Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φαγανούλικα μωρακια Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2010

Recommended Posts

Nαι Ναταλάκι θα τον ρωτήσω γιατί κι εμένα παράξενο μου φαίνεται.Όσο για το ΣΕΞ πρέπει να είναι δύσκολο να βρείς προσωπικό χρόνο με τοσα παιδιά έτσι?Εδώ έμεις δε μπορουμε να κάνουμε τίποτα γιατί ο μπέμπης έχει alarm μόλις ξεκινάμε τις αγκαλίτσες το alarm ενεργοποιήται.Λέτε να φοβάται μην αποκτήσει αδερφάκι και χάσει την αποκλειστικότητα?:lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα!! Τι κάνετε; τι καιρός κι αυτός πάλι... βέβαια όχι ότι θα βγαίναμε καμιά βόλτα αλλά είναι λίγο ψιχοπλάκωμα! τα δικά μας τα νέα είναι τα ίδια, δυστυχώς ακόμη δεν έχει ενεργηθεί η μπουμπού μου 4η μέρα σήμερα, εν τω μεταξύ έχει γίνει κύριο θέμα συζήτησης πλέον, το πρώτο πράγμα που μου λένε οι γονείς μου καθε φορά που μιλάμε στο τηλέφωνο είναι αν έκανε κακά το μωρό! Και φυσικά όταν τελικά κάνει παίρνω να τους ενημερώσω, χα χα χα! Σε λίγο καιρό θα φοράμε και καπελάκια πάρτυ :lol:

Κατερινα ευχαριστώ για την πληροφορια! δηλαδή, έχει μόνο αυτό το συστατικό επιπλέον; κατά τα υπόλοιπα είναι κανονικό γάλα; γιατί π.χ. το ac είχε υποκατάστατο γάλακτος. Ο παιδίατρός μου, όχι ότι δεν του έχω εμπιστοσύνη, απλά είναι μεγάλος άνθρωπος (φαντασου ότι ήταν και δικός μου παιδίατρος!!) και γενικά δεν είναι υπέρ των πολλών αλλαγών, ακολουθεί κλασικές πρακτικές. Κι εμένα έχει πολλούς κολικούς αλλά όταν τον ρώτησα να αλλάξω το συμπλήρωμα μου είπε ότι δεν παίζει ρόλο. Τι να πω... τώρα που θα αρχίσει σιγά σιγά να πίνει περισσότερο συμπλήρωμα μάλλον θα της το αλλάξω από μόνη μου. Βρε Κατερινάκι πες μου κάτι, εσένα ο μπέμπης σου έχει κολικούς όλη τη μέρα ή συγκεκριμένες ώρες; γιατί έχω διαβάσει ότι οι κολικοί διαρκούν 2-3 ώρες συνήθως συγκεκριμένες, αλλά εμένα η μικρή πονάει καθόλη τη διάρκεια της ημέρας! Με έχει τρομάξει και η μάνα μου, όλο μου λέει να πάμε να της κάνουμε εξετάσεις γιατί δεν είναι φυσιολογικό να υποφέρει έτσι συνέχεια... Οσο για το θηλασμό κι εγώ είχα αρκετό γάλα και μου είπε ο γιατρός ότι αν την ξαναβάλω τώρα στο στήθος θα αυξηθεί ξανά αλλά βρε κορίτσια ούτε εγώ αντέχω πάλι τους μαραθώνιους θηλασμούς, από 25 ημερών βγάζω με θήλαστρο και έχω καλομάθει να μπορώ να την αφήνω για μερικές ώρες, τώρα ναι μεν λυπάμαι πολύ που μου μειώνεται το γάλα αλλά δεν μπορώ και να γυρίσω πίσω, μιας και μπήκαμε σε πρόγραμμα και είμαστε και οι δύο καλά με αυτό...

Ναταλάκι μου μεγαλώσαμε κι εμείς όντως! κοιτάω τα πρώτα της ρουχαλάκια που δεν της κάνουν πλέον και δεν το πιστεύω! Εσένα η μπουμπού σου καλά είναι; είναι μια γλύκα! Εθιξες και το θέμα "σεξ"... πονεμένη ιστορία! πήγα γυναικολόγο την προηγούμενη εβδομάδα και μου έδωσε το οκ να ξεκινήσουμε, αλλά ακόμα τίποτα...

Η συμπεθέρα μου που είναι; Εύη μου, ελπίζω να είσαι λίγο καλύτερα σήμερα

μανουλιτσες τι κανετε??διαβασα τα νεακια σας αλλα ο χρονος μου λιγος σημερα ο κ μικρος γκρινιαζει πολυυυυ για να απαντησω,χερακια στο στομα συχνα, σαλια......μαλλον ξεκιναμε για δοντια :shock:

ενινα σου στελνω πμ για το γαλα..

για τα κακακια υπαρχει κ το θερμομετρο ξερεις......

φιλακια πολυυυυ γκρινια

Καλησπερα κοριτσια.

Κοιμηθικε παλι το μαναρι μου και ειπα να μπω για λιγο. Ευτυχος που εχω και αυτο το πλαζματακι παρεουλα, μου χαμογελαει και ξεχνιεμε καπος...

