Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φαγανούλικα μωρακια Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2010

Recommended Posts

Παναγιώτα αν δεν έχεις μεταφορικό μέσο εδώ είμαι εγώ... αν και το μόνο πρόβλημα είναι τα καρότσια, που δεν νομίζω να χωράνε στο τουτού μου..

Όπου θέλετε εκτός από το κέντρο της Αθήνας παρακαλώ...δεν νομίζω ότι είναι πλέον μέρος συνάντησης για παιδάκια, μόνο για χουλιγκανάκια...

Elisa λες μάλλον το IRIS. Υπάρχει ακόμα αλλά το έχουν παρατήσει λίγο και έχει γίνει άθλιο. Ήταν από τις καλύτερες καφετέριες κάποτε (πραγματικά μέσα στην θάλασσα).Βέβαια εμείς πάμε με τα μωρά γιατί δεν έχει πολύ κόσμο και είναι άνετα για τα καρότσια. Τώρα οι περισσότερες καφετέριες έχουν μεταφερθεί στον πεζόδρομο που έχει γίνει δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο.

Ό μπέμπης χθες δεν σταμάτησε να ουρλιάζει όλη μέρα. Ούρλιαζε επειδή είχε όρεξη για παιχνίδι, όταν τον ταιζα από τα νεύρα του, όταν του καθάριζα την μύτη, επειδή έκανα δουλειές και δεν ήμουν συνέχεια μαζί του...πονοκέφαλος με έπιασε το βράδυ!!!Σήμερα έχει τρελαθεί να βγάζει γλώσσα και να μας κοροιδεύει..

ΑΑΑΑ ξέχασα να σας πω καλό χειμώνα...βρέχει και έχει δροσούλα....

Ελπίζω αύριο να έχει καλό καιρό για να μπορούμε να είμαστε πιο άνετα!! Λοιπόν αύριο η συνάντηση. Έκλεισε...περιμένουμε συμμετοχές!!! Όσες περισσότερες!! Εύη μακάρι να ήσουν και εσύ κοντά μας. Το Κατερινάκι θα το πάρω εγώ τηλ μήπως μπορέσει και έρθει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παναγιώτα αν δεν έχεις μεταφορικό μέσο εδώ είμαι εγώ... αν και το μόνο πρόβλημα είναι τα καρότσια, που δεν νομίζω να χωράνε στο τουτού μου..

Όπου θέλετε εκτός από το κέντρο της Αθήνας παρακαλώ...δεν νομίζω ότι είναι πλέον μέρος συνάντησης για παιδάκια, μόνο για χουλιγκανάκια...

Elisa λες μάλλον το IRIS. Υπάρχει ακόμα αλλά το έχουν παρατήσει λίγο και έχει γίνει άθλιο. Ήταν από τις καλύτερες καφετέριες κάποτε (πραγματικά μέσα στην θάλασσα).Βέβαια εμείς πάμε με τα μωρά γιατί δεν έχει πολύ κόσμο και είναι άνετα για τα καρότσια. Τώρα οι περισσότερες καφετέριες έχουν μεταφερθεί στον πεζόδρομο που έχει γίνει δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο.

Ό μπέμπης χθες δεν σταμάτησε να ουρλιάζει όλη μέρα. Ούρλιαζε επειδή είχε όρεξη για παιχνίδι, όταν τον ταιζα από τα νεύρα του, όταν του καθάριζα την μύτη, επειδή έκανα δουλειές και δεν ήμουν συνέχεια μαζί του...πονοκέφαλος με έπιασε το βράδυ!!!Σήμερα έχει τρελαθεί να βγάζει γλώσσα και να μας κοροιδεύει..

ΑΑΑΑ ξέχασα να σας πω καλό χειμώνα...βρέχει και έχει δροσούλα....

Ελπίζω αύριο να έχει καλό καιρό για να μπορούμε να είμαστε πιο άνετα!! Λοιπόν αύριο η συνάντηση. Έκλεισε...περιμένουμε συμμετοχές!!! Όσες περισσότερες!! Εύη μακάρι να ήσουν και εσύ κοντά μας. Το Κατερινάκι θα το πάρω εγώ τηλ μήπως μπορέσει και έρθει...

Ειρήνη λογικό είναι να έχεις άγχος με τα παιδια σου, όλες μας έχουμε. Άλλες περισσότερο, άλλες λιγότερο... αλλά μάλλον από τα δόντια του θα είναι..

Αααα ζηλεύω..κανονίζετε συνάντηση κι εγώ δεν θα είμαι αφού μένω μακριά :cry:

θα μου πείτε τα νέα όμως ε???

ενίνα βγάζω ακόμη γαλατάκι,δεν ξέρω πόσο θα συνεχίσω ακόμη....τα κατάφερα πάντως για ένα εξάμηνο που ήθελα αρχικά,είμαστε στους πεντεμιση μήνες για την ακρίβεια.Μετά έμαθα, όταν αρχίσει κρέμες ,θα πίνει λιγότερο γαλατάκι κ θα αραιώσω τις αντλήσεις,θα δείξει πως θα τα καταφερω κ μ αυτο :roll:

εγω μοιραζω προσκλητηρια αυτη την εβδομάδα ,τρεξιμο...

Ταυτοχρονα,αρχίσαμε με φρουτοκρεμα κ μάλλον ανυπομονώ να την φαμε όλη...Κ αναρωτιεμαι πότε κ πώς θα τα καταφερει ο μικρός?μήπως είναι μικρός ακόμη για στερεες τροφές? μεχρι τωρα δοκιμασαμε μήλο κ μπανάνα γουλίτσες μόνο αραιωμένα με νερό.

