Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φαγανούλικα μωρακια Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2010

Recommended Posts

καλησπεραα κοριτσουδιααααααα μου

μαρακιιι τι κουκλι ειναι ο γιοοος σου? :D

ρρ εχω πονακια λετε να μου ερθει περιοδοοοοοος? :oops: πφφ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

koritsakia mou??ola kala???eyxaristo gia ta kala logia mhn to peneyomai h koukouvagia alla einai gia dagkoma kai tora poy arxizei kai milaei olh mera kathomai me tis ores kai ton xazeyo...alla kai eseis koritsia fysate...na mhn ta polyleo pisteyo pos to themataki mas ebgale ta pio omorfa mora toy forum... :P:P:P:P:P:P

κοριτσια καλημερα!!

χαθηκαμε ολες βλεπω...επιτελους ο καιρος ανοιξε που σημαινει τα μωρα στο καροτσι και δρομο!!

χθες πηγαμε βολτα στο Πορτο Ραφτη για φαγητο και καφε με τα αδελφια μου και τα μωρακια τους και επιτελους ενιωσα λιγο ανθρωπος...ουτε θυμαμαι απο ποτε ειχα να βγω...

κοριτσια τα ξημερωματα σηκωθηκα να αλλαξω τον μπεμπη γιατι τα ειχε κανει και ετσι οπως τον αλλαξα...ενιωσα ποταμι απο κατω :o:o ηρθε η περιοδος!!! :(:( ακριβως ενα χρονο πριν η κυρια με ξαναθυμηθηκε...τι μουλαρα!!

επειδη ειμαι και ασχετη,τωρα θα αρχισει να μειωνεται περισσοτερο το γαλα μου;σημαινει οτι ο θηλασμος απο δω και περα παει περιπατο;παντως το υποπτευομουν οτι θα με επισκεπτοταν γιατι ειχα βγαλει κατι σπυρακι στο προσωπο και απο την αλλη ειχα ενα περιεργο πρηξιμο στην κοιλια σαν να ημουν εγκυος...και τρομερη πεινα!

την Τεταρτη καναμε το δευτερο εμβολιο μας και ευτυχως ημασταν απυρετοι..φτασαμε τα 6500γρμ και 65εκ.υψος...ολα καλα μας ειπε η παιδιατρος...

το μονο που με εχει προβληματισει ειναι οτι η προσθια πηγη υπαρχει περιπτωση πολυ μικρη ομως να μην εχει κλεισει εντελως και μου προτεινε να παω το μωρο στο Παιδων για να το δει κι ενας παιδονευροχειρουργος...ξερω οτι το μαλακο μερος στο κεφαλακι αργει να κλεισει...εκεινη με καθυσηχασε οτι 99% ολα ειναι καλα,αλλα επειδη εχουμε να κανουμε με κεφαλι καλο ειναι να ειμαστε 100% σιγουροι για ολα...σε οσους το εχω πει μου λενε οτι ειναι υπερβολικη,αλλα το αφηνεις;

θα κλεισω ραντεβου με εναν γιατρο που μου συστησε και θα δουμε!!

σας φιλω!!!

Καλησπέρα!!!!

Καλέ που εξαφανιστήκαμε όλες; ελπίζω να είναι όντως λόγω του καλού καιρού και της βόλτας! Κι εμείς χθες βγήκαμε, σε σπίτι βέβαια πήγαμε γιόρταζε ο θείος του άντρα μου, αλλά πήγαμε με τα πόδια με το καροτσάκι και της άρεσε και της μπουμπούς!

Κάναμε το εμβόλιο την Πέμπτη και αυτή τη φορά μου έκανε λίγο πυρετό, μέχρι 37,8 πήγε, και είχαμε και λίγη γκρίνια μέχρι και χθες το απόγευμα αλλά ευτυχώς σήμερα μου φαίνεται και πάλι στα φυσιολογικά της! Τσατίστηκα όμως με την παιδίατρο του ΙΚΑ, είχε πάει η μαμά μου με το βιβλιάριο της μικρής για να το γράψουμε και η ηλίθια έγραψε μόνο το ένα από τα δύο εμβόλια που έπρεπε να κάνει το παιδί!! είναι δυνατόν να μην ήξερε; X( Τώρα θα πρέπει να το κάνουμε τον άλλο μήνα, μαζί με το επόμενο. Να σας ρωτήσω, το πόσιμο εμβόλιο που είναι για την γαστρεντερίδα το κάνατε; εμείς δεν το κάναμε, μου ειπε ο παιδίατρος ότι αν θέλω το κάνω αλλά δεν είναι και πολύ υπέρ, εσείς τι κάνατε;

Η μικρή είναι 6.200 και 60 εκ., μια χαρούλα τη βρήκε ο γιατρός. Αλλά η μάνα μου, που όπως σας είπα έχει γίνει υστερική με την εγγονή της, μου έχει βάλει άλλα τώρα στο μυαλό!! η μικρή κάνει μια κίνηση με το κεφαλάκι της, το κάνει δεξιά-αριστερά αρκετά γρήγορα, συνήθως όταν νυστάζει ή το πρωί που προσπαθεί να ξυπνήσει, μερικές φορές και όταν έχει πονάκια. Εγώ έχω διαβάσει ότι είναι φυσιολογικό και ότι το κάνουν αρκετά μωράκια προσπαθώντας να ηρεμήσουν, εκείνη φοβάται μήπως είναι νευρολογικό και με έχει τρελάνει να κλείσω ραντεβού με νευρολόγο... θα με τρελάνει! θα πρέπει να κλείσω κι εγώ ραντεβού με ψυχίατρο!

Μαρίνα κι εμένα μου ήρθε περίοδος, ήμουν από τις πρώτες "άτυχες" νομίζω! το γάλα πάντως δεν μου έχει μειωθεί (ακόμα τουλάχιστον) οπότε μην ανησυχείς! Για το θέμα της πρόσθιας πηγής δυστυχώς δεν γνωρίζω κάτι, αλλά καλά θα κάνεις να το κοιτάξεις για να ηρεμήσεις κι εσύ! Ολα καλά θα είναι!