Εχθες εκανε παλι εξετασοις οι κουμπαρα μου και δεν ηταν καλες :(:( Μιλισε ο αντρας μου με τον κουμπαρο μου και ειναι ολοι τους πολυ πεζμενη ψυχολογικα και το κακο ειναι πως θελω να μιλισω και εγω στην κουμπαρα μου αλλα δεν ξερω τι να της πω αλο για να της δωσω κουραγιο, αν δεν αρχισουν οι χιμοθεραπιες αμεσα φοβαμε πως δεν θα εχουμε καλα ξεμπερδεματα..

Η μεγαλη μου ξηπνισε σημερα παλι με πιρετο και τωρα ειναι στα πεθερικα μου και να φανταστιτε πως αυριο εχει ο σιλογος γονεον κλιζμενο μαγαζι για μασκε παρτι και η δικια μου το περιμενε πως και πως..

Η καιμενουλα απο οτι φενετε δεν θα παει και ειχαμε κανονισει να της κανω και μπουκλες το μαλι για να ειναι σοστη πριγγιπισα :|:|

Κατερινα πολυ παραξενο που ο Γιαννακης σου :) βγαζει περισοτερο γαλατακι τωρα γιατι αυτα αμεσος πιζουν και μετα απο λιγη ωρα σφιγγει και γινετε σαν γιαουρτι (σου εχει περισεψει καμια φορα να δεις πως ειναι μετα απο λιγη ωρα??) Εμενα τωρα πινει το HUMANA AR και ευτυχος ειναι πολυ καλιτερα...

Ναταλακι θελεις σεξ πουλακι μου????? Αυτο θα πει μαμα DOURASEL με τοσα παιδια εχεις και κουραγιο για τρελιτσες..

Εδω που τα λεμε και εγω θελω αλλα ο ντοκτορ ειπαι οχι για τουλαχιστον μια ευδομαδα μετα την τοποθετιση του σπιραλ + μια ευδομαδα περιοδο, ο αντρας μου εχει σκασει :lol::lol::lol:

Enina εμεις οταν ειχαμε κολικους ειχαμε ολη μερα γκρινια απιστευτη...φαντασου οτι δεν ειχε κλεισει ματι ολη μερα καποια φορα και με τα χιλια ζορια κοιμηθηκε για τρεις ωρες συνεχομενες το βραδυ...το θυμαμαι και ανατριχιαζω!!

ο γιατρος μου ειχε συστησει το γαλα NOVALAC AC για τους κολικους,αλλα μου εβγαζε πολλες γουλιες με αυτο..αλλαξα γενικα παιδιατρο και τωρα πινουμε το Novalac AR που ειναι αντιαλεργικο και αντιαναγωγικο...κι εχει ηρεμησει το μωρο και κοιμαται αρκετες ωρες το βραδυ συνεχομενα!!

κατα συνεπεια και η μαμα του!!!

Οσον αφορα στην δυσκοιλιοτητα,εμεις λες και εχουμε προγραμμα:καθε τριτη μερα κανουμε κακακια!

Κοριτσια οπως κι εσενα Merula, βαζει συνεχεια τα χερια στο στομα...και να πεις οτι πειναει!!μολις τον ταισω και τον αφησω στα παιχνιδια του κατευθειαν στο στομα παμε!!

Ναταλακι σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια..μοιαζει στον μπαμπα του!!

Τι κανεις σημπεθερα μου???

Δοκιμασε το θερμομετρο, το εχεις κανει καμια φορα???

Βαλε κρεμουλα πανο στο θερμομετρο και μετα με προσοχι στον κολαρικο καναδυο ποντους, καντο μερικες φορες κλισε την πανα και σε λιγη ωρα θα αρχισει να σφιγκετε το κοριτσι ειμαι σηγουρι...

Αχ Εύη μου λυπάμαι, όλα αυτά με την παλιοαρρώστια, τις χημειοθεραπείες κλπ δυστυχώς τα γνωρίζω καλά γιατί τα έζησα και με τα δύο πεθερικά μου... Οι χημειοθεραπείες όντως δίνουν ελπίδες σε μερικές περιπτώσεις, αλλά εξασθενούν πολύ τον οργανισμό και ακόμα περισσότερο την ψυχολογία, και η κουμπάρα σου θα χρειαστεί όση βοήθεια μπορείτε να της δώσετε! Εχει παιδάκια;

Αυτό με το θερμόμετρο το είχα δοκιμάσει μια φορά και δεν έπιασε.. όχι βέβαια 1-2 πόντους γιατί φοβήθηκα, γύρω στο μισό πόντο νομίζω. Την λυπάμαι την κακομοίρα! Αν δω ότι και αύριο τίποτα, θα το ξαναδοκιμάσω... Αλλά δεν καταλαβαίνω πως το έπαθε έτσι ξαφνικά!

Μαιρούλα ευχαριστώ κι από εδώ για τις πληροφορίες! όσο για σάλια και χέρια στο στόμα, και η δική μου τα ίδια κάνει! προετοιμάζονται τα ούλα τους για δοντάκια!