Κορίτσια μου γειά σας! Να 'μαι κι εγώ. Επιτέλους είμαι καλά (δεν μου κράτησε και πολύ βέβαια) και ευτυχώς την γλύτωσε και η Σοφούλα μου. Είμαι κι εγώ μέσα για αύριο για την συνάντηση. Δεν δουλεύω κιόλας οπότε ότι ώρα θέλετε και όπου θέλετε. Απλά δεν ξέρω ακόμα αν θα πάρω την Σοφούλα μαζί ή όχι. Εξαρτάται κι από τον καιρό.

Ποια θα προτείνει μέρος τελικά; που βολεύει τις περισσότερες τουλάχιστον;

:((:((:((:((:(( Θελω και εγω σιναντιση.......................

Μα ουτε μια να μην ειναι απο Θεσσαλονικη πια ?????? Μερουλα δεν πεταγεσε εσυ εδω να πιουμε καφεδακι εμεις παρεουλα :lol::lol::lol:

Κατα τα αλα ειμαστε μια χαρα αυτην την φορα το εμβολιο δεν μας πιραξε καθολου και εχει 2 νυχτες που τον ταιζω γιρο στης 22.00, εχθες ξαναεφαγε στης 06.30 και σημερα στης 08.00 \:D/ \:D/ \:D/ μακαρι να μας γινει σινιθια αλλα φοβαμε να το πω δινατα μην μας ματιαξουν...

Εχει τωρα μερικες μερες που απεκτισε μια χαζοσινιθια, βγαζει την γλωσα και νανει μπρρρρρρ, μπρρρρρρ γεμιζει ο τοπος σαλια, μιλαμε πως θελει αλαγμα μετα γιατι ειναι μουσκεμα αλλα σινχρονος ειναι πολυ χαριτομενος γιατι κανει κολπακια......

Ειρηνη γιατι εισαι τοσο ανχομενη βρε?? Εγω τωρα στο δεφτερο ειμαι πολυ cool B-) Οχι πος δεν προβλιματιζομε αλλα δεν πανικοβαλομε με το παραμικρο...

Με την χορτοσουπα δεν εχουμε ιδιετερη επιτυχια παντος, καθολου δεν την θελει αναγουλιαζει και σταματαμε το ταιζμα. Αυτο που επισις δεν θελει και με προβλιματιζει ιδιετερα ειναι το νερο, μονο εμετο που δεν κανει οταν καταλαβενει πως εχει νερο το μπουκαλι και οχι γαλατακι. Σκεφτικα να του βαζω λιγο χυμο μεσα μαζι με το νερο αλλα απο την αλη δεν θελω να μαθει ετσι, εσας πινουν νερακι τα μωρα σας????

Κοριτσια τι κανετε;;;

Αυριο ερχεται η μαμα μου απο Αγρινιο το πρωι.Δε θα μπορω. Ντρεπομαι με το που ερθει να της πασαρω τον Ν. και να φυγω :oops:

Ευγενια μου σε ευχαριστω παρα πολυ . :)

Κοριτσια και το Village Park στου ρεντη μας βολευει παντως.(Αν ερχομουνα) Ευχομαι να περασετε καλα.

Ειρηνη και εγω σαν την Ευη.Δεν αγχωνομαι τοσο πολυ.Χαλαρα.

Ευη με τον καιρο θα πιει νερακι.Μην τον πιεζεις.

Αχ κορίτσια όχι αύριο η συνάντηση, ας το κάνουμε την άλλη Παρασκευή! αύριο έχω ραντεβού για κομμωτήριο να κάνω επιτέλους ανταύγειες τόσο καιρό προσπαθώ να βρω χρόνο, τελευταία φορά είχα κάνει 8 μηνών έγκυος...

Την άλλη Παρασκευή μπορείτε και όσες δεν μπορούσατε αύριο; για να προλάβουμε να κανονίσουμε και το μέρος. Εγώ έχω αμάξι δεν με πειράζει το θέμα της μετακίνησης, αλλά έχω άλλο θέμα: δεν ξέρω πως μπαινοβγαίνει το καθισματάκι του μωρού, μου το είχαν βάλει όταν μου το έδωσαν και δεν το έχουμε κουνήσει ποτέ δεν έχει χρειαστεί γιατί πάντα είναι κάποιος μαζί μου στο αμάξι και κάθεται πίσω, αν έρθω όμως μόνη μου θα πρέπει να το μεταφέρω στη θέση συνοδηγού και δεν ξέρω πως :? ! Κάποιον θα βρω να μου δείξει πιστεύω..

Λοιπόν... για το μέρος τώρα... Σίγουρα να είναι κάπου άνετα για να χωράμε. Σίγουρα όχι στο κέντρο όπως είπε και η Ευγενία. Το village park που πρότεινε η Παναγιώτα είναι καλή ιδέα, έχει και πάρκινγκ για να μην ψάχνουμε με τις ώρες, τι λέτε και οι υπόλοιπες; Μαριέττα είσαι κοντά στο τρένο του Φαλήρου; αν ναι και δεν μπορεί ο Μάνος να σε φέρει, θα μπορούσες π.χ. να έρθεις μέχρι το σταθμό της Καλλιθέας και να περάσω εγώ να σε πάρω από εκεί; γιατί στο σταθμό Φαλήρου νομιζω δεν είναι εύκολο να σταματήσει αυτοκίνητο και δεν είμαι σίγουρη ότι ξέρω και πως να βγω σε αυτό το δρόμο. Και το Φάληρο νομίζω ότι είναι μια καλή λύση καθώς βολεύει και όσες θέλουν να έρθουν με τρένο, αν και θα έχει λίγο περπάτημα. Μπορούμε να πάμε ή στο Olympico ή στην άλλη καφετέρια λίγο πιό κάτω που είναι πιό ήσυχη. Και θα βρούμε και πάρκινγκ όσες πάρουμε αμάξι. Τι λέτε λοιπόν;

