Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φαγανούλικα μωρακια Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2010

Recommended Posts

Γειά σας κούκλες και κουκλάκια :P

Βλέπω ότι το τριήμερο το ρίξαμε όλες στη βόλτα και πολύ χαίρομαι για αυτό!! Εμείς χθες το μεσημερι βγήκαμε έξω με τους γονείς μου και τη γιαγιούλα μου για φαγητό, η ταβέρνα ήταν 15-20 λεπτά περπάτημα από το σπίτι κι έτσι δεν πήρα αμάξι και βολτάραμε με το καροτσάκι στη λιακάδα. Σήμερα το μεσημεράκι πήγαμε σε ένα εμπορικό που έχουμε εδώ κοντά, ψωνίσαμε παπουτσάκια στην μπουμπού και μετά καθίσαμε για φαγητό. Αργότερα ήρθαν και η αδερφή μου με το αγόρι της και πήγαμε όλοι παρέα για καφεδάκι. Η μπέμπα κυρία όλες αυτές τις ώρες, παραπονέθηκε ελάχιστα παρότι είχε περάσει μισή από την ώρα της για φαγητό. Αύριο όπως κάθε Κυριακή θα πάμε στη μαμά μου για φαγητό (όπως καταλαβαίνετε το μαγείρεμα το έχω ξεχάσει αυτές τις μέρες, χα χα!) και μετά έχουμε κανονίσει πάλι βόλτα για καφεδάκι. Τρελό ξεσάλωμα!!

Εύη χίλια ευχαριστώ σε εσένα και στη θεία σου! ναι φυσικά και με καθησύχασε! θέλω πολύ να επαναλάβω την εξέταση, αλλά τη λυπάμαι κιόλας να την ξανατρυπήσουν... της πήραν αιματάκι κανονικά όπως κι εμάς, από τη φλέβα στο εσωτερικό του αγκώνα, κρίμα η καημενούλα πάλι αλλά από την άλλη θα με "τρώει" αυτό αν δεν το κάνω.. ΥΠΕΡΟΧΕΣ οι φωτογραφίες σου τις είδα και στο fb, ο γαμπρούλης μου όσο μεγαλώνει ομορφαίνει περισσότερο! το ίδιο ισχύει και για τις δύο κυρίες φυσικά @};-@};- !

Jada να τα εκατοστήσετε, να είστε πάντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι! κι εμείς θυμόμαστε την επέτειο γνωριμίας μας, κι ας έχουν περάσει πολλάάά χρόνια.

Αναστασία και πάλι πολύχρονη, να είσαι πάντα γερή και ευτυχισμένη με την οικογένειά σου! [smilie=occasion13.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα!!

Αλλαγή ώρας και δεν μπορώ να μπω σε πρόγραμμα...αλλά είναι ωραία!! θα έχουμε και περισσότερο χρόνο να κάνουμε τις δουλειές μας...

εμείς πήγαμε χθες να δούμε για τουτου και μας έφυγε το μάτι με αυτά που μας έδειχναν και τα πουλούσαν τσάμπα λόγω κυβικών...

σήμερα πήγαμε για καφεδάκι με τον κουμπάρο μας και μας ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να γίνει ο νονός του μπέμπη και πρέπει να αρχίσουμε την αναζήτηση για άλλον....σούπερ!!!

Αναστασία πολύχρονη!!

jada χρόνια πολλά για την επέτειο σας!

Αναστασία να τα εκατοστήσεις!

Ενινα καλύτερα είναι τα νεα για την μικρή σου ,ευτυχώς!

Εύη τι κουκλιά είσαστε???μεγαλώνει ο μπέμπης σου,κ εσύ ,μια χαρά είσαι!!!εγώ έχω να μακιγιαριστώ κατι αιώνες μου φαίνεται....

εμείς πήγαμε βόλτα στη θάλασσα την Παρασκευή κ ήταν υπέροχα.σήμερα το πρωί τον βγάλαμε βολτα με το καρότσι ,ήταν η πρώτη φορά που καθίσαμε έξω με ένα φιλικό ζευγάρι,αχ είχα ξεχάσει πως είναι να βγαίνεις για καφέ...κ το απόγευμα μεχρι πριν λίγο είχαμε επίσκεψη στο σπίτι ένα ζευγάρι κ τώρα έχω να μαζέψω πιάτα κτλ...κ ο άντρας μου έφυγε για δουλειά μόλις κ είμαι πτώμα για να κάνω δουλειές ,έχω και ασιδέρωτα αρκετά,για αύριο.....

ο μικρός έχει γκρίνια με τα ούλα του βρε κορίτσια...μου είπε η φιλη μου, που ήρθε τώρα το απόγευμα, να ψάξω για ομοιοπαθητικό,δίνουν λέει κάτι χαπάκια κ ανακουφίζουν από τους πόνους τα μωρά,αλλά αυτό στην Γερμανία,εδώ πού να τον βρω τον ομοιοπαθητικό????

Κοριτσια καλησπερα!!

Αναστασια χρονια πολλα κι ευτυχισμενα!!

Ειχα πολυ καιρο να μπω στο φορουμ,γιατι ειχα προβλημα με την συνδεση...σας εχασα!!

Εμεις καλα ειμαστε,καναμε και το δευτερο εμβολιο,τελικα πυρετο δεν ειχαμε..τωρα το επομενο ειναι στις 6/4...Εχουμε καμια φορα γκρινια και βαζουμε τα χερια στο στομα,τον κυνηγαω με την πιπιλα,αλλα την πεταει και συνεχιζει...Ωρες-ωρες παταει ενα απαρηγορητο κλαμα και δεν ξερω για ποιο λογο..δεν μπορω να τον ηρεμησω,παρα μονο με το στηθος...μηπως ειναι τα ουλα του;

Εμας το ωραριο μας ειναι υπνος απο τις 21:30 περιπου μεχρι τις 06:30 αντε 07:00 που τον ακουω και στριφογυρναει στο κρεβατι,οποτε σηκωνομαι και τον θηλαζω και κοιμαται μεχρι τις 08:30 αντε 09:00 που τον ταιζω για το πρωινο του..κατα την διαρκεια της ημερας μπορει να κοιμηθει κανενα δυωρο και το μεσημερι τον παιρνω στο κρεββατι μου και κοιμαται περιπου μιαμιση με δυο ωρες..η αληθεια ειναι οτι πρεπει να τον βαζω στο κρεβατακι του,αλλα μου αρεσει να τον εχω παρεα!!ειναι το αντρακι μου!!

Εμεις ειχαμε παει απο Παρασκευη στο Αστρος Κυνουριας (παραλιο)..καναμε και βολτα στο Ναυπλιο και γυρισαμε το απογευμα..ο μικρος ευτυχως προσαρμοστηκε στην πρωτη του εκδρομη και κοιμηθηκε πολυ ευκολα σε παρκοκρεβατο που μας εδωσαν στο ξενοδοχειο..παλι καλα!!αλλα κοριτσια απο υπνο στο καροτσι οταν καναμε βολτες...αλλο πραμα!! παντως το κουβαλημα με τα πραγματα του μωρου ειναι μεγαλη ιστορια..γελαγα με τον ευατο μου οταν συνειδητοποιησα σημερα που αδειαζα την βαλιτσα του τι του ειχα παρει...ουτε για γαμπρο να τον πηγαιναμε...ολη του την προικα μαζεμενη!!