Μαρίνα ευχαριστώ που με καθησύχασες.. με τρόμαξε η μάνα μου, αντί να με ηρεμεί με ξεσηκώνει περισσότερο! Χαίρομαι που τώρα είναι καλά ο καημενούλης, μακάρι να ηρεμήσει και η δική μου σύντομα αλλά τώρα με τη δυσκοιλιότητα που να ηρεμήσει...

Ενινα μου εχει 2 παιδακια, την βαφτιστικια μου 4,5 χρονον και η μικρη της θα κλισει τα 2 τωρα τον Απριλιο..Εχει κανει επεμβαση και αφερεθικε ο ογκος αλλα στις ιστολογικες εξετασοις βρεθικαν καρκινικα κιταρα οποτε η χιμοθεραπια ειναι μονοδρομος.. Διστυχος και εγω την γνοριζω αυτην την παλιοαροστια απο πρωτο χερι...

Μην φοβασε να της βαλεις το θερμομετρο δεν ποναει καθολου, ισα ισα που θα ανακουφιστει η καημενουλα. Βαλε μπολικη κρεμουλα και μετα στον κολαρικο γιρνατο και μερικες φορες οσο θα το εχεις μεσα και μετα ξανακαντο αλη μια φορα. Καμια φορα μπορει να ακουμπισεις και τα κακακια αν εχει μερες να τα κανει..Αυτα τωρα εχουν αφιδατοθει τα προτα και μπωρει μολις παει να σφιχτει να ποναει οποτε να τα κραταει και να σκλιρενουν ολο και περισοτερο, αν πασαλιφτει με κρεμουλα το εντερακι θα γλιστρισουν πιο εφκολα...

Το επαθε απο το ξενο γαλα που της δινεις λογικα σε λιγο καιρο θα σινιθισει το εντερακι της, και εμεις οταν αλαξαμε γαλα τις προτες φορες δισκολεφτικε και εβγεναν σαν μπιλιτσες αλλα τωρα επανιλθε και μας εχει στο χεσιμο που λενε :lol::lol::lol:

Καλημέρα μανούλες!Ενίνα δεν ξέρω τι επιπλέον συστατικό έχει καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρό σου.Οι μεγάλοι σε ηλικία γιατροί έχουν και πολλά καλά όπως οτι έχουν μεγάλη εμπειρία και οι περισσότεροι είναι κατά των πολλων φαρμάκων.Δε ξέρω γιατί αλλά έχω παρατηρήσει οτι οι νεαρότεροι παιδίατροι δίνουν για το παραμικρό και φάρμακα.Από την άλλη μεριά όμως οι νέοι ειναι και περισσότερο ενημερωμένοι για τις εξελίξεις στην ιατρική οπότε είναι λιγο δίκοπο μαχαίρι!Εγώ πάντως προτιμάω την εμπειρία.Όσο για τον θηλασμό να το σκεφτείς καλα.Ο θηλασμός αναμφισβητητα έχει πολλά ωφέλη που δεν συγκρίνονται με το να του δίνεις ξένο γαλα.Απο την άλλη οι ορμόνες παίζουν πολλα παιχνιδια τώρα και καλό ειναι να κοιτάμε να είμαστε και καλά ψυχολογικά.

Εύάκι δυστυχώς έτσι είναι η ζωη δε ξέρει κανείς τι να περιμένει γαμώτο!Συνήθως το γάλα που βγάζει το πολύ είναι απο το ρέψιμο,δηλαδή αν πιει το μπουκάλι μονοκοπανιάς χωρίς να ρευτεί ενδιάμεσα τότε μπορεί και να μου βγάλει στο τέλος και το μισό μπουκάλι. :? Δηλαδή αυτό το γάλα απαγορευεται να το δίνουμε αν έχει περάσει μισή ώρα αφου πήζει?Γιατί το άλλο ο παιδίατρος μου είχε πεί οτι μπορώ να του το δίνω μετά από μισή ώρα.

Κι εμένα marinax και enina είχε πριν λίγες μέρες το αποκορύφωμα των κολικών και ηταν πολύ χαλια,τώρα και πάλι έχει πονάκια αλλά πολύ πιο ήπια και κοιμάται περισσοτερο μέσα στη μέρα.

Δε μου απαντησε καμία πριν που ρώτησα αν στο πρώτο τους εμβολιάκι κάνανε πυρετό [smilie=crybaby2.gif]

Καλημερα κοριτσια!

Mpempako στο πρωτο του εμβολιο δεν εκανε πυρετο..ο παιδιατρος μου ειχε πει οτι δεν κανουν πυρετο στο πρωτο,αλλα μπορει να παρατηρουσα καποια υπνηλια ή ανορεξια...μαλλον μια υπνηλια την ειχαμε θα ελεγα...τωρα την αλλη εβδομαδα παμε για το δευτερο εμβολιο....

Mpempakos ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΥΡΕΤΟ Ο δικος μου στο πρωτο του εμβολιο!!!!αντε βρε να η απαντηση!!!!

