Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κι από εμένα! άλλη μια βροχερή μέρα, ό,τι πρέπει για χουχούλιασμα με τα μωράκια μας! εμείς χουχουλιάσαμε αγκαλίτσα στον καναπέ μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι, ρίξαμε και κάτι ύπνους!

Αχ Εύη μου ψήνεται η καημενούλα η Φλώρα, περαστικά και πάλι. Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα από το μικροβιολογικό;

Ρηνιώωωω! Πως είσαι κοπέλα μου; Δεν ήξερα τι πέρασες μετά τη γέννα σου, μόλις προχθές κατάφερα να διαβάσω τα νέα που δεν είχα προλάβει. Πολύ στενοχωρήθηκα, στερήθηκες το μωράκι σου κι αυτό εσένα τόσες μέρες... Δηλαδή ευτυχώς που ήταν η Σούκα ε; Κι εγώ την εκτίμησα πολύ! Διάβαζα όσα έγραφες και δεν μπορούσα να το πιστέψω, τι θα μπορούσες να πάθεις με τους άχρηστους! Γιατρός δεν είμαι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω, γέννησες με καισαρική, σε είχε "ανοιχτή" μπροστά του, πως γίνεται να μην είδε ότι είχαν μείνει κομμάτια του πλακούντα μέσα;;;; Σε ρωτάω γιατί κι εγώ αυτό έπαθα, αλλά εγώ γέννησα φυσιολογικά και παρόλα αυτά ο γιατρός μου το κατάλαβε ότι κάτι τέτοιο είχε συμβεί! Είχα ακατάσχετη αιμοραγία αμέσως μετά τη γέννα που οφειλόταν και σε αυτό, εσύ δεν είχες μόλις σε κλείσανε; Τελοσπάντων σημασία έχει ότι ανακαλύφθηκε και το πρόλαβες πριν να συμβεί κάτι χειρότερο, χαίρομαι που είσαι καλά! Ο μπεμπάκος σου είναι ολόκληρος άντρας ε;;; φτου σου αγόρι μου!

Μαιρούλα, σκέφτεσαι σύντομα για δεύτερο νινάκι; εγώ πάντως δεν θέλω ακόμα! Ασε που σκέφτομαι και τη δουλειά, αν τους ξεφουρνίσω σύντομα ότι περιμένω και δεύτερο με βλέπω σε ταμείο ανεργίας! Οσο για αυτό που λες ότι σου κάνει τελευταία, μόνο το απόγευμα το κάνει;

Κοριτσάκια μου πάω να σιδερώσω κανένα ρουχαλάκι της μικρής, γιατί έτσι όπως τα έχω αφήσει στο τέλος θα έχει να φορέσει μόνο την πάνα της :lol: !! Φιλάκια πολλά, τα λέμε αργότερα

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ευη χρονια πολλα εστω και καθυστερημενα!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουνε!!Ακομα και τα πεθερικα σου!!! :lol:

Εμεις καλα ειμαστε,την αλλη εβδομαδα θα κανουμε τελικα το εμβολιο γιατι η παιδιατρος θα λειπει αυριο...

Μαιρουλα κι εμενα ακριβως το ιδιο κανει με τον δικο σου...γκρινιαζει για λιγο στην αρχη με το μπιμπερο,αλλα μετα τρωει και χλαπακιαζει!!

Κοριτσια τι εχετε κανει με την νινιδα,αν τυχον εχουν τα μωρακια σας;

Δημοσίευση

Kαλημέρα Κορίτσια! Καλά είστε; Εγώ αυτή την εβδομάδα τα παιξα! Νοιώθω πολύ κουρασμένη και down ψυχολογικά. Μου τυχαν διάφορα και στην δουλειά και στο σπίτι, οχι σοβαρά πράγματα βέβαια αλλά αρκετα σημαντικά ώστε να με επηρεάσουν. Τέλος πάντον σημασία έχει ότι πέρασαν και από σήμερα μέχρι την Δευτέρα θα κάτσω να ευχριστηθώ την μπεμπούλα μου και θα προσπαθήσω να ξεκουραστώ.