Αχ σας είχα πει ότι θα σας έβαζα κι εγώ φωτό με τη μικρή μασκαρεμένη και το ξέχασα! Μαράκι κούκλος ο γιός σου! Φιλάκια πολλά σε όλες!

καλησπέρα μανουλίτσες και μωράκια!

οσες μείναμε εδω φυσικά,πού πήγαν οι άλλες ????

εγώ σήμερα νιώθω ένα ράκος από την κούραση....ύπνος μου λείπεται,συνέχεια πλένω σιδερώνω,καθαρίζω ,μαγειρεύω,έχω την γκρίνια μου σήμερα.....

ευτυχώς ο μπεμπούλης μου είναι μια χαρά!βέβαια με ψιλοταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες, τον είχε πιάσει μια γκρίνια....ταυτοχρονα δεν έτρωγε ,πετουσε συνεχεια το μπουκαλι και έκλαιγε γοερά, σκεφτηκα αφού πυρετό δεν έχει,ή άλμα ανάπτυξης περνά,ή τον δυσκολεύει η κατάποση έχει στοματίτιδα ή πονά ο λαιμός του ή τελος παντων ειχαν περασει μερες να κανω υπομονη, παίρνω την παιδίατρο τηλ , της λέω στον φέρνω, το και το ,και μου απαντά περίμενε μία μέρα ακόμη να μου τον φέρεις αύριο Παρασκευή, ίσως είναι από το εμβόλιο όλη αυτη η συμπεριφορά του.Σημειωση το εμβόλιο το καναμε την προηγουμενη Παρασκευη .Τελικά αυτό ήταν , την Παρασκευή,μια εβδομάδα μετά, ήρθε στα ίσα του ο μικρός μου,ήταν απο το εμβόλιο. Η γιατρός μου είχε μιλήσει μόνο για πυρετό τις δύο πρώτες μέρες που τελικά δεν έκανε ,εγώ επαναπαύτηκα και τελικά μου έβγαλε όλα τα παραπάνω...και έπεσα ψυχολογικά με το γοερό κλάμα του μικρούλη μου.Ευτυχώς ηρέμησε τώρα :)

για την προσθια πηγη μαριμαχ δεν γνωριζω κάτι.σχετικα με την περίοδο εμένα μου ήρθε 45-50 μερες αφού γέννησα κ το γάλα μου δεν μειώθηκε καθόλου.

ενινα ,σχετικά με το γιατρο στο ικα την εππομενη φορά να του το θυμίσεται μην το ξεχασει παλι,κι εγω θα νευριαζα μαζί του

Καλημέρα κορίτσια! Όντως είχε καλό καιρό και πήραμε τους δρόμους γι' αυτό παρατήσαμε για λίγο το θεματάκι μας. Είστε κάλα; Εμείς πολύ καλά! Βάλαμε τα ανοιξιάτικά μας και βολτάραμε κυρίως εχτές με την μπουμπού και της άρεσε πολύ.

Αύριο έχουμε το τέταρτο εμβόλιο που είναι επαναληπτικό του πρώτου απ' ότι κατάλαβα και θα κάνουμε (πιούμε) και την τελευταία δόση του πόσιμου εμβολίου για την γαστρεντερίτιδα.

Ελενάκι εγώ της το έκανα αυτό το εμβόλιο γιατί "εχω καεί" πολλές φορές από αυτή την παλιο-γαστρεντερίτιδα και είπα μήπως και σωσω την μικρή μου απ' αυτήν.

Όσο για το κεφαλάκι της και εμένα το κάνει αυτό και ούτε που μου πέρασε απ' το μυαλό μήπως έχει κάποιο πρόβλημα, ούτε και της γιαγάς της που είναι κι αυτή υπερβολική. Θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό αλλα αν θες να το τσεκάρεις δεν είναι κακό, να είσαι ύσηχη κιόλας.

Λοιπόν σας αφήνω προς το παρόν γιατί είμαι και στην δουλειά. Θα τα πουμε πάλι σύντομα.

Πολλά φιλιά σε όλες σας και στα μωράκια σας!

Κοριτσια καλημερα!!

Ξεχασα να σας πω οτι η παιδιατρος την τελ.φορα που ηρθε μου ειπε οτι απαξ και το μωρο βαζει συνεχεια τα χερια στο στομα του,σταματαμε και την αποστειρωση,γιατι δεν εχει νοημα πια!

Δε ξερω,αλλα πολυ νωρις δεν μου το λεει;Ηξερα οτι οταν αρχισουμε τις στερεες τροφες σταματαμε την αποστειρωση...Εσεις τι λετε;

Παντως κι εμενα το κεφαλακι του ωρες ωρες το κουναει απο δω κι απο κει αρκετα γρηγορα..κυριως οταν ειναι σε υπερενταση και κοιταει γυρω-γυρω...δε νομιζω Εnina να ειναι κατι...κι εγω σαν την Αναστασια δεν ειχα δωσει τοση σημασια...τι να πω!! :?

Φιλια και τα ξαναλεμε!!

Καλησπέρα!!!!

Καλέ που εξαφανιστήκαμε όλες; ελπίζω να είναι όντως λόγω του καλού καιρού και της βόλτας! Κι εμείς χθες βγήκαμε, σε σπίτι βέβαια πήγαμε γιόρταζε ο θείος του άντρα μου, αλλά πήγαμε με τα πόδια με το καροτσάκι και της άρεσε και της μπουμπούς!

