Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φαγανούλικα μωρακια Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2010

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε; Εγώ είμαι ένα ράκκος!!!

Είναι δύο μέρες τώρα που η μικρή μου έχει πολύ γκρίνια. Πετάγεται στον ύπνο της και κλαίει το βράδυ. Γκρινιάζει την ημέρα και δεν στέκεται ούτε αγκαλιά.

Απ' την Πέμπτη βέβαια είχα ένα κρύωμα με μπουκωμα εγώ και προσπάθησα όσο μπορούσα να την προφυλάξω αλλά δεν ήταν κι εύκολο γιατί Π/Σ/Κ ήμουνα μόνη μου. Ο άντρας μου δούλευε μέχρι αργά και η μητέρα μου έλειπε εκτος Αθηνών.

Εχτες το βράδυ λοιπόν ενώ ξύπνησε με βογκητά κιόλας το πουλάκι μου άρα κάτι το ενοχλούσε, είχε λίγες μυξούλες και μου έβηξε και δυο φορές. Της έβαλα θερμόμετρο και είχε 37,4. Της έδωσα λίγο ντεπονάκι και την νανούρισα στην αγκαλιά μου όπου και αποκοιμήθηκε και την έβαλα πάλι στην κούνια της. Μέσα στον ύπνο της προσπαθούσε να γυρίσει από ανάσκελα μπρούμητα (πράγμα που προσπαθεί εδω και αρκετές μέρες τώρα) και νευρίαζε που δεν μπορούσε. Έφτανε μέχρι το σημείο να στέκεται πλάι και πάλι πίσω.Εντομεταξύ πρέπει να την τρώνε και τα ούλα της γιατί έκτος από τα χέρια που βάζει συνέχεια, τρώγεται και με το στόμα ( κάνει την κίνηση που όταν μας τρώει εμάς το πιγούνι ή τα χείλια δαγκώνουμε με το πάνω χείλος το κάτω.) 'Ε και όλα αυτά μαζί λοιπόν μας έχουν βγάλει απ΄την ηρεμία που είχαμε και δεν με νοιάζει αυτό αλλά ανυσηχώ μήπως και είναι τίποτα πιο σοβαρό και δεν είναι απ' τα δοντάκια ή από μια απλή ίωση.Τι να πώ; Σήμερα περιμένουμε την γιατρό στο σπίτι να την δει και να μας πει. Εγώ είμαι στην δουλειά και με το ζόρι στέκομαι όρθια. Θα φύγω νωρίτερα όμως γιατί θέλω να είμα εκεί όταν έρθει ηη γιατρός. Μακάρι να μην είναι τίποτα γιατί το στομάχι μου έχει γίνει κόμπος απ' το άνχος μου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλή εβδομάδα!!

ΑΑ εμείς είχαμε εξελίξεις αυτό το ΣΚ. Τα κατάφερε ο μπαμπάς του - τον άλλαζε συνέχεια! Ναι !!! Χθες τον είχε αναλάβει ο άντρας μου για να κάνω δουλειές στο σπίτι και ένιωσα λίγο καλύτερα!! Τώρα όμως ξύπνησε και πάω να δω τι κάνει...

καλησπερα!!κ εμενα ο μικρουλης μου ειναι ακριβως 5 μηνων τωρα !!κ εχει πιασει να αλλαζει !!!ηταν πολυ καλο ηρεμο ησυχο μωρακι αλλα κατι γινετε τις τελευταιες μερες κ ολο γρινια κανει εχει μαθει ενα καινουριο κανει γρουυυυυυυυυ συνεχεια χωρις να κλαιει εχει πολυ πλακα μετα πιανει το κλαμα!!!δεν ξερω τι του φταιει !δοντια ?κοιλιτσα?αγκαλια ?αχ δεν ξερω !!εστι κ εμενα ξυπναει στον υπνο του με κλαμα πεταγομαι του βαζω πιπιλα τον γυριζω πλευρο κ κοιματε αμεσως μετα απο κανα 2ωρο αντε παλι τα ιδια!!!εμεις μαλλον θα φαμε κρεμα αυτο το μηνα !θα μας πει αυριο ο γιατρος!!κ εγωαπο το πολυ μεσα εχω αρχισει κ χαζευω!!αντε να ανοιξει ο καιρος να βγουμε καμια βολτα γιατι δεν παμε καλα!!!

Καλησπέρα κορίτσια... είμαι πολύ αγχωμένη και στενοχωρημένη, πήρα τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις αίματος της μπέμπας και είχε πολύ αυξημένα αιμοπετάλια. Οπως καταλαβαίνετε είμαι να σκάσω γιατί ο νους μου πάει σε κακό... ο παιδίατρος μου είπε να μην ανησηχώ ιδιαίτερα και να επαναλάβω την εξέταση, αλλά πως να ηρεμήσω τώρα....

Αναστασία μου τι έγινε με τη δική σου μπεμπούλα, όλα καλά τελικά ε; κι εγώ πιστεύω ότι από τα δοντάκια της θα είναι, όπως και της Ελευθερίας.

Πω πω μέχρι να ξανακάνουμε την εξέταση και να πάρουμε τα αποτελέσματα νομίζω ότι θα τρελαθώ... κι αν είναι τα ίδια; μετά φαντάζομαι θα πρέπει να ξεκινήσει ένας ολόκληρος κύκλος εξετάσεων μέχρι να δούμε τι φταίει...

Geia sas manoules...

Po,po polu anxos vlepw, ti exei ginei me ta mpempakia mas?? Alazoun kai mathenoun kainouria kolpa...