Αλλη ερώτηση: τα μπεμπάκια θα τα φέρουμε ε; ευτυχώς επειδή ο Στέλιος έχει ακόμα άδεια μπορώ να την αφήσω τη μικρή αν π.χ. έχει άσχημο καιρό. Και τέλος, τι ώρα; γύρω στις 12-12.30 είναι καλά;

Ρηνιώ όσον αφορά στο θέμα της υστερίας, νομίζω ότι τον τίτλο της υστερικής μάνας τον κατέχω εγώ και σε παρακαλώ μην προσπαθείς να μου τον κλέψεις! :lol::lol:

Η αλήθεια είναι ότι από μόνη μου δεν είμαι (τόσο) υστερική, εγώ έχω την μάνα μου που με κάνει έτσι! Πάντως δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλά μωράκια που στην ηλικία των 5,5 μηνών έχουν κάνει: υπερήχους, εξετάσεις αίματος (3 φορές), εγκεφαλογράφημα και 2 επισκέψεις σε νευρολόγο :shock: . Σοβαρά πάντως όταν δεν έχω τη μάνα μου να με τρελαίνει είμαι πολύ χαλαρή.

Μαιρούλα να συνεχίσεις τις αντλήσεις, είναι κρίμα αφού τα κατάφερες τόσο καλά μέχρι τώρα να σταματήσεις. Αν αντέχεις φυσικά, ξέρω πόσο κουραστικό είναι. Εγώ τώρα που μου έχει μειωθεί κουράζομαι ακόμα περισσότερο ψυχολογικά, γιατί παιδεύομαι όλη μέρα και το αποτέλεσμα είναι μόνο 1,5 μπουκάλι! Ασε που χθες έληγε ο μήνας και ξενοίκιασα το νοσοκομειακό πάλι, μιας και δεν ξέρω αν θα έχω γάλα για άλλο 1 μήνα, και με το δικό μου κουράζομαι πιό πολύ γιατί είναι πιό αργό και μου σπάει τα νεύρα κυριολεκτικά! να κάθεσαι 40-50 λεπτά και να βγάζεις 40 μλ;;; θα δω τι θα κάνω, ή θα ξανανοικιάσω για 15 μέρες και βλέπουμε, ή μόλις φτάσω να βγάζω λιγότερο από 1 μπουκάλι θα το κόψω πιά.

Εύη πολλά μωράκια έχω ακούσει ότι δεν το θέλουν το νερό. Εμείς δεν ξεκινήσαμε ακόμα, την Κυριακή ξεκινάμε σιγά σιγά κρέμα και αργότερα μου είπε ο παιδίατρος να δίνω νερό. Αυτό το μπρρ που λες εμένα μου το κάνει με τα χείλη της και γεμίζει πραγματικά ο τόπος σάλια, αλλά είναι τόσο αστείο!

Κορίτσια τι θα κάνουμε τελικά? Θα το κανονίσουμε για αύριο ή για την άλλη Παρασκευή? Πρέπει να το αποφασίσουμε σήμερα γιατί έχω πρόβλημα με το αυτοκίνητο και θα πρέπει αν είναι να βρεθούμε να πάω εγώ τον άντρα μου στην δουλειά το πρωί, δηλαδή 1,5 ώρα να τον πάω και να γυρίσω.

Πάντως η ώρα 12-12.30 είναι σούπερ για να έχει προλάβει να φάει ο μπέμπης και την φρουτοκρεμα του. VILLAGE ή olympico με βολεύουν αρκετά. Φλοίσβο είναι λίγο μακρυα για εμένα που έρχομαι από Ελευσίνα. Εκεί μπορούμε να συναντηθούμε Κυριακή πχ και να έρθουν και οι άντρες μας!! Στην μαρίνα Φλοίσβου που είναι και υπέροχα για εμάς και τα παιδιά..είχαμε πάει την προηγούμενη Κυριακη. Λοιπόν πείτε μου για να κανονίσω το πρόγραμμα μου....

Κοριτσια το προβλημα μου γενικα ειναι οτι δεν εχω αυτοκινητο,οποτε δε μπορω να μετακινηθω ευκολα με το καροτσι του μωρου..ελεγα να εφερνα και τον μπεμπη, γιατι τα πρωινα ειμαι μονη μου και δεν εχω κανεναν να μου τον κρατησει..για αυτο ειχα πει πρωτα απογευμα που θα ειναι ο Μανος σπιτι,αλλα θεωρω οτι μιας και τωρα εχει καλο καιρο πια,γιατι να μη βγαλουμε τα μωρακια εξω;

Τωρα οσον αφορα στον τοπο,οπως καταλαβαινετε δυσκολο πλην του Φλοισβου να παω καπου αλλου,γιατι πώς θα βαλω το καροτσι σε ταξι πχ...δε θα ασχοληθει κανεις μαζι μου...απο την αλλη δε θελω ακομα να μπω με το μωρο σε τρενα και λεωφορεια...θα με πειτε υπερβολικη και μπορει να εχετε δικιο,αλλα.. :roll:

Δε θελω να φερω προβλημα λοιπον,κανονιστε εσεις για αυριο ή την αλλη Παρασκευη και αν θελετε μια Κυριακη οπως ειπε και η Ευγενια να συναντηθουμε και με τους αντρες μας και τα μωρακια μας σε οποιο μερος μας βολευει...