Κάναμε το εμβόλιο την Πέμπτη και αυτή τη φορά μου έκανε λίγο πυρετό, μέχρι 37,8 πήγε, και είχαμε και λίγη γκρίνια μέχρι και χθες το απόγευμα αλλά ευτυχώς σήμερα μου φαίνεται και πάλι στα φυσιολογικά της! Τσατίστηκα όμως με την παιδίατρο του ΙΚΑ, είχε πάει η μαμά μου με το βιβλιάριο της μικρής για να το γράψουμε και η ηλίθια έγραψε μόνο το ένα από τα δύο εμβόλια που έπρεπε να κάνει το παιδί!! είναι δυνατόν να μην ήξερε; X( Τώρα θα πρέπει να το κάνουμε τον άλλο μήνα, μαζί με το επόμενο. Να σας ρωτήσω, το πόσιμο εμβόλιο που είναι για την γαστρεντερίδα το κάνατε; εμείς δεν το κάναμε, μου ειπε ο παιδίατρος ότι αν θέλω το κάνω αλλά δεν είναι και πολύ υπέρ, εσείς τι κάνατε;

Η μικρή είναι 6.200 και 60 εκ., μια χαρούλα τη βρήκε ο γιατρός. Αλλά η μάνα μου, που όπως σας είπα έχει γίνει υστερική με την εγγονή της, μου έχει βάλει άλλα τώρα στο μυαλό!! η μικρή κάνει μια κίνηση με το κεφαλάκι της, το κάνει δεξιά-αριστερά αρκετά γρήγορα, συνήθως όταν νυστάζει ή το πρωί που προσπαθεί να ξυπνήσει, μερικές φορές και όταν έχει πονάκια. Εγώ έχω διαβάσει ότι είναι φυσιολογικό και ότι το κάνουν αρκετά μωράκια προσπαθώντας να ηρεμήσουν, εκείνη φοβάται μήπως είναι νευρολογικό και με έχει τρελάνει να κλείσω ραντεβού με νευρολόγο... θα με τρελάνει! θα πρέπει να κλείσω κι εγώ ραντεβού με ψυχίατρο!

Μαρίνα κι εμένα μου ήρθε περίοδος, ήμουν από τις πρώτες "άτυχες" νομίζω! το γάλα πάντως δεν μου έχει μειωθεί (ακόμα τουλάχιστον) οπότε μην ανησυχείς! Για το θέμα της πρόσθιας πηγής δυστυχώς δεν γνωρίζω κάτι, αλλά καλά θα κάνεις να το κοιτάξεις για να ηρεμήσεις κι εσύ! Ολα καλά θα είναι!

Αχ σας είχα πει ότι θα σας έβαζα κι εγώ φωτό με τη μικρή μασκαρεμένη και το ξέχασα! Μαράκι κούκλος ο γιός σου! Φιλάκια πολλά σε όλες!

enina μου εισεβαλα στο θεματακι σας γιατι σας διαβαζω συχνα ειμαστε γειτονοι στις φρεσκομανουλες δεκεμβριου ιανουαριου ειναι κοντα τα μπεμπακια μας!!

μπηκα να σου πω πως το ιδιο κανει και μενα!!!

μολις την ταισω και την εχω στον ωμο να ρευτει εχει κλειστα τα ματια σουφρωνει το κουτελο και αρχιζει να κανει αυτες τις κινησεις σπασμοδικα,μολις βρει την θεση της σταματαει,αυτο μονο αμεσως μετα το ταισμα το κανει!!!

φιλια πολλα σε ολες σας!!!

Κοριτσια καλημερα!!

Ξεχασα να σας πω οτι η παιδιατρος την τελ.φορα που ηρθε μου ειπε οτι απαξ και το μωρο βαζει συνεχεια τα χερια στο στομα του,σταματαμε και την αποστειρωση,γιατι δεν εχει νοημα πια!

Δε ξερω,αλλα πολυ νωρις δεν μου το λεει;Ηξερα οτι οταν αρχισουμε τις στερεες τροφες σταματαμε την αποστειρωση...Εσεις τι λετε;

Παντως κι εμενα το κεφαλακι του ωρες ωρες το κουναει απο δω κι απο κει αρκετα γρηγορα..κυριως οταν ειναι σε υπερενταση και κοιταει γυρω-γυρω...δε νομιζω Εnina να ειναι κατι...κι εγω σαν την Αναστασια δεν ειχα δωσει τοση σημασια...τι να πω!! :?

Φιλια και τα ξαναλεμε!!

Μαρίνα κι εμένα το ίδια μου είπε η παιδίατρος μας και έτσι και έκανα. Την έκοψα την αποστείρωση και να σου πω λογικό μου ακούγεται απλά προσέχω όταν π.χ. πέσει σε πάτωμα ή δρόμο πιπίλα ή παιχνίδι εννοείται ότι τα πλένω με ζεστό νερό. Όμως δεν τα πλένω πλέον εαν ακουμπήσουν σε ρούχα μας ή ριχτάρια και έπιπλα. Πλένω τα μπουκάλια καλά αμέσως μετα το γεύμα και τα βάζω στο ψυγείο όπου και τα παίρνω για χρήση το πολύ σε δυο τρεις μέρες όχι παραπάνω ειδάλως αν περάσουν παραπάνω μέρες τα ξαναπλένω. Αυτά!

Geia sas koritsia....

Emeis shmera kaname to 4o emvoliaki mas alla ta kanoume duo,duo ena sto kathe mpoutaki :cry::cry:

kai einai ligaki anisixos pros to paron, makari na mhn mou kanei ta idia me thn proigoumenh fora, peripou opos ta perigrafei kai h Meroula...

Auto gia thn gastrenteritida oute pou mou to exei anaferei, oute kai h Flwra ekane pote tetio emvolio...

Exthes vgikame to meshmerh volta kai mazeftikame 22:30 to vradi, perasame souper oloi mas. Eimastan me ena zevgari filoi mas pou exoun ena koritsaki san thn Flwra kai eixame oloi pareoula sta metra mas..

Meta to emvolio shmera pigame sta KOU KOU, pira ena parkokrevato kai ena kainourio mpanaki pou exei afto to sxima gia na ksaploneis to mwro, exei varinei polu kai mou spaei h mesh kathe fora pou kanoume mpanio kai etsi tha mporei na paizei kai ligaki parapano twra pou megalonei..

Twra pou eipa gia varos 7860 exei ftasei to loukoumaki mou alla sto ipsos nomizw pos den ton metrise kala giati mou eipe pos exei parei mono enan ponto apo thn proigoumenh fora alla sta rouxalakia tou egw vlepw megali diafora kai alh fora ton exei metrisei lathos 6 pontous alla tote thn evala na ton ksanametrisei, shmera eixe polu pelatia to magazi kai den ithela na thn kathisterhsw parapano apo oso einai aparetito.....

Shmpethera ti diavazw??? H mama sou sou kanei thn zwh diskolh??? Ena tha sou pw mono,mhn akous kanenanpio kala apo esena den to kserei kanenas to paidi sou kai as afisoun tis isteries pia......Kala lene pos oso gernaei o anthrwpos paraksenevei...