μας ειπε η παιδιατρος ισως κοιμαται πολλες ώρες,αλλά ο δικος μου ντουρασελ ξύπνιος όπως ήταν πριν , μας είπε ισως κανει δέκατα,σπανιως κανουν πυρετο στο πρωτο τους εμβολιο,κ μας είπε να του δωσουμε προληπτικα ντεπόν,για να μην κανει πυρετο.του δωσαμε δυο δώσεις με αποσταση 6 ωρων μεσα στο τσαγακι σε 30ml το βαλαμε,σιγα μην του το έδινα με συριγγα που ειπε η παιδιατρος :evil: οταν της ειπα καλυτερα δεν ειναι μεσα στο τσαγακι του? μου λεει μπραβο που το σκεφτηκες !!μήπως να μου το πρότεινε αυτη καλύτερα???κ νομιζω ,με άλλη μαμα που μιλησα ,κακως του εδωσα ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ντεπον!!!μόνο αν έκανε πυρετο έπρεπε να του δώσω!Ειναι πολυ καλή όμως η παδιατρος μας ,έχει την φήμη οτι δεν ειναι υπερ των φαρμακων!κ μου αρεσε πολυ γιατι με ενθαρυνε με το μητρικο θηλασμο!

Ευη δεν έχω λόγια γιατην κουμπαρα σου....δυσκολα οπως τα περιγραφεις ,μακαρι να παει καλά!!!

Eμένα έχει το πρώτο του εμβόλιο την τριτη το μανάρι μου :( .Είσαι τυχερή στο παιδίατρο merula είναι πολυ σημαντίκο να σε ενθαρύνουν στο θηλασμό.Φιλάκια κοριτσάκια μου πάω γιατι σε 6 μέρες μετακομίζουμε και είμαστε σε μια κατάσταση αλαλούμ! :?

marinax μια μέρα διαφορά έχουν τα μαναρακια μας,τωρα το παρατήρησα!

κ εμεις αυτη την εβδομαδα έχουμε το δεύτερο εμβλόλιο,την Παρασκευη πιθανότατα θα το κάνουμε!΄

τί γίνεται με το δεύτερο εμβόλιο ,τί παρενέργεις έχει???ξέρει καμία???από πυρετό?

Mpempako μετακόμιση χειμωνιάτικα με μωρό παιδί???κουράγιο μανούλα....

ενινα οι συμβουλές που γράφει η Ευη για το θερμόμετρο πολυ χρήσιμες κι εγώ κάποιες φορες το εφάρμοσα,αλλά ο δικος μου κανει καθε μερα ,σπανίως καθε δευτερη,κ επειδη πινει μητρικό κ συνηθως στο μητρικο κανουν συχνά λεει... με πιανει μια ανασφάλεια όταν έρχεται η δευτερη μερα κ καποιες φορες μπηκα στο πειρασμό του θερμόμετρου :oops:

μανουλίτσες έρχονται ΑΠΟΚΡΙΕΣ ,θα τα ντύσεται τίποτα τα μωρακια μας?????

εγώ θέλω πολύ να τον ντύσω κάτι αλλά τίιι????

Kalhmera koritsia.

Katerina o dikos mou ekane dekata apo to emvolio kai emena mou sinestise depon h paidiatros mas (prooliptika) opos leei kai h meroula kai tou to edosa me thn sirigga alla me to tsagaki einai malon kalitera giati den fanike na tou arese idietera..Vevea authn thn methodo thn kserw apo thn megalh mou giati ths edina tis antiviosois etsi mesa se ligo xumo kai kapies fores ths edina apo mia karamela kathe fora pou eperne thn antiviosh ths. Prepei na eisai efevretikos san gonios kai na skarfizese kolpakia gia na pernoun ta farmaka tous.

To gala auto den kanei na to kratas prepei na to dineis amesos giati pizei grigora...

καλησπερααα κοριτσακιααα μου!

λενιω μου τι εγινε το κοριτσι δεν κανει κακακια? και εγω αυτο θα σου εγραφα με το θερμομετρο αλλα οπως ειδαν σου το ειπανε! μην φοβηθεις, δομκιμασε το!

merula εγω δεν θα την ντυσω γιατι ειναι μικρουλι ακομα και αυτες μωρε οι στολες του εμποριου εχουν απαισιο υφασμα και δεν μαρεσουν καθολου!

αχ βρε αν ειχα χρονο για σεεεξ δεν θα μου ελειπε αυτο ειναι το θεμα ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΙ ΧΡΟΝΟΣ ΠΙΑ, γιατι οταν κοιμουνται πρεπει να κοιμηθω και εγω γιατι μετα που δυναμη να σηκωθω για την επομενη μεραααα, αλλα παρ'ολη την κουραση εγω το θελωωω :oops: που θα μου παει θα την βρωω την ωραα!

ευη μου διαβασα για το σπιραλ που εβαλες και εχω αρχισει και φλερταρω και εγω με την ιδεα αυτη, γιατι αλλο παιδακι δεν θα ηθελα, και απο το να περνουμε προφυλαξη σε καθε επαφη :? δεν ξερωω :?