Κορίτσια εγώ την άλλη Παρασκευή μάλλον θα την δουλέψω γιατί θα έχουμε κάποια συνάντηση (μπορεί όμως να την γλυτώσω). Για αύριο δεν βλέπω πολλές συμμετοχές ε; Το συζητάμε και το πρωί ή το αφήνουμε για την άλλη Παρασκευή και εξετάζουμε και το ενδεχόμενο του απογεύματος; Τα μέρη που λέτε Οlympico ή Village εμένα δεν με χαλάνε. Κεντρικά σημεία είναι θα τα καταφέρω (δεν είμαι και πολύ σοη με τους δρόμους αλλά οκ) θα έρθω μαζί με την Ειρήνη.

Μαριέτα (κι όχι Μαρινάκι που σε έχω ταράξει τόσο καιρό να σε λέω, συγνώμη δεν το ήξερα) δεν είσαι καθόλου υπερβολική με το θέμα μωρό και λεωφορεία ούτε εγώ δεν την βάζω ακόμα άσε μου ακούγετε και κουραστικό. Αμαξάκι και πάλι αμαξάκι.

Ελενάκι κάνει να το βάλεις μπροστά το καθησματάκι;;; Νομίζω πως όχι. Εγώ πάντα πίσω την έχω και μόνη μου που βγαίνω και ευτυχως έχει εξηκοιωθεί και κάθεται και μόνη της.

Ευάκι όντως μην τον πίέσεις για το νεράκι θα το θελήσει πιστεύω σιγά σιγά τώρα με τις ζέστες.

Εμένα πάλι φοβάμαι ότι μάλλον το περνάει για φαϊ γιατί αμα ξεκινήσει δεν σταματάει και αναγκάζομαι και της το πέρνω και γκρινιάζει όσπου να να της βάλω πιπίλα για να υσηχάσει και να ξεχαστεί. Τι παιδί κι αυτό; Θα με τρελάνει. Μου το κάνει και μένα το μπρρρρρρ και της λέω συνεχώς μη και της βάζω και το χέρι μπροστά για να σταματήσει. Το καταλαβαίνει και σταματάει αλλά μετά από λίγο το ξανακάνει.

Οπότε από ότι κατάλαβα άκυρο για αύριο ε; να μην ακυρώσω δηλαδή κι εγώ το ραντεβού στο κομμωτήριο, να βάψω επιτέλους τη ρίζα! αλλά Αναστασία εσύ δουλεύεις την άλλη Παρασκευή;;; μήπως τελικά να το κάνουμε απόγευμα, για να μπορέσει να έρθει και η Μαριέττα; τι ώρα σχολάς και υπολογίζεις να είσαι Ρέντη ή Φάληρο;

Στο τρένο δεν με πειράζει να την βάλω πλέον, ειδικά αν δεν είναι πολλές οι στάσεις και δεν χρειάζεται να αλλάξω 10 γραμμές, με τα λεωφορεία όμως ένα θεματάκι το έχω γιατί πλέον το 90% είναι γεμάτο μόνο με αλλοδαπούς... πιό πολύ αυτούς φοβάμαι και όχι τα μικρόβια.

Αναστασία υποτίθεται ότι όταν είσαι μόνη σου στο αμάξι, το καθισματάκι πρέπει να είναι πάντα στη θέση του συνοδηγού, πάλι ανάποδα και με τον αερόσακο συνοδηγού απενεργοποιημένο, ούτως ώστε να έχεις πάντα πρόσβαση στο μωρό αν κάτι γίνει, π.χ. πνιγεί ή οτιδήποτε άλλο. Δεν το έχω κάνει και δεν ξέρω αν βολεύει, αλλά η αλήθεια είναι οτι με αγχώνει λίγο να είναι πίσω μόνη της και να μην τη βλέπω. Να μου πεις τώρα μεγάλωσαν τι να πάθουν μόνα τους... το πολύ πολύ να γκρινιάξουν και να θέλουν πιπίλα και να μη μπορούμε να τους τη δώσουμε εκείνη τη στιγμή.

Η Σοφούλα περνάει το νερό για φαγητό ε;; :lol::lol: ! θα απορεί η καημένη τι άνοστο φαγητό είναι αυτό!!

Κορίτσια σήμερα ξαναξεκινάω σίδηρο μπας και δω καμιά αλλαγή στο θέμα τριχόπτωσης, αν και δεν το νομίζω, και ελπίζω να μην κάνει δυσκοιλιότητα στη μικρή. Για το λόγο αυτό θα το παίρνω βράδυ. Δεν πάει άλλο η κατάσταση, νομίζω ότι μέχρι την άλλη Παρασκευή που θα βρεθούμε μπορεί να είμαι και καραφλή! :shock::shock:

καλημερα κοριτσια!!

χθες πηγαμε βολτα με τον μπαμπα και μας πηρε ο υπνος στο καροτσι οπως παντα :)

πηρα χθες την παιδιατρο,γιατι ο μικρος δε πινει ολο το γαλα του,απο τα 210ml πινει περιπου 170-180 καθε φορα και μου ειπε οτι ειναι λογικο μιας και τρωει κρεμα..βεβαια εχουμε και το αλλο: λιγο πριν τελειωσει το γαλα,τραβιεται και κανει πισω κρατωτας το αυτακι του και μου ειπε οτι ειναι χαρακτηριστικο των δοντιων...την ρωτησα αν μπορουμε να πινουμε νερακι μετα την κρεμα και μου ειπε φυσικα και μπορει,ακομα και μεταξυ των γευματων του με το γαλα!!

εσεις δινετε νερο;

σημερα το πρωι ειχε κατουρηθει!! ειχε πολυ καιρο να τα κανει πανω του..αλλαζα σεντονια στις 06:30 και επειδη το στρωμα ειχε βραχει,τον πηρα και κοιμηθηκαμε παρεουλα..μαμα και γιος οπως παλια που τον θηλαζα!!!