κοριτσακια μου καλησπεραααααααααα

ααχ οντως χαθηκαμε, εμενα τελικα μου ηρθε πεπριοδοοοος :evil::evil::evil: πεμπτη πρωι και ακομα να σταματησει, ααχ πολυ πονοοοοοοοοοοοοοοοος :cry:

εσεις πως ειστε? αρχισατε τις βολτουλες?

καλα κανετε εμεις σημερα λεμε να παμε στην γλυφαδα, να παρω και δυο τρια ρουχαλακια για μενα, να ανανεωθω λιγο

καλημέρα μανουλίτσες :D

ναταλάκι καλοφορετα τα καινούργια σου ρουχαλάκια

Ευη δεν μας είπες τι πέρασες με το προηγούμενο εμβόλιο ,που λες όπως ο δικός μου έκανε....

μας έπιασε η άνοιξη.....τι ωραία,αρχίζουν οι βολτούλες με το καρότσι!!!!εγώ δεν το έβγαλα ακόμη με το καρότσι αλλά σχεδιάζω εντός των ημερών να ξεκινήσω

εγώ αγόρασα κρίκους οδοντοφυίας για τον μικρούλη μου,έχει αρχίσει και έχει παράπονα για τα ούλα του ο καημένος,πετάγεται μερικές φορές μέσα στον ύπνο του και κλαίει ,βάζει τα χεράκια στο στόμα του δίνω την πιπιλα που την έχει πετάξει κ ξανακοιμάται το μαναράκι μου.βέβαια δεν ξέρω αν θα πιάνει τους κρίκους,πάντως τα κουκλάκια απο το γυμναστήριο μια χαρά τα καταφέρνει κ τα πιανει ,αλλά αυτά κρέμονται :roll:

πριν λιγες μερες συζητουσα με μια φιλη μου οτι σχεδιαζω να παρω μπομπονιερες για την βαφτιση απο το χαμογελο του παιδιου και μου ειπε οτι δεν γνωριζε πως υπαρχει αυτη η δυνατοτητα..Ε ,λοιπόν μία εβδομάδα μετά μου ήρθε κρατώντας στα χερια μπομπονιερα και παπυρακι απο γαμοβαφτιση που ειχε παει το σβκ!είδες που στα έλεγα της κάνω!!!!και μου λέει ακούστηκαν πολυ καλά σχόλια απο όλους όσους βρέθηκαν στο γάμο.χάρηκα με αυτό που άκουσα γιατι γίνομαι θετική στο να πάρω και τα προσκλητήρια από εκεί.Πιστεύω οτι τα χρήματα που δίνουμε για προσκλητήρια και μπομπονιέρες είναι πεταμένα λεφτά γιατι κανείς δεν κρατά ούτε πρόσκληση ούτε μπομπο από τέτοια γεγονότα ,εξαίρεση αν είναι εικόνα παναγίτσας που ντρέπονται να την πετάξουν.Οπότε λέω αφού όλοι θα τα πετάξουν ,τουλάχιστον ας πιάσουν τόπο τα χρήματα χαρίζοντας χαμόγελα σε παιδάκια που τα έχουν ανάγκη παραπάνω από τα δικά μας παιδάκια.

Α,σας είπα οτι δώρησα και μητρικό γαλατάκι σε νοσοκομείο και το δίνουν σε πρόωρα μωράκια????με πήραν τηλ να με ευχαριστήσουν και ένιωσα τέτοια συγκίνηση.....εγώ σας ευχαριστώ που υπάρχεται τους είπα.

Οποια μανουλίτσα αποθηκεύει γαλατάκι στην κατάψυξη και της περισεύει και νομίζει οτι μετά το τρίμηνο,που δεν κανει περισσοτερο καιρο να το κραταμε καταψυξη, δεν θα το χρειαστεί το γαλατάκι ας μην το πετάξει ,αλλά να το δωρίσει.

Καλησπέρα κορίτσια!! ευχαριστώ που με καθησυχάζετε με τις απαντήσεις σας, αχ τι θα έκανα χωρίς εσάς;;; Rebbeka γειτόνισσα σε ευχαριστώ κι εσένα πολύ, να περνάς και από το θεματάκι μας να τα λέμε! Ετσι όπως είπες, σπασμωδικές κινήσεις κάνει και η δική μου.

Η μάνα μου βέβαια συνεχίζει... και δεν μπορώ να πω πως δεν με επηρεάζει, όσο κι αν προσπαθώ να μην της δίνω σημασία. Πέρασε πάλι χθες βράδυ να δει τη μικρή, κοιμόταν στον καναπέ εκείνη την ώρα και μετά από λίγο πετάχτηκε στον ύπνο της και ξύπνησε και όπως καταλαβαίνετε άρχισε πάλι, κάτι την πόνεσε και πετάχτηκε, και δεν είναι φυσιολογικό να μην ησηχάζει ούτε στον ύπνο του ένα μωράκι, και κοίτα πως κάνει, υποφέρει το καημένο και άλλα τέτοια, και μετά η ψυχολογία μου στα πατώματα... ήμουν και κουρασμένη γιατί η μικρή τα τελευταία βράδια είναι πολύ ανήσυχη στον ύπνο της (Μαιρούλα να είσαι καλά που ανέφερες ότι και ο δικός σου ήταν ανήσυχος λόγω του εμβολίου και ησύχασα και με αυτό!) και με έριξε τελείως όλο αυτό. Τελοσπάντων σήμερα νιώθω λίγο καλύτερα.

Κορίτσια δεν το είχα σκεφτεί αυτό που γράψατε για την αποστείρωση! κι εμένα όλη την ώρα με τα χέρια στο στόμα είναι, της τα βγάζω να της δώσω πιπίλα αλλά την πετάει και πάλι βάζει τα χέρια, της πήρε ο άντρας μου σήμερα τζελ για τα ούλα της και θα το ξεκινήσω μόλις το φέρει το βράδυ. Το έχει δοκιμάσει καμιά σας, κάνει δουλειά;

Να ρωτήσω και κάτι άλλο, αέρια έχουν κι εσάς τα μπεμπάκια σας; πολλές φορές τη βλέπω να σφίγγεται ή να αρχίζει αυτή την κίνηση που σας είπα με το κεφαλάκι της, και μετά την ακούω που ανακουφίζεται και ηρεμεί για λίγο. Νόμιζα ότι μετά τον 3ο μήνα σταματάνε οι κολικοί.