εσεις τι λετε?

Natalaki oso kai na profilaxteis iparxoun kai ta atiximata kai esu eisai polh nea akomi gia na mhn iparksei atixima kapia fora..To spiral einai kalo giati to vazeis kai meta to ksexnas kai den xriazete na perneis ormones opos ta antisiliptika (kai apo auta exw parei), ta profilaktika os gnoston spane kai genikotera mou thn spane emena, to diafragma einai sketh taleporia aporw me autes pou to xrisimopioun kai meta emhne h kalh klasikh sintagh tou diakekomenou sex (posa mwrakia exoun gennhthei me auton ton tropo ksereis)????

Opote egw psifizw spiral kai pali spiral :-bd:-bd:-bd

Meroula oute kai egw tha ton ntisw karnavalaki fetos gia ton idio logo pou anefere kai h Natali sketh plastikoura einai autes oi stoles more...

Γειά σας!!! τι κάνετε; εγώ τρέχω όλη μέρα να συμμαζέψω λιγάκι το σπίτι, έχω κόσμο αλλά τώρα είμαι στο δωμάτιό μου αγκαλιά με το θήλαστρο και βρήκα ευκαιρία να σας γράψω. Το ευχάριστο είναι ότι ενεργήθηκε επιτέλους η καημένη η μικρούλα μου, βγάλαμε καπελάκια και σφυρίχτρες, χαχαχα! άντε να δούμε πάλι μετά από πόσες μέρες πάλι. Μαιρούλα το αντίθετο διάβασα εγώ, ότι όταν θηλάζουν είναι φυσιολογικό ακόμα και μέχρι 20 μέρες (!!!) να μην ενεργηθούν, αντίθετα όμως αποκλειστικά με γάλα εμπορίου πρέπει να ενεργούνται το πολύ σε 2 μέρες. Δεν άντεξα και της έβαλα θερμόμετρο αλλά δεν ξέρω αν βοήθησε αυτό ή απλά ήρθε η ώρα της, της το έκανα στις 2 το μεσημέρι και ενεργήθηκε στις 6 το απόγευμα. Θα το ξαναδοκιμάσω πάντως.

Κατερίνα ούτε εμένα έκανε πυρετό στο πρώτο εμβόλιο, στο δεύτερο όμως νομίζω ότι κάνουν. Λογικά θα πάμε την μεθεπόμενη εβδομάδα, πάλι θα μας ακούσει όλο το ιατρείο :roll: . Καλό κουράγιο με τη μετακόμιση.

Κορίτσια μια ερώτηση: έχει πει σε καμιά σας ο παιδίατρος να πάρει το μωρό βιταμίνη A & D; την είχα πάει και σε έναν νεογνολόγο και αυτός μου συνέστησε την Aguasol βιταμίνη, μια φορά την ημέρα. Ξέρετε κάτι κι εσείς;

Τέρμα η άντληση ξαναπάω στους καλεσμένους! Φιλάκια πολλά!

Kalhmera kai kalo mhna koritsia.....

Shmera giortazoun oi Eudokies, dld egw :oops::oops::oops:

Exthes to vradi h malon to proi sths 4 sas egrapsa ena katevato na fantastite mexri ths 05:20 egrafa alla meta me petakse kai xathike to kimeno X(X(X(

Tha mou pite twra ti ekana sths 04:00 ta ksimeromata sto internet...Eprepe na ektonothw giati eixa polla nevra koritsia, POLLA NEVRA OMOS!!!!!!!!!!

Sas exw pei oti h Flwra einai arosth apo to Savvato kai pos einai sta petherika mou, eee apo tote arxise to panigiri....

Ta petherika mou genika LATREVOUN tous giatrous kai me to paramikro trexoun se kapion "idiko" kai otan lew me to paramikro enow me to paramikro. Arkei na sas pw pws an h evdomada exei 7 meres tis 3 me 4 meres exoun rantevou kapou, h pethera mou kanei kathe mhnaeksetasois aimatos :-\ :-\ :-\

Apo thn proth wra pou arostise to paidi trogonte na to pane sto nosokomio, me 38 pireto kai ithele o petheros mou na thn trexei ston giatro, ametrita ta thlefonimata olo to Savvato kai xoris na skeftonte thn wra alla den eipa tpt apla na mhn anxononte kai tha perasei.

Thn Kuriakh anevase polu pireto 39,7, epikinonisa me thn paidiatro mas mou edose odigies kai sinexizame etsi..O petheros mou olo to vradi me ganiase to kefali gia na thn paei sto nosokomio giati tou eipe o tade kai o tade pos exei thn griph H1N1...H paidiatros na mou leei epi leksh "na kathisete ston pisino sas kai na afisete ta nosokomia, tha kolisei kai tpt alo ekei to paidi"...

Twra sas ta lew polu periliptika giati an sas grapsw ola ta koula pou akousa olo to S/K tha friksete..

Entometaksh ekei pou ta exw parei sto kranio einai pos olo auto to anxos tous to pernane sto paidi me apotelezma na me pernei sinexia thlefono kai na klaiei...