Απο αυριο παλι η ρουτινα με το μωρο στο σπιτι,αλλα να μην παραπονιεμαι γιατι μας εκανε καλο και στους τρεις μας...η αληθεια ειναι οτι με τον Μανο ειχαμε λιγο απομακρυνθει ως ζευγαρι και η εκδρομη μας εκανε καλο!!

Φιλακια σε ολες και τα λεμε απο αυριο!!!

Καλημερα!!

Ξεχασα να σας πω οτι πηγαμε τελικα στο Παιδων-Αγ.Σοφια και ο νευροχειρουργος μας ειπε οτι το κεφαλακι του μικρου ειναι φυσιολογικοτατο και να μην ανησυχουμε για τιποτα..οι πηγες και οι ραφες ειναι ακομα ανοιχτες και δε χρειαζεται ουτε αξονικες,ουτε μαγνητικες να κανουμε..θα ξαναπαμε σε τεσσερις μηνες για τυπικους λογους...κοριτσια ηρεμησα..δε μπορειτε να φανταστειτε τι διαβαζα στο internet για κρανιοστενωση κλπ...και ειχα τρελλαθει!!

τελος καλο,ολα καλα!!!

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές σας. Να είστε όλες καλά με τις οικογένειές σας.

Μαρινάκι πολύ ευχάριστα τα νέα σου! Μια χαρά είναι ο μπεμπάκος σου λοιπόν και γλύτωσε από ένα σωρό εξετάσεις που θα ταν πολύ ταλαιπωρία για το μωρό.

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;

Εμείς καλά είμαστε. Δεν έχουμε ιδιαίτερα νέα. Έχουμε συνέλθει εντελώς απ' την ιωσούλα και είμαστε όλο γέλια και χαρές! Μας αρέσει να κυλιόμαστε στο παπλωματάκι που στρώνουμε στο πάτωμα, να δαγκώνουμε ότι βρούμε και να κοιτάμε τους άλλους που τρώνε και να γλυφόμαστε.

Σήμερα κορίτσια της έβαλα στο στόμα για πλάκα ένα άδειο κουταλάκι για να δω πως θα αντιδράσει και άνοιξε το στόμα της διάπλατα για να το χωρέσει όλο! Είχε πολύ πλάκα. Να δούμε πως θα τα πάμε και με το φαϊ σε λίγες μέρες.

Σας αφήνω όμως τώρα γιατί νύσταξα. Καληνύχτα, τα λέμε αύριο.

Καλησπέρα! τι κάνετε κορίτσια;

Αναστασία έκανα κάτι γέλια με την μπουμπού σου, ακούς εκεί κοιτάει τους άλλους που τρώνε και γλύφεται!! τι γλύκα!!! πω πω τέτοια θα μου κάνει κι εμένα σε ένα μήνα; :P

Μαρίνα όλα καλά με τον μικρούλη σου ε; μπράβο! και μια χαρά κοιμάται! κι εγώ την παίρνω στο κρεβάτι μας το πρωί, αφού την ταίσω και μέχρι να βγάλω γάλα συνήθως έχει ξανακοιμηθεί, οπότε την παίρνω δίπλα μου και κοιμόμαστε παρεούλα! το βράδυ ομως ο καθένας στη θέση του ;)

Κορίτσια χθες ήταν η πρώτη νύχτα που κοιμήθηκε στην κούνια της! την έκανα μπανάκι, την τάισα και την άφησα στο κρεβατάκι της με την πιπίλα της γύρω στις 12.30. Στην αρχή κοιτούσε περίεργα γύρω γύρω η γλυκούλα μου, μετά έκλεισε τα ματάκια της και ψευτοκοιμοταν. Μετά από 1 ωρίτσα που ξάπλωσα είδα στην ενδοεπικοινωνία ότι πέταξε την πιπιλίτσα της, σημάδι ότι κοιμήθηκε τελικά, και κοιμήθηκα κι εγώ. Στις 7 όμως άρχισε να κουνάει το κεφαλάκι της γρήγορα χωρίς να ανοίγει τα ματάκια, σηκώθηκε ο άντρας μου και της ξαναέβαλε την πιπίλα, και κοιμήθηκε σχεδόν ήρεμα μέχρι τις 11!!! δεν το πίστευα! είχε γκρίνια όμως όλη μέρα και έκανε κακά 3 φορές, κάτι τελείως παράξενο για τη μικρή μου όπως καταλαβαίνετε, και την τελευταία φορά είχαν βλένες μέσα. Πήρα τον παιδίατρο και μου είπε ότι κυκλοφορεί ίωση γαστρεντερίτιδας και ίσως να έχει κολλήσει... την παρακολουθώ και βλέπουμε.

Εν τω μεταξύ, θυμάστε που σας είχα αναφέρει ότι είχα ένα γρομπαλάκι στο στήθος, από φραγμένο πόρο; από εκείνη την ημέρα και μετά, δεν ξέρω αν και πως βέβαια μπορεί να σχετίζεται αυτό, το γαλατάκι μου άρχισε να μειώνεται... ίσως φταίει και ο πανικός που πέρασα με τις εξετάσεις του μωρού και όλα αυτά να επηρέασαν το γάλα... συνεχίζω τις αντλήσεις όπως και πριν αλλά καλύπτω πλέον μόλις τα μισά γεύματα της ημέρας.

Μαιρούλα, χαπάκια για τα ούλα; πρώτη φορά το ακούω. Υπάρχουν πολλά φαρμακεία που πουλάνε ομοιοπαθητικά φάρμακα, ίσως να ρωτούσες εκεί. Το ζελέ που σου είχα πει το δοκίμασες μήπως τον βοηθήσει;

καλό μεσημέρι μανουλίτσες πώς είστε? :D

εμείς μια χαρά ευτυχώς!γιατί βρέχει πάλι?????ήθελα τοσο πολύ να αρχίσω τις βόλτες με το καρότσι...

είναι πολύ άσπρος ο μπεμπούλης μου μου λένε όλοι :roll: θέλω να τον βγάζω έξω μήπως κ αλλάξει χρώμα :lol:

ενινα το τζελ δεν το πήρα ακόμη,θέλω πρώτα να πάω στην παιδίατρο,δηλ στις 4/4 που έχουμε εμβόλιο, να το συζυτήσω μαζί της κ μετά αν είναι να το πάρω.σχετικά με τα χαπάκια μου ειπε η κοπέλα είναι απο μαγαζί με ομοιοπαθητικά κ τα παίρνει η αδερφή της τα δίνει στο μωρό της ,αλλάααα στην Γερμανία όλα αυτά!εκεί έχουν άλλο σύστημα υγείας,ο θηλασμός εκεί είναι υποχρεωτικός στα νοσοκομεία,δεν υπάρχει εκεί μπουκάλι,ξένο γάλα.

