Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φαγανούλικα μωρακια Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2010

Recommended Posts

XAΘΗΚΑΜΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?? ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ--ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ--ΤΙ ΝΕΑ??? ΤΗΝ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΤΖΕΛ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΛΙΓΟ---ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ---ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΑ--ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας το έχετε κάνει? Ο παιδιατρος μου μου λέει ότι στο εξωτερικό το κάνουνε μετά τον πρώτο χρόνο και μόνο στην Ελλάδα που είμαστε 100 χρόνια πίσω το κάνουν από τον 2ο μήνα. Όταν πήγα στο ΙΚΑ για να γράψω το εμβόλιο του και είδε ο παιδίατρος του ΙΚΑ ότι δεν το έχει κάνει μου τα έχωσε..και μου το έγραψε για να το κάνω στον Νώντα. Ο δικός μου παιδίατρος αρνείτε.

Ναι το εχουμε κανει.Δε ξερω δυστυχως να σου απαντησω.

Πολυ σπαστικο να μη συμφωνουν οι γιατροι μεταξυ τους. :evil:

Geia sas koritsia,ti mou kanete eiste kala??

Panayoita nice to have u back, eiste mia xara diavazw eee??

Eugenia diskolo to thema sou me thn trixoptosh vre kopela mou, kai emena mou peftoun ta malia mou alla oxi etsi opos to perigrafeis esu :? Makari na mporeseis na kaneis kati giafto sintoma einai diskolo gia mia ghnneka na xanei ta malia ths :(

Egw kremoula dinw mazi me ta frouta ths Holle thn biologikh kai to apogevmataki tou dinw ths nestle rizalevro- vanilia kai tis 2 tis katavroxthizei o loukoumas mou. Exw anakalipsei pos h Nestle den exei prosthetes zaxares mesa sthn krema..Gia to emvolio twra den kserw na sou pw an einai etsi opos ta leei h paidiatros sas emeis pantos to kaname ton perazmeno mhna (5 mhnon).

Emena shmera koritsia san na pige na mpousoulisei, exei edw kai meres pou sikonei ton popo tou xoris na akoumpaei me ta gonata, genika einai iperkinitikos kai pros to paron metakinite kanontas kolotoumpes girnaei apo plath sthn kilia kai meta pali sthn plath alla mono pros mia katefthinsh mexri na ftasei ekei pou thelei. Exei polu plaka na ton vlepeis :lol::lol::lol:

ΥΓ. Mou lipsate koritsia pou eisteeeeeee Anastasia, Elenh, Meroula, Marina...... [smilie=crybaby2.gif] [smilie=crybaby2.gif]

Γεια σας κοριτσακια μου...ηρθα και εγω μετα απο αρκετο καιρο..

Λοιπον ειμαστε πολυ καλα..ο μεγαλος ειναι σχετικα καλος με το μικρο...βεβαια υπαρχουν και μερες που γινεται χαμος...

ακομα δεν εχουμε ξεινησει φαγητακι μονο γαλα..αυτο τον μηνα του δινω πρωι-βραδυ μονο το δικο μου και μολις κλεισει και τον 6ο σταματαω...ουτως η αλλως εχει κοπει απο μονο του...μερικες φορες δεν χορταινει ουτε τωρα.Εμας η παιδιατρος δε θα μας δωσει καθολου κρεμα γιατι δεν εχει αναγκη λεει..αν τα κιλα του ειναι μια χαρα δεν χρειαζεται η κρεμα...

Βολτουλες πηγαινουμε συνεχεια αν και μας τα χαλασε λιγο ο καιρος και τωρα περιμενουμε τη βαπτιση :D:D:D

Φιλακια σε ολες

Γειά σας κορίτσια! τι κάνετε; το ξέρω χάθηκα, αλλά έχουν συμβεί τόσα πολλά τις τελευταίες 2 εβδομάδες που δεν ξέρω από που να αρχίσω να σας τα λέω! μόνο τέτοιες μεταμεσονύχτιες ώρες προλαβαίνω να μπαίνω να σας διαβάζω.

Της ξεκίνησα υποαλλεργικό γάλα για τις βλέννες, αλλά αυτό χειροτέρεψε την κατάσταση αντί να την φτιάξει... έκανε πάλι κακάκια μετά από 2-3 μέρες ενώ είχε στρώσει, τα οποία εκτός του ότι πάλι είχαν βλέννες ( :x ) ήταν και πράσινα και οσμηρά... τελικά μόλις τελείωσε το κουτί ξαναγυρίσαμε στο κανονικό γαλατάκι. Τώρα συνεχίζονται οι βλέννες αλλά το χρώμα τους ξαναέγινε μουσταρδί και ενεργείται σχεδόν καθημερινά. Της έκανα και αιματολογική εξέταση και έδειξε ότι δεν είναι αλλεργική στο αγελαδινο. Αρα τι φταίει;;;