Ευάκι χρόνια σου πολλά καθυστεριμένα βέβαια κι εγώ. Πως είναι η Φλώρα; Ελπίζω να είναι κάλα και να ξαναμπήτε στους ρυθμούς σας χωρίς "εξωτερικές" επηροές και ανυσηχίες. Τα ίδια μου έκανε κι εμένα η μάνα μου αυτήν την εβδομάδα η μάνα μου σε πιο ήπια μορφή βέβαια. Μ' έπαιρνε στην δουλειά και μου λεγε η μικρή δεν τρωει καλά, κανει κακα συνέχεια, έχει περίεργη γκρίνια, μου φαίνεται ζεστή κι εγώ ήμουνα στην τσίτα όσπου να γυρίσω σπίτι. Και μόλις την αναλαμβενα εγώ ήταν μια χαρά το παιδάκι. Και στην μάνα μου καλά καθόταν αλλά το παραμικό το έκανε μεγάλο.

Μαρινάκι για την νινίδα ξέρω ότι χρησιμοποιούν ένα λαδάκι στο κεφαλάκι τους. Το τρίβουν με μασαζάκι πρίν το λούσιμο και μετά το ξεπλενουν. Ζήτα το από φαρμακείο.

Δημοσίευση

Geia sas koritsia...

Euxaristw polu Marina kai Anastasia gia tis euxes sas :):)

Ti evdomada kai auth Thee mou, h Flwra akomi den einai telios kala mexri kai exthes ekane pano apo 38,5 pireto (isos na anevene kai alo alla ths dinane antipiritiko gia na pesei) kai opos katalavenete ta nevra mou einai koureliazmena.....Proxtes ksekinisame kai mia antiviosh pou telika thn pirakse kai arxise na exei kai diaries mazi me kilopono :(:( telika thn alaksame kai twra einai kalitera alla den thelei na thn pernei kai kathe fora me vomvardizoun sta thlefwna gia na thn anagkasw meso thlefwnou na faei gia na parei antiviosh + kati xapakia gia tis diaries + antipiritiko...........Exw katantisei na girnaw me ton asirmato sto zonari san tous kaoumpoides gia na prolavenw ta thlefonimata tous (idika otan koimate to mwro trexw san thn trelh na prolavw na mhn xtipisei poles fores)...

Shmera ths kaname kai aktinografia thorakos giati edw pou ta leme 7 meres pireto exei to paidi kai eimai online me thn paidiatro sinexia. Na fantastite pos pleon den sistinome lew apla "Martha egw eimai pali".Eutuxos einai kathari opote logika aurio tha einai epitelous apireth giati shmera exei dekata..Gia na dite pos h leptomeria kanei thn diafora tha sas pw ti mou eipe o petheros mou prhn ligo "To paidi exei thermokrasia 37 kai 8,5 oute 37,8 oute 37,9 alla 37 kai 8,5 gia tetia akrivia milame twra eeee.....Afou shmera pou pige thn aktinografia sth paidiatro kai girise me pernoun na mou poun ti tous eipe kai kala, "sto tsaf thn glitosame thn pneumonia" mou leei h pethera mou "kala pou arxise antiviosh".....

Pernw kai egw thn paidiatro sto kapaki kai ths lew to kai to "ante kale" mou leei "mia xara htan sxedon kathari, apla apo tis poles miksoules exei ligaki flema" kai epidi o piretos einai epimonos den ithela na diakindinefsw tpt giati akroastika den exei to paidi....

Koritsia kante mia proseuxh na mhn anevasei shmera pali pireto gia na to parw spiti to paidi mou na isixasoume oloi mas epitelous.....

Δημοσίευση

Ευη χρόνια πολλά αν και καθυστερημενα.

Ευχομαι να μην εκανε τελικα πυρετο η Φλώρα κ να την πάρεις σπίτι

την πήρες ?

Εμείς καναμε χθες το δεύτερο εμβόλιο και φτάσαμε τα 7200γρμ!

το έχει ριξει στον ύπνο ο κύριος,αφού να φανταστείτε μιση ώρα αφού έκανε το εμβόλιο κοιμήθηκε συνεχόμενα 5 ώρες κ κάτι!!!μου φάνηκε παράξενο αρκετά,δεν ήξερα τι να κανω στο σπιτι γιατι ειχα συνηθίσει τέτοια ώρα να τρέχω ,άραξα λοιπόν στον καναπέ για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό.....

