Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φαγανούλικα μωρακια Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2010

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γλυκές μανουλίτσες τί μου κάνετε???διάβασα κατι λίγα απο τα νέα σας.

Εγώ χάθηκα γιατι ετοιμάζω την βάφτιση..πολύυυυ τρέξιμο

κ διαβάζω οτι κ εσείς με τις δουλειές του σπιτιού δεν προλαβαινεται τίποτα όπως κι εγώ...

έχω πελαγώσει γιατι βάζω πολλά πλυντήρια την ημέρα κ σιδερώνω συνέχεια,να μαζέψω τα χειμωνιάτικα όλα,κ νομίζω τα έχω τελειώσει σήμερα :roll: επίσης βαζω επιπλέον πλυντηριο γιατι ετοιμαζω του εξοχικού όλα τα υφάσματα,πετσέτες,σεντόνια κτλ θα πάω αρχες Ιουλίου κ το κερασακι στην τούρτα του μπέμπη του αλλάζω ρούχα πολλές φορες την ημερα,γιατι ανυσηχω πως να τον ντυσω,αν φοραει πολλά ζεσταινεται ,αν φοραει λιγα θα κρυώσει,άλλα ρούχα το πρωί άλλα το μεσημερι...

Επίσης εξακολουθω να βγαζω γάλα με τους ίδιους ρυθμους ,δηλ 10 φορες την ημερα,ο κύριος δεν τρωει κρεμα καθόλου κλεινει πεισματικα το στομα του.Καναμε κ εμβολιακι την Δευτέρα ,είναι 8,800γρμ και 72 πόντους.τωρα θα σταματησουμε την αποστειρωση ειπε η παιδιατρος.

Κ φυσικα οι ετοιμασίες για την βάφτιση......Αυτή την Κυριακή κ ώρα 12,30 θα κάνουμε μπλουμ στην κολυμπηθρα κ ο νονός θα μας δωσει το όνομα Νικόλαος! :D

Τί να πρωτογράψω για το τρεξιμο της βάφτισης σε συνδιασμο με το ιεκ που πάω στο οποίο έχω εξεταστικη αμεσως μετα την βαφτιση!

Λοιπόν το κείμενο της πρόσκλησης μας είναι

Η αγαπη της μαμας μου ειμαι σιγουρα εγω

κ ο μπαμπακας με φωναζει παιδαρά το ομολογώ..

ο νονός μου ειναι ο Γιώργος που πολύ με αγαπάει

είναι φίλος κολητός μου στη ζωή θα με φυλάει

Πρωτα όμως λέει λάδι πρέπει να με πασαλείψει

στο νερό να με βουτίξει όνομα να μου χαρίσει

Νικολάκη να με λέτε τώρα που θα βαφτιστώ

έτσι λένε τον παππού μου που πολύ τον αγάπω

ετσι λενε του νονού μου τον πατερα τον γλυκο

ετσι θα με πουν κι εμενα που πολυ σας αγαπω...

μετα έχω ημερ/νια ωρα κτλ

κ για το ξεκινημα της επωνυμης ζωής μου σας περιμενουμε στο κεντρο....

τα έφτιαξα στο Χαμογελο του παιδιου τα προσκλητηρια :)

τους έχω όλους καλεσμενους στο τραπεζι περιπου 100-120 άτομα κ προσπαθω αυτες τις μερες να μαθω πόσοι ακριβώς θα έρθουν.στο γαμο είχα πέσει 50 άτομα εκτος,δηλ δεν ήρθαν αλλά έπρεπε να πληρώσω την μερίδα τους :evil: ,δεν θελω κ τώρα να παθω τα ίδια!

πρεπει να μαθω πως ανεβαζουν φωτογραφια ,να σας βαλω μετα την βαφτιση :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τί λέτε για λίγη μουσική???

ετοιμαζω πρόγραμμα για την βαφτιση :D

http://www.youtube.com/watch?v=IvnwyTm_ ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=ac8TgmYv ... re=related

καμία πρόταση?????

Κοριτσια καλημερα!!