πηρα τον γιατρο μου και του ειπα οτι ο θηλασμος λαμβανει τελος και μου ειπε μη τυχον και παρω καποιο χαπι,αλλα να βαλω ενα στενο σουτιεν και θα τελειωσει το λιγοστο γαλατακι μου...το μωρο οταν το βαζω στο στηθος δε καθεται πια ουτε τρια λεπτα,γκρινιαζει και τραβιεται,οποτε δε θελω να το ταλαιπωρω αλλο!!

ολοι μου λενε οτι αρκετα τον θηλασα και σε λιγο θα σηκωθει να με βρισει το μωρο που δεν το αφηνω να ανεξατητοποιηθει!! :lol::lol: τι να πω η μανα!!! παντως ακομα τον βαζω λιγο στο στηθος και εστω αυτα τα τρια λεπτα μου φαινονται αιωνας!!!

κοριτσια να σας ρωτησω για την βαπτιση:θελω να του βαλουμε δυο ονοματα:ΗΛΙΑΣ και ΔΗΜΗΤΡΗΣ..δυστυχως οι παπουδες του δεν υπαρχουν στην ζωη και θελω τιμης ενεκεν να μπουν και τα δυο,ασχετα αν θα τον φωναζουμε ΗΛΙΑ το ονομα του μπαμπα του Μανου...αυτο που θελω να σας ρωτησω ειναι αν η εκκλησια επιτρεπει δυο ονοματα..ιδεα δεν εχω!!κι εγω εχω δυο ονοματα:ΜΑΡΙΑ-ΜΑΡΙΕΤΤΑ...

κοριτσια εχετε παρει παρκο;εμενα δεν πολυκαθεται και πολυ...γκρινιαζει και θελει να τον βγαζουμε...μαλλον με τον καιρο θα συνηθησει...

σημερα θα τον παρω να παμε στον λογιστη για να φτιαξω την δηλωση μου..γκρρρ βαριεμαι την διαδικασια...

φιλια και θα τα πουμε παλι μεσα στην μερα!!

Οπότε από ότι κατάλαβα άκυρο για αύριο ε; να μην ακυρώσω δηλαδή κι εγώ το ραντεβού στο κομμωτήριο, να βάψω επιτέλους τη ρίζα! αλλά Αναστασία εσύ δουλεύεις την άλλη Παρασκευή;;; μήπως τελικά να το κάνουμε απόγευμα, για να μπορέσει να έρθει και η Μαριέττα; τι ώρα σχολάς και υπολογίζεις να είσαι Ρέντη ή Φάληρο;

Στο τρένο δεν με πειράζει να την βάλω πλέον, ειδικά αν δεν είναι πολλές οι στάσεις και δεν χρειάζεται να αλλάξω 10 γραμμές, με τα λεωφορεία όμως ένα θεματάκι το έχω γιατί πλέον το 90% είναι γεμάτο μόνο με αλλοδαπούς... πιό πολύ αυτούς φοβάμαι και όχι τα μικρόβια.

Αναστασία υποτίθεται ότι όταν είσαι μόνη σου στο αμάξι, το καθισματάκι πρέπει να είναι πάντα στη θέση του συνοδηγού, πάλι ανάποδα και με τον αερόσακο συνοδηγού απενεργοποιημένο, ούτως ώστε να έχεις πάντα πρόσβαση στο μωρό αν κάτι γίνει, π.χ. πνιγεί ή οτιδήποτε άλλο. Δεν το έχω κάνει και δεν ξέρω αν βολεύει, αλλά η αλήθεια είναι οτι με αγχώνει λίγο να είναι πίσω μόνη της και να μην τη βλέπω. Να μου πεις τώρα μεγάλωσαν τι να πάθουν μόνα τους... το πολύ πολύ να γκρινιάξουν και να θέλουν πιπίλα και να μη μπορούμε να τους τη δώσουμε εκείνη τη στιγμή.

Η Σοφούλα περνάει το νερό για φαγητό ε;; :lol::lol: ! θα απορεί η καημένη τι άνοστο φαγητό είναι αυτό!!

Κορίτσια σήμερα ξαναξεκινάω σίδηρο μπας και δω καμιά αλλαγή στο θέμα τριχόπτωσης, αν και δεν το νομίζω, και ελπίζω να μην κάνει δυσκοιλιότητα στη μικρή. Για το λόγο αυτό θα το παίρνω βράδυ. Δεν πάει άλλο η κατάσταση, νομίζω ότι μέχρι την άλλη Παρασκευή που θα βρεθούμε μπορεί να είμαι και καραφλή! :shock::shock:

Εnina εγω επαιρνα το σιδηρο FERRUM FOL Hausmann σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης και δεν ειχα ουτε προβλημα με το στομαχι μου ουτε τωρα με τον θηλασμο το μωρο ειχε δυσκοιλιοτητητα..μονο αερια βρωμερα :oops::oops: ειναι μασωμενα δισκια με γευση ΣΟΚΟΛΑΤΑ!! παρε αυτα,ισως σε βολεψουν...εμενα η τριχοπτωση σαν να σταματησε θα ελεγα!! δε ξερω αν επαιξε ρολο οτι επαιρνα σιδηρο μεχρι αρχες Μαιου..μετα βαρεθηκα μιας και ο θηλασμος λιγοστεψε...παντως ο,τι μαλλι ειναι να φυγει,θα φυγει ετσι κι αλλιως!! αυριο παω να κοψω και να βαψω τα μαλλια μου!!επιτελους γιατι τα ασπρα ειναι παρα πολλα!!!