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!

Τα κατάφερα!! Μπήκα στο Internet!! Δεν υπάρχει χρόνος.....

Είχα την προηγούμενη εβδομάδα τον αντρα μου αρρωστο και τελικά κόλλησε και ο μικρός, ο οποίος μετά κόλλησε εμένα και την γιαγία του. Εντάξει μόνο συνάχι είχαμε και λίγο πονόλαιμο αλλά τώρα είμαστε όλοι πολύ καλύτερα. Σήμερα έκανε ο μπέμπης και το δεύτερο εμβόλιο και είχαμε λίγο γκρίνια αλλά τώρα λιώνει στον ύπνο....επιτέλους. Μάλλον ο μικρός μου είναι ο πιο ελαφρύς - έχει φτάσει τους 65 πόντους και 6580 γραμμάρια σήμερα που τον ζύγισε ο γιατρός. Συνεχίζουμε κανονικά τον θηλασμό, απλά έχουμε αρχίσει και μειώνουμε τα γεύματα. Τρώει περίπου κάθε 4 ώρες από 3 που είχαμε πριν λίγες μέρες - το βράδυ ξυπνάμε κάθε 5 ώρες.

Δυστυχώς για οτιδήποτε άλλο αφορά εμένα δεν μένει καθόλου χρόνος. Είχα φρικάρει αρκετά την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά πάλι καλά καταφέραμε μετά από πολύ καιρό να πάμε για καφέ με τον άντρα μου έστω και για μια ώρα και συνήλθα λίγο...για τιποτα άλλο δέν μένει χρόνος. Να δω πως θα κάνουμε το αδερφάκι του κάποια στιγμή.. :?:?:?:oops::oops::oops:

Δημοσίευση

Eugenia mou perastika sas ante na mpei auth h anoiksh na glitosoume apo tis arosties...

Egw shmera exw epitelous kai thn Flwra sto spiti kai eimai xalarh...

Ti elafrus vre mia xara palikari einai o Nontas sou, me apoklistiko thilazmo kai den eisai euxaristimenh apo ta kilakia tou???

Egw molis edwsa antiviosh kai exw na taisw ton mikro prhn paw epitelous sto krevataki mou, kalhnuxta kouklakia......

Δημοσίευση

Εύη μου είμαι ευχαριστημένη με το βάρος του - μου το είπε και ο γιατρός ότι είναι μια χαρά. Αν και έκανα την βλακεία και έκανα θήλαστρο για να δω πόσο γάλα βγάζω και νομίζω τώρα ότι ο μικρός δεν τρώει πολύ. Εκείνη την φορά που έκανα έβγαλα μόνο 110ml και από τα δύο ενώ το ίδιο πρωί είχα βγάλει 100 μόνο από το ένα .Έχει περάσει η ώρα για ύπνο και σας καληνυχτώ.

Δημοσίευση

Εύη μου είμαι ευχαριστημένη με το βάρος του - μου το είπε και ο γιατρός ότι είναι μια χαρά. Αν και έκανα την βλακεία και έκανα θήλαστρο για να δω πόσο γάλα βγάζω και νομίζω τώρα ότι ο μικρός δεν τρώει πολύ.Έχει περάσει η ώρα για ύπνο και σας καληνυχτώ.

Δημοσίευση

Nomizw pos auto den exei kamia simasia (dld to poso vgazeis me to thilastro). To mwro mporei na vgalei perisotero gala apo oti ena thilastro, aloste an den etroge kala den tha megalone oso exei megalosei....

Emena o dikos mou shmera gia proth fora ton ida na aplonei to xeri tou gia kapio antikimeno kai gia na veveothw tou evala ena paixnidi mprosta tou kai amesos aplose to xeri gia na to piasei, kai sto souper market den kathotan me tpt sikone to kefali sinexia les kai ithele na figei mexri pou tou sikosa thn plati kai ekatse, meta iremise o kurios...

Alithia posh wra kanei na kathonte twra kserei kamia sas na mou pei??? H mipos den kanei na kathete akomi katholou???