Μαιρούλα προσκλητήρια και μπομπονιέρες έχει και το "κάνε μια ευχή", ρίξε κι εκεί μια ματιά! Κι εγώ από κάποιο τέτοιο ίδρυμα σκέφτομαι να τα πάρω, είχα ρίξει μια ματιά όταν ήμουν ακόμα έγκυος και οι τιμές μου φάνηκαν λογικές σε γενικά πλαίσια, όπως είπες δεν θα πάνε χαμένα και τα λεφτά! Οσο για τη δωρεά γάλακτος πολύ γλυκιά κίνηση καλά έκανες! δυστυχώς δεν έχω αποθηκευμένο γαλατάκι για να το κάνω κι εγώ.

Eλενάκι η κόρη σου είναι μια κούκλα!!!!!!!!!!!!!! Φτου σου αγάπη μου!!!

Κορίτσια μου τι κάνετε;;; όλα καλά; Εμείς εχτές είχαμε πάει στην παιδίατρο και κάναμε τα εμβολιάκια μας. Μετρηθήκαμε κιόλας. Είμαστε 6.500 κιλά και 63 πόντους. Σ' ένα μήνα ξεκινάμε φρούτα. Απίστευτο έτσι! Πως περνάει ο καιρός....

Μαιρούλα κι εγώ απ' το χαμόγελο του παιδιού σκέφτομαι να κάνω και προσκλητήρια και μπομπονιέρες.

Άλλοστε είναι όπως τα λες. Πεταμένα λεφτά ότι κι αν πάρεις. Τουλάχιστον ας πιάσουν τόπο.

Μπράβο σου και για το μητρικό γάλα! Πραγματικά όταν το διάβασα βούρκωσα... Πολύ ωραία κίνηση Μαιρούλα, μακάρι να το κάνουν κι άλλες κοπελίτσες.

Και μπορεί να πέρασαν οι απόκριες, αλλά τώρα αξιώθηκα να περάσω τις φωτό στο λάπτοπ! Να λοιπόν δύο φωτογραφίες με το μασκαράκι μου!

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!

KΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?? ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ--ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΝ ΤΗΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ---ΕΙΜΑΣΤΕ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 8 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ 63 ΠΟΝΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΨΗΛΕΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ---ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΑΝΤΙΑΝΑΓΩΓΙΚΟ-ΟΛΑ ΚΑΛΑ--ΤΙ ΝΕΑ???ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΟ ΛΙΓΑΚΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ---ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ-

Και μπορεί να πέρασαν οι απόκριες, αλλά τώρα αξιώθηκα να περάσω τις φωτό στο λάπτοπ! Να λοιπόν δύο φωτογραφίες με το μασκαράκι μου!

Elenh ftou,ftou skorda gia daggoma einai h mikrh neraida sou....

Na ths doseis polla :-*:-*:-* apo emena......

Emena shmera iremise kapos to mwro apo to envolio, anevase pireto mexri 38,4 kai apo grinia den sas lew tpt, kai thn alh fora xalastike meta to emvolio alla twra htan xirotera to manari mou sinexia me depon eimastan...

To alo periergo pou pathenei kathe fora einai pos ginete diskilios :-?:-? An den kanei kai shmera tha epistratefsw to thermometro....

Meroula mpravo kopela mou polu kalo auto pou ekanes me to galataki sou, egw distixos kai na thelw den exw na dwrisw opote kante to esois pou mporite. Auto me to xamogelo tou paidiou to exw ksanaakousei kai to skeftomoun, esu apo Thessalonikh tha kliseis??? Pos ginete akrivos?? Exoun kapio xoro pou mporeis na episkefteis??

Καλημέρα κορίτσια! τι κάνετε; μας τα χάλασε σήμερα πάλι ο καιρός, και έχω κανονίσει για πρώτη φορά να βγάλω τη μικρή και να πάμε για καφεδάκι με την αδερφή μου σήμερα το μεσημεράκι! αν δεν σταματήσει η βροχούλα πάει και ο πρώτος μας καφές!

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια για τη μπεμπούλα μου, σας στέλνει και αυτή πολλά φιλάκια και ένα τεράστιο, πανέμορφο φαφούτικο χαμογελάκι της :D:D

Συμπεθερούλα μου ρίξε μια ματιά σε αυτά τα site: http://www.hamogelo-eshop.gr/c.Eidi-Vaftisis.20784.html και http://makeawish.gr/baptism.html . Νομίζω έχει και τηλέφωνα επικοινωνίας για περισσότερες λεπτομέρειες, πάντως από ότι γνωρίζω μπορείς να τα παραγγείλεις και από το ίντερνετ, αν και εγώ θα προτιμούσα να τα δω από κοντά.

Μαρινάκι όντως ψηλή είναι η κορούλα σου! εμένα 3 μηνών είναι 60 πόντους. Με το καινούριο γαλατάκι όλα καλά λοιπόν;

Αναστασία σε ένα μήνα φρουτόκρεμες ε;;; πω πω γίνατε μεγάλες κοπέλες!

Κορίτσια να σας πω ένα προβληματισμό μου; χθες το βράδυ που έβγαζα γαλατάκι με το θήλαστρο, διαπίστωσα στο ένα μου στήθος ένα σκληρό κομμάτι, αρκετά μεγάλο... και πονάει κιόλας σε εκείνο το σημείο αν το πιέσω, πονάει όπως όταν έχουμε περίοδο. Λέτε να σχετίζεται με το γάλα, να είναι δηλαδή ίσως γάλα που έχει πετρώσει; έκανα το πρωί λίγο μασάζ αλλά δεν είδα διαφορά... σας έχει συμβεί ή έχετε ακούσει κάτι αντίστοιχο; με τρόμαξε λίγο είναι η αλήθεια, θα μπω ξανά αργότερα να ψάξω αν υπάρχει κανένα αντίστοιχο θεματάκι εδώ στο φόρουμ... πάω να ξαπλώσω τώρα λίγο με την μπουμπού μου και τα ξαναλέμε αργότερα, φιλάκια!

