Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φαγανούλικα μωρακια Νοεμβριου-Δεκεμβριου 2010

Recommended Posts

Ευη κι εγω αυτο περιμενω!!! να φτιαξει ο καιρος και να παιρνω το μωρο και να κατεβαινουμε Φλοισβο και να πινω καφε!!!

παιρνει βαρος ειμαστε στα 5800 τωρα αλλα παντα με αγχωνει αυτο...νευρωτικη θα γινω!!αφου λεω οτι αντε να μου σταματησει το γαλα,προκειμενου να ξερω στανταρ το ποσο ακριβως πινει το μωρακι...και μεταξυ μας...να αρχισω παλι το τσιγαρο που δεν ντρεπομαι να το πω δυστυχως μου λειπει πολυ.... :oops:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Se katalavenw pou anxonese alla mhn mpeneis se authn thn diadikasia giati tha skaseis, an den xortene den tha eklege to mwro?? Oso gia to alo krima den einai re si na kopseis to galataki gia to paliotsigaro, ase pou den sinferei kiolas 16 euro ta 400g formula kai theloume 2,5 koutia thn evdomada + ta tsigara paei katastrafikes :-o:-o:-o:lol::lol::lol:

ρε συ!! δε θα κοψω επιτηδες το γαλα μου προκειμενου να αρχισω το τσιγαρο!! αλλα και παλι σκεφτομαι οτι 11-12 μηνες εχω αντεξει χωρις ρουφηξια..μηπως να το εκοβα εντελως;

οσο για το οικονομικο..δε το συζηταω!!

κοριτσαρες μου καλησπερα σας!

βρε τι σκας για το γαλατακι αν ηθελε περισσοτερο θα το ζηταγε μονος του δεν θα αφηνε το στηθος! :D α! και οσο για το τσιγαρο μην κανεις την βλακεια και το ξανααρχισεις, τοσους μηνες αντεξεες!

ααχ παιδια και εμενα ποσο μου εχουν λειψει ακομα και οι παιδικες χαρες χεχεχεχε

Καλημέρα! Γιατί να ξέρεις ακριβώς πόσα μλ πίνει; Εσύ μετράς ακριβώς τα γραμμάρια που τρως σε κάθε γεύμα; ;)

Εμείς καλά πάμε. Είμαι εντελώς στον κόσμο μου.

Μιλούσα με μια φίλη μου για το πότε θα γίνουμε και πάλι γυναίκες, να βαφτούμε, να βάλουμε τα καλά μας και να πιούμε και ένα ποτηράκι κρασί με τον καλό μας. Στο τέλος της συνάντησης κάναμε μια βόλτα στα μαγαζιά και η φίλη μου έψαχνε παπούτσια ...που να μπορεί να τα βάλει και στην παιδική χαρά!!!! :lol:

Ό,τι και να λέμε, είμαστε μητέρες über alles!!!!

Μανουλίτσες τί μου κάνετε???εμεις μια χαρά όλα

η ενινα πράγματι χάθκε Ευη,τί κάνει αυτή η κοπέλα???

Ευγενια περαστικα στο μπαμπα σου

Marinax για την δυσκολιοτητα χαμομηλάκι,κ για το τσιγαρο δες το οτι ειναι ευκαιρια να το κοψεις οριστικα τωρα,μην πισωγυριζεις βρε

Αθηνα μολις μπει η ανοιξη θα ειναι κ μεγαλυτερα τα νινακια μας ,τοτε νομιζω θα παιρνουμε το καροτσι θα βολταρουμε κ θα ξαναγινουμε γυναικες τοτε θα εχουμε περισσοτερο χρονο για εμας νομιζω

εγώ έχω να κάνω αλλαγές σε ρουχα για τον μικρο ,πήγαν στην πεθερά μου δωρακια 2 συγγενεις δηλ 2 δωρα, σετ χειμωνιατικα για 9 μηνων παιδι!ντοιγκ!!τωρα του ερχονται μεγαλα και 9 μηνων θα ειναι καλοκαιρι,οπότε πρέπει οπωσδηποτε να τα αλλάξω.ειναι Marasil και θα του πάρω λέω για του χρονου δηλ να ειναι για 12-18 μηνων παιδι.καλα δεν το σκεφτομαι το νουμερο???τί φορανε τα παιδια σε αυτη την ηλικία μαμαδες???? πυτζαμακια, κορμακια,φόρμες????ιδεα δεν εχω...ξερει καμια τι καλο εχει αυτο το μαγαζι???

θα μαθουμε και τα παιδικα μαγαζια τώρα,όμορφα είναι.....

πριν λιγες μερες ειχα κατι χρηματα παραπανω και αντι να παρω για εμενα ρουχα πηγα κ τα επενδυσα σε ρουχα για τον γιο μου,καλτσακια,σαλιαρες, πιπιλες κ διαφορα άλλα.πότε θα γίνουμε γυναικες λοιπόν Αθηνά????αφου τα ξοδευω ολα για τον μικρο!!!!το χαιρομαι όμως :D

Merula ειναι αληθεια αυτο που λες:κι εγω πηρα τα επιδοματα μητροτητας και βοηθημα τοκετου και ενα μερος το επενδυσα -ενεκα εκπτωσεων- στον γιο μου, σε ρουχαλακια,παιχνιδια κλπ...μονο ενα ζευγαρι μποτες πηρα για μενα και ενα καινουριο ρουζ,γιατι μου ειχε τελειωσει....και να μου πεις πού θα το βαλω το ρουζ,αλλα λεμε τωρα!!