Το μόνο ευχάριστο που έχω να σας πω είναι ότι κάναμε το εγκεφαλογράφημα και δεν έδειξε κάτι ανησυχητικο, ευτυχώς! θα μας πει ο νευρολόγος περισσότερα. Και εκτός από αυτά, ο άντρας μου έκανε επέμβαση τη Δευτέρα για κύστη κόκκυγος και τώρα είναι σαν να έχω 2 μωρά στο σπίτι να φροντίζω, και καμία πλέον βοήθεια... Και δεν έφταναν αυτά, Κυριακή πριν την επέμβαση ξυπνάω με πονόλαιμο και συνάχι, και ανεβάζω και δέκατα! σήμερα άρχισα να συνέρχομαι. Η μικρή ευτυχώς δεν δείχνει να κόλλησε, αν και έχει ένα βήχα που δεν ξέρω αν είναι επειδή πνίγεται με τα σάλια της. Ισως βοήθησε που έπινε και από το γαλατάκι μου (άλλο θέμα κι αυτό, τρέχω όλη μέρα και δεν προλαβαίνω να κάνω πολλές αντλήσεις και θα μειωθεί κι άλλο μου φαίνεται.)

Είμαι λοιπόν αρκετά πεσμένη ψυχολογικά αλλά που θα πάει, θα δούμε κι εμείς μια άσπρη μέρα! Διάβασα όλα τα νέα σας αλλά με συγχωρείτε, δεν έχω κουράγιο να τα σχολιάσω όλα κλείνουν τα μάτια μου... Ευγενία κι εμείς το κάναμε το εμβόλιο που είπες. Εμένα πάλι ο παιδίατρος μου είχε πει ότι το εμβόλιο της Ηπατίτιδας Β είναι αυτό που δεν χρειαζόταν γιατί είναι σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα και μπορούσε να το κάνει πολύ αργότερα, αλλά τελικά το κάναμε και αυτό να ξεμπερδεύουμε... Αυτά προς το παρόν σας αφήνω να πέσω για ύπνο. Εύη κι εμένα μου λείψατε! Πολλά φιλάκια!

κοριτσια γεια σας και απο μενα!!

χθες καναμε το τεταρτο εμβολιο μας,μεχρι στιγμης δεν εχει κανει πυρετο...θα δειξει..

απο αυριο αρχιζουμε το ρυζαλευρο,αντε να δουμε πώς θα του φανει το κουταλακι και το φαγακι!! φορτιζω την καμερα για να το αποθανατισουμε!!! θα το βλεπει οταν μεγαλωσει και θα γελαει!!

ειμαστε μια χαρα,7700 και 68εκ..τωρα μας ειπε η παιδιατρος θα πρεπει να τον βαζω σε παρκο..λεω να δανειστω της αδελφης μου,μιας και δε θα το χρειαστει και για πολυ καιρο..

σημερα λεμε να παμε να αγορασουμε καρεκλακι για το φαγητο..εχουμε αργησει,αλλα κι ο Μανος δεν προλαβαινει με την δουλεια του..

ρωτησα την γιατρο για το καλοκαιρι και την ζεστη και μας ειπε οχι ανεμιστηρα οροφης μη τυχον και πιαστει,μονο air condition επιτρεπει και σε σταθερη θερμοκρασια...πρεπει να εγκαταστησουμε σιγα-σιγα και στο δωματιο του...

πολλα σαλια κοριτσια!!!βρυση ειναι το στομα του!!!τωρα καθομαστε με τον ποπο μας στον καναπε και βλεπουμε τηλεοραση με τον μπαμπα μας...το ονειρο του Μανου να βλεπει ποδοσφαιρο με τον γιο του!!! :D:D

ακομα εχω λιγο γαλατακι και του δινω το πρωι και το απογευμα,αν και μετα πινει απο μπουκαλι...

παντως κοριτσια το στηθος μου εχει επανελθει στην προ-εγκυμοσυνης περιοδο..μη σας πω οτι μικρυνε λιγο!! :?:? απο κοιλια ομως γαμωτο εχω ακομα..βαριεμαι τους κοιλιακους...η παιδιατρος μου ειπε να βαζω μεμβρανες απο αυτες που χρησιμοποιουμε στα φαγητα και θα δω αποτελεσμα..μου απαγορεψε αδυνατιστικα προιοντα..λες και δεν το ηξερα!!!

αυτα κοριτσια!!! φιλια πολλα!!!

Α! αυριο εχω γενεθλια και την Κυρικακη ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!! περιμενω φιλι απο τον γιο μου...αν και οταν πλησιαζει το προσωπο μου ανοιγει το στομα του για να με φαει :lol::lol: ή πειναει ή μου κανει απο τωρα τον νταη!!!! :lol::lol:

Kαλημέρα κορίτσια!!!

Χαίρομαι που μαζευόμαστε πάλι σιγά σιγά.

elisa χαίρομαι που είστε καλά.

Μarinapapa καλή αρχή με το φαγητούλι! Υπομονή με τα ούλα. Κι εμεις με το τζελ το παλευουμε.

Crazy τι κάνετε; Συνήλθατε;

Ευάκι κι εμένα τα ίδια ακριβώς κάνει. Βαρελάκια μέχρι να φτάσει κάτι. Όντως έχει πολύ πλάκα!

Μάλλον πρέπει ν' αρχίσουμε να τα βάζουμε στο πάρκο όπως λέει και η Μαρίνα.