Καλησπέρα!!

Τα καταφέρα και μπήκα..ο μπέμπης μου κοιμήθηκε και βρήκα λίγο χρόνο να μπω - όχι ότι θα προλάβω να διαβάσω τι έχετε γράψει όλες αυτές τις μέρες...

δυστυχώς ο καιρός μας τα έκανε μαντάρα - ήθελα και εγώ να βγω σήμερα και να περπατήσω με τον μπέμπη, μήπως και συνέλθω λίγο.Δεν είμαι και στα καλύτερα μου τις τελευταίες μέρες - νιώθω απαίσια με τον εαυτό μου και με την ζωή μου. Δυστυχώς είμαι συνέχεια μόνη μου με τον μπέμπη και έχω αρχίσει να βαριέμαι την κατάσταση. Ίσως φταίει ότι ο άντρας μου δεν με βοηθάει καθόλου - δεν τον έχει αλλάξει ούτε μια φορά. Τον αφήνω να παίξει λίγο μαζί του και ενώ ο μικρός τα κάνει ο μπαμπάς του δεν πέρνει χαμπάρι.

Από την άλλη ο άντρας μου έρχεται κουρασμένος και δεν έχει όρεξη για τίποτα άλλο εκτός απο φαί και μετά ύπνο...προσωπικη ζωή 0.

Θέλω μια εκδρομήηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!

Αυτά με τα παράπονα μου...

Βάφτιση εμείς λέμε για Σεπτέμβρη. Στις 18 θα βαφτίσω εγώ την κόρη της κουμπάρας μου και την επόμενη εβδομάδα θα βαφτίσουμε τον μπέμπη μας μάλλον στο νησί του άντρα μου, την Σαλαμίνα.

Και πρέπει να ξεκινήσω σιγά σιγά τις διαδικασίες γιατί το καλοκαίρι θα πάω στο δικό μου το νησάκι, την Μήλο για τουλάχιστον ένα μήνα. Να κάνει και ο Νώντας μου κανένα μπανάκι. Εγώ έχω και άλλο πρόβλημα - δεν ξέρω ποιος θα βαφτίσει τον μικρό μου. Ο κουμπάρος μου που μας πάντρεψε δεν έχει φράγκο τσακιστό και δεν ξέρω και αν θα είναι τυπικός και στην υπόλοιπη ζωή του με τον Νώντα, όσον αφορά τα δώρα και την επαφή μαζί του. Ήρθε ο άντρας μου πιο νωρίς για να συνέλθω λίγο - σας αφήνω. Φιλάκια

κοιμήθηκε κι εμένα ο δικός μου κ μπήκα να δω τα νεάκια σας

ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για την δωρεά γάλατος,μακάρι να είχα κ άλλο να δωρήσω.

ελένη τί όμορφη που είναι με τα αποκριάτικα η κορούλα σου ,σκέτη γλύκα :D ιδίως με τη στολή της νεραιδούλας είναι ΥΠΕΡΟΧΗ!!!!!

σχετικά με το κανε μια ευχή δεν το γνώριζα ..το κοίταξα κ έχει πολύ ωραία πράγματα.όμως δεν έχει πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία το κόστος κτλ...τους έστειλα μειλ να μου δώσουν κ άλλες πληροφορίες.βλέπω απάντησες κ στη Εύη με τις διευθύνσεις για το χαμόγελο του παιδιού κ του κανε μια ευχή.τί τζελ αγόρασε ο άντρας σου για τα ούλα δεν το έχω ξανακούσει????εγώ πήρα κρίκους οδοντοφυίας με τζελ μέσα που τους βαζεις στο ψυγειο ,παγώνουν κ όταν τους βαλει στο στόμα το μωρό ανακουφίζεται απο τους πόνους,αλλά είναι για όταν μεγαλώσει λίγο ακόμη , γιατι δεν τους πιανει τους κρικους καλά.

Ελένη,σχετικά με το στήθος δεν γνωρίζω να σου πω,έχει τύχει όμως να έχω την ίδια αποροία κι εγώ στο παρελθόν,και τελικά ήταν πρισμένο το στήθος μου γιατι ήταν να αδιαθετήσω κατι που έγινε τις επόμενες μέρες,μήπως είναι και σε εσένα αυτό???

Αναστασία ,ψιλή γίνεται η κοράκλα σου!!!και έβαλες κ το θέμα για τις κρέμες.όταν έχω χρόνο κορίτσια κοιτάω στο νετ πληροφορίες για την εισαγωγή στερεών τροφών,άαααλλλοοοο κεφάλαιο κ αυτό που πρέπει να ενημερωθούμε ,να ψάξουμε ,να πειραματιστούμε με τα μαναράκια μας και φυσικά το κυριότερο πότε αρχίζουν οι στερεες τροφές???.έχω διαβάσει πολλα διαφορετικά,άλλοι λένε απο τον 4ο,άλλοι από τον 5ο ,άλλοι μετά τον 6ο μήνα.το πιο συνηθισμένο που έχω διαβάσει είναι για 5,5 μηνών.και φυσικά οι παιδίατροι όλοι απ οτι κατάλαβα θέλουν νωρίς νωρίς για να γίνεται κατανάλωση-αγορά κ κρέμας !

Εύη γκρίνια περνάτε βλέπω με το εμβόλιο,κουράγιο...σου έδωσε τις διευθύνσεις η Ελένη για μπομπο κτλ

Ευγενία νομίζω πως καλό θα ήταν ο άντρας σου να μαθει να αλλάζει το παιδί,έστω τα σβκ που δεν θα δουλευει υποθέτω.και αυτο γιατι σκεψου οτι τα επομενα 2χρόνια το μωρό θα είναι με πάνες,αυτό σημαίνει πως μόνο εσύ θα το αλλάζεις????