Καλημέρα κι από εμένα!

Μαριέττα μασώμενα με γεύση σοκολάτα ε;; γιαμ :D ! Προς το παρόν ξανάρχισα τα gynotardiferon που έπαιρνα και στην εγκυμοσύνη και τα είχα περίσσευμα, αν δω διαφορά στα κακά της μικρής θα τα δοκιμάσω οπωσδήποτε αυτά που λες! αν και δεν νομίζω γιατί πλέον δεν πίνει τόσο πολύ δικό μου γάλα όσο παλιά. Σου είπε να μην πάρεις χάπι ε; αλλά απλά με ένα στενό σουτιέν; αυτό μου ακούγεται λίγο περίεργο, ξέρω ότι θέλει πολύ στενό δέσιμο με πανιά, σε σημείο ασφυξίας :shock: . Τι τραβάμε πιά.... Δεν ξέρω βρε κορίτσια, το έχω πολύ άγχος το θέμα του απογαλακτισμού. Από τη μία ούτε εγώ θέλω να πάρω χάπι γιατί ορμόνη είναι όπως και να το κάνουμε, αλλά από την άλλη χωρίς χάπι πως θα είμαστε σίγουρες ότι "άδειασε" εντελώς το στήθος;; έχω ακούσει ότι είναι πολύ κακό να μείνουν υπολείματα. Εντάξει να αραιώσω σταδιακά τις αντλήσεις μέχρι να μειωθεί σχεδόν τελείως, αλλά πως είμαι σίγουρη ότι το θήλαστρο το βγάζει όλο από μέσα και όντως μειώθηκε σχεδόν τελείως; ουφ... και ξαναλέω: ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΠΙΑ!!!

Πάρκο δεν έχουμε πάρει ακόμα αλλά πρέπει να κάνω κάτι γιατί τώρα που γυρίζει μόνη της δεν μπορω να την αφήνω όπου να'ναι.. αλλά σκεφτόμουν να μην πάρω πάρκο μόνο παρκοκρέβατο που θα έπαιρνα ούτως ή άλλως και να την βάζω εκεί.

Η εκκλησία φυσικά και επιτρέπει δύο ονόματα! μάλιστα έχω και φίλο με ακριβώς τα ίδια αυτά ονόματα, μόνο που αυτόν τον φωνάζουν Δημήτρη. Και στη βαπτιστήρα μου 2 ονόματα έδωσα. Αρκεί και τα δύο να είναι χριστιανικά, οπότε εσύ δεν έχεις πρόβλημα.

Πάω να ετοιμαστώ για το κομμωτήριο, επιτέλους θα γίνω άνθρωπος! να μην έχω και τα χάλια μου στη γιορτή μου! Φιλάκια πολλά κούκλες, τα λέμε αργότερα.

Και δηλώστε συμμετοχές για την άλλη Παρασκευή, μην ξεχνιόμαστε!

εγω μεσα (εκτος απροοπτου )για την παρασκευη......

το βιλατζ και το ολυμπικ μου ακουγονται καλα,αλλα να το κανουμε ετσι ωστε να ερθει και η Αναστασουλα μας.

παναγιωτα δεν θα εχεις δικαιολογια,θα ερθεις ε????

εγω σιγουρα θα φερω τον Παναη ,τον μικρουλι μου μαλλον οχι αλλα θα φερω φωτογραφιες του :lol:

ο μπεμπουλης μου εκανε το βραδι 38

σημερα 37,7 αλλα του εδωσα ντεπον γιατι εχει πολυ γκρινια το αστερακι μου

αχ κοριτσια τον λυπαμαι πολυ,δειχνει να υποφερει.... :cry:

εγω μεχρι να ΤΟΥ

ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΩ....ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙς :cry::cry::cry::cry:

ΕΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΟΠ ΑΓΧΟΥς......ΑΣΕ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΜΑΙ,ΕΣΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ Η ΜΑΜΑ

ΣΟΥ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ!!!

ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΕΡΘΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΒΑΡΥ,ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΑΗς ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΙΩΣΟΥΛΕς ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΜΟΝΟ ΜΥΞΟΥΛΕς ΕΙΧΕ.......

ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑς ΠΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ......ΚΕΡΔΙΣΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΗΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΚΟΝΤ ΤΟΥ ΛΙΜΠΕΡΟ :P:P:P

ΕΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕς ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΑς :!:

Κοριτσια και εγω για την Παρασκευη ειμαι μεσα εκτος απροοπτου φυσικα οπως ειπε και η Ειρηνη.

Τελικα πρωι ή απογευμα;;;Η Μαριεττα μπορει απογευμα ε;;;Εγω δεν εχω προβλημα.

Τελικα ολες εχουμε θεμα με τα μαλλια μας και τη δυσκοιλιοτητα ε;;; Εγω επαιρνα φεροσανολ αλλα πολυ χαλια.Τον σταματησα.Επαθα αλωπεκεια και τωρα παιρνω gynotardiferon και φυτικες ινες μπας και σωθει η κατασταση με τη δυσκοιλιοτητα .

Στο 1ο παιδι τον θηλασμο τον εκοψα χωρις χαπι και χωρις σφιχτο δεσιμο.Απλα αραιωνα σταδιακα το χρονο θηλασμου.Μετα θηλαζα μερα παρα μερα και μετα καθε 2 μερες,μετα καθε 3 και τελος.

Μια χαρα πηγε.Ουτε πρηξιμο ουτε τπτ.