Exthes lipon Deutera os sinithos arxisan ta idia, thn piran lipon me ton antra mou kai thn pigan sthn paidiatro mas, iosh exei leei h gunneka tha perasei apo monh ths, arxise na mhn anevazei kai toso ipsilo pireto 38,8-38,5 toso. ola kala lew kai egw tha iremisoume twra... Am de pou tha iremousan :shock::shock: Sinexizoun akathekti na mou spane ta nevra me tis theories tous kai ta astamatita thlefonimata...

Me pernei h pethera mou sths 04:00 ta ksimeromata me paniko sthn fonh na mou pei pos to paidi kruonei, tremei apo to kruo kai pos tha kalesei to 166 :?::?::?::?: Sths 4 to proi to tonizw...

Kai mono pou xtipaei to thlefono teties wres tarazese pou na sou lene kai malakies...Giati na pareis to 166 ths lew ti egine?? tha anevazei pireto lew kai giafto kruonei, pira ton antra mou kai pige apo ekei giati den eixe girisei akomi apo thn doulia kai akouste ti skeftike h gunneka. To paidi leei eixe pathei ipothermia giafto kruone.....DOSTE MOU ENA OPLO NA PIROVOLITHW DEN ANTEXW ALO TOSH VLAKIA...

Twra eseis mporei na theorite emena ipervolikh giati oi anthrwpoi apla niazonte alla egw kserw ti sas lew, an sas egrafa gia kati skinika pou exw zhsei oson afora thn trela kai thn fovia pou exoun me to kathe ti iatriko tha travousate ta malia sas...

AAA ksexasa na sas pw pos exthes meta thn paidiatro thn pigan kai se enan orila xoris na mou poun tpt, mou to eipe h flwra meta....Vgalte ta simperazmata sas mones sas...

Sorry pou sas kourasa koritsia...filia...

Καλημέρα εύη μου!Γέλασα πολύ με τις περιγραφές για τα πεθερικά σου :lol::lol::lol: .Δε μπορείς να την αφήσεις και πουθενά αλλού φαντάζομαι έτσι? :?

Κοίτα αν θές τη γνώμη μου μετά από πολλές ώρες περισυλλογής για παρόμοια δικά μου θέματα έχω καταλήξει οτι οι άνθρωποι ειδικά οι μεγάλοι δεν αλλάζουν...δυστυχώς και όσο μπορείς να μη δίνεις σημασία.Κι εγω βέβαια πολλές φορές δεν μπορω να κρατηθώ και στεναχωριέμαι και θυμώνω αλλά πάντα προσπαθω στο τέλος να σκέφτομαι λιγό πιο χαλαρά και θετικά κι ετσι τη βγάζω,αλλιώς θα τρελαθούμε βρεεε!

καλησπερααα!

ααχ βρε ευη μου τι ειναι και αυτα τα δικα σου? ααχ εχω μια ξαδερφη που ειναι ετσι με τις αρρωστιες, και εκεινη δινει και φαρμακο με το παραμικροο, που εγω δεν τα θελω καθολου,προτιμω το φαρμακο να το δινω οταν δεν υπαρχει καποια αλλη λυση,!

τελως παντων ευχομαι να γινει καλα η πριγκιπισσα σου και να ερθει σπιτακι σας συντομα!

οσο για το σπιραλ, πολυ σωστα λες και εγω αυτα πιστευω περι ολων των αλλων τροπων, θα το συζητησω και με το συζηγο και θα δουμε..

σημερα το πρωι κατα τις 11 τεταρτο περιπου θα ταν? ακουω κατι φωνες, καλε κατατρομαξα σας λεω, ηταν η μαμα μου και ο μπαμπας μου σπιτι και του; λεω τι γινετε? και βγιαινε ο μπαμπας μου στο μπαλκονι τιποτα, και καταλαβαμε πως ακουγονταν απο μεσα απο την πολυκατικια, ηταν απο το διπλα διαμερισμα, χτυπαω και ηταν η κοπελα μονη της, ειναι εγκυος και την πιασανε δυνατοι πονοι, απο οτι μου πε δεν εχει μπει ακομα στον μηνα της, ε πηραμε τηλεφωνο τον αντρα της και ηρθε, ααχ κατατρομαξα σας λεω.. ελπιζω να ναι καλαα η κοπελα!

ελενη μου οσο για την ερωτηση σου εμεις δεν περνουμε βιταμινουλες!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?? ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ--Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2ο ΕΜΒΟΛΙΟ-ΕΧΕΙ ΣΥΝΙΘΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ 12 ΩΡΕΣ ΥΠΝΟ----ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΥΠΝΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΑΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΤΗ ΟΛΑ ΚΛΑ---ΑΥΤΑ!!!!! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Καλησπέρα κούκλες!!