Τώρα Ευγενία,σχετικά με τον νονό κ το άφραγκος το θεματάκι θα το αντιμετωπίσω κι εγώ....το σημαντικό για εμένα είναι νονός να γίνεται κάποιος που θα το αγαπά το παιδί, θα το βλέπει συχνά ,και θα το παίζει.Εμένα όταν ήταν να με βαφτίσουν οι νονοί μου δεν είχαν χρήματα,τι έκαναν λοιπόν τότε,(τα παλιά τα χρόνια ..όπως έλεγα μικρή) και το συνήθιζαν κ άλλοι στα μέρη μου.ο νονός βάφτιζε χωρίς να πάρει ρούχα στο παιδί ,παρά μόνο λαμπάδα.κ κάποια στιγμή στη ζωή του οταν είχε την οικονομική ευχέρεια ο νονός "άλλαζε το παιδί" έτσι το έλεγαν,δηλ του αγόραζε όλα τα ρούχα κτλ..που παίρνουν οι νονοί. εμένα προσωπικά όπως κ τους γονείς μου ποτέ δεν μας πείραξε που δεν με "άλλαξαν" στην βάφτιση ,αλλά το έκαναν αργότερα κ αυτο που έχω να πω είναι οτο είμαι πολυυυ τυχερή με τους νονούς μου γιατι έχω εισπράξει ατελείωτη αγάπη,παιχνίδια και δώρα κ αυτά ισχύουν ακόμη και ΣΗΜΕΡΑ!!!την νονά μου δεν την αλλάζω με ΤΙΠΟΤΑ κ την υπεραγαπώ!!!

ουφ,πολλά έγραψα ..... :lol:

Po,po vre koritsia ti einai auto to xali????? Apo ekei pou exeis to telio mwro koimate trwei kai sinexia xamogelaei ksafnika exei metalaxtei se mikro terataki pou tsirizei sinexia kai klaiei astamatita me to paramikro...Me exei psofisei, olo aggalies eimaste kai pali klaiei, einai kai varhs, :?:?:? to loumpagko paramonevei ta xerakia mou ponane me ala logia exw to mavro mou to xali. Elpizw na mhn xriastei na kanoume kai 3h dosh apo auto to emvolio giati den ginete na ta ksanaperasw auta pali :(:(

Entometaksi exei apoktisei kai kainouria xougia, thelei na vazei kati sta moutra tou gia na koimh8ei, dld thn kouverta tou h to maksilari kai egw fovame na mhn skasei kai den mporw na isixasw...To maksilari distixos to emathe apo to karotsi epidi tou eixa ena sthn plath kai eperne thn akrh me to xeri tou kai to evaze sta moutra alios den koimate, twra lew na paw na tou parw ena apo auta pou den pnigoun akomi kai an koimounte mproumita alla kai pali einai mikros akomi kai gia tetio...

Tha h8ela polu na sxoliasw auta pou grapsate alla lew na paw gia upno mhn tixon kai ksipnisei kai den prolavw na koimithw pali, filakia kalhnuxta............

Καλημερα μανουλες!!! Πως ειναι τα μωρακια σας?

Εμεις ειμαστε μια χαρα. Πρεπει να πω οτι θαυμαζω τις μανουλες με πανω απο ενα μωρο.

Πως τα καταφερνετε? Εγω ενα εχω και δεν προλαβαινω τιποτα.

Εμεις πηγαμε στο γιατρο χθες. Ειναι 64,5cm και 6900gr. Μεγαλο αντρακι πια.

Τα χερια μου και η πλατη μου εχουν παραλυσει!!!

Συνεχιζουμε τον αποκλειστικο θηλασμο ευτυχως.

Πηραμε και σιροπι για τις γουλιες γιατι το βγαζει το μισο γαλα και ποναει.

Αυτα τα νεακια μας για τωρα.

Θα προσπαθησω να μπαινω πιο συχνα.

Φιλακια σε ολες.

Γειά σας μανούλες και μωράκια! τι κάνετε; εγώ καλά, θέλω να σας γράψω αρκετά οπότε ας ξεκινήσω!

Jada χαίρομαι που είσαι καλά, να μπαίνεις πιό συχνά! Κι εσένα ένας κούκλος είναι το μωράκι σου, φτου φτου! Ολα τα μωράκια στο θεματάκι μας είναι γεννημένα μοντέλα :lol: !

Ευγενία νομίζω ότι σε όλες μας υπάρχουν τέτοιες στιγμές που νιώθουμε κάπως έτσι, λίγο η κλεισούρα που μας βαράει κατακέφαλα, λίγο και η τεράστια αλλαγή στη ζωή μας, κοίτα τον κούκλο σου να παίρνεις δύναμη και να τα ξεχνάς όλα, εγώ αυτό κάνω μόλις περάσει άσχημη σκέψη από το μυαλό μου! Τώρα θα ανοίξει ο καιρός, θα αρχίσουμε πάλι τις βολτούλες μας και θα δεις, όλα θα είναι καλύτερα από ποτέ! Οσο για το θέμα της βάπτισης, κι εμείς Σεπτέμβρη λέμε αλλά ούτε εμείς ξέρουμε ακόμα ποιός θα τη βαπτίσει!! η κουμπάρα μου, κολλητή μου από το σχολείο, έχει εξαφανιστεί τους τελευταίους μήνες χωρίς λόγο ( :twisted: ), ο κολλητός μου που θέλει να τη βαπτίσει είναι κι αυτός σε άσχημη οικονομική κατάσταση και δεν θέλω να τον ζορίσω, οπότε ακόμα δεν ξέρω τίποτα! Βέβαια είμαι σε χειρότερη μοίρα από εσένα, γιατί δεν ξέρω ούτε το όνομα ακόμα :?:?:lol::lol:

Μαιρούλα το τζελ που σου λέω λέγεται mundisal, είναι τζελ-αλοιφή και το βάζεις στα ούλα του μωρού και υποτίθεται ότι το ανακουφίζει... το δοκίμασα και είδα μια ψιλοδιαφορά αλλά δεν κάνει και θαύματα! και ακόμα είμαστε στην αρχή, αργότερα δεν θα κάνει τίποτα. Της είχα πάρει κι εγώ ένα μασητικό με νερό, της το έδωσα σήμερα και το έπιασε, το έβαλε και στο στόμα για λίγο, αλλά είναι μεγάλο και δεν είναι στρογγυλό όπως οι κρίκοι σου, και φοβάμαι μη χτυπήσει ή βγάλει κανένα μάτι! το γρομπαλάκι στο στήθος δεν είναι λόγω περιόδου, πριν 1 εβδομάδα μου τελείωσε. Πρέπει να ήταν φραγμένος πόρος, έβαλα ζεστές κομπρέσες, έκανα κι άλλο μασάζ και σήμερα είναι καλύτερα. Θα το κοιτάξω όμως για να είμαι σίγουρη.