κοριτσια παντως ολη μερα μεσα στο σπιτι δεν παλευεται και μονη με ενα μωρακι που στην δικη μου περιπτωση τουλαχιστον και δοξα τω Θεω μεχρι στιγμης ειναι ησυχο και καλοβολο..τουλαχιστον τωρα που μεγαλωνει,μπορει και καθεται πιο πολυ ωρα στο ρηλαξ ή σε μια κουνια κοιτωντας τα ψαρακια απο πανω του,οποτε κανω και καμια δουλεια παραπανω..

λεω να παω να κοιμηθω...τα λεμε αυριο!!

καλημερα μανουλίτσες

marinax εσύ τουλάχιστον προνόησες κ αγόρασες νέο ρουζ!εγώ πάλι όχι ,οπότε πήγα την Κυριακή σε ενα γάμο ,μακιγιαρίστικα τρομάρα μου μετά από τοοοοοσο καιρό,γρήγορα γρήγορα ,το γρήγορο το είχα πάντα κ διαπιστώνω στο δρόμο οτι το χρώμα του ρουζ ήταν πολύ κόκκινο,φαινόμουν σαν....και συνέχεια έβαζα τα χεράκια στο δρόμο να το σβήσω.

εγώ από σήμερα λεω θα δίνω γαλατάκι με δύο τρυπούλες στο μπιμπερό,έχω δοκιμάσει τις τελευταίες μέρες κ δεν πνίγεται το παιδί!παρατήρησα κιόλας πως τον παίρνει ο ύπνος απο πολύ νωρίς οταν τρώει,κουράζεται μάλλον ,του παίρνει περισσότερο χρόνο για να φάει ,οπότε σκεφτομαι δεν ειναι δυνατον ενα μωρακι 7 κιλα να τρεφεται με μια τρυπουλα μόνο.Για να δούμε :roll::roll:

Α, σήμερα έχω γενέθλια!!!!δεν λέω όμως πόσα! :)

Καλημερα μανουλες.....

Εγω σημερα εκλισα ραντεβου στο κομμωτιριο επιτελους για κουρεμα και χτενιζμα και μου λεει ο προκομενος μου "το χτενιζμα τι το θες αφου παλι σπιτι θα γιρισεις ?" Εκτος αφτο μου λεει και με ενα βλεμα γεματο απορια " και το παιδι πιος θα το εχει????????? "

Τα περνεις τωρα η δεν τα περνεις??? Εγω παντος τα πιρα και μαζι με εμενα τον πιρε και τον σικοσε και τον αντρουλι μου και του ξιγιθικα εχθες..Αν δεν μαθει να αλαζει καμια πανα και να προσεχει και αυτος το μωρο για να μπορω να κανω και εγω επιτελους πραγματα για μενα να ξεχασει τις βολτουλες του, σπιτι δουλια δουλια σπιτι θα ειναι να δω ποσο θα αντεξει...

Εμαθε μονο να λεει "αυτο που κανεις το παραδεχομε ειναι πολυ δισκολο εγω δεν μπορω να το κανω".

Γιατι να μην μπορει αραγε, δεν θελει να λεει καλιτερα..

Την Κυριακη που μας περασε ο αδερφος μου κρατισε ολη μερα το μωρο τους και η νιφη μου με την μεγαλη τους γιρνουσαν ολη μερα, 8 η ωρα το βραδι μαζεφτικαν στο σπιτι και εγω με την ψυχη στο στομα θα παω σημερα να κουρεφτω... Sorry για τον μονολογο αλλα με πνιγει το δικιο ρε κοριτσια, μολις γιρισε απο τον καφε του με τον κολιτο και μου λεει εξιπναδες....

Μερουλα τα νουμερα να μην τα κητας με τουσ μηνες αλλα με τους ποντους, εμεις τωρα ας πουμε φοραμε το 68 που ειναι για παιδακια 6 μηνον αλλα εχει μεγαλη αναπτιξη ο δικος μου και αρχισαν να μην μας κανουν και αυτα.. Για του χρονου το χημονα που θελεις θα παρεις τα 80 με 86 ποντους.

Εγω εχθες του πιρα ενα μπουφανακι και κατι ρουχαλακια για του χρονου 86 νουμερο..

Στα marazil παντος εχει και ποντους γραμενους επανο στην ετικετα....

Kαλημέρα κορίτσια!

Μαιρούλα χρόνια σου πολλά!!!!!!!! Να είσαι γερή και ευτυχισμένη με την οικογένεια σου!!!

7 κιλά ο γιόκας σου ε; Φτου σου μανάρι μου! Μ' αφού δεν πνίγεται Μαιρούλα με δύο τρυπούλες καλά κάνεις. Κρίμα είναι να κουράζεται.

Ευγενία μου σιδερένιος να είναι ο μπαμπάς σου.