Δημοσίευση

Καλημέρα μανούλες

Εύη δεν γνώριζα οτι υπάρχει χρονικό όριο για να κάθονται τα μωράκια!

Εχεις ευχάριστα νέα αφού επέστρεψε σπίτι η Φλώρα.

Ευγενία μια χαρά είναι στα κιλά ο δικός σου!θηλάζει το παιδί κ κουράζεται για να βγάλει το γαλατάκι.Εμένα ο δικός μου αν και τρώει μόνο μητρικό γαλατάκι δεν κουράζεται καθόλου,κουράζεται η μανούλα που το βγάζει κάθε φορά με θήλαστρο κ του το δίνει με μπουκάλι,μεγάλο πακέτο αυτό,να μην πιάνει στήθος......

Όσο για τον χρόνο για τα άλλα ...με ραντεβού παρακαλώ,όποτε θα υπάρξει χρόνος κ ο μικρός θα κομάται ...

Τί θα κανετε σήμερα κορίτσια?απόκριες έχουμε κ είμαστε σπιτάκια με τα νινάκια μας.Εμείς το πρωί σπίτι μας γιατι ο μπαμπάς δουλεύει κ το απόγευμα θα πάμε πρώτη επίσκεψη στο σπίτι της γιαγιάς κ του παπού για κανενα 2ωρο.Ήθελαν να έρθουν αυτοί εδώ αλλά τους έκοψα τη φόρα,μην το κανουμε κ συνήθεια να έρχονται,προτυμώ να πηγαίνω εγώ εκεί,απο το να μου ανακατεύει το σπίτι η πεθερά γιατι έτσι κανει όποτε έρχεται :evil: θα είναι κ ο θείος εκεί ,έχει να τον δει από τότε που γεννήθηκε ,γιατι μένει σε άλλη πόλη ο θείος.

Χθες πόσο κρανίο τα πήρα ...τα πιτσιρίκια στη γειτονιά σκάνε κροτίδες λογω αποκριάς κ ο μικρούλης μου πεταγόταν συνέχεια ,φοβόταν το μανάρι μου,εύχομαι σήμερα να μην έχουμε τα ίδια :evil::evil:

Δημοσίευση

Καλημλερα κοριτσια!!!

Τι κανετε;;;Διαβαζω παντα τα νεα σας αλλα που χρονος να γραψω!!!!

Μάλλον ο μικρός μου είναι ο πιο ελαφρύς - έχει φτάσει τους 65 πόντους και 6580 γραμμάρια σήμερα που τον ζύγισε ο γιατρός. Συνεχίζουμε κανονικά τον θηλασμό, απλά έχουμε αρχίσει και μειώνουμε τα γεύματα. Τρώει περίπου κάθε 4 ώρες από 3 που είχαμε πριν λίγες μέρες - το βράδυ ξυπνάμε κάθε 5 ώρες.

Ρε συ μια χαρα ειναι!!!Και ο δικος μου 2 μηνων ηταν 61 ποντους και 5800.Παιρνει περιπου 200γρ την εβδομαδα. Με το θηλαστρο, οπως σου ειπε και η Ευη δεν μπορεις να δεις ποσο γαλα εχεις.

Στον πρωτο μου γιο θηλαζα 11 μηνες και με τπτ δεν εβγαζα πανω απο 50 μλ. :shock:

Και εμεις ετσι ειμαστε.τη μερα 2ωρα με 3ωρα και το βραδυ 5ωρα.

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσακια μου! :D

τι μου κανετε?

εγω ειχα μερες βηχα και επερνα σιροπι, τωρα ειμαι μια χαρα!

ευγενια μου και εγω πιστευω πως μια χαρα ειναι ο μικρουλης σου!

ευη μου εινια καλα το κοριτσι σου τωρα? μακαρι να μην ξανα ανεβασει και να ειναι μια χαρα!

αυριο καθαρα δευτερα ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ?