Εύη μου υπομονή, θα περάσουν οι μέρες! είναι όπως τα λες, μεταλάσσονται σε μικρά τερατάκια!! ευτυχώς μόνο για 1 εβδομάδα! Διάβασα αυτό που έλεγες οτι κοιμάται με κάτι στο πρόσωπο και γέλαγα πάλι, αυτό το ζευγαράκι θα είναι πολύ ταιριαστό τελικά!! κι εμένα τα ίδια κάνει, τραβάει το σεντονάκι ή το κουβερτάκι της και το βάζει στο πρόσωπο, και αν της το βγάζω ή αν δεν βρίσκει κάτι βάζει το χεράκι της! το καλοκαίρι με τη ζέστη λογικά θα το κόψουν.

Τελικά πήγαμε για καφεδάκι εχθές, πολύ το ευχαριστήθηκα!! ήλιο δεν είδε βέβαια το παιδί, αλλά δεν πειράζει έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας. Ηταν ήσυχη και κοιμήθηκε κιόλας, μια χαρά η πρώτη εμπειρία. Αύριο το πρωί θα πάμε για εξετάσεις αίματος μαμά και κόρη, μετά λέμε να πάμε με τον μπαμπά για ψώνια (για τη μικρή φυσικά!) και ίσως καταλήξουμε πάλι για καφεδάκι! είναι να μην πάρουμε φόρα!

Αντε πάω να κοιμηθώ κι εγώ, αν και ακούω την μπέμπα να μουρμουρίζει... Φιλάκια!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Δεν προλαβαίνω να σας κάνω ταγκ 🥴 Μου είπε η παιδίατρος να κόψω τα γαλακτοκομικά εντελώς για να αποκλείσουμε την αλλεργία στην πρωτεϊνών γάλακτος αγελάδας..και βλέποντας και κάνοντας..μου είπε για όρθιο μετά το φαγητό κτλ και για ελαφρια κλίση στρώματος με μια πετσετούλα..ναι εννοείται ότι θέλει μικρή κλίση γτ είναι επικίνδυνο μετά να πέσει το κεφάλι και να μην αναπνέει καλά..τόσο καιρό φοβόμουν για την κλίση αλλά τώρα έβαλα μια πετσέτα ίσα ίσα τύπου 10 μοίρες κλίση.. Αχ ελπίζω να συνέλθουμε, δεν μπορώ να τον βλέπω να σπαράζει, να θέλει να φάει και να πονάει.. Αν σε τρεις μέρες δεν είμαστε καλύτερα θα μου δώσει ένα χαπάκι είπε, αλλά μήπως και το αποφύγουμε.. Δε μου είπε για το σιρόπι και στον πανικό ξέχασα να ρωτήσω, αλλά σε τρεις μέρες που θα την πάρω θα ρωτήσω!
    • Με το σιρόπι σου σταμάτησαν τελείως οι γουλιές?
    • @Elkακολούθησα τις συμβουλές σου να σου πω την αλήθεια..ήθελα να σου απαντήσω αλλά δεν προλάβαινα..σήμερα είχα κανονίσει σινεμά με το μεγάλο και είχα σκοπό να τον πάει ο άντρας μου..διαβάζω το μήνυμα σου και λέω ώρε έχει δίκιο...και το σκεφτόμουν μετά..και λέω του άντρα μου το μεσημέρι κοίτα να δεις έχω κουραστεί δεν μπορώ άλλο θέλω να βγω να ξεσκασω ..θα τον πάω εγώ σινεμά...εντάξει μου λέει με βαριά καρδιά μεν αλλά μια χαρά ..μην τα πολυλογω κάτσανε και το μωρό ήταν πάρα πολύ ήσυχο και όλα καλά..και από δω και πέρα έτσι θα γίνεται..θα τον βάζω να συμμετέχει ενεργά..σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου ..με βοήθησες να δω πιο καθαρά❤️ @nanoukoασε κι εμείς ζοριζομαστε πολύ με τις γουλιές ..σχεδόν μετά από κάθε γεύμα θα κάνει..απ' την πρώτη μέρα αυτό...απλά τον τελευταίο μήνα έχουν αυξηθεί..τώρα βλέπω παει να κόψει λίγο δεν κάνει τόσο πολύ..κι εμένα δεν πρέπει να χει πάρει τόσο βάρος και πιστεύω ότι είναι απ' τις γουλιές γιατί κάνει αρκετές...για το σιροπι κι εγώ θα ρωτήσω τον παιδίατρο τη δευτερα αλλά σκεφτόμουν να το πάρω έτσι κι αλλιώς είτε μου πει ναι είτε όχι.Μετά από κάθε τάισμα δεν μπορώ να τον κουνήσω καθόλου και προσπαθώ να μη ζοριζεται γιατί κατευθείαν θα κάνει γουλια..το θετικό μέσα σ όλο αυτό είναι ότι είναι χαρούμενος κι ότι δεν τον ενοχλεί πουθενα
    • Σε "ακούω" πιο ενδυναμωμενη πάντως και χαίρομαι πολύ για αυτό, παρά τον πόνο σου τα λόγια σου έχουν μια άλλη χροιά σε σχέση με καιρό πριν. Έτσι είναι, όταν τα ακούμε και φεύγουν δεν υπάρχει το συναίσθημα. Όπως βέβαια και με το θετικό τεστ, πάλι το ίδιο είναι. ΣΚΑΤΑ. Αλλά δεν τελειώνει τιποτα, θα περάσει και αυτό σίγουρα. Ναι κορίτσι μου, ψαξτο όσο μπορείς να ηρεμήσεις από αυτό και μετά όλα θα γίνουν. Με τη γιατρό σοκ πραγματικά.. και γι' αυτό μου είπε την τελευταία φορα, ξέρω πως είναι, θα ξανά μείνεις όμως και θα πάνε όλα καλά.  Αμήν για όλες μας 🙏🏻
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...