Σήμερα έχω λίγο άγχος ,ψάχνω στο τηλ τον νονό να επιβεβαιώσω οτι συμφωνεί με την ημερομηνία βάφτισης για να κλείσω το κέντρο κ την εκκλησία.βλέπεται θέλω ημέρα που θα έχει πολλές βαφτίσεις κ γάμους,είναι για 12 Ιουνίου,το τριήμερο του Αγ.Πνεύματος.Στο κέντρο μου είπαν αν θέλω να στρώσουν έξω ή μέσα????έχει την δυνατότητα το συγκεκριμένο κέντρο να κάνει κ 3 εκδηλώσεις ταυτόχρονα(μία μέσα στην αίθουσα και δυο έξω στο πράσινο και επιπλέον έχει μέσα και τραπέζια ελεύθερα να καθίσει κάποιος μόνος του για φαγητό ,σαν ταβέρνα δηλ.).Τί λέτε εσείς? :roll::roll::roll: μέσα μου είπε είναι πιο συμαζεμένα πιο καθαρά,πιο κυρυλέ κ έχει κλιματισμό αν χρειαστεί.έξω πάλι έχει πράσινο,κ είναι πιο άνετα ,πιο δροσερά κ καλοκαιρινά αντίστοιχα. έχει και παιδική χαρά για τα παιδάκια στο οικόπεδο έξω στο πρασινο.θα πρέπει να κλείσω απο τώρα αν είναι να στρώσει έξω ή μέσα.

Ο μπεμπούλης μου με την βροχή κοιμάται αρκετά σήμερα :lol:

Γεια σας!!

Μερουλα κι ο δικος μου με την συννεφια κοιμαται αρκετα...του εχω αγορασει κι ενα παιχνιδακι οδοντοφυιας με νερακι αποσταγμενο και το βαζει ολη την ωρα στο στομα του κι ετσι αφηνουμε την πιπιλα κατα μερος...κοριτσια ωρες ωρες φωναζει απιστευτα..νομιζω οτι θα κλεισει ο λαιμος του απο τις φωνες!!εχει πολυ πλακα γιατι η εκφραση του αλλαζει με τις φωνες,αλλα μολις με δει μου σκαει χαμογελα και κανει ντροπες :lol:

Εμεις ακομα να κλεισουμε εκκλησια κλπ...λεμε τελη Ιουνιου με αρχες Ιουλιου...αλλα δεν εχω βρει χρονο να παω σε εκκλησια..αν αυριο εχει καλυτερο καιρο,θα τον παρω με το καροτσι και θα παω σε δυο εκκλησιες να δω ημερομηνιες...για νονους λεμε την ξαδελφη μου που την αγαπαω σαν αδελφη μου και ο Μανος θα πει σε μια δικη του ξαδελφη...ετσι και το κοστος θα μοιραστει...το να γινεις νονος πια ειναι πολυτελεια και ο καθενας οσο και να εχει καλη προθεση,θα το σκεφτει οπως και να εχει!!

Σημερα σιδερωνω ολη μερα!!Μαζευτηκαν αρκετα,αλλα μου αρεσει...αυτο που δεν θελω με τιποτα ειναι το μαγειρεμα!!

Κοριτσια ενω εχω χασει τα κιλα της εγκυμοσυνης,ειχα παρει 11 και τωρα ειμαι στα κιλα μου,η κοιλια παραμενει ακομα λιγο..εσεις τι κανετε;φορατε κορσε;εχω αρχισει να φοραω αλλα δε ξερω αν θα κανει δουλεια..κατι κοιλιακους κανω,αλλα πού ορεξη!!

Για οσες θηλαζουν,η παιδιατρος μου ειπε να πινω γλυκανισο..αγορασα απο το σουπερ μαρκετ και το φτιαχνω σαν το τσαι..βοηθαει να εχω γαλα περισσοτερο,αλλα τι να το κανεις!!αν το μωρο πινει ανετα 210ml ξενο,πού να του φτασει το στηθος μου;παντως βλεπω οτι βοηθαει στην παραγωγη μου,οποτε οσο εχω γαλα θα του δινω και ας πινει και ξενο μετα...

κοριτσια μου εφεραν μαρμελαδα φραουλα,αλλα φοβαμαι να την δοκιμασω για τυχον αλλεργιες στο μωρο...ξερετε κατι για αυτο;

Γειά σας κορίτσια! Που είστε καλέ όλες;

Μαιρούλα κανονίζεις την βάφτιση και έφτασες ήδη στο κέντρο ε; Να δω εγώ πότε θα κανονίσω... Έχω θέμα κι εγώ με τον νονό.(Ευγενία κι εγώ μου φαίνεται ότι θα ψάχνω τελευταία στιγμή κιόλας). Είναι φίλος μας πολύ καλός χωρίς οικονομικό πρόβλημα μάλιστα που ήταν μάρτυρας στον πολιτικό μας γάμο και είχε πει ότι θα μας παντρέψει και στον θρησκευτικό αλλά όταν ήρθε η ώρα έκανε πίσω (ακόμα δεν έχω καταλάβει το γιατί). Παρ' όλα αυτά δεν παρεξηγηθήκαμε εννοείται, συνεχίσαμε να κάνουμε παρέα και από μόνος του μας είπε ότι "μ'αφου δεν σας πάντρεψα, θα σας βαφτήσω το πρώτο παιδί". Τα κουμπάρια μας που μας πάντρεψαν τελικα στον θρησκευτικό και που τους το προτείναμε τελευταία στιγμή και που δεν αρνήθηκαν, μας είχαν ξεκαθαρήσει πως δεν είναι σίγουροι ότι θα καταφέρνανε να μας βαφτήσουν το πρώτο μας παιδί όπως συνιθίζεται λόγω οικονομικού. Έτσι όταν έμεινα έγκυος το ανακοινώσαμε στον φίλο μας και χάρηκε πολύ, μας έδωσε το χέρι του και μας είπε "χαιρετίστε τον νονό του παιδιού σας. Στο νοσοκομείο όταν γέννησα δεν πρόλαβε να έρθει όμως ήρθε σπίτι με την κοπελιά του (με την οποία πλέον πάνε για σοβαρά, χτίζουν σπίτι τώρα και πάνε για γάμο μετά) και μου φέρανε ένα λευκόχρυσο ματάκι (πολύ ωραίο) αλλά δεν αναφέρανε κάτι ουτως ώστε να το θεωρήσω ασήμωμα. Έκτοτε λόγω δουλειων δικών μας και δικές τους βλεπόμαστε αραιά και που όμως επικοινωνούμε πιο συχνα στα τηλέφωνα. Δεν έχουν αναφέρει τίποτα για την βάπτηση όμως. Την προηγούμενη Παρασκευή βγήκαμε για καφέ. Τους το έφερα εγώ απ' έξω απ'έξω και δεν αρνήθηκε αλλά δεν τον είδα και πολύ ενθουσιασμένο. Μ' έχει μπερδέψει. Να μου πεις γιατί δεν το ρωτάς στα ίσια; γιατί φοβάμαι πολύ ότι πάλι θα λέει ναι,ναι και λίγο πριν την βάπτηση θα με κρεμάσει πάλι. Τι να κάνω ρε κορίτσια μου λέτε; Να αρχίσω να ψάχνω για άλλους νονούς ή να τους πω ότι σ' ένα μήνα τυπώνω προσκλητήρια και θέλω μια σταθερή απάντηση; Μάλλον το δεύτερο ε;.