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!! τι κάνετε; εμείς καλά, στο σπίτι φυσικά! χθες το βράδυ είχαμε πει ότι θα βγούμε με τον άντρα μου να πάμε για ένα ποτάκι (είχα γενέθλια προχθές και είπα με την ευκαιρία αυτή να βγω επιτέλους από τους τέσσερις τοίχους) αλλά τον έπιασε πονοκέφαλος το απόγευμα και, όπως όλοι οι άντρες, καταλαβαίνετε... ήταν του θανατά και δεν μπορούσε να βγει! Αχ του λέω, και κατά τ'άλλα λέτε εμάς "ασθενές φύλο".... Και όχι μόνο δεν με πήγε πουθενά, πήγε και νωρίς να κοιμηθεί. Δεν φτάνει που κάθε μέρα όλη μέρα είμαι μόνη με την μπουμπού και οι μόνες κουβέντες που ανταλάσσω με άνθρωπο είναι "αγκού", "ααου" και διάφοροι άλλοι συνδιασμοί φωνηέντων, ούτε το Σ/Κ δεν αλλάζει κάτι. Ουφ σας τα είπα και ηρέμησα!

Από άλλα νέα, έχω ότι δυστυχώς αδιαθέτησα... δεν ήμουν από τις τυχερές που δεν έχουν περίοδο για όσο διάστημα θηλάζουν! Να σας πω όμως το περίεργο;;; η πρώτη μου περίοδος μετά τη γέννα ήρθε την ίδια ημερομηνία με την τελευταία μου περίοδο πριν τη γέννα, 2/3!!!! Δεν είναι "κουλό";;; Πριν ένα χρόνο περίπου έμεινα έγκυος, πως περνάει ο καιρός... Στα γενεθλιάκια μου δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο, είχαν έρθει οι δικοί μου να μου ευχηθούν έσβησα και το κεράκι της τούρτας μου με τη μικρή αγκαλιά και παρότι δεν είχα καλέσει φίλους ή πολυ κόσμο ήταν τα πιό ευτυχισμένα γενέθλια, και η μπεμπούλα μου λες και το ήξερε και όλη μέρα μου μοίραζε χαμογελάκια! Τι καλύτερο δώρο από αυτό; :D

Δημοσίευση

Μαρίνα, και εμένα η μικρή μου έχει νινίδα αλλά ακόμα δεν έχω κάνει κάτι. Οπως είπε και η Αναστασία θέλει μασάζ με ειδικό λαδάκι, σκοπεύω να πάρω αυτό της frezyderm για το οποίο έχω ακούσει καλά λόγια, δοκίμασέ το!

Ναταλάκι περαστικά! Εμείς αύριο θα πάμε στους γονείς μου, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, τηρούμε τις παραδόσεις! χαρταετό δεν θα πετάξουμε, σε 1-2 χρόνια που θα αρχίσει η μικρή να καταλαβαίνει κάτι θα κάνουμε! Εσείς τι έχετε κανονίσει;

Ευγενία μια χαρά μου ακούγεται το βάρος του Νώντα! εμένα βέβαια είναι και κοριτσάκι, αλλά είναι 6 κιλά οπότε μια χαρά είναι ο δικός σου!

Αλήθεια οι υπόλοιπες κοριτσομάνες, πόσο βάρος έχουν τα παιδάκια σας;

Μαιρούλα αυτό με τις κροτίδες το σκεφτόμουν κι εγώ, στην Ανάσταση μάλλον θα μείνουμε σπίτι για να μην τρομάξει η μικρή αλλά και πάλι θα ακούγονται οι κρότοι, δεν το αποφεύγουμε. Εσένα έκανε ο μικρός πυρετό μετά το εμβόλιο; τι συμπτώματα είχε, για να ξέρω τι με περιμένει;

Εύη μου χαίρομαι που είναι καλύτερα η Φλώρα και επιτέλους την έχετε σπίτι!

Αναστασία, ελπίζω να ξεκουράζεσαι ε;; όσο για τη μανούλα σου ίσως όντως να είναι υπερβολική αλλά όλες έτσι είναι, σκέψου πόσο τυχερή είσαι που την έχεις και μπορεί να φροντίζει τη μικρή σου όσο είσαι στη δουλειά, ότι καλύτερο είναι αυτό!