Εμείς καλά είμαστε. Δεν έχουμε νέα να σας πούμε. 'Ολα κυλάνε ήρεμα δόξα το Θεό. Εγώ με την δουλειά τα πάω μια χαρά. Περνάει γρήγορα η βδομάδα. Το Π/Σ/Κ. το ευχαριστιόμαστε με βολτούλες, παιχνίδια και αγκαλιές. Από δουλίτσες του σπιτιού ευτυχώς έχω βοήθεια απ' την μητέρα μου και δεν ξεπατώνομαι. Όλα καλά λοιπόν.

Σας φιλώ προς το παρόν γιατί είμαι στην δουλειά και τα λέμε ξανά.

Merula Χρονια Πολλα!!!

Ευη εγω του παρεδωσα το προηγουμενο Σαββατο το μωρο κι εφυγα για το κομμωτηριο..τον ειχα βεβαια θηλασει,αλλαξει, ειχα αποστειρωσει και μπιμπερο για το συμπληρωμα κι ηταν ετοιμος για παιχνιδια...οποτε ο μπαμπας δεν θα ειχε πολλα να κανει!!! αλλα το μυαλο μου ηταν συνεχεια στο σπιτι και δεν ευχαριστηθηκα ουτε το λουσιμο που σου κανουν και παραδινεσαι!!!

παντως μια αλλη φορα που επρεπε να λειπω απο το σπιτι για τρεις ωρες περιπου,του αφησα το μωρο και εκεινος καλεσε βοηθεια την μαμα του και την νυφη του ταχα μου να εχει παρεα !!!!! :evil::evil::evil: εκει τα ειδα ολα!!!!!κι οταν εφυγαν του τα ειπα ενα χερακι,γιατι δε θελω ουτε μια στιγμη οι κυριες να γυρισουν και να μου πουν:σου κραταμε το παιδι και γυριζεις!!λεμε τωρα!!! :x:x

παω να μαγειρεψω και τα λεμε αργοτερα!

Καλησπέρα!!! τι κάνετε; χάθηκα πάλι αυτές τις μέρες, ελπίζω να μην σας ανησύχησα! Είμαστε καλά και οι δύο! απλά έχω ένα θέμα με το laptop μου και για να μπω στο ίντερνετ πρέπει να κάθομαι στο παιδικό δωμάτιο που έχουμε τον σταθερό Η/Υ... Και κάθε φορά που έμπαινα προσπαθούσα πρώτα να διαβάσω τα νέα σας με αποτέλεσμα μετά να μην προλαβαίνω να σας γράψω, τώρα διάβασα μόνο τις 2 πρώτες σελίδες :roll: !

Μαιρούλα χρόνια πολλά και από εδώ! Εχω κι εγώ ένα μπιμπερό με 2 τρυπούλες και το γάλα λες και εξαφανίζεται, χα χα χα! μερικές φορές όμως μου πνίγεται από τη λαιμαργία της κι έτσι δεν έχω αλλάξει ακόμα πιπίλες και στα υπόλοιπα μπιμπερό!

Μαρίνα, κι εσύ έχεις θέμα με το τσιγάρο; εγώ όμως στην εγκυμοσύνη έκανα 1 την ημέρα, εσύ το είχες κόψει τελείως και πάλι σου λείπει μετά από τόσους μήνες ε; υπομονή, δεν αργεί η μέρα να πιούμε ένα ποτάκι και να ανάψουμε και ένα τσιγάρο για παρέα χωρίς τυψεις :) . Δυσκοιλιότητα έχει και η δικιά μου εδώ και δύο εβδομάδες... το χαμομήλι δυστυχως δεν κάνει τίποτα. Την πρώτη φορά ενεργήθηκε μετά από 4 μέρες και τη δεύτερη μετά από 6!! Εσένα είναι καλύτερα τώρα; στη δική μου περίπτωση ίσως φταίει το ότι είχα καιρό να της δώσω ξένο γάλα, και κάπου διάβασα ότι τα παιδιά που θηλάζουν το παθαίνουν συχνά αυτό. Τώρα έχω αρχίσει πάλι να της δίνω ξένο στο τελευταίο γεύμα, για να δούμε αν θα αλλάξει κάτι... Εχει αυξήσει τις ανάγκες της σε γάλα και πλέον δεν φτάνει το δικό μου για όλα τα γεύματα, πίνει 170 ανά γεύμα και μερικές φορές περισσότερο.

Συμπεθέρα μου, με γεια το μαλλί! καλά είναι το αντράκι μας; έχεις δίκιο για τον συμπέθερο, να του αφήνεις πιό συχνά το μωρό για να συνηθίσει! εγώ έχει τύχει να του το αφήσω μερικές φορές, αν χεστεί όμως το μωρό δεν ξέρω αν θα το αλλάξει :lol: ! Τα ψιλοκαταφέρνει όμως κατά τα υπόλοιπα! Πήγα κι εγώ κομμωτήριο την προηγούμενη εβδομάδα και κουρεύτηκα επιτέλους, τον άλλο μήνα θέλω να πάω και για ανταύγειες.

Αναστασάκι τι διάβασα, γύρισες στη δουλειά; γιατί δεν πήρες το εξάμηνο, δεν σε άφησαν από τη δουλειά ή δεν ήθελες; ευτυχώς που έχεις λίγη βοήθεια για το σπίτι. Απο τη μία βέβαια καλύτερα έτσι γιατί βγαίνεις και ξελαμπικάρεις και λίγο!