Παρκο εχω απο τον Νικολα.Αλλα ακομη ο μπεμπης δε καθεται στο κωλαρακι του οποτε δεν τον βαζω.Απο 7 μηνων και μετα θα ξεκινησω.Παντως ο 1ος μου γιος δεν εκατσε λεπτο μεσα. :evil:

Μέσα και εγώ εννοείτε στον καφέ την επόμενη Παρασκευή. Καλύτερα την επόμενη Παρασκευή γιατί σήμερα έτρεχα και δεν έφτανα. Πήγα από την δουλειά μου με τον μπέμπη για να ευχηθώ στο αφεντικό μου που έχει γεννέθλια σήμερα και να του πάω και ένα δωράκι. ΤΟυ έοχυμε απίστευτη υποχρέωση η αλήθεια είναι...μου έκανε δώρο στον γάμο μου το γαμήλιο ταξίδι στις Μαλδίβες. Μου έκανε έκπληξη σε μια έκθεση στην Γερμανία που είχαμε πάει και μου έφερε κρυφά τον άντρα μου και έχει πολύ καλή συνεργασία μαζί του σε θέματα δουλειάς..δεν θέλουμε κάτι άλλο...μόνο να με κρατήσει στην δουλειά!!!

Εγώ ferrosanol έπερνα και το έκοψα από τον πρώτο μήνα θηλασμού. Είχα βαρεθεί να τον πέρνω..Λέτε για αυτό να έγινε χειρότερα η αλωπεκία μου??

Μίλησα και με έναν συνάδελφό μου που η κόρη του έχει τρομερό πρόβλημα αλλεργίας (σχεδόν στα πάντα) και έχει αρχίσει εδώ και λίγο καιρό να τρώει κάποιες τροφές (είναι 3 ετων πλέον) και μου είπε κάποια πράγματα σχετικά με το τι πρέπει να κάνω.. εξετάσεις μου πρότεινε όπως και ο γιατρός μου να τις κάνω αργότερα γιατί τα αποτελέσματα μερικές φορές είναι ψευδή σε αυτή την ηλικία. Ειρήνη θα μιλήσουμε από κοντά την επόμενη Παρασκευή...ο Νώντας δεύτερη μέρα με μπανάνα και είναι μια χαρά!! Του άρεσε και πολύ και την έκανε να....

Κορίτσια κι εγώ είμαι μέσα για την επόμενη Παρασκευή αρκεί να την κάνουμε απόγευμα την συνάντηση ή έστω μετά την δουλειά μου. Σχολάω 15.30 Έκατσε άσχημα ρε γαμώτο που πρέπει να δουλέψω αλλιώς δεν θα είχα πρόβλημα και για το πρωϊ.

Τι κανετε μανουλες?? Εμεις απο εχθες εχουμε καταροη , τσιμπλιτσες και σινεχια φταρνιζετε αλλα ευτυχος εχουμε και μπολικα κεφια οποτε μαλον θα ειναι κατι ελαφρι. Το βραδι βεβεα μπουκοσε αρκετα και τον ενοχλουσε δεν μπορουσε να κοιμιθει ο καιμενος....

Τα ξημεροματα πεθανε και μια κυρια στην οικοδομη μας, στον οροφο μας σιγγεκριμενα. Οταν εβγενα να παω λαικη με το μωρο την εβγαζαν με το φοριο και σκιαχτικα καπος αλλα μετα πιγα να σιλιπιθω τα παιδια της γιατι ειμαστε και στον ιδιο οροφο την εβλεπα σινεχια την γυναικα.

Σημερα εχει καταπλικτικη μερα και εγω δεν εχω παρεα να παω να πιω ενα καφεδακι εξω γμτ. ο αντρας μου δουλεβει ..

Εντομεταξι εχω απελπιστει με το θεμα του φορεματος μου για την βαφτιση, εχθες πιγα μια βολτα στο COSMOS (εμπορικο κεντρο) δοκιμασα τοσα φορεματα αλλα δεν με εστροσε κανενα αμαν για να πω πως θα το παρω :(:(

Γεια σας κούκλες! Τι κάνετε; Εμείς είμαστε καλά! Είχαμε πάει σε κάτι βαφτήσια σήμερα και μετά για καφεδάκι. Τώρα μαζευτήκαμε.

Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν ή σε όσους έχετε εορτάζοντες.

Ελενάκι χρόνια σου πολλά! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να σε χαίρονται όσοι σ' αγαπούν! Το έφτιαξες το μαλλάκι;

Κορίτσια εχτές επιβεβαιώσαμε τους νονούς της Σοφούλας μας! Το ζευγάρι που μας είχε πει απ' την αρχή αλλά δεν το είχε ξανα αναφέρει, μας το επιβεβαίωσε και μάλιστα θα γίνουν νονοι μαζί με άλλο ένα ζευγάρι φίλους μας που είναι κολλητοί μεταξύ τους και έτσι θα τα βρούνε μια χαρά πιστεύω. Οπότε εκεί που δεν είχαμε νονούς τώρα έεχουμε τέσσερεις! Ποιός την χάρη μας!

Έτσι ξεκινάω σιγά σιγά κι εγώ να οργανώνω βάφτιση. Θα την κάνουμε στο χωριό του άντρα μου, στον Αγιο Βασίλη Κορινθίας στις 17 Σεπτεμβρίου (ανήμερα της γιορτής της Σοφίας) σε στενό οικογενειακό κύκλο και θα κάνουμε τραπέζι μετά στην αυλή του σπιτιού εκεί στο χωριό.

Για το πακέτο των Βαπτιστικών δεν θα ασχοληθω καθούλου γιατί οι κουμπάρες έχουν φοβερό γούστο αντικειμενικά και τις εμπιστεύομαι τυφλά. Όπότε μου μένουν προσκλητήρια, μπουμπουνιέρες και γλυκάκια. Τον στολισμό επιμενουν οι κουμπάρες να μου το κάνουν εκείνες παρ' όλο που δεν είναι υποχρεωμένες.