Μαιρούλα εγώ θα έλεγα να το κάνεις στον εξωτερικό χώρο. Καλοκαίρι θα είναι δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα.

Μαρινάκι και μένα μερικές φορές κανει ακριβώς τα ίδια. Φωνάζει τόσο που λέω κι εγώ οτι θα πάθει φαρρυγγύτιδα και μόλις πάω κοντά μου κάνει κι εμένα νάζια.

Όσο για τις αλλεργίες, έχω ακούσει ότι τα μωρά μπορεί να είναι αλλεργικά σε κάποια φρούτα αλλά δεν είναι στάνταρ αυτό. Άλλα τα πειράζουν κάποια κι άλλα κάνένα.

Αυτά από μένα φιλενάδες. Τα λέμε πάλι αύριο. Εύχομαι βέβαια να έχει καλό καιρό και να βολτάρουμε όλη μέρα όποτε να τα πούμε το βράδυ. Θα δείξει.

Καληνύχτα. Φιλάκια πολλά!

Γειά σας! τι κάνετε; αλήθεια, που χαθήκανε οι περισσότερες κοπέλες;; συμπεθέρα;; μήπως να βάλω εγώ τώρα τη Νικολούλη να σε ψάξει;

Αχ εδώ και 2 μέρες κορίτσια η μικρή έχει ξαναρχίσει τη σπασμωδική κίνηση που κάνει με το κεφαλακι της σε μεγαλύτερο βαθμό.. πάνω που είχα ηρεμήσει, τώρα πάλι με ζώνουν τα φίδια. Είχε έρθει και η μάνα μου νωρίτερα να την κρατήσει γιατί είχα οδοντίατρο, και μόλις γύρισα τη βρήκα βουρκωμένη από την ανησυχία της και μου έλεγε γιατί αμέλησα να κλείσω ραντεβού στο νευρολόγο και να πάμε το συντομότερο δυνατόν.. Τι να πω ησυχία δεν έχω, μια το ένα μια το άλλο...

Μαιρούλα μου κι εγώ εξωτερικό χώρο ψηφίζω! βέβαια ρώτα τι κάνουνε σε περίπτωση βροχής, π.χ. βάζουνε τέντες, ομπρέλες, τι; Θα είναι άνετα οι καλεσμένοι; Πάντως κακώς που σε δεσμεύουν για το ένα ή το άλλο αλλά να μου πεις στις εποχές που ζούμε τι να κάνουν κι αυτοί, κοιτάνε να κλείσουνε όσα περισσότερα μπορούν ταυτόχρονα.

Μαρίνα δεν είχα ακούσει κάτι για τη φράουλα, ήταν πολλά τα "μη" αλλά για φρούτα μόνο πορτοκάλι μου είχε πει ο γιατρός να μην τρώω! πάντως τρώω και μαρμελάδα φράουλα, και βατόμουρο και ευτυχώς όλα καλά. Πίνει 210 ο μικρός ε; μπράβο του! φαντάζομαι όχι καπάκι μετά το θηλασμό ε;

Αναστασία κι εγώ είμαι "καμένη" στο θέμα νονού.. θα σας πω κι εγώ τον πόνο μου κάποια στιγμή που θα έχω περισσότερο χρόνο γιατί τώρα είναι αργά και πάω να προλάβω να κοιμηθώ λιγάκι... πιστεύω καλύτερα να πεις ότι θέλεις να τυπώσεις προσκλητήρια και μετά να αρχίσεις να ψάχνεις αν τυχόν σου κάνουν "νερά"... Ετσι και θα αναγκαστούν να απαντήσουν αλλά και αν πουν ναι δεν φαντάζομαι να τυπώσεις προσκλητήρια και μετά να αλλάξουν γνώμη, λες να σου κάνουν κάτι τέτοιο; :shock:

Γειά σας! τι κάνετε; αλήθεια, που χαθήκανε οι περισσότερες κοπέλες;; συμπεθέρα;; μήπως να βάλω εγώ τώρα τη Νικολούλη να σε ψάξει;

Αχ εδώ και 2 μέρες κορίτσια η μικρή έχει ξαναρχίσει τη σπασμωδική κίνηση που κάνει με το κεφαλακι της σε μεγαλύτερο βαθμό.. πάνω που είχα ηρεμήσει, τώρα πάλι με ζώνουν τα φίδια. Είχε έρθει και η μάνα μου νωρίτερα να την κρατήσει γιατί είχα οδοντίατρο, και μόλις γύρισα τη βρήκα βουρκωμένη από την ανησυχία της και μου έλεγε γιατί αμέλησα να κλείσω ραντεβού στο νευρολόγο και να πάμε το συντομότερο δυνατόν.. Τι να πω ησυχία δεν έχω, μια το ένα μια το άλλο...

Μαιρούλα μου κι εγώ εξωτερικό χώρο ψηφίζω! βέβαια ρώτα τι κάνουνε σε περίπτωση βροχής, π.χ. βάζουνε τέντες, ομπρέλες, τι; Θα είναι άνετα οι καλεσμένοι; Πάντως κακώς που σε δεσμεύουν για το ένα ή το άλλο αλλά να μου πεις στις εποχές που ζούμε τι να κάνουν κι αυτοί, κοιτάνε να κλείσουνε όσα περισσότερα μπορούν ταυτόχρονα.