Εγώ της πήρα καρέκλα φαγητού όπως επίσης πήρα και ένα μικρό καλεκλάκι που ενσωματώνεται σε όλες τις καρέκλες για να την βάζω όταν πηγαίνουμε έξω ή σε άλλο σπίτι. Και τέλος της πήρα και άλλο καρότσι που είναι πιο ελαφρύ γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα με την μέση μου κορίτσια. Με πονάει συνέχεια πλέον. Δεν είμαι για να σηκώνω βαριά πράγματα. Μου φτάνει η Σοφία που ολοένα και βαραίνει!

Μαρινάκι Χρόνια Πολλά πρωκαταβολικά αν και θα σου ευχηθώ κι αύριο.

Ευγενάκι πως τα πάτε με το φαί; Καλύτερα; Θα συνηθίσει σιγά σιγά πιστεύω.

Βρε Ελενάκι τι ταλαιπωρία τραβάς; Σιδερένιος να είναι ο άντρας σου κι εύχομαι να βρείτε γρήγορα τι την πειράζει την μικρούλα για να ηρεμήσετε και μ'αυτό. Πολύ ευχάριστα τα νέα σας από την εξέταση! Ειδες βρε που στα λέγαμε; Τι να είχε το παιδάκι;;; Μια χαρά είναι.

Κοριτσάκια μου σας αφήνω τώρα πάω να φέρω την μητέρα μου να μου κρατήσει την Σοφία γιατί έχω ραντεβού γι9α μανικιούρ! Σας φιλώ!!!! Και μένα μου είχατε λύψει πολύ. Εμπαινα και ξανα έμπαινα μπας και διαβάσω νέα σας!

Επέστρεψα μανουλίτσες,αχ πόσο μου λείψατε :):):)

είχα εξετάσεις-έγραφα πρόοδο στο ιεκ την εβδομάδα που πέρασε κ εξαφανίστηκα με το διάβασμα,σήμερα που τελείωσα μπήκα να διαβάσω νέα σας....επέστρεψαν είδα κάποιες κ χάρηκα, αντε να φτάσουμε τις 100 σελ !!!!

ενινα περαστικά σας,τρέξιμο πολύ βλέπω,κάνε λίγη υπομονή

σχετικα με τα μαλιά,εγώ κάθε φορά που λούζομαι μαυρίζει ο τόπος από τρίχα,αλλά δεν έχουν αραιώσει τα μαλάκια μου γιατι ανεκαθεν είχα πολλα.χάνω όμως πολλά κ τα έχω μαζεμένα συνεχεια γιατι θα γεμίζει όλο το σπίτι διαφορετικά :lol:

Τα νέα του μπεμπούλη μου είναι πως είναι υγιέστατος κ γκρινιάρης με τα ούλα του.Κάναμε την Τετάρτη που μας πέρασε το τέταρτο εμβόλιο,φτάσαμε τα 8,500γρμ κ 70 εκ ύψος.Η παιδίατρος μας έδωσε οδηγίες πως να ξεκινήσουμε στερεες τρόφες,μου άρεσε πολύ γιατι μου είπε μόνη της ,αφού πίνει μητρικό γάλα αν θέλεις μπορούμε να μην του δώσουμε κρέμες του εμπορίου καθόλου,έτσι λοιπόν όταν πάμε στους πεντέμιση μήνες θα αρχίσουμε φρουτόκρεμα για δεκατιανό κ μετά απο 10 μερες περίπου θα αρχίσουμε το μεσημεριανό γευμα με κοτόπουλο κ μετα απο 10 μερες θα τρώει για απογευματινό φαγητο απο το μεσημεριανό.Καλά μου φανηκαν όσα μου είπε στην πράξη να δούμε.......

Τώρα πια μπαίνω σε τελική ευθεία για την βάφτιση,καλέ μόνο εγώ βαφτίζω τόσο νωρίς??????Στις 12 Ιουνίου έχουμε την βάφτιση,εκκλησία ,κέντρο,φωτογράφος ,όλα οκ. Τα προσκλητήρια είναι έτοιμα θα τα πάρω εντός της εβδομάδας κ θα αρχίσω να τα μοιράζω.Γλυκά κ μπομπονιέρες δεν θα δώσω στην εκκλησία αλλά θα τα έχω στο κέντρο ,αφου τους έχω όλους καλεσμένους στο κέντρο.Τί μου λείπει άλλο????για βοηθήστε..... διακόσμηση εκκλησίας κ κέντρου θα κάνω μόνη μου κ πρέπει να ψάξω ιδέες

Oufff na me kai egw, molis teliwsa to simazema kai evala mia pagomenh sangria na piw kai na xalarwsw prhn paw gia upno..

Mpika kai to meshmerh alla eixa aggalia to zouzoulo kai den mporousa na sas grapsw..

Epitelous vlepw oles kataferame na dosoume to paron giati eixa arxisei na anisixw pos exasa to pareaki mou :(

Elenaki ti travas vre simpethera ola mazi pia?? Perastika ston simpethero kai polu xarika pou to eggefalografima vgike mia xara...