Παναγιώτα με παραξένεψαν τα 50 ml που ανέφερες ότι αντλούσες με το θήλαστρο... εγώ που αντλώ αποκλειστικά πλέον και είχα φτάσει πριν μου μειωθεί λίγο να βγάζω μέχρι και 250 ml, πόσα θα αντλούσε το μωρό αν το είχα απευθείας στο στήθος;; θεωρούσα ότι και το θήλαστρο την ίδια ποσότητα αντλεί με μόνη διαφορά ότι δεν μπορεί να αυξήσει εξίσου εύκολα την υπάρχουσα "παραγωγή", δεν ισχύει αυτό;

Δημοσίευση

Geia sas koritsakia mou, ti kanete??

Emeis shmera teleftea mera ths apokrias pigame sthn Xalkidona (ekso apo thn Thessalonikh) exoun karnavali ekei kai pigenoume sxedon kathe xrono...H Flwra mas ksesikose giati eixe arketo kruo kai skeftikame na mhn pame telika alla h alh trelathike molis ths to eipame opote alaksame gnomh...

O mikros kataenthousiastike, axna den evgaze mesa sto karotsi.. Ton entisa kala kai den katalave kruo, egw pagosa omos pou kathomoun orthia kai akinith gia wra...Aurio den tha kanoume tpt g@#m%to logo tou kairou alios pigenoume sto xorio tou antra mou sinithos..

Meroula malon xazh htan h erotish pou ekana gia to poso mporoun na katsoun, meta to skeftika :-??:-?? To kathe paidi orimazei (megalonei ) me ton diko tou rithmo. Ena paidi mporei na einai pio dinato somatika kai na katsei grigorotera apo ena alo h gia perisotero xrono, apla arxise na thelei na sikonete sinexia kai den thelw na tou kanw kanena kako sthn spondilikh stilh vazontas ton me anasikomenh thn plati sto karotsi....

Eninaki katalavenw thn apognosh sou epidi den sas "ekatse" h eksodos kai emena o dikos mou ithele na vgei gia kafedaki me ton kolito tou to S/K alla egina polu skula kai den ton afisa..

Egw psuxh den exw dld?? Toulaxiston as mou kanei parea..

Δημοσίευση

Παναγιώτα με παραξένεψαν τα 50 ml που ανέφερες ότι αντλούσες με το θήλαστρο... εγώ που αντλώ αποκλειστικά πλέον και είχα φτάσει πριν μου μειωθεί λίγο να βγάζω μέχρι και 250 ml, πόσα θα αντλούσε το μωρό αν το είχα απευθείας στο στήθος;; θεωρούσα ότι και το θήλαστρο την ίδια ποσότητα αντλεί με μόνη διαφορά ότι δεν μπορεί να αυξήσει εξίσου εύκολα την υπάρχουσα "παραγωγή", δεν ισχύει αυτό;

Καλημερα!!!! :D:D

Εχεις νοσοκομειακο θηλαστρο;;;

Εγω ειχα απλο. το σουινγκ της μεντελα. Δε ξερω τι εφταιγε αλλα με τπτ δεν μπορουσα να αντλησω πανω απο 50.

Το παιδι παντα "τραβαει" καλυτερα απο οποιοδηποτε θηλαστρο για αυτο και δεν υπαρχει περιπτωση με το θηλασμο να μειωθει η παραγωγη ενω με το θηλαστρο υπαρχει.

Δηλαδη αντλεις συνεχεια;;;Η μπεμπούλα δε πιανει με τπτ στήθος;;;;

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια, καλή σαρακοστή!! Πως τα περάσατε;

Εμείς ήρεμα, οικογενειακά! Ξαναείδε και η γιαγιούλα μου τη μικρή (είχε να τη δει από των Φώτων...) και πολύ το χάρηκε η καημενούλα! Της έσκαγε η μπεμπούλα τα χαμογελάκια της και έλεγε και τα λογάκια της και ξετρελάθηκε η γιαγιά με το δισέγγονο! Αντε να κάνουμε και το δεύτερο εμβολιάκι μας, να ζεστάνει και λίγο ο καιρός και θα της την πηγαίνω συχνά να την βλέπει να χαίρεται.

Μαρίνα γιατί να μην κάνει η ταραμοσαλάτα, από αυγά ψαριού είναι. Βέβαια έχει και ωμό κρεμμύδι μέσα αλλά είναι μικρή ποσότητα, δεν νομίζω να πειράξει. Εγώ έφαγα πάντως, έφαγα και μια πιρουνιά φάβα η κακούργα μάνα γιατί τη ζήλεψα, ελπίζω να μην την πειράξει!