Εύη μου γέλασα πολύ με την περιγραφή σου, αλλά η υπόθεση μόνο για γέλια δεν είναι!!! Οπως είπε και η Κατερίνα όμως οι άνθρωποι δεν αλλάζουν οπότε μόνο υπομονή μπορείς να κάνεις! Περαστικά στην Φλώρα σου, ελπίζω να γίνει καλά πολύ πολύ σύντομα για να ηρεμήσεις κι εσύ! Πάντως αυτό που κατάλαβα τώρα είναι ότι οι παππούδες, ακόμα και αν δεν έχουν από πριν το "σύνδρομο του γιατρού" που έχουν τα πεθερικά σου, όταν γίνουν παππούδες γίνονται πολύ πιό ανήσυχοι από τους γονείς! Θυμάσαι που έγραψα για τη μητέρα μου, που καμία σχέση δεν είναι αρρωστοφοβική καθόλου, με πριζώνει συνέχεια για τα πονάκια της μπέμπας; η παροιμία λέει "του παιδιού μου το παιδί δυό φορές παιδί μου" και μάλλον επι δύο πάνε και οι φοβίες τους μου φαίνεται!!!

Μαρίνα μια χαρά η κορούλα σου! και η δική μου πέρασε μια τέτοια φάση για 1 εβδομάδα και κοιμόταν 10-12 ώρες αλλά τώρα της πέρασε!! Μου κακοφαινόταν που έμενε τόσες ώρες νηστική αλλα κι εγώ από παιδάκι 12ωρα κοιμόμουν, μέχρι και προ εγκυμοσύνης!

Καμία μανούλα δηλαδή δεν δίνει βιταμίνη A & D στο μωράκι της; δεν τον ρώτησα κιόλας η χαζή, αλλά κατάλαβα ότι την έδωσε επειδή είναι χειμώνας και δεν έχει πολύ ήλιο, για να μην της λείψει η βιταμίνη D. Μου είπε να της τη δίνω μέχρι το Μάιο... Θα ρωτήσω και τον παιδίατρό μου την άλλη εβδομάδα που θα πάμε για το εμβόλιο

Kalhspera manoules..

H Flwra malon ipotropiase pali giati o piretos epanilthe sto 39,5 kai thn ksanapigame sthn paidiatro. Aurio tha thn pane gia eksetasois se kapio mikroviologiko giati malon tha xriastei na parei antiviosh kai prepei na kseroume pia na parei.....

Enina thn vitaminh D thn dinoun se ola ta mwrakia sthn Souhdia mexri ta 2 giati den exei polu hlio, edw den exw akousei na dinoun alla kako den tha ths kanei an thn pernei mexri ton Maio opos sou eipe o giatros autos...

Marina mia xara h zouzouna sas, emena akomi den exei koimithei pano apo 6 wres seri kai auto giati egw tou xonw thn pipila molis arxizei na strifogirnaei meta to 5wro mpas kai sinithisei kai koimate perisotero tis nuxtes..

Καλημερα και καλό μήνα! η άνοιξη μας μπήκε με πολύ βροχή.Πότε θα κάνει καλό καιρό να βολτάρουμε???Μάρτη για να μην μαυρίσετε βάλατε????

Περαστικά στην Φλώρα Εύη,να γινει καλά γρήγορα να γλιτώσει από τους αγχωτικούς παπούδες..πω πω τι περνάς!!!!κουραγιο

Ενινα για την βιταμινη Α κ d γνωριζω οτι κ η Ευη ,στις βορειες χώρες την δίνουν.Εμενα η παιδιατρος μου ειπε οταν εχει καλό καιρό ,να τον βγάζω στην βεραντα του σπιτιού μας να μαζεύει ήλιο για την βιταμινη D.

Ναταλακι γεννησε η γειτονισα ,όλα καλά???

Αυτα που λέτε για σπιραλ κτλ, προς το παρον δεν τα ψάχνω γιατι θελω να ακολουθήσει κ δεύτερο νινάκι :D

Εμείς όλα καλά. Εχω παρατηρησει τώρα τελευταία ο δικός μου το απόγευμα όταν πάω να τον ταίσω σκούζει...συγκεκριμένα γκρινιάζει λιγάκι, προφανως γιατι πειναει ,αφού έχει περάσει ώρα από τη στιγμή που έφαγε,τον παίρνω αγκαλιά κ μόλις τον βάζω σε θέση για τάισμα αρχίζει το κλάμα :shock:πετάει με τη γλώσσσα το μπουκάλι,χτυπάει ποδαράκια,βάζει τα χέρια να διώξει το μπουκάλι :o βαζω το μπουκαλι στο στόμα του ήρεμα- ήρεμα,σκουζει για λίγα λεπτά κ μετά τρώει μια χαρά :shock: γιατί μου το κάνει αυτό ???να τον αφήνω περισσότερη ώρα μέχρι να τον ταίσω,ώστε να πεινάσει πολύ ???μεχρι τωρα μολις γκρινιαξει κ ξερω ειναι για φαγητό,τρέχω να ετοιμάσω γάλα.αν πειναει πολυ τρώει λαίμαργα και δεν θέλω να τρώει λαίμαργα γιατι κανει κακό ...