Μαρίνα δεν είχα ακούσει κάτι για τη φράουλα, ήταν πολλά τα "μη" αλλά για φρούτα μόνο πορτοκάλι μου είχε πει ο γιατρός να μην τρώω! πάντως τρώω και μαρμελάδα φράουλα, και βατόμουρο και ευτυχώς όλα καλά. Πίνει 210 ο μικρός ε; μπράβο του! φαντάζομαι όχι καπάκι μετά το θηλασμό ε;

Αναστασία κι εγώ είμαι "καμένη" στο θέμα νονού.. θα σας πω κι εγώ τον πόνο μου κάποια στιγμή που θα έχω περισσότερο χρόνο γιατί τώρα είναι αργά και πάω να προλάβω να κοιμηθώ λιγάκι... πιστεύω καλύτερα να πεις ότι θέλεις να τυπώσεις προσκλητήρια και μετά να αρχίσεις να ψάχνεις αν τυχόν σου κάνουν "νερά"... Ετσι και θα αναγκαστούν να απαντήσουν αλλά και αν πουν ναι δεν φαντάζομαι να τυπώσεις προσκλητήρια και μετά να αλλάξουν γνώμη, λες να σου κάνουν κάτι τέτοιο; :shock:

καλημερα Εnina,

θα σου προτεινα να πας την μικρουλα στο Παιδων-Αγ.Σοφια και να την δει ο γιατρος που ειδε και τον δικο μου..λεγεται Σφακιανος ειναι νευροχειρουργος και το γραφειο του ειναι στον 3ο οροφο,αλλα πανω απο ολα ειναι ανθρωπος!!Ειναι πολυ γλυκος και εχει εναν τροπο να σε καθησυχαζει...πρεπει να κλεισεις ραντεβου στο 1535,αλλα επειδη βουιζει συνεχεια ομως, μου εδωσαν ενα σταθερο

210 7467010,οποτε καλεσε σε αυτο καλυτερα..αν πας το μωρο πρωινες ωρες δε θα πληρωσεις τιποτα,αλλα αν την πας το απογευμα πληρωνεις 75€..

Εμεις τον πηγαμε το απογευμα γιατι φοβομουν τις ιωσεις και αφου μιλησα με την παιδιατρο,με συμβουλεψε να παμε απογευμα που δεν εχει πολυ κοσμο κι ετσι εγινε..μολις μπηκαμε...βγηκαμε!! Οχι οτι το οικονομικο δεν ειναι ενα θεμα,αλλα πανω απο ολα το μωρο!! Τωρα που τα γραφω μπλοκαρα γιατι δε θυμαμαι πού μενεις,αν εισαι Αθηνα εννοω για να πας στο Παιδων,αλλα λεμε τωρα!!

Να μην ανησυχεις για τιποτα!! Η μικρη ειναι μια χαρα!!!

Ομορφιες μου χαθηκα ε ?? :oops:

λοιπον τα νεα μας εχουν ως εξης΄ ο μπεμπης ειναι γλυκας σκετο γουρουνοπουλο 8100 παρακαλω.καθετε στο κωλο,ολο γελαει και επικοινωνει μαζι μας!!!

ο Παναης μου αντρακι ,με μικρες εξαρσεις ζηλειας

εγω χαλια με τον αυχενα μου,φοραω κολλαρο μεχρι και στον υπνο(αμ τι τα θες κυρα μου τα μωρα σε τετοια ηλικια???? :lol: )

το μονο που με σωζει ειναι η συνταξη

Ενινα μου και εμενα ο μπεμπης κανει τετοιες κινησεις με τα χερια ομως ο παναης εκανε προς τα αριστερα σπασμωδικες κινησεις με το κεφαλακι του και η παιδιατρος τοτε ειπε να το παρακολουθουμε και οτι ειναι λογω ανωριμου νευρικου συστηματος!!!ρωτα τον παιδιατρο σου μην μπεις χωρις λογω σε περιπετειες......

Αναστασουλα μου ολο λεω νασ ε παρω τηλ αλλα ολο κατι γινετε!!!!

πολλα φιλακια σε ολες ;)

Ε μα ειμαι γαιδουρα..................................

καλο μηνα πρωταπριλια προσοχη μην σας κοροιδεψει κανενας

φιλια στα ζουζουνακια σας

αχ αχ μου πηραν τα μυαλα οι αντρες μου

αδιαθετησα επιτελους 12 μερες λιγο λιγο περιοδο.....

επισης βγηκε το αποτελεσμα της βιοψιας ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΤΙΔΑ παρακαλω....ειναι που δεν ειχα τιποτα....οπως ελεγα ο γιατρος μου

τωρα με εζωσαν τα φιδια...ελπιζω να μην εχω παθει σοβαρη βλαβη στην μητρα!!!!

Geia sas koritsares mou, ti kanete?? mou lipsate...

Egw authn thn evdomada den kserw pos ta katafera alla den vriskw xrono gia tpt.Ekana kai kati pou twra exw metaniwsei kai apo tote prospathw na pernaw oso xrono elefthero exw me thn Flwra gia na epanorthosw....

Den kserw an sas eipa pote pos h Flwra eixe 1 xamsteraki gia katikidio (kai lew eixei giati twra logika einai makariths). Epidi o antras mou den to ithele pote mesa sto spiti kai egw eixa kourasti na plenw sinexia to klouvi tou gia na mhn mirizei episa thn Deftera pou mas perase thn Flwra na paei na to afisei se ena xorafi :?:? Akardh mana.......

Ths eipa xilia duo psemata oti taxa thelei na dei ligo xortari to kaimeno to zwaki, oti tha vrei kai parea sto xorafi kai :-@:-@:-@ pes pes ta exapse to paidaki mou ta paramithia...

Ela omos pou meta to metaniwse kai plantakse sto klama kai sto miroloi kai epidi mou sparaze thn kardia na thn vlepw tooooosoo stenaxorimenh eklaiga kai egw mazi ths, prospathousa na thn parigorisw alla apo mesa mou me eftina giati egw to prokalesa olo auto :cry:

Eutuxos mera me thn mera opos htan logiko to ksepernaei kai esthanome kai egw kalitera...

Etimazeste koritsia gia ta vaftisia ton louloudion sas?? Egw exw klisei eklhsia kai exw kanei thn erevna mou gia ta perisotera pou tha xriastoume giati preprei sthn ousia na organosoume 2 vaftisois se mia. Eimai se sinexh epikinonia me thn nufh mou gia na sinfonisoume sto ti tha kanoume kai gia na desoune ta xromata kai o stolizmos kataliksame telika sto poliforemeno themataki tou prigkipa me prigkipissa antistixa...

Anaggastikame na alaksoume eklhsia giati o papas ths enorias sto xorio den dexotan ton nono tou aderfou mou epidi exei polutiko gamo :roll::roll: Alla telika kataliksame sthn idia eklhsia pou vaftistika kai egw kapote opote mou arese perisotero san idea...

Marinarotiste prota an dexete o papas na exei to paidaki 2 nonous giati kai auto to senario to exw akousei na xalaei vaftish giati den dexete o papas na telesei to mistirio me 2 nonous...

Anastasiagia na mhn vrethite teleftea stigmh na psaxnete gia nono giati den kanete mia ksekatharh kouventa me ton kolito sas, toulaxiston na ksekatharisei thn thesh tou na kserete kai esois pou vadizete..

Shmpethera mouuuuu pali ta idia h mama sou?? An sou perisevoun kane thn rimadoeksetash na mhn se zalizei alo kai na isixaseis epitelous..Mia xara tha einai to paidi alla mou fenete pos h giagia den tha paradosei ta opla mexri na thn pas se kapion idiko na thn dei...

Sas xeretw pros to paron giati to agori mou diamartirete pou den tou dinw katholou simasia tosh wra :-*:-*:-*

AAAAA ksaxasa!!!!!!!