Ευχομαι και τα υπόλοιπα κορίτσια να είστε όλες καλά, πάω να λουστώ και θα μπω αργότερα να διαβάσω περισσότερα! πολλά φιλάκια! μου λείψατεεεεε!!!!!

Ευχαριστώωωωω μανουλίτσες για τις ευχές :D:D:D

τα καλύτερα γενέθλια είναι αυτά μαζί με τον γιο μου τώρα πια!ήταν τα πιο απλά ,χωρίς τούρτα αλλά με παστούλα,χωρίς να μαζέψω κόσμο ,αλλά είχα την αγκαλιά μπαμπά κ γιού φυσικά και αυτο είναι που αξίζει!!!!!!

ενινα επιτέλους έχουμε νέα σου !!!όλα καλά λοιπόν !γιατι ξένο συμπλήρωμα όμως????γιατι δεν παίρνεις μαγια μπύρας να αυξήσεις την παραγωγή σου???ή να πάρεις απο φαρμακειο καποιο άλλο συμπλήρωμα,τριγωννελα για παράδειγμα, αφου αντλεις!πόσες αντλήσεις κάνεις την ημέρα?είναι 8-10???εγώ τα πηγαινω μια χαρα με τις αντλήσεις,κουραζομαι δεν λεω αλλά όσο βλέπω τον μικρουλι-τεραστιούλι να μεγαλώνει μια χαρά ,θέλω να συνεχίσω για όσο καιρο μπορώ ακόμη!!!

Εύη ευχαριστώ για τις συμβουλές για το νούμερο στα ρούχα,80-86 πόντους λοιπόν!!!

Παράπονα για τους άντρες σας διαβάζω,εμένα ο δικος μου δοξα το Θεό κάνει τα πάντα,τις ώρες που είμαι ιεκ ξέρω κ θα τον ταίσει σωστά κ θα τον αλλάξει κ μπάνιο θα του κάνει αν χρειαστεί,φτου φτου φτου κ φυσικά παίζει μαζί του

έχω δύο απορείες ,όταν κάποια έχει θρομβοφιλία μπορεί να θηλάσει???κ δεύτερο γνωστή μου έχει το μωρό της νοσοκομείο λογω ρινιτιδας,απο τοτε που γεννησε δεν το πηρε ακομη σπίτι!οι παιδιατροι της είπαν να αντλεί γάλα να το βάζει κατάψυξη κ μετά να το δίνει στον μικρό κ να μην το δινει φρέσκο.γιατι εγώ το θεωρώ μεγαλο λάθος αυτό ????φρεσκο είναι καλύτερο γνωρίζω...ξερει καμία να μου απαντήσει????

φιλάκια μανουλίτσες πάω να βγάλω γαλατάκι

τα καλύτερα γενέθλια είναι αυτά μαζί με τον γιο μου τώρα πια!ήταν τα πιο απλά ,χωρίς τούρτα αλλά με παστούλα,χωρίς να μαζέψω κόσμο ,αλλά είχα την αγκαλιά μπαμπά κ γιού φυσικά και αυτο είναι που αξίζει!!!!!!

ενινα επιτέλους έχουμε νέα σου !!!όλα καλά λοιπόν !γιατι ξένο συμπλήρωμα όμως????γιατι δεν παίρνεις μαγια μπύρας να αυξήσεις την παραγωγή σου???ή να πάρεις απο φαρμακειο καποιο άλλο συμπλήρωμα,τριγωννελα για παράδειγμα, αφου αντλεις!πόσες αντλήσεις κάνεις την ημέρα?είναι 8-10???εγώ τα πηγαινω μια χαρα με τις αντλήσεις,κουραζομαι δεν λεω αλλά όσο βλέπω τον μικρουλι-τεραστιούλι να μεγαλώνει μια χαρά ,θέλω να συνεχίσω για όσο καιρο μπορώ ακόμη!!!

Εύη ευχαριστώ για τις συμβουλές για το νούμερο στα ρούχα,80-86 πόντους λοιπόν!!!

Παράπονα για τους άντρες σας διαβάζω,εμένα ο δικος μου δοξα το Θεό κάνει τα πάντα,τις ώρες που είμαι ιεκ ξέρω κ θα τον ταίσει σωστά κ θα τον αλλάξει κ μπάνιο θα του κάνει αν χρειαστεί,φτου φτου φτου κ φυσικά παίζει μαζί του

έχω δύο απορείες ,όταν κάποια έχει θρομβοφιλία μπορεί να θηλάσει???κ δεύτερο γνωστή μου έχει το μωρό της νοσοκομείο λογω ρινιτιδας,απο τοτε που γεννησε δεν το πηρε ακομη σπίτι!οι παιδιατροι της είπαν να αντλεί γάλα να το βάζει κατάψυξη κ μετά να το δίνει στον μικρό κ να μην το δινει φρέσκο.γιατι εγώ το θεωρώ μεγαλο λάθος αυτό ????φρεσκο είναι καλύτερο γνωρίζω...ξερει καμία να μου απαντήσει????

φιλάκια μανουλίτσες πάω να βγάλω γαλατάκι

Merula καλημερα,

θα σου απαντησω μονο στο θεμα της θρομβοφιλιας:εχω θρομβοφιλια και κανονικα θηλαζω τον μικρο,ουτε η αιματολογος ουτε ο γυναικολογος δεν μου ειπαν οτι δεν κανει να θηλασω..αλλα βεβαια αν δεν χορταινει απο μενα και του δινω και συμπληρωμα...