Egine kai sizitish gia to parko vlepw, egw koritsia exei polu kairo pou ton vazw sto parko mazi me paixnidakia otan thelw na kanw doulies h otan thelw grigora na ton afisw apo thn aggalia mou gia na kanw kati viastika me volevei polu giati sto rilax palevei na girisei sinexia opote fovame na ton afinw mono tou.

Marina den fovase na valeis klimatistiko sto dwmatio tou mpempi?? Egw thelw na exei drosoula alla ston idio xoro pou koimame fovame na valw mhn pathoume kamia psiksh.

Meroula esu vaftizeis proth, proth mou fenete kai egw eimai se kalo dromo me tis proetimasies exw dialeksei ta vaftistika mas rouxalakia, opia thelei as ta dei einai to sinolaki 417 http://www.aslanisbaby.gr/

Ta gluka tha ta miraseis sto kentro eee?? Kai emeis tha tous exoume olous kalezmenous sto trapezi meta alla apofasisame na mirasoume mpiskota me zaxaropasta sthn eklhsia kai meta sto trapezi tha kanoume 2 triorofes tourtes (mia roz kai mia galazia) gia epidorpio meta to fagito...Lete na einai perita ta mpiskotakia sthn eklhsia??

καλημέρα ααα!!!!

Εύη το 417 σε ποιό χρώμα?σούπερ είναι !!!εγω σχετικά με τα ρουχαλάκια δεν γνωρίζω τίποτα ,ο νονός δεν μας είπε κάτι οπότε νομίζω μόνος του θα επιλέξει τα ρούχα του μικρού :roll:

Σχετικά με τα μπισκότα κ τούρτες νομίζω δεν είναι υπερβολή .Το ίδιο προβλημάτιζε κι εμένα, έλεγα το γλυκό μετά την βάφτιση κ μετά το φαγητό, τί γλυκό? το σκέφτηκα κ καταλήξαμε οτι θα δώσουμε φρούτο.Βέβαια εσύ απ οτι θυμάμαι θέλεις να φτιάξεις μόνη σου με ζαχαρόπαστα τα μπισκότα, αυτό θα δώσει διαφορετική νότα στη βάφτιση!ελπίζω πάντως να το εκτιμήσον οι καλεσμένοι !τούρτες γιατί κ όχι γλυκό,παστάκια??συνηθίζεται στη βάφτιση να κόβουν τούρτα?πάντως δεν έχω αποκλίσει ακόμη το ενδεχόμενο να δώσω παστάκι,το σκέφτομαι...

εγώ επειδή η βάφτιση είναι στις 12,30 μεσημεριάτικα, αποφάσισα να δώσω το γλυκό κ μπομπο στο κέντρο .κ επίσης ευχές θα δεχτούμε στο κέντρο,δεν ξερω πως θα φανεί αυτο στους καλεσμένους :roll::roll::roll: .σκέφτομαι 12,30 ξεκινά η βάφτιση,θα τελειώσει περίπου στις 2 το μεσημέρι (πόση ώρα κρατά η βάφτιση ???το μυστήριο εννοώ).βάλε κ το χρόνο για φωτογραφίες κανενα μισαωρο οπότε πάμε στις 3 στο κέντρο που είναι αργά γιατι θα έχει ζέστη.ο μικρός μπορεί να κλάψει στη βάφτιση θα έχει κ ζέστη Ιούνιος μήνας θα είναι που να στηθούμε για ευχές κ να μοιράσουμε γλυκά κτλ....

εσείς τί λέτε μανούλες????

Kala ee poso vourlo mporei na eimai??? To proi grafw ena katevato me petaei kai xanonte ola :(

Twra pali egrapsa kai me mia xazomara pou ekana egw afthn thn fora xanonte ola pali........

Trhth kai teleftea an den mou katsei kai twra ta parataw gia shmera ;)

Lipon eixa grapsei diafora gia thn vaftish mas, Meroula to koustoumaki einai galazio-lefko tha protimousa to navyblue alla den teriazei sto thema pou exoume dialeksei.

Pantos h wres pou exeis ipologisei gia thn vaftish einai poles kata thn gnomh mou. To mistirio krataei peripou 1 wra (an eisai se polh kai perimenei alh vaftish se ksepetane sto misawro).Mpomponieres kai glukakia mirazoun sinithos kapia siggenika koritsakia dika sas h tou nonou sas kai fwtografies vgazei o fwtografos katholh thn diarkia ths vaftishs opote sto telos einai kamia 10ria akomi me to mwro kai tous siggenois, alla edw pou ta leme an einai poloi oi kalezmenoi einai vareth h xeretoura an mporeis na to apofigeis kantw.

Oson afora ta gluka exeis dikio otan les pos den kovoume thn tourta kapou fanera sthn vaftish giafto isos na ta kanoume atomikes pastoules kalitera twra pou to ksanaskeftome. Ta mpiskotakia den tha ta kanw monh mou telika giati to kserw pos tha stresaristw polu kai thelw na exw xrono gia mena tis teleftees meres, na paw gia genikh episkevh :lol::lol::lol:

Emena pantos auto pou me anxonei perisotero apo ola einai egw ti tha foresw mesa sthn zestara tou Iouliou giati gia olous tous alous tha vrw efkola rouxalakia alla gia mena thn falenitsa na dw pou tha vrw.