Meroula egw psifizw gia mesa sto magazi kalitera, an piasei mia vroxh ti enalaktikes exete???

Ta kalokairia den einai pleon opos palia pou den evrexe gia evdomades kai exw tuxei se gamo polu dikou mou anthrwpou pou xalase to glenti tous me 700 kalezmenous giati evrexe kareklopodara, alla oi merides plirothikan kanonikotata kai fisika ta eklaigan meta...

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εμεις καλά είμαστε. Αντί για βόλτες που είχαμε στα σχέδια μας (μας τα χάλασε όμως ο καιρός) μας φάγανε οι δουλειές. Λύσαξα πάλι! Και τι δεν έκανα αλλά Σ/Κ θα κάααααθομαι (ελπίζω...).

Ελενάκι για να ησυχάσετε αν θες πήγαινέ την στον γιατρό. Όμως λάβε υπ' όψιν σου ότι εάν την ενοχλούν τα ούλα της κάνει έτσι (το κάνει και η δικιά μου) ή τα αφτάκια της σε περίπτωση που έχει κρυώσει. Εμ'ας τώρα με την ίωση που περάσαμε, το κανε συνέχεια η κακομοίρα και το συζήτησα με την γιατρό και μου είπε ότι τα μωράκια όταν τα ενοχλούν κάτι, κάποια πονάκια δηλαδή αντιδρούν τις περισσότερες φορές έτσι με αυτή την κίνηση. Συζήτησε το και εσύ με τον παιδίατρο που παρακολουθεί την μικρούλα σου.

Ευάκι δεν το λυπήθηκες βρε το χαμστεράκι;;; Ελπίζω να το ξεπεράσατε πλεον παρ' όλα αυτά.

Ειρηνάκι μου τι νέα είναι αυτά; Χαίρομαι που είναι καλά τα παλικάρια σου αλλα εσύ βρε φιλενάδα όλο ταλαιπωρία είσαι ρε γμτ. Θα σε πάρω εγώ τηλ. να τα πούμε.

Σας καληνυχτώ κορίτσια, Νύσταξα. Τα λέμε αύριο.

καλημερα Εnina,

θα σου προτεινα να πας την μικρουλα στο Παιδων-Αγ.Σοφια και να την δει ο γιατρος που ειδε και τον δικο μου..λεγεται Σφακιανος ειναι νευροχειρουργος και το γραφειο του ειναι στον 3ο οροφο,αλλα πανω απο ολα ειναι ανθρωπος!!Ειναι πολυ γλυκος και εχει εναν τροπο να σε καθησυχαζει...πρεπει να κλεισεις ραντεβου στο 1535,αλλα επειδη βουιζει συνεχεια ομως, μου εδωσαν ενα σταθερο

210 7467010,οποτε καλεσε σε αυτο καλυτερα..αν πας το μωρο πρωινες ωρες δε θα πληρωσεις τιποτα,αλλα αν την πας το απογευμα πληρωνεις 75€..

Εμεις τον πηγαμε το απογευμα γιατι φοβομουν τις ιωσεις και αφου μιλησα με την παιδιατρο,με συμβουλεψε να παμε απογευμα που δεν εχει πολυ κοσμο κι ετσι εγινε..μολις μπηκαμε...βγηκαμε!! Οχι οτι το οικονομικο δεν ειναι ενα θεμα,αλλα πανω απο ολα το μωρο!! Τωρα που τα γραφω μπλοκαρα γιατι δε θυμαμαι πού μενεις,αν εισαι Αθηνα εννοω για να πας στο Παιδων,αλλα λεμε τωρα!!

Να μην ανησυχεις για τιποτα!! Η μικρη ειναι μια χαρα!!!

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!! ναι Αθήνα μένω κι εγώ, έχουμε κλείσει ραντεβού για την άλλη εβδομάδα στην Ευρωκλινική παίδων, είναι ιδιωτική, και προτίμησα να πάω εκεί για το μωρό για να έχει λίγο κόσμο.. δεν ήξερα ότι υπάρχουν απογευματινά ιατρεία στο Παίδων! θυμάσαι μετά από πόσο καιρό σου έκλεισαν ραντεβού; τα ίδια λεφτά θα πλήρωνα και στην Ευρωκλινική, αν στο Παίδων δεν έχει κόσμο το απόγευμα εννοείται ότι προτιμώ να πάω εκεί, και αν χρειαστεί εξετάσεις να τις κάνω με το ΙΚΑ. Εχω ακούσει καλά λόγια για τον Σφακιανό. Θα πάρω αύριο να ρωτήσω πότε έχουν ραντεβού και να αποφασίσω. Και πάλι ευχαριστώ!

Α τελικά έφαγες τη μαρμελάδα; όλα καλά;

Τι άλλα νέα κορίτσια; που χαθήκατε όλες πάλι, μπαίνω και βλέπω τελευταίο ποστ πριν από 4 μέρες;;; πραγματικά μας έχουν πάρει τα μυαλά τα μωράκια μας, χαλάλι τους!

Ρηνιώ μου λεβέντης ο μικρούλης, 8.100 ε;; μπράβο, ολόκληρος άντρας! όσο για την ενδομητρίτιδα κι εγώ εύχομαι να είναι κάτι περαστικό και όλα να πάνε καλά επιτέλους για σένα από εδώ και πέρα. Μη χάνεσαι να μπαίνεις που και που να μας λες τα νέα σας!

Εύη εντάξει είναι τώρα η Φλώρα, το ξεπέρασε; αχ εγώ πήρα πριν από 7 χρόνια περίπου ένα μικρό παπαγαλάκι το οποίο το αγαπήσαμε πολύ, ειδικά η μητέρα μου παρόλο που δεν ήθελε ζωάκια μες στο σπίτι! να φανταστείς όταν παντρεύτηκα δεν με άφηνε να το πάρω μαζί μου, νομίζω ότι πιό πολύ της στοίχισε που θα έφευγε ο παπαγάλος παρά εγώ από το σπίτι, χαχαχα! το είχαμε 4 χρόνια και όταν πέθανε έκλαιγα σαν να έχασα άνθρωπο, μου στοίχισε πάρα πολύ και από τότε είπα ότι δεν θα ξαναπάρω τίποτα, τέρμα! τι θα κάνω όμως όταν μεγαλώσει η μπουμπού και αρχίσει να ζητάει;;; δενόμαστε μωρέ, είναι ψυχούλες κι αυτά δεν μπορείς να μην τα αγαπήσεις, θα το ξεπεράσει όμως η μικρή θα δεις. Οσο για τη βάπτιση, αν κατάλαβα καλά, θα κάνετε βάπτιση την ίδια μέρα με τη νύφη σου; ωραία!

Αναστασία το είχα συζητήσει με τον παιδίατρο και μας είχε πει ότι αρκετά παιδάκια το κάνουν και δεν είναι τίποτα, η μητέρα μου όμως επιμένει ότι το κάνει επειδή κάπου πονάει ή τραβιέται καποιο νεύρο, έχει γίνει γιατρός κι αυτή! τελοσπάντων θα το κοιτάξουμε μπας και ηρεμήσει και ηρεμήσω κι εγώ επιτέλους.