γνωρίζει καμία συμπτώματα στο δεύτερο εμβόλιο???θα το κάνουμε Παρασκευή κ ακολουθεί τριημερο που είναι οικογενειακή γιορτή κ μπορεί να έχουμε επισκέψεις.

γεια σας κοριτσακια και μπεμπακια

εμεις εδω ολα καλα!!!1

την τριτη κανουμε εμβολιακι το δευτερο

σιγασιγα κοιταω για την βαπτιση,λεμε για Σεπτεμβρη

ο μπεμπης ειναι γουρουνακι ,αν και τρωει 5 γευματα κοντευει 7500 κιλα :lol:

ο Παναης μου εχει ερχισει να τον συνηθιζει

πολλα φιλια σε ολες

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Δεν προλαβαίνω να σας κάνω ταγκ 🥴 Μου είπε η παιδίατρος να κόψω τα γαλακτοκομικά εντελώς για να αποκλείσουμε την αλλεργία στην πρωτεϊνών γάλακτος αγελάδας..και βλέποντας και κάνοντας..μου είπε για όρθιο μετά το φαγητό κτλ και για ελαφρια κλίση στρώματος με μια πετσετούλα..ναι εννοείται ότι θέλει μικρή κλίση γτ είναι επικίνδυνο μετά να πέσει το κεφάλι και να μην αναπνέει καλά..τόσο καιρό φοβόμουν για την κλίση αλλά τώρα έβαλα μια πετσέτα ίσα ίσα τύπου 10 μοίρες κλίση.. Αχ ελπίζω να συνέλθουμε, δεν μπορώ να τον βλέπω να σπαράζει, να θέλει να φάει και να πονάει.. Αν σε τρεις μέρες δεν είμαστε καλύτερα θα μου δώσει ένα χαπάκι είπε, αλλά μήπως και το αποφύγουμε.. Δε μου είπε για το σιρόπι και στον πανικό ξέχασα να ρωτήσω, αλλά σε τρεις μέρες που θα την πάρω θα ρωτήσω!
    • Με το σιρόπι σου σταμάτησαν τελείως οι γουλιές?
    • @Elkακολούθησα τις συμβουλές σου να σου πω την αλήθεια..ήθελα να σου απαντήσω αλλά δεν προλάβαινα..σήμερα είχα κανονίσει σινεμά με το μεγάλο και είχα σκοπό να τον πάει ο άντρας μου..διαβάζω το μήνυμα σου και λέω ώρε έχει δίκιο...και το σκεφτόμουν μετά..και λέω του άντρα μου το μεσημέρι κοίτα να δεις έχω κουραστεί δεν μπορώ άλλο θέλω να βγω να ξεσκασω ..θα τον πάω εγώ σινεμά...εντάξει μου λέει με βαριά καρδιά μεν αλλά μια χαρά ..μην τα πολυλογω κάτσανε και το μωρό ήταν πάρα πολύ ήσυχο και όλα καλά..και από δω και πέρα έτσι θα γίνεται..θα τον βάζω να συμμετέχει ενεργά..σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου ..με βοήθησες να δω πιο καθαρά❤️ @nanoukoασε κι εμείς ζοριζομαστε πολύ με τις γουλιές ..σχεδόν μετά από κάθε γεύμα θα κάνει..απ' την πρώτη μέρα αυτό...απλά τον τελευταίο μήνα έχουν αυξηθεί..τώρα βλέπω παει να κόψει λίγο δεν κάνει τόσο πολύ..κι εμένα δεν πρέπει να χει πάρει τόσο βάρος και πιστεύω ότι είναι απ' τις γουλιές γιατί κάνει αρκετές...για το σιροπι κι εγώ θα ρωτήσω τον παιδίατρο τη δευτερα αλλά σκεφτόμουν να το πάρω έτσι κι αλλιώς είτε μου πει ναι είτε όχι.Μετά από κάθε τάισμα δεν μπορώ να τον κουνήσω καθόλου και προσπαθώ να μη ζοριζεται γιατί κατευθείαν θα κάνει γουλια..το θετικό μέσα σ όλο αυτό είναι ότι είναι χαρούμενος κι ότι δεν τον ενοχλεί πουθενα
    • Σε "ακούω" πιο ενδυναμωμενη πάντως και χαίρομαι πολύ για αυτό, παρά τον πόνο σου τα λόγια σου έχουν μια άλλη χροιά σε σχέση με καιρό πριν. Έτσι είναι, όταν τα ακούμε και φεύγουν δεν υπάρχει το συναίσθημα. Όπως βέβαια και με το θετικό τεστ, πάλι το ίδιο είναι. ΣΚΑΤΑ. Αλλά δεν τελειώνει τιποτα, θα περάσει και αυτό σίγουρα. Ναι κορίτσι μου, ψαξτο όσο μπορείς να ηρεμήσεις από αυτό και μετά όλα θα γίνουν. Με τη γιατρό σοκ πραγματικά.. και γι' αυτό μου είπε την τελευταία φορα, ξέρω πως είναι, θα ξανά μείνεις όμως και θα πάνε όλα καλά.  Αμήν για όλες μας 🙏🏻
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...