κοριτσια χρονια μας πολλα!!

σημερα φαγαμε την πρωτη μας κρεμα ρυζαλευρο-βανιλια και μπορω να πω οτι μαλλον ενθουσιαστηκε!! μου εσπρωχνε το κουταλι προς το μερος του και το εγλυφε!!! το κακο ειναι οτι γενικα δεν του αρεσει να τον σκουπιζω,οποτε οταν εκανα το λαθος να τον σκουπισω,φωναζε και εκνευριζοταν...αλλα κοριτσια κρεμουλα ετρωγε και το καθισματακι μαζι :lol::lol::lol:

σημερα ομως ειχαμε γκρινια πολυ!! μαλλον τα δοντακια ειναι...

κοριτσια παντως αυτες τις μερες εχουμε τρελαθει στο σκατο...συγνωμη και για την εκφραση...δεν προλαβαινω να τον αλλαζω..και δεν ειναι διαρροια... :roll::roll:

τελος παντων...

τα λεμε απο αυριο..φιλια πολλα!!

κορίτσια χρόνια μας πολλά!

Δεν είχα χρόνο νωρίτερα να μπω να σας ευχηθώ. Λειπαμε κιόλας αρκετες ώρες οπότε τώρα κατάφερα να μπω.

Αυτό το Σ/Κ ευχαρηστηθήκαμε βόλτες με την μπουμπού. Σήμερα μάλιστα πήγαμε μονοήμερη εκδρομούλα και φάγαμε σε ένα ταβερνάκι δίπλα στην θάλασσα. Η μπέμπα καθότανε κυρία! Χάζευε γύρω γύρω και έφαγε το φαγητό της στο πι και φι χωρίς να λερωθεί κιόλας. Άσε Μαρινάκι με το σκούπισμα το προσώπου της έχω κι εγώ θέμα. Δεν της αρέσει καθόλου. Την αφήνω κι εγώ και την σκουπίζω μια και καλή στο τέλος.

Συζητάτε για βάπτιση ε; Κάποια στιγμή θα σας αναλύσω κι εγώ τα σχεδιά μου για την δικιά μας βάπτιση.

Τώρα είμαι ψόφια κορίτσια μου και λέω να πάω για ύπνο γιατί αύριο δουλεύω κιόλας.

Λοιπόν σας καληνυχτώ και σας φιλώ όλες.

Καλημέρα μανουλίτσες :D

πάλι βροχή σήμερα.....θέλω ήλιο επιτέλους,να κάνουμε βόλτες!!!

Χρόνια μας Πολλά για εχθές :D:D:D πρώτη φορά στη ζωή μου που μου το είπανε κ τρελάθηκα απο τη χαρά μου κ καμάρωνα τον γιοκα μου!!!! κ φυσικά πήγα στη μαμά μου ένα τριαντάφυλλο απο τον κήπο της κ φιλί,αυτό το έκανα πάντα ,όσο θυμάμαι τον εαυτό μου :D

Εύη μου έχεις δίκιο μαλλον με τον χρόνο που υπολόγισες για το μυστήριο της βαφτισης,το παρατραβούσα...η βάφτιση θα γίνει στο χωριό του άντρα μου δεν έχει άλλο μυστήριο μετά ,οπότε ο παπάς έχει χρόνο να τα πει όλα...καλεσμένους υπολογίζω περίπου στους 100-120.

σχετικά με το κουστουμάκι του μικρού σου το γαλάζιο λευκο μου αρεσει γενικώς πολυ!κ θέλω την βάφτιση μας να την έχουμε σε αυτο το χρώμα,ίσως παίξω κ με τυρκουαζ λιγο.

Φόρεμα εγώ έχω παραγγείλει από το νετ για πρώτη φορά στη ζωή μου

http://www.dhgate.com/taffeta-line-shor ... 424fd.html

σε χρώμα off white. θα το έχω τέλος Μαιου αν δεν μου αρέσει θα αγοράσω απο ένα μαγαζί εδώ. το ήθελα σχετικά κλειστό πανω γιατι με τον μικρο να γραπώνεται πάνω μου ,να κλαίει ,να σκίβω να τον αλλάξω ,να τον ντύσω ,δεν ήθελα να έχω ατυχήματα :lol: το μήκος θα μου άρεσε πιο κοντό.Είμαι της άποψης γενικώς να έχω ένα εντυπωσιακό χρώμα κ κλασική γραμμή γιατι δεν μου αρεσε καθόλου οσες φορες πηγα σε βαφτιση να φορά η μαμα φόρεμα με βαθυ ντεκολτέ ή μίνι για να δειξει πως έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά παράλληλα να γελάνε πολλοι μαζί της όταν γίνονται αποκαλύψεις ή η ίδια να μην νιώθει άνετα σε καθε κίνηση που κανει. Εκτος αν παιδί μου το έχει η γυναικα ,έχει τον αντίστοιχο αέρα κ αντι να την φορά το ρούχο ,το φοράει κ το αναδυκνύει!εγώ πάντως θα είμαι αγχωμένη εκείνη την ημέρα κ δεν θα εχω μυαλο για τετοια :lol:

Kalhmera koritsia...