Να ρωτήσω κάτι: μετά την εγκυμοσύνη, έχετε παρατηρήσει αλλαγές στην περίοδο ή είναι όπως και πριν; εμένα π.χ. μέχρι στιγμής έρχεται μετά από 28-29 μέρες αντί για 25-26 που ήταν πάντα, έχω περισσότερο αίμα και για περισσότερες μέρες, και σχεδόν καθόλου συμπτώματα.

Επίσης, επειδή διάβασα ένα σχετικό θέμα στο φόρουμ, όσες μανούλες έχετε σταματήσει το θηλασμό για διαφωτίστε με... μίκρυνε το στήθος σας μετά; εγώ νόμιζα ότι μεγαλώνει... πω πω θα το ψάχνω :lol:

Nai vre koritsia polu axristes eimaste telika, apo thn mera pou gennhsame me to idio thema eimaste, oute 100 selides den kataferame na gemisoume akomi ;);) Alla edw pou ta leme oute oi mises den miname pleon kai oles apasxolimenes fantazome...

Emeis eimaste kala kai h Flwra exei pleon ala themata na thn apasxoloun opote sxedon to ksexase to xamsteraki ths kai anisixei gia thn ksaderfh ths twra..

Thn Kuriakh pou mas perase eixe ena atixima to koritsaki ths ksaderfhs mou (kai polu agaphmenh filh ths Flwras) kai kathe apogevma pigenoume sto nosokomio na thn dei giati kai h alh thn zitaei sinexia..

To kaimeno tha mhnei mesa gia arketo kairo apo oti fenete giati tha xriastei na ths akrotiriasoun to mikro to daxtilaki tou podiou, isos kai ligo parapano :(:(

Thn Kuriakh otan koureve to gkazon o mpampas ths me ena megalo mixanima pou exoun, san trakteraki einai, kata ena periergo tropo glistrise kai xothike apo kato :o:o Eutixos den mpike kanena xeri h me to kefali giati alios pios kserei poso xirotera tha mporouse na einei h katastash ths kai eutixos pou forouse papoutsia kai oxi tipota pantofles..

Entometaksi ta petherika mou theloun na paroun thn Flwra mazi tous sto xwrio molis klisoun ta sxolia gia kana 2 evdomades kai twra me auto pou egine fovame para polu giati ekei oso nane exei perisoterous kindinous, alla apo thn alh den thelw na sterisw 2 evdomades treksimatos kai katharou aera apo to paidi.....

Shmpethera einai fisiologiko na alaksei h periodos sou meta thn genna, emena alakse kai ths 2 fores kai to stithos mou den kserw an egine mikrotero (malon oxi) alla egw den thilasa kiolas edw pou ta leme sigoura exei parei thn katiousa pantos :-q:-q

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!! ναι Αθήνα μένω κι εγώ, έχουμε κλείσει ραντεβού για την άλλη εβδομάδα στην Ευρωκλινική παίδων, είναι ιδιωτική, και προτίμησα να πάω εκεί για το μωρό για να έχει λίγο κόσμο.. δεν ήξερα ότι υπάρχουν απογευματινά ιατρεία στο Παίδων! θυμάσαι μετά από πόσο καιρό σου έκλεισαν ραντεβού; τα ίδια λεφτά θα πλήρωνα και στην Ευρωκλινική, αν στο Παίδων δεν έχει κόσμο το απόγευμα εννοείται ότι προτιμώ να πάω εκεί, και αν χρειαστεί εξετάσεις να τις κάνω με το ΙΚΑ. Εχω ακούσει καλά λόγια για τον Σφακιανό. Θα πάρω αύριο να ρωτήσω πότε έχουν ραντεβού και να αποφασίσω. Και πάλι ευχαριστώ!

Α τελικά έφαγες τη μαρμελάδα; όλα καλά;

καλημερα!!χωρις να θελω να σε επηρρεασω,θα ελεγα να κλεισεις ραντεβου με τον Σφακιανο..πηρα τηλεφωνο αν θυμαμαι Παρασκευη και μου εκλεισαν ραντεβου για την επομενη Τριτη..συντομα δηλαδη..ναι εφαγα μαρμελαδα!!!

Φιλια!!

κοριτσια καλημερα!!

οσο για το στηθος Enina,θα ελεγα οτι επειδη το γαλα μου πια τελειωνει,ουτε 40ml δεν του δινω πια :(:( ,θα ελεγα οτι μαλλον στα ιδια οπως ημουν πριν την εγκυμοσυνη ειμαι..δηλαδη σχετικα μικρο προς μετριο...οσον αφορα στην περιοδο,μεχρι στιγμης μου εχει ερθει μια φορα και δεν ειχα ουτε περισσοτερο αιμα,ουτε περισσοτερες μερες..γενικα εχω ομαλη περιοδο αν μπορουμε να το πουμε ετσι..

χθες καναμε το τριτο μας εμβολιο,το βραδακι ανεβασαμε λιγο πυρετο 37.6 αλλα δεν του εδωσα depon,η παιδιατρος ειπε πανω απο 37.8 να δινω,οποτε του εβαλα χλιαρη κομπρεσουλα και του εδωσα στηθος και απο συμπληρωμα ηπιε μονο 140 απο τα 210 που πινει..κοιμηθηκε μεχρι τις 09:00 απο τις 21:30 το βραδυ...με λιγα λογια...Ξεραθηκε στον υπνο!!!

ειμαστε 7150 αλλα απο εκατοστα ειμαστε στα ιδια 65..δεν πηρε ουτε ποντο!!η παιδιατρος ειπε να μη δινω σημασια..κατα τα αλλα,τον αλλο μηνα αρχιζουμε ρυλαλευρο..αντε να δουμε πώς θα τα παμε!!

παντως οσο εχω ακομα λιγο γαλα θα το βγαζω με το θηλαστρο και θα του το δινω..εστω και σφηνακια!! εχει συνηθισει το ξενο με το μπουκαλι και το στηθος μου το εχει σαν παιχνιδι..μου λειπουν οι μερες που ηταν βρεφακι και τον ειχα ολη μερα στο στηθος!!

Σαν σημερα περυσι ηταν η μερα που εκανα τεστ εγκυμοσυνης και βγηκε θετικο!!Με συγκινει οταν το σκεφτομαι και γενικα σημερα με εχει πιασει μια νοσταλγια αλλο πραγμα!! ποτε περασαν 9 μηνες εγκυμοσυνης και ποτε θα αρχισουμε να τρωμε με κουταλι!!!

Κοριτσια εχει αρχισει η τριχοπτωση και μου χτυπαει την πορτα!!Παιρνω σιδηρο αλλα φοβαμαι οτι δεν θα με βοηθησει..ο,τι ειναι να πεσει...θα πεσει!!