Μαιρουλα,ωραιο το κειμενακι,τις μουσικουλες δεν τις ακουσα ακομα..ρε συ!!χαρας στο κουραγιο σου που ετοιμαζεσαι και για το εξοχικο :shock: και με βαπτιση :shock: τι να σου πω! και με τετοια ζεστη,φορα του στο σπιτι μονο ενα κορμακι χωρις μανικακια και τα μπουτακι εξω..ζεσταινονται πιο πολυ απο εμας...εγω του δροσιζω το κεφαλακι εκτος μπανιου και τα χερακια του στις κλειδωσεις και το προσωπακι του..απο νερακι δε μπορω να πω οτι πινει..πιο πολυ νομιζει οτι ειναι παιχνιδι και δαγκωνει το μπιμπερο και γελαει..η παιδιατρος χθες μου ειπε να του φοραω μονο ενα κορμακι οταν βγαινουμε εξω κι ουτε μπουφανακι καλοκαιρινο αν ειναι βραδυ,μονο ενα σεντονακι για να τον σκεπαζω..

Μαρια ο μικρος ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ 8-)8-)8-)

Αναστασια μπραβο που ακουσες ΜΑΜΑ :D:D θελω κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωω

Ευγενια με το καλο ο καλλωπισμος σου!!ποσο πιο ομορφη θες να γινεις δηλαδη;κοιτα μην αλλαξεις πολυ και δε σε γνωριζει το αντρακι σου :lol::lol:

Ελενη η παιδιατρος μας συνεστησε αντηλιακο το SPF Frezyderm 25,παω να το αγορασω σημερα..

Εμεις καλα ειμαστε,ειμαι 8500 και 70cm απο δοντια δε μας βλεπει ακομα,τα ουλα του ακομα ειναι σκληρα,παρολο που πνιγομαστε απο τα σαλια..καναμε το εμβολιο και μεχρι στιγμης δεν εχει κανει πυρετο..αρχιζουμε τα φρουτα,αλλα θα του δωσω σε δυο μερες για να περασει η επιδραση του εμβολιου,φοβαμαι μη τυχον παρουσιασει αλλεργια μιας και καναμε χθες το εμβολιο(αυτο το σκεφτηκα το πρωι)..δυο μερες δεν θα παθει τιποτα χωρις μηλο που ουτε καν το ξερει :lol:

γελασα πολυ χθες στο ιατρειο που περιμεναμε..ηταν μια μαμα με το κοριτσακι της και ο μικρος αντι να καρφωθει στο κοριτσακι (λεμε τωρα αντρας που ειναι 8-) ),καρφωθηκε στην μεγαλη κυρια!!κοριτσια μιλαμε δεν εβγαζε την ματια του απο την μαμα :oops::oops: στο τελος μου ειπε οτι ισως του εκανε εντυπωση το ξανθο μαλλι της..η αληθεια ειναι πως το ειχε πολυ πλατινε :lol::lol:

οταν θα παμε διακοπες και θα τρωμε ηδη κρεας και κοτοπουλο,επειδη στο ξενοδοχειο δε θα εχω κουζινα για να ετοιμαζω το φαγητο του,η παιδιατρος μου συνεστησε να αγορασω ετοιμες παιδικες τροφες..η αληθεια ειναι οτι δεν μου πολυαρεσει η ιδεα,αλλα τι να κανω;να αγορασω ηλεκτρικο ματι μεγαλο και κατσαρολικα;τωρα για 6 μερες δε νομιζω να χαλασει κι ο κοσμος!!παντως την βρισκω αρκετα χαλαρη..κι αυτη το ιδιο θα εκανε στα παιδια της μου ειπε..τι να πω!!στο μονο θεμα που ειναι πολυ αυστηρη,ειναι στο πουλακι του μικρου..να το κατεβαζω μια φορα την μερα μεχρι κατω το πετσακι του και να το καθαριζω..η αληθεια ειναι οτι το κανω με αρκετη ευκολια,αλλα καμια φορα κοκκινιζει και παει να βγαλει λιγο αιματακι...εσεις που εχετε αγορακια τι κανετε;

Το ωραιο με τον μικρο ειναι οτι τρεις μερες τωρα εχει ανακαλυψει τα γεννητικα του οργανα και τα πασπατευει και μετα βγαζει κραυγουλες ικανοποιησης!!!! ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ;;; :oops::oops:

σε λιγο θα μας "πηδηξει"...συγνωμη και για την εκφραση!!!

φιλακια σε ολες και τα λεμε!!

Υ.Γ.οσες γνωριζετε την marilou85 απο το φορουμ,να σας πω οτι μου εστειλε μηνυμα και με το καλο θα φερει στον κοσμο τα διδυμακια της την Πεμπτη...δηλαδη αυριο!!θα παω να την δω στο ΙΑΣΩ το Σαββατο και θα σας φερω νεα της!!

marinax καλημέρα !