Ti kairos einai autos, fetos den tha mas kanei anoiksh mou fenete ;)

Meroula to foremataki einai souper kai sto xrwma pou les akomi kalitero.

Egw genika eimai klasikos tipos kai ta kokteil foremata ta latravw alla logo kilon pote den mporw na valw oti mou aresei alla oti tha vrw :(:( Twra tha mou peis oti sto xeri mou einai na kanw dieta kai na ginw opos mou aresei ....Giatiiiiii den mporw omos mou lete??????

Tha parw svarna ta magazia me megala noumera kai oti vrw pali........

Na milisa gia fagito kai twra pinasa :lol::lol::lol: Paw na etimasw to meshmeriano mas giati alios tha mhnoun nistikoi.

Καλημέρα μανουλίτσες :D

πάλι βροχή σήμερα.....θέλω ήλιο επιτέλους,να κάνουμε βόλτες!!!

Χρόνια μας Πολλά για εχθές :D:D:D πρώτη φορά στη ζωή μου που μου το είπανε κ τρελάθηκα απο τη χαρά μου κ καμάρωνα τον γιοκα μου!!!! κ φυσικά πήγα στη μαμά μου ένα τριαντάφυλλο απο τον κήπο της κ φιλί,αυτό το έκανα πάντα ,όσο θυμάμαι τον εαυτό μου :D

Εύη μου έχεις δίκιο μαλλον με τον χρόνο που υπολόγισες για το μυστήριο της βαφτισης,το παρατραβούσα...η βάφτιση θα γίνει στο χωριό του άντρα μου δεν έχει άλλο μυστήριο μετά ,οπότε ο παπάς έχει χρόνο να τα πει όλα...καλεσμένους υπολογίζω περίπου στους 100-120.

σχετικά με το κουστουμάκι του μικρού σου το γαλάζιο λευκο μου αρεσει γενικώς πολυ!κ θέλω την βάφτιση μας να την έχουμε σε αυτο το χρώμα,ίσως παίξω κ με τυρκουαζ λιγο.

Φόρεμα εγώ έχω παραγγείλει από το νετ για πρώτη φορά στη ζωή μου

http://www.dhgate.com/taffeta-line-shor ... 424fd.html

σε χρώμα off white. θα το έχω τέλος Μαιου αν δεν μου αρέσει θα αγοράσω απο ένα μαγαζί εδώ. το ήθελα σχετικά κλειστό πανω γιατι με τον μικρο να γραπώνεται πάνω μου ,να κλαίει ,να σκίβω να τον αλλάξω ,να τον ντύσω ,δεν ήθελα να έχω ατυχήματα :lol: το μήκος θα μου άρεσε πιο κοντό.Είμαι της άποψης γενικώς να έχω ένα εντυπωσιακό χρώμα κ κλασική γραμμή γιατι δεν μου αρεσε καθόλου οσες φορες πηγα σε βαφτιση να φορά η μαμα φόρεμα με βαθυ ντεκολτέ ή μίνι για να δειξει πως έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά παράλληλα να γελάνε πολλοι μαζί της όταν γίνονται αποκαλύψεις ή η ίδια να μην νιώθει άνετα σε καθε κίνηση που κανει. Εκτος αν παιδί μου το έχει η γυναικα ,έχει τον αντίστοιχο αέρα κ αντι να την φορά το ρούχο ,το φοράει κ το αναδυκνύει!εγώ πάντως θα είμαι αγχωμένη εκείνη την ημέρα κ δεν θα εχω μυαλο για τετοια :lol:

μαιρουλα μου χρονια πολλα.....

το φορεματακι φοβερο...αντε με το καλο να βαπτισεις το μωρακι σου....χαθηκαμε τα φιλια μου....

Χρυσάνθη μου!!!!! Χρόνια Πολλά κ σε σένα!!!!!!να χαίρεσαι τον γιοκα σου

Αχ βρε κορίτσια μακάρι να βγει καλό το φόρεμα ,στη φωτο μια χαρά φαίνεται

Εύη σχετικά με τη δίαιτα είναι μαρτύριο,σε καταλαβαίνω,εγώ έχω αρχίσει σιγά σιγά κ παίρνω την κατιούσα στα κιλά επιτέλους χωρίς πολύ προσπάθεια,ίσως ξεμπλόκαρε ο οργανισμός μου επιτέλους :roll: ,άλλωστε πέρασαν 5 μήνες απο τον τοκετό!έχω δρόμο ακόμη βεβαια!

πάντως Εύη στη φωτο μια χαρά μου φαίνεσαι ,δεν έχεις τοοοσα πολλά κιλά,είμαι βέβαιη οτι θα βρεις κατι πολύ καλό να φορέσεις,άλλωστε οι Θεσσαλονικείς φημίζονται για το καλό γούστο που έχουν κ πως είναι καλοντυμένοι!

και μιλώντας για φαγητό περιμένω να μου φέρει σουβλάκια απ έξω ο αντρούλης μου ,που έχω πάαααρα πολύ καιρό να φάω γιαμυ γιαμυ....