Anastasia malon ta dontakia ths tha einai kai exei tosh anisixia h Sofoula sou kamia fora na ksereis kapia mwrakia kanoun dekata otan vgazoun dontia akomi kai diaries exoun alla afou tha erthei na thn dei h giatros sas tha isixaseis meta otan sou pei pos den einai tpt, perastika sas euxome kai ths duo.......

Elenh ti mporei na simenei an telika einai sosta ta apotelezmata, den sou eipe h paidiatros????

Mporei na einai kati sovaro??? An theleis mporw na kanw ena thlefono sthn theia mou kai na mou eksigisei me leptomeries (an den se kalipse h paidiatros sou??)...

Pantos lathei ginonte sinexia giauto mhn trelenese, na deis pou den tha einai tpt...

Kai emeis iremisame kapos alla exei ginei o protos aggalitsas, palevoume sthn kirioleksia gia na tou katharisw thn mith kai eimaste sthn fash pou ksemathenoume to karotsi giati arxise kai girnaei mproumita edw kai kamia evdomada kai fovame mhn parei kamia toumpa. Den ton vazw alo gia upno ekei alla xalaei ton kozmo giati den thelei na koimate alou..Afiste pou na sas ta lew exoume dramata kathe vradi idika..Twra ton akouw pou diamartirete paw na ton parw, filia........

Γειά σας μανουλίτσες.

Τι κάνετε; Εμείς είμαστε καλύτερα. Περνάει μια ιωσούλα η μικρή μου αλλά ευτυχώς την περνάει στο πόδι όπως μας είπε και η γιατρός μας. Δεν έχει κάνει πυρετό ευτυχώς κι έτσι δεν χρειάζεται να πάρουμε και αντιβίωση. Έχει λίγες μυξούλες και λίγο ερεθισμένα τα αυτάκια της. Το στριφογύρισμα που κάνει τα βράδια είναι από τα πονάκια που νοιώθει το πουλάκι μου στο κορμάκι της και τα αυτάκια της.

Πιστεύω να της περάσει γρήγορα. Είμαστε στην τρίτη μέρα σήμερα και γκρινιάζει όλο και λιγότερο.

Θέλει αγκαλίτσες μόνο γιατί έτσι παρηγοριέται και εκεί που κοιμόταν χωρίς κουνήματα τώρα θέλει να την νανουρίζω. Τώρα που είναι αρρωστουλά εννοείται ότι δεν με πειράζει να το κάνω αλλά φοβάμαι μήπως το συνηθίσει και θέλει από εδώ και στο εξής έτσι να κοιμάται και για να είμαι ειλικρινής με βόλευε να την βάζω στην κουνια και να νανουρίζεται μόνη της. (Είμαι λίγο σκύλα μάνα ε;).

Ελενάκι μου τι να είναι αυτό τώρα; Μην ανχώνεσαι δεν θα είναι κάτι σοβαρό σίγουρα. Μπορεί να έχει γίνει και λάθος. Επανέλαβε την εξέταση και μετά βλέπετε. Ευχομαι να μην είναι τίποτα απολύτως.

Ευάκι γύρισε το αντράκι σου ε; Μεγάλωσε ο μπόμπιρας και ένοιωσε τις δυνάμεις του. Εμένα τίποτα ακόμα. Κάνει βέβαια τις προσπάθειες της, έρχεται πολύ κοντα στο να τα καταφέρει αλλά γυρνάει πάλι πίσω.

Καλησπέρα μανούλες!

Σήμερα νιώθω λίγο καλύτερα, μίλησα το πρωί και με τη βιοπαθολόγο που έχουμε στο διαγνωστικό και με καθησύχασε, μου είπε ότι τα περισσότερα μωράκια έχουν ανεβασμένα αιμοπετάλια και το πιό ανησυχητικό θα ήταν αν ήταν χαμηλά. Ευτυχώς ήταν και οι εξετάσεις του θυρεοειδή αρκετά καλές και για τις δυό μας, αυτό θα πρέπει να πάω στην ενδοκρινολόγο να μου το επιβεβαιώσει. Εύη μου σε ευχαριστώ πολύ που το πρότεινες, επειδή ξέρεις πως δεν θα ησυχάσω αν δεν ακούσω 100 γνώμες ( :oops: ), ναι αν μπορείς σε παρακαλώ ρώτα και τη θεία σου! Ανοιξα και θεματάκι εδώ στο φόρουμ αλλά καμία δεν έχει απαντήσει, είναι λίγο σπάνιο η αλήθεια είναι να κάνεις εξετάσεις σε τόσο μωρό οπότε πολλοί δεν ξέρουν.

Αναστασία πολύ χαίρομαι που έχει μια απλή ισωσούλα και όχι κάτι σοβαρό η Σοφούλα σου! Οσο για το αν είσαι "σκύλα μάνα" όπως λες, θα σου πω ότι κι εγώ σκύλα πρέπει να είμαι γιατί κάνω τα ίδια! :roll::roll: Δεν νομίζω να μάθει πάντως απλά σε χρειάζεται περισσότερο τώρα που είναι αρρωστούλα, κι εγώ την παίρνω αγκαλίτσα όταν σηκώνεται μερικά βράδια με κλαματάκια, τη νανουρίζω ή τη βάζω στο κρεβάτι μας αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει μάθει, κοιμάται και χωρίς αυτά.