Φιλια και τα λεμε!!

καλημέρα μανουλίτσες

διαβάζω τα νέα σας ,αλλά δεν εχω χρόνο πάντα να σας γράψω :( τρέχω σαν τον Βέγγο

να φαναταστείτε έχω 1 ώρα να φάω, να βγάλω γάλα ,να μιλήσω με το χαμογελο του παιδιου να κανονίσω για τα προσκλητήρια, να αποστειρώσω για να πάρω μαζί μου θήλαστρο στο ιεκ, και αν ξυπνήσει ο μπέμπης σύντομα ,πάνε όλα....

εμείς κάναμε την Δευτέρα αυτή το τρίτο εμβόλιο.ξανά μας έδωσε προληπτικά ντεπον η παιδίατρος μην ανεβάσει πυρετο :evil: αλλά εγώ του έδωσα μόνο την πρώτη δόση δηλ 3μλ αμέσως μετά το εμβόλιο,την δεύτερη που είπε η παιδιατρος μετά απο 6 ώρες δεν του την έδωσα...αμαν πια...αφού το παιδί δεν έκανε πυρετό ,και αφού τρώει μητρικό γάλα πιστεύω έχει δυνατό οργανισμό κ δεν θα κάνει εύκολα πυρετό.Για τα ούλα που μας τρώνε ενινα μου είπε να μην του δώσω ακόμη το τζελ που βάζοθνε,έχει καιρό ακόμη λέει να πονέσει κ δεν θα τον πιάνει αν αρχίσουμε από τώρα το τζελ.

Παράδοξο πάντως να μου δινει ντεπον για κατι που δεν έχει το παιδι και να μην μου δινει το τζελ για κάτι που έχει το παιδί :roll:

Φτάσαμε τα 8 κιλά ,για την ακρίβεια 7,900 κ ύψος 69 πόντους δεν γκρινιάξαμε πολύ μέχρι στιγμής με το εμβόλιο.

Σήμερα πήρα και πρόγραμμα διατροφής απο διαιτολόγο για να δούμε....

Γεια σας κουκλιτσες και κουκλακια......

εμεις την παρασκευη κανουμε το 3ο εμβολιο

εσας το 3ο ηταν για τον αιμοφιλο???

σε ποιο μηνα ξεκινατε φαγακι???

εμενα λογω βαρους δεν ξερω αν αρχισει ...ισως τον βαλει σε διαιτα :lol:

εδω που τα λεμε οικογενειακως πρεπει να μπουμε :roll:

πρεπει να γινω μοντελο πριν βαλω μπρος για την κορη ;););););););)

σας φιλω ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Δεν προλαβαίνω να σας κάνω ταγκ 🥴 Μου είπε η παιδίατρος να κόψω τα γαλακτοκομικά εντελώς για να αποκλείσουμε την αλλεργία στην πρωτεϊνών γάλακτος αγελάδας..και βλέποντας και κάνοντας..μου είπε για όρθιο μετά το φαγητό κτλ και για ελαφρια κλίση στρώματος με μια πετσετούλα..ναι εννοείται ότι θέλει μικρή κλίση γτ είναι επικίνδυνο μετά να πέσει το κεφάλι και να μην αναπνέει καλά..τόσο καιρό φοβόμουν για την κλίση αλλά τώρα έβαλα μια πετσέτα ίσα ίσα τύπου 10 μοίρες κλίση.. Αχ ελπίζω να συνέλθουμε, δεν μπορώ να τον βλέπω να σπαράζει, να θέλει να φάει και να πονάει.. Αν σε τρεις μέρες δεν είμαστε καλύτερα θα μου δώσει ένα χαπάκι είπε, αλλά μήπως και το αποφύγουμε.. Δε μου είπε για το σιρόπι και στον πανικό ξέχασα να ρωτήσω, αλλά σε τρεις μέρες που θα την πάρω θα ρωτήσω!
    • Με το σιρόπι σου σταμάτησαν τελείως οι γουλιές?
    • @Elkακολούθησα τις συμβουλές σου να σου πω την αλήθεια..ήθελα να σου απαντήσω αλλά δεν προλάβαινα..σήμερα είχα κανονίσει σινεμά με το μεγάλο και είχα σκοπό να τον πάει ο άντρας μου..διαβάζω το μήνυμα σου και λέω ώρε έχει δίκιο...και το σκεφτόμουν μετά..και λέω του άντρα μου το μεσημέρι κοίτα να δεις έχω κουραστεί δεν μπορώ άλλο θέλω να βγω να ξεσκασω ..θα τον πάω εγώ σινεμά...εντάξει μου λέει με βαριά καρδιά μεν αλλά μια χαρά ..μην τα πολυλογω κάτσανε και το μωρό ήταν πάρα πολύ ήσυχο και όλα καλά..και από δω και πέρα έτσι θα γίνεται..θα τον βάζω να συμμετέχει ενεργά..σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου ..με βοήθησες να δω πιο καθαρά❤️ @nanoukoασε κι εμείς ζοριζομαστε πολύ με τις γουλιές ..σχεδόν μετά από κάθε γεύμα θα κάνει..απ' την πρώτη μέρα αυτό...απλά τον τελευταίο μήνα έχουν αυξηθεί..τώρα βλέπω παει να κόψει λίγο δεν κάνει τόσο πολύ..κι εμένα δεν πρέπει να χει πάρει τόσο βάρος και πιστεύω ότι είναι απ' τις γουλιές γιατί κάνει αρκετές...για το σιροπι κι εγώ θα ρωτήσω τον παιδίατρο τη δευτερα αλλά σκεφτόμουν να το πάρω έτσι κι αλλιώς είτε μου πει ναι είτε όχι.Μετά από κάθε τάισμα δεν μπορώ να τον κουνήσω καθόλου και προσπαθώ να μη ζοριζεται γιατί κατευθείαν θα κάνει γουλια..το θετικό μέσα σ όλο αυτό είναι ότι είναι χαρούμενος κι ότι δεν τον ενοχλεί πουθενα
    • Σε "ακούω" πιο ενδυναμωμενη πάντως και χαίρομαι πολύ για αυτό, παρά τον πόνο σου τα λόγια σου έχουν μια άλλη χροιά σε σχέση με καιρό πριν. Έτσι είναι, όταν τα ακούμε και φεύγουν δεν υπάρχει το συναίσθημα. Όπως βέβαια και με το θετικό τεστ, πάλι το ίδιο είναι. ΣΚΑΤΑ. Αλλά δεν τελειώνει τιποτα, θα περάσει και αυτό σίγουρα. Ναι κορίτσι μου, ψαξτο όσο μπορείς να ηρεμήσεις από αυτό και μετά όλα θα γίνουν. Με τη γιατρό σοκ πραγματικά.. και γι' αυτό μου είπε την τελευταία φορα, ξέρω πως είναι, θα ξανά μείνεις όμως και θα πάνε όλα καλά.  Αμήν για όλες μας 🙏🏻
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...