ο μικρούλης μου κοιμάται ,ευτυχώς το βράδυ από τις 9 τον παίρνει ο ύπνος κ χαλαρώνω λιγάκι

Καλησπέρα!!

Χρόνια μας πολλά κορίτσια και με το καλό να ξαναγίνουμε μανούλες όσες θέλουμε....εγώ έχω ένα άγχος αυτές τις ημέρες θέλω να σας πω...

νιώθω πονάκια χαμηλά όπως είναι της περιόδου ή της εγκυμοσύνης...μακάρι να είναι το πρώτο για την ώρα και το δεύτερο να μας έρθει αργότερα που θα έχουμε χάσει και κανά κιλό!! Δεν μου έχει έρθει ακόμα η περίοδος εμένα μετά την γέννηση του Νώντα και δεν μπορώ να παρακολουθήσω αν έχω γόνιμες μέρες.Βεβαια ακολουθούμε την μέθοδο του τραβήγματος αλλά μετά από τόσο καιρό που είχαμε να αγαπηθούμε όλα πιθανά τα βλέπω!!!! :oops::oops::oops::?:?:?:P:P

Σχετικά με τον μικρό πήγαμε στον παιδίατρο την Παρασκευή και είδαμε οτι ο μικρός δεν έχει πάρει ιδιαίτερο βάρος. Μόνο 200 γραμμάρια από τα οποία τα 100 και...θα ήταν τα κακάκια του που δεν είχε κάνει εκείνη την ημέρα. Μου είπε να του δίνω συμπλήρωμα γάλα μετά από κάθε θηλασμό αλλά ο μικρός δεν το θέλει. Από 7200 πήγαμε 7400....

Σήμερα για να φάει την φρουτόκρεμα αναγκάστικα και του έβαλα ένα μπισκότο παιδικό που έχω πάρει για να γίνει λίγο πιο γλυκια και να την φάει. Είναι χάλια και αυτά τα φρούτα και δεν έχουν καμία γλύκα. Προχθές έφτιαξα 3 φορές φρουτόκρεμα γιατί τα αχλάδια που είχα ήταν άνοστα και τελικά πήρα της μάνας μου που είχαν γίνει λίγο περισσότερο. Ούτε εγώ δεν μπορούσα να την φάω...

Σχετικά με την βάπτιση έχετε να προτείνετε μαγαζιά με ρουχαλάκια? Δεν ξέρω και τι νούμερο να του πάρω. Εγώ θα λείπω από μέσα Ιουλίου μέχρι μέσα Αυγούστου και πρέπει μέχρι τον Ιούλιο να τα έχω τελειώσει όλα. Τον Σεπτέμβρη ξεκινάω δουλειά και δεν θα έχω χρόνο για τίποτα...

κοριτσια να σας ρωτησω: οσες δινετε ηδη κρεμα στα μωρακια σας,την τρωνε ολη;και αν οχι,τους δινετε συμπληρωμα γαλα;εμενα η παιδιατρος μου ειπε να ζεσταινω 150ml νερο και να βαζω 7 κουταλιες σκονη...η χαζη δεν μου εκοψε να της πω οτι σιγα μη φαει απο την πρωτη μερα ολο τα φαγακι του!!! ασε που η κρεμα βανιλια-ρυζαλευρο της NESTLE ειναι γενικα νερουλη :?::?:

οποτε βαλε να μη την φαει ολη,βαλε κι οσα μαργαριταρια φτυνει ή του πεφτουν απο το στοματακι του...πού να τα φτασουμε τα 150?????

την επαιρνα να την ρωτησω,αλλα δεν απαντουσε :evil::evil:

οσες δινετε ρυζαλευρο -βανιλια,ποια κρεμα χρησιμοποιειτε;παντως η αδελφη μου,μου εχει πει οχι της ΓΙΩΤΗΣ και ΝΟΥΝΟΥ,επειδη εχουν αρκετη ζαχαρη...

αντε να δουμε τι μας περιμενει με τις υπολοιπες τροφες!!! γαλατακι και παλι γαλατακι!!!! :-p

Μαρίνα εμένα ο παιδιατρος μου είπε να του δίνω της Frezylac η οποία ήταν εντελώς νερό και δεν του άρεσε. Του πήρα της NUTRICIA την οποία τρώει με ευχαρίστηση πλέον και είναι αρκετά πηκτή. Την πρώτη εβδομάδα (μέχρι σήμερα δηλαδή) του έδινα 120 ml νερό και 6 μεζούρες βανίλια. Από αύριο θα του δινω 150 ml νερό με 7 μεζούρες βανίλια αν και νομίζω ότι δεν θα το τρώει. Ήδη στις τελευταίες κουταλιές γκρινιάζει και δεν θέλει άλλο.

Με την φρουτόκρεμα έχω πρόβλημα σοβαρό εγώ - δεν θέλει ούτε να την βλέπει. Μήλο και αχλάδι εκτός εποχής είναι χάλια και η φρουτόκρεμα ξινή. Θα του βάζω μπισκοτάκι για να γίνει πιο γλυκιά και να την τρώει. Άντε να δούμε πως θα τα πάμε.