Εύη μου παλεύετε να ξεμάθετε το καρότσι ε; θα είναι δύσκολο για λίγες μέρες αλλά θα συνηθίσει ο κούκλος μας, μάνα κουράγιο! Εμείς πρέπει να ξεμάθουμε το πορτ-μπεμπέ! αλλά το δράμα δεν νομίζω να το περάσει η μπέμπα αλλά η μάνα της! το λέω εδώ και 2 εβδομάδες ότι πρέπει να την πάω στο δωμάτιό της πιά και στην κούνια της γιατί τσίμα τσίμα χωράει στο πορτ μπεμπέ, αλλά όλο το αναβάλλω... κάτι ήξερα που δεν έβαλα την κούνια στο δωμάτιό μας, αλλιώς την έβλεπα να έφευγε λίγο πριν το γυμνάσιο :lol::lol: ! Τη βαζω μερικές φορές την ημέρα στην κούνια για να συνηθίζει και γενικά της αρέσει πολύ στο δωμάτιό της, ειδικά με το περιστρεφόμενο στην κούνια χαζεύει και του γελάει, του μιλάει... από μένα εξαρτάται λοιπόν! Αναστασία εσύ θυμάμαι την έβαλες από πολύ νωρίς, πως αντέχεις τα πήγαινε-έλα;;

Εχουν αρχίζει να γυρνάνε τα μωράκια σας ε; εμένα γυρνάει μόνο από ανάσκελα στο πλάι και το αντίθετο, και τώρα τελευταία κάθεται κιόλας, έχει πολύ πλάκα! όποτε την ξαπλώνω στην αγκαλιά μου σηκώνει την πλάτη και το κεφάλι και κάθεται καθιστή! με βολεύει που ακόμα δεν μπορεί να γυρίσει γιατί σχεδόν όλη μέρα την έχω ξάπλα στον καναπέ εκεί βολεύεται, αν αρχίσει να γυρίζει τη βάψαμε.

Ουφ πολλά έγραψα πάλι και σας ζάλισα, πάω να βγάλω γαλατάκι και να κάνω και καμιά δουλίτσα! Εύη μου χίλια ευχαριστώ και πάλι. Φιλάκια κούκλες!

Τι κανετε κουκλες? Ευχομαι να ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας φυσικα.

Εμεις σημερα καναμε το 2 εμβολιο και ειναι λιγο ανησυχος.

Τα μωρακια σας πως τα κοιμιζετε? Εμενα μονο με αγκαλια κοιμαται.

Τι να κανω? Πλεον ειναι πολυ βαρυς. Ειναι 7 κιλα!!!

Κοιμαται στην κουνια στο δωματιο του με το που σαραντισε.

Με εφαγε το περα δωθε στην αρχη γιατι με το που ξυπνουσε γκρινιαζε αλλα πια δεν εχει προβλημα.

Θα χαζεψει και μπορει να ξανακοιμηθει μονος του μες στη νυχτα.

Αν ξυπνησει ομως για φαι, αλλα και κατα τη διαρκεια της μερας οταν νυσταζει, γκρινιαζει για αγκαλια.

Πως θα το κοψω αραγε?

Geia sas kai pali manoules, shmera nomizw pos anakalipsa telika ti tou elipe kai eklege me tis wres gia na koimithei, thelei to maksilari tou to palikari mou kai oxi opos kai opos alla na to kolaei sta moutra tou :-s:-s:-s Alla twra egw tha kathome se anamena karvouna otan tha koimate autos mhn tixon kai girisei mproumita kai den mporei na anapnefsei...Egw exw thn kounia dipla sto krevati mou alios nomizw pos den tha eklina mati olh nuxta kai thn Flwra thn eixa 2,5 xronia dipla mou :oops::oops: Afou sto telos eixame katevazmeno to kaggelo telios, thn kounia kolimenh sto krevati kai emeis akoumpousame ta metopa mas gia na koimithei...Prospathisa vevea na thn valw sto dwmatio ths meta ton xrono alla htan idh arga eixe mathei kai den elege na stamatisei na klaiei mexri pou thn pigena pali sto diko mas dwmatio..

Elenaki aurio tha parw sthn theia mou kai tha sou pw ti mou eipe..Pantos esu cool mhn trelenese mia xara tha einai to koritsi mas...

Anastasia xerome pou einai kalhtera h Sofoula, fisika kai thelei xadia apo thn mama twra pou einai arostoula to poulaki mou..Edw pou ta leme kai egw an arostisw akomi thn manoula mou thelw na me kanakevei :ymblushing::ymblushing:

Jada kouklaki egine kai o dikos sou kai aggalitsas apo oti diavazw eee??? Diskola kovonte oi aggalies alla me ligo epimonh isos ta katafereis...

Kαλημέρα κορίτσια! Είστε καλά;

Εμείς νομίζω ότι συνήλθαμε και ερχόμαστε σιγά σιγά στους ρυθμούς μας. Εχει πολύ καλύτερη διάθεση, κοιμαται ποιο ύσηχα και δεν έχει καθόλου πυρετό.

Το βράδυ ξύπνησε μόνο μια φορά γύρω στις 2.30 και νομίζω ότι δεν την ενοχλούσε κάτι απλά αποζητουσε αγκαλίτσες γιατί με το που την σηκώσαμε γέλαγε. Την νανούρισε ο μπαμπάς της και έκτοτε δεν ξαναξύπνησε μέχρι τις 6.30 που σηκώθηκα για να ετοιμαστώ για την δουλειά εφόσον την τα ταϊσω βέβαια πρώτα.