Kalhmera manoules...

Shmpethera mou pou eisai?????? Pano pou tha evgena sthn Nikoloulh na se psaksw me glitoses apo thn taleporia :lol::lol::lol::lol: To koritsi mas megalose vlepw sthn fwtografia kai esu stilaki egines pali, ftou ftou na mhn sas matiaksw..

Ton gampro sou an theleis na ton kamaroseis mpes sto fb, anevasa ena videaki prhn kamia evdomada kai einai enas kouklos (an mporw na to pw egw auto vevea giati h dikh mou gnomh den metraei, egw panta kouklo ton vlepw) :oops::oops::oops:

Axx eixa kai ala na pw alla epidi ton krataw aggalia kai mou kanei tsalimia prepei na peksw ligo mazi tou...Filia koritsia..

Merula καλημερα,

θα σου απαντησω μονο στο θεμα της θρομβοφιλιας:εχω θρομβοφιλια και κανονικα θηλαζω τον μικρο,ουτε η αιματολογος ουτε ο γυναικολογος δεν μου ειπαν οτι δεν κανει να θηλασω..αλλα βεβαια αν δεν χορταινει απο μενα και του δινω και συμπληρωμα...

ευχαριστώ για την απάντηση marinax έχω φίλη που είναι έγκυος κ εχει θρομβ. κ θέλω να την ωθήσω να θηλάσει !δεν υπάρχει καλύτερη απάντηση από κάποια που έχει το ίδιο θέμα.οπότε αρχίζω πλύση εγκεφά

μαιρουλα μου χρονια πολλα οτι επιθυμεις.....με ενα δευτερο μωρο......

να χαιρεσαι τον γιο σου κ να σε χαιρεται κ αυτος...κ ο αντρας σου φυσικα....μην ξεχναμε τους αντρες μας :lol:φιλακια στο κουκλακι σου....

Καλησπέρα μανούλες!εμείς είμαστε σε φάση μετακόμισης και προσπαθώ από τη μια να κάνω τις δούλειές μου και από την άλλη να είμαι πάντα κοντά στο μπέμπη μου που έχουμε γίνει αχώριστοι!Θα μου πείτε τωρα γιατί δεν τον αφήνεις στις γιαγιάδες μια δυο μέρες να κάνεις τις δουλειές σου?Αχχχχχχ τον εχω ερωτευτεί κορίτσια παράφορα τον μπέμπη μου!Μου αρκεί να κάθομαι όλη μέρα να τον κοιτάζω σαν χαζομαμά που είμαι!Ακόμα και όταν τον αφήνω στον άντρα μου για λίγο να κάνω καμιά δουλίτσα ή μπάνιο μου λείπει!!!!Άπο κούραση...είμαι ενα βήμα πριν να καταρεύσω αλλά δε με νοιάζει καθόλου,είμαι πολυ ευτυχισμένη!!!Γαλατάκι αλλάξαμε σήμερα και αρχίσαμε το frizolac comfort,είναι αρκετά καλύτερα με τους κολικους.Πίνει 150ml κάθε 3 ώρες αλλά στο κουτί λέει 5 γεύματα μονο την ημέρα (σύμφωνα με τα κιλά)είναι πολύ λέτε?σας αφήνω γιατί ξύπνησε ο φαγανούλης μου!

Kαλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε;

Εμείς είμαστε μια χαρά.

Ελενάκι χαίρομαι που είστε καλά και οι δύο! Ναι ξεκίνησα δουλειά. Θα μπορούσα να πάρω την εξάμηνη δεν μου λέγανε τίποτα στην δουλειά αλλά είπα να ξεκινήσω σιγά σιγά γιατί αν περνούσαν εξι μήνες θα δυσκολευόμουν πολύ περισσότερο να προσαρμοστώ στην δουλειά και να αποχωριζόμουν και την μπεμπούλα τότε που θα καταλάβαινε τα πάντα. Έχω προσαρμοστεί τώρα μια χαρά.

Κατερινάκι και εμείς το frisolac comfort πίνουμε. Αυτό που αναγράφει το κουτί είναι πόσα γεύματα (ανά κιλά) πρέπει το λιγότερο να τρώει. Δηλαδή από τόσα και πάνω μπορούν να τρώνε τα μωράκια μας. Έχω ρωτήσει την γιατρό μας.

Γεια σας κοριτσια. Παλι ηρθε το σ/κ και ο καιρος χαλια οποτε θα την βγαλουμε στο σπιτακι μας και αυτο το weekend :roll::roll: Αυτη η εβδομαδα ηταν καπος περιεργη (στεναχορη) για μενα..

Την Τρητη ηταν να κανει την προτη χιμοθεραπια της η κουμπαρα μου αλλα τελικα δεν εγινε γιατι η εξετασοις της δεν ηταν καλες και σημερα θα ξαναπαει για περετερο εξετασοις, αντε να δουμε τι θα γινει..

Την Τεταρτη ενχιριστικε η μαμα μου, ευτυχως πιγαν ολα καλα αλλα οταν εισαι μακρια και δεν μπορεις να δεις τον ανθρωπο σου εισαι καπος..