Ξεκίνησα να κοιτάζω για ρουχαλάκια για την βάπτιση και νομίζω ότι έχω ήδη αποφασίσει. Πήγαμε βασικά για την βαπτιστήρα μου να βρούμε ρούχα - θα την βαπτίσω μια εβδομάδα πριν τον Νώντα και έπερνα και εγώ ιδέες για τον μικρό. Στα κοριτσάκια υπάρχουν 800 σχέδια για να διαλέξεις ενώ στα αγοράκια είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα. Εγω δεν θα πάρω κουστουμάκι.Μου αρέσουν πιο πολύ τα μοντέρνα (τζάκετ) και έχω καταλήξει ότι θα είναι λευκό με μπλε, κόκκινα στοιχεία ή με γαλάζιο, κόκκινο που είδα σήμερα. Μπομπονιέρες δεν μπορώ να διαλέξω....το θέμα μας μάλλον θα είναι θάλασσα, ψαράκια αλλά προσπάθώ να βρω όχι κλασικό navy αλλά πιο χαρούμενα χρώματα. Τιρκουάζ, πράσινο κλπ κλπ.

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?τα μωρακια σας?

Εμεις μια χαρα βεβαια ο μπεμπης απο εκει που ηταν πολυ ησυχος εχει αρχισει την γκρινια τις τελευταιες μερες...

Εμεις ειμαστε ετοιμοι για την βαπτιση τα εχω τακτοποιησει ολα και βρηκα και φορεμα για την βαπτιση..τα παπουτσια μου λειπουν μονο...Α και κατι αλλο...θελω να του βρω ενα ψαθινο καπελακι αλλα δεν βρισκω...μηπως εχετε καμια ιδεα που μπορω να βρω?

Μαρινάκι εμεις τις πρώτες μέρες που ξεκινήσαμε κρεμούλα τρώγαμε κάθε μέρα από δύο κουταλιες επι πλεόν μέχρι να φτάσουμε τις 20 με 25 κουταλιές. Όσο τρώγαμε λιγότερο από 20, μόλις σταματούσαμε την κρέμα πίναμε και γαλατάκι ανάλογα με την ποσότητα που είχμε φάει. Π.χ την πρώτη μέρα φάγαμε 3 με 4 κουταλιές και είπαμε 180ml γάλα (κανονικά πίναμε 210) Την επόμενη φάγαμε 6 με 7 κουταλιές και είπιαμε 150ml γάλα και έτσι φτάσαμε μετά από μια βδομάδα να τρώμε όλη την κρέμα και να μην πίνουμε γάλα.

Κατα το ίδιο τρόπο βάλαμε και τα υπόλοιπα γεύματα στο πρόγραμμά της. Την φρουτόκρεμα στις 11 το πρωι και την χορτόσουπα στις 2 το μεσημέρι.

Εγώ αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα και μάλλον ξέρω που οφείλεται. Από τότε που της πήρα το καρεκλάκι φαγητου όταν την βάζω εκεί γκρινιάζει αρχικα παρ' όλο που να φάει θέλει φαίνεται δηλαδή και μετά από λίγο κλαίει σπαρακτικά και τελικά δεν τρώει. Ενώ αν την πάρω αγκαλιά από την αρχή τρώει κανονικά.

Επομένως δεν της αρέσει (προς το παρόν) το καρεκλάκι και είναι τόσο ωραίο γμτ! Τι θα την κάνω;

Ευγενία μου επειδη δεν είμαι σίγουρη κι εγώ ότι φταίει μόνο το καρεκλάκι γιατί μου το κάνει κυρίως στην φρουτόκρεμα και μένα, ρώτησα κι εγώ την γιατρό τι να κάνω και μου είπε να μην την πιέζω γιατί αυτά δεν λειτουργούν ρολόι όσπου να συνηθίσουν θα δούμε πολλά. Μία δεν θα τρώνε,μία θα τρώνε λιγότερο, άλλες φορές περισσότερο κ.τ.λ. άρα πρέπει να κάνουμε υπομονή.

Ελίσα έχετε γκρίνιες κι εσείς ε; Μεγαλώνουν τα μωρά μας και θηριεύουν μου φαίνεται.

Όλα έτοιμα για την βάπτιση ε; Μωρε μπράβο. Άγχώθηκα τώρα. Μάλλον είμαι η μόνη που δεν έχει ξεκινήσει να κοιτάει. Κατ' αρχήν περιμένω απάντηση από τους φίλους μας που είχαν πει ότι θα μας την βαπτίσουν και δεν το είχαμε ξανα συζητήσει αλλά εχτές τους πήρα τηλέφωνο και τους είπα ότι ξεκιναω το ψάξιμο και θέλω μια σίγουρη απάντηση. Όποτε θα μου πουν ναι ή όχι να ξέρω κι εγώ τι να κάνω.

Για καπελάκι μάλλον πρέπει να κοιτάξεις σε μαγαζιά με καλοκαιρινά είδη αλλά να έχει και παιδικά. Θα είναι δύσκολη η αναζήτησή του όμως σίγουρα.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...