μόνο ένα κορμάκι μέσα στο σπίτι βρε συ??? :roll:

εγώ του φοράω το φανελάκι- κορμάκι,δηλ αυτο χωρίς μανίκια κ από από πάνω φορμάκι με κοντό μανίκι κ κοντό στα πόδια :roll: λες να ζεσταινεται? θα δοκιμασω να αφαιρεσω το απο μεσα..

marinax καλημέρα !

μόνο ένα κορμάκι μέσα στο σπίτι βρε συ??? :roll:

εγώ του φοράω το φανελάκι- κορμάκι,δηλ αυτο χωρίς μανίκια κ από από πάνω φορμάκι με κοντό μανίκι κ κοντό στα πόδια :roll: λες να ζεσταινεται? θα δοκιμασω να αφαιρεσω το απο μεσα..

Ναι!!!ζεσταινεται πολυ!! εσυ δε θα ζεσταινοσουν βρε!! το σπιτι μας ειναι πολυ ζεστο βεβαια,φαντασου οτι στο δωματιο του εχει καθε μερα 28 βαθμους...αστον με το φανελακι του μονο και την νυχτα του βαζω ενα κορμακι με κοντα μανικακια και ποδαρακια εξω και ενα σεντονακι για να τον σκεπαζω,αν και το πεταει με τα ποδαρακια του και μενει ξεσκεπαστος...

γεια σας κοριτσουδια τι κανετε?ευχαριστω για τα καλα σας λογακι για το θηριο μου..σημερα παλι ξυπνησε στις4 (θα τον σκοτωσω...)και κοιμηθηκε 7 παρακαλω πολυ εγω κουτουλουσα απο την νυστα και αυτος χοροπηδουσε στο κρεβατι...

εγω στο σπιτι την περισσοτερη ωρα τον εχω τσιτσιδι(μονο το μπεμπιλινο του)αλλιως με το ζιπουνακι..ρουχα μονο οταν βγουμε εξω βαζουμε πλεον...πολλη ζεστη μιλαμε...

μαρινα εγω οταν πηγα στην δραμα ειχα φτιαξει φαγητο το εβαλα μεριδουλες σε μικρα μπολακια(εκεινα για τα γευματακια τους)τα καταψυξα και τα εβαλα με παγοκυστες σε ισοθερμικη τσαντα...οταν πηγαμε στο ξενοδοχειο τα εβαλα στο ψυγειο του δωματιου και ηταν σουπερ...καθε μερα εβγαζα ενα τους ελεγα να το ζεστανουν και τρωγαμε...το ετοιμο φαγητο ουτε να το δει..σε αντιθεση με την φρουτοκρεμα που την λατρεψε...αυτα...κλαιει...φευγωωωωωω 8-)

Kαλημέρα κορίτσια τι κάνετε;

Εμεις είμαστε καλά.

Πρώτα απ' όλα να σας ενημερώσω κι από εδώ (μπορεί ήδη να το ξέρετε) ότι αύριο στα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας και μόνο για αύριο θα έχουν τα libero με 50% έκπτωση.

Και τώρα στα δικά μας.

Μαιρούλα με το καλό η βάφτιση του πρίγκιπά σου. Τέλειο το κειμενάκι. Εύχομαι να περάσετε καλά και όλα τα κυλήσουν όμορφα και ομαλά. Άντε να περάσει κι αυτό να ξενιασεις μπας και ξεκουραστείς λιγάκι μετά γιατί μόνο που διάβασα τα νέα σου κουράστηκα! Χαράς τα κουράγια σου!

Συμφωνώ με την Μαριέτα και την Μαρία για το ντύσιμο του παιδιού με την ζέστη. Κι εγώ την δικιά μου μέσα στο σπίτι μ' ένα φανελάκι την έχω. Μόνο στην βόλτα της βάζω ρουχαλάκια κι αυτά ελαφριά πλέον.

Μαριετάκι με το καλό η κοπελιτσα που γεννάει σήμερα. Να μας πεις νέα της.

Μαράκι τι να πω για τον γιό σου;;; Δεν παίζεται!!!! Είναι πολύ χαριτωμένος!!! Αν μπορούσα θα τον ζούλαγα. Κάντο εσύ για μένα. Και δώστου και ένα φιλί!

Η δικιά μου συνεχίζει τα τρελά της. Να μην στέκεται πουθενά, να βαριέται εύκολα, να τσιρίζει. Μόνο όταν είμαστε έξω κάθεται κυρία. Γι' αυτό κι εγώ κάθε απόγευμα σχεδόν την μπουζουριάζω και βγαίνουμε έξω να 'χω το κεφαλι μου ύσηχο. Πιο πολυ με κουράζει μέσα στο σπίτι παρά έξω.