Παναγιώτα ναι αντλώ συνέχεια.. μέχρι 25 ημερών τη θήλαζα κανονικά, μετά ξαφνικά μια ωραία πρωία και για κάποιο λόγο που ακόμα τον ψάχνω, δεν μπορούσε να πιάσει τη μια μου θηλή που μέχρι την προηγούμενη μέρα την έπιανε κανονικά!!! κάτι λοιπόν αυτό, που μου τσάκισε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία και έκλαιγα όλη μέρα από την απελπισία μου, κάτι και το γεγονός ότι είχε πληγώσει τόσο πολύ και τις δύο θηλές που νόμιζα ότι θα κοπούν, νοίκιασα νοσοκομειακό θήλαστρο και από τότε λοιπόν αντλώ συνέχεια... το κράτησα 1,5 μήνα και μετά αγόρασα κι εγώ το swing, την ίδια ποσότητα όμως έβγαζα και με αυτό. Η μικρή όμως, όπως είναι φυσιολογικό, αύξησε την ποσότητα γάλακτος που χρειάζεται αλλά εγώ δεν κατάφερα να αυξήσω την παραγωγή μου, αυτό είναι το κακό με το θήλαστρο.. αλλά το παλεύω ακόμα! επειδή δεν φτάνει το δικό μου για όλα της τα γεύματα πίνει συνήθως μέρα παρά μέρα και 1 γεύμα συμπλήρωμα. Αλλά από τότε που χρησιμοποιώ θήλαστρο η αλήθεια είναι ότι ηρέμησα ψυχολογικά, με άγχωνε πολύ το θέμα του θηλασμού. Μπορεί τώρα να είναι ΜΕΓΑΛΗ ταλαιπωρία αλλά σταμάτησα να κλαίω :lol: !

Εύη πολύ σας χαίρομαι που πήγατε στο καρναβάλι! εγώ ήθελα να είμαι άνετη στο να βγάζω τη μικρή έξω αλλά έχω τη μάνα μου και τη γιαγιά μου που με τρελαίνουν ότι θα αρρωστήσει κι έτσι για βόλτα δεν την έχω βγάλει καθόλου ακόμα! Αντε να περάσει κι αυτό το κύμα κακοκαιρίας και θα αρχίσουμε επιτέλους! Οσο για τον συμπέθερο καθόλου σκύλα δεν ήσουν, συμπαράσταση θέλουμε!

Δημοσίευση

μην φωναζετε ενταξει???ναι το ξερω πως χαθηκα αλλα τι να κανω δεν προλαβαινω ουτε τον αντρα μου να φιλησω...μου φαινεται πως το μικρο μου αστερακι με θελει κατα αποκλειστικοτητα...και τωρα τον κραταω αγκαλια και προσπαθω να γραψω...τα νεα μας εν ταχει ειμαστε μια χαρα υπερκινητικοτατοι πιανουμε ποδαρακια και τα φερνουμε στο στομα...τσριζουμε και οι τελευταιες μετρησεις μας εδειξαν 70 εκ.και 7200..καλα ειμαστε????πηγαμε και στο καρναβαλι και μασκαρευτηκαμε θα βαλω και φωτο...παντως πιο συχνα θα με βρειτε στο φατσοβιβλιο σαν Maria Bell εχω φωτο του μπεμπη αντε σας περιμενω εκει...σα αγαπω πολυ κοριτσια μου

post-5502-13873936449299_thumb.jpg

Δημοσίευση
μην φωναζετε ενταξει???ναι το ξερω πως χαθηκα αλλα τι να κανω δεν προλαβαινω ουτε τον αντρα μου να φιλησω...μου φαινεται πως το μικρο μου αστερακι με θελει κατα αποκλειστικοτητα...και τωρα τον κραταω αγκαλια και προσπαθω να γραψω...τα νεα μας εν ταχει ειμαστε μια χαρα υπερκινητικοτατοι πιανουμε ποδαρακια και τα φερνουμε στο στομα...τσριζουμε και οι τελευταιες μετρησεις μας εδειξαν 70 εκ.και 7200..καλα ειμαστε????πηγαμε και στο καρναβαλι και μασκαρευτηκαμε θα βαλω και φωτο...παντως πιο συχνα θα με βρειτε στο φατσοβιβλιο σαν Maria Bell εχω φωτο του μπεμπη αντε σας περιμενω εκει...σα αγαπω πολυ κοριτσια μου

ΤΙ ΚΟΥΚΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλή σαρακοστή να έχουμε!