Για μπουμπουνιέρα και γλυκάκι σκέφτομαι να κάνω 2 σε 1 με βαζάκι γλυκό του κουταλιού με δεμένη πάνω μπουμπουνιερίτσα με λίγα κουφετάκια. Τι λέτε; Καλό είναι ή ξεπερασμένο;

Φωτογράφο έχω αυτόν που πήρα και για τον γάμο ο οποίος είναι συγγενείς του άντρα μου και είναι και από την Κόρινθο οπότε αυτή την φορά δεν θα κουβαλιέται Αθήνα ο άνθρωπος. Αυτά! Τι άλλο έχω; Ξεχνάω κάτι ρε κορίτσια; Για βοηθήστε.

Ά! Τα δώρα των κουμπάρων. Έχω καιρό όμως γι΄αυτά. Τον Σεπτέμβρη θα τα πάρω τελευταία στιγμή.

Ούφ πάει κι αυτό. Το είχα πολύ άγχος που δεν ήμασταν σίγουροι για τους νονούς.

Και για φόρεμα τον Σεπτέμβρη θα ψάξω είναι νωρίς ακόμα.

Ευάκι δεν έρχεσαι μια βόλτα Αθήνα να βρεις φόρεμα να σε δούμε κι εμεις επί την ευκαιρία; Το άλλο Παρασκευο-Σαββατοκύριακο που κανονίζουμε και συνάντηση. Ευκαιρία δεν είναι;;;;

Καλησπέρα κορίτσια!!

Αναστασία μια χαρά με τους νονούς που είχες και άγχος. Αφού θα την κάνεις σε κλειστό οικογενειακό κύκλο δεν θα έχεις πολύ άγχος και τρέξιμο. Εμένα ο άντρας μου έχει πολύ μεγάλο σόι και μόνο τους πολύ κοντινούς που θα καλέσουμε φτάνουν τους 100. Και φανταστείτε ότι το δικό μου σόι είναι όλοι στην Μήλο και δεν θα έρθουν. Έλεγα ότι στην βάφτιση δεν θέλω να ξοδέψω πολλά χρήματα αλλά όπως πάει θα μας φύγουν πάλι ένα κάρο....ψάχνω ότι μπορώ να γλιτώσω. Ξεκινήσαμε για ταβέρνα και τελικά κλείσαμε αίθουσα δεξιώσεων...αφού μας άρεσε!! 8-}8-}

Ααα προχθές μίλησα με την το Κρητικομαράκι μέσω facebook. Είναι μια χαρά και η ίδια και ο Μανωλίος απλά δεν μπορεί να μπει στο mammyland. Την πετάει συνέχεια έξω και σταμάτησε να ασχολείτε. Έχετε όλες χαιρετίσματα και φιλιά. Σήμερα βέβαια από ότι είδα δεν είναι και στα καλύτερα της..η κατάθλιψη που μας πιάνει όλες κάποια στιγμή....

Εγώ είμαι καλά και ο μπέμπης το ίδιο. Είχαμε πάει με την γιαγιά μας για ψώνια και καφεδάκι. Έχω παρατηρήσει ότι παντού έχουν 1+1 δώρο. Ήθελα και εγώ και η μάνα μου γυαλία ηλίου. Και είχαν 1+1 δώρο. Πήρε η μάνα μου, πήρα και εγώ τσάμπα!!Μέχρι και σε αυτοκίνητο το εχω δει....ενα τζιπ μεγάλο και δώρο ενα smart!!!

Εγώ ψάχνω μπομπονιέρες...όσες μένετε Αθήνα έχετε βρει κάπου που να είναι σχετικά οικονομικές και όμορφες?

Ενίνα -Ελενίτσα Χρόνια Πολλά !να χαίρεσαι την οικογένεια σου!

Αναστασία τέσσερεις νονοί τελικά !!τυχερή!!!

Εύη περαστικούλια.Θα βρεις φόρεμα βρε συ!ψάξε κ στο νετ! ή σκέψου κ την ιδέα να ράψεις το πολύ πολύ ;)

την επόμενη Παρασκευή τελικά η συνάντηση σας,ετσι μου έρχεται να έρθω ...κοίτα να δεις ειρωνία θα είναι ο άντρας μου εκεί τότε,έχει να πάρει το δώρο του νονού κ διάφορα άλλα,αλλά δεν θα τον ακολουθήσουμε αυτή τη φορά γιατι είμαστε μικρά ακόμη.Μου έλειψε λιγάκι η Αθήνα ...όπως κ οι φίλες μου απο εκεί ,έχω καιρό να τις δω...Εύη πιο πιθανό το βλέπω να ανεβαίνω Θεσσαλονίκη!

Σήμερα στην φρουτόκρεμα μου ήρθε η ιδέα κα έβαλα μπανάνα σκέτη μαζί με δικό μου γαλατάκι,κατι σαν μιλκσεικ :lol: του έρεσε κορίτσια,επιτέλους έφαγε λιγάκι.

Σχετικά ,με το σίδηρο επειδή είχα αδιαθετήσει κ ήμουν χάλια είχα την ιδέα να παρω κ εγώ σίδηρο αφού ένιωθα χάλια.Πήρα απο αυτο που ειχα απο τον καιρο της εγκυμοσύνης κ το αποτέλεσμα ήταν να κάνει τρεις μέρες ο μπέμπης να κάνει κακάκια του :cry: πρώτη φορά μας συνέβει αυτό :cry:

Την επόμενη Κυριακή έχουμε να πάμε σε βάφτιση,αχ τί θα φορέσω????

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...