Σήμερα την βόλτα της θα την αναλάβουν ο παππούς και η γιαγιά της γιατί εγώ έχω μανικιούρ, πεντικιούρ!

Αυτά προς το παρόν. Σας φιλώ!

κοριτσακια τι κανετε????

εμεις εδω ,τιποτε διαφορετικο....

Αναστασιααααααα

δεν λες τιποτε στην συμπεθερα σου για πεντικιουρ ε????

Μαρακι τι αστερακι ειναι αυτο? να τον χαιρεσαι!

εχουμε κανενα νεο απο το Ναταλακι μας? ρε ελενακι δεν της στελνεις ενα μηνυματακι απο ολες μας?

αν δεν κανω λαθος 19 του μηνα η λιμπερο κανει γιορτη . πηγαμε περυσι ηταν πολυ ωραια για τα παιδακια,οσες θελετε κανονιζουμε και τα λεμε εκει!!!!!!

φιλακια

κοριτσακια τι κανετε????

Αναστασιααααααα

εχουμε κανενα νεο απο το Ναταλακι μας? ρε ελενακι δεν της στελνεις ενα μηνυματακι απο ολες μας?

αν δεν κανω λαθος 19 του μηνα η λιμπερο κανει γιορτη . πηγαμε περυσι ηταν πολυ ωραια για τα παιδακια,οσες θελετε κανονιζουμε και τα λεμε εκει!!!!!!

φιλακια

κοριτσακια τι κανετε????

Αναστασιααααααα

φιλακια

Συμπεθέρα μου θέλεις πεντικιούρ κι εσύ; Το κανονίζουμε εαν είναι!!!!

κοριτσια μου γεια σας τι κανετε???μια μια βλεπω ολες ετοιμαζεστε για το καλοκαιρι...τι ωραια..

σημερα εχω επετειο..κλεινουμε 4χρονια με τον αντρουλη μου και αν λειπανε οι...μ@#$@@$$κιες της μανας του θα ηταν τα πιο ευτυχισμενα της ζωης μου...ειναι παντως μεγαλη βλακεια εγω να θελω να καλεσω τους δικους μου να ερθουν για φαγητο το βραδυ αλλα να μην το κανω γιατι θα θελει να μου κουβαλησει και το σοι του..και δεν γουσταρω καθολου την ξινιλα τους μεσα στο σπιτι μας...δεν πειραζει ας ειμαστε τα δυο μας η μαλλον τα τρια μας... :P:P:P:P

κοριτσια μου γεια σας τι κανετε???μια μια βλεπω ολες ετοιμαζεστε για το καλοκαιρι...τι ωραια..

σημερα εχω επετειο..κλεινουμε 4χρονια με τον αντρουλη μου και αν λειπανε οι...μ@#$@@$$κιες της μανας του θα ηταν τα πιο ευτυχισμενα της ζωης μου...ειναι παντως μεγαλη βλακεια εγω να θελω να καλεσω τους δικους μου να ερθουν για φαγητο το βραδυ αλλα να μην το κανω γιατι θα θελει να μου κουβαλησει και το σοι του..και δεν γουσταρω καθολου την ξινιλα τους μεσα στο σπιτι μας...δεν πειραζει ας ειμαστε τα δυο μας η μαλλον τα τρια μας... :P:P:P:P

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

οσον αφορα στο "αλλο" σοι.....ΑΧ!!!! ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Kalhspera manoyles!!!shmera fagame gia prwth fora mhlo!!!!apo th mia hthele na faei kai apo thn allh ksinize th moyritsa toy les kai eixe faei lemoni!!!maraki na zhsete kai na exetai panta ygeia kai eutyxia sthn oikogenia!!anastasia kalo penikiour zhleuw thelw ki egw!!!alla ti na prvtoftiaksw mia poy tha ta kanv kai mia poy apo ta nera deuterh mera moy xalane!emeis leme thn kyriakh na kanoyme to prwto mas mpanaki...apogeumataki.4 iouliou feygoyme kai gia diakopes epitelous!!!!!!!mairoula pote exeis th vaftish?

Κατερινα κοιτα να δεις συμπτωση!! κι εμεις για δεκατιανο καναμε αποπειρα για πρωτη φορα να φαμε μηλο,αλλα!!!!!!ΤΖΙΦΟΣ!!!!κοντευα κι εγω να ξερασω ετσι οπως εκανε το μουτρακι του :shock:

εβαλα μια κουταλια κρεμα οπως μου ειχε πει η παιδιατρος,αλλα με τιποτα ο μικρος!! ετσι του εδωσα γαλα..αυριο που θα ειναι κι ο μπαμπας του θα προσπαθησουμε μαζι...δεν τον βλεπω να τρωει φρουτα!!! την βαψαμε...