Μαρακι κρητικό κούκλος ο γιοκας σου,αχ τί όμορφα ένα μωράκι εδώ μέσα με αποκριάτικα!!!πολύ μου αρέσει.Εμείς του χρόνου που θα είμαστε μεγαλύτεροι θα ντυθούμε.Κ φέτος θα τον έντυνα ,αλλά μου έκοψε τη φόρα το εμβόλιο,ανυσήχησα μην μου κανει παρενέργειες κ δεν ταλαιπωρήθηκα με την αγορά στολής.

Ενίνα τελικά στο δεύτερο εμβόλιο μας δεν είχαμε καμία παρενέργεια απολύτως,ευτυχώς!!! Ούτε πυρετό ,ούτε γκρίνια ,τίποτα.Μόνο ύπνο την πρώτη μόνο μερα αρκετό!!!

Μπήκα λίγο βιαστικά σήμερα και κλείνω βιαστικά,έχω δουλιτσες αρκετέεεες.....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κι εμένα πλέον κουνιέται πολύ μέσα στη μέρα και το βράδυ. Έχω και πρόσθιο και πρώτα δεν την καταλάβαινα πολύ, αλλά τώρα συνέχεια. Αυτό με το κοκκαλάκι δεν το νοιώθω..αλλά κι εμένα ώρες ώρες βλέπω την κοιλιά μου να κουνιέται. Κι αντιδράει κι όταν τη χαιδεύω..🤣
    • Καλημέρα κορίτσια μου...τι κάνετε???Τελικά το τελευταίο εμβόλιο δε μας πήγε πολύ καλά...ο μικρούλης ήταν πάρα πολύ ανήσυχος και ανέβασε και λίγο πυρετό...ευτυχώς σήμερα είναι πολύ πολύ καλύτερα!!!Λέω από το Σάββατο να προσπαθήσω να τον πάω στο δωμάτιο του και να σας πω την "αμαρτία" μου νομίζω ότι ο μικρός είναι πολύ έτοιμος και εγώ έχω το πρόβλημα 🫣...Βλέπω το λίκνο και λέω αχ πως θα το αποχωριστώ?θα τον ακούω?θα ξυπνάει?θα νιώθει μόνος του?
    • Η αλήθεια είναι αυτή...κ δεν είναι πέντε ευρώ να πεις ότι τα δίνω κι ό,τι θέλει ας γίνει...
    • Κι εμένα έχει επανέλθει η υπνηλία...ειδικά το απόγευμα κοιμάμαι όρθια πολλές φορές.. Αλλά τα βράδια άλλοτε κοιμάμαι καλ΄ά κι άλλοτε με πιάνουν αυπνίες γιατί νοιώθω δυσφορία όταν ξαπλώνω.. Και σήμερα ξύπνησα στις 06.00 το πρωί και μετά δεν μπορούσα καθόλου ξαπλωμένη και κοιμήθηκα καθιστή στο κρεβάτι.  Οι πόνοι πάνε κι έρχονται, πότε η μέση πότε τα γόνατα. Στις ανηφόρες κι εγώ ζορίζομαι πολύ.. Άντε λίγο έμεινε! Υπομονή! Πότε έχεις ΠΗΤ?  Εγώ 5/3. 
    • Αχ Λευκουλι μουυυυυ!!!!!! Εχω ανατριχιασει!!! Να σας ζησει ο θησαυρουλης σας!!!! Να ειναι γερη, καλοτυχη κι ευλογημενη!!!! 🥹💖✨️🌷🙏🧿🎈🎉  Κι εσυ κοριτσι μου σιδερενια κ καλη αναρρωση!!!!🫶🫶🫶  Απολαυστε αυτες τις μοναδικες στιγμες!!!!🤱🌸💞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...