Την Τεταρτη εκανε και η ξαδερφη μου εκτροση και τωρα εχει τα μαυρα της τα χαλια..Προσπαθουσαν πολλα χρονια να κανουν το δευτερο παιδακι τους και οταν εμαθε πος ειναι εγκυος χαρικαμε παρα πολυ, αλλα διστυχος το μωρο δεν ειχε και πολες πιθανοτιτες επιβιοσης αν τελικα καταφερνε να γεννηθει και αποφασισαν να το ριξουν.

Εχω και μια αλη ξαδερφη που δεν μπορει να κανει παιδακι με φισικο τροπο (μονο εξοσοματικη) και προσπαθω να βοηθισω. Το εχει εκμιστιρεφτει μονο σε εμενα οποτε εσθανομε αρκετη πιεση και θελω να κανω οτι μπορω αλλα διστιχος το κιριο προβλιμα της ειναι οικονομικο και ετσι το εχω ρικσει στο ψαξιμο για να βρουμε μια λιση οσο γινετε πιο οικονομικη...

Μιπος σας μελανχολισα λιγακι??? Sorry αλλα αυτα ειναι τα νεα μου και η διαθεση μου ειναι στα πατοματα..

Εχθες εβαλα σπιραλ τελικα, δεν ξερω γιατι αλλα και αυτο με εχει ριξει καπος αν και κανεις δεν με αναγγασε να το κανω εγω εσθανομε θλιψη γιατι λογικα δεν θα κανω αλο παιδακι τωρα....

Και παλι Sorry που σας μελανχολισα...

Καλησπέρα μανούλες!! τι κάνετε;

Επιτέλους ρύθμισα το λαπτοπ μου και θα μπορώ να μπαίνω πιό συχνά να μαθαίνω νέα σας. Ακόμα δεν έχω προλάβει να τα διαβάσω όλα!

Αναστασία και Κατερίνα, μήπως μπορείτε να μου πείτε τι διαφορά έχει το Frisolac comfort από το κανονικό; τι συστατικά δηλαδή έχει διαφορετικά; είχα ρωτήσει παλιότερα για το frisolac ha που μου είχαν πει ότι είναι πιό εύπεπτο, αλλά ο παιδίατρος δεν με άφησε να το αλλάξω. Για το comfort πρώτη φορά ακούω! Δυστυχώς εκτός από τη δυσκοιλιότητα που μας εμφάνισε τώρα τελευταία (σήμερα πάλι τρίτη μέρα και ακόμα τίποτα...) ενώ κοιμάται το βράδυ πετάγεται στον υπνο της και κλαίει, χθες βράδυ ειδικά ξύπνησε και έβγαλε γουλίτσες και μετά ηρέμησε. Υποψιάζομαι ότι της παίφτει βαρύ το ξένο γάλα που της δίνω το βράδυ, το ξεσυνήθισε φαίνεται.

Συμπεθέρα μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια :oops: ! Δυστυχώς όμως έχω ακόμα δρόμο, μου έχουν μείνει 4 κιλάκια. Ευτυχώς σε πρόλαβα για τη Νικολούλη :lol: Θα μπω να δω το βιντεάκι του πανέμορφου γαμπρούλη μου, θα το δει και η νύφη φυσικά για να γίνει το πρώτο "κονέ" :lol::lol: ! Δεν μας μελαγχόλησες, απλά λυπάμαι που νιώθεις έτσι άσχημα.. Είναι και αυτός ο παλιόκαιρος που δεν βοηθάει καθόλου... Περαστικά εύχομαι για τη μανούλα σου. Σου πέσανε κι εσένα πολλά μαζεμένα γαμώτο...

Πως τα περάσατε χθες κορίτσια, τσικνίσατε; εμείς πήγαμε στους γονείς μου (δεν πάμε και πουθενά αλλού!), και τσικνίσαμε με μπριζολίτσες, λουκανικάκια και κεμπάπ.. γιαμ! Εντυσα και τη μπουμπού μου νεραϊδούλα με μια στολή που μας έφεραν δώρο από τα jumbo, είχε πολύ γέλιο! θα σας ανεβάσω φωτό αργότερα

Μαιρούλα θηρίο, 8-10 αντλήσεις;;; μπράβο! όχι εγώ δεν κάνω τόσες πολλές. Μεχρι που άρχισε να μην ξυπνάει το βράδυ έκανα αντλήσεις ανά 3-3,5 ώρες και έβγαζα κατά μέσο όρο 130 ml, όσα χρειαζόταν δηλαδή, και τη νύχτα ανάλογα με το πόσες φορές ξυπνούσαμε. Εδώ και 2-3 εβδομάδες τρώει 170 ml ανά 4 ώρες και μου κοιμάται τη νύχτα, οπότε ούτε εγώ ξυπνάω για να βγάλω γάλα με αποτέλεσμα να μην της φτάνει το δικό μου. Επίσης έκανα το λάθος να αραιώσω κι εγώ τις αντλήσεις στη διάρκεια της ημέρας και βλέπω ότι μειώνεται σιγά σιγά... Εσένα πόσο γαλατάκι πίνει; Πήρα χαπάκια μαγιάς μπύρας και θα τα ξεκινήσω σήμερα. Η τριγωνέλα τι είναι;; Τουλάχιστον κατάφερα να τη θηλάσω 3 μήνες που ήταν το δεύτερο μου "στοίχημα" με τον ευατό μου (το πρώτο μέσα στην απελπισία μου ήταν να τα καταφέρω μέχρι να σαραντήσει, χα χα χα!), αν τα καταφέρω να συνεχίσω άλλο ένα μήνα θα είμαι ευχαριστημένη. Εσύ φυσικά και να συνεχίσεις όσο αντέχεις! Ξέρω καλά πόσο κουραστικό είναι αλλά αφού τα καταφέρνεις τόσο καλά είναι κρίμα να σταματήσεις! Μάνα κουράγιο :D ! Οσο για το θέμα με την κατάψυξη, ούτε εγώ καταλαβαίνω για ποιό λόγο να μην του το δίνει φρέσκο!!! μήπως εννοεί να του δίνει πρώτα το παλιότερο, γιατί μόνο έτσι έχει κάποια λογική όλο αυτό...