εκανες κατι ιδιαιτερο για να φαει; ποσο εφαγε;

Καλησπέρα κορίτσια!!

Προσπάθησα να γίνω ξανθια χαζογκόμενα χθες αλλά δεν τα κατάφερα...δεν γινόταν να μου τα βάψουν ξανθά μιας και τα υπήρχε ένα κομμάτι τους που ήταν βαμμένο καστανό και θα έβγεναν τρικολόρε και τελικά έιμαι ακόμα καστανή αλλά με ξανθές αντάυγειες...σιγά σιγά μου είπαν ότι θα τα καταφέρω να τα ξανακάνω ξανθά....εεεεε μέχρι τότε θα ξαναμείνω έγκυος και θα τα ξαναβάψω καστανά....αύριο πάω και εγώ για μανικίουρ, πεντικιούρ!!

Μαράκι μήπως να τον κρατάς λίγο παραπάνω ξύπνιο για να κοιμάται το βράδυ? Νομίζω έπεφτε νωρίς για ύπνο. Φαντάσου εμένα πέφτει περίπου στις 11 και ξυπνάει μια για να φάει στις 7 και μετά μέχρι τις 9.30 συνήθως ξανακοιμάται.

Ο μπέμπης μου έχει βρει για παιχνίδι να βγάζει γλώσσα και να μπρρρρρρρ :-p:-p:-p αλλά με την μόνη διαφορά ότι πλέον το κάνουμε όταν μας ταίζει η μαμά και κάνουμε όλο το σπίτι χάλια. Μια ομορφία είναι!! ~x(~x(~x(

Ειρήνη που θα γίνει το πάρτυ?

Άντε να έρθω να τους βρίσω λίγο - έχω κρατήσει τα barcode από όλες τισ συσκευασίες και ποτέ δεν μου έχουν στείλει τπτ σχετικο για να κερδίζω δώρα. Εκπτωτικά κουπόνια φαντάζομαι δεν στέλνουν. Αχ μόνο τα pampers στέλνουν που δεν τα χρησιμοποιώ..

Μαριέττα και Κατερινάκι είναι φυσιολογικό να μην θέλουν να φάνε...δεν ξέρουν πως να φάνε...

Αν και τα φρούτα φαντάσου εμένα με δυσκολία ακόμα τα τρώει που έχει περάσει και 1 1/2 μήνας που τα τρώει. Σιγά σιγά θα μάθουνε να τρώνε και τα δικά σας..

marinaki oxi den ekana kati idietero kai emena o paidiatros moy eipe na mhn ton piesw katholou kai na tou dwsw mexri 3 koutalies to poly.na pw thn amartia mou tou edwsa ligo parapanw :oops: an kai ta perissotera ta eftine omws genika edeixne na apolamvanei th diadikasia...agwniouse na mpeih koutalia sto stoma omws meta ksinize :lol::lol::lol:

eugenia ti mali einai auto kale pou exei o mpemphs sou????ftou ftou kouklaki einai!!!exoume ki emeis thn idia poditsa kai fysika otan vgenoume ekso o mpampas kamarwnei pou oloi vlepoun to mpemph me th poditsa poy leei"my heart belongs to papa"me to diko sou malli twra ypomonh!!!ki egw meta tis prwtes apopeires apogoiteuthka giati telika den pianoun oi vafes....kastanokokkina ta hthela.ki egw ayto eipa molis ta katafero ua prepei na ta ksanakanw sto xrvmma mou.. afhste poy eixame atyxhmataki xthes kai perimenw mexri telos tou mhna na dw.....entaksei eipame thelw to deytero an kanw na einai konta hlikiaka alla oxi kai sta kapakia teliws!!!!wstoso an einai narthei kalodexoumeno fysika!

Κατερίνα να δεις εμένα χαρά που έκανε όταν την πρωτοπήραμε την σαλιάρα .. το παρατσούκλι του άντρα μου είναι Πάπα...και βρήκα σαλιάρα που έγραφε my heart belongs to papa!! Φυσικά και έχω και to mama. Αυτές πλάκα πλάκα μου βγήκαν οι καλύτερες σαλιάρες.

Καλά μην νομίζεις ότι και εγώ θα κάνω στα καπάκια το δεύτερο...ας πάω λίγο στην δουλειά να με δούνε λίγο και μετά ξαναφεύγω...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...