Ήταν βρεγμένη από τσίσα όμως και έπρεπε να την αλλάξω από πάνω μέχρι κάτω. Ελπίζω να μην ήταν πολύ ώρα βρεγμένη και μου κρύωσε από αυτό τώρα. Την έχω ξαναβρει βρεγμένη και ξεσκέπαστη κιόλας κι άλλες φορές ρε γαμώτο και πρέπει να βρω μια λύση γι'αυτό. Καταρχην θα αλλάξω τα μπεϊμπιλινο που της βάζω τώρα τελευταία (έπαιρνα τα pampers active fit γιατί είναι λεπτά ώστε να μην την ενοχλούν). Θα πάρω τα limpero που ναι μεν είναι πιο χοντρά αλλά είναι και πιο σταθερά. Αυτή τώρα στριφογυρναει στον ύπνο της και έτσι της φευγουνε από δεξια και αριστερά. Εσεις πια μπεϊμπλίνο χρησιμοποιήτε;

Εγω την έχω βγάλει απ' το δωμάτιο μας από 20 ημερών. Δεν κοιμόταν και ύσηχα δίπλα μας. Απ' ότι αποδειχθηκε και στην πορεία θέλει απόλυτη υσηχία για να κοιμηθεί η σουσουράδα μας κι έτσι κι εγώ την έβαλα στο δωμάτιο της και υσήχασε κι αυτή κι εμείς. Βέβαια είναι λίγο πέδεμα το να σηκώνομαι όταν γκρινιάζει ή όταν ακούσω κάτι περίεργο απ' την ενδοπικοινωνία αλλά εγώ έχω το καλό ότι κοιμάμαι πάλι πολύ εύκολα δεν ξαγρυπνάω.

Jada εμάς η παιδίατρος μας είπε για το θέμα αγκαλιών μεσα στην νύχτα αν θέλουμε να το κόψουμε σιγά σιγά να μην την σηκώνουμε παρα μόνο να της βάζουμε πιπίλα και να την χαϊδεύουμε στο μέτωπο ώστε να την ηρεμούμε. Όμως δεν πιάνει πάντα κι έτσι κάποιες φορές την σηκώνουμε αλλά για λίγο και μετά ξανά κάτω και ούτω καθε εξής οσότου το πάρει απόφαση ότι αυτό δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια. Θέλει υπομονή και επιμονή αυτό το θέμα. Πιστεύω ότι όσο μεγαλώνουνε θα κοιμούνται όλο και πιο καλά.

Σας αφήνω τώρα γιατί θα σας ζάλισα και πρέπει να κάνω και καμια δουλειά εδώ στο γραφείο.

Φιλάκια.

Kalhspera koritsia...

Elenh mou pira thn theia mou thlefwno alla distixos exei erthei Thessalonikh me thn pethera ths gia eksetasois kai den katafera na milisw mazi ths, an mporesw tha thn parw to vradi....

Anastasia ta babylino exw akousei oti exoun sixna tetia atiximata, egw ta libero den ta alazw me tpt.

Kapia stigmh sthn Flwra eixa alaksei gia na dokimasw ta pampers alla den emhna ikanopihmenh..Molhs vgazei h libero -40% trexw na promitheftw gia ton epomeno kairo opote den mou vgenoun toso akriva.

Koritsia exw enthousiastei :-bd:-bd:-bd apo exthes pou tou edwsa to maksilari me to pou ton akoumpaw sto krevati girizei apo thn alh vazei to xeraki tou sto magoulo(auto to ekane panta) kai koimate.....Lete na einai toso eukola apo edw kai pera??????

Apla twra eimai sinexia sto pigenela gia na ton vlepw mhn girisei, alla xalalh tou :x:x:x

Kalhspera koritsia...

Elenh mou pira thn theia mou thlefwno alla distixos exei erthei Thessalonikh me thn pethera ths gia eksetasois kai den katafera na milisw mazi ths, an mporesw tha thn parw to vradi....

Anastasia ta babylino exw akousei oti exoun sixna tetia atiximata, egw ta libero den ta alazw me tpt.

Kapia stigmh sthn Flwra eixa alaksei gia na dokimasw ta pampers alla den emhna ikanopihmenh..Molhs vgazei h libero -40% trexw na promitheftw gia ton epomeno kairo opote den mou vgenoun toso akriva.

Koritsia exw enthousiastei :-bd:-bd:-bd apo exthes pou tou edwsa to maksilari me to pou ton akoumpaw sto krevati girizei apo thn alh vazei to xeraki tou sto magoulo(auto to ekane panta) kai koimate.....Lete na einai toso eukola apo edw kai pera??????

Apla twra eimai sinexia sto pigenela gia na ton vlepw mhn girisei, alla xalalh tou :x:x:x

Ευη μακάρι να σου κοιμάται πλέον τόσο εύκολα. Φτου,φτου μην τον ματιάσουμε.

Μην ανυσηχείς δεν προκειται να σου πάθει κατί καλα κάνεις βέβαια και το παρακολουθείς που γυρνάει αλλά το διαπύστωσα εγώ εχτες με την δικιά μου που τελικά τα κατάφερε να γυρίσει και το κεφαλάκι της το πήγε πλάγια και όχι κάθετα στο στρώμα οπότε καταλαβαίνουν να αντιδράσουν αν εγκλωβίσουν την αναπνοή τους. Μην φοβάσαι.

Καλησπέρα!!

Και εμείς μόνο libero χρησιμοποιούμε και επιτέλους με πήραν χθες τηλέφωνο για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία για να μου στείλουν εκπτωτικά κουπόνια. Εδώ και 6 μήνες έχω κάνει αίτηση αλλά μέχρι τώρα δεν μου είχαν στείλει τπτ. Από τα pampers που δεν είχα κάνει αίτηση μου έχουν στείλει ήδη 2 φορές και δεν τα εχω χρησιμοποιήσει. Αν τα θέλει κάποια να μου το πει να τα στείλω..νομίζω για ένα μήνα ακόμα ισχύουν.