enina μου το frizolac comfort βοηθάει στη δυσκοιλιότητα και στη γαστροοισοφαγική παλλινδρόμιση (δηλαδή όταν βγάζει αρκετό γάλα).Το διαφορετικό συστατικό που έχει και βοηθάει είναι το κόμμι χαρουπιού νομίζω.Ο Γιάννης μου (Γιάννη θα τον βγάλουμε τελικά,το όνομα του πατέρα μου!) υπέφερε από κολικούς και έβγαζε αρκετό γάλα τελευταία,οπότε ο παιδίατρος του άλλαξε το γάλα.Να πώ την αλήθεια μου πάντως τωρα βγάζει μεγαλύτερες γουλιές κι από πριν.Τη Τρίτη θα κάνει το πρωτο του εμβόλιο και με την ευκαιρία θα ρωτήσω το γιατρό γιατι βγάζει μεγαλύτερες γουλιές.Κι εμείς τσικνίσαμε στα πεθερικά μου και του βάλαμε ενα σκουφάκι αρκουδάκι έτσι για το καλό και αυτός κορδοτός κορδοτός καμάρωνε λές και καταλάβαινε οτι είναι το κέντρο της προσοχής!

Κορίτσια εγώ για να ειμαι ειλικρινής είχα αρκετό γάλα,το μόνο προβλημα που είχα ήταν ο μπέμπης που ήταν λαίμαργος και μου είχε ταράξει τις θηλές .Γενικά όμως δεν το πάλεψα και πολύ και έχω καταλήψει οτι τελικά δεν ήμουν ψυχολογικά έτοιμη να θηλάσω και δεν ήθελα.Μου έλειπε το τσιγάρο,ήθελα να μπορω να φάω ότι θελω,να μπορω να βγαίνω έξω πότε πότε να ξεσκάω και προπαντώς δεν άντεχα να θηλάζω ωρες ολόκληρες..ετσι διέκοψα.

Αναστασία έχεις δίκιο στο οτι η μικρή θα συνηθίσει πιο εύκολα την απουσία σου τώρα παρά στο εξάμηνο,κάπου διάβασα οτι μέχρι 6 μηνών τα μωρά δεν αντιλαμβάνονται την απουσία μας,μετά τους έξι μήνες το καταλαβαίνουν και παθαίνουν ενα ψιλοσόκ το λεγόμενο "άγχος του αποχωρισμού".

Εύη κοριτσάκι μου όλα μαζί σου πέσανε όντως,εύχομαι όλα να είναι περαστικά.

Κορίτσια τα μωράκια σας ανεβάσανε πυρετό στο πρώτο εμβόλιο?

κοριτσακια μου καλησπερααα

μαιρουλα χρονια πολλα για τα γεννεθλιακια σου! να α εκατοστησεις και οο,τι επιθυμεις![αν και λιγο αργοπορημενα στα λεω :oops: ]

λενιωωω μου τι κανεις καλη μου? πωω πωω μεγαλωσατε και εσειιις! ολοκληρες κοπελες!

κατερινακι το γαλα σας το εδωσε για να περιοριστουν οι γουλιτσες και τωρα βγαζει μεγαλυτερη ποσοτητα? :? να τον ρωτησεις!

ευη μου αχ να ξερες ποσο σε καταλαβαινωωωω, ειναι οντως λυπητερα οσα περνας αλλα προσπαθησε να περνει δυναμη απο τα 2 σου τα κουκλια και να συνεχιζεις, ευχομαι περαστικα στην μανουλα σου και να θυμασαι πως εχει ο Θεος και θα δωσει στις κοπελες το πολυποθητο μωρακι!ευχομαι οο,τι καλυτερο πραγματικα!

μαρινααααααααααααα τι κουκλος που ειναι ο γιος σου! παναγιαααα μου ερωτευτικααααα ειναι κουκλι ζωγραφιστοοο ειλικριναα σου μιλαω! να τον χαιρεσαιιιι :D

α! ευη και μερουλα τα μωρακια σας δεν μοιαζουν λιγουλακι? ετσι που τα βλεπω στις φωτογραφιες τα ιδια μαγουλακιιι ειναι χεχε οοοοολα κουκλακια ειναι κοριτσια γερα να ειναι να τα χαιρομαστε!

