ήμουν 5-6 μήνες στην προσπάθεια και απελπιζόμουν..που να φανταζόμασταν 6 μήνες μετά ότι θα έχω δυο αγγελάκια εκεί ψηλά..πλέον όταν το κοιτάω μου θυμιζει αυτά που έφυγαν και όχι αυτό που θα έρθει.. -
Από nanouko · Δημοσίευση
Τι γλυκά πατούσια μωρεεε... Κορίτσια μου κι εμείς περάσαμε πολύ δύσκολα και με πολύ άγχος πριν από τον ερχομό του μωρού μας..σαν τώρα θυμάμαι όταν είχαμε πάει για χοριακή ήμουν σίγουρη ότι θα έβγαινε αρνητική..είχαμε καθίσει σε ένα παγκάκι καθώς περιμέναμε, βουβοί και οι δύο κι εγώ έκλαιγα από μέσα μου.. όταν ήρθε το μέιλ με τα αποτελέσματα αγκαλιαστήκαμε και βάλαμε και οι δύο τα κλάματα..δεν περιγράφεται αυτό το συναίσθημα.. μακάρι όλες οι γυναίκες και γενικά τα ζευγάρια,που το θέλουν, να το ζήσουν.. ακόμη και στον χειρότερο εχθρό μου, που δεν έχω θέλω να πιστεύω, που λέει ο λόγος δηλαδή, το εύχομαι! -
Από katerinayia · Δημοσίευση
Αχ βρε κορίτσια τι ωραίες οι ιστορίες σας. Συγκινήθηκα! Κ εγώ είχα μια αποβολή πριν από την πρώτη μου κόρη όμως,δηλαδή αρκετά χρόνια πριν. Αλλά πιστεύω πως οποία έχει περάσει μια τέτοια εμπειρία πάντα έχει άγχος. Εγώ είχα μέχρι κ την μέρα που γέννησα. Την παραμονή των Χριστουγέννων έμαθα πως είμαι έγκυος. Τα Χριστούγεννα το είπα στον άντρα μου κ την πρωτοχρονιά στις οικογένειες μας! Σαν δωρο😍 Τώρα όμως όλα είναι καλά κ γιορτάζουμε τα πρώτα Χριστούγεννα των ζουζουνιων μας. @Christi.D.περαστικα σας! Ελπίζω να περάσει γρήγορα κ ανώδυνα! -
Από Naty_ · Δημοσίευση
Με συγκίνησες, μαζί τα αγγελάκια μας 🤍🩷 ευχή για όλες 💫
-
-
Νέες συζητήσεις