Εγώ αρχισα να ψάχνω για την βάπτιση γιατί όλο το καλοκαίρι σχεδόν θα λείπω και έχω και να βαπτίσω και εγώ και δεν ξέρω πότε θα τα προλάβω..πως περνάει έτσι ο καιρός και δεν το πέρνω χαμπάρι? Χθες είχε έρθει η συζήτηση με τον άντρα μου πότε θα βάλουμε και για το δεύτερο....του χρόνου τέτοιο καιρό πρέπει να ξεκινήσουμε...ξαφνικά μου φαίνεται πολύ κοντά!!! Έχω ασφάλεια που μου πληρώνει και τις εξετάσεις και την διαμονή μου στο μαιευτήριο και το κανονίζουμε έτσι ώστε να μην το πληρώνουμε για πολλά χρόνια...με την δουλειά να δω πως θα το κανονίσω!!!

Λοιπόν με το θέμα που είχα με τα ψυχολογικά μου μπορώ να πω ότι είμαι πολύ καλύτερα τώρα, έχου,με βγει και λίγο έξω με τον άντρα μου και έχω ξεφύγει λιγάκι και το ΣΚ που μας πέρασε με βοήθησε πάρα πολύ με τον μπέμπη και ξεκουράστηκα λίγο. Ο μικρός είναι μια χαρά πάντως...έχει φτάσει τα 7 κιλά και την Παρασκευή νομίζω θα γίνει 4 μηνών...εγώ τον έχω ακόμα στο δωμάτιο μου σε παρκοκρέβατο γιατί σε οτιδήποτε άλλο δεν χωράει και μόλις σταματήσω τον θηλασμό, δηλαδή σε 2 μήνες περίπου θα πάει στο δωμάτιο του. Τώρα θα αρχίσω να τον βάζω την ημέρα στο δωμάτιο του για να το μάθει και μόνο το βράδυ θα τον βάζω για ύπνο στο δωματιο μου.

Τα μωράκια σας βάζουν συνέχεια το χέρι σοτ στόμα ή μονο ο δικός μου έχει έρωτα με το δάχτυλο του? Προσπαθώ να του μάθω την πιπίλα αλλά τις περισσότερες φορές την φτύνει. Ο παιδίατρος μου είπε να προσπαθήσω να μάθει την πιπίλα παρά το δάχτυλο αλλά δεν έχω καταφέρει τπτ...

Γειά σας κι από εμένα! ευχάριστα πράγματα διαβάζω, μπράβο! κοιμήθηκε μια χαρά ο γαμπρούλης μου με το μαξιλαράκι του ε; μωρέ φτάνει που είναι μακριά η γυναίκα του, μην του στερείς και το μαξιλαράκι του από την αγκαλίτσα του :lol::lol: ! Εμένα κλασικά έχει το σεντονάκι της... Σε ευχαριστώ που προσπαθείς με τη θεία σου, δεν πειράζει όποτε μπορέσεις μην την πρήζουμε τη γυναίκα. Δεν σε ρώτησα, μικροβιολόγος είναι;

Και η μπέμπα μου ξεσκεπάζεται βρε Αναστασάκι, μια καλή λύση είναι ο υπνόσακος αλλά τώρα ανοίγει ο καιρός, για πόσο θα τον φορέσει... Πάνες σαν την Εύη Libero χρησιμοποιώ και ποτέ δεν είχε διαρροή από τσίσα. Ούτε από pampers που παίρνω αν έχουν προσφορά. Οσο για τον ύπνο κι εγώ ξανακοιμάμαι εύκολα, αλλά και μόνο που θα σηκωθείς απο το κρεβάτι είναι μαρτύριο αλλά τι να κάνουμε; και όταν ξυπνάει νωρίς το πρωί και θέλω να την ξανακοιμήσω μπορεί επί μισή ή μια ώρα να της ξαναβάζω την πιπίλα, αν κάθομαι μισή ώρα εκτός κρεβατιού ή που θα κοιμηθώ όρθια ή που δεν θα ξαναπέσω γιατί ούτως ή άλλως θα ξυπνήσει πάλι σύντομα!

Βρε κορίτσια, πόσες ώρες κοιμούνται τα αγγελούδια σας; Αναστασία εσένα ξυπνάει 6.30 αλλά από τι ώρα κοιμάται; Η δική μου είναι νυχτοπούλι σαν τη μάνα της, αν δεν πάει τουλάχιστον 1 το πρωί δεν κοιμάται!!! πολλές φορές πάει και 2, 2.30... και παλιότερα ξυπνούσε 8.30-9.30, τις τελευταίες μέρες ξυπνάει 7-7.30 και αρχίζω το μαρτύριο με την πιπίλα, μπας και ξανακοιμηθεί καμιά ώρα ακόμα γιατί είμαι κομμάτια, αν κοιμηθεί στις 1.30 μέχρι να βγάλω γάλα, να αποστειρώσω και να πέσω κι εγώ πάει 2.30, που να ανοίξει το μάτι στις 7... Και ξέρω ότι μπορεί να κοιμηθεί περισσότερο, πέρασε φάση που κοιμόταν και 10-11 ώρες σερί αλλά πάνε τώρα αυτά! Ισως γιατί πλέον κοιμάται αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα, μάλλον γιατί της πέρασαν οι πολλοί κολικοί. Α δεν σας είπα, από την Κυριακή ενεργείται κάθε μέρα!!!!! μία φορά βέβαια την ημέρα αλλά από το μία κάθε 4-5 μέρες τέλεια είναι! ελπίζω να το κρατήσει.

Καλησπέρα Ευγενία, τώρα είδα το μήνυμά σου! αχ κ η δικιά μου βάζει συνέχεια τα χέρια στο στόμα, της τα βγάζω και της δίνω πιπίλα αλλά τις περισσότερες φορές την πετάει για να ξαναβάλει το χέρι. Κι εγώ πιστεύω χίλιες φορές πιπίλα παρά το δάχτυλο, αλλά αν το παιδάκι δεν παίρνει πιπίλα τι να κάνεις;;

Εμένα δεν μου έχουν στείλει απο πουθενά κουπόνια!! γιατί δεν τα χρησιμοποιείς τα κουπονάκια σου, είναι καλές και οι pampers μόνο που νομίζω ότι έχουν μια περίεργη μυρωδιά. Οι μόνες που δεν μυρίζουν είναι οι babydry, είναι πολύ καλές και λεπτές δοκίμασέ τες! Αν πάντως και πάλι δεν τα θέλεις και δεν λήγουν αυτό το μήνα θα τα ήθελα εγώ!

Χαίρομαι που είσαι καλύτερα ψυχολογικά! το καλοκαίρι που θα είσαι και στο νησάκι σου θα πετάς! μακάρι να είχα κι εγώ κάποιο μέρος να πάω. Και τόσο όμορφο όσο η Μήλος, όλα τέλεια θα είναι θα δεις! θα κανετε και τα μπανάκια σας, σούπερ! Αδερφάκι στον Νώντα του χρόνου ε; με το καλό σου εύχομαι! εμείς δεν ξέρουμε ακόμα αν θα κάνουμε δεύτερο.

καλησπέρα μανουλίτσες

διάβασα τα νεάκια σας κ μεχρι να σας γράψω ηρέμησαν τα μωράκια σας κ χαίρομαι

εμείς είμαστε μια χαρά,μας ενοχλούν τα ούλα ώρες ώρες αλλά το παλεύουμε μια χαρά!

βλέπω το αγαπημενο μου σύριαλ τώρα (η μόνη απόλαυση που μου έμεινε,την ζωή της άλλης)και δεν έχω χρόνο να γράψω περισσότερα αυτ'η τη στιγμή..

πάνες παμπερς την ημερα κ λίμπερο το βραδυ χρησιμοποιώ.εμένα κοιμαται 6-7 το απογευμα,ξυπνάει 1-2 το βραδυ,τρωει ηρεμα κ ξυπνάει 5-6 για μια ώρα ειναι ξύπνιος και μετα κοιμαται γρήγορα.

τα χεράκια τα βάζουμε στο στόμα κλασικά...κ τον ξκυνηγάω να βάζει την πιπιλα

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Εγώ μετά από ποοοοολλες μέρες ταλαιπωρίας σήμερα είμαι φρεσκαδούρα!

Η μικρή μου είναι μια χαρά απ' ότι φαίνεται (μόνο κάπου κάπου βήχει λίγο, θα την πάω και στην γιατρό μας να την δει για καλό και για κακό) και έτσι κοιμήθηκε μια χαρά.

Εμείς κάνουμε μπανάκι γύρω στις 9 παρα τέταρτο και γύρω στις 9 και τέταρτο με 9μιση τρώμε. Στις 10.00 έχουμε κοιμηθεί ήδη και ξυπνάμε το πρωϊ στις 6.30. Κάποιες φορές έχει λίγες ανυσηχίες μέσα στην νύχτα και σηκώνομαι να της βάλω την πιπίλα ώστε να ξανανανουριστεί. Αν έχει ανοίξει δε τα μάτια της, της βάζω και μουσικούλα απ' αυτό το κρεμαστο γυριστούλι παιχνιδι που έχουμε βάλει στην κούνια της και που της αρέσει κι αυτηνης πολύ και ξανακοιμάται μόνη της.

Χτες το βράδυ δεν χρειάστηκε να της κάνω τίποτα. Σηκώθηκα κανα δυο φορές από μόνη μου γιατί είχα την έννοια της μην τυχόν και δεν ανέπνεε καλά απ' το μπουωματάκι της αλλά ήταν μια χαρά.

Μέσα στην ημέρα μου κοιμάται συνολικά κανα τρίωρο όχι παραπάνω κι έτσι το βράδυ δεν την κρατάμε με τίποτα ξύπνια. Με βολεύει κι εμένα αυτό το προγραμματάκι της γιατί ξαπλώνω κι εγώ νωρίς μιας και που δουλεύω και σηκώνωμαι 6.30. Εχτες μάλιστα κοιμήθηκα κι εγώ από τις 10.00!

Μαιρούλα είναι υπναράς κι ο δικός ε; Φτου,φτου!

Ευγενία που έκανες αίτηση για τα κουπόνια της limpero; Μέσα απ' το site τους; Θα παίρνω κι εγώ από εδώ και στο εξής τα limpero γιατί πάλι βρεγμένη την βρήκα το πρωί με τα pampers και μάλιστα είχε βραχεί και το κατωσέντονο της μέχρι το στρώμα πέρασαν γμτ!

Πιπιλίζει το δακτυλάκι του ε; Κι εμένα το έκανε στην αρχή αλλά το έκοψε από μόνη της. Τωρα βέβαια βάζει ολόκληρο το χέρι της μέσα στο στόμα λόγω ούλων που την φαγουρίζουν.

Ελενάκι την κάνεις μπάνιο πριν το βραδυνό της ύπνο; Τα χαλαρώνουν πολύ το μπανάκι. Αν την κάνεις δοκίμασε να την κάνεις λίγο νωρίς για να σου κοιμηθεί και νωρίτερα αν θέλεις.

Σας φιλώ κουκλες, τα ξαναλέμε!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΑΒΥLINO ΕΓΩ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΕΝΑ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕΓΑΖΛΗ ΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ ΚΑΙ ΒΑΜΒΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ---ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑ Ε-ΜΑΙΛ ΜΕ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ---ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ--ΚΑΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ---

Καλησπέρα!

Σήμερα είχαμε μια μέρα γεμάτη βόλτες και καφέδες. Το πρωί κάναμε βόλτα με τον μπέμπη στην παρέλαση, μετά γυρίσαμε σπίτι, φάγαμε και πήγαμε για καφέ με τους κουμπάρους και την κόρη τους στην λιακάδα, γυρίσαμε σπίτι και μετά επίσκεψη στους γείτονες που περιμένουν μέσα στις 2 επόμενες εβδομάδες την μπουμπού τους!! Εκεί όμως άρχισε την γκρίνια και γυρίσαμε τα δύο μας σπίτι για να ηρεμήσει. Είχαν πάρει σουβλάκια να φάμε αλλά εγώ δεν πρόλαβα να φάω σχεδόν τίποτα. ..ούτε μισό καλαμάκι δεν κατάφερα να φάω!!Διαιτα θέλω δεν θέλω...

Εμείς πέφτουμε για ύπνο κατά τις 10, ξυπνάει για φαγητό στις 3 και μετά στις 7.30-8. Την ημέρα κοιμάται ενδιάμεσα στα γεύματα για κανα 20λεπτό εκτός αν έχει όρεξη για ύπνο και τότε χτυπάει συνεχόμενα 2ωρο.

Αύριο πάμε να δούμε για τουτού με τον άντρα μου γιατί τον χειμώνα που θα έρθει πρέπει να έχουμε πάρει μεγαλύτερο για να μας χωράει όλους!! Αυτό που έχουμε μόνο το καρότσι χωράει...

Enina στείλε μου πμ με την διεύθυνση και θα στα στείλω - είναι λίγα αλλά είναι κρίμα να πάνε χαμένα.

Kalhmera manoules... :D

Eugenia telia h mera sas kapos etsi perasame kai emeis..

H Flwra pige sthn parelash me ton papou ths kai meta pigame oloi mazi gia fagito sthn pethera mou, apo ekei katevikame sthn paralia (ston lefko ton pirgo) ginotan oooo xamos apo kozmo alla epidei einai polu fardis o dromos eixame anesh kai perpatisame arketa. Katsame se enan ipethrio paidotopo gia kafedaki, ta koritsia epaiksan emeis ta legame kai otan sths 7 pou epese o hlios arxisame na kriwnoume hrthame oloi mazi sto spiti mas gia na sinexisoume thn pareoula mexri ths 22:30 peripou pou koimithike o mikros...

Shmera omos doulevei o antras mou kai den tha pame pouthena :( Ektos kai an parw ta vlastaria mou kai pame sto parko mia voltoula alla monh mou den tha einai to idio :roll:

Sas vazw kai fwto apo emena kai ta mpoumpoukia mou...

Auth einai apo exthes..

post-5130-138739346504_thumb.jpgTriantafullos 4 Flwra apokries 2011 010.JPG[/attachment:1zb2f0m0]

Kamaroste kai emena, xixixi...

post-5130-138739346504_thumb.jpgTriantafullos 4 Flwra apokries 2011 010.JPG[/attachment:1zb2f0m0]post-5130-138739346504_thumb.jpgTriantafullos 4 Flwra apokries 2011 010.JPG[/attachment:1zb2f0m0]post-5130-138739346504_thumb.jpgTriantafullos 4 Flwra apokries 2011 010.JPG[/attachment:1zb2f0m0]Triantafullos 4 Flwra apokries 2011 033.JPG[/attachment:1zb2f0m0]

post-12688-13873936623709_thumb.jpg

post-12688-13873936626279_thumb.jpg

post-12688-13873936628795_thumb.jpg

post-12688-13873936631263_thumb.jpg

post-12688-13873936633763_thumb.jpg

Καλημερα μανουλιτσες.

Ευχομαι να ειστε ολες καλα, και τα μωρακια σας εννοειται.

Χθες βγηκαμε με τον αντρα μου και τον μπεμπη πρωτη φορα για καφε.

Δε δουλευε, ειχε και καλη μερα και το απολαυσα.

Αυριο θα παμε στον Προυσσο τον μπεμπη. Θα κανουμε την πρωτη μας εκδρομουλα.

Πιστευω να μην ταλαιπωρηθει πολυ ο μικρος τοσες ωρες!!!

Εμενα τρωει ανα 2-2μιση ωρες. Θα παιξουμε λιγο και μετα θα κοιμηθει κανα μισαωρο, και ξανα.

Το βραδυ κοιμαται κατα τις 10-11 και ή θα ξυπνησει κατα τις 3 με 4 για φαι και μετα υπνο ή θα το παρει σερι ως τις 6.

Απο πανες εγω χρησιμοποιω τις pampers new baby και baby dry. Με τις libero δεν ημουν καθολου ευχαριστημενη, αλλα ουτε και με τις pampers active fit.

Αυτα τα νεα μου.

Α!!! Σημερα κλεινω 6 χρονια γνωριμιας με τον αντρα μου!!!

Φιλακια σας!!!

Elenh epitelous petixa thn theia mou sto thlefwno kai elpizw na se kathisixasoun auta pou mou eipe :):)

Arxika mou eipe pos den einai kai tromero to noumero alla ligo tsimpimeno. Provlima tha ipirxe an htan liga ta aimopetalia giati auta rithmizoun thn piksh tou aimatos kai otan einai liga sigoura iparxei thema me kapia arwstia tou aimatos alla twra ektima pos malon exei ginei kapio lathos (opos sou eipe kai h paidiatros sas). Se genikes grames na mhn anxonese dld epanelave thn eksetash sthn mikrh esu na ksereis ti sou ginete alla xalarose giati sigoura tha einai mia xara h nufoula mou...

H theia mou "htan" (giati exei vgei sthn sintaksh) Prohstamenh sthn paidiatrikh klinikh tou nosokomiou ths Beroias me 30 xronia empiria...

Elpizw na voithisa, filakia sta mpoutakia ths mpoumpous mas :D:D

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε; Εμείς είμαστε καλά. Κι εμείς βολτάραμε εχτες σχεδόν όλη την ημέρα αλλά χωρίς την μπεμπούλα γιατί έχει λίγο μπούκωμα ακόμα.

Ευάκι σας έχω φτύσει πάνω από δέκα φορές για να μην σας ματιάσω. Είστε κουκλιά και οι τρείς! Να στε πάντα καλά και αγαπημένοι!

Jada να είστε πάντα μαζί γεροί κι αγαπημένοι με τον αντρούλι σου. Θυμάσε και την ημερομηνία που γνωριστήκατε ε; Μπράβο!

Εγώ σήμερα έχω γεννέθλια δεν θα κάνω όμως τίποτα το σπουδαίο. Ίσως βγούμε για ένα ποτάκι το βράδυ με τον άντρα μου μόνο αν έρθει η μητέρα μου να προσέχει την μικρή που θα κοιμάται.

Προς το παρόν έχω ξεσηκώσει όλο το σπίτι και κάνω δουλειές. Με βλέπω ψιόφια το βράδυ έτσι που το πάω αλλά δεν γίνεται πρέπει να τελειώσω σήμερα και αύριο να έχω μόνο σίδερο. Αχ! αυτές οι δουλειές....

Πάω να συνεχίσω... Φιλιά!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Δεν προλαβαίνω να σας κάνω ταγκ 🥴 Μου είπε η παιδίατρος να κόψω τα γαλακτοκομικά εντελώς για να αποκλείσουμε την αλλεργία στην πρωτεϊνών γάλακτος αγελάδας..και βλέποντας και κάνοντας..μου είπε για όρθιο μετά το φαγητό κτλ και για ελαφρια κλίση στρώματος με μια πετσετούλα..ναι εννοείται ότι θέλει μικρή κλίση γτ είναι επικίνδυνο μετά να πέσει το κεφάλι και να μην αναπνέει καλά..τόσο καιρό φοβόμουν για την κλίση αλλά τώρα έβαλα μια πετσέτα ίσα ίσα τύπου 10 μοίρες κλίση.. Αχ ελπίζω να συνέλθουμε, δεν μπορώ να τον βλέπω να σπαράζει, να θέλει να φάει και να πονάει.. Αν σε τρεις μέρες δεν είμαστε καλύτερα θα μου δώσει ένα χαπάκι είπε, αλλά μήπως και το αποφύγουμε.. Δε μου είπε για το σιρόπι και στον πανικό ξέχασα να ρωτήσω, αλλά σε τρεις μέρες που θα την πάρω θα ρωτήσω!
    • Με το σιρόπι σου σταμάτησαν τελείως οι γουλιές?
    • @Elkακολούθησα τις συμβουλές σου να σου πω την αλήθεια..ήθελα να σου απαντήσω αλλά δεν προλάβαινα..σήμερα είχα κανονίσει σινεμά με το μεγάλο και είχα σκοπό να τον πάει ο άντρας μου..διαβάζω το μήνυμα σου και λέω ώρε έχει δίκιο...και το σκεφτόμουν μετά..και λέω του άντρα μου το μεσημέρι κοίτα να δεις έχω κουραστεί δεν μπορώ άλλο θέλω να βγω να ξεσκασω ..θα τον πάω εγώ σινεμά...εντάξει μου λέει με βαριά καρδιά μεν αλλά μια χαρά ..μην τα πολυλογω κάτσανε και το μωρό ήταν πάρα πολύ ήσυχο και όλα καλά..και από δω και πέρα έτσι θα γίνεται..θα τον βάζω να συμμετέχει ενεργά..σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου ..με βοήθησες να δω πιο καθαρά❤️ @nanoukoασε κι εμείς ζοριζομαστε πολύ με τις γουλιές ..σχεδόν μετά από κάθε γεύμα θα κάνει..απ' την πρώτη μέρα αυτό...απλά τον τελευταίο μήνα έχουν αυξηθεί..τώρα βλέπω παει να κόψει λίγο δεν κάνει τόσο πολύ..κι εμένα δεν πρέπει να χει πάρει τόσο βάρος και πιστεύω ότι είναι απ' τις γουλιές γιατί κάνει αρκετές...για το σιροπι κι εγώ θα ρωτήσω τον παιδίατρο τη δευτερα αλλά σκεφτόμουν να το πάρω έτσι κι αλλιώς είτε μου πει ναι είτε όχι.Μετά από κάθε τάισμα δεν μπορώ να τον κουνήσω καθόλου και προσπαθώ να μη ζοριζεται γιατί κατευθείαν θα κάνει γουλια..το θετικό μέσα σ όλο αυτό είναι ότι είναι χαρούμενος κι ότι δεν τον ενοχλεί πουθενα
    • Σε "ακούω" πιο ενδυναμωμενη πάντως και χαίρομαι πολύ για αυτό, παρά τον πόνο σου τα λόγια σου έχουν μια άλλη χροιά σε σχέση με καιρό πριν. Έτσι είναι, όταν τα ακούμε και φεύγουν δεν υπάρχει το συναίσθημα. Όπως βέβαια και με το θετικό τεστ, πάλι το ίδιο είναι. ΣΚΑΤΑ. Αλλά δεν τελειώνει τιποτα, θα περάσει και αυτό σίγουρα. Ναι κορίτσι μου, ψαξτο όσο μπορείς να ηρεμήσεις από αυτό και μετά όλα θα γίνουν. Με τη γιατρό σοκ πραγματικά.. και γι' αυτό μου είπε την τελευταία φορα, ξέρω πως είναι, θα ξανά μείνεις όμως και θα πάνε όλα καλά.  Αμήν για όλες μας 🙏🏻
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...