εμεις ειχαμε ενα παρτυ να παμε και πηγε ο αντρεας τα 2 τα μεγαλα και εμεινα εγω με τον αγγελακο και την μπεμπα σπιτι, ντυθηκε ο μεγαλος spiderman, χαχαχαχα να τον βλεπατε καλεε τι πλακααα αυτη η στολη εχει μια επενδυση καπως σαν μαξιλαρακια για να φαινεται και καλα γραμμομένος κκαι ηταν το κατι αλλο, η κορη ως συνηθως ντυθηκε πριγκιπισσουλαααα ! :D

ηθελα και εγω να παω μωρε γιατι ηταν ενα πολυ φιλικο ζευγαρι αλλα θα ειχε παρα πολλα παιδακια ε και τελικα αποφασισαμε να μεινουμε σπιτι!

αυτα τα νεακιαααα μας α! καιιι ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΣΕΕΕΕΕΕΞ!

:oops::oops::oops:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Δεν προλαβαίνω να σας κάνω ταγκ 🥴 Μου είπε η παιδίατρος να κόψω τα γαλακτοκομικά εντελώς για να αποκλείσουμε την αλλεργία στην πρωτεϊνών γάλακτος αγελάδας..και βλέποντας και κάνοντας..μου είπε για όρθιο μετά το φαγητό κτλ και για ελαφρια κλίση στρώματος με μια πετσετούλα..ναι εννοείται ότι θέλει μικρή κλίση γτ είναι επικίνδυνο μετά να πέσει το κεφάλι και να μην αναπνέει καλά..τόσο καιρό φοβόμουν για την κλίση αλλά τώρα έβαλα μια πετσέτα ίσα ίσα τύπου 10 μοίρες κλίση.. Αχ ελπίζω να συνέλθουμε, δεν μπορώ να τον βλέπω να σπαράζει, να θέλει να φάει και να πονάει.. Αν σε τρεις μέρες δεν είμαστε καλύτερα θα μου δώσει ένα χαπάκι είπε, αλλά μήπως και το αποφύγουμε.. Δε μου είπε για το σιρόπι και στον πανικό ξέχασα να ρωτήσω, αλλά σε τρεις μέρες που θα την πάρω θα ρωτήσω!
    • Με το σιρόπι σου σταμάτησαν τελείως οι γουλιές?
    • @Elkακολούθησα τις συμβουλές σου να σου πω την αλήθεια..ήθελα να σου απαντήσω αλλά δεν προλάβαινα..σήμερα είχα κανονίσει σινεμά με το μεγάλο και είχα σκοπό να τον πάει ο άντρας μου..διαβάζω το μήνυμα σου και λέω ώρε έχει δίκιο...και το σκεφτόμουν μετά..και λέω του άντρα μου το μεσημέρι κοίτα να δεις έχω κουραστεί δεν μπορώ άλλο θέλω να βγω να ξεσκασω ..θα τον πάω εγώ σινεμά...εντάξει μου λέει με βαριά καρδιά μεν αλλά μια χαρά ..μην τα πολυλογω κάτσανε και το μωρό ήταν πάρα πολύ ήσυχο και όλα καλά..και από δω και πέρα έτσι θα γίνεται..θα τον βάζω να συμμετέχει ενεργά..σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου ..με βοήθησες να δω πιο καθαρά❤️ @nanoukoασε κι εμείς ζοριζομαστε πολύ με τις γουλιές ..σχεδόν μετά από κάθε γεύμα θα κάνει..απ' την πρώτη μέρα αυτό...απλά τον τελευταίο μήνα έχουν αυξηθεί..τώρα βλέπω παει να κόψει λίγο δεν κάνει τόσο πολύ..κι εμένα δεν πρέπει να χει πάρει τόσο βάρος και πιστεύω ότι είναι απ' τις γουλιές γιατί κάνει αρκετές...για το σιροπι κι εγώ θα ρωτήσω τον παιδίατρο τη δευτερα αλλά σκεφτόμουν να το πάρω έτσι κι αλλιώς είτε μου πει ναι είτε όχι.Μετά από κάθε τάισμα δεν μπορώ να τον κουνήσω καθόλου και προσπαθώ να μη ζοριζεται γιατί κατευθείαν θα κάνει γουλια..το θετικό μέσα σ όλο αυτό είναι ότι είναι χαρούμενος κι ότι δεν τον ενοχλεί πουθενα
    • Σε "ακούω" πιο ενδυναμωμενη πάντως και χαίρομαι πολύ για αυτό, παρά τον πόνο σου τα λόγια σου έχουν μια άλλη χροιά σε σχέση με καιρό πριν. Έτσι είναι, όταν τα ακούμε και φεύγουν δεν υπάρχει το συναίσθημα. Όπως βέβαια και με το θετικό τεστ, πάλι το ίδιο είναι. ΣΚΑΤΑ. Αλλά δεν τελειώνει τιποτα, θα περάσει και αυτό σίγουρα. Ναι κορίτσι μου, ψαξτο όσο μπορείς να ηρεμήσεις από αυτό και μετά όλα θα γίνουν. Με τη γιατρό σοκ πραγματικά.. και γι' αυτό μου είπε την τελευταία φορα, ξέρω πως είναι, θα ξανά μείνεις όμως και θα πάνε όλα καλά.  Αμήν για όλες μας 